A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hát, a barátnőm is arra vár, hogy végre mehessen uh-ra. De még csak egy hete tesztelt, több mint egy hét múlva mehet csak uh-ra. szegénykém, addig kitartóan izgul, én meg vigasztalom... :-)
vicces, hiszen neki van a pocakjában baba :-)

Kép
szkatácska

Én is izgulok, hogy kedden mit fog látni a doktorbácsi, hogy nőnek a petécskéim (én még csak e miatt aggódok Kép ) Csak gondoltam én is csatlakozom, hogy nehogy kimaradjak, az izgulásból!! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Remélem ,most sikerül elküldenem, tegnap annyit szarakodtam, hgoy nem is igaz. Ráadásul nagyon szükségem lett volna Rátok,mert teljesen ki voltam borulva Kép egész nap bőgtem, mint egy hülye.
Hát a dokim nem fogadott, azt "üzente" a recepcióssal, hogy menjek el a helyi nőgyogyimhoz, nézzen meg uh-n, hátha "maradt ott valami"(!), esetleg csináltassak hcg-t Tbányán (amikor 100X elmondtam, hogy itt nem csinálnak)...
Gondolhatjátok, mit éreztem!!! Köpni-nyelni nem tudtam, azt nyögtem csak ki, hogy :"miért nem a doktor úr néz meg?" és a válasz, hgoy sajnos ő ennyit tud most mondani, kész... félbőgve még odanyögtem, hogy ezt nem hiszem el, és letettem a telefont köszönés nélkül.
tudom, hogy bunkóság volt, és esetleg a köv. lombiknál fogom megszívni, de ennyi jött ki belőlem. Aztán a féjem elérte valahogy mobilon, de ő is uezt mondta...-már félig szabin van.
Úgyhogy bejelentkeztünk a volt dokimhoz -aki annak idején a Dévaihoz utalt. Ma megnéz 1kor. Csinálnom kellett még egy terhestesztet (neg.) ma reggel, persze tökre megvan mára, úgyhogy lehet, hogy meg sem tud vizsgálni.

Szóval összegezve. Két hete azt hittem, hogy ez lesz a legszebb nap az életembe -mára voltunk beírva kismama-uh-ra, aztán tessék....egyszerűen lepattintottak.
szerintem attól "félt" a doki, hogy maradt ott valami, és akkor küret kell. Hát az még hiányozna....

lehet, hgoy jobb is, hogy a tegnapiak elszálltak, most már jobban vagyok valamivel.

bocs..

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!
Hát ez nem egy szép hozzáállás. Én már azt sem értettem, hogy miért ilyen későn kell csak uh-ra mennetek. Furcsa ez a doktor nekem. Hiszen egy lombikkal nem csak akkor kell foglalkozni, ha sikerül. Ilyen meg, hogy nem ér rá, egyszerűen hihetetlen. Én nem tudnék megbízni ezután benne. Remélem a nőgyógyászod nem fog semmit találni, de ha megjött rendesen, szerintem nem kell aggódnod. Tudom, hogy nehéz, de gondolj a következőre, beindultak, annak sikerülnie kell!

Lányok!
Igazatok van, mindig izgul az ember valamin. Szerintem ez így természetes.

Inari!
Minden rendben lesz, pihengess sokat.

Melba!
Tetszik a hozzáállásod Kép

Kata!
Remélem múlik a köhögésed. A bronchikum nekem is segíteni szokott, bár míg ment a stimu, előttem kérték a gyógyszertárban, s akkor épp hiánycikk volt. Azért próbálj segíteni. Dévait meg kérdezd meg ma, hogy befolyásol e valamit, biztos ad valami jó ötletet.

*
Folsav a magzati idegrendszert védi, ezért szokták előre ajánlani.

Szani, Hajni, Réka, Seszi!
Köszi a léleképítést, meg a drukkokat.

Hajni!
Tegnap te jutottál eszembe. Mindig te voltál, akivel érdekes események történtek a lombikok alatt. Most én vettem át ezt a feladatot Kép Kinevezhetjük ezt a programot az éjszakai gyógyszertárból gyógyszertárba rohangálás idejének. Tegnap elfelejtett a férjem progi szurihoz tűt venni (mellesleg az az érdekes, hogy ugyanannyi fecsit meg tűt vett, fecsi van, tű nincs). Elment az ügyeletes gyógyszertárba, most éppen az izomba adó tű a hiánycikk. Szegény 2 óra múlva ért haza, a Déli ügyeleten sikerült venni, bár az is rövidebb tű, mint kellett volna. Szóval ez egyszerűen hihetetlen.

Eszter
Kép
roxal

Annácska!
Ez annyira szörnyű. Hogy lehet ekkora bunkó egy orvos! Kép Nem csodálom, hogy kiakadtál! És még kisírni sem volt lehetőséged itt a Babaneten.
Ne kérj bocsánatot! Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak. Egyszerűen ennek nem lett volna szabad megtörténnie Veletek! Kép Írj majd, hogy mi volt a vizsgálaton.

Fantomlány!
Azért csak elindultatok az úton. Már érzem a szavaidon a bízakodást.
Egyszer remélem, megismerhetlek személyesen is! Kép

Galeria!
Vanda szokott ide írni sokat, de egy pár napja nem jelentkezett. Én sajnos nem tudom a mail-címét, de biztos van itt olyan, aki igen.

Farkasok!
Köszi, kitöltöttem a kérdőívet, de nem öribe kapod ám a mosógépet, csak kipróbálhatod egy hónapig. Cseles.... Kép

Inari, Ági!
Ez a sors szemtelen fricskája, hogy ott ültetek egymás mellett tegnap! ÕÕÕrület!! Kép

Inari!
Hogy te miket tudsz! Nagyon otthon vagy gyógynövény ügyben! Kép

Kata, Inari, Melba!
Én is tök kivoltam, hogy nem tudok tökéletesen örülni annak, amit kaptam a Sorstól! Most azért már jobban bele merem élni magam, de azért nekem is vizsgálattól vizsgálatig terjed az idő. És kíváncsi vagyok, mit mond ma a dokinéni arra, hogy kéthetente szeretném, hogy megnézzen...

Melba!
Doktorunk ritkán mond vígasztaló szavakat, azt sem viszi túl csöpögősbe át, mégis hatnak, igaz?

Ganti!
Üdv. a topikon.
Nagyon kedves Tőled, hogy írtál! Kép
Én nem Dévainál szülök, de akkor is köszi a felajánlást!

Kata!
Pozitív energiák feléd irányítva!
Minden rendben lesz! Kép Este várunk a hírekkel! Kép

Puszi mindenkinek:
Vendég

Anna! Nagyon sajnálom! Ez egyszerűen szemétség! Ne izgulj minden rendben lesz! Bármilyen erős vérzésnél meg tudnak vizsgálni, már volt benne tapasztalatom, ne aggódj még emiatt is. Legközelebb nagyobb szerencsétek lesz, ez egészen biztos. Hamarosan itt lesz a sok napsütés, és meghozza álmaitokat!

Ági, nem lesz baj a petécskéiddel, de legalább egy gyönyörű biztosan kikerekedik belőle! És az épp elég lesz.

Roxal, nekem is a harmadik hozott szerencsét, igaz, inszemiből. Ez egy olyan szép szám, nem? Drukkolok a két csíkhoz! Már mindjárt tesztelhetsz, nem?

Hát Duddu, tesókám szerint ez az aggódás az idő múlásával csak erősödni fog. Ha meg megszületik, csak fokozódik. :-) Szép kilátások! De hát annyi ember szerencsés ezen a világon (nem is tudják, mennyire), miért ne lennénk mi is azok?
Hát dokink szavainál erősebben nem tudom, mi hatott rám az utóbbi időben. Ha véletlen nem kaptam egy kedves mondatot sem - már megfigyeltem, ha csalódik és valami nem úgy jön össze, ahogy ő akarja, akkor néha bevágja a durcit :-) -, hát el volt tolva az egész hetem. De tegnapelőtt megint felturbózott egy jó időre. :-)

KépKép
melba

Ajánlom is nekik, hogy legalább az egyik szép legyen!!! Mert különben irgum burgum!! Kép

Ági28

És ha közben elköltözök és magammal viszem a mosógépet? Hmm...?? Kép Kép
Szanikám Kép
Neked is köszönöm a kedves szavakat, a forgatókönyvedet szívesen adaptálom! Kép
Anna Kép
Ez nagyon nagy szemétség, ilyet egy orvos nem tehetne, aki lombikos orvos, az tudja, hogy nem csak az a dolga, hogy felírjon, leszívjon és beültessen...Sajnálom, hogy ezt kellett tapasztalnotok és hogy így intézte el egy normális magyarázat nélkül, mikor a legnagyobb szükség lett volna rá...
Remélem, később jóváteszi valahogy.
RoxalKép
Húzós nap volt ez a tegnapi, de az a lényeg, hogy végülis nem üres kézzel tért vissza Atti. Kép
Nem is tudtam, hogy izomba más tű kell. Mindig tanulok itt valamit! Kép
Réka Kép
Hát igen, az úton bandukolunk már egy ideje, csak mindig jön egy nagy kanyar, de ha térdig kopik is a lábunk, egyszer mi is bebotorkálunk a finishbe!
Találkozni biztos fogunk, ha előbb nem, a sereghajtó csapatban. Kép
hajnesz

Gigi!
Már meg is jött a könyved! Tök jó, hogy pont itthon voltam, így nem kellett a postára rohangálni.
Tündér vagy! Köszönöm szépen! Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Anna, ez hihetetlen!! Szegénykém!
Lányok azért kérlek nyugtassatok meg, hogy nem ez a jellemző a doktorunknál? Én még csak most kezdem az egészet nála és ugye ez erősen bizalmi viszony!

Ganti, kérlek ne priviben írd meg a tapasztalataidat, mert sokunkat érdekelne...
Előre is köszi!
Mesélj egy kicsit magatokról! (Had irígykedjünk Kép
zizzy

Zizzy!
Anna már nem Dévais, ő most a győri Kaáliba jár. Nyugodtan bízhatsz Dévaiban, ő nem tenne ilyet. Szerintem Kép

Eszter
Kép
roxal

AnnaKép
Hát, ez nem volt túl empatikus húzás a dokitól.
Szerintem azért megérti, hogy neked most nagyon szar és ezért nem fog szivatni legközelebb!
Csak annyit tudok mondani, hogy kitartás!!!

SesziKép
De jó! Végre valami előrelépés!
A kivezetési gondot nem lehet megoldani? Akkor akár spontán is lehetne babó, vagy ez ennél bonyolultabb??
Drukkolok, hogy tuvábbra is nagyon jó eredményeket szállíthass!!

A fiúk még futjáj a maratont Kép!

DudduKép
Nem tudom mi lehet az a bigyó a köldöködnél. Esetleg egy ici-pici sérv? De, nyugi ez nem lehet akadálya semminek!!

Azt pontosan nem tudom milyen az a jóslófájás, de volt itt már minden. Fájt, görcsölt, keményedett, de a vége mindig az, hogy elmúlt Kép!
Tegnap este azt hittem itt az idő, mert olyan furcsa volt minden, de mára megint tök jól vagyok!

HajneszKép
Én nem shoppingolnék, de néha jó kimozdulni. A Tesco pedig itt van a szomszédba. Apa pedig folyamatos kiképzésen van, az egyedüli bevásárlást illetően. Hamarosan meg is kapja ehhez is a jogsit Kép!

A Kósás összefoglalód nagyon velős. Az azért elég meglepő. hogy a 3. napi vérvétel a 3. napon lesz Kép!
Csípem a humorod!

InariKép
Az idő haladtával egyre biztosabb lesz a vége és tudod majd élvezni is. Ez a babó most már tutira kapaszkodik és ragaszkodik hozzátok Kép!!

Lényegében magvan minden, amit előre akartunk megvenni. Pár dolog van, amit majd akkor szerez be apa, amikor már megszülettek a fiúk, de még a kórházban vagyunk!

Pusza
Stella

Kép
stella9

Köszi az együttérzéseket!
most jöttünk a helyi dokitól -nála is szeretnék szülni, ha egyszer sikerül-, tényleg megvizsgált, vérzés ide vagy oda, kiszedte a maradék lurkó(ka)t,mutatta, hogy "ittvan", a diagnózis, spontán befejezett vetélés. Megnézett uh-n is, teljesen kiürült a méhem, így nem kell küret....

megnyugodtam . hívtuk a Kőrösit is (aki egyébként a legszuperebb, legprecízebb orvos, akivel valaha találkoztam), elmondtuk Neki is, hogy minden rendben, megyünk legközelebb is Hozzá.
Utólag: lehet, hogy így egyszerűbb is volt, nem kellett Győrebe menni, meg újra felvettük a régi dokival a kapcsolatot. Rákérdeztem egy-két dologra, és annyira készségesen válaszolt, hogy most nem is érzem magam olyan szarul.

puszilok mindenkit, drágák vagytok!!!

madaran

Egyébként iszonyú és furcsa érzés volt látni a doki kezében azt a cuccot (bocs!), szerintem egy életre bennem marad. Valahogy azt képzeltem, hogy felszívódtak vagy nem tudom. Tico és Orsi nem írtak ilyeneket, nem??
Nem győzöm írni, tényleg jó, hogy vagytok! első dolgom volt, mikor hazaértünk, hogy írjak Nektek.
anna

madaran

Anna!
Azt nem mondta, hogy a vetélésnek mi lehetett az oka? Látod, meg bírt tapadni, tehát a siker legközelebb biztos!

Eszter
Kép
roxal

NEm mondta. Csak annyit, hogy szokták néha szövettanra küldeni, de ő most nem látja értelmét...

Legyen igazad!

Mikor tesztelsz?Hétfőn???KépKép Neked sikerülnie kell már!!!

KismamikKépKép HOgy vagytok?? Inari, RékaKép sajnos nem fogok most veletek startolni, de majd igyekszem becsatlakozni.Kép

assszem a sulit naggggyyyon lazzzáánnn fogggom venni!!!

madaran

Szia Anna!

Én a BMC-be járok, oda is írogatok, de most megláttam soraidat, gondoltam írok ide. Szörnyen együttérzek veled, főleg mert velem is kb. ugyanazok történnek, mint veled. Kivéve, hogy az orvosom normális volt. Nálunk is megtapadt, ma kellett UH-ra mennem, és nem látszott a csöppség az UH-n. Csináltak hcg-t, az alapján elmenőben van a baba. Hétfőn még vissza kell mennem, bár én már nem nagyonm bízom benne. Mondtam az orvosomnak is, hogy jobb lenne most pontot tenni a végére.

Hát nem tudom, én nagyon magam alatt vagyok. Irigyellek, milyen erős vagy!

Kép
lucia1

Annám,
hát ez rémes, amin ti most átmentek!!! Pláne igy, hogy még láttad is őketKép Én is abban bizom, amiben Roxal, hogy ez azért egy elindult terhesség, tehát képes vagy rá. A legközelebbi biztos sikerülni fog. Örülök, hogy már egy kicsit jobban látod a dolgodat, bár azért a Kális dokid tényleg elég furán viselkedettKép

Ganti,
üdv köztünk és gratulálok a csemetéhez. Jó lenne, ha tényleg irnál a Jánosról, én is Dévainál szülök, ha minden klappol. Érdekel minden ami csak eszedbe jut. Egy-két dolgot majd privátban szivesen megkérdeznék, ha lehetséges. Köszi.

Réka,
Hirek a babókról?!
hát akinek kertje van, annak legyen fűszernövény kertje is, jó amikor télen kiszedek egy két zöld kakukkfű ágat a hó alól és azzal fözök. Meg ültettem rebarbarát, mert imádom, de még a nagy piacokon is csak elvétve lehet találni. Remélem áttelelt és nyáron már lehet szedniKép Egyébként tényleg sok érdekes dolog van, amit nem is tudunk. Várandósan tényleg vigyázni kell, egy "ártalmatlan" tea is okozhat galibát. Pl. gyönyörű rozmaring bokrom van, még ilyenkor télen is lehetne szedni arról is, de terheseknek az is tabu.

Stellám, azért még ne osztódjál!Kép Olyan édesek a pasik, amikor igy igyekeznek, pedig látszik rajtuk, hogy mennyire utálják a vásárlást. Azért te hárommal meg leszel áldva pl, téli cipővásárlásnál. Kép

Hajni, te kis mosógép tolvaj, én is bejelentkeztem, bár elég furán volt megfogalmazva, hogy akkor hogy is van ez. Egy hónapra megkapod, utána 11 hónapig fizetsz és utána a tiéd lehet. Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de nem sikerült kiböngésznem. (Mindegy mert én úgyis márka függő vagyok, a 10 éves Siemensünket le nem cserélném, olyan, mint új korábanKép

Roxál, ti mindig belefuttok valami hiánycikkbe.

Melba,
nekem is azt mondta Dévai, hogy csak 3 hét málva szeretett volna létni, de mivel gond van jöjjek hamarab. Te egyébként mit csinálsz az ELTEN-n, ha nem titok?

KépKép
inari

Drága LuciaKépKép tessék erősnek lenni! Nézd a jó oldalát, én ezt teszem, mert ez az egyetlen lehetőségem. Jobb, mint keseregni! Legalább valami elindult!! Nekünk ez is nagy szó, mert eddig még csíkos tesztet sem láttunk soha.
Írd meg mindenképpen, hogy mi van, mert nagyon kiváncsi vagyok!
anna

madaran

Csajok, elsősorban babások: ezt egy másik forumon találtam,szerintem fantasztikus:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=2&language=38

Kata, helyzet?

KépKép
inari

Köszönöm Anna, próbálok erős lenni, próbálok erőt meríteni.

Hétfőn mindenképpen írok!!

Ma nagyon magam alatt vagyok, remélem holnapra összeszedem magam. Muszáj. Eddig mindenkit bíztatni próbáltam, milyen dolog, hogy én meg így letörök, mint a bili füle. Kép Kép

Kép
lucia1

Anna, nagyon sajnálom, hogy ezeket mind meg kellett élned! A lelkierőd egyszerűen fantasztikus! Legközelebb Nektek is lesznek pocaklakóitok, és nemcsak átmenetileg!

Bocs mindenkitől, én nem akartam Ganti tapasztalatait kisajátítani, csak a magam részéről ebben a babás harcban nem szerettem ilyenekről olvasgatni.

Inari, az ELTE-n végeztem és megtartottam a postafiókomat, mert minden ismerősöm ezt ismeri. No meg ezt nem nyomják tele spam-mel. Egyébként tanár vagyok én is. De nem az ELTE-n, hanem egy középiskolában.
Bocs a kérdésért, hátha tudsz segíteni, mert már nem vagyok biztos abban, mit is kért a Dévai minden alkalomra. Szóval csak vizeletteszt vagy vérteszt is kell?
Nem semmi a fűszer- és gyógynövény ismereted!
Az ajánlott weboldal pedig nagyon tetszett, köszi.

Zizzy, szerintem sem tenne sosem ilyet a Dévai. Én még akármilyen problémával is hívtam fel, még aznap látni akart. És azok azért nem voltak ilyen horderejűek. Még sosem volt olyan, hogy azt szerettem volna, hogy megvizsgáljon és ne fogadott volna aznap.

KépKép
melba

Köszi csajok a megnyugtatást! Éreztem, hogy jó kezekben vagyunk és a mi kis Dévai Doktorbácsink a mi csodatévő varázslónk, aki vigyázz Ránk és mindenkit gyönyörű kisbabókhoz segít! Kép Kép Kép

Mint megtudtam a Dévai Intézetnek is van olyan adószáma ahová fel lehet ajánlani az adónk 1%-át.
Szerintem ne habozzunk!!!!!!
zizzy

MelbaKép MIkor jártál az ELTÉ-re? én 1995-2000-ig. Kar? Szak?ok?
puszi
a

madaran

LuciaKép most olvastam a történeted, hát.... nem csoda, ha van benned félsz. szörnyű dolgokon mehettetek keresztül! MÉg, hogy Te nem vagy erős!!!
Az 500-as Hcg meg nem rossz, nincs miért aggódnod, csak pihenj!!! JóKép

madaran

SziasztokKép

RÉkaKép
Nagyon hamar odaért a könyv. Pedig csak tegnap adtam fel. Örülök neki. Olvasgass!!!!

AnnaKép
Szerintem felháborító amit ez az orvos csinált. Igaza van Eszternek, hogy a Dévai ilyet nem csinál. Én egyszer megakartam úszni az egyik sikertelen lombik után az uh-t de úgy lecseszett, hogy gyorsan elmentem hozzá. Elég borzasztó lehetett látni az elvetélt babátKép Remélem hamarosan túl leszel rajta.

Többiek: bocsi de én ezt már nem tudom követni. Annyi új csajszi van, hogy már azt sem tudom, hogy ki kicsoda. Úgyhogy bocsánat az újaktól, de én továbbra is a régiekhez tudok csak írni. Már ha Olikám engedi. AZért persze mindenkienk szurkolok!!

Puszi

KépKép
gigi28

Anna, 1991-ben kezdtem a TTK-n és mivel három szakon végeztem, így három különböző évben diplomáztam. 1996-ban matekból, 97-ben számtechből, és 98-ban fizikából. Akkor még léteztek egyszakok. Persze erre sokan azt mondják, hogy fúúúj.
És Te milyen szakos vagy?
Sajnálom, hogy így az utolsó három hónapra vissza kell menned! De ne törődj vele sokat, most nem az a fontos! A következő tanévet meg úgysem tudod elkezdeni. :-)
Szia: Melinda

KépKép
melba

Hallottátok, júniustól minden nő kérésre művileg meddővé tetetheti magát...Bárcsak a lombikkal foglalkoznának ennyit...Kép
hajnesz

Szisztok csajszik!
Bocsi, hogy most egy pár nap nem írtam, megpróbálom magam elfoglalni minden féle hülyeséggel. Tudjátok ez a munka, meg a munka. Kép
Nem hívtam még Pityeszt, pedig ma már kellett volna. De jövő héten utána kell járnom egy dolognak: a mellemben lévő csomócska növésnek indult. Már régebben egyszer meguh.-zták, de nem látszott. Na most már fog. Szép az élet tudjátok...

Csak futtában olvastam vissza, bocsi, hogy nem írok mindenkinek. Majd bepótolom, le se fogtok tudni lőni.
Inari! Sajnálom a másik csodádat, de úgylátszik, hogy mégsem nektek rendelték. Ne izgulj, minden rendben lesz, és ő már veletek marad. Rakj már fel a képet a kertedről, légyszi, légyszi.

Anna! Én azt a dokit úgy seggbe rúgnám, hogy elrepülne az any..... Kétségek közt elküldeni, jó nagy barom. Borzasztó lehetett látni a kis kezdeményeket, veled érzek. Kép

Roxal! Megy a drukk, hajrá!!!!!!!!!!!!!

Grillázs! Nagyon elszomorodtam miattad, mikor kell menned megint? Nagyon szurkolok, hogy mégis minden rendben legyen, ez biztos nagyon fejbevágott. Szegénykém. Ugye jól emlékszem, hogy neked volt méhszájsebed is?

Stella! Képeket, képeket.

Judit! Meg ne változz már, akinek nem tetszik a stílus, az védje meg magát. Nem az a lényeg, hogy mindenki önmaga tudjon maradni?

Valaki akar írni nekem mélt: vanda@pr.hu Nyugodtan, ne haragudj, elfelejtettem, hogy ki.

Puszi azoknak akiknek nem írtam,( az újaknak is) de gondolok rátok, Réka, Wish, Hajni, Kata, jaj inkább nem sorolom. Majd jövök.
vanda978

SesziKép
Ne haragúdj de az elöbb lemaradtál!!! SZuper jó híreket kaptatok!!! Na akkor nem sokára már nektek is szoríthatunk!!

Puszi

KépKép
gigi28

Madaran!

Minden jóban van valami rosszKépKép Így legalább teljes bizonyosságot szereztél attól, hogy hová fogsz fordulni 3-4 hónap múlva, amikor elbocsátanak a KaálibólKépKépKép, mivel ott szülni nem lehet.

Seszi!!

Tök jó!!!KépKép Nagyon örülök Nektek!!! A kircsire én is szívesen viszem Kekszet. Igaz, ő egy örökmozgó, de tudom pórázon is tartani, akkor nem tud galibát okozni.

Gigi!

A hétvégén átküldöm a recepteket feltétlenül!!!!KépKép

Inari!

Na ezt már szeretem, amikor otthon szépen nyugodtan keresgész a neten, és találsz szupi oldalakat!! Így kell ezt csinálni, csak pihenni, és szép dolgokkal foglalkozni!

Hajni!

Ami nem sikerült a 2-es szériában, az sikerül a 3-asban, de jó gyorsan... Manapság 31 évesen szülni az tök okKépKépKép Megvettem még aznap amikor írtad a Kutya magazint. Egyre szerelmesebb vagyok ebbe az igazán nagyfülű olasz vizslába. Már Giulioval is tök jóba vagyok. Szerintem kinevezett pótgazdinak magában.

Dia, Gigi, Enigma!

Tessék Szani példáját követni, és kérek szépen inspiráló képeketKépKépKépKépKép

Ganti!

Nálatok mi volt a baj, amire megtalálta doktorunk a megoldást???

Katácska!

Tök jó, hogy kezdhettek. Kisvirág nőtt már nagyot, igaz??? Keksz üzeni, hogy szeretne képet a topikpajtásáról!!!

Ja, a lényeg most jut eszembe.
Tiborom járt dr. Kromoszómánál. Megvolt a vérvétel. Alaposan kikérdezte az előéletéről, a családról részletesen (az én ágamról is). Fogggalma sincs, mi áll a háttérben. Két féle genetikai vizsgálatot csináltat a Tibinél, nem valószínű, hogy ilyen baj van nála, de biztos csak majd az eredmény után, ami 3-4 hét. Úgyhogy Papék várnak...
lkt

Szia Anna
Mit mondhatnék neked?! Ez szörnyű, amin végig mentél, és amit láttál. Most várjál egy kis időt mire feldogozod, és készen leszel a következőre. De mostmár legalább tudod, hogy lehet babád. Ez azért már valami. Meg látod majd a következő veled fog maradni. És majd izgulhatunk érted ha mész szülni. Utána meg a képeket fogjuk bámulni, és irigykedni rád!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Anna! Kép
Örülök, hogy végülis minden jól alakult, nagyon sokat gondoltam rád. Lehet, hogy ennek most így kellett lennie, hogy a nőgyógyid legközelebb emlékezzen, és nagyon odafigyeljen ráTOK! Kép
Milyen suliba jársz?

Stella! Kép
Pécsett nem csak a Tesco, de szerintem minden a szomszédban van. Kép Legalábbis Bp-hez képest igen. Kép Köv. jó hírt remélem hétfőn már hozhatom!
Hogy bírjátok ezt a trutyi időt a srácokkal? Én mindenesetre minden nappal behúzok nektek gondolatban egy strigulát, hogy ennyivel is előrébb... Kép

Kata! Kép
Mi volt Dévainál? Ki ült melletted? Kép

Erika! Ági! Kép
Sokszor nincs is romantikusabb, mint csak csendben üldögélni egymás mellett; néha-néha a szemünk sarkából a másikra pillantantani, s várni a megnyugtató megerősítést, hogy ő is úgy gondolja... Kép

Erika Kép, ez az oldal egyszerűen csudaklassz! Kép

Hajnilány! Kép
Ez az, látod, az ember néha nagyon elkámpicsorodik, aztán jön a nagy elhatározás, és az események hirtelen nekiiramodnak! Annyira bízom benne, hogy most igazán jó és igazán a célra vezető úton jártok! Kép

Roxikám! Kép
5-4-3-2-1-..... Kép Kép
Így legyen! Teszt? vagy vérvétel?

Timi! Kép
Örülök, hogy Ti is végre haladtok. Tibid lelki sebe begyógyulóban? - bár saját házunk tájáról leginkább azt gondolom, hogy igazi megnyugvást és megbékélést majd egy (két?) kis örökmozgó mosolyalbum hoz. Kép Reméljük, hogy ez már nagyon közel!

Vanda! Kép
Örülök, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltalak, de megértem, hogy kellett egy kis pihi.

Judit! Kép
Szomszédasszonyoddal mizújs, úgy elveszett. Remélem semmi gond.

Lányocskák! Kép
Nagyon kis aranyosak vagytok a sok kedves szóval. Annyira jól esik - sose gondolnám, de ilyenkor még a boldognál is boldogabb vagyok! Kép

...és végül Duddukám! Kép
Én itt stikában örvendezek, de azért a többiekkel is oszd meg az élményt! Mozi milyen volt? Képzeld, én szerintem még a film végére sem végeztem.

Puszi
Seszi
seszi

Most látom csak, jó hosszút írtam... na, befogom a csiripelőmet, s leteszem magam vízszintbe. Kép

Jó éjt! Babás álmokat! Kép
Seszi
seszi

Sziasztok Mindenki!
Az előhírnököm már beharangozta, hogy minden rendben volt a dokinéninél. Kép Még mindig ketten vannak 15 és 16 mm-esek, kalapál a szívük ezerrel.
Egyik meg sem moccant, a másik kicsit izgágább volt, alig lehetett megmérni. Meghallgathattuk a kis szívüket, olyan volt, mintha UFO-k csacsognának Kép és kaptunk UH-képet is. Szóval most egy időre meg vagyunk nyugtatva. Kép

Lesz még bejelenteni valóm az együttesben, hogy nem vállalhatom az ápr. közepi TV-felvételt és műsort, mert pont akkor leszünk a 12. hét körül és ott sokminden történhet. Kép Persze az is lehet, hogy mindent szabad majd úgy, mint eddig, de az is lehet, hogy dokinéni eltilt mindentől.
Szóval ezt rossz lesz bejelenteni, mert megígértem, hogy megcsinálom és nem tud más pótolni, de valamit valakikért! Kép Kép

Stella!
Köszi a választ. Dokinéni szerint az csak a köldökgyűrű és az mindenkinek van, csak most nekem kicsit jobban érezhető.. Furi, nem? És ne lepődjek meg: fog még sajdogálni.. Kép

Anna!
Amikor néhány jó szó is elég, hogy megnyugodjunk.... igaz?
Sajnos nem startolunk együtt, DE biztosítjuk a folytonosságot a táblában, ugye?? Kép

Erika
A rozmaring teljesen tabu? Vagy csak nagyobb mennyiségben? Én is szívesen megnézném a kertedet! Kép
Köszi a linket, nagyon jó! Én is küldök valamit:
http://video.google.com/videoplay?docid=9125208079228405100

Nem tetszik ez a "gond van" kifejezésed! Volt gond, de már nincsen! Ott a babó a pocakodban és alig várja, hogy megpillanthassa az édesanyját! Kép

Melba!
Micsoda reálos nőszemély vagy?? Kép Matek, fizika, szám.tech! Le a kalappal! Kép

Vanda!
Már hiányoztál! De néha kell egy kis szellőztetés a lelkünknek.. Kép
Azért hívjad Pityeszt fel, mert a végén még leszid. A csomóddal hova kell menned?

Timi!
Végre megvolt Dr. Kromoszóma is. És legalább mostmár eredményre vártok és nem a vizsgálatra. Kép

Seszi!
Hétfőn csuriba vágom magam, amíg nem írsz híreket! Kép
A mozi nagyon kellemes volt, utána jót dumcsiztunk.
Egyszerűen muszáj lesz gyorsan babásodnod, hogy otthagyhatsd ezt a gályát, mert ez így nagyon nem OK.

Kata!
Mi híreket hoztál doktorunktól? Ugye kezdetek? Kép
Vendég

Sziasztok!

Lkt: az egyik petevezetőm el van záródva menthetetlenül, és PCO-s tüneteim vannak, bár nem annyira súlyos, viszont alig van néha peteérésem. A férjemnél minden OK, ezért irányított hónapunk volt és a második sikerült.

Akik Dévainál fognak szülni:
Dokink a terhesgondozás alatt szörnyen szigorú, általában csak a baba érdekeit nézi. A kilókat nagyon kell tartani, mert ha nem szigorú diétára fog. Mindig ijesztget, hogy mindjárt kipottyan a baba, és legszívesebben már az elejétől kórházba utalna, hogy ne "rosszalkodjon" a kismama. És ahogy közeledik a szülés, egyre több rémtörténetet mesél, amitől főleg az Apukák paráznak be :-)
De ezt tényleg a baba érdekében teszi.

A szülés nagyon jó volt vele, végig mellettem volt, aznap kétszer is bejött a kórházba. Nagyon profi volt, de arra készüljetek fel, hogy nagyot vág :-( Nekem normál szülésem volt, pici volt a baba is, de akkorát vágott rajtam hogy még a szülésznő is elcsodálkozott. De ez csak a varrásnál gáz :-(

Szóval nagyon aranyos volt, nem bántam meg hogy nála sikerült szülni!!!

Most mennem kell, a köv. bejelentkezésnél írok a kórházról, de ha privátot akartok kérdezni, vagy hogy ne blokkoljuk a topicot:
ganti@freemail.hu

Klári

Klári
Kép
ganti

Hú Duddu, gratulálok!!! Ez igen! Fantasztikus volt látni, mi? Én még most is repkedek, pedig a szerda már régen volt. Simán átrepültök a 12. héten is, észre sem veszitek!

Köszi Ganti az infókat, várom a továbbiakat is. De azért a fantasztikus kislányodról is mesélj!

Melinda

KépKép
melba

Ja, Duddu, a négy mosolygó picur irtó aranyos! De azért nagyon nehéz lehet néggyel egyszerre. Én így is egy kicsit beijedtem, amikor a Dévai nálunk elsőre hármasikreket állapított meg.

KépKép
melba

Sziasztok csajok!! Én ma reggel vettem be a clostit!! Aztán megbeszéltem a petécskékkel, hogy érjenek szépen!! Kép

Ági28

Ma reggeli vásárlásom során rátaláltam egy gyönyörű zebrás szalvétára, amiből azonnal 3 zacskót dobtam a kosárba a KÖVETKEZÕ TALIRA gondolva. Szóval a köv.talira a szalvéta kipipálva!!!!
lkt

Duddu! Kép
Igenis, értettem! Azonnali babásodásra és gályaelhagyásra felkészültem! Kép

Lkt, Kép
Szuper fej vagy! Kép

Csajok, Kép
Úgy látszik, nem úszom meg a telet hapcikór nélkül... Pár napja bedurrant a bölcsességfogam (más normális embernek 24 éves korára kinő, hát nekem akkor kezdett kikukucskálni az első, és még a két alsó mindig nő!), nem kifejezetten fáj, csak marha kellemetlen, és talán ettől legyengültem kicsit. Piros, kaparó torok, sok hapci, reggelre bilihang és most meg folyamatos kis lámpácska a nóziban.

Seszi
seszi

Szeszi gyógyulj meg hisz jön a TAVASZ!! Kép

Ági28

SesziKép
Itt egyáltalán nincs trutyi idő, sőt süt a nap és csivitelnek a madarak!
De most komolyan, aki tavaszra vágyik jöjjön Pécsre!!!
Jobbulást a hapcikórodra!!
Várjuk a hétfői híreket!

DudduKép
Az elején, amig nem éreztem a mozgásukat én is vizsgálattól vizsgálatig éltem!
Szerintem is jobb az óvatosság, majd szülés után táncolsz tovább Kép!

RoxalKép
Hogy vagytok? Bírod még cérnával? Mikor kell menned vérvételre, vagy nem is kell? Teszteléssel hogy állsz?

Stella

Kép
stella9

Seszi, Stella!
Nálunk nincs véérvétel. Úgyhogy teszt lesz, elvileg kedden (akkor leszek a transzfer utáni 14 napon). Mivel nem kaptam hcg-t, akkor már mutatnia kell. Csak rettenetesen félek tőle, nem tudom, lesz e hozzá bátorságom. Most már ritkulnak a görcsök, napi 1-2 alkalommal jön elő. Semmi tünetem nincs, nem is keresem őket. Majd lesz valahogy.

Eszter
Kép
roxal

Stellus! Kép
Most már nálunk is szép idő van. Úgy látszik, csak panaszkodni kellett! Kép

Roxikám, drága! Kép
Mégis, mi lenne: szépen, nyugiban eltelik még 3 nap, élvezed a 7végét, hétfőn már csak a másnap reggelt várod, aztán fogsz egy jó kis érzékeny tesztet, rápisilsz és (+)... KépKépKép
Küldök féleleműző, jókedvhozó sugarakat! ++++++++

Puszó
Seszi
seszi

Seszi!

Jelentem nekem is az egyetem vége felé kezdett el nőni az összes bölcsességfogam, és most 30 évesen is csak félig vannak kinőve, néha nekem is fájnak. Gondolom, ilyenkor nőnek. Fogorvos barátunk szerint ki kéne őket szedni, de én attól naggggyon be vagyok tojva. Úgyhogy amíg nem okoznak galibát (és ugye nem!!!), addig maradnak velem.
Szóval, Seszikém nemcsak a barlangászás a közös pont az életünkbenKépKép

Roxi!
Téynleg élvezd az együttlétet (hamarosan) születendő gyermekeid apukájával. Persze tudom, hjogy ilyenkor az idő ólomlábakon jár. Puszillllllllak!!!!KépKépKépKépKép

Ma gondoltam, elegem van a márciusi télből, amint kisütött a nap, azonnal elővettem a kerti szárítót, és kiteregettem. Gondoltam, inspirálom kicsit a napocskát. Erre nem elbújt a felhők mögé... Hülye ez?? Nem látja, hogy a ruháimat meg kell szárítania?? A krokuszkáimról ne is beszéljünk, akik balgán kinyíltak, de napocska nélkül ők sem bírják a sarat. Na jó, aztán meggondolta magát, és előbújt újra.

Szóval, kedves lányok, én intéztem a napsütéstKépKép Csak hogy tudjátok!!!
lkt

Timikém, Hálásan köszönjük. Istennő vagy!!!

Réka, köszi a videót, azért ez nekem már kicsit sok.
Úgy örülök, hogy mindkét picur rendben van. Azért tényleg vegyél vissza a tempóból. Nálunk meg gond van, amig nem szivódik fel a hematóma. Remélem két hét múlva már minden OK. lesz, addig azért nem vagyok 100%-ban nyugodt. Jó fej a dokinénid.

Seszi, gyógyulj meg. Na, én már 34 éves múltam és még mindig csak egy darab bölcsességfogam nőtt ki, az is csak félig. Az uram szerint ez meg is látszik rajtamKép Hétfőre mennek a drukkok+++++++++ Hát azt hiszem mi most a kirándulást kihagyjukKép

Roxál, ne idegeskedj. Biztos, hogy sikerült.KépTünetem nekem se volt, csak a szokásos cicifeszülés, de az nálam menstri előtt is volt. Aztán látod hova jutottunk.Kép

Ganti,
köszi az infokat. Azért ez a gátmetszés kicsit riasztó, de hát gondolom Dévaink eközben is poénkodott.Kép Majd megkereslek privátban, lenne pár kérdésem. Kislányodról fotót kérünkKép

Vanda drága,
hát gondolom, hogy azért most be vagy ijedve. De azért nem kell rögtön rosszra gondolni. De igazad van ez most mindennél fontosabb. Muszály egészségesnek lenned,bár remélem az is vagy. Dévaival azért szerintem is beszéld meg. Biztos ő is tud egy-két jótanáccsal szolgálni. Nagyon-nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen.

Kata, veled mi van?

Gigi,
Viktor elkezdte a fogyókurát? Ez valahogy a pasiknak nehezebben megy. Bár az enyémet inkább hizókurára kellene fogniKép

KépKép
inari

Sziasztok Lányok!
Elnézést, hogy tegnap este már nem jöttem, de katasztrófálisra sikerült a tegnap délután.
Boldogan készülődtünk fél négy felé Dévaihoz, csomagoltam a kis Virág cuccait is, mert egyszerűen nem bír még egyedül maradni és vittük volna magunkkal, mikor egyszer csak megtántorodott, mint az ember mikor elveszti az egyensúlyát, aztán pedig az első lábai összecsuklottak, kiskutyám pedig elnyúlt. Képzelhetitek, halálra rémültünk. Ráadásul már néhány napja kisebb volt az étvágya mint a kezdeti időkben, sokkal többet is aludt, nem volt olyan eleven. Előző este voltunk vele állatorvosnál az oltás miatt, a doki átnézte, azt mondta, egészségesnek látszik. Na erre másnap összecsuklott a kis drágánk. Egyből hívtuk az állatorvost, ötre berendelt minket, de Dévaihoz fél ötre kellett menni. Mi legyen? Aggódó szívvel, de különváltunk, én Dévaihoz, Attila a kutyival az állatdokihoz. Képzelhetitek, jó kibőgött szemekkel mentem Dévaihoz, egyedül. Ezek után elmúlt fél hét mire bejutottam... Szerencsére addigra az Ati végzett a kutyival, megnézte az állatdoki, semmi rendelleneset nem talált rajta, de átküldte egy másik kórházba röntgenre, uh-ra. Szegény kiskutyám, mindenébe benéztek, de nem találtak semmit. A legtöbb amit mondtak hogy talán az oltás ütötte ki, igaz, ez nem magyarázza meg az előző napokbeli étvágytalanságát. Azóta szerencsére nem produkált semmilyen tünetet, de aggódva figyeljük.
Kis szaros kutya, annyira megszerettük, hogy iszonyúan megijedtünk tegnap. Bízunk benne, hogy vmi véletlen vagy tényleg az oltás okozta a gondot és soha többet nem kell ilyesmit tapasztalnunk.
Szóval én meg Dévainál arra jutottam, hogy mindenem rendben, képzeljétek, még multicisztás petefészket sem mondott, pedig arról már itt is volt szó, hogy nála mindenkié az. :-)
Ugyanazokat a gyógyszereket fogom kapni, mint a múltkor. Egy vmivel hozta rám a frászt, kérdezte, hogy kérem-e az új progeszteron készítményt, amit - ha jól emlékszem Wish és most Roxal is - kap. Izomba szuri, napi kétszer, ötven alkalommal... én persze bevállaltam, hiszen mindent a sikerért, de bevallom, hazafelé sírtam, annyira sajnáltam magam hogy mit kell még kiállnom a gyerekáldásért. Tudom, hogy sokan csináljuk, csináljátok ezt, de szerintem mind tudjuk, hogy ezek azért áldozatunk a részünkről, újabb hormonbombák, fájdalmak... de nincs más út, én is tudom. Szóval edzem a lelkem, ahogy eddig is.
Lányok, akik már használtátok ezt a szurit! Kérek őszinte véleményt, milyen? Hogy adtátok be, otthon, dokinál, nagyon fáj, ki lehet bírni, hová szúrtátok?
A köhögésem még mindig megvan, sajnos. Nagyon fárasztó, hogy egész nap szárazon ugatok. Többet mint a kiskutyám. :-)
De majd csak elmúlik már a napokban.

Szeretettel puszilok mindenkit és közkívánatra teszek fel Virágról képeket!
Kata

Kép
szkatácska

Kép

A rágás a mindenem, ehhez kaptam is a gazdiktól egy kimustrált fakanalat.

Kép
szkatácska

Kép

Ha hiszitek, ha nem, ennyire oldottan tudok viselkedni, hogy azár ilyen pózban is alszom a gazdasszony ölében!

Kép
szkatácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: