A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barb,
Éljen pörgös ANgi :D

Ridonli,
nálunk mindannyian 1 szobában alszunk, mivel nincs is több hálo :P
fibi

Nuk :) Én is mindent megkóstolok, mivel popsikenőcsöt is fogyaszt időnként a ded, hát azt is :wink: Nem volt finom :mrgreen:
Fogzás beindult, az tuti, de ettől még simán eltarthat 3-4-5 sok hónapig, míg az első előjön, ne veszítsd el a reményt :lol:

Neet :) www.budapestmindeningyen.hu - regisztrálsz és máris írhatod, hogy kéne egy ülés. Egy próbát megér. Én szoktam ott ajándékoznmi, más efféle agyament népség is van még ott :lol:

indianyo

Neet :) Bocs, itten van az illető grupi:

http://groups.yahoo.com/group/budapest-mindeningyen/

Barbi :) képeket ide! sokat sokat

indianyo

Masaaaaaa,tok joooooooooooo!En is ereztem am,hoyg bent maradnak :wink: Ugyesen tagul,hajra nekik!!!
Jaj de jooooooooooo!
Drukk hegyek mennek!

Csatlakozzak,mi?Jo lenne :lol:
Amugy egy ideje marhara faj a derekam.... :roll: nezegetem az orat,de ossze-vissza idonkent..szoval ertitek :lol:
De azert hatha :lol:
Mindenesetre MOST veszem kezelesbe Dragam ingeit vasalas celjabuuuuuu :lol:

Neet,
avatarom:csak mert nagyon-nagyon szeretem a cicakat,ennyi :wink:

Nuk,
gratula Apjuknak az elolepteteshez!!!!!
A 3 puncin en is felrohogtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nuk! nyálszívón jót röhögtem :lol:
csak egy pici ósenes gyerekmedencéje van, de szeret benne vizeskedni. s nálatok kutyaúrfi hogy van? gyerkőccel ismerkedik?

Neet! mi 10e :shock: vettünk nagyon profi biciklisgyerekülést (hála egészségpénztár fizette), s a legolcsóbb - ez egy bicajbolt volt - 2000körül volt lelhető.

kóstolás: s még ti akadtatok ki amikor homokot ettem? :mrgreen: :lol:
én is mindent megpróbáltam.
már csak emlék: hogy az a konakion milyan szar ízű... :evil:
gödibarbi

Arwen,
dejó!! akkor engem is nagyon nagyon szereccc... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mi lehet Másával? Vajon hol tartanak...? olyan izgi... :D

Ded játszik az Apájával, 3 szobával arrébb és ide hallom akkorákat kacag :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Indike,
akkor örömmel elkölcsönzöm tőled a rugalmas kendőt, legalább is próba céljából. :) Persze, ha megszületik majd Mirka ...
macskanyu

Ilyen kuttty, csak szebb!!!
Kép

nukada

Nuk,
én, mint volt fogorvosi asszisztens, tudok nekked nyálszívót szerezni, jutányosan.. :mrgreen: köll?? :mrgreen:

Barbi,
alváshoz, puszikhoz gratula és igeeeen, kééépekeeet :D
macskanyu

nuk! egyik barátném kutyujának (labi) nagy szőlőtapósója van medencének. az lenne az igazi nekünk is... óhajtóssmiley
gödibarbi

Barbi:
Zsiga kutya előszeretettel dugja az orrát a kiságy rácsain túl... Egyre élénkebben tanulmányozza Rékát, esküszöm, tudta, hogy amikor még pici volt, mennyire féltettük, úgyhogy ő sem próbálkozott. Múltkor le volt téve a földre kint a kertben egy plédre és olyan ari volt a Zsiga, odafeküdt a pléd szélére és figyelte, hogy emelgeti a buci kis fejét... Szóval stem jól meglesznek.

nukada

Barb,
homokkostolás :lol: :lol:

Macs,
okés :wink: azért gondoltam, hogy ez célzás részedröl, mert sztem sejted, hogy 2 gyerekkel lefeküdni MI 8) vagy ha nem, majd megtudod hamarost :mrgreen: (kivéve ha szimultán alvadnak persze)
fibi

Ruz,
Keksz és a vacsi :lol:

Arwen,
Mélységesen együtt érzek veled, bár én a vége felé már inkább pesszimista voltam, hogy soha sem lesz meg Adél :roll:

Indi, Macs,
Nagyon köszi a megnyugtatást :) Tényleg nem akarok itten állandóan aggódni, csak tudom, h most fontos neki, h mindent megkapjon a szervezete ahhoz, h minden szépen fejlődjön. De ígérem, most már tényleg nem fogok aggódni :wink:

Hajrá Mása és Levente baba :D :D :D Gyors és szép szülést!!! :D

Vica,
Köszönjük a híreket :D

Nuk,
Gratula apának!!! :D És én is kóstolgató típus vagyok, és tényleg baromi keserű a konakoin pfla Három punci :lol: :lol: :lol:

Fibi,
Fürdetés miatt szerintem ne aggódj, ők még nem tudnak olyan szinten koszosak lenni :wink: Mondjuk, most Adélnak kifejezetten jól esik a fürdés. Annyira le tud izzadni, pedig alig van rajta ruci :?

Barbi,
Hogy Neked már milyen ügyes csajod van :D Képeket lécci!!! Gratula a cici nélküli elalváshoz és az éjjeli egyszeri keléshez :D

Rídonli,
Mi meg 2 év és 1 gyerek, de simán teljesíthető még a 4 év 2 gyerek :wink:

Macs,
És hogy vagy???

Kép Kép
curse

És tényleg mi volt a bikási talin?

Kép Kép
curse

nuk! hihetetlen milyen közös nyelvük van! :lol: tuti hogy érezte mit szeretnétek tőle, s ezért nem ment be hozzá aludni :mrgreen:
gödibarbi

curse! köszi. azért is vagyok büszke az "eredményeinkre", mert baba-mama barát módszeres.
már írtam máskor is: én is paráztam ám a tejcsi "minőségén".
gödibarbi

curse! lemaradt: :wink: :D
gödibarbi

[quote="gödibarbi"]c írta:gödibarbiurse! köszi. azért is vagyok büszke az "eredményeinkre", mert baba-mama barát módszeres.
már írtam máskor is: én is paráztam ám a tejcsi "minőségén".

Mi az a baba-mama barát módszer????

indianyo

Nekem is sikerült Másával beszélnem :D és tényleg bent maradtak, a többit Vica leírta :)
Ezerrel drukkolok nekik, remélem Levente gyorsan kibújik!! +++++++++++

Zsan :) Meme hogy van? Nuk írta a Sterimart, úgy tudom, azt már ilyen piciknek is lehet adni, hátha segítene feloldani a trutyit? Új avatarod nagggyon tetszik! :D

Ruz :) Gratula a vizsgákhoz és az ötöshöz!! Bendi nagyon nagy fiú már!! :D Zoknis kergetőzés :lol: :lol: Bálint is imád fogócskázni, kimeríthetetlen energiái vannak ilyenkor :D Hova mentek nyaralni?

Macs :) Pocakodnak sok ++++++++++, vigyázz magadra, plíííz!!

Tinu :) Fogzáshoz és náthához +++ Tündinek, gyógyuljon a pici lány!

Rec :) Kút :( :( Hozzánk jöhetsz bmikor!! :wink:

Fibi :) Pihi!!! Bálintod most nem játszik el (pl. homokozik) magában, mint korábban? Te meg kifekhetnél a nyugágyba :wink: Fürdés nálunk is volt, hogy kimaradt (szintén bealvás miatt :lol: ), de ded túlélte és jól van :wink: :lol:

Arwen :) Neked is mennek ám a drukkok!!!!

Neet :) Ötödik sebesség, wow!! :D :D

Nuk :) Gratula a párodnak az előléptetéshez!! Akkor ezekszerint megérte múltkor megírni a pályázatot :wink:

Barbi :) Az eredményekhez és az ügyes csajodhoz nagy gratula!! cuppanós puszi :D :D Remélem most már gyakrabban tudsz írni!! Sulival mi van?

Rídonli :) Alvás: Nálunk nagyobb gyerkőc már külön szobában szuny, a kisebbik még velünk alszik, de majd ő is megy a tesóhoz, ha nagyobb lesz, biztos jól meglesznek 8)

És milyen volt a Bikás tali??? Vki meséljen már róla!!!
denizsa

Barbi,
:D A baba-mama barát dolog tényleg egy módszer? Van róla vmi anyag?
És ezek szerint nem csak én vagyok paraanyu :wink: :lol:

Kép Kép
curse

Indi! ezt én neveztem el így. az én nyusziszívem nem bírja a sírást. erre gondoltam. meg arra, hogy belegondoltam mik játszódhatnak le benne, s így találtam ki a megoldásokat.
gödibarbi

Fibi,
Én minden nap fürdetem. De csak azért, mert Peti épp szeret fürödni, M. addigra már fáradt így vagy fogom, vagy szoptatom vagy fürdetem. Mivel fogni és szoptatni eleget tettem már, így fürdetem. Ma pl. nem fürdött, mert itt volt Elvira (szitter) és amíg P-t fürdette én lazsáltam.

Nálunk Marcira - aki tényleg egy vigyorogva hibernált Buddha - rögtön ráragad, ha én ideges vagyok. Olyankor oda se megyek hozzá (pár percig is akár), inkább lenyugszom. Akkor (ha ideges vagyok) nem tud jól enni, bámul, félrenyel...

Barbi,
Klassz!!

Rídonli,
Nálunk egy szobában vannak, de sztem nem én leszek a példakép. Mert a szobában ott vagyok én is, mint törzsfőnök. Vagy törzsanya és mindenki engem rudgos. Viszont egyszerre alszanak el!!!

Mása,
++++

Nukada,
Óriási, hogy belespricceltél a saját szemedbe is. (Gratula pénzhez és pozícióhoz. Remélem nem kell többet dolgozni érte!)

Ruz,
Bendi klassz nagy fiú lett!!!

Macs,
Én meg vmi extrára gyanakodtam (háton hordozás miatt). Nekem igazán Petit kellene háton hordoznom, mert Marci jobban elvan és elvolt (kivéve kiskorában, amikor enni akart, de az ugye nem megy háton hordozva).
És hogy vagy???

Találkoztunk ma Zuzmóval és az összes közeli családtagjával a Bikáson. (Láttam a bikát is! Vagy bikákat?) Mi nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, Peti dícsérte a játszóteret és B-t!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Curse :) Tényleg nem kell aggódnod (persze ez egy szülőnél természetes :mrgreen: ), állítólag 1éves korig a ded minden szükségletét fedezi az anyatej! Mivel Adél rendszeresen és szívesen szopizik, hát csak tartsa meg ezt a jó szokását, a hozzátápi meg arra jó, hogy ismerkedjen az ízekkel és fokozatosan be tudj vezetni mindent, aztán majd megjön a kedve is! :wink:
denizsa

Den! pont gondoltam rád, hogy még a szüléssztoridat sem olvastam :oops:
nagyon sok jót olvastam tesók közös alvásáról :lol:
suli: sóhajtóssmiley. életem legrosszabb eredményeit értem el. 4 bukta, egy vizsgára el sem mentem, s egy darab hármaska. a lényeg, hogy a család happy :lol: , s a kreditrendszer tovább enged 8) .
gödibarbi

Na L, apjuk szabin van, nem érti, miért lógok még a neten (ha tudná, hogy ez az esti rutin... :lol: :lol: :lol: )

Remélem, mire felébredünk, már egy Leventével gazdagabb lesz a csapat!!!

Hajrá-hajrá!!!

nukada

Móni :) Szia, törzsanya! :lol: sajnálom, hogy nem tudtunk bikázni, jó lett volna talizni :( És az egyszerre elalvás hogy történik? ill. hogy csinálod?
denizsa

Nuk, Zsiga jófej lehet, nálunk a fent említett öregecske angolszetter mindig a kiságy vagy a babkocsi mellé fekszik, és őrzi a babát. :) (Nem velünk lakik, hanem a szüleimnél, de a nyaralóban sokat vagyunk együtt.)
Anyósék vizslája totál féltéken y volt a gyerekre, de amikor megtanult járni, és mindig lehetett szerezni tőle némi kajcsit, akkor megszerette. :)
Tacsi szuperjófej! És nagy egyéniségek ezek a kis szálkásszőrűek, ilyen is volt a családban.
rídonli#

Deni,
Neked is köszi :D most már tényleg más lesz a vesszőparipám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Barbi,
Az a lényeg, h tovább tudsz menni, nem igaz? :wink:

Móni,
Végre vki mesélt a bikási taliról :D

Adél még mindig pörög ezerrel, mi lesz itt még. Pedig napközben nem is aludt sokat :?

Kép Kép
curse

no akkor pár kép :lol: :

mostanság egyik kedvencem ( ha épp alszik a modell :D ):
Kép

másik kedvenc:
Kép

még mindig egy kedvenc:
Kép
gödibarbi

Alvást azért kérdeztem, mert nálunk kezdettől fogva elvileg egy szobában van a két kiscsaj, kivéve, amikor egyik, másik, vagy egyik is és másik is a mi ágyunkban. :wink:
És ezen sokan nagyon csodálkoznak!
A nagyot nem zavarja a Kicsi, meg persze hamar fölkapom, ha éjjel sír (de nem gyakran szokott). Azon viszont rendesen kiakadt eleinte, ha a Kicsit a mi ágyunkban találta.
Ja, és kinyitom az ajtót, amikor már mi is lefekszünk, így pont rálátok a kiságyra.
Szóval, akkor nem is olyan furcsa ez az egy szobában alvás?
rídonli#

Barbi :) Ha a család boldog, akkor anya is boldog :wink: és tök jó, hogy mehetsz tovább, éljen a kreditrendszer :D
Sírást én sem bírom. Pedig elterveztem, hogy pár dolgot másképp fogok csinálni ketteskénél (pl. nem lesz annyit kézben, nem veszem fel állandóan), de nem megy... Anyám múltkor mondta is, hogy elkövetem u.azokat a "hibákat", de úgy látszik, én már csak ilyen vagyok :roll:
denizsa

azt nem is írtam, hogy iszonyatos akaratos önállósodási jelenetek vannak minden evéskor :lol: :shock: :lol: 8) :wink: . ennek egyik eredménye:
Kép így eszünk mi fincsi tarpalekvárt
gödibarbi

curse! így van :wink:

den! nekem a te hibáid nem hibák. 8) :lol:
gödibarbi

Deni, akkor ezek nem is hibák! :wink:
rídonli#

Barbi, éééédes ez a pöttyöskalapos kisasszony! :)
rídonli#

rídonli! mindkét utolsó hszedhez :lol: :lol:
gödibarbi

kutyakedvelőknek:
Kép ő lenni milyjénk eb :D
gödibarbi

Barbi :) Jaj de gyönyörű modelled van!! :D :D Olyan fura látni, hogy már kapaszkodás nélkül áll!! (legutoljára ugye még csak anya kezét fogva ment :wink: ) És az arcocskája is más már, igazi hölgy lett a babából :D

Curse :) Adél jól bírja! :shock:

Rídonli :) Sztem egyáltalán nem furcsa, mindenki úgy alszik, ill. minden család úgy alakítja ki a szokásait, ahogy neki jól esik! :wink: Lehet, hogy egyszer mi is veszünk még1 farnciaágyat és a mienk mellé tesszük, aztán együtt alszik a család (kérdés, hogy ez hogy/hol férne el...) :lol:
denizsa

deni! :D s igen aaaaaaaaaanyira csaj! :lol: 8) :lol:

s még egy utolsó (külön ajánlva neetnek, akatának, s bicikliülést keresőknek)

Kép büszke apjuk és biciklizést imádó lyánya
gödibarbi

Barbi :) NAgyon cuki maszatos Angi!! :D :D (Mi az a tarpa?)

Na megyek vízszintbe, jó éjt mindenkinek!! (bár nem tudom, tudok-e majd aludni... vagy lerágom a tíz körmöm, hogy mi újság Másával és Leventével...) Mindenesetre Másáéknak millió drukk!!!!!!!
denizsa

csak mert oylan szép:

http://www.geographic.hu/images/napkepek/2007-06-22-3

Barbi :) szuperjó képek! nem megy el a privim: 92-98 óriás :wink:

Deni :) én a te "hibáidat" követendőnek tartom és biztatlak a folytatásra :)

indianyo

ez már telihold? :shock: már értem miért mocorog annyit a csajom.
no jócakkát annak akinek még itt van, s azoknak is akik már nincsenek (kihagytam vkit :mrgreen: ?)

majd reggel mindenki jól megijed mi folyt itt éccaka, közben csak én képeztem :lol:

csak még egy:
Macs! jobban?
gödibarbi

Curse,
Biztos fogsz találni más vesszőparipát, én is mindig találok :lol: . Persze akár ki is nőhetjük még ezt a hülye tulajdonságot...

Deni,
Megfürdetem őket egyszerre, utána felöltöztetem őket. Már minden oda van készítve az ágyhoz (zabtej P-nek, mesekönyvek, a Polip, aki rák, az órám - nehogy éjjel ne tudjam hány óra van...). P-nek mesét olvasok, Marci kajál. Általában először M. majd P. és végül én alszom el. Ha P. sokáig nem alszik, akkor én vagyok a 2. Mostanság pedig kikelek mellőlük és bulizok. Akkor tervezem, hogy visszamennek a saját szobájukba, ha M. nem ébred éjjel. Tudom, hogy saját szobába pár éjjel alatt akár ez már most lehetne, de nekem most így jó (inkább félálomban szoptatok 2x, mint 1x fel kelljen kelnem...) és ők se panaszkodnak.
(Majd lehet hogy jövök 1 év múlva, hogy hogy lehet a gyerekeket átszoktatni, de biztos mindenki tapintatos lesz és nem mondja, hogy "úgy kezdd, ahogy folytatni akarod". Ez a Suttogós könyvből van.)
Én sok mondent máshogy csinálok M-nál. Már P-nél se voltam az a nagy szigorú anya, de vhogy úgy érzem még annak se volt értelme, amilyen voltam. Pl. milyen hülyeség volt nem többet összebújni vele pl. éjjeli szoptatások alatt. Én ehelyett majd elájultam és izgultam le ne ejtsem a gyereket. Most viszont fel se tűnik, ha eszik, mert alszom tovább. (Viszont pl. a legtöbb fajta - éhes, álmos - sírása se buktat ki annyira. Ha pár percig sírnia kell, mert épp más fontosat csinálok Petivel akkor még csak nem is sajnálom.)
Nálatok milyen egy nap? Képeket nem teszel fel?

Móni
Kép
Kép
monisa

Barbi, képek szuperek!
Én csajom&apája is ilyesmi bicajosülést próbált vendégségben, és nagyon élvezték, ezért ilyet szeretnék neki névnapra (annyi játék meg mifene van már, ez jobb lene).

Akartam kérdezni én is Macs, jobban?

Deni: még egy fr.ágy :mrgreen: -úgyis a tiétek kéne a kőcöknek! :mrgreen:
Még nem volt Ketteske, de nagy lakásba költözvén első dolgunk volt venni egy jóóó naaagy ágyat (180x200), még elférünk, de ki tudja még mi lesz később...

Zsan, Kismamában egy évfolyamtársnőnk szülés utáni lefogyásáról van cikk, bár nemtom te ismered-e őt.
rídonli#

Drágák vagytok, egészen meghatódtam.. :oops: :oops: :oops:

ien, Macs épp jobban, megyek mindjárt vizszintbe, mert a Ded is szuny :)

Remlélem a telihold múltával javul a pocakom is :) és a drukkjaitok is sokat segítettek/segítenek :)

Másáéknak szépséges szülést és boldog Leventézést,

mindenki másnak: békességes, alvásteli szép és pihentető éjjt kívánok!

csók

Macsek
macskanyu

Nálunk már mindenki alszik rajtam kívül (nemtom Apa altatta-e el a gyereket, vagy a gyerek apát :D ), úh énis megyek. Mindenkinek jóéjt, Másáéknak meg drukk!!!!
rídonli#

Barbi,
Képek szuperek :D Tényleg annyira csajos Angi és hát látom nektek is aprótermetű kutyátok van :D

Deni,
Ha azok a hibák, amiket te csinálsz, akkor csak hibázni akarok 8)

Macs,
Örülök, h jobban vagy :D

sikertelen altatások száma: 3, sikeres altatások: 0 :mrgreen:

Kép Kép
curse

Több infót nem kaptam eddig mára, most el aludni, holnap remélem tudok jönni és reagálok mindenre, amit még pár napja kérdeztetek, vagy akár ma :)

Mindenkinek jó éjt :) Másáéknak örömteli találkozást, Macsnak jobbulást kívánok :D

Vica
vica94

Azt hiszem neki fekszek jobban ennek az altatásnak :) jóccakát Mindenkinek!!! :)

Kép Kép
curse

Most hívott a Mása férje, hogy MEGSZÜLETETT LEVENTE!!! Részleteket nem tudok (csak röviden beszéltünk), de jól vannak és ez a lényeg :D
denizsa

És persze gratulálunk, sok boldogságot és tejcsit kívánunk Másáéknak!! :D :D :D :D
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: