Johi

autófeltörés

Nálunk eddig az elmúlt három karácsony volt ilyen "kellemes", csak a mi esetünkben "csak" feltörték, "csak" belecsúsztunk, "csak" Füles kutyát üldöztünk karácsonykor, aminek nem lett jó vége

Fanninak sok-sok +++++++-t a gyógyuláshoz.
Leni

kőcök édesek

Méretarányos képnél eszembe jutott, ugye Te írtad, hogy a kosár előző gyeröknél felkötve szerepelt és abban tudtátok „ringatni”?
Én anno popsikenőccsel kentem a hámlásokat és nagyon szépen helyrehozta
Votiv

ha ez az amire gondolok, akkor a tengeri só tényleg segíteni fog. Nekem van egy ismerősöm, aki nyaranta az édesapjához járt ki Svédországba, mert nagyon csúnya volt a bőre, sebes, meg ekcémás szerűséges. És miután hazajött olyan volt a bőre, mint a babáké. És ha jól tudom, Mo-n is lehet kapni Holt-tengeri sót.
Zsan

szülés sztori nagyon jóóóóó. És nekem átjött. Sokszor elképzeltelek az általad írt szituációban, az arcodat, meg hogy már nincs pocid
Ha majd lesz egy kis időd, akkor elmennék a rucikért –ha nem okoz gondot -, hátha Macsnak szüksége volna rá, akkor szívesen átadnám neki.
Meme egy kis tündér
Nem gondoltál még rá, hogy a sok-sok tejecskét leadd az anyatej gyűjtőnek?
Nuk

cumifüggés: én nem szerettem volna cumit adni Máténak, de hat hetes korában már nem tudtam mit kitalálni, hogy kicsit megnyugodjon, mert akárcsak Curse esetében, nálam is állandóan cicin lett volna. Így pedig hosszú távon sem neki, sem nekem nem lett volna jó. Aztán egyre ritkult a használata. Most ott tartunk, hogy ha a délutáni vagy esti alvásából felriad és nem tudom mással visszaaltatni, akkor megkapja és alszik tovább, majd kb. 10 perc múlva, amikor már jó mélyen alszik, kiveszem a szájából, hogy ne szokjon ahhoz hozzá, hogy MINDIG van valami a szájában.
Lehet, fáradt vagyok, de nem bíííírok rájönni, hogy mi ez? "csáklet-csip-kuki"
Gratula 2. keresztanyasághoz
Képek nagyon jóóóók
Macs, Nuk

a múltkor írtam, hogy hozzám került –vettük- egy nagyobb adag ruha, amiben vegyesen vannak cuccok. Ha gondoljátok átnézhetitek – turizhatjátok - és ha tetszik a többit megbeszéljük

Nuk, Nálad Réka milyen méretet hord most?
Barbi

sebaj, fel a fejjel. Az UV biztos jól fog sikerülni.
Fibi

itt a következő hétvége, lehet, hogy rossz hétvégére gyúrtatok rá a múlt héten. Zsolo pedig sztem megoldja söröcskésen is a dolgot (elvileg néhány órán belül, ha jól emlékszem, három órán belül felszívódik a sörben levő alkoholmennyiség, pláne, ha eszik valamit mellé), esetleg nincs rendőr ismerősötök, aki felvezetést tudna csinálni? Az utóbbi napokban, ha sms-t látok a telefonomon, rögtön ezerrel nyomkodom, hogy lássam kitől jött.

Minden esetre minden jót kívánok Nektek, és Jó, Kellemes, Élményekben Gazdag Éjszakát Kívánok. (ez utóbbi, mintha szilveszter lenne…. Egy új időszak kezdete

) Vigyázzatok magatokra

:):)
Nuk, Fibi

köszi