A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ma Levente napja vagyon!!!

Neet: engem nem szíjaztak le sem tisztogatásnál, sem varrogatásnál és nem is rúgtam le senkit. Még kitolásnál sem. Emlékeim szerint varrás előtt csak spricnit kaptam, szurit nem. Nem mondom, hogy nem volt kellemetlen mindkét tevékenység, de attól még nem rugdosódtam, mert annyira nem fájt. De még a fogorvost sem nyomtam orrba soha, ha fájt, amit csinált... :wink:

Tündéremnek csendben szivogatom itthon az orrát, úgyhogy no találka. :roll: Meg kell gyógyuljon keddig, mert akkor jön a rota 2. Szerencsére utána már nem lesz több oltás, úgyhogy akkor lehet beteg, amikor csak akar. :mrgreen:

Lehet, hogy Tündi is fogzik? Éjjel tök gyakran ébred, hánykolódik, meg felsír. Nem tudom eldönteni, hogy nem az őszilé miatt van-e, bár azt délelőtt kapta. Nem akarom már ezredszerre leiratni veletek a közösbe, de valaki esetleg leírná nekem részletesen pü-ben, hogy még én is megértsem, aki sose homeózott, hogy esetleg mit adhatnék a jányomnak és hogyan, ha fogzás mégis, mert már kezdek végkimerülni alvás híján. :?

Kép
Kép
tinu

Ruzi,
:D :D :D de jó!! Bendi tök jól néz ki, nagyon elevennek és vidámnak tűnik! Igazi, klassz kispasi!! :D

Minden elismerésem az iskoládhoz!! És ha netán van még vizsgád, akkor drukkok mennek ezerrel! :D Tök jó, hogy írtál :D
macskanyu

Macs: hűűűű, akkor tényleg sok-sok ezer +++++++++++++++++++! Nem lehet dokit hívni? Mármint hogy telefonba? Vagy már hívtad? (Én biztos szétaggódnám magam. De te ne.)

Kép
Kép
tinu

Tinu,
fogzáshoz : chamomilla 15 ch, borax 5 ch, phodophyllum 15 ch, belladonna, nem tudom milyen potenciálban.
De a fogzásnak a síráson kívül is vannak jelei.
Lánykád nyugodtan sírhat momentán még: fronttól, növekedési/tanulási periódustól, a Nagy Titokzatos Babákat Sírásra Késztető Valamitől (NTSKV). Ez utóbbi esetekben, legfeljebb alvássegítő homeobogyókat tudok javasolni, mint pl. coffea, de ezt inkább majd Votiv.... mert ebben a részében nem vagyok jártas (fogban inkább)...

nem hiszem hogy az őszilé lenne a gond :)
macskanyu

Macs!

Köszi a bókot Bendi nevében! :)

És Tinunak van igaza, ha nem is tudsz most útra kelni, de legalább hívd fel a dokidat telefonon!!

Nálunk is volt tegnap szivárvány, én is lefényképeztem. :)

ruz
ruzicsky

Tinu,
nem hiszem, hogy a dokim idejönne az Isten háta mögé... más dokit meg most nem. Ha úgy érzem, komoly baj van, tehát tényleg szülés, vagy ilyesmi, akkor automatice kikapcs fájdalom, beülök a kocsiba és a H-ig meg sem állok. De ezek nem jóslók, hanem másmilyenek.Most csak azon aggódom, ne legyen olyan dolog, ami miatt a 36. hét előtt jönne, igyexem pihenni, meg semmit nem csinálni, de Füles már most is nyűg, mert unja így magát, de én nem bírok most semmit csinálni.
Fájdalom nem tudom miért, mert Fülesnél ilyen nem volt....
Mirka elevenkedik odabent, tehát vele nagy baj nem lehet...
De most netezéssel lekötöm magam kicsit...
macskanyu

Macs: és honnan tudod, hogy mi a baj, ha nem néz meg doki? :oops: Nem akarok semmi olyasmit sugallni, ami nincs, csak úgy megijesztett, amit írtál, hogy ennyire fáj.
Azért gondoltam az őszilére, mert a múlt héten kapott almalevet és néhány nap után, mikor egy kicsit többet lenyomott, akkor kezdődött ez éjszakai haddelhadd (így kell ezt írni?). Igaz, másnap már azért volt inkább (akkor már nem kapott almát), mert taknyos volt. AZtán egy napig jobban aludt, és aztán megint kezdődött. Mikor elkezdtem neki őszit adni. Igaz, az almalétől bezöldült a kakija, most meg normális. Szóval ezért nem tudom, hogy mitől lehet.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
nehéz ere válaszolnom, egyszerűen érzem, hogy nincs komoly baj, ehhez nem kell doki, mert biztosan adna mindenféle gyógyszert, meg nyugtatgatna, meg sok pihenés rendelne, amit magamtól is tudok. Nem szeretek dokihoz szladgálni és szívem szerint (akkor te még nem voltál topiclakó, amikor ezt kifejtettem itt) az első gyerekemet is egyedül, a szalmázott boxban szültem volna meg. Szóval én nem szeretem a beavatkozós dolgokat, ha nem muszáj és valóban érzem, hogy pihi-pihi ezerrel kéne, akor nem lenne semmi gond. De du. lesz, aki Fülizzen helyettem és már gondolkodom, hogy tudnám megoldani a köv. napokra a maxi pihenést.
Most hogy gondolkoztam, a fájdalom részben attól is lehet, hogy a hasam már most sokkal nagyobb, mint Fülivel szüléskor, tehát a tágulás is okozhatja, a pihihiány mellett..lehet, hogy ezt az egészet a frontok felerősítik pluszban, mertmivel frontérzékeny vagyok..
a drukkok, meg hogy leírhatom, mi a baj, máris sokat segítenek, mert nem ézem úgy, hogy egyedül kell átvészelnem ezt az időszakot :)
macskanyu

Sziasztok,

köszönöm mindenkinek, talán majd eccer leírom. Sok kicsi ment sok(k)ra, nagy baj nincs, csak az én agyammal.

Most viszont azért ragadtam pennát, (billentyűzetet) mert Macs komolyan megijesztettél. Tényleg nem mész el dokihoz mostanában? Már napok óta nem az igazi a dolog. Ha nincs baj, legalább megnyugodnál, hogy ez a terhesség egy kicsit nehezebb a végén, de ha van valami, amit komolyan kell venni, jobb, ha időben megtudod. Egyébként nekem Lorcival volt olyan egyszer, hogy szó szerint fetrengtem a fájdalomtól. Nem tudtam segítséget hívni, mert a telefon 3 méterre volt tőlem (jobb is, mert akkor mentőt hívok), és nem tudtam elvánszorogni sem addig. Nem tudom meddig tartott, nekem óráknak tűnt, lehet csak 5-10 perc volt, aztán elmúlt. Utólag azt mondta a dokim, hogy a beleimet nyomta nagyon valszeg a megnagyobbodott méhem, és a bélmozgás (amit nem éreztem) fájt ennyire. Komolyan, mintha hasbaszúrtak volna, de lehet, hogy az sem fáj annyira. Egyszómintezer, nem volt komoly baj, de azért jó volt ezt megtudni. Mindenesetre ++++++++++++++++++++++++ :D
zsugyu

Macs, keresztbeírtunk. :D Ahogy gondolod. Mindenesetre a boszitopic biztosan segít. :lol:
zsugyu

Barbi,
Szia :)

Mása,
Hajrá!!! :D

Rídonli,
Bódog házasságit!!! :)

EDA-val kapcsolatosan nekem is az a véleményem, amit Ruz írt. Reklámozzák, h van és h lehet kérni és nem csak a honlapon, hanem a szülésznők előadásán is. Meg hangsúlyozzák, h azért ha úgy látják, h anyuka kimerült fizikailag, pláne csillapítanak. Ezekhez a dolgokhoz képest nekem azt mondták, h nem tudják beadni :roll: Azért ilyet hallani négy napos szenvedés után, nem egy jó dolog :(
Megbékélni azzal, h el kell még viselni ezt a fájdalmat ki tudja meddig :roll: szóval érdekes.

Deni,
Párodnak utólag is bódogat!!! :)

Ruz,
Bendi nagyon édes és mekkora fiú már :)

Macs,
Sok +++++ Neked!!! És Zsuval értek egyet, de ettől függetlenül megértem a te érzéseidet is.

Kép Kép
curse

Deni: remélem jól sikerült az ajándék átadása. :lol: :wink:

Macsek: Neked sok +++++ és ha nem javul, tényleg menjél dokihoz, mert akkor tuti megnyugodnál. Bár megértem, hogy nem akarsz és én is nagyon dokiellenes vagyok, brrrrr, de azért biztos ami biztos alapon.

Ruz: Bendi nagyon nagyfiús és szépséges a képeken. Tanulás, jaj, jó sok volt, azért most már családozzál ezerrel.

Mása: hajrá hajrá, sokat gondolok rátok, hogy mikor lesz a nagy napod. :-)

Votiv: Balcsi, az királyságos lesz, 4 gyerek pedig biztosan vidám és egyben nagyon fárasztó. De azért jó pihenést nektek. Jaj, de mennék én is Balcsira. ehelyett jövő héten kezdek hivatalosan dolgozni. Boá, de muszáj, hogy aztán lassan jöhessen a námbör ketteske.... :lol:

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Vot,
+++++++ bőrhöz, természetgyógyász meg :twisted:
Balcsi pedig tök jó lesz!!! D

Macs,
lásd mint fent :wink: :lol: de most komolyan ++++++ és írtam mailt

Deni,
:mrgreen:

Rídonli,
jó évfordulózást! :D

EDA: én ezzel szültem és UM ajánlotta, mert szintén csak fájás volt, tágulás semmi hosszú órákon át :roll: és mivel ő be is adhatta, nem kellett senkire várni (du 2-kor ajánlotta, én még akkor nagyon tiltakoztam ;) aztán 4-kor már én kértem)

Johi,
akkor hajrá a melóval h jöhessen ketteske!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ruz, leborulós szmájli - szép kupac ;) :D

Zsan, ++++++ és én az elején kézi nem orrszívós szívóval próbálkoztam, annak pici csövecskéje van (nekünk chicco volt, olyan hagyományos pumpás)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok,

Valaki nem kér két darab DM kuponfüzetet, telis tele jobbanál jobb akciókkal, csak mi sajnos nem élünk ilyenekkel... :-) Van bennük mosószer, talán még pelus is és mindenfél jobbnál jobb dolog. :lol: Valakinek úgy feladnám, mert különben Fanni játszik vele boltosat, az sem rossz mondjuk. :wink:

Kép
Kép
johanna1975

Macs, juj :shock: ez a hasfajas :( valszeg pocak elnyomhat vmit, amit nem kene... (legalabbis remelem, h "csak" ennyi :)) drukkolok, h hamar jobb legyen, es h sikeruljon pihenned!!!
picur hatonhordozasa sztem a legjobb megoldas! en is vmi ilyesmit tervezek... ooo... ha egyszer eljutok odaig ;)

Votiv, ez tenyleg eleg rosszul hangzik. elhiszem, h elkeseredtel. de biztos megtalaljatok a legjobb megoldast - szerencsere a dokinenitek a leheto legjobb ;)

Ruzi, szia! :) majd gyere tobbet, ha tudsz ;) eljen a szunet! :D vizsgak megvannak?

Masa, boldogot - utolag is! :)

Neet, Eszci+macska nagyon jooo! :lol:

uj avatarok, es a kepek is mind szuper jok!

jo bikasozast! :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ja es boszitopik segits nekunk is, ha tudsz ;)
mert szivunk a kutunkkal rendesen, ill. pont h nincs mit szivni belole. tegnap kiderult, h nem igazan lehet kitisztitani (teljesen el van agyagosodva), es jelenlegi allapotaban 0 mennyisegu viz nyerheto belole... :cry: :cry: :cry: de talan van meg esely, h tudnak vele vmit varazsdalkodni... ha meg nem... ajaj... akkor korbelatogatlak titeket egy-egy furdes erejeig :lol: :mrgreen:
recca

Recca, szia!!

Jó, hogy itt, mert akartam kérdezni tőled, hogy Benke beszél-e már valamit és hogy szopizik-e még, meg mennyit?

Húú, kút nem jó hír :? , nem lehet másikat ásni? Mélyebbet?

Szrek

Mi újság a fogyókúráddal? vagy ne kérdezzek ilyet? Képzeld én egy időben tökre fogytam és nem tudom, hogy attól van-e hogy akkor semmilyen tejterméket nem ettem, vagy a szopi az oka, de most megint jönnek vissza a kilók és egy ideje eszem tejeseket, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak a tej miatt van? :roll:

De ez hihetetlen, hogy télen lefogytam, erre most, hogy nemsokára megyünk nyaralni, visszajött a dagiság, ááááááááá

ruz
ruzicsky

Rec

ja igen, elfelejtettem válaszolni, hát nincs meg minden vizsga, kb. a fele, de majd augusztusban is lesz vizsgaidőszak kb. 10 nap, utána meg pótvizsgahét is lesz, úgyhogy akkor majd még bele kell húznom...de most annak is örülök, hogy legalább néhány vizsgát le tudtam tenni, brrrrr

Bár a végére még egy 5-öst sikerült összehozni, nem is értettem, hogy lehet. :lol: :lol:

ruz
ruzicsky

Ruzi, beszed es szopi teren nem nagyon van valtozas nalunk: tehat nem beszel meg es szopik (alt. elalvasok elott). Bendi?

kut: hat igen, lehet, h ujat kell furatni... csak egyreszt anyagilag sem allunk vmi hudejol (es egy ilyen kut akar 3-500ezer pezo is lehet), masreszt meg akkor mindent fel kell (ujra) asni/torni/bontani... pedig vegre sikerult rendebe tenni es befuvesiteni a kertet meg elkeszult a furdoszoba csempezes... de lehet, h meg a szoba sem uszna meg a dolgot... :cry: :cry: :cry: nemtom. bele sem akarok egyelore gondolni... el vagyunk keseredve rendesen... de majd lesz vmi :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec

Hát igen, az árába én nem is gondoltam bele, csak, hogy valahogy meg lehet-e oldani a dolgot, mert azért víz az csak kell, de elég húzós :? :? meg ilyen macerás is, hááát nem hangzik jól... :cry:

Benke, édi lehet, mesélhetnél arról is, hogy miket szokott csinálni, Bendi mostanában minden reggel elcseni az apja fél pár zokniját, miközben öltözködik és elszalad vele :lol: :lol: és mikor mondja az apja, hogy add vissza, elkaplak stb, akkor hangosan nyerítve szalad a zoknival az apja elől. :lol: :lol: Ilyenkor meg kell őket zabálni! Beszélni ő sem sokat, azt amiket eddig is mondott, hogy papa, pápá, baba, kaka, me (nem), de azért egyre többet próbálkozik, például tegnap modtam neki, hogy kaja és ő meg kaa, kaa ezt mondta, úgyhogy sztem próbálta kimondani, csak nem ment. :)

Szopi téren meg az van, hogy mivel bölcsibe jár így napközben nem tud szopizni, de ha hazaér, akkor az az első. :D De így, hogy keveset szopizzák a cicim, egyre kevesebb a tej, úgyhogy remélem hamarosan végleg befejezzük a dolgot, volt már, hogy éjszaka felébredt, odajött cicizni, de sztem nem nagyon jött belőle, mert egy idő után inkább vizet kért. :lol: :lol: Azért még mindig este elalvásnál ciczik meg éjjel ha felébred, meg reggel is az az első. Ugye én már régebben is szerettem volna abbahagyni, csak semmilyen drasztikus módszert nem szeretnék, mert nem szeretném, ha emiatt szenvedne, a rábeszélés pedig nem igazán hatékony, de talán alakul a dolog.

ruz
ruzicsky

Recca: jaj ti szegények, drukkolok, hogy ne kelljen újat csináltatni, tényleg még belegondolni is kakusz, hogy mennyi meló, pénz és egyáltalán minden lenne ez.

Ruz: Bendi édes lehet, Fanni is hasonlót csinál, egyszerűen imádja ha kergetem a lakásban, úgy kacag, hogy csak na.
Beszéd nálunk is hasonló, nem beszél összefüggően, de azért próbálkozik, nagoyn akar, de sokszor nem jön össze, de meg kell zabálni őket tényleg.

Lányok: hogy kell avatart feltölteni, már olyan kicsi volt, hogy nem is láttam, erre még mindig közli, hogy túl nagy a kép, sok a pixel stb...Köszi a segítséget előre is.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
ha átküldöd nekem mélben, akkor megcsinálom a méretezést :)
macskanyu

Macs: köci.. mélcimed a régi?

Kép
Kép
johanna1975

Jesszus, ennyit nem birok visszaolvasni :cry: gondoltam, hogy le fogok maradni, ha megkezdödnek a sirosabb idök mifelénk :( tegnap 8-tól 11-ig nem birt elaludni kisebbik, sirás, szopi, dajka, felváltva... gondolom az én fáradtságom (vendégektöl elfáradtam), meg az idegességem (Bálint sirását nehezen viselem, föleg ha Zsoló türelmetlen vele...) miatt kevesebb lehetett a tejem, éhesen nem birt aludni, aztán meg az oránkénti cicizéstöl talán a hasa fájt, ki tudja.... :? pihenni tegnap sem birtam, mert Zsoló kertet rendezni akart, B meg - ha nem kap figyelmet-, hisztizik rendesen .... :? igy este már alig birtam menni, le akart szakadni a hasam :cry:

Amit elcsiptem:

Hurkás gratuláciokat köszönjünk :D :D

Kiszijazás: én megusztam, de BB megfenyegetett vele, mert megfeszitettem a combom :lol: és Neet: nem rugtam fejbe a dokit, és meg birta csinálni az utomunkálatokat :wink:

Votiv,
term.gyogyász sztem is hüje, nem lehet mindenre megoldás a méregtelenités, és ez az egészséges táplálkozás az agyukra ment szegényeknek...... És dokinéniddel egyetértek! és ne marcangold Magad pls ++++

Macs,
én is aggodok érted! remélem, semmi komoly, de ha nem javul, csak fel kéne hivnod a dokit.... És ha még nem szültem volna, rohannék én is Fülizni Hozzátok.
és szivárvány itt 2 is volt tegnap este :D

Zuzi,
éjszakákhoz kitartást!+++ kezdem érteni én is lassan, miröl szol a 2 gyerekes müszak.
és igen, azt érzem amit Te is irtál anno: hogy sokkal több energiám van, mint B születése után :)

Barbi,
szia :D majd irj magatokrol is :D

Ruzi,
Bendis képek aranyosak :) vizsgákhoz +++++

Deni,
Bencus méreteihez gratula :) Lacinak utolag is boldogot :D és névnapi ajándék rulez :lol:

Zsan,
Meme orrfolyásának jobbulást!+++

többit elfelejtettem :oops:

KépKép
fibi

ja, igen,

Másának mennek a drukkok, nagyon közel a szülés :) +++++

Johinak is Üdv :D

és Recca kútjának is mielöbbi gyogyulást :P

Adélnak meg jo gyümölcsözést :wink:
fibi

Johi,
igen a régi :)

Fibi,
nektek sok ++++++
szivárvány itt is 2 volt, de az egik halovány, alig látszik a többi képen :)
És ne aggódj, itt anyira rendes, kedves, meg figyelmes, meg segítőkész topiktársak laknak, hogy egy csomó mindenki felhívott és jönnek segíteni Fülit futtatni :D

Mivel a Leánykám ma is magától, minden szó nélkül elszunyókált az ölemben, most PIHENEK :D

És mindenkinek köszönöm a bíztatást, ne aggódjatok, mert tudom hogy semmi baj nem lesz, csak jól esett kipanaszkodni magam egy kicsit.... :)
macskanyu

És tudom, hogy mostanában elárasztottam a topikot Fülöp-képekkel, de ezt még utoljára, aztán eldugulok...

ilyen profi mosónőm van: csak a ruhát kell odakészíteni és mindent megcsinál!!!!

Bepakol...

Kép

Kép

becsuk..

Kép

és Anya, indíthatjuk!!!!

Kép

annyira imádom...:D :D :D
macskanyu

Szép napot Mindenkinek :)

Macsek,
az új avatarod naggyon tecc :mrgreen:
Pocakfájással kapcsolatban: Aggódom értetek én is.... De valahol megértelek. Nekem is voltak hasonló érzéseim, amikor bekeményedett a hasam. Még fel sem bírtam kelni az ágyból, úgy fájt :? A pihenés jót tesz...... Én nagyon drukkolok hogy mihamarabb elmúljon ez a kellemetlen fájdalom!!!! ++++++++ hegyek!!!

Fibi,
++++++++++++++++++! Neked is! Nem lehet egyszerű ......:roll:

Recca,
kút :cry: :cry: :cry: Sajnálom..... Hátha kitalálnak valamit és "megmentik" Drukk!

Ruz,
Bendi mekkora már!!! :shock: :lol: Vizsgákkhoz gratula! :)

Deni,
Lacidnak boldogot -utólag is :) És ajándék pont jókor jött ;)

Votiv,
még gondolatban sem merjen olyat feltételezni senki, hogy Benned van a hiba :x :x :x Őrület!!! :evil: Nehogy má' !!! Nálad odaadóbb anyát/embert keresni kell!!! Mindent megteszel és jól csinálod! Hesegesd el magadtól azt a gondolatot hogy a term.gyógy igaza lehet!!! Puszi ;)

Vannak jóslóim ;)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kiszíjazás:
:shock: :shock: :shock: én nem emléxem ilyenre.... 8) 8) 8) vagy annyira el voltam foglalva........ :wink:
szmagdi

Már kezdtem azt hinni, hogy telenyomom flame-mel az oldalt... :mrgreen:

Mása,
ha valakinek, akkor neked drukkdrukkdrukkdrukk....!+++++++++ :D

Recca,
Milyen mély a mostani kút? hányadk rétegből kapjátok a vizet? van gyűjtőmedence is, vagy csak a kút? Kb milyen mélyen vannak a szomszédos kutak, már amelyikből víz is jön? A meglévőt nem lehetne továbbfúrni, a következő vízzáró rétegig? mertmivel az olcsóbb lenne, mint újat furatni...már ha muszáj...

Hátihordozásról, már a négerek által használatos technikáról, tudsz valamit? Ők mintha valami kosárfélében tárolnák a htukon a dedet...?
macskanyu

Na, ma itt lebzselek egész nap, pedig takarítanom kellene, meg évfolyamdolgozatot írni...de annyira nincs kedvem, inkább titeket boldogítalak, különben is hiányoztatok. :)

Fibi

nagyon szép volt a szüléstörténeted, jó volt olvasni, örülök, hogy ilyen szép élmény volt! :) A nehézségekhez pedig +++++++++++

Macs

Én úgy gondoltam, hogy hívd fel a dokid, hogy telefonon konzultálj vele, hogy mitől lehet ez, hátha meg tud nyugtatni.

Füli pedig nagyon édi, látom mindenben segít neked. :) Imádnivalóak tudnak lenni. :)

Curse

És mit mondtak, miért nem adnak EDA-t? Amúgy ez elég felháborító, hogy ott hirdetik a honlapon meg mindenhol, hogy náluk milyen lehetőségek vannak és aztán meg egyik kismamának lehet a másiknak meg nem?? Hát, hogy van ez? És most nem arra gondolok, amikor valamilyen szakmai okból nem adhatnak, mert már nincs rá idő, vagy valami érthető okból. De pont ilyen felháborító az is, hogy egy kismama egy másik topikon azt mesélte, hogy ő 3 gyermeket szült és mindegyiket EDA-val és nem ő kérte, hanem ahol ő szült, ott az volt a protokoll, hogy rögtön benyomták neki az oxitocint meg az EDA-t és kész, először még örült neki, de a 3. nál már el akarta kerülni, de ráerőltették akkor is. :shock: :shock:

ruz
ruzicsky

Curse

Vagy legalábbis úgy emlékszem, hogy te aggódsz, hogy keveset vagy alig akarja megenni a gyümiket Adél, szóval hogy nehezen megy a hozzátápi. bocs, hogy nem emlékszem pontosan, de csak felületesen olvasgattam az utóbbi időből.

Szóval mindenesetre leírom, hogy nálunk is nagyon sokára evett Bendi más kaját. Egy-két kanállal megkóstolta, vagy néha azt sem, de inkább a cicire szavazott. :) Legalább 1 éves koráig örülhettem ha 4-5 kanállal vagy egy fél üveggel megevett bármit is. Mondjuk nekem sose kellett aggódnom amiatt, hogy nem gyarapszik a baba, mivel Bendi most is kb. 10 kg-mal több, mint kéne. :?

De ebben az ügyben is jó hír, hogy január óta nem hízott, remélem ez így is marad, bár az a baj, hogy kb. évekig nem szabadna híznia ahhoz, hogy normális súlyú legyen és ne dagi. :roll:

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Hat meg mi is egyben..
Latom Masa is :wink:
nekem cefetul vannak josloim,2 hete egeszen sokszor es egyre erosebbek,kitartobbak..de hat megsincs semmi tortenes....

Ejjel sokszor keltem megint,pisiles miatt,meg ment is a hasam...fajdogalt a pocim is..de reggelre elvagtak..
Aztan hivott a dokim,hogy mi ujsag,hoyg vagyok?Hat o is orulne,ha mennenk mar szulni!Aztan javasolta,hoyg mivel ma toltom a 40.hetet ezert,ha van kedvem,akkor menjek el ma is NSTre.(Holnap ugye megyek)
Vegulis ugy voltam vele,hoyg a gyerek az elso,uyghoyg inkabb elmentem,mert nem lenne nyugodt a lelkiismeretem...
El is inteztem azota,mozgott rendesen,kicsit piszkaltam is...minden okes,jol erzi magat,mehtevekenyseg nehol kiugrott,de vmi 50ig..ennyi..szal semmi...
Ugyhoyg holnap megitn NST,aztan doki :shock: ,meg Uh.
De jo lenne,ha ejjel beindulna
:roll:

Kicsit tartok tole,hyg a doki majd viszagalat alatt mit piszkal meg alul :roll:
Na meg ha esteleg nez magzatvizet..attol is tartok...
nektek volt ilyen?Faj?

Olvastam ezt a szules utani pucevalast...jaj..eskuszom osztonosen osszezartam a combom :lol: :lol: :lol:
De arra gondolok,hoyg utana mar.......majdcsak kibirom!Csak a karomban leygen mar a gyerkoc epen,egeszsegesen!!!

Annyit irtok,hogy lehetetlen eszbentartani,hoyg kinek mit akartam irni :lol:

Macs,
olyan szupi segitseged van!!Mindig csak amulok,nagyon edes!!!!!

Fibi,
hurkak :lol:
Olyan hihetetlen,hoyg nemreg meg itt izgultunk Ertetek,es drukkoltunk,hoyg induljon el mar Abel baba,erre mar majdnem 2 hetes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Ja és még azt is akartam írni, hogy nekem is volt puceválás, de arra nem emlkészem, hogy kikötöztek-e...de lehet, mert azt tudom, hogy akkor rászereltek az ágyra valami lábtartót, ami addig nem volt ott, de hogy kötözés is volt-e...? Mindenesetre valaki írta, hogy miért nem adják be a fájdalomcsillapítót, amit varráskor adnak már a pucoválásra is, hát amit én kaptam a varráshoz, az az injekció csak helyileg hatott, annyira helyileg, hogy amikor varrt a doki volt olyan szúrás ami már kívül esett az elzsibbasztott területről és fájt...brrrr, szóval az még a varrásnál se ért sokat...

És Mása, Arwen mennek a drukkok!

ruz
ruzicsky

Arwen,
8) Nálam is hasonló a helyzet.....
Igaz, én tegnapelőtt éreztem az első "jóslót" Most meg kb. 10 percenként jönnek .... Nem tudom eldönteni, hogy most ez mi is akar lenni :?
Sürün meglátogattam én is az illemhelyet :roll:
Ja, és nekem szülésnél mutatott már "eredményt" az NST. Addig semmi..... Szóval, :wink: :wink: :wink:

Lányok,
egyressűrüsödnek a fájások :roll: Megyek veszek egy meleg zuhit, és jövök beszámolni ;)
pusz.
szmagdi

Hajrá, hajrá, hajrá! Leventének Levente nap jár! :D

Kép
Kép
tinu

Csak bekukk: Mása hajrááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukk&gondolok rátok! :)

Macs, nektek is drukk! És pihi pihi pihi...
De jó, hogy lesz segítséged! :)
rídonli#

Arwen és Mása: hajrá hajra, remélem most már lassan nem csak jósolgattok. Lehet, hgoy együtt szültök majd?

Kép
Kép
johanna1975

Hú Mása ez már nagyon a végének hangzik. Mennek a drukkok...

Kép
Kép
johanna1975

Zuhany megvolt :)
Fájdogálok méég mindíg :roll: nem tudom eldönteni, hogy ez most AZ e! 8)
Meleg zuhany után erősödni és sűrűsödni kell a fájásoknak, ugye? :roll: Vagy ha nem IGAZIak, akkor elmúlnak.... :roll: Olyan zizi vagyok, mintha el lenne az első szülésem :lol: :lol: :lol:

Na, figyelem az órát hány percenként jönnek. Ha sűrűsödnek, akkor eksön van ;)
Feltétlenűl jövök beszámolni ;)

A 800adik hozzászólásom megírása után meek szűlni
:lol: 8) :lol:

Az utolsó jóslóm(vagy nem)7 perce volt, és most megint gyün egy.Nem erős annyira..... és a derekam nem fáj..... majd fog, mi?! 8)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!!!

Drukk, drukk, előbb-utóbb biztos kiderül, hogy ez már AZ e vagy nem! :D

ruz
ruzicsky

MÁSA,
ú de izgi, hajrá! Elvileg zuhanyra - ha már eksön van - nem muszáj sűrűsödni, elég, ha nem ritkul... tényleg, szülésznőd van? Nem emléxem, de ha igen, esetleg hívd fel :lol:

Arwen,
te is szülj! :lol:

Macs,
ez szarul hangzik. Akármennyire is bokorbanszülő vagy, ha nem múlik, tessék beszélni az orvossal! Ha nincs gond, akkor ütheted a fejem virtuálisan, de inkább figyeljenek oda rád! :wink:

Rec,
nagyon kaki a kúthelyzet :( Remélem, megoldódik, mert amit felvázoltál, az tényleg mind költségben, mind felfordulásban marha sok lenne :(

Fibi,
kishurkáshoz gratula :D

Votiv,
tudom, hogy hüjén hangzik, de éljen az ekcéma! Hidd el, sokkal jobb, mint a psoriasis!!! :)
Természetgyógyász ismerősök... inkább nem mondok semmit :(

Neet,
macskák szuperek :) Kikötözés helyett meg esetleg nem kéne rutinból méhet puceválni :? Ez kb. olyan, mint a rutinkaparás elhalt terhesség esetén...

Emberek, engem ki sem kötöttek, méhet sem pucoltak ... visszakérem a pénzem :lol:
kisün

Mi jól, Dóci alszik, mint a bunda, nem tudom, eljutunk-e a Bikásra :D

Zuz,
találkoztunk ma B-vel 8)
kisün

HAJRÁ MÁSA,
Azt Hiszem Levente, ez a te napod! 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ruz,
welcome back!!! örülök, h itt vagy újra!!!!

Macs,
nekem is lekicsinyitenéd??? és PIHENJ SOKAT, szóval inkább ne is kicsinyits.
Majd vki mást megkérek.
Mert le tudom 80px-re csökkenteni, de akkor is 9,5 KB, ami több, mint a 6...szal, vagy ilyen pici, vagy nem tom, mert ezen sehol nem tudok változtatni.
köszönet a sütifalóért!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Most már kezd fájni a derekam is ...... 8) 8) 8) :roll: :roll: :roll:
szmagdi

Zsan,
rakd át bmp-be vagy gif-be a képet (nemtom melyik), valamelyik sokkal kisebb bite-ra, és így nagyobbra veheted a képet :D

Mása,
8) 8) :D :D :lol: :lol: :lol: Hajráááááááááá
kisün

Ruz,
Bendit meg fogom zabálni 8) könyvhalom nem semmi, ilyenkor mindig rájövök, hogy miért nem lettem jogász :lol:
kisün

Zsan,
megnéztem, gif-ben az igazság 8)
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: