Sziasztok!!!!!
Bocsánatbocsánat, én még csak visszaolvasni se nem nagyon jövök, nemhogy írni. Nem eccerű az élet, de talán mostmár rendbejövünk. Szóval nekem lett egy kis depim (valszeg a túl sok H tett be és a rengeteg nemalvás), de már múlóban. A nemalvás elég tragikus, napi max 3-4 óra jött eddig össze, de már haladunk. Volt baj a vérnyomásommal is, meg torokgyuszim is volt. Meg Emma sokat sírdogált, aszittük, fáj a pocija, aztán elkezdtük méricskélni, nem gyarapodott rendesen - Nuk, uaz a helyzet, kevés a tejem. A jobb mellem viszonylag jól produkál, a bal rosszul, két napja pótlást kap Emma. Sajna nekem a tejgyarapító módszerek közül csak a tea és homeós bogyók jöhetnek szóba (két hete már iszom, szedem őket), mert a mellem borzasztó érzékeny (nem azért, mert rosszul szopik Emma), eccerűen nem tudom két óránként rátenni Emmát, és nem tudok egy alkalommal két mellből szoptatni sem (beszéltem La Leche Ligás tanácsadó hölggyel). Az biztosan nem segít a tej gyarapításában, hogy szoptatás közben majd' bepisilek a fájdalomtól. Hát, ez a helyzet, el kell fogadni. Persze, szopi után az aktuális cicit jól kifejem, hátha. Nagyon megviselt ez a dolog, most kezdek kijönni belőle.
És hogy kell képet feltenni? Simán, a melléklet feltöltésével, vagy ki kell tenni vhova a netre? És mivel is tudok képet kicsinyíteni? Tudom, ezeket ezerszer leírtátok már, léccilécci, még 1szer! Köszi!
No, egyébként meg egyhavas Emmánk imádnivaló csodalény, aki a bénázásom mellett sem (nagyon) türelmetlen. És hihetetlen sok mindent tud előadni a pofijával, rajongunk érte. És nagyon kedvesen tud aludni. És nagyon figyelmesen nézelődik (kezdi látni az arcunkat), és még mindig kék a szeme, lehet, hogy az is marad?
Nuk, figyu, én nagyon jól tudom, mit érzel, hasonló topánban ugráltam/ugrálok én is. Ebből ki kell mászni, nincs mese. Az a legfontosabb, hogy nyugis legyél, nagyon sok tápszeres baba makkegészséges felnőtt lesz, azt viszont megsínylik, ha Anya feszült. Emma tőlem olyan szinten vette át a feszkót, hogy kvázi 24 órában volt karban, mert sírt (és csak részben azért, mert éhes volt). És ezt egy-két napig lehet bírni, tovább nem nagyon. Még én sem vagyok a topon, de rájöttem, hogy az őrlődéssel, kételyekkel nem járok jól. Ha van kedved, beszélhetünk telefonon.
Bájdövéj, a telefonszámom megváltozott, átküldöm néhányótoknak priviben, jó?
Puszilok mindenkit, betegecskéknek gyógyulást!
Kátya