A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci, a kacsa szemén én is dobtam egy hátast!!! :lol: :lol:
Szerintem a doki+bába helyében nyihogva röhögtem volna fel :lol:

Ez meg nekem annnnyira bíztató:"és a legfontosabb: Levi mindig épp annyi gyereket akart, amennyi épp volt, mindig megrettent, ha jött az újabb baba, és már látta a VÉGET.
a mostani szülés után viszont ő mondta, h végül is benne lenne egy negyedikben is, mert három vagy négy már tök mindegy, úgyis kell egy nagy ház, meg egy hétszemélyes autó, tehát részéről nincs akadálya. " De persze semmi garancia, hogy minden férfi így gondolkodik... Szóval: mázlista vagy!!! :wink:

Nuk!
Engem is érdekel: tényleg tudsz japánul??? :shock:
és hát gyermekem keze tényleg akkora... és nem csak a fiunké, hanem a kisasszonyé is... :oops: :roll:

Fibi, drukk hegyek neked!!!!
Ez is olyan Murphy, hogy pont neked kell vákuumos szülésbefejezést végighallgatni terhesen... :? :? :? Vagy ez valamiféle terápia lett volna a Sorstól???? :roll:
leni

Leni,
hát ez az... én sem értem, mit akart ezzel a Sors tölem.... :roll:

Zsan,
kacsa szeme :lol: :lol: :lol:
fibi

Fibi :) szerintem a Sors azt akarja tőled, hogy ne dönts el mindent előre, hanem rugalmasan és pozitívan vedd a történéseket - legalábbis amikor írsz valami csalódásről, nekem mindig ez ugrik be. Remélem, nem bántalak meg ezzel.

Ifjabb Szrekuc rendkívül komolyan bánik a késsel-villával! Eltátottam a szám erősen :)

Leni + Zsanci :) gyermekek remekbe sikerült darabok!

Pocakok! pihenjetek sokat, jó megterhelő msot ez az időjárás.

Pusz.

indianyo

Indi,
hmm... lehetséges. Csak ez baromi nehéz legtöbbször :? de dolgozom rajta erösen.
fibi

Fibi :) Hajjaj, de nehéz... tudom ám, én is ilyen előre eldöntő vagyok :wink:

indianyo

Na, másodszor is keresztanya lettem!!! És a kislányom olyan jól viselkedett a templomban, nem is sírt, utána meg vagy 4 órát aludt. Mondjuk enni megint nem evett rendesen... :roll: :roll:

Indi:
Az biztos!!!!! Dé se nem frusztrált, se testi bajos, majd kicsattan az egészségtől és az életerőtől, gratula!!!!!!!!! :wink:

Leni, Tinu:
Az túlzás, hogy tudok japánul, sajnos ez nem olyan, mint az angol, hogy bekapcsolom a BBC-t, vagy akármit és gyakorlom... 7 évig tanultam, abból is érettségiztem, meg japán-kommunikáció szakra jártam 1 hónapot a Károlira, de sajnos abba kellett hagynom. Pont az egyik nap jutott eszembe, inkább került kezembe az egyik könyvem és elhatároztam, hogy felelevenítem a tudásom. Az a baj, hogy most már nagyon keveset tudok. Pedig mostanában egy csomó ajánlatot kapok a Wiwen, lehetne tolmácskodni és az az igazság, hogy K@va jól fizetik (pl egy hétvége idegenvezeté 150-200e ft :shock: ). És mehettem volna ösztöndíjjal Japánba, fizettek volna szállást, évente 3x oda-vissza repülőt, tandíjat, meg zsebpénzt; a tokioi egyetem bármely szakára automatikus felvétel (én az oceanográfus szakba szerettem bele :lol: ) csak túlságosan röghöz kötött vagyok, nem mertem menni. De nem bánom (csak pénzügyileg :roll: :roll: ), mert akkor nem lenne most Réka és nem irogatnék itt :lol: :lol: :lol: Ennyi röviden.

nukada

Ja és az jutott eszembe, hogy agykontrollal megpróbálom magam "programozni", hogy Riska legyek... Egy próbát ez is megér, nem? Ha már minden "hülyeséget" kipróbáltam... :roll: :wink:

nukada

na látom jó olvashatatlant írtam tegnap :)

Fibi, nálunk 1 nap volt a rosszabbodás. de gyereke meg kórságja válogatja, sőt, lehet, hogy észrevehetetlenül történik!
mi is abbahagytuk a szert, és mégis javult. mert az információ "átment"! tehát ha beadod a szert, és rosszabbodik, akkor már volt hatása! és melyik szer az? sztem adhatnátok neki még egy esélyt, esetleg ritkábban adva, pl napi 1x3 golyót.

Recca, a szerialitás :oops: :) az a mi-miért, ok és okozat. tehát még1x a NE ÜLJ AZ ÁGY SZÉLÉRE! az csak frusztráló, és minél több a nem/nem szabad, annál inkább AZT fogja csinálni a gyerek, ill dühöngeni kezd... helyette az ÜLJ BELJEBB AZ ÁGY SZÉLÉRŐL KÉRLEK, MERT LEESEL ÉS MEGÜTÖD MAGAD a jó, mert pozitív üzenet, és logikusan érthető magyarázatot tartalmaz.
szóval majdnem úgy kell beszélni a gyerekkel, mint ama bizonyos A szerelem Harley Davidsonon érkezik című örökbecsűben :D

votiv 8)
votiv

Nuk,
aztaaa, nem is tudtam, hogy a japánban ennyi lehetöség van :o :) gondolom, mert itthon kevesen tudnak. érdekes egy nyelv, én elkezdtem tanulni a fösulin, de amikor az irást kezdtük tanulni, feladtam - nem tudok én rajzolni :lol: (hiába van nyelvérzékem 8) )

És mi az hogy "Riska" legyél? (amugy agykontroll jóóóóóó)
fibi

Votiv,
ezt adtam:
"NUX VOMICA (HÁNYTATÓDIÓ)
Éjszaka jelentkező orrdugulás, melyet reggel tüsszögési roham követ. Bőséges, vizes, nem maró orrfolyás kíséri. A beteg nagyon érzékeny a szagokra, illatokra, fázós, huzatra érzékeny."

Pont Bálintra illik, csak én 1-2x5-t adtam, mert az volt ráirva (anno én kaptam a szert, amikor kisérletezett velem a homeos néni arcüreggyuszinál). Köszi a tippet, akkor megprobálom 1x3-mal :)
fibi

A mi-miért, ok-okozat tényleg müködik (legalábbis B-nál). Ha csak ugy szimplán mondok neki vmit, nem csinálja, de ha megindoklom, h miért kérem, akkor érdekesebb valahogy a dolog. még akkor is, ha nem érti teljesen, amit mondok. valahogy kell neki a magyarázat. És az is érdekes (bocs a szofosásért, csak eszembe jutott erröl), hogy amikor pl elöször elmentem suliba, és hugom vigyázott rá, elmeséltem neki, hogy iskolába megyek. Még sosem hallotta azt a szót, hogy iskola, mégis megnyugodott attol, hogy tudta, hova megyek. És onnantol kezdve mondta is a köv. alkalommal, hogy "Anya iskolában van". És ez ugyanigy müködött, amikor szinházba mentünk apjával. :) Értékelte, hogy nem nézzük hülyének, és elmondjuk neki, mégha nem is tudja, mi az hogy szinház.

Viszont: az miért pozitiv, hogy LE FOGSZ ESNI AZ ÁGYROL? én ugy olvastam, hogy ezt nem olyan jo mondani :? mert a végén még beteljesül.
fibi

Fibi,
Riska=fejőstehén :lol:
Hajrá Nuk!!!! :lol: 8) És köszi, hogy elmesélted a japán sztorit. :wink:
leni

Leni:
Ott a pont!!!!!!!

nukada

És: "dóitásimáste!" /szívesen, nekem volt megtiszteltetés!/

nukada

Votiv, még neked azt szerettem volna:
Előre is köszi a gyűjtésedet!!!!
És lehet, hogy Ignác bőre nem seborreás, de Regős Bendegúz rá is azt mondaná, hogy "Olyan szép színe van kendnek, olyan szép sárga!"
Szóval, minket sem kell irigyelni! :wink:
Ja és új jelenség van: a lábfejei hámlanak... :shock: Ma bekentem mandulaolajjal... holnapra kiderül.... :roll:
leni

[quote="nukada"] írta:nukadas: "dóitásimáste!"

Nuk, először azt hittem szolmizálsz :lol:
leni

Nuk :) Arigatóóóóóó! Kavaíííííííííííí :wink:

indianyo

Leni:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pár kép:

Újsütetű keresztfiam, Ábel:
Kép

Réka turis ünneplője:
Kép

Réka szőranyája, illetve apája:

Kép

Papával, szintés turis ruciban:

Kép

Azt, hogy turis csak azért irogattam oda, mert tök örülök, hogy ilyen jó cuccokat "túrtam" neki!!!

nukada

Indi:
:o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk :) 1 évig japán szobatársam volt Indiában a kollégiumban. akkortájt tudtam ám többet is, de a doitaismastét már ellőtted, pedig azzal mindig felderítettem a japcsikat valószínűleg a vicces kiejtésem maitt. No és a doszájübi kokojó - ez a János bácsi keljen felnek japcsi változata :lol: Egyébként a leányka eljött a munkahelyi csapatával Pestre (minden évben egy nagyobb külföldi közös utazást kapnak ajándékba a dolgozók!) és éjszaka a Vajdahunyadváránál megtanítottam az egész bagázsnak a "Nád a házam teteje" című örökbecsű eposz cserkész mutogatós változatát és többször elő is adtuk :lol: Édes kis japcsi nők, olyan kis finom, törékeny de a hátukon az egész társadalmat hurcoló asszonykák.

Sajnos elvesztettem a barátném postacímét, angolul meg ugye az egész orságban alig beszélnek :( no de most, hogy te itt vagy, majd megkérlek egy szívességre, jó? Kis levélkét írhatnánk a cégnek, hátha tudják Jukocsán elérhetőségét.

indianyo

Látom pocakosok még hétvégéznek :lol:

Képek:
Ábel komoly, jólneveltfiú borsóevésén hátradőltem :lol: :lol: :lol:

Leniék: a király él - Macs féle leborulós smiley - :lol: másik kőcöd is csudiédes :lol:

a minden földijóval elkényeztetett Meme :lol: :lol: :lol:

idáig 4 vizsgából 2t buktam :cry: . nem csinálom oly jól mint az előzőt... :? majd a végén lesz ami lesz 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

M1 Sörgyári capriccio most

Dunán meg indiai kis vacak vígjáték sok zenével - ha valaki szereti a szép színes ruhákat meg a tinglitangli zenét,a kkor azért nézzen bele :)

indianyo

M2 Sörgyári capriccio most

Dunán meg indiai kis vacak vígjáték sok zenével - ha valaki szereti a szép színes ruhákat meg a tinglitangli zenét,a kkor azért nézzen bele :)

indianyo

Bocs, emkettő a nyerő

indianyo

Indi:
OK, max ha elakadok, legalább tudok segítséget kérni, ismerek pár "perfekt" embert, még előző életemből... :lol:

nukada

Nuk :) köszi :) Akkor majd mosi-mosi, ha elakadunk :wink:

indianyo

Gámbáreeeeee!!!!

nukada

Barbi,
vizsgák :( és tudsz uv-zni majd?
fibi

Sziasztok,

Ma készült néhány kép, meg még emlékszem, hogy néhányan új sérós képet kértetek.

Remélem nem haragszotok az áradatért, de nem tudtam választani a sok közül :oops:

Hajvágás előtt Kép
Hajvágás után 1. Kép
Hajvágás után 2 ( no itt versenybe szállunk Curse-szel és Adéllal :wink: ) Kép

Ilyen jó dolga volt Máténak ma :)
Kép
Ügyeletes kedvenc nálam :)
Kép
És végül, de nem utolsó sorban a mi uncsitesónk, Tomi :) Kép

Vica

Kép
Kép
vica94

Vica:
Máté nagyon édi, első, punkos fotó rul!!!

L
Aludni, döglött vagyok...

Fibi:
Mit kívánjak? Nyugodalmas, vagy eseménydús jó éjszakát???? :wink:

nukada

Nuk,
aranyos vagy :lol: ma éjjelre inkább nyugodalom lenne jo, mert apa ivott sört, és hugomék ma nincsenek elérhetö távolságban.... :? persze meg sem merem emliteni, hogy PONT MA néhány orája egyre sürübb kisebb fájásokat észlelek.... :roll:

Máté képek csucs jok :D
fibi

Fibi :) Húha, egyre sűrűbb fájások!! és mérted már őket? nagyon drukkolok!!!++++ vákumos szülés-hallgatás... hát ez tényleg a sors keze :roll: de csak pozitívan, ahogy Indi is írta!

Vica, Nuk, Zsan :) Babás képek nagggyon jóóók!! egyik édesebb, mint a másik! :D :D :D Máté új frizkója eszméletlen jó és Réka túrt cuccai is nagyon csinik :wink:

Zsan :) szüléssztori nekem is nagyon tetszett :D a kacsa szeme is meg a többi is :lol:

Votiv :) De jó, hogy Lili bőre javul!! :D :D A női homeós dolgot nekem is küldd el plíz, mert továbbadnám a sógornőmnek! előre is köszi!!

Barbi :) Kitartást a tanuláshoz!! Hány vizsgád van még hátra?

Mása :) Azért lassan ideje összepakolni a csomagod :wink: És mikor jöttök egyszer felénk is?
denizsa

Fibi: tyű ez izgi... de akkor még valóban inkább nyugisat kívánunk mi is neked.

Jaj annyi mindent akartam még de L altatni, mert még ded nem suny...
J
johanna1975

Johi :) autófeltörés :shock: Nálunk eddig az elmúlt három karácsony volt ilyen "kellemes", csak a mi esetünkben "csak" feltörték, "csak" belecsúsztunk, "csak" Füles kutyát üldöztünk karácsonykor, aminek nem lett jó vége :roll: Fanninak sok-sok +++++++-t a gyógyuláshoz.

Leni :) kőcök édesek :) Méretarányos képnél eszembe jutott, ugye Te írtad, hogy a kosár előző gyeröknél felkötve szerepelt és abban tudtátok „ringatni”?
Én anno popsikenőccsel kentem a hámlásokat és nagyon szépen helyrehozta :)

Votiv :) ha ez az amire gondolok, akkor a tengeri só tényleg segíteni fog. Nekem van egy ismerősöm, aki nyaranta az édesapjához járt ki Svédországba, mert nagyon csúnya volt a bőre, sebes, meg ekcémás szerűséges. És miután hazajött olyan volt a bőre, mint a babáké. És ha jól tudom, Mo-n is lehet kapni Holt-tengeri sót.

Zsan :) szülés sztori nagyon jóóóóó. És nekem átjött. Sokszor elképzeltelek az általad írt szituációban, az arcodat, meg hogy már nincs pocid :)
Ha majd lesz egy kis időd, akkor elmennék a rucikért –ha nem okoz gondot -, hátha Macsnak szüksége volna rá, akkor szívesen átadnám neki.
Meme egy kis tündér :D
Nem gondoltál még rá, hogy a sok-sok tejecskét leadd az anyatej gyűjtőnek?

Nuk :) cumifüggés: én nem szerettem volna cumit adni Máténak, de hat hetes korában már nem tudtam mit kitalálni, hogy kicsit megnyugodjon, mert akárcsak Curse esetében, nálam is állandóan cicin lett volna. Így pedig hosszú távon sem neki, sem nekem nem lett volna jó. Aztán egyre ritkult a használata. Most ott tartunk, hogy ha a délutáni vagy esti alvásából felriad és nem tudom mással visszaaltatni, akkor megkapja és alszik tovább, majd kb. 10 perc múlva, amikor már jó mélyen alszik, kiveszem a szájából, hogy ne szokjon ahhoz hozzá, hogy MINDIG van valami a szájában.
Lehet, fáradt vagyok, de nem bíííírok rájönni, hogy mi ez? "csáklet-csip-kuki"
Gratula 2. keresztanyasághoz :)
Képek nagyon jóóóók :)

Macs, Nuk :) a múltkor írtam, hogy hozzám került –vettük- egy nagyobb adag ruha, amiben vegyesen vannak cuccok. Ha gondoljátok átnézhetitek – turizhatjátok  - és ha tetszik a többit megbeszéljük :) Nuk, Nálad Réka milyen méretet hord most?

Barbi :) sebaj, fel a fejjel. Az UV biztos jól fog sikerülni.

Fibi :) itt a következő hétvége, lehet, hogy rossz hétvégére gyúrtatok rá a múlt héten. Zsolo pedig sztem megoldja söröcskésen is a dolgot (elvileg néhány órán belül, ha jól emlékszem, három órán belül felszívódik a sörben levő alkoholmennyiség, pláne, ha eszik valamit mellé), esetleg nincs rendőr ismerősötök, aki felvezetést tudna csinálni? Az utóbbi napokban, ha sms-t látok a telefonomon, rögtön ezerrel nyomkodom, hogy lássam kitől jött. :wink: Minden esetre minden jót kívánok Nektek, és Jó, Kellemes, Élményekben Gazdag Éjszakát Kívánok. (ez utóbbi, mintha szilveszter lenne…. Egy új időszak kezdete 8) ) Vigyázzatok magatokra :):):)

Nuk, Fibi :) köszi :)
vica94

Votiv :) öööö, tudom, hogy Holt-tenger és Svédország két dolog, csak arra céloztam, hogy a tengeri eredetű só valszeg jót hoz majd. :) Bár a Holt-tengerben 10 - szer annyi só van mint máshol... de a só az só, vagy mégsem???

Vica
vica94

Votiv,
Szupi, h javul Lilike bőre :D

Fibi,
Fájások? :D De izgi :D azért egyelőre nyugodalmas jó éjszakát :wink:

Meméről nagyon jó ez a kép, olyan mintha beszélne a játékhoz :D

Nuk,
Nem semmi, h tanultál japánul, biztos nem egy könnyű nyelv :? Én csak a konicsivát ismerem :lol: Képek szuperek és a túrt rucik is :D

Barbi,
Kitartás!!!

Vica,
Máténak annyira, de annyira huncut pofija van, főleg a kedvenceden :D Megjegyzem nekem is az teccik a legjobban, olvadozok :D És bejött, amit ajánlottál előke ügyben, még a meggyet is kiszedte :D

Kép Kép
curse

Deni,
nem mértem, mert nagyon rendszertelen még. 4-kor is fent voltam, fájogatott, de aztán elmult, ugyhogy ez még nem az igazi.

Vica,
nincs rendör ismerösünk :wink:
fibi

Igazábol ezek a kis fájások több mint egy hete tartanak, csak tegnap óta egyre gyakrabban jönnek.

KépKép
fibi

Fibi:
++++++++++++++++++++++++++

nukada

Bocs, hogy így eltűntem, de Marci kicsit taknyos volt, rajtam lógott, érthetően :lol:
No meg megvolt anyukám második térdműtétje (egy héttel hamarabb, "beugróként"), és neki is sokat kell segíteni, mert kezdetben keveset mozoghat. De jól van.

A jó hír: Dócit felvették óvodába, most már hivatalos, kint van a lista, és rajta van :lol:

Fibi,
HAJRÁ!!! :D

Vica,
a ti képeiteket meglestem: zabálnivaló a fiad! :)

Nuk,
édes ez a kis ruha, és ami benne van, az is! :)

Johi,
fog+tályog+kocsilopás :( Ezeket a napokat szívesen törölné az ember...

Votiv,
örülök, hogy javul Lili bőre. Jövő héten esetleg valamikor Bikás park? Hátha összejön? :D

Zsan,
olvastam a szüléstörténetedet, két dolog jött le: először is csodaszép, oldott hangulatú szülésed volt, olvasni is tökjó volt :lol: Másodszor: mintha még magad sem igazán hinnéd el :lol: És mivel senki nem számít a spanyol inkvizícióra, harmadszor: pusszantom Levit, csodás férjed van :lol:

Most el, ébred kisebbik káosz kapitány :wink:
kisün

Fibi :) Ezerrel drukkol Nektek az egész család!!!+++++ Apa nem érti, miért nem kapcsolom ki még éjjelre sem a mobilom :wink: Hogy bírod ezt a nagy meleget? vagy ez már meg sem kottyan az egyéb izgalmak mellett? Gondolom Gárdony nehéz döntés lehetett... de ha Bálintnak jó lesz ott, akkor jó döntés volt :) és meddig marad ott?

Vica :) Sztem a csokis keksz a feladvány megfejtése :wink: Máté haját kézzel vagy géppel vágtad? csak mert olyan szép lett meg szabályos! :D

És bőrproblémák nálunk is vannak Bence pofija egy ideje tejkiütéses. KÉRDÉS: ugye jól emlékszem, hogy ezzel nem kell semmit sem csinálni és magától elmúlik? vagy vkinek van vmi hasznos tippje??
denizsa

Vera :) Hurrá és gratula az ovihoz! :D Anyukád térdének bulást!!! (Ez a "beugró" micsoda? lett véletlenül hely és őt műtötték?)
denizsa

Kisün, szerda? :)

Vica, én nem tudom mi a különbség tengeri sók között, de ugye a Holt-tengerinek kimondottan jó a híre, persze ettől még a svéd is ugyanolyan jó lehet, csak előbbinek jobb a marketingje? :) itthon is szoktam venni (bár nem vagyok 100% meggyőződve, hogy ez tényleg Holt tengeri-e, vagy csak sima tengeri só...), Istinél is kipróbáltuk, kicsit segített is (de persze nem szüntette meg az ekcémát) Talán majd az echte Holt tengeri cucc jobban hat :wink:
persze még jobb lenne, ha mi mehetnnénk el a Holt-tengerhez :mrgreen:

a képek szuperek! Fiad tüneményes, igazán csibészes, az unokatesó is édes a nagy kék szemeivel :D

Fibi, mizu? azért írj egy sort, ha elindultok a H-ba! :) hadd izguljunk... és ha szabad, én már most nagyon szép szülést kívánok neked, egész biztosan az is lesz! csak erre gondolj!

Zsanci, Meme gyönyörű kispasi! a csajszimnak még nincs vőlegénye :mrgreen: úgy örülnék neki, ha a Te szépséges, okos és vagány fiaid közül választana :D

vajon öngyilkosság két gyerekkel (ebből az egyik egy Isti) elmenni egy hipermarketbe? :roll: kifogytunk a kajából...

a hajnali kelés öröme: a napkelte lapszemléjében pont az én cikkemet emelték ki az újságból :D

votiv 8)
votiv

Deni, tejkiütés elvileg 6-8. hetes korig elmúlik! sajnos a meleg kicsit rosszabbíthatja :?

Körömgyulladásra van valakinek tuti tippje? Isti belerúgott vmibe, és a nagyujja a köröm sarkában piros, duzzadt, kis savó is összegyűlt már. Bactroban kenőcsünk sajnos nincs :( eddig körömvirágkenőccsel kenegettem, most ráment a kismotorral (a saját lábára :shock:), és picit vérzik is, és persze drámaian sántikál és sajnáltatja magát, igazi férfi :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Deni,
pontosan ez történt: megüresedett egy hely, és megkérdezték, hogy lenne-e kedve egy héttel korábban... kedve ugyan nem volt :lol: de bevállalta, jobb ezen túllenni :)
Bőrrel nem kell semmit csinálni, csak ha nagyon csúnya lesz :) Hogy vagytok egyébként?

Votiv,
akkor SZERDA! Mi 10 körül tudunk odaérni, nektek az jó? :) Isti lábbujjának jobbulást :) Tippem nincs, én is fertőtleníteni és körömvirágozni szoktam. Szerencsére komolyabb még nem volt.
kisün

Vera,
gratula az ovihoz, mieinket is felvették, de mi elfelejtettük megnézni, egy ismerős szólt... :oops:
jövő hetes bikás tali nekem is nagyon játszana!!!!!!!!!
Levipusszantást átadom.
és képzeld, miközben a doki varrt össze engem, Levinek mondta, h vegyen vmi jófajta veresbort, és itasson meg velem esténként egy pohárkával, hát Levi feláldozta a 2002-as villányi JEKL pinot noir-ját...háááááááááááááát, ezzel ellennék egy db-ig.

Vica,
megelőztél! :oops: már meg akartam köszönni a ruhákat, és szépen visszaadni! :lol: még van 1-2 amit ki kell mosni, jövő hétre meglesznek!!
KÖSZÖNÖM!!

Den,
tejkiütéssel tényleg semmi gond, nem viszket, nem fáj, csak anyukának csúnya... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv :) Árnika erre nem jó? Mármint ARNICA :wink: vagy Ledum Pallustre? Ez utóbbit most elkezdjük szedni, mert szétmarják szegény picikémet és megelőző szer rovarcsípésre.

Szerdán tervezem a gazdagréti patika meglátogatását homeos ügyekben - szívesen becsatlakozunk egy játszózásra előtte a Bikáson.

Ha elhalasztjuk Macshoz a kirándulást egy héttel, ahhoz mit szóltok? Csak azért, hogy a betegecskék is jöhessenek - óriási szuper játszótér van ám ott :wink:

Johi :) így, ilyen sok nehézség közepette is van kedved hozzánk meg a kerti partihoz?

indianyo

Éljenek a frissen felvett óvodások! Mégiscsak látszik némi igazság a Földön :lol:

indianyo

Vot,
Lili bármelyik választhatja! :wink:
hipermarket 2 gyerekkel:
hmmm...lehet, h öngyilka, de képzeld, Levi is elment kettővel, ebből egyik az őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőrült-ááááááááááááááááááállat perpetuum mobile Igi...
cikkedhez HATALMAS gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
ja, és bnőm mondta, h Meme ikrek jegyéhez kapott egy mérleg aszcendenst. :roll:
van egy oroszlán-halacskám (néha kosnak számolják) és van egy halacska-szűzem (akit meg néha oroszlánnak hoznak ki)

és még vmi:
megőrülés ellen milyen homeobogyó?
bevehetem a 200-as sepiámat? nem fogok kiugrani az ablakon?
tegnap kétszer szaladtam ki sirva a lakásból, ma meg el sem mesélem mit tettem, mert gyivi-érzékeny.
és nem a babával van baj, ő egy angyal, én viselem rosszul az éjszakai ébredéseket (cél nélkül, csak fejni) meg azt, h fél napokig nincs időm enni (ami nem feltétlenül baj, csak kicsit az agyamra megy)

rózsaszin-világoskék vattacukor pamacsok ettől még mindig vannak, csak néha nem veszem észre őket... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv, tudom, hogy szentségtörés, de ha gyulladt: betadine-nal odacsöppenteni a kényes részre??? :roll:
Én Ignác köldfökére is bevetettem, mert furán ducibb és pirosas a felső része :? A köldökcsonk pont a második hetet betöltve leesett, de felül még most is pirosasabb... de nem büdi és nem váladékozik extrán.... remélem nem vadhúst növesztett oda a drágám.... :shock:

Zsanci, dír, nekem is eltartott egy idig, míg felfogtam: egy időre VÉGE az átaludt éjszakáimnak :cry: Naggggyon nehéz (volt) ezt elfogadni.... :roll: Kitartás! Tudod: szolidarítok! :wink:

Indi, ez a homeós szer szúnyogcsípés ellen is jó? Mert itt biza kikelt az első csapat, és TÁMADNAK a dögök!!! :twisted:
leni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: