Kockásfulunyul
Nálunk elég nagy a kálvária,a csajok már nagyjából tudják,h mi a helyzet (az én elmondásomból-a pároméból biztosan másképp hangzana): Mi 6 éve vagyunk házasok.Most tartunk a 7.-nél...a 6 évből 3at dolgozott,3at nem.Most bírja már majdnem fél éve...nehogy elkiabáljam...Tavaly volt egy félreérthető helyzete a szomszéd csajjal,elhittem,h nem történt semmi.Illetve nem hittem el,de bizonyítani nem tudtam az ellenkezőjét.Aztán mikor már nagyon ki voltam attól,h nem dolgozik,meghalt nagypapám is,aki velünk élt,utána a sikertelen lombik,én meg piszkáltam,h menjen dolgozni,azt vágta hozzám,h ha nem tetszik ,keressek mást...azt hiszem ,itt szakadt meg valami...
Aztán elment dolgozni,azóta csak 7végente jön haza,úgyhogy valójában esély (idő-alkalom) sincs arra,h helyrehozzuk,ami elromlott,ha még helyre lehetne.Nagyon sokat vagyok egyedül,és bevallom,h magányos vagyok.Emellett a lelki dolgokról sem tudok vele beszélni,mert ha hazajön,csak szexelne,nekem meg ennél több kellene.Azt mondja,sok nyálas könyvet olvasok...
És talán vonzódom valakihez...Szóval én nem mondom,h ő a hibás,de azt hiszem,ennek hamarosan vége...Nem vagyok vele boldog,és ha belegondolok,nem is tudok olyan időszakot mondani,amikor felhőtlenül az lettem volna.Az a baj,h amíg nem dolgozott,annyi adósságot halmoztunk fel,h egyedül éhen halnék...
Szóval ez a helyzet "röviden"...
Leia
Nyulacs
Köszi Mindenkinek,h tartjátok bennem a lelket
Etna!Nagyon szorítok

[/url]
[/url]