A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Masaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Nagyon drukkolok,hoyg AZ leygen!!!!!!!!!!!!!!!Elegge ugy hangzik!
nekem is vannak joslok,de nincs bennuk rendszer,es egy "fajas" 2-3 percig is eltart.....
Varjuk a tovabbiakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha meg esetleg bent taliznank,Edina vagyok :lol:

Kép

Kép
arwen07

Rec,
:shock: :shock: :shock: ennyibe kerül egy újabb kút fúrása :shock: :shock: Hát akkor nagyon drukkolok, h a meglévőt helyre tudjátok hozni, pl. azzal, amit Macs is írt!!!

Ruz,
Azért nem kaptam EDA-t, mert nem volt olyan doki bent, aki beadhatta volna, szóval nem diszkriminatív jelleggel történt a dolog :wink: Csak hát baromira szarul esett, h nincs rá lehetőség :(
És igen, mi voltunk a nemevők. Köszi, h leírtad, most már akkor tényleg megnyugodtam. Csak attól tartok, h egy idő után nem lesz neki elég az, ami a tejciben van és vmi tápival kellene kiegészíteni :? Jobb szeretném, ha a rendes kajával lakna jól minden tekintetben.

Fibi,
Rosszul hangzik nagyon ez az éjszakázás és hogy ennyire fáradt vagy :( Nem lehetne, h Zsolo most még se a kerttel foglalkozzon, hanem segítsen Neked? Azért mégis csak a 6 hét, az 6 hét. Sok ++++ Neked!!!

Macs,
Annyira, de annyira édes Füli :D Imádom a csajt :D

Mása,
Drukk-drukk!!! :D De izgi!!! :D

Arwen,
Hajrá!!! :D

Kép Kép
curse

Arwen,
Most lehet, h hülyeséget írok és majd a többiek jól kijavítanak :lol: de én úgy tudom és nálam is úgy volt, h a jóslók összevissza jönnek, viszont rövidek :? Nekem fél percesek voltak és amikor már azt hittem, h az az, akkor megkérdeztem itt a csajokat és ők mondták, h egy rendes fájás az, legalább 1 percig tart.
Szal, ha Neked 2-3 percig tartanak, akkor azok elgondolkoztatóak :? Nem hívtad fel esetleg a dokit vagy a szülésznőt?

Kép Kép
curse

Nos!!!
Beszéltem a szülésznőmmel :) Kezden szedni negyedóránként a cimicifugát. Egy óra múlva újra hívom, hogy mizu :)

Az tuti, hogy 5 percenként jönnek a fájások. Nem hosszúak a fájások, de derékfájással párosúl 8)

Ha be kell mennem, akkor írok. Addig meg "szenvedek" :)

Köszönöm a drukkokat. Jól esik :)

Arwen,
Szüjjünk má' együtt ;)Lehet hogy bent talizunk ;)

Pusza mindenkinek.
Még jövök ;)
szmagdi

Mása, Arwen,
fel a közös szülésért!

Ruz,
dejó volt újra hallani felőletek!

Recca,
kút :( +++. s hozzánk jöhetsz fürdeni, ha megígéred, h nem folyatod sokáig, emésztőnk van. ;) Apa már úgyis ismeri a járást. :D

Látod, Verám, nekem ingyé megcsináltak minden extra szolgáltatást. :mrgreen:

Mai nap mottója: Kapcsold az ötödik sebességet...! :D 80nal, Bicskéig meg vissza. De most már befejezem, csak mosolyog az, akinek jogsija van.. és itt a nagy többésgnek asszem már régesrégen... :)
neet
neet

Masa,
tok jo!Nyomasd a bogyot! :wink:
En is fogom,ha eljon az ideje... :lol:

Curse,
nalam az a "baj",hogy bizony a fajdogalas hosszas,viszont nem rendszeres...mert pl miota azt leirtam az elobb..egy sem volt..szoval nemtom...
Van amikor meg egymas utan pl 5-7 perc mulva lesz ujabb...de aztan meg 5 oran at semmi....szoval ezert gondolom,hogy ez nem lehet AZ!
De par oraja dumaltam a dokival,NST utan,es mondtam neki.
De o is azt tanacsolta,hoyg nezzem az orat,rendszeresseget stb..de hat az meg nincs benne (mamrint rendszer :lol: )

Masa,
varom a hireket nagyon!!!!!!!DrukK++++++

Kép

Kép
arwen07

Macska,
a gyerekmunkát még büntetik, tudod? :lol: De azért nagyon édes, én is elfogadnám kisegítőnek. :)
neet
neet

Mása, csak azt tudom mondani, amit anno Zsancinak, ha nem vagy biztos benne, hogy ez AZ-e, akkor ez már biztosan AZ!!! :D
szép szülést Neked, Leventének szép születést és soksok +++++++ :D

votiv 8)
votiv

Arwen,
Értem :) ha ennyi kimaradás van, akkor azok tényleg csak jóslók. De ez már nagyon a vég, szerintem hamarosan találkoztak Másával a kórházban :wink:

Neet,
Átérzem :D

Kép Kép
curse

Nítem,
jól emlékszem még, amikor először mentem 70-nel, ne tudd meg, minden nagyon felkavaróan gyors volt, és MINDENRE sokkal gyorsabban kellett figyelni, reagálni... hát minden hajam égnek állt :lol: De hidd el, 1 év múlva már ott fogsz nyomulni a 80-nal kullogók fenekében :lol:

v
kisün

Curse

Akkor mégis jó emlékeztem! :) Lehet, hogy a sok tanulás edzi az agyamat? :lol:

Mondjuk én nem vagyok mérvadó igaz, mert ugye ahogy írtam Bendinek nem kell aggódni a súlya miatt, de én sok helyen olvastam azt, hogy 1 éves korig a hozzátápi, tényleg csak hozzá, vagyis akkor is főleg az anyatej kell és a többi csak kóstolgatás, ismerkedés, szóval ha éhes akkor eszik cicit nem? Akkor meg ne aggódj, ha súlya nem csökken és jókedvű, akkor egyelőre elég neki a cici és majd előbb-utóbb rákattan az ízekre.

Bendi is ilyen volt, hogy alig-alig akart kóstolni, most meg már ahogy hazaér a bölcsiből ha nincs kaja, már ki van borulva.

Múltkor is véletlenül elől felejtettem egy kis kekszet. Hazaért a bölcsiből, rögtön rárabolt volna, de persze gyorsan elraktam, hogy nehogy azt egye vacsi helyett, húúú azt a hisztit, meg ordítást. :D Ahogy viszont elé tettem a vacsoráját rögtön lenyugodott... :lol:

ruz
ruzicsky

Mása mi még nem ismerjük egymást én új vagyok itt a topikon de minden jót és egy nagy hajrát Leventével!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kép
hajagosné szabó éva

Curse,
profeta szoljon Beloled! :wink: :wink:
Csak mar egy ideje ez van,aztan szkeptikus vagyok e temaban :wink: Marmint nem merem beleelni magam,hoyg megindult vmi....mert aztan meg turelmetlenebb leszek :wink:

Kép

Kép
arwen07

HAJRÁ Mása, HAJRÁ Levente!!!! szerintem ez már AZ! :D :D :D

Köszi Lányok a +-okat, igazábol nincs nagy baj, csak megijedtem tegnap a "leszakad a méhem" érzésen :( és apafej meg nem könnyü eset, én aszittem, hogy legalább ez a 2 hét CSAK a családrol fog szólni...... :?
fibi

Mása,
továbbra is HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!
puszi Levente kobakjára!!!!!

Arwen,
neked is hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fibi,
köszi, már egyre jobban...de az éjszakáink nekünk is borzalmasak.
sok pihenést neked, és nem értem, miért tör elő a férfiakból ilyenkor, h MUSZÁJ VMIT CSINÁLNI...Levi anno ilyenkor kötötte be a tűzhelyet, fél napig a konyhában tökölt, és nem engedte oda B-t, mert h az milyen veszélyes, igy én rohangásztam utána...

És Votiv ma hallotta, milyen férfiasan tud jelezni Meme, ha úgy érzi, h nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő azt elképzelte... :lol:
Ja, és Lilit lestoppoltuk!!! :wink:

sajnos Bikás ma kimaradt, de eléggé összecsúsztak a dolgok errefelé...
bocsának!!!!
de next time!

Vera,
köszönöm a segédletet!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szrekék most mentek el. Kölkek ééédesek voltak, némi vitát leszámítva, (kis hajhúzás, meg hiszti) tök jól elvoltak.

Szrekuc, köszönjük a Fülifuttatást :D irtó jó kedve van még mindig :)

MÁÁÁSAAA!!! HAJRÁÁÁÁ!!!! :D :D :D :D És nagyon szépséges, könnyű, gyors szülést!!!!! :D :D :D

Zsána,
küldjed csak, kicsinyítek én, az nem fárasztó :wink: :lol: :lol:

most ennyire futotta.....

csók

Macsek
macskanyu

Húúúú Lányok! itt nagyon pörögnek az események :)

Mása nagyon szurkolok! Elképesztő, hogy egyszer mi is itt fogunk tartani, majd úgy jövő januárban.
Szeretnék nektek beszúrni egy uhu képet, de nem tudom, hogyan lehet. Bent a melóban pdf-ben sikerült beszkennelni. Ti hogy csináljátok??

Zsan:
Mi az, hogy kiszíjaztak?????????? ugye ez nem komoly?
Ma beszéltem dr Brown-al :D , ari volt, jövő héten kell bemennem hozzá a kórházba, amikor ügyeletes és akkor megvizsgál.
Szóval mi ez a szadomazo :shock: :shock:

KépKép

KépKép
boo

Boo,
a hsz alatt: MELLÉKLET FELTÖLTÉSE, de túl nagy nem lehet. Kiszíjazás meg ne aggasszon, vagy lesz, vagy nem, na és ha, az se gáz. ;)
Rohanok, mert gyermekem nagywécéz és fel akarom ügyelni. :lol:
neet
neet

Mása Drága! Éljenéljen és legyetek nagyon boldog szülők hamarosan ismét!

Curse :) oylan nincs, hogy alacsonyabb lesz a tápérték! ha van tejed és Adél szopizik, akkor az neki bőven elég - mivel lehet téged meggyőzni, hogy ne aggódj????????? Azért mert itt vannak szépszámmal zabagép kölkek , még nem jelenti azt, hgoy ennek veletek is így kell lennie! Na! Pusz és lazíííííííííííííííííííííííííts :)

indianyo

Curse,
higgy nekem, ezt úgy mondom, mint tőgyegészségügyi szaktanácsadó: a kevesebb tej, általában koncentráltabb zsír és mikroanyag-tartalommal bír. Gáz akkor lenne, ha Adél sokkal nagyobb baba lenne, vagy ha már nagyon hosszú ideje, értsd: több mint másfél éve szoptatnál. A hosszú időtartamig lévő laktálás(tejtermelés) jár a mennyiség és minőség együttes csökkenésével. A 7 hónap, folyamatos szopi mellett semmi..... :D :D :D
macskanyu

Hat latom Masa azota nem jott,ugyhogy ez arra enged kovetkeztetni,hogy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajraaaaaaaaaa!!!Szep szulest kivanok,amilyet megalomodtal!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok,

Gyors helyzetjelentek :P

Másáék fél hatra bementek a H-ba, megvizsgálták és két ujjnyi a méhszáj. Most elmennek sétálni egy kicsit, meg enni, inni és nyolc körül - elvileg - újra hív engem, vagy Denit. Akkor már okosabbak lesznek, hogy maradnak-e avagy még hazamehetnek?!

A szülésznő azt mondta, hogy 24 órán belül tuti elindulnak a dolgok, de lehet, hogy akár egy óra múlva is elérkezik ez az idő.
Ez arra vonatkozott, hogy ugyan fájogat-fájogat, de még nem olyan vészesek.

Remélem nem hagytam ki semmit, ha mégis, még leírom :)

Vica

Kép
Kép
vica94

Vica,
koszi a helyzetjelentest!!!!!!!
Remeljuk mar nem kuldik haza oket :wink:
De azert az nagyon jol hangzik,amit a szuleszno mondott :wink: :wink: :wink:
De jo,drukkolok neki nagyon! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Vica-info :)
Köszönjük. :) És még annyit, hogy nem is tudom, hol tetszik jobban Mátéd, ott ahol az aláírásod van, vagy az avatar. Nagyobb kép esetleg?

Arwen,
menj má be te is, tök poén volna! :)
És egyébként miért a 2 cica az avatarban? Már akartam kérdezni.
neet
neet

Mááááááása, igy kezdödött nekem is :D lehet hogy ma még meglesz Levente :D :D :D DRUKKDRUKK!!!!!!!!!és +++++++

Zsan,
köszi :wink: éreztem, hogy Te pasid is hasonloan fogta fel a gyermekágyi segitséget :? 8) :mrgreen:

Amugy nálunk az éjszaka egyelöre türhetö: kb 2szer szopi és visszaalvás. Csak a tegnap esti elalvás ment nehezebben mint eddig, de sztem az én fáradt és ideges hangulatom ragadt rá a kölökre.
fibi

Hűha, pörögnek a dolgok!
Hajrá Mása és Levente!!!!!!!!

Arwen, húzz bele és még talizhattok!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Votiv:
Látod, mi is ilyenek lettünk volna, ha nem "szúrom" el... :wink: :wink: :wink: Majd legközelebb (ha nem is veled, de valaki csak lesz!!!)

És csak egy pici off, mert most MÁSa van a középpontban, de: Apjukot előléptették... +40 bruttó, jól jön, mert még 2 hónap és pont a felét fogjuk kapni, mint most... :roll: :roll: :roll: :roll:

nukada

Zsan:
Orrsprayt nem próbáltatok? Meme elég "idős" már hozzá? Rékának mindig kemény, vagy ragacsos cicakakija van, amit nem lehet kiszippantyúzni, vettem Sterimart és tök jól feloldja, meg utána jól ki is prüszköli... (gyivi: első próbálkozásnál épp elrántotta a fejét amikor megnyomtam és kicsit a szemébe ment, de belespricceltem a sajátoba is, annyira nem durva...)

Fibi:
Hurka... :lol: :lol: :lol: Réka még mindig csak 5250g, de már ez is haladás, már ő is hurka-gyurka. Apája imádja, fürdéskor minden egyes hurkát kitakarít nagy élvezettel! +megállapítottuk, hogy ha összezárja a combikáit, olyan, mintha 3 puncija lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk,
párodnak gratulálok :lol:

MÁSA HAJRÁ!!! :lol:

Vica,
köszi a jelentést 8)

v
kisün

Újra itt :)

Másáék bent maradtak :) Párja nemsokára viszi fel a cuccokat és mennek szülőszobára. Mostmár bő két ujjnyi - Mása most mondja, hogy előzőleg másfél ujjnyi volt pontosan -, nagyon jól haladnak :):):)

Még nem tudni, hogy sms-t írnak, vagy párja tesz fel képeket reggel :)

Naaaaaaaggggggyon szorítok Nektek Mása, kívánok gyors és szép szülést, hogy mihamarabb magadhoz szoríthasd Leventét :P

Vica
vica94

Hajrá és drukk Másáéknak! :lol:

Ruzi! :wink: :lol:

Indi! köszönöm a kivezetőajánlatot, élnék vele! püzök is mindgyá

Zsan! sikerült kiszívni a nóziját? még az jutott eszembe, hogy végső esetben még mindig ott van Kisün naturel módszere is!

Votív! örülök, hogy nem bántottalak meg :D . püzök neked is!

Fibi! +++++++++++++

Boo! ha lenne is leszíjazás, ne izgulj!!! :wink:

ma ennyit sikerült átfutni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Recca:
Én nem értek a kutakhoz, de ha el van iszaposodva, az iszapot nem lehet kiszippantani belőle, hátha akkor elindulnak újra az erek???? Egész véletlenül az apukáméknak van 1-2 szippantójuk... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Monisa:
Most olvastam vissza... Nem akartam egyből belenyomni minden félét, csak tájékozódtam 8) 8) 8) Amúgy ma már jobb volt, éjjel 8-5ig aludt, most este volt egy kicsit nyűgi, de nem vészes, úgyhogy inkább front, viszont nyálzik és rág azóta is... 8) 8) 8)

nukada

Tudtam, hogy bent maradnak, éljen éljen :D köszi Vica az infokat :D :D

Nuk,
Te olan lökött vagy :lol: 3 puncin is felvihogtam, meg hogy a saját szemedbe is belespriccelted a sterimart :lol: :lol: :lol: és éljenek a kis hurkások :lol:

Zsána,
elfeledtelek megdicsérni: marha jo az avatarod :D és vééééégre hogy fotot tettél be oda 8)
fibi

Nuk,
gratula az előléptetettnek. :)
neet
neet

Nincs valakinek véletlen egy felesleges, bicajra való gyerekülés? Potom összegért? ;)
neet
neet

Jelentem, ma meg volt a lányom első "plázázása". Bent voltunk a dédinél, aki a MOMparknál lakik és átruccantunk, amíg apa patikába ment. Végig aludta...

Fibi:
Én mindent kipróbálok, amit a gyereknek adok: a Vigantol nem vészes, a Konakion qva keserű... A tápi is, bár az máshogy és legalább megeszi... A dentinox-ot is kipróbáltam múltkor az unokatesóméknál, nagyon meglepődtem, mennyire lezsibbasztott... a sterimar-nál meg szerettem volna tudni, hogy azért sír, mert csípi, esetleg mossam-e neki ki... De röhögj rajtam nyugodtan... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

nukada

és 1 kérdés:
nagyon gáz, hogy 1 hét alatt kb 2-3szor sikerült csak Ábelt megfürdetni?????? valahogy mindig elmarad, vagy mire eszembe jut, már alszik. Mint most is 8)
fibi

Mása, csak a legszebbeket kívánom nektek!!! :P

Fibi, ugyan 6 napot "láblógattam" a Hban szülés után, de itthon azonnal át kellett telepíteni a járólapokat a kertben, volt családilag séta, meg nagybevásárlás. Egész napos pihi meg fekvés?? Azmiaz???? :shock: :roll:

Pedig később biztos meghálálná a szervezetünk...

Bár nekem csak az első itthoni héten esett volna jól - utána beindult a bogi a lábamban :wink: Úgyhogy jövőhét biztosan jobb lesz!!!

Most ennyi, mert a csöpp sétálni óhajt....

Pedig még annyit szerettem volna ... ehhhhhhhh :?

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Mi sem fürdettünkminden nap!! :wink:
leni

Fibi:
Mi nem MERTÜK megfürdetni 3 napig (pedig még a nunija is gombás volt... :twisted: ), aztán 1x ottvolt este anyu, kérdezte, hogy nem fürdik? Mi meg: nem merjük... Anyu segített, onnantól már ment. Amúgy meg nem lesznek koszosak... /hozzáteszem hogy Réka 2500g volt, olyan volt, mint egy rongybaba, még a biztonsági babakádban is elveszett.../

nukada

Hajráá Mása!!! Hajrá Levente!!!
csakis a legszebbeket nektek!!!! :D :D :D :D :D :D :D
macskanyu

láttam volt téma a "kezesség"
ezt találtam: http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=171

ezt pedig kiragadtam:
A kezesség 18-20 hónapos korban alakul ki, ez a specializálódás négyéves korig végbe megy.
gödibarbi

Leni,
jaaaaa, én is egész nap akarok feküdni, csak néha félórár jolesni ledölni..... :? mert tegnap jelzett a méhem, hogy lassitsak.

Nuk :wink: :)
fibi

javitás: én SEM egész nap... félórára jól esne....
fibi

Fibi,
akkor tedd :mrgreen:
heveredj le, Ábel egyik oldalról, Bálnt másik oldalról, középen meg Te egy mesekönyvvel... :)
és fürcsi sztem sem gáz, bár én mindennap fürdettem. Először utálta, aztán annyira megszerette, hogy kész harc a fürcsi vége. :mrgreen:

Vica,
infokat várjuk ezerel :)

Nuk,
mi lett fogzás ügyileg?
macskanyu

macsavatar megarulez! vagy már mondtam :?:

s csat. fibihez éljen a fényképes zsanavatar :D

neet! örülök, hogy hiányótá :lol:

nálunk hír persze rengeteg. :D
csajszi pörög, dumál, rohangál, s imádom! :lol: :lol: :lol: nagyon jó fej! :lol:
a nagykutyabarát jelleme miatt már remekül vonyít, liheg (az ugatás már majdnem uncsi :mrgreen: )
nagy segítség mindenhol: locsolócsőrágás, kutyamedencfeltöltés, gazszéthordás, kavicsgyűjtés, felmosórúdrángatás, s még sorolhatnám :lol:
annyira édesen ölelgeti a játékait, hogy meg tudnám zabálni. puszilgatja is őket. s valamit biztos jól csinálunk, mert mi is kapunk tőlük :lol:
cuppanós puszi szintén felfedezve :lol:
szuper hogy mindent ért, s olyan ügyes, okos ésésésésés :lol:
no befejezem mert nem akarok regényt írni :wink:

spanyolviaszt felfedeztem alvásügyben. :mrgreen: legalábbis a ránk működőt. 8) jelenlegi eredményeink: teljes beköltözés szülői ágyba, cici nélküli elalvás, egyszer ébredés (legalábbis ált.) hajnal 5/6 előtti cicizés előtt. nálunk ez már hatalmas lépések :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Macs:
Még mindig nyáladzik, meg egész nap a kezemet ette, de nem nyűgi annyira...

Mennyibe kerülhet egy nyálszívó???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Hajrá Mása&Levente! Szép szülést/születést nektek!! :)
Arwen, nem csatlakozol? :wink:

Milyen volt a Bikás? Mi nem jutottunk el, mert 3-6ig volt a "kimenőnk" Apával, kínai étteremben voltunk, és nagyon aggódtunk, hogy a nyűgös, fogzós Kicsikénk mit csinál otthon... A Nagy miatt nem, ő szuperül elvan a Nagyijával.
Vica és Curse, köszi a köszöntést! 4 év, 2 gyerek. :)

Neet, én is bicajos ülésre vadászok, de csak jó drágákat találtam, olyan meg nem kell, csak 1-1 kisebb cangázáshoz kéne. Barátnőm mondta, hogy a Dechatlonban vannak jó áron (az nemtommennyi lehet), lehet, hogy megnézem vmikor.
A popsitörlős kutya meg angolszetter, aki MINDENTDEMINDENT eltűr, és ha gyerek csinálja, akkor még a kínzásnak is örül. :) (És már 12 éves szegénykém.)

Fürci nálunk is kimarad néha, de többnyire fürdetünk, mert szereti, meg mert kell az esti rutinhoz (nálunk). Barátnőmék heti 1-2X fürdették a babájukat (semmi baja). Nagy melegben nagyon jól esett a babámnak.
Hogy mi az 1.nél menniyt bénáztunk Apával a fürdetéssel! :mrgreen: Hehe, hoszzú elő-, és utómunkálatok, ketten tartottuk a csap alá, Apa bemelegítette a fürdőt...min.1,5 óra volt eleinte. Most egyedül kb.10perc az egész (ha hagyom kicsit tovább pancsolni, akkor 15).

A Nagy ma Apával alszik el, kicsit későn, mert még hazavitték a Nagyit. (Még dumálnak odabent.) Nekem a Kicsi jutott, és 5 perc alatt végeztem vele. :) Milyen laza egy gyereket altatni csak, el vagyok én ettől szokva. :)
Kérdés: 2 és többgyerekesek, nálatok egy szobában vannak a gyerekek? Ha igen, mikkortól?
rídonli#

Macs,
oké, vettem az adást, nem panaszkodok többet :mrgreen: :?
fibi

Barbi:
Angi nagyon éééédes lehet, nincsenek képek??????? Nálatok a kutyának saját medencéje van???? Váóóóó aza váúúúúúú! :wink:

Ja, lehet, hogy lesz új kutyánk. A vizslás ismerősünk (akinél nemrég született a 10 kicsi és adtam homeo bogyókat) újabban tacskókat akar tenyészteni, hozott is egy fiút Lappföldről. De ugye lányokat akar most, Betyárt elvinnék vidékre, de azt nem akarja. Ezért próbálja ránk tukmálni. Olyan édesek lennének a Zsigával, mint a Cimborák, nádi szélben-ben. Csak sokat kéne vele foglalkozni, versenyek stb, most azt mérlegeljük, tudjuk-e ezt vállalni. Utáni megérné, mert 100e ft körül fedez egy jó kutya... Persze ez sokadlagos szempont nálunk.

nukada

Fibi,
nem jelzés volt :D pontosan értem, sőt megértem, mire gondoltál.... :mrgreen: és igen is panaszolkodj csak meret az jól esik néha, meg egészségesebb, mint az elfolytás, meg egyébként is... :mrgreen:
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: