Áh, lemaradtam, mint a borravaló, még ez az oldal se megy, most főtt meg a tököm és vééégre van víz és hajat mostam!

Eszter még csak a mediben tudott fürdeni, ami meg már lassan békanyálas, jó a környék és nagyon vicces fiúk dolgoznak az M6oson a sarkon meg a Vízműnél, innen is meleg üdvözletem nekik! (egy jó hónapja szívatnak, de nagyon dulván, elvileg 8-18ig nincs víz, gyak.lag egész nap nincs, néha félórára vagy pár percre van pár cseppecske.)
Pár dolog, ami megütötte a szememet innen, de csak a page downt nyomogattam, így tényleg nagyon szelektíven:
mérleg vs/mix ikrek: én előbbi, nővérem utóbbi, tűz és víz, ég és föld, anita és zsuzsa, 2 töktöktökmás ember. Ne higgyetek má ilyen böszmeségben, hogy lehetne 6 milliárd népet 12 kategóriába besuvasztani?????? És az se érdekel, h az aszcenizé az pöpecre megmonja a frankót, mert abból is csak 12 van és nem 6 milliárd!
Vera,
ovi rulez!
Fibi,
hogy lett a vonalzód 38 hetes? A minap már csak egy napod volt hátra!

Szüjjjé máááá!
Johinak ellopták az ótóját? bazz... de sajnálom!! És lesz valami megoldás? Mert a kocsi az nem lesz meg, ez tutifix.

És Fanni szájával mi van? Rendbe jött?
Szúnyogok ellen bevetettem a konnektorba dughatós, párolgós izét, férjem azt hallotta, nem lehet belélegezni, igaz ez??

És mi van, ha belélegzem? Szépülök tőle? 3 éve minden nyáron lélegzem, most mi lesz? Ahogy kihúzom, jönnek a dögök, szúnyogháló elvetve, (pár ablakon, ajtón) nem felszerelhető és Marci is ki-bejár.
Indi,
le ne váááágd!!! Domi pikpak megnő, de a hajad? Csak megbánod! Ne hallgass senkire, nő vagy, legyen hajad!

Én néha már ki tudom bontani, így lassan 3 év után (na jó, tegnap volt 2.5 Eszci, ma meg Isti, boldogot!), amikor pl bölcsiben van, vagy alszik, és tökjó h hosszú! Melegít meg minden és utálom vizesen fésülni, de egyébiránt jó, és zapának is így tetszik, és a legtöbb pasi a hosszú hajú nőre bukik, eddig csak 2től hallottam, hogy a kivillanó tarkó szexi,de azok is haverok voltak, szal egymásnak adták az igét
És holnap is vezetés, de majd igyekszem jönni, akinek fontos közlendője van, az a freemail re vagy a citromra, neet kezdővel, köszi.
neet