A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zdnyom Rázsdényíjá, Levente!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és bizony, ez a TE napod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenki másnak holnap irok, mert elég busy vagyok... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

SOKÁIG ÉLJEN MÁSA ÉS MOST MÁR EGÉSZEN NÉPES CSALÁDJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Barbi,
a csajod édes :D a kutyáért meg nagyon odavagyok :D érdekes dolgokat esztek - az milyen lekvár? ;)

Nuk,
gratula apának

Ruz,
öööööööö....szintentartok :oops: magyarul nem fogyok egy ideje semmit :mrgreen: lement kb 8-10kg aztán megállt, most heti egyszeri, dr House alatti szent hulahoppozás van :mrgreen: mert annyira szar a tv-műsor, hogy nem köt le 50percig, amíg hulázok, azt a 2 és fél dvd-met meg már kívülről tudom :roll:

és Macsék helyesek :D és remélem, nem nagyon volt Ábel dúvad :?

új avatarok helyesek, lehet, hogy majd én is beállok a bérkicsinyíttetők sorába - mindig szarakodok én is avatarral :lol:

Neetiszt,
oszd csak meg velünk az élményeid; nekem is tök jó mindig arra gondolni, amikor oktató-nagybátyámmal elindultunk kispestről a rutinpályára, Zuglóba, amikor elindultunk,mindig nyomta ő is, hogy ne szarakodjunk, ritmusban stb - addig volt ő "civil" :D, aztán beértünk a rutinpályára, ott oktatóvá visszavedlett, és verte a lábamat (no jó, költői túlzás :lol: ) hogy ne rodeózzak :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Végeztem a mai melóadagommal, bekukk és ilyen hííííííír!!!!!

MÁSA, GRATULÁLUNK LEVENTÉHEZ, SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT KÍVÁNUNK!!!!!

Ilyen időzítést, tud ez a fiúcska!

Szépséges éjszakát mindenkinek, Másáéknak szépséges pihenést, ismerkedést!
zsugyu

Én is még bekukk Másáék miatt ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSS......................................:

Isten hozta "mostmár biztos, hogy Levente"-t!!!!!!

nukada

hé, miéert nem nagy, kék betűs??? nem baj, a lényeg a tartalmoban van, nem a küllemben.... Sok boldogságot, sok örömöt és sok tejcit kívánunk!!!!

És gratula a nagy lány nővérkének!!!!

nukada

Sziasztok!

Köszönjük a sok szurkolást, segített...
Este fél kilenckor értünk vissza a H-ba, megvizsgálta Magdust a szülésznő és úgy döntött hogy maradunk. A fájások rendszertelenek voltak mint Orsival, de kb 5 percesek lehettek. Még egy gyors vizsgálat és már bő két ujjnyi volt a méhszáj. Behívták a dokit, aki egy kicsit tágította még, majd 21:45 körül burokrepesztés. Na innentől pörögtek csak igazán fel az események....

Hat komolyabb fályás után a doki csak ennyit mondott SZÜLÜNK!!!

Nyomni nem kellett csak a levegőt bennt tartani és lassan engedni ki.

22:11 Megszületett Levente!!!

Hirtelen nem is tudtam mi történt olyan gyors volt, úgy szóltak rám:
Apuka lehet fényképezni!

Tökre gyors volt minden, és amit nagyon szeretett a Magdus összejött, nem kellett vágni és nem is repedt. Csak egy kis horzsolás van.

Levente igazi pasihoz méltón egyből rácuppant anya ciciére és szopizta :lol:

Jó éjt minenkinek, és ilyen könnyű, gyors szülést a babát váróknak

Zsolt Kép Kép Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Drága pici Levente, isten hozott! legyen ugyanolyan szép és könnyű életed, mint a születésed :D :D
Mása, Zsolti, így legyen ötösötök a lottón, ahogy Ti nevet tudtok választani :mrgreen:
és köszi a friss beszámolót!!

tegnap még kivártam a hírt, félig csukott szemmel itt gubbasztottam, de nem bírtam volna úgy elaludni, hogy nem tudom, megvan-e már Levente :D Deni, kösz hogy írtál! :D

még1x gratula az egész családnak! és szuperatatomsirály, hogy nem sérült semmi, wowwowww :D

csajok, figyuzzátok Leventén az "egyenruhát"? :D :D :D

és milyen "leventés" máris ez a kis fiatalember :wink:

Mása is nagyon klasszul néz ki a képeken, mint aki nem is szült! :D

szép napot mindenkinek, különösen a legifjabb kétgyermekes családnak :)

votiv 8)
votiv

Isten hozott Levente!!!

Nagy gratula Másának, meg Apájának, meg Levente babának! Éljen a gyors, szép szülés Kép
macskanyu

Macsek, eszembe jutott, hogy homeós bogyóként is van magnesium, bár fogalmam sincs, hogy az mennyire szívódik fel, vmi halvány emlékeim vannak róla, hogy a kalcium mega magn. kombinációban jobban szívódna...

a bába az írja arra az esetre, ha idő előtt túl sűrűn vannak keményedések/jóslófájások: keverjünk össze orbáncfűolajat, majorannát, levendulát és kakukkfüvet, és az így készített nedves, meleg borogatást tekerjük a pocakra, négykézláb állva.
és persze több pihenés, fekvés, láblógatás...

és még azt írja, minden kismama nyugodjon meg, erőteljes szülőfájások nélkül nem születik meg egyetlen gyermek sem. Mindegy, milyen sűrűek az "álvajúdások", mennyire szállt le a pocak, nincs olyan, hogy egy gyerek csak úgy hirtelen megszületik.
Tehát még mindenen lehet segíteni, egy kis pihenés most, és szépen végig tudjátok csinálni a hátralevő időt!

nekem Istivel a 36. héten kinyílt a méhszájam, ablakpucolás után elkezdtem görcsölni. akkor a doki szigorú pihenést javasolt, ha nem akarok idő előtt szülni. megfogadtam, és lám, majdnem a 42. hétig sikerült benntartanom a gyereket :mrgreen:

de azt is simán el tudom képzelni, hogy Mirka ráfeküdt vmire. Kérd meg, hogy gördüljön odébb :)

votiv 8)
votiv

Votivom,
:) momentán nehéz elképzelnem, hogy ráfeküdt valamire, mert állandóan izeg mozog. Nem is tudom, alszik-e egyáltalán ez a kölök.
És Alient-is játszik, most folyton vándorol a hasamon, jól láthatóan és érezhetően egy láb, könyök, térdecske.. :mrgreen:
Fejjel lefelé van, de mint egy búgócsiga, pörög-forog...

nem aggódom, tegnap írtam is, hogy nem jóslóim vannak, "csak" fáj, de ma sokkal jobb. Lehet, hogy Szrek egy boszorkáány tul.képp és tegnap érintéssel gyógyított :mrgreen:
Vagy a boszi topik hatása.
Kalciumot és magnéziumot is ezsegettem, de lassanként átváltom málnalevél-teára, mert mégicsak mindjárt 35.hetes vagyok...
egy biztos, a pihenés nagyon jól esik és sokat segített, hogy tegnap egész d.u. Rekuc szaladgált helyettem Füle után, ha disznófülűt játszott :)
macskanyu

Szuper hírek!!! Boldog első napot, Levente!

Kép
Kép
tinu

Macs, najó, én most egy ideig nem is merlek megszólítani, folyton vmi mást értek, mint amit írsz :oops: :(

a lényeg, hogy jobban vagy :)

votiv 8)
votiv

Szia Levente! Rendes fiúcska vagy, hogy gyorsan előbújtál és hagyod anyukádat egy kicsit pihenni! Aztán otthon már vár a szuper nővérkéd :)

indianyo

Húúúú, Levente, de jó pasi vagy!!!!!

Remélem, ha köv. bébit a Szt Imrébe szülöm és fiú lesz, nem adnak rá rózsaszín cuccot... :? :? :lol: :lol: :lol:

nukada

Mása,
nagyon jó dolog ilyen szuper hírekre ébredni!!! Isten hozott, Levente, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
:lol:
kisün

Nuk :) godnolod, hgoy Levente férfiképe örökre megsérült a rózsaszín body viselésével? :lol: Akkro az én fiam már rég elveszett, neki még hálózsákja is van rózsaszín :mrgreen:

indianyo

BOLDOG SZÜLINAPOT LEVENTE!!!!! :) :) :)

Nem tudom, írtátok-e, de tegnap Levente névnap is volt, ugye? Gondoltam ám, milyen nagy tortája lesz ennek a fiúcskának minden évben. :D És Zsan, ti is ünnepeltetek?

Azért ilyen gyors szüléssztori még nem volt! :) Fél 9 H, 10 után baba kint, hajnal 1, már tudjuk is, hogyan. Ezt bírom a pasikban, semmi mellébeszélés, meg időhúzás, bele a közepibe. Éljetek! :D :D :D

Midnenkinek kösz a gyereküléses hsz.-t, lesz miből mazsolázni. :)

Arwen,
még egy cicamán- :D Akkor neked mesélem el, h tegnap éjjel lefekvéshez készülődve bekukkantottam Eszterhez, és mit látok? Tarkamacska Eszter ágyában, kéz (mancs?) a kézben, az igazak álmát aludta. :) :) Lefotózni nem tudtam, csak kihámoztam a különböző mancsokat és a cicát felszólítottam a távozásra. ;)

Curse,
mi ez a célzás az évekre? Csak nem nekiálltok ketteskének? :)

Barbi,
suli--- hááát, örülj annak a hármasnak, legalább azt már nem kell többé. A többi meg jön majd. Tudod, mennyit bukdácsoltam én?!
És pöttyös sapi rulez! :D ÉS a párnás kutyu: :lol:

neet
neet

Nuk: furi is, mert mikor én szültem, úgy láttam, a csecsemősök figyeltek rá, hogy a lányoknak lányos rucit, a fiúknak meg fiúsat adjanak. Legalábbis Tündén soha nem volt kék, hanem rózsaszín, fehér, narancssárga (ezekre emlékszem).

Kép
Kép
tinu

Jó reggelt :)

Mása :) nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szépen, gyorsan megérkezett közétek Levente. Gyönyörű kisfiú és Te is nagyon szép vagy :) Tényleg nem látszik a képeken, hogy nem sokkal előtte szültél :)

Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak, az újdonsült nővérkének és apukának is. Rengeteg tejecskét és boldog életet a kis vasgyúrónak és örömteli babázást Neked.

Vica

Kép
Kép
vica94

Indi,
és mi még csodálkozunk, hogy hová tűntek a férfiak? Meg hogy meg kell menteni őket.. Hááát, már itt kezdődik? :mrgreen:
neet
neet

Neet,
te nem tanulmányozod kellőképp a bulvársajtót.. :mrgreen: csak az IGAZI férfiak vesznek fel manapság rózsaszín göncöt!!! :mrgreen:

( most a magánvéleményemet erről nem írnám ide... :mrgreen: )

Votiv,
ha leszen 5 percem eleresztek egy mélt.. :)
macskanyu

Jaj, de szuper hírek, csak néhány percet kellett volna kivárnom az este :D

BOLDOG SZÜLINAPOT LEVENTE!!! :D És milyen szuper, h gyors és szép szülés volt, ez igen :D Nagyon nagy gratula Másának és a családnak :D
Levente gyöngyörű és Mása pedig mintha nem is szült volna, olyan jól néz ki :D Jaj, annyira jó :D :D :D

Kép Kép
curse

Móni,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT PETIDNEK!!! :D

Neet,
Egyenlőre még nem tervezzük a tesót, de ugye tervezni mindig könnyebb :wink:

Kép Kép
curse

Helló!

Mása, Óriási GRATULA! Éjlen Levente! :D Milyen gyors és ügyes család vagytok!! :) És nagyon szépek is! :)

Barbi!

Angi milyen sokat változott és milyen kis ügyes már! :) Kutyi is nagyon cuki. És részvétem a vizsgák miatt, én is buktam kétszer és mivel még lesznek vizsgáim szerintem fogok is még. :evil: :evil:

Den

Ide megyünk nyaralni: http://www.karos-spa.hu Érdemes megnézi. Tavaly is voltunk itt, de olyan jó volt, hogy idén is visszamegyünk.

És még akartam írni, hogy Bendinek van egy másik jópofa szokása, hogy szereti eldugdosni a dolgokat, ahol valami rés van, oda ezt-azt bedugdos, az ágytámla és a matrac közé, a kanapé elemei között lévő résekbe, könyvek közé stb. Múltkor kiszedte a pénztárcámból a papírpénzt és azt is eldugdosta. :lol: :lol: Biztos gondolni akart a jövőre. :D

ruz
ruzicsky

Ruz,
Beni, a spórolós. :lol: És nem tudom, írtam -e vagy csak akartam, azona képen, ahol hanyattfekszik és mintha mutatna valamire az ujjával, hát meg kell zabálni! :D

Curse,
hát éppen megcsinálni se nehéz... ;)
neet
neet

Mása, mi is gratulálunk a szuper-szüléshez! :lol:
És engem a szüléssztori "anyuka verziója" is érdekel majd 8) :P

(Először azt hittem, te írsz nekünk pár perccel a szülés után, gondoltam is, ez már a XXII. század!!! wowww! - de így sem semmi!!!! :wink: :lol:

Minden szépet és jót nektek, és mielőbbi hazatérést Orsidhoz és férjedhez!!! :P

És ezt a rózsaszín rucit bizony Ignácom is megkapta - pedig tényleg figyelnek a csecsemősök a dedek nemi identitására... úgy látszik, ez a kising a kivétel :wink: :lol:

Kép

Nuk, még neked akartam, hogy egyforma aberrált szülők vagyunk, mert Hankával anno a 3x-os nagyajkon mi is röhörésztünk :lol: :lol: :lol: :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Mása,
LEVENTE gyönyörű kisfiú!!!!!!!!!!!!
Zsolt, köszönjük a képeket, és sok boldogságot nektek még legalább 80 évig... :wink:

Barbi,
kislányod hihetetlenül szép! És NAGYON megnőtt!!! :lol:
Kutyusotok sem kutya... :wink:

Ridonli,
nekem nem volt ismerős egyik fogyókúrás kismami sem, de majd megnézem megint.
És amit még anno irtál a temlpomról, az is elég szomorú... :(

Móni,
te irtad, h a kis Buddhád nagyon megérzi a hangulatodat...enyim is ilyen...pont tegnap olvastam egy topikot, amit egy kismami nyitott, aki pár napja temette el a másfél éves kislányát, és épp szoptattam, és annyira kiakadt...ha én vmiért feszült/szomorú vagyok, akkor ő is félrenyel, fuldoklik...
szóval, csak szép és tiszta lélekkel lehet megetetnem... :lol:

Neet,
igen, tegnap mi is ünnepeltünk, de nem Levit, hanem a 4 hetes Meménket... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni, ha jól emlékszem, te kértél a múltkor új képeket?
Íme egy pár (jóó pár :oops: :oops: ), de csak a kedvenceket mazsoláztam ki....

Kép kirándultunk
Kép kicsit bukós a gyerek...
Kép esett az eső....
Kép gyere, tesó!
Kép szereti a kukoricát...
leni

Kép ha lány lettem volna, akkor Piroskának hívnak
Kép Már kukucskálok :) Kép Apámé 46-os, az enyém mekkora lesz???? :roll:
leni

Kép Kép
curse

Leni,
Nagyon szupik a képek :D Kedvenc a kukoricás és a már kukucskálók. Haláli pofavágás :D

Neet,
Persze a munka része is könnyű :wink: :lol: Csak hát elképzelni mindent olyan egyszerű, aztán jön a sors és közbeszól :wink:

Kép Kép
curse

Leni: nagyon helyesek vagytok! Nekem meg a tesóölelgetős (? :mrgreen: ) tetszik nagyon.

Kép
Kép
tinu

Másáéknak innen is hatalmas gratula!!!!!! :D :D
nagyon szépek a fotokon :D

Leni,
képek eszméletlen jóóóóóók :lol: :lol:
tegnap engem is ugy lebukott a ded, hogy a nadrágomig lefolyt :P :lol:

KépKép
fibi

ja, és Ábel meg rozsaszin karszalagot kapott a H-ban 8) :lol:

és
HELP!a véres váladék a köldöknél még okés? :roll: :?
fibi

Leni,
mindig örülök, ha látlak titetket!!!!
szép babákok! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni :) szuper képek - persze szuperklaszis gyerekekről nem nehéz :)

Viszont egy kicsit muszáj kötözködnöm: ha jól látom, amit látok, akkor a kendőkötést egy kicsit módosítani kéne: a vízszintes sávot, ami most a baba alá, a derekadra van űrve, rá kéne húzni a hátára - kell a plusz meleg és biztonság egy ilyen pici babának még - akkor a karja se lógna, hanem a fejecskéne mellett a mellkasodon pihenne. (ha nagyonösszeizzadtok, akkor a mellhasoktól a nyakadig ráterítve egy tetrát a babóca feje azon pihen, máris kellemesebb)

Kép

ez rugalmas kendővel készült - és itt alszik a hűvösben. persze melegben nem kell betakarni a fejecskét.

indianyo

Fibi,
véres váladék Igivel volt, após azt mondta, még belefér... :shock:
és hát, Igi is rózsaszin karszalagot kapott, Indike kért nekünk később kéket... :wink:
de mostani Kismamában van karszalag, kék is..

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
kössz :)
kismamás kék karszalag megvan már ey ideje 8)
fibi

1900-ban, ezen a napon született Antoine de Saint-Exupéry.
Itt egy szép mondat tőle:

"Egyetlen igazi fényűzés van: az emberi
kapcsolatoké."

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni :) Persze itt a sétáléós.-kirándulós-elmenős hosszútávra utaltam, otthonra tökéletes eza kötésmód is, de a keze inkább ne lógjon

Na itt jobban látszik, mit akartam.

Remélem, nem bántalak meg ezzel, ha igen, akkor :oops: és szólj rám kérlek!

indianyo

Isten hozta Levente babát, Másának és családjának pedig sok-sok boldogságot kívánunk!

Manókáék

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Másáéknak! :) És mindjárt képeket is kaptunk Leventéről! :) Köszönjük!:)

Egyébként ma megszületett a barátnőm kisfia is! Reggel kaptam sms-t!:)

Leni!

Képeitek tök jók!:)

Olvasni viszont nem tudtam, majd este!

ILdi
ildi76

Indi, minden építő jellegű kritikának NAGYON ÖRÜLÖK!!!
De tényleg! Ez nem udvariaskodás.

A képen nem látszik, de épp árnyékban 35 C-volt, és nekem télen is sikerült mindig egybeolvadni deddel, ilyenkor náyron meg különösen problémásnak érzem ezt a dolgot, ezért próbáltam pl. a lehető legvilágosabb színű kendőt venni, meg a lehető legkevesebb anyagot tenni magunk köré... és hát így is: muszáj váltóruhát vinni, ha a kendőzés nem itthon ér véget, mert mindkettőnkből csavarni lehet a vizet (laktáló emlők ugyibár melegek, mint áááálllat, főleg így hetven fokban...)

De ha ez a metódus ártalmas a kőcnek, akkor módosítok!!!
A játszótéren amúgy, főleg, ha a nap is nagyon süt,eldugom kezét-lábát a kendőbe (lábat békapózban felhúzva, kezet a feje mellé, mintha hason aludna. Úgy jó? :roll: :oops: )

De tény: eléggé hosszúnak ítélem ezt a kendőt, nem hiányzik a végéről úgy 70 cm... már arra is gondoltam,hogy megkurtítom... :roll: Mert hát egy jóóó része csak az én kááárcsúúú derekam köré van tekercselve (úgy nézek ki a végén, mint egy méhkirálynő, hehe :lol: :oops: de a hashájat remekül lehet vele palástolni :wink: :lol: 8)

Na, ebből az egészből annyi a lényeg: jöhetnek az építőjellegű kritikák (itt úgyis csak olyanok röpködnek!! :wink: :lol: )
Pusz evribádri!

Fibi, az uutott eszembe, hogy Zsoló miért nem vonja be a kertezésbe Bálintot? Mondjuk te Ábellel kint heverésznél az árnyékban, a kertben, ők meg kertezhetnének - és akkor Bálintnak megvan apa is meg anya is- hm? :roll: Nekünk ez a módszer bevált... (igaz, ehhez vállalni kell apjuknak, hogy ded ott lábatlankodik, és még rá is figyelni kell, meg szóvaltartani, stb. )
de így készült ez a fotó is:
Kép
leni

Leni :) Akkor jó :) Igen, amíg ilyen picurka, keze-lába mindenképp legyen bent, illetve lába akkro lehet kint, ha térdtől térdig ér rajta a kendő - de jobb most még berakni. űMegértem, hgoy melegetek van.. ezrét aztán egy kis ujjatlan body neki, trikó neked bőven elég, ha be vagytok csomagolva :) És igen, rugalmas kendő jó hosszú - ha nicns nagyon meleg, akkor még egy kört rátekerhetsza babára, az sose árt, főleg, hogy a baba súlya miatt kilazulhat a csomó.
Eldugulok, szépek vagytok, na :)

indianyo

Masaeknak nagyon sok boldogsagot!!! :) :)

visszaolvasni csak mersekelten tudtam, de tok jo sok kepet tettetek fel! ;) :D

kutas hsz-ket koszi :) es bocs ezert a nagyon offert, de leirom a legujabb fejlemenyeket. nem vidam...
sot. a helyzet eleg tragikus, v mar inkabb tragikomikus :evil: a geodeziai intezet (itt hrsz alapjan meg tudjak mondani, milyen melysegben talalhatok vizretegek) adatai szerint a kutunkat valaha taplalo vizreteg mostanra mar megszunt letezni (a kutat az esoviz meg a talajviz taplalja. tehat hiaba lehetne meg melyiteni par metert, tulzottan nem erdemes...). ha olyan kutat szeretnenk, ami nem apad ki nehany even belul, olyan 50-60 m melyet kellene furatni. ez forintositva mar elerheti az 1 millat is :shock:... es akkor most mi van??? izgi lesz....

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gratula Másának és Leventének, na meg Apájuknak és Orsinak is!!!!!!!!!!!!!
Sok boldogságot és sok tejcsit, Másának pedig néha egy kis pihenőt!
Levente nagyon szép baba, és milyen gyorsan kibújt! Még egyszer gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rídonli#

Zsan, júliusiban van, és Eszter a neve.

Recca, ez elég sz@rul hangzik.... Azért mégsem maradhattok víz nélkül!?

Indi, én a képen látható módon cipelem kendőben a gyerkőt, de a lába kilóg (legalábbis térdtől lefelé. Az nem jó? Miért? (De a térde föl van húzva, mint a békának.)

Leni szépek vagytok!!!!!!! :)
rídonli#

Ridonli,
Eszter angol szakos?

Recca,
hmmm... :( :roll:
sajnálom...

Indi,
tök jó, én is mindig igy kötöm meg a fiamat, csak nekem nincs rugalmas kendőm, csak a kismamás...ollllan drágának tűnt, és oly kevés ideig használható...
de igy hordozni a pincurt hihetetlen élvezetes, és egyáltalán nem fáj a hátam tőle... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok!

Meg tudná valaki adni dr Fülöp Tamás elérhetőségeit?
Nem is nagyon tudok róla semmit :? Milyen doki?

Előre is köszönöm!
telanyo
telanyo

Éljen éljen Levente és az egész kis családja. Zsoltinak köszönjük a beszámolót és a képeket. nagyon szép babóca lett ez a Levente fiú. Hatalmas gratula és sok sok boldogságot.

Recca: bakker ez tényleg nagyon rossz hír. :cry: azért remélem lesz valami megoldásotok.

Barbi: Fanni is bicajmániás, egész nap azt mondja, hogy bi bi bi vagyis menjünk már biciklizni. :lol: Jók a képek.

Leni: édesek a gyermekeid, szép család vagytok nagyon.

Nálunk most az autóvásárlás vált szappanoperává, már egyszerűen el sem hiszem, hogy ez sem megy simán. De hát ez a mi formánk... most éppen a mobil eredetiségvizsgáló romlott el a viszgálat közben. Anélkül meg nem veszünk autót. Lehet, hogy az égiek meg akarnak kimélni egy újabb 2,5millás kölcsöntől. :wink: :lol:

Na megyek egy kicsit szomorkodni....

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: