A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Deni,
ha az árnyékban ücsörgünk, jol birom a meleget :lol: csakhát azért fözni meg mosni is kell idönként :wink: és szerencsére a viharok a segitségemre sietnek mostanában :D
Gárdonyban addig lesz Bálint (Zsolóval persze!), amig én a H-ban. de ezt még meglásssssuk, semmi sem tuti :wink:
Tejkiütés magátol mult nálunk is.

Kisün,
dejo hogy felvették Docit az oviba :)

Votiv,
köszi, aranyos vagy :) ha indulnánk, és magamnál leszek, feltétlen irok egy sort :wink: és nekem is Arnica meg Betadine jutott még eszembe.

Zsan,
+++++++++++++++++++++++++
ikrek-mérleg: hmm, jo levegös jegy lett :) kiváncsi vagyok, én Ikremhez mi lesz az ascendens majd :P
nem elég egyszer kelni éjjel fejéshez? :?
fibi

Deni,
Tejkütés nálunk jó sokáig megmaradt, de engem - főleg Marcinál - nem zavart. Nála eleve kevésbé látszik.

Fibi,
++

Votiv,
Meséld el a végeredményt (bevásárlás). Nekem pl. 2 gyerekkel könnyebb, mint 1-el volt terhesen.

Zsanci,
Lapozok vissza, hogy olvashassam a történeted!

Móni
Kép
Kép
monisa

Leni,
De szép kisfiad van. Olyan szép vékony (nem sovány ám, nem úgy értem, de te úgyse érted félre - hanem gyönyörűséges kis baba). Peti is vékony volt, hasonlóan deltás karokkal. Marci szép nagyon kövér gyerek, egyetlen delta se látszik a vállán.
M-nak is pár hétig hámlott a lábfeje, én néha rákentem popsikrémet (homeopata szemléletű a dokinőnk és bazi büdös viszont jó a popsikrém) és néha olívaolajat kentem rá. Sztem idővel elmúlik minden nélkül...

Zsanci,
Huú de szépen leírtad - én annyit nevettem... És te pici fiad is olyan gyönyörű!

Deni,
Érdemes a tünetek megjelenésekor rögtön kezdeni és úgy szedtem, ahogy rá van. De a tünetek előtt még jobb kezdeni, csak én mindig elfelejtem, h allergiás vagyok. Vagy bízom abban, hogy kinövöm.

Macs, Védőnő óriási lehetett. Én miért nem kapok ilyen szöcskés csodanőt??? Miért csak kedves hétköznapi nőket, akik letérdelnek P-hez rajzolni? És semmi ugra, semmi bugra!!

Votiv,
De jó, hogy Lili bőre javul!!
Megpróbálok úgy beszélni, hogy a szerialitást is belevegyem!! Azért sík idegen ez nehezebb, de hát mit ér az élet kihívás nélkül. Lehet hogy már előre összeírok egy kis listát, elvégre tudom, hogy Peti miket szokott csinálni, ha idegelni akar. (Hogy fog majd nézni a kis bestia az új szövegemen!!!) A múltkor írtátok, hogy ha rosszat csinál kérdezzem meg milyen büntit kér (?) ha újra csinálja. Megkérdeztem mit csináljak, ha szoptatás közben fejbe ütöd M-t? Azt mondta zavarjam be a szobába és olvas. Gondoltam ez frankó, odakészítettem magamnak a hvg-t és vártam, hogy jól fejbe vágja az öccsét. Azóta nem vágja fejbe szoptatás alatt. Ami persze baromi pozitív, bár volt a hvg-ben egy csomó izgalmas cikk...

Nuk,
Réka édes és klasszak a ruhái!!!

Huú és Máté is gyönyörű az új hajával (is).

Móni
Kép
Kép
monisa

Leni :) Elméletileg jó szúnyogcsípés ellen is. Én berzenkedtem egy darabig, mert még a homeobogyót se szeretném hosszan és megelőzésre szedni, de ennek fele se tréfa, hetekig dagadt volt a fél feje szegény gyereknek és nem tudta behajlítani a csuklóját az rohadék szúnyogok maitt :( Szóval szerdán beszerzem és adom az adagolási útmutatót. Már egyet kaptam, de egy kicsit azért belemélyedek, mielőtt továbbadom.

Móni :) Vagy viccelsz, vagy félreértettél: én a szerződésről beszéltem, nem arról hogy megkérdezzük, milyen büntit szeretne, hanem megegyezésre jutunk, közösen meghatározzuk a büntetendő cselekedeteket és azok következményét. A zsarolásban nem hiszek (ha nem csinálod ezt vagy azt, akkor kapsz csokit ), de ebben a szerződlésben nagyon is, és minden életkorban működni látszik, csak időnként ápdételni kell a listát.

indianyo

Votiv :) Sztem az az öngyilkosság, ha nem eszel :mrgreen: :lol: :lol: napkelte és a cikked, hurrá!! :D :D Isti lábujjának bulást!!

Zsan, Leni :) Éjszakázáshoz Nektek is kitartást és sok +++++!! mi is mostanában kezdünk rájönni párommal, hogy ez még egy darabig így marad... :mrgreen:

Fibi :) Árnyék rulez, én is csak ott bírom... Vihart küldhetnél ide is, mert itt max. pár csöpp esik csak, ami még jobban megemeli a páratartalmat... :roll:

Vera :) Köszi, megvagyunk :) Szerdán mikor lesz Bikás? Esetleg megpróbálunk eljutni oda (mármint párom elvisz minket), jó lenne már talizni Veletek (is)!!

Móni :) Köszi az infót, akkor majd igyekszem előbb szedni, csak én is mindig várom a csodát.. hátha egyszer nem tüsszögök... :mrgreen: :lol: Ez a hvg nagyon hatásos eszköz :lol: :lol:

Mindenkinek köszi a h.sz.-t tejkiütés-ügyben! akkor igyekszem türelmes lenni :wink:
denizsa

Móni :) Jaj, mégegyszer átolvastam, amit írtál - ma összevissza széldelgek, így másodszorra mrá értem, hogy ugyanazt írtad te is, akkor felejtős :)

indianyo

Deni,
itt már pár órája fuj a szél, kicsit esett is, meg dörgött, frankón lehült a levegö. azt hittem, Bp-en is... akkor küldök Neked hüvös szellöt!

Moni,
Te és a HVG :lol: :lol:

És egy tipp, ha játékot szeretnétek jó áron: www.jatek-city.hu
Bálint tegnap ota csuszdát akar venni, és itt találtunk a legolcsobban ( 10 ezerrel olcsobb mint uez a teszkoban...)
fibi

Vera, Votiv,
Ha szerdáig nem szülök, és eljutok relaxra, akkor én is csatlakozhatok a Bikáson? :) vagy zártkörü a buli?
fibi

Ma viszont baromi jó indiai film lesz a Dunán 19.30-kor.

Monsoon wedding Mira Nair rendezésében (aki a Salaam Bombayt és a Káma Sútrát is rendezte többek közt) Ez nem tinglitangli.

Elhatároztam, hogy lenyírom a hajam kvázi kopaszra. Állandóan össze van kötve, egysezrűen nem tudom gyerekkel kiengedni, csak idegesít. Gyakorlatilag ugyanúgy fogok kinézni, mint most, csak nem lifeg a hajam a hétam mögött :wink: Azért a női énem kicsit berzenkedik, de közben meg vágyom is rá. Mit szóltok? Mondjuk az is lehet, hogy ebből a csapdahelyzetből egy kis változatosságra szeretnék csak kiugrani :?

indianyo

Ja, és az egyik legnagyobb - és méltán! - indiai színész játszik benne (Naseeruddin Shah)

indianyo

Indi, előre is köszi a rovaros szer használati útmutatóhoz!!!

Monisa, mindig annyira jól mulatok a hozzászólásaidon!!! :lol:
Annyira élet-szagúak, és szuper stílusban leírva! Ha majd egyszer könyvet írsz, tuti vevő vagyok! :wink:
És ketteskénk tényleg elég érdekesen van összerakva... a H-ban ugye 3 mérlegen mérték le, hogy mennyit nyom, mert 3 kiló alá becsülték, aztán a mérleg 3630 g-t mutatott, és manapság folyton zabál, mégis ilyen kis nyurga... én nem is tudom, hol van benne a súly.... :roll:

Deni, akkor nektek is ++++! Olyan sokszor jut eszembe mostanság: ha tudná az ember, mi fáradtsággal jár a gyerek, sose vágna bele - DE NEM TUDJA! :lol: :lol: Meg aztán, lehet, hogy akkor is belevágnánk, ha tudnánk, mert közben meg annyira drágák és édesek!!!! Mi a fene ér meg ennyi fáradtságot, ha nem ez? :P De azért Fiibi: ALUDJ, AMENNYIT CSAK BÍÍÍÍRSZ!!! :wink: :lol:
leni

Indi: én is már olyan régóta tervezem a hajlevágást (ugyanolyan indokokból, mint te), de a férjuram nem engedi. Nem tudom, mi értelme van ugyan a hosszú hajamnak, ha folyton kis gombócban leledzik a fejem búbján... Azért a kvázi kopasz és a hosszú között lenne némi átmenet...

Kép
Kép
tinu

hajvágás:

Ugyanez okból estem sk. neki még szülés előtt egy esti mosakodás előtt. Akkor kicsit betojtam, mert jóóó rövid lett - főleg ahhoz képest, amilyen volt, mert volt énnekem anno tüsifrizurám - , de jelentem: nem bántam meg! A hajnyírás amúgy sem nagy rizikó: úgyis kinő! És a legrövidebb, legkreténebb hajat is lehet úgy hordani, mintha "direkt olyan" lenne :wink: :lol:
leni, az sk hajnyírás veteránja :D

De: valahol meg hiszek abban, hogy a női energiák%erők a hajhoz kötődnek. Egy hosszú hajban igenis VAN VALAMI.

Ugyanakkor meg: számtalan tök rövid hajú, nagyon nőcis nő is van... :roll:

összegzés: én nem tudom, tegyen mindenki kedve szerint :lol:
leni

Fibi :) Te Jóboszi! :wink: :lol: Köszi a szellőt, megjött!! :D asszem vihar lesz... remélem lehűl kicsit a levegő, mert most 30 fok van nálunk bent a lakásban... (ide vmi izzadós szmájli kéne, mert áll. összeolvadok a deddel dajkálás vagy szopi közben...)

Leni :) Sztem akkor is belevágnánk, különben miért is szültünk volna kistesót nemrég? :wink: :mrgreen: :lol: és majd pár év múlva alszunk :mrgreen: :lol:

Indi :) Rövid frizkó rulez! de azér ne legyél má tök kopi!

Zuzi :) Már nagyon rég írtál, minden rendben??

Rylie :) Kamilla hogy van?

Ma véletlenül összefutottunk az auchan-ban Fannikával és apájával, szerencsére Fannika foga már tök szép, nem kellett kihúzni meg dudor sincs már és nem kellett antibigyó sem, echonáciát szed, szóval jól van! :D
denizsa

Deni,
biztos ott is le fog hülni :lol: itt már villámlik, zuhog :D

Leni,
na meg ugy vagyunk megalkotva, hogy a vele járo fáradtságot (kellemetlenségeket) hamarabb elfelejtjük, és emiatt is belevágunk szerintem ketteskébe is (legalábbis nekem a terhesség igy volt).

Hajvágás:
én folyton variálom: egyszer hosszu, aztán megunom, és rövid, aztán növesztem, és igy tovább :lol: de amikor legutobb nagyon rövid lett, nem éreztem jol magam, olyan fius lett :?

És ma már szinte mindent megtettem Ábelért, amit lehet: gazoltam, nagyot sétáltunk, lépcsöztem...... már csak az összebujás hiányzik a sorbol :mrgreen:
fibi

Hát nem is tudom, lehet, hogy én az éjszakai nem alvást választanám... Réka már alszik, 1-2 körül kel fel, eszik, vissza alszik, de 5től megint fenn van és akkor már játék idő van... Engem ez kicsit megvisel, mert ilyenkor még 10-11ig netezek, tévézek, reggel meg aluszkálnék. Látjátok nekem semmi nem jó... :oops: :oops: :oops: :oops: Ha majd jönni fog a foga és egész éjjel üvölt, akkor meg az lesz a baj... :lol: :wink:

Indi:
Én is csomószor elhatározom, hogy levágatom a hajm, mert ráadásul nekem rengeteg van (de láttamra neked is) és ilyenkor nyáron be is fülled, meg kisebesedik, ha sokat van összekötve... :roll: :roll: De aztán mindig felülkerekedik a női felem, mert ha havonta (negyedévente, félévente, évente :lol: ) elmegyek fodrászhoz és beszárítja, akkor annyira tetszem magamnak, meg persze a Zolinak...

Érdekes, nálunk nincsenek szúnyogok (kop-kop-kop), ellenben engem éjszakánként valami megcsípdes... De nem szúnyog, mert arra allergiás vagyok, nagyon bedagad, ez pici csípés és viszket. Bolha sem lehet, mert azt látnánk.

Votiv:
Vásároltatok? Legközelebb telcsizz és elmegyek veled! 100m-es körzetemben 2 kiéhezett baby-szitter (anyu és sógornőm) várják a lehetőséget, hogy itthonhagyja a bébit. És ugyebár én cicihez sem vagyok kötve (sajnos)... Istinek +++++++++ anyukám pedikűrös (is), ő Betadine-t szokott ilyen esetekben ajánlani!
Kedden mehetünk?

Fibi:
Talán ez a vihar??? Vagy a tesódék még nincsenek itthon? Akkor még ne... :wink:

nukada

Nuk,
tesomék már hazaértek, megnyugodtam :) minden Ábelen múlik :wink:
és engem is meg szokott csipni vmi éjszaka, és pici meg viszket. nem lehet pók? :roll:
fibi

de, én is arra gondoltam... Még jó, hogy csak engem csíp...

Jó éjt mindenkinek!

Fibi:
Rólad csak jót halljak ám!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

nukada

Áh, lemaradtam, mint a borravaló, még ez az oldal se megy, most főtt meg a tököm és vééégre van víz és hajat mostam! ;) Eszter még csak a mediben tudott fürdeni, ami meg már lassan békanyálas, jó a környék és nagyon vicces fiúk dolgoznak az M6oson a sarkon meg a Vízműnél, innen is meleg üdvözletem nekik! (egy jó hónapja szívatnak, de nagyon dulván, elvileg 8-18ig nincs víz, gyak.lag egész nap nincs, néha félórára vagy pár percre van pár cseppecske.)

Pár dolog, ami megütötte a szememet innen, de csak a page downt nyomogattam, így tényleg nagyon szelektíven:

mérleg vs/mix ikrek: én előbbi, nővérem utóbbi, tűz és víz, ég és föld, anita és zsuzsa, 2 töktöktökmás ember. Ne higgyetek má ilyen böszmeségben, hogy lehetne 6 milliárd népet 12 kategóriába besuvasztani?????? És az se érdekel, h az aszcenizé az pöpecre megmonja a frankót, mert abból is csak 12 van és nem 6 milliárd!

Vera,
ovi rulez! :)

Fibi,
hogy lett a vonalzód 38 hetes? A minap már csak egy napod volt hátra! :shock: Szüjjjé máááá! :lol:

Johinak ellopták az ótóját? bazz... de sajnálom!! És lesz valami megoldás? Mert a kocsi az nem lesz meg, ez tutifix.
:( :( És Fanni szájával mi van? Rendbe jött?

Szúnyogok ellen bevetettem a konnektorba dughatós, párolgós izét, férjem azt hallotta, nem lehet belélegezni, igaz ez?? :shock: És mi van, ha belélegzem? Szépülök tőle? 3 éve minden nyáron lélegzem, most mi lesz? Ahogy kihúzom, jönnek a dögök, szúnyogháló elvetve, (pár ablakon, ajtón) nem felszerelhető és Marci is ki-bejár.

Indi,
le ne váááágd!!! Domi pikpak megnő, de a hajad? Csak megbánod! Ne hallgass senkire, nő vagy, legyen hajad! :D Én néha már ki tudom bontani, így lassan 3 év után (na jó, tegnap volt 2.5 Eszci, ma meg Isti, boldogot!), amikor pl bölcsiben van, vagy alszik, és tökjó h hosszú! Melegít meg minden és utálom vizesen fésülni, de egyébiránt jó, és zapának is így tetszik, és a legtöbb pasi a hosszú hajú nőre bukik, eddig csak 2től hallottam, hogy a kivillanó tarkó szexi,de azok is haverok voltak, szal egymásnak adták az igét :mrgreen:

És holnap is vezetés, de majd igyekszem jönni, akinek fontos közlendője van, az a freemail re vagy a citromra, neet kezdővel, köszi. :)
neet
neet

Votiv,
megtaláltam a Fehérvári uti sztk számát!! 279 2100 / 2154 a gyerekrendelés és h-sz de vannak, ha jól emlékszem! /2156 az ügyfélszolg.
neet
neet

Kép

Akkor se, ha ilyen?

Na jó, nem lenne szőke meg 50 kiló mínusz, de a fejforma stimmel :wink:

indianyo

JAj, bocs, nem akartam ekkora böhöm nagy képet berakni

Kösz a hsz-eket, kedveskéim, cukorfalatok vagytok egytől egyig :)

indianyo

Neet,
az én gépemen 40 hetes vagyok :lol:

KépKép
fibi

Deni,
szerda délelőtt lenne, tökjó lenne, ha el tudnátok nézni! :D

Indi,
mindig hosszú, hullámos, vörös hajat szerettem volna :mrgreen: ehhez képest mindig rövid barna frizurám volt, más egyszerűen nem áll jól, mert az én sok, ámde igen vékony szálú szögegyenes hajam, ha hosszú, csak lóg bénán :P Szóval hajrá, vagy inkább hajle, ha te is úgy érzed! :)
És gyertek-gyertek szerdán!

Fibi,
ha magántalálkozó lenne, nem nyilvánosan beszélnénk meg, szóval you are welcome :lol: De inkább szülj :lol:

Leni,
nálunk Dóci volt a beetetés (5 napos korától átaludta az éjszakát), aztán Marci csak kicsit fokozta (max. 2x kelt éjszaka), szóval valamikor szerintem lesz még harmadik :mrgreen:

v
kisün

Kisün,
ha CSAK az éjjeken múlna, már lenne úgy 10-15 gyermekem! De vannak nappalok is! ;) És ne adj hülye tanácsokat Indimnek! :lol:
És dauer és festék? :mrgreen:

Fibi,
ezen a gépen nálam is, a laptopom valamit tud...

Kellemes őszi eső hulladozik odaint. :)

Főtt kukorica mikortól lészen? Tényleg aug a szezonja, Mert akkor nem kő..

Indi,
akkor pláne nem!!! (Ki ez a csúnya néni?)

neet
neet

Fibi, Indi, meg mindeki, bikás tali szerdán nyitott! tudjátok, mit a Szezám utcában: "Valaki jöhet még..." :D

Móni, vásárlást megoldottam, megvesztegettem Ezsvánt egy randa nagy piros műanyagmotorral :wink: a fürdés/etetés témákat is egész jól nyomjuk, de a fektetés katasztrofális!! nagy nehezen most tudtam letenni Istit, de még dumál az ágyában :shock:
HVG :mrgreen:

Neet, sztk miért is? szúnyogdugó tudtommal csak gyomorba jutva gáz, meg ha szipuzzák:)

Leni, betadine nincs itthon, de majd holnap veszek patikában, és köszi!

vki tudja, hogy lehet megszabadulni egy ruhadarabban felejtett lopásgátló műanyagtól? vagy egyszerűbb, ha visszaviszem a boltba? és miért nem sípolt vajon??

votiv 8)
votiv

Votiv,
sztk lábujjra! Londonban én is kihoztam egy lopásgátlós rucit, visszavíve sípolt csak. :mrgreen: Ne szedd le, festékpatron robbanhat, sose mosod ki! Take it back and take it off!
neet
neet

Votiv,
have it taken off vagy mi... szedes le, vazzeg. 8)
neet, papíron marha bölcs angol
neet

ez volt ma délután:
Kép Kép

votiv 8)
votiv

Neet, köszi, de asszem azt inkább kihagyjuk! én még a Fehérvári úton nem találkoztam épkézláb orvossal (a nőgyógyászatot kivéve)
azt meg nem akarnám, hogy szúrkálják/vagdossák, remélem kis segítséggel megyógyul "házilag" is...

festékpatroooon? vaze...

Nuk, aranyos vagy, köszi :D és ha a mamád pedikűrös, akkor neked is megcsinálja a lábad? csak azért érdekel mert az én családomban sose csinált senki semmi "hasznosat" :D vagyis kisebbik öcsém igen, megszerelte a mobiljainkat :)

Fibi, tényleg, igazad van, nem szabad önmagát beteljesítő jóslatot se mondani! szóval a lejobb lenne a "ne ülj az ágy szélére, mert akkor nem eshetsz le" v vmi ilyesmi :D

Zuzi, m vanveletek? És Manókáékról hallott vki?

Johi, mi lesz Fanni fogával?

üvölt értem az ágy...

votiv 8)
votiv

Votiv :) Mondd meg az ágynak, hogy 10 után tilos a hangos szó :lol:

Gyermekek cukorkák, no és mennyi párna :lol:

Enyém ágy csendben van, de azért hívogat, jójcakát!

indianyo

Votiv, annyira édesek! :lol: :P

Lopásgátló:
egyszer a zuram már egyet leszerelt - igaz, az papucs volt, nem ruha, de abban is olyan van, nem? Vagy Cora-s vagy Auchanos volt. Nem robbant közben semmi... :wink:

De: Kombináltfogóval lecsíped a sarkát - és ez még csak a kezdet, szóval lehet, hogy egyszerűbb visszavinni... már ha megvan a blokk, mert különben ki hiszi el, hogy ŐK hagyták benne, nem te loptad ki.... :evil:
leni

Leni, Fibi, orok hala nektek!!!!!!!!!!! :D :D :D na es persze AS-nek is ;)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv,
nem akarom szépíteni, de sztem tökhüje vagy! :? 1. Nem ajánlok sarlatánt, de kérdezd meg Jucust, ő is ismeri ezt a nénit a sebészeten. 2. Ne bagatellizáld el, mert egy leesett ujjacska nem szép látvány. 3. Igazából azt furcsállom a legjobban, h pont te írsz ilyet, aki a legkisebb bajra is mindenféle szereket szedsz és szedetsz be, hogy inkább otthon kúrálgatod és nem viszed dokihoz. Méér? 4. Mi a izének szólok bele? Ha megsértődsz most valamire, megharaplak, mert csak a jóindulat beszél belőlem meg féltem a kis vejkót! ;)
És annyira tündérek, amikor alszanak, mi? Futólag pillantva a képekre olyan, mintha 4en lennének... :mrgreen:

Apa reggel megint le akart kapni a 20 körmömről, mert éjjelre bedugva hagytam a réjdet. Bólogattam, hétfő reggel ki szeret vitázni? Neki könnyű, őt senki se csípi, engem meg Eszcit viszont pirosra zabálnak a dögök. És ahogy muzsikálnak a fülembe... ááááá....
neet
neet

Jó reggelt 8)

Látom, Fibi még nem Ábelezik... :) Azér' hajráááááá!!!! :D :D

Zsána,
Zsancisan előadott szüléssztorid nagyon tetszett :)

Johi,
:evil: :evil: :evil: nem mondom, hogy nem jár rátok a rúd...bakker, sok ++++++ nektek és tudom, hogy giga-közhely, de ezek után csak valami nagyon szép jöhet!!!

Deni,
mindenféle muffinokat sütöttem, kakaósat, meg túrósat, meg olvadt-csokisat és ma megpróbálok babánosat is :D
beleszerettem a szilikonformába, se kispapír, se kivajazás+lisztezés...beteszem, megsül, kiborítom, kiöblítem a formát és KÉSZ! ááááá remek találmány :D
Sütőrácsos tippet köszi, alkalmaztam :D

Leni,
éjjeli alvásill. átaludt éjjel, azmiaz? :lol: :lol: :lol: amióta Füles megszületett (2006.01.05.) azóta nem volt 5 óránál hosszabb alvásom egyben, de ez már ajándék-hosszú!!! Lassacskán azt sem tudom, milyen, mikor A ded délután alszik... :(

Votivom,
remélem Lilirózádnak gyönyörű már a bőre!!! Extrém-sport bevásárlás sikerült?

Inike,
sztem hosszú haj rulezz, de ha te jobban érzed magad, a rövidebbtől, akkor hajrá!!! Csak nem tökkopaszra!!!

Minden baba akiknek láttam a képét nagyon ééédes :D:D:D

Hétvégén jól befüvesítettük hátul is a kertet, tök jó, locsolni sem kell, mert minden d.u esik, előtte-utána meg süt a nap...
Elöl már egészen zöld hatást kelt a kibújt fű..

ááááálmos vagyok......!!!!!! és szeretném csak egyszer kialudni magam legalább, még a szülés előtt...
macskanyu

BOLDOG BAJNI NAPOT!!!! :D

Na megyek visszaolvasok :)

Kép Kép
curse

öööö...valóban, köszi Curse

Boldog Névnapot Barnabásnak! Kép
macskanyu

Fibi,
Hajrá!!! :D

Kisün,
Tök jó, h felvették Dócit a kiszemelt óviba :D Anyukád térdének jobbulást!!!

Deni,
Tejkiütés nálunk kb. 2 hétig volt, de amikor múlófélben kerültek, kaptunk rá egy kevert gyógyszertári krémet, mert nagyon hámlott a bőre. Ez még csúnyább volt, mint a pöttyök.

Ha ennyire sok legijfabb topiklakó lesz szerdán a bikáson, akkor mi is csatlakozunk :D

Zsanci, Leni, Deni,
Kitartás az éjszakázáshoz!!!

Móni,
Hvg :lol:

Indi,
Én nem tudlak elképzelni rövid hajjal, szerintem a hosszú rulez :D

De jó, h Fannika foga most már szép :D

Neet,
Víznélküliség durva :shock: :evil: Mi is használunk konnektoros szúnyogriasztót és azt volt ráírva, h bezárt helyen nem lehet használni, szal, ha ajtó, ha ablak nyitva, akkor lehet.

Votiv,
Nagyon édesek az alvó angyalkáid :D

Macs,
Szépen haladtok a füvesítéssel és ugye, h milyen jó érzés, amikor már zöldellik? :D

Kép Kép
curse

Macs,
ugye mekkora királyságos fűtelepítő idő van mostanság?
Mi is örvendezünk ám neki!!! Így tán még a házigyártású "fűtégláink" is befogannak!!! ójeeeeeeeee

Ja, és alvás azért oly fájó nékem, mert 2006. novemberétől 2007. áprilisáig biza nem keltett senki és semmi éjjelente - szóval jól el lettem kapatva :oops: :shock:

Kisün, akkor nektek hajrá, legalább még vagy négyet gyártani! :P :wink:

Bajninak Bódogot! :lol:

Neet, szerintem Vot azért tette fel a kérdést lábsérülés ügyben, mert erre nem talált homeós szert - lévén a durvább dolgokat - én úgy vettem észre - ha nem muszáj, nem használja... de befejezem az ügyvédkedést :oops:
leni

Sziasztok!

Boldog Bajnabás napot! :D

Szerdán Bikásra mi is :D

Neet,
jó lehet nektek víz nélkül :twisted: és ezért nem lehet vhol panaszkodni? vagy ingyen bérletet kaptok m6-ra? (hehe ha egyszer kész lesz)

Votiv,
cikk kiemelés rulez gyerkőcök édesek lábujjkörömhöz nem tudok hozzászólni; körömvirágot én is szoktam de azt csak te látod, hogy menniyre milyen

Indi,
én rövidhaj párti legalábbis magamon; egy barátnőm volt már tök kopasz is, nagyon riasztó látvány volt meg szar érzés volt a fejére tenni a kezét az embernek mert érezted a lüktető csupasz, puszta koponyát :shock:
és persze visszanő - de azért idő.....

Mon,
szerződés dolog látod működik ;) :D

Macs,
hú, mindig csodálkozom az energiádon! muffin nyami-nyami
én már most szálanként szeretném tépni a hajam Ábeltől - ház rulez!!!! :D

és tök örültem, hogy Ábel felszedegeti a borsót, viszont nem emészti meg :shock: ez normális?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
ha nem rágja meg, csak egyben lenyeli, akkor tök normális, ha egyben is jön ki. Kukorica dettó!

És miből gondolod, hogy én nem tépkedem a saját hajam szálanként olykor??! :lol: :lol: :lol: Főleg, ha iggggazán hisztis napja van.
Te miért tépkednéd épp a sajátod?
macskanyu

U, ha ennyien lesztek a Bikáson szerdán, akkor csak utána akarok szülni 8) :lol:

Szrek,
sztem normális, legalábbis B is szokott egyben kikakilni répadarabokat is :lol:

Votiv,
alvó gyerköcök éééédesek nagyon :D és én is pártolom a házi, természetes gyógymodokat. ha nem durva a helyzet, minek doki? :?

Rec,
dejóóó :D ezek szerint tetszett a torna? netalán már eredménye is lett? :wink: :wink:

KépKép
fibi

Szrek,
itt lehet, hát nem? ;) :D
neet
neet

Macs,
képzeld, a szombati lovasfesztiválon is imádta B a lovakat nézni :D és most megint mondja, hogy "menjünk lovacskákat nézni" :) megfertözted a gyerekemet :lol: :lol:
És füvesités meg nyuffin rulez :lol:
fibi

Hú, akkor megnyugodtam - de bakker annyira idiótán eszik és még az a kicsi, ami bemegy is kárbavész mert egészben jön ki?! :evil:

Macs,
hát, mi kb úgy vagyunk mint ti a Wesselényiben, de egy szoba van (igaz, pasi sincs és szoba helyett van egy rendben nem tartott kis kert) de én sokkal nagyobb rendet meg tisztaságot szeretnék mint ami Ábel mellett kivitelezhető - sőt általában nehezen vitelezek ki bármit is, most tökre rajtam lóg meg valszeg fogzik is
és persze nem eszik amitől én kutyarossz anyának érzem magam, emrt biztos azért nem, mert nincs ötfajta süti stb - de közben igaza van Indinek, hogy ha gyerek nem eszi meg a kaját, akkor nem éhes, másrészt meg anyu tök gyakran süt a gyerekeknek és azt is tojik megenni :(
(meg egyébként is depi vagyok - hosszú - ami szintén csak lejjebb tudja vinni a tolerancia szintemet)
tegnap pl "nem ismerte meg" az apját - konkrétan rajtam lógott amikor megjött apja és nem tudtam neki odaadni meg semmi, mert bőgve jött hozzám :shock:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
ilyen idöszakok vannak, amikor a gyerek leginkább csak az anyjával akar lenni, és ahogy látom, Ábel pont beleesik most a másfél évesek "nehéz" korszakába. nem emlékszem, pontosan hogy hivja ezt a pszichologia, de vmi kötödéses dolog. pár hét/honap, és ezt is kinövi, és egyre önálobb lesz!! akkor meg majd azért sirunk, mert simán elmegy bárkivel, és otthagyja az anyját :wink: és nemsokára majd ö segit Neked takaritani is :)
fibi

Neet,
:lol: rendben, jegyzőkönyvbe vettük a panaszát, majd értesítjük :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
ez sz@rul hangzik, de Fülesnek is volt 3-4 ilyen hónapja, amikor csak én, és senki más, még az apjától is üvöltött, ha pl. kiszálltam a kocsiból egy zacskó zsömléért és nem akartam magammal vinni ilyen rövid időre. Pedig mi viszonylag normálisan élnk együt és imádja az Apját..
Mára meg már ha van itt valaki, aki nem én vagyok, már ezerrel ejt a fejemre, kivéve, ha baj van :mrgreen:
És bármikor jöhetsz ide gyereket futtatni, meg pihenni, Füles majd elkommmandírozza Ábelt, te meg eszed a muffinokat. Na?
Esetleg Fibi is becsatlakozik, később Ábellel is.. :mrgreen:

Neet,
vízügyetek.. :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: és &@##&đääđ@&&& grrrrrrrrr.....!!!!!!!!!
macskanyu

És megyünk be a városba ma, oltásra, jellemzően most kapja a 15 hóst... :? dehát eddig takony-költözés-takony+fog-3napos, és nem akartam gyenge immunrenszerrel oltatni is

várom a mókushordákat!!!!!
macskanyu

Amíg nem volt gyerekem, én is a bedughatós elektromosat használtam (Indiában muszáj, a maláriát és a dengi-lázat könnyen össze lehet szedni), mert az egyetlen hatékony fegyver - de tényleg borzasztó sok méreg van benne. Most a Galaktív biot használjuk, ez finomabb, kisebb a károkozási tartomány, de nem annyira hatékony persze. Na majd a homeobogyókat jól kipróbáljuk és akkor Neeték se kapnak ki apafejtül :wink:

Neet :) Egy hónapja nincs víz napközben?

Igazából nekem csak a nagyon rövid vagy a hosszú haj áll jól - utóbbit nehéz kifésülni, előbbi miatt meg fodrászhoz kell járni.
No, még érlelem egy kicsit a gondolatot.

Szrek :) No és a bab is egészben jön ki ám :wink:

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: