Indi, minden építő jellegű kritikának NAGYON ÖRÜLÖK!!!
De tényleg! Ez nem udvariaskodás.
A képen nem látszik, de épp árnyékban 35 C-volt, és nekem télen is sikerült mindig egybeolvadni deddel, ilyenkor náyron meg különösen problémásnak érzem ezt a dolgot, ezért próbáltam pl. a lehető legvilágosabb színű kendőt venni, meg a lehető legkevesebb anyagot tenni magunk köré... és hát így is: muszáj váltóruhát vinni, ha a kendőzés nem itthon ér véget, mert mindkettőnkből csavarni lehet a vizet (laktáló emlők ugyibár melegek, mint áááálllat, főleg így hetven fokban...)
De ha ez a metódus ártalmas a kőcnek, akkor módosítok!!!
A játszótéren amúgy, főleg, ha a nap is nagyon süt,eldugom kezét-lábát a kendőbe (lábat békapózban felhúzva, kezet a feje mellé, mintha hason aludna. Úgy jó?

)
De tény: eléggé hosszúnak ítélem ezt a kendőt, nem hiányzik a végéről úgy 70 cm... már arra is gondoltam,hogy megkurtítom...

Mert hát egy jóóó része csak az én kááárcsúúú derekam köré van tekercselve (úgy nézek ki a végén, mint egy méhkirálynő, hehe

de a hashájat remekül lehet vele palástolni
Na, ebből az egészből annyi a lényeg: jöhetnek az építőjellegű kritikák (itt úgyis csak olyanok röpködnek!!

)
Pusz evribádri!
Fibi, az uutott eszembe, hogy Zsoló miért nem vonja be a kertezésbe Bálintot? Mondjuk te Ábellel kint heverésznél az árnyékban, a kertben, ők meg kertezhetnének - és akkor Bálintnak megvan apa is meg anya is- hm?

Nekünk ez a módszer bevált... (igaz, ehhez vállalni kell apjuknak, hogy ded ott lábatlankodik, és még rá is figyelni kell, meg szóvaltartani, stb. )
de így készült ez a fotó is: