Hajrá Mása&Levente! Szép szülést/születést nektek!!
Arwen, nem csatlakozol?
Milyen volt a Bikás? Mi nem jutottunk el, mert 3-6ig volt a "kimenőnk" Apával, kínai étteremben voltunk, és nagyon aggódtunk, hogy a nyűgös, fogzós Kicsikénk mit csinál otthon... A Nagy miatt nem, ő szuperül elvan a Nagyijával.
Vica és Curse, köszi a köszöntést! 4 év, 2 gyerek.
Neet, én is bicajos ülésre vadászok, de csak jó drágákat találtam, olyan meg nem kell, csak 1-1 kisebb cangázáshoz kéne. Barátnőm mondta, hogy a Dechatlonban vannak jó áron (az nemtommennyi lehet), lehet, hogy megnézem vmikor.
A popsitörlős kutya meg angolszetter, aki MINDENTDEMINDENT eltűr, és ha gyerek csinálja, akkor még a kínzásnak is örül.

(És már 12 éves szegénykém.)
Fürci nálunk is kimarad néha, de többnyire fürdetünk, mert szereti, meg mert kell az esti rutinhoz (nálunk). Barátnőmék heti 1-2X fürdették a babájukat (semmi baja). Nagy melegben nagyon jól esett a babámnak.
Hogy mi az 1.nél menniyt bénáztunk Apával a fürdetéssel!

Hehe, hoszzú elő-, és utómunkálatok, ketten tartottuk a csap alá, Apa bemelegítette a fürdőt...min.1,5 óra volt eleinte. Most egyedül kb.10perc az egész (ha hagyom kicsit tovább pancsolni, akkor 15).
A Nagy ma Apával alszik el, kicsit későn, mert még hazavitték a Nagyit. (Még dumálnak odabent.) Nekem a Kicsi jutott, és 5 perc alatt végeztem vele.

Milyen laza egy gyereket altatni csak, el vagyok én ettől szokva.
Kérdés: 2 és többgyerekesek, nálatok egy szobában vannak a gyerekek? Ha igen, mikkortól?