Szia Orsi, az ÚJ,
Fülöp dokiról én is csak jókat hallottam, pl szereti a homeopátiát.

Hogy mennyibe fáj nála egy szülés, háááát ezt nem tudom.
Kórházunk jó és kellemes hely, bár mostanában kicsit zsufis, de a lényeg, h JÓ kezekben leszel, ha eljön az ideje, h találkozz a pici babáddal.
Szülésznő téma itt eléggé khmmm "érzékeny" pont, sok fájdalom, sértettség és meg nem értés húzódik a mélyben...
de ettől ne ijedj meg!
Ha megnézed a "nálunk szült" kismamák preferenciáit, a "legkelendőbb" azt hiszem a Kecskeméti Vera, szorosan mögötte jön a Molnár Gabi (Zuzi kitartó reklámjának köszönhetően

) aztán Kondor Kata, Vné Éva, és aztán Vné Ica, Újvári Bori.
Sok jót hallottam már a Fantha Zsuzsáról, Nyulas Jolánról, de sztem tőlünk senki nem szült velük.
A dokid ajánlott vkit? Mert sztem az nem fontos, de sokak szerint meg igen...
vannak alternativ barát szülésznők, de van (nagyon kevés) aki nem igazán tud mit kezdeni ezzel. Van olyan, aki anyáskodó, van olyan, aki inkább határozott, van olyan, aki rádbizza a dolgokat, és van olyan, aki csak úgy megnyugató...( a végére egész meglágyultam)
Nekem két dokival és egy szülésznővel van közvetlen tapasztalatom, azonban találkoztam sokat a szobatársam szülésznőjével, ő az, aki nálam az "anyapótló"-tipusba tartozik, sok sok puszit ad, MINDENT elintéz.
Én személy szerint nem emelnék ki senkit, itt van erre LENI, a vicces...

ő mindig reklámozza az épp aktuális kedvencét!
szóval, Isten hozott a Paradicsomban!!!
és ha elmondod, h kb milyen szülsznőre gondolsz (szőke, barna, fiatal, idős, sportos, romantikus) akkor MÉÉÉÉG több segitséget tudunk ám adni!!!
bocsáss meg nekem minden szavamért, épp homeobogyó hatása alatt állok, és nagyon szülés előtt...
Lányok,
ma mégsem szülhetek (elfelejtettem, h ER és Grace klinika) Dr House miatt a holnap is ugrott, marad a fránya szülinapom...
igazából viszont, az a baj, h mindkét kintlévőségem rettenetesen beteg, ilyen sz@rul még sosem voltak, estére kicsit normalizálódott, főleg mert már nincs az a rettenetes meleg, de simán 40 fok körül tanyáztak mindenféle lázcsillapitó mellett .Egyik hányt (folyamatosan, estére szürkék lettek az ujjai) másiknak meg a füle fáj és köhög, és taknyos, és ő is egésznap fájlalta mindenét...
igy nem tudom őket itthagyni, mellesleg KI VISZ BE A KÓRHÁZBA????
Mert Levire nem számithatok, ha választani kell, h én vagy a srácok, simán a srácokat választja.
Meg nem is tudna senki mint kezdeni két nagyon beteg, sirós kisfiúval.
szóval akkor csütörtök, vagy szombat.
InsAllah.