A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi, ja, h a dokivaltas mar regen volt. akkor keverek vmit :roll:

Indi, en mostanra mar kicsit elbizonytalanodtam az oltast illetoen (hiszen a kullancsot mindenkepp IDOBEN eszre KELL(ene) venni), de ha mar elkezdtuk tavaly, nem hagyjuk abba... szoval en biztos nem gyozkodlek se pro se kontra ;)
kepek :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Leni, pocakformad alapjan: fiu :lol:

Kisun, Marci mekkora mar ;) (ez mar a bicepsz-novelo kategoria :lol:) a korhintan Doci lathato? :)

Indi, szepek vagytok :)

Coolio
recca

Zuzi :) csak viccőtem, na :) Ha nem esik és nem aznap megyünk Székesfehérvárra, akkor jövünk a Fenektelen-tóhoz/Diószegire - persze délelőtt szeretnénk, ha lehet..

Zsanci és Leni végre összeismerkedtek - hát vannak mulatságos helyzetek, tényleg :lol: És Dóci egyfolytában valahol ügyintézett, így csak egy ilyen távoli hintáson sikerült elkapni, jó kis hinta ez tényleg :)

indianyo

Recca :) akkor beteszek egy bicepsz-gyakorlatot is :)

Kép

indianyo

Zuzi,
ha átmegyek a vizsgán, lehet h mi is elmennénk a csüt-i talira :D

és pontosan hol van az az ovi dél-budán? mert egyik csop.társam a 11. kerületi Montessoriban óvonö, de az magánovi, és nem occso (70 rugo havonta...) :?

Indi,
képek szuperek :D

Leni,
nemis csunya a hajad, hanem tökjo :D
fibi

Húúú, ezt az autógumis hintát én is vágyakozva megnéztem, mikor már az autó felé meneteltünk!! :P
És tök jó volt végre ÉLŐBEN találkozni! KÁr, hogy mégtöbben nem lehettünk - de akkor jövő héten!!!

Indi, köszi a fotókat!!!!

És még berongyoltam utána a H-ban lévő gyógyászati segédeszköz bóthoz műtősruháért - erre csak ma, csak nekem, csak szabadság miatt ZÁRVA. :twisted:

Akkor még ezek szerint ráááááááééérünk! :lol:

Zuzi, nem is ők szólítottak le, mert mi értünk oda elsőnek! :wink:

Fibi - hajam.... hááááááááát. Az emebrekenek eddig kétféle reakciója volt: A: semmi, B: aha, új haj. - Egyik sem túl biztató, de köszönhetem magamnak, mert csak összefogtam hátul asztán nyiszatoltam... Uram alig bírta valahogy rendbehozni, hogy azért ne kelljen már szénbányát nyissunk, csak mert feljön magától a szén.... :lol: De azért: köszi! :wink:

Recca! Igen, itt lehet leadni a tippeket - még majd kitalálom, mi legyen a nyeremény :wink: Hankát anno fiúnak tippelte a kádfestő mester - ő nem nyert semmit :lol: :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Jajjdejó volt találkozni veletek :lol: A hely, az idő, és az emberek, mind szuper volt :D Dóci annyira kidőlt, hogy ebéd után fogta magát, befeküdt az ágyába, magára húzta a takarót, és elaludt... holnap nem találkozunk??? :lol:

Indi,
tökjók a képek, köszi!!! :lol: A gyerekkínzásos-fejjellefelélógatósat azért nem kellett volna, most lebuktam :mrgreen: Unokatesó bealudt hazafelé? :)

Leni,
nagyon jó volt veled megismerkedni még egyben, aztán reméljük, nemsokára újra, akár kettőben is! :)

Deni,
gyönyörűségesek vagytok, velkám hóm! :)

Rekuc,
:mrgreen: :mrgreen:

Neet,
behalok a csajodon :lol: Én is büszke vagyok rá :mrgreen:

Votiv,
"kocsikulcs" az én tippem is :)

Curse,
gratula a félévhez! Szépséges lányod van!!! :D

Zsanci,
menj és szülj egy gyereket :mrgreen:

Zuz,
ügyvéd :shock: :shock: :shock: :shock: Én is az anonim köldökápolók közé tartozom 8)

szépszeműFibi :mrgreen:

NAGYpocakosok kitartás, kegyetlen ez az idő, jól emlékszem, tavaly mennyit szenvedtem...

v
kisün

Deni,
Juj de szépek kisfiaid!!!

Zuzmó,
6 nappal szülés után???

Neet,
Eszti döbbenetes!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Rec,
láthatod, micsoda karizmaim vannak :mrgreen: Mindig mondtam, hogy a gyerek egy progresszív ütemben nehezülő súlyzó :lol:
kisün

Kisun, ja latom, van karizmad... akarom mondani karizmod :mrgreen:

Coolio
recca

Leni: miért tetted te ezt a hajaddal? :shock: Most komolyan. Begumizni és levágni... :shock: :shock: :shock: Egyéb, szociálisan gyakorolt forma, mint a fodrászhoz elmenni levágatni, nem jött szóba? :wink:

Kép
Kép
tinu

Leni,
ha megnyugtat, nekem teccett a hajad :lol:

Rec,
a karizmámról ne is beszéljünk :mrgreen:

v
kisün

itt már jön a vihar :?

Deni, annyira pozitív a "hangod", olyan jóóóó :D pedig mindig ilyen, de most még inkább :wink:
Lilikének előbb raktam fel egy fürdetőkenőcsös kabukimaszkot. már csak két szelet ubi kéne a szemére...
végül ezzel kenem, meg mandulaolajjal, meg dokinéni gyogyótári szterarinos kenőcsével. javulgat, de még mindig durván néz ki :(

Fibi, hamarosan szülsz, ezt már Bálint is érzi... nekem is nehéz volt az ő reakcióit kezelni, és iszonyú szívtépő, szóval nagyon megértem, min mész át! de aztán ez el is múlt ám, ahogy megszületett a tesó! (jött más, de már kezelhetőbb) szóval ez amolyan ismeretlentől való félelem is náluk, ami kiaszik, ahogy világos lesz a helyzet, és hogy a pici nem rabolja el anyát. bízz ebben, és ne keseregj (sokat, mert egy pici belefér, hiszen Te is elbúcsúzol a régi életetektől, az édeskettestől, ezt sztem simán meg lehet siratni :wink:)

tali miatt irigy vagyok nagyon... :D

és azok nyertek, akik a kocsikulcsra tippeltek! első összetett szavunk :wink:

votiv 8)
votiv

Vera,
karizmád :lol: :lol:

Most meg azt mondta B - nézegetvén az eper külsejét - hogy "Jéé, ezen szezámos magok vannak" :lol:
fibi

Votiv,
köszönöm a vigasztaló szavaid és az együttérzésed :D nagyon jól esett!!
igen, teljesen igy van, és az is eszembe jutott még, hogy mivel én is kicsit félek az ismeretlentöl meg az édeskettes "elmulásán", emiatt ö duplán össze lehet zavarodva :? :( :cry:
fibi

Kata,
Persze tudom, h itt kérdezhetek, de szerintem néha mindenki idegbajt kapna tőlem, mert néha nagyon sokat kérdezek :oops: :lol:

Deni,
Pont azt akartam én is írni, mint Recca, h szerintem senki sem fog megharagudni, ha csak magatokról írsz, szerintem mindenkit most az érdekel :wink:
Azt meg tökre megértem, h kihasználtad az alkalmat és hazamentél Bencével, mégis csak otthon a legjobb :wink: Szerintem lesz még alkalmam látni Bencédet élőben :wink:

Tinu,
Ez tök jó hír Tündéd lábáról :D Egyéb kajcsik próbálgatását még nem kezdtük, bevárom a hétvégét, mert akkor meg is tudom örökíteni a véleményét :lol:

Fibi,
Szép szemű :lol: legalább a fiad is bókol neked, nincs is annál szebb :wink: Oltás tekintetében meg szerintem azokra az anyukákra gondoltak, akik házhoz hívják ki a dokit, mert a pár hónapos babával nem szívesen mennek be a rendelőbe, amit totál megértek. Ha minket is otthon néz meg a doki, akkor nem lettünk volna betegek már 6 hetesen.

Egyébként én is ápoltam a köldököt, már csak azért is, mert volt egy gázosabb időszak.

Talis képek nagyon jók, Indiék annyira fotógének :D Szerintem Leni teljesen jó a frizkód és hát Kisün karizma :D

Nálunk teljesen jó a jövő hét csütörtök talira :D

Kép Kép
curse

Vera :) Sajnos még nem jutottam túl az automatikus fényképkészítésen, mert ha hangosfotó lett volna a bicepszgyakorlatod, akkor senki se akarná kihívni a GYIVI-t :lol:

Unokatesó egész megenyhült Dóci mellett ülve a buszon, utána kétféle villamossal és még vonattal is mentünk (hév) úgyhogy volt nagy boldogság - na és persze bealudt az utolsó előtti megállónál. Ez csak azért kínos - mindig megtörténik ugyanez - mert Domicsek a héven kijöhet a kendőből és randalírozhat, viszont sose tudom jól és gyorsan visszatenni, mert ficereg (egyébként sose), én meg már előre aggódom, hogyan szedem le a totálkába Bubit a hévről, úgyhogy méginkább bénázunk, emiatt az emberek rohangálnak utánunk, mert fejre esik az a szegény gyerek, meg megfojtja azt a gyereket... Úgyhogy lassan belépőt szedünk a kendős mulattatásért :lol: És enyém ded másfél órát szunyált, Bubi még azóta is húzza a lóbőrt :)

indianyo

De jó lehetett a tali...

Help: Van valami jól bevált módszere valakinek koszmóra? "olyan" lett a gyerekem feje, de az olajtól még szaporodik is. Olyan, mintha hámlana a fejbőre :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops:

nukada

Fibi,
Votivnak tök igaza van, csak hát én még nem tudok véleményt formálni egy gyerek lévén, de szeretgesd jó sokat Bálintod és átvészelitek ezt az időszakot.

Recca,
Elnézést a többiektől, de ezt csak neked, nincs cumi, a szemei is látszanak és még mosolyog is. Ha lennének fogak, még az is látszana :lol: Így már okés?? :lol:
Kép

Kép Kép
curse

Curse: jaj, de cuki Adél! Rakjál ám gyakrabban képet, irgum-burgum. Olyan ritkán teszel fel róla, pedig olyan helyes.

Fibi: szezámos mag :lol: Szerintem én ennyi idősen még életemben nem láttam szezámmagot. :shock: Hogy változik a világ!

Kép
Kép
tinu

Nukada,
koszmóra popsikrém! :lol: De most komolyan is! Én próbálkoztam többmidnennel, de csak ez hatott: rákentem, vártam picit és lekapargattam, fésűvel, körömmel, éljenek a majmok és a kurkászolás. :D

Képek egytől egyig nagyon jóóók!
neet
neet

Drága Adél!
Éljenek a félévesek! :D :D
neet
neet

Tinu,
Köszi és majd igyekszem :wink:

Nuk,
Öööö izé, én nem kentem semmit se rá, vkitől azt hallottam, ha nem buzeráljuk, akkor is elmúlik :? Valahogy én ódzkodom a kapargászástól. Ez a technika eddig bevált, mert szépen kopik, de majd mindjárt vki jól lecsesz, h inkább kapargassam :D

Kép Kép
curse

Kezdem azt gondolni, hogy ha az ember lánnyal várja a másodikat, az más, mint ha fiúval :roll: Kisün?
De ez lehet, hogy ember és gyerekfüggő is, mert bár imádom Hankát, és tök jól elvagyok vele - én már nagyon várom, amikor hármasban leszünk ! :P (még ha tiszta női szakasz lesz, akkor is :wink: )

Nuk, én koszmót 100% pamut háztartási vattára tett mandula olajjal irtom. Ded utálja, eddig szerencsére csak 2x volt rá szükség. És utána hajat mosok neki este, mert natttyon gáz azzal a full olajos hajjal :shock: Kissé ápolatlannak hat :lol: És én amíg jön, addig túrom lefelé azt a hámlás szerű izét. Persze azért fííííínoman.

Tinu, nálam az SK hajnyírás nem olyan fehjér holló :oops:
Csak ilyet még nem vágtam, hanem inkább sokkal rovidebbet, meg szélfúttábbat - most az volt a baj, hogy nem olyat akartam, és későn jöttem rá, hogy nem tudom éktszer körbetekerni a karom a fejem körül, ami ráadásul nem fordul el 360 fokban - pedig ilyen mindehol egyenest csak úgy lehet SK.... :lol: :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Koszmót én csak egyszer buzergáltam próbából, anélkül is elmúlik, igen,. Az én módszerem: olivaolajjal bedörzsöl(nem bolti babaolajjal), rajtahagy egy ideig majd finom körömkefével vagy fogkefével dörzsölget - nem fáj!!! De enélkül is tényleg elmúlik.

6 hónapos Adél cukorfalat! Tényleg így "egyben" még talán sose láttam! Mármint fényképen :wink:

Fibi :) Bálint szövege is zseniális! Nekem az jutott eszembe, hogy érzi ő, hogy neked ez egy kicsit fájdalmas dolog lesz és ezért ébred.. mármint nemcsak a saját furcsa érzései, hanem a tieid is bejátszanak itt. Ó de megértem! Velem ugyanze lenne ebben a helyzetben. Az édeskettest tényleg meg lehet siratni. Aztán majd a harmadik gyereknél minden rend a helyére áll :)

indianyo

Miért pont az én gyerekem olyan renitens, hogy csak hazfelé aludt az autóban - azóta SEMMI.
Ez persze költői kérdés volt....

Curse - Adél tényleg cuki, és tényleg rakhatnál gyakrabban képeket! :P
leni

Az a baj, hogy nálunk napról-napra több... Pedig rendesn tartjuk a gyereket, mielőtt rám hívjátok a GYIVI-t :lol: :lol: :lol: De köszi az ötleteket, mindet kipróbálom (persze nem egyszerre, pedig vicces lenne, popsikenőcsös haját locsolgatnám oliva és mandula olajjal, közben kurkászom a gyereket... :lol: :lol: ).

Húúúúúúúú, itt már próbálgatja magát a vihar... Már össze is kapkodtam a műanyag székeket. Az ég meg dörög!

Tinu, Curse, Macs: (meg persze mindenki, de most ők raktak fel képet)
Gyönyörű gyerekek!!!! Tényleg ezért érdemes élni, semmi másért. (néha, amikor magamhoz ölelem Bogyókát, el sem tudom képzelni, mit szerettem a régi életemben...)

nukada

Na, valaki jól lekapcsolta a NAGYVILLANYT :shock:
zuzmo1

Sziasztok!
Teljesen uj vagyok, mindenfele szempontbol: a forumban is, BP-en is, "gyerekeskedesben" is, korhazban is. Ami biztos, hogy a Szent Imreben szeretnek szulni ( meg ez a szo is teljesen idegen :oops: ). A dokim Dr. Fulop Tamas, viszont szulesznot meg nem valasztottam. A dokim nagyon szimpinek tunik, remelem nem csalodom. O mondta, hogy minel elobb kerjek fel egy szulesznot is.
Elkedtem olvasni a forumot, de mikor meglattam milyen sok, hat ugy gondoltam inkabb konkretan kerdezek: dokirol, szulesznokrol, korhazrol, piszkos anyagiakrol valakinek valami velemenye?
Pozitiv es negativ is erdekel (remelem csak pozitiv lesz :lol: )
Elore is koszi!
Orsi
borsoly:)

Köszönöm Adél nevében is bókokat :D de néha már úgy érzem, h csak Adél képei vannak a fent :oops: :oops: :oops: pedig én annyira, de annyira kivi vagyok a többi szépséges gyerkőcre is, úgyhogy hajrá anyukák!!! :D

Nuk,
Amit zárójelben írtál az milyen igaz :)

Zuzi,
Itt is lekapcsolták és már hallom a szirénákat is. Én meg ebben az időben küldtem el apát vásárolni :oops:

Orsi,
Üdv itt :) Én sajnos nem tudok szülésznő ügyben segíteni, mert én lekéstem a választást, de majd a többiek tudnak bővebben nyilatkozni. Ettől függetlenül mindenki nagyon jó szakember.

Kép Kép
curse

Zuzi,
Neked akartam még írni, h ha átdobod nekem a képeket mailben, akkor én szívesen felteszem őket ide. Én speciel nagyon kivi vagyok Bazsó szülinapjára :D Pannusról már nem is beszélve :D Mail címet dobok priviben, mit szólsz??

És tök sokan megint eltűntek :( Ruz, Lindi, Mása, Kátya, Zanza, Kisherczeg?????

Ancsiról tud vki vmit? Szegénynek még mindig nincs net???

Kép Kép
curse

Indi,
igen, pontosan erre gondolok én is :) és köszi, hogy megértesz :) és biztos nagyon fogom szeretni majd Ábelt is, és szülés után már természetes lesz, hogy ö is velünk lesz 8)

Leni,
azt hogy érted, hogy lánnyal más várni a kistesot? mert hogy Hanka nem "produkál" semmi olyasmit, mint az itteni elsöszülött fiuk?
És persze, hogy én is várom, hogy hármasban legyünk (nem azért irtam ezt, mert nem várom Ábelt), hanem mert ez egy uj helyzet lesz, és változással jár majd....
fibi

Szia Orsi! Jó helyen vagy itt :) szülésznőkről nem tudok nyilatkozni, többnyire mindegyikük csak dicséretet kap - persze vannak személyes kedvencek - így inkább a kívánságlistádat írd le, az alapján kapsz majd ajánlatokat.

Fülöp doktorról nagyon jókat hallottam és a nyilatkozatai alapján is jó embernek tűnik - nekem mára, egy problémás terhesség és szülés után már egy orvosnál ez lett a döntő szempont. Azt hiszem, egyik aktív topiktag sem szült nála.

indianyo

Indi, sokat emlegetett unokateso is ott volt? de jo :) (meg inkabb sajnalom, h egyeb elfoglaltsagunk miatt...)
es csak nem Marci kerte (esetleg kovetelte) a "kinzast"? :mrgreen:

Curse, erdemes volt reklamalni :lol: gyonyoru :D

Nuk, mi nem nagyon csinaltunk semmit a koszmoval, mert B nagy hajabol teljesen keptelensegnek tunt kihalaszgatni a mikrobanyi darabkakat :? (egyszer azert beolajoztam, es tok jo punk-frizkot kapott a srac, de kb ebben ki is merult a hatas...). ja es meg most is akad a koszmobol :oops:

Coolio
recca

Sziasztok :)

Talis képek teccenek. Megleste Lenit is, és a frizkóját is ;)

Nuk,
koszmóügyileg: nekünk egyszer volt. Én fürdés előtt kb. 15 perccel bekentem fűrdetőkrémmel , aztán fűrdéskor csak lemostam. És segített. Én nem mertem kapargatni ..... :oops: 8) :oops:

Curse,
csudaédes a lányod :) Kis vigyori! :) Mosolyra fakasztó kiscsajszi ;)
És nem tüntem el, csak el voltam foglalva 8). Azért jól esett, hogy hiányoltál :)

Macs, persze Te Fülesed sem marad ki ;) Írtó helyes!!!

DEni,
innen is gratulálok ;) Annyira szép csládod van!!!

Neet,
Grat. az éjszakai "száraz" Eszcihez ;) Mindíg jót nevetek a dumáján ;) és az állva pisilés meg.... :lol: :lol: :lol:

Hétvégén nem voltunk itthol. Azért ridónliztam anyóséknál ;) :roll: 8)

Húúúú de mérges vagyok a viharra..... felfordított egy kaspó virágomat és megtépázta a muskátlit... :? Irgum-burgum!

Mása.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szia Orsi, az ÚJ,
Fülöp dokiról én is csak jókat hallottam, pl szereti a homeopátiát. :lol: Hogy mennyibe fáj nála egy szülés, háááát ezt nem tudom.
Kórházunk jó és kellemes hely, bár mostanában kicsit zsufis, de a lényeg, h JÓ kezekben leszel, ha eljön az ideje, h találkozz a pici babáddal.
Szülésznő téma itt eléggé khmmm "érzékeny" pont, sok fájdalom, sértettség és meg nem értés húzódik a mélyben... :wink:
de ettől ne ijedj meg!
Ha megnézed a "nálunk szült" kismamák preferenciáit, a "legkelendőbb" azt hiszem a Kecskeméti Vera, szorosan mögötte jön a Molnár Gabi (Zuzi kitartó reklámjának köszönhetően :wink: ) aztán Kondor Kata, Vné Éva, és aztán Vné Ica, Újvári Bori.
Sok jót hallottam már a Fantha Zsuzsáról, Nyulas Jolánról, de sztem tőlünk senki nem szült velük.
A dokid ajánlott vkit? Mert sztem az nem fontos, de sokak szerint meg igen...
vannak alternativ barát szülésznők, de van (nagyon kevés) aki nem igazán tud mit kezdeni ezzel. Van olyan, aki anyáskodó, van olyan, aki inkább határozott, van olyan, aki rádbizza a dolgokat, és van olyan, aki csak úgy megnyugató...( a végére egész meglágyultam)
Nekem két dokival és egy szülésznővel van közvetlen tapasztalatom, azonban találkoztam sokat a szobatársam szülésznőjével, ő az, aki nálam az "anyapótló"-tipusba tartozik, sok sok puszit ad, MINDENT elintéz.
Én személy szerint nem emelnék ki senkit, itt van erre LENI, a vicces... :wink: ő mindig reklámozza az épp aktuális kedvencét! :lol: :lol:

szóval, Isten hozott a Paradicsomban!!! :lol: :lol:
és ha elmondod, h kb milyen szülsznőre gondolsz (szőke, barna, fiatal, idős, sportos, romantikus) akkor MÉÉÉÉG több segitséget tudunk ám adni!!! :lol: :lol:

bocsáss meg nekem minden szavamért, épp homeobogyó hatása alatt állok, és nagyon szülés előtt...

Lányok,
ma mégsem szülhetek (elfelejtettem, h ER és Grace klinika) Dr House miatt a holnap is ugrott, marad a fránya szülinapom... :cry: :cry:
igazából viszont, az a baj, h mindkét kintlévőségem rettenetesen beteg, ilyen sz@rul még sosem voltak, estére kicsit normalizálódott, főleg mert már nincs az a rettenetes meleg, de simán 40 fok körül tanyáztak mindenféle lázcsillapitó mellett .Egyik hányt (folyamatosan, estére szürkék lettek az ujjai) másiknak meg a füle fáj és köhög, és taknyos, és ő is egésznap fájlalta mindenét...
igy nem tudom őket itthagyni, mellesleg KI VISZ BE A KÓRHÁZBA????
Mert Levire nem számithatok, ha választani kell, h én vagy a srácok, simán a srácokat választja. :wink:
Meg nem is tudna senki mint kezdeni két nagyon beteg, sirós kisfiúval.

szóval akkor csütörtök, vagy szombat.
InsAllah.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szia Orsi,

üdv. itt. és Vastagné Nagy Évánál fogok szűlni. Első babámnál ő volt az ügyeletes és írtó rendes volt. Most "megkértem", hogy ismét Ő legyen. De, szerintem érdemes lenne megkérdezned a dokidat, hogy ő kit ajánl, esetleg kivel szeret együtt dolgozni.... Meg attól is függ, mikorra vagy kiírva, hiszen a "felkapott" szülésznők fullon vannak. De szinte mindegyik szülésznő jó :)
Mennyi idős a pocaklakód? fiú? lány? :)

Mása
szmagdi

itt a koszmotlanitasi kiserlet eredmenye, a punk-frizkos kolok:

Kép

(egy kis nosztalgiazas :mrgreen:)
recca

Zsanci,
Sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ a fiúknak!!! És Neked is!!! Remélem hamar helyrejönnek!!! :roll:

Mása
szmagdi

Rec,
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉDI!

Mása,
köszi! most épp alszanak, koppkopp...

Szrek drága,
csak jelzem, h BEJELÖLTELEK a wiw-en, és szeretnék én lenni a MÁSODIK ismerősöd.
Ugye te vagy az, aki csak egy embert ismer????
:lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
ha szülsz, akkor szólsz, és beviszlek :lol: és ez most KOMOLY :D Fiaidnak jobbulást :)

Orsi,
üdv itt!

hopp el hajszárítani
kisün

Zsan, juj :( gyogyuljanak a fiuk! de Meme biztos kivarja a megfelelo pillanatot :) (milyen bogyotol lesz ilyen feldobott az ember?! nekem sem artana :lol: v a szules-elottiseg is szuksegeltetik hozza? ;))

Coolio
recca

Rec,
Marci könyörgött, aztán vigyorogva szenvedett :mrgreen: Nosztalgia rulez 8)
kisün

Vera,
köszi, és élni fogok veled!!! :wink: 8)
Rec,
pulsatilla, és rájöttem, h múltkori szülésem előtt is ez segitett. :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja es Deni, meg ne haragudj, h kicsit "radszalltunk". de tenyleg baromi fontos a szules utani nehany napos pihenes (ertsd: vizszintesben letezes, a babaval szunyokalas, mindennemu egyeb teendok masra hagyasa...). mert aztan meg jon a mehsullyedes, meg... es ez nem vicc... (ezert is egy baromsag, h vissza kell szaladgalni a babaval a korhazba...)
recca

Zsanci,

Fantha Zsuzsával Neet szült, Nyulas Jolival meg (a legvégét leszámítva) én az elsőt :D

fiúknak jobbulást! Meme biztos nem indul el addíg, míg a tesók meg nem gyógyulnak! :wink:

Fibi, nem jól ragoztam, de mindegy, a lényeget értetted :)

Leni, sztem annyira nagyon nem más az első fiú/lány téma, inkább gyereke válogatja (mint mindent). de talán van abban vmi, hogy a fiúk számára nehzebb az anyán osztozni, mert az anya nekik az istennő (és a gonosz boszi is egyben :wink:)
Nekem Zsanci és Kisün hasonló tapasztalatai az elsőkkel sokat segítettek, pedig ellentétes nemű egyeskékre vonatkoznak :D

és neked még jövök a babakocsis válasszal már mióta :oops:
szóval nekünk egy ABC sportkocsink van, annak van az ülőrész előtt egy habszivaccsal bevont karfaszerűje (más babakocsiknál olyan, mint egy tálca, ezen van az itató helye pl)
erre ültetem Istit, és a tolókarba kapaszkodik (ez átfordítható, szemből tolom a bébit). megpróbálok csatolni képet is a kocsinkról, hogy el tudd képzelni:
Kép
ilyen, csak egyel frisebb dizájn. és simán elbírja mindkettőjüket, jó kis masszív kocsi.

Adél milyen helyes!!!! tényleg zöld a szeme, vagy csak a fotón tűnik úgy? és már milyen nagy lány!!!

Szia Mása! hogy vagytok? mekkora már a pocakod? és Orsika mit szól hozzá? Levente név most már biztos?

votiv 8)
votiv

Zsan,
oké, akkor majd egyeztetjük óráinkat 8) ajánlat jövő keddig él, akkor elutazunk :lol: és éjjel is beviszlek ám 8)
kisün

Vera,
köszi! egyébként, ha jövő keddig nem gyógyulnak meg, akkor nem is szülök... :wink:
ja, és sikerült elérnem BP-t, aki mondta, h már szülhetek is. Mondtam, h sztem is... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én is F.Zs-val szülte ám ;) (télleg :D)

és Zsan,
én vagyok az ismerőstelen Szrek ;) 8) de vkit visszajelöltem eccer? :? mily botor voltam :lol: :lol:
nem nagyon szoktam használni (sőt :mrgreen: ) de lehet hogy a te ajánlatod nem fogom tudni visszautasítani ;)

egyébként már mindenki leszokott arról, hogy bejelöljön, és volt, aki már baromira besértődött rám :mrgreen: pedig én csak belülről bomlasztom a rendszert :lol: :lol: :lol:

képek helyesek anyákok is meg (punk)gyerekek is :lol: és Curse, külön köszi! :D :D :D

ma elbabráltuk dokinénit, úgyhogy hnap kapja a szurit a gyerök :roll:
egyébként nem tok róla nyilatkozni, csak valahogy úgy voltam vele, úgyis jövök-megyek vele sokat és ha vmi megelőzhető, akkor előzzük
olyankor mi van ha gyerekkorban én is megkaptam de nem lettem ápdéjtelve? akkor most már újra kell kapjam előlről?
de Recnek van igaza - dögöket sajna minél előbb észre kell venni

gyereknek nehézségei vannak az alvással - és akkor még finom voltam....

bocs, hogy mindig csak szelektív vagyok :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szia Orsi!
szülésznők többnyire jó szakemberek, de nagyon számít a személyes szimpátia! ezért én azt mondom, ne a dokid kérdezd, mert neki mindenkivel jól együtt kell működnie, ez az alap, de TE fogsz szülni, ezért az legyen ott, aki NEKED szimpi, és akit TE választasz :wink:
választott szülésznőknek mostanság 20-30e (és feljebb) adnak, dokik meg vagy mondanak tarifát, vagy 50e és a csillagos ég között kapnak. Ha dokid nem mondja meg előre, hogy mennyit akar, akkor vedd számításba, hogy magánrendelésre jársz-e vagy sztk-ba, mennyire vagy elégedett vele, mennyit "melózott" a szülésnél - pl császárnál is többet kell adni - meg persze hogy mennyit szántok a szülésre, és így alakítsd ki az álláspontodat :)
és hol éltetek eddig?
Fülöp dokiról én egy jó vélemény hallottam már a fogdokimtól (Olgika), aki 2x is nála szült de huszonvalahány éve, mindenesetre nagyon elégedett volt vele :D rosszat meg még nem hallottam róla, szóval hajrá :D
és ki lakik a pocakodban? mikorra vagy kiírva?
tényleg, ha van még időd, látogass el a baba-mama klubba (kéthetente van a kórházban, időpontok a honlapon), itt sok szülésznővel megismerkedhetsz, és neked tetszőt választhatsz!
és üdv itt

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: