A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vica,
jaaa, hogy már szülés után is lapos volt a hasad? :o akkor én is utállak :mrgreen: :mrgreen: Amugy sztem csak irigyek az emberek... Engem meg az unokanövéreim irigyeltek, hogy 10 honappal B születése után 1 kiloval kevesebb voltam, mint várandosság elött. pedig én sem fogyoztam.

na, L Kis Buddhát nézni.
fibi

Móni, mandula meg jojoba max kényeztetésnek jók :) de az oliva vagy a kókuszolaj már egész jó lenne a térgyed kalácsára :D
és Barbra Streisand a Funny girl-ben minden este egy fél citrommal dörzsölte be a könyökét és a térdét, hogy mindig szép maradjon :wink:

Tinu, csajszidnak milyen szép nagy kék csodálkozós szeme van! :)

holnapi taliról lemaradok, megyek megint cranio-sacralis terápiára (ha sikerül, majd most leírom utána, mi is az)

és ma felhívott a gyógypedagógus a fejlesztőből, hogy megbeszéljük Isti dolgait, mert érezte, hogy nagyon lezúzott engem pénteken.. és sok jó dolgot mondott, többek közt azt is, hogy szerinte Isti azalatt is sokat fejlődött, hogy nem jártunk fejesztésre, és ez biztos az én érdemem :D és bíztatott, hogy most majd rákoncentrálunk a reflex-dolgokra (kaptunk extra-időpontokat is a fejlesztőben), és megpróbáljuk a legjobbat kihozni belőle :) most már sokkal jobb a lelkemnek :wink:

Lilike szeme is kicsit jobb, bár apja kiröhögött, minek csöpögtetem bele az anyatejet, hogy "akkor már kenhetném a bőrét bölcsőzsírral is" :? de sztem az használt, most tudja nyitogatni is.
és nagyon kis pufóka, már hurkásodik a combikája, de még így is nagyon kis formás, és tud morogni meg kiabálni is, ha késik a cici, és még ez is nagyon tetszik benne, mert ezt is olyan kiscsajosan csinálja, és eszméletlen jó, hogy van egy lányom :D :D :D
és mikor dícsérem, és hízelgek neki, ámuldozva néz rám és vmi mosolyféle szájtátást is csinál (nem gázmosolyt, vszínű inkább utánozza amit lát :D) szóval imádnivaló a csaj, és totál olvadozom tőle :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok! :D

Nagyon köszönöm mindenkinek a (heteken át tartó :mrgreen: ) drukkokat, és az sms-eket, meg mindent, úgysem tudom igazán szavakba önteni (de remélem tudjátok), hogy mennyire jól esik, hogy így gondoltok ránk :D :D :D

Tegnap hazajöttünk a kórházból, de még nem volt időm visszaolvasni, remélem később lesz esélyem rá :wink: Gyerkőcök szunynak, nekem meg most volt időm letölteni pár képet. Meg is osztok gyorsan Veletek párat:
Bence Apával:
Kép
1órás Bence:
Kép
Bálint simizi Bencét:
Kép
"Férfiszakasz":
Kép
3napos Bence:
Kép

Na el is küldöm, biztos ami biztos...
denizsa

Deni,
gyönyörűek a fiúk!!!
elolvadok!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni, milyen gyönyörű család!!!!! totál meghatódtam...
Bence tökéletes, és a sapkás képen Rád hasonlít, a legalsón meg a bátyjára :) pasiszakasz :D :D :D
és mesélj milyen volt a szülés? és Bálintod mit szólt? azt látni, hogy nem borult ki a tesótól :D szuper!!!

votiv 8)
votiv

Deni, mennyire édes családod van!!!
Olyan kis szép Bencéd!!! :D :D
És nagyon örülök, hogy a képek szerint JÓL VAGYTOK!!! :P
leni

Csak pár oldalt sikerült visszaolvasgatnom...

Hű, köszi mégegyszer mindenkinek a sok gratulációt!! :D

Zuzi:) Hű, szegény Bazsó lépcsős esése :( :( Remélem azóta már elmúlt a szarvacska!! Pannusnak meg sok ++++ a fogacskákhoz!!

Votiv :) Ez a fejlesztős "vélemény" nagyon letört, de Isti nagyon jól haladt eddig, sztem nem lesz gond, majd jártok megint és minden rendben lesz!!! +++++

Ildi :) Remélem Timi meggyógyult azóta!! Derekad is javul már?

Indi :) Dominó édes lehet az újonnan felfedezett játékaival! :D :D

Tinu :) Ha jól emlékszem, holnap mentek az ortopédiára, drukkolok, hogy minden rendben legyen és sín eltűnjön a süllyesztőben!! Majd írd meg, mi volt!

Holnap jövök és mesélek majd, most én már úgyis kidőltem és apának meg kell a gép. Jó éjt mindenkinek!!
denizsa

Deni,
annyira szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D meghatódó szmajli :D

hnap kajpa Ábel első kullancsszurit (tök nagy balhé lesz, nagyon fél a drnénitől, illetve a rendelőtől és ma még a játéksztetoszkóptól is bőgött :( :cry: ) úgyh kihagyjuk valszeg bikást mert 10-12ig van dokinéni - jó talit nektek! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

és egyre jobb a helyzet... ma már nem volt hajlando apával elaludni :( én utánam sirt, hogy ne menjek le, ilyen sem volt több honapja...... visszaanyásodott. én is bögtem a meghatottságtol vagy félorát :cry: :cry: :cry: asszem nem lesz könnyü menet a teso érkezése...

Deni,
szohoz sem jutok, annyira édes mindkét fiad :) :)

KépKép
fibi

Deni, nagyon szepek vagytok!!! gratula megegyszer :)

Zuzi, dejo :D (gondolkodtam, mi lehet, a "nagy titok". de aztan ra is jottem ;) :D)

Moni, mi gyakorlatilag csak kendoz(t)unk/ergozunk. mostmar (igy a 15 kilo fele) kezd nehez lenni egy ido utan ;) (foleg, ha meg a bevasarolt cuccot is viszem :x)

Reku, huu B is holnap kapja (csak o az ismetlot) (majd gondolok ratok :))

ja es orulok, ha tetszik a tapirom :D (na nem is en alkottam :lol:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

hadd terheljelek titeket is :mrgreen:

Kép
Kép Kép Kép Kép

ilyen karikatúrák kiállításának megnyitója lesz júni 7-én 17 órakor a Merlinben :D
(bocs, nem tok fényképezni különben is késő van ;) )

Kép

Kép

:D
szrekuc

Deni :) Hurrá! Gyönyörű család - címlapfotós Bálint simizős képe, no meg a férfiszakasz :)

Szrek :) Recca :) gyertek inkább játszózni, hát nem jobb az, mint egy oltás? :wink: :lol:
De ha már szuri, miféle és mennyi és hogyan, szóval részleteket kérek! Asszem ez az egyetlen oltás, amit esetleg majd én is beadatnék, de még vacillálok.

Votiv :) Így már más a leányzó fekvése :) Akkor tényleg csak rosszul fogalmaztak és nem a jó időben találtak meg. Örülök, hgoy felhívott az ember - látszik, hogy komolyan veszi a hivatását és az embereket, akiknek segít. Apafej és az ő csodálkozása tipikus férfidolog - de mi tudjuk a tutit :wink:

Recca :) A tapírod nekem is teccik :) De honnan ez a tapír-kedvelés? Bocs, ha már írtad és figyelmetlen voltam.

Nuk :) Gyere és kendőzünk! Msot úgyis nehéz, viharos napok jönnek, jó lesz a babinkónak a finom anyameleg :wink:

indianyo

És gyönyörű napra ébredtünk és jó a kedvünk és meleg van és és és

Mindenkinek szép napot!!!

indianyo

Sziasztok :)

csak röptében...

Deni,
gyönyörű a kisBencéd :) örülök hogy minden rendben és sok sok szépet-jót kívánok nektek! :D

Mindenkinek jó talizást, meg játszózást :)

Recca,
tapírod :mrgreen:

Szrek,
képregényed :mrgreen:

Rájli,
tényleg nem leszek egy jó darabig, de nem is fog feltűnni :)

Tünde baba gyönyörű :) És azok a kék szemek!!!!!

é is teszek be egy Fülit, úgy sem lesz ilyen, sokáig... a hölgy szerencsére nagyon szeret kint lenni a házikóban :)

Kép

szép napot mindenkinek!!!

csók

Macsek
macskanyu

Én is csak futólag:

Füles vigyora a régi :D

Denizsa,
gyönyörűek vagytok, komolyan! :D És gratula mégegyszer!!
A férfiszakasz és a simizős még nekem is könnyeket csalt cserzett szívembe. :D (sokszor. )

Szrek,
feri és sanyi :lol: :lol: :lol:

Zuz,
csúzda: szívesen. :) És örülök!

Vica,
híres mondás: inkább irigyeljenek mint sajnáljanak! :D És örülj és tojj mindenkire nagyívben. Sőőt, én húzám őket ápdétnorbival, és és és azt is mondd meg nekik, h olyan mellet is fogsz csináltatni, mint Réjka. :mrgreen:
És én is köldökápoltam, nyugi. :)

Votiv,
telefonhívás rulez! Meg persze, h sokkal jobban érzed magad. :D És éljen Isti! És Lili bőre miatt meg nehogy hibáztasd magad!!! Kinövi, mint anno a koszmót mindannyiunk! +++

Recca,
avatarod jó, de nekem hiányzik belőle Benke. :wink:

Eszter este: "-Kérek pelust! "- apja:"-???" Eszter:"-Csak vicceltem!" :lol: :lol: :lol:
és és és éjjel szólt, h pisilni kell, de mire odaértem, már a bilin ült és kész is volt. :D Büszkebüszkebüszke szmájli. :)

neet
neet

Den,.
a sokszor az a gratula mégegyszer után jönne... :D
neet
neet

Zuz,
kecó foglaló éljen!!! :D És após nyert valamit? :wink:

Nuk,
drukk, h minden rendben legyen! +++ Mikor mentek a neurológiára?

Macska,
midnenképp tegyél fel olyan képet, amin a nagy hassal fekszel be a kocsi alá. :lol:

Fibi,
te vagy az a nagyszájú :lol: :lol:

Monisa,
tessék csak ünnepeltetni magad! :D
Térdre popsikrém? Nem röhögni, nekünk mindere bejön, olyan majdnem mint a körömvirág vagy a zsenge gyerekszar. :D

És és és kiderült, hogy egy mindenórás cicát simogattam a minap! Macska, megvannak a kismacskák, csak még nem láttam, milyenek.
Szóval simán hanyattdőlt és hagyta magát simizni és csak 3 lépést bír már tenni, és mindig lefeküdt (rátok gondoltam, kedves utolsó napos topiktársak. :lol: ), és kitapogattam egy cicát (nem volt nehéz, mert akkora volt a hasa, h kétoldalt úgy kiállt... lehet, h volt benne vagy 8 is) és az egyik épp moccant és ...! Teljesen meghatódtam tőle. És másnapra lelapult hassal láttuk, olyan mázlista, mint Vica. :D :wink:

neet
neet

szép reggelt :)

Isti megörvendeztetett egy negyedhatos keléssel - komolyan mondom mintha ő lenne az egyhós, a lányom meg a kétéves (tegnap egybként halál jól el is beszélgettek egymással gőgicsélve :?)

Indi, amit pénteken mondott a gyógypedagógus, az ettől még sajnos mind igaz, ezt most is elmondta, csak kicsit pozitívabb megfogalmazásban...
persze az is jól esik, hogy ennyire szívükön viselik a fiamat :wink:

Macsek, jó dobozolást! nagyon édes kis segítséged van :D

Fibi, elolvastam a dolgozatod, nagyon alapos, tartalmas munka! tetszett :) (közben eszembe jutott hogy ebből szigorlatoztam pedagógiából, nem véletlen, hogy egy kegyes hármast kaptam, ennyit tudtam :oops: - nagyon a végén volt a tételsornak :D)
próbáltam megjegyezni az egyes játékok fejlesztő hatását, hogy tudjam alkalmazni egyik-másikat :)
és az különösen nagyon tetszett, hogy a pedagógus legyen "csábító": ápolt, mosolygós, halkszavú, és hordjon a gyerekeknek tetsző színes ruhákat :D
saját életemből talán ha egy-két ilyen tanárra emlékszem...

bájdövéj, Istinek van új szava: tocsitucs
tippek? :D

votiv 8)
votiv

Neet,
jelen esetben nem kellett alá feküdni. Mivel a motorból visszajövő (felső) vízcső durrant ki, ezért egyszerűen, felűlről szereltem... vízcső elvág, kiváltó rézcső+ bilincsek felhelyez, helyreigazít, bilincsek meghúz, folyadék utántölt, oszt kész is. Persze nézett az utca népe, hogy egy szőke nő, nagy pocakkal+ kisgyerekkel nyakig koszosan bizget valamit a motorháztető alatt... :mrgreen: úgy kell nekik.. :mrgreen:
nincs, aki ilyenkor fényképezzen, persze füles boldog lennne, ha végre kézbe kaphatná a fotógépet.. :mrgreen:

kisciccek :D :D :D majd ha látod is őket, akár fotózhacccc is :D

Eszcinek meg gratula a száraz, tiszta érzéshez. Szövegei naaaggyon ütnek :mrgreen: imádom :lol: :lol:
macskanyu

Votiv,
Isti édes lehetett, ahogy Lilivel beszélgettek :D

tocsitucs --- ööö...esetleg kocsiba ülni..?? mint 'kocsi csüccs' ...vagy tücsök..? Kép
macskanyu

Votiv:
Kocsikulcs???

Sajnos talizni nem tudunk/tudtunk menni, az állatok közbeszóltak: elromlott a teknősök vízforgatója és az ilyen melegbe gyiloks tud lenni... Úgyhogy elsétálunk a Corába.

Ja és tegnap nem mondtam, keresztanya leszek!!! Majd teszek fel képet a 2. keresztfiamról (már egész gyakorlott anyuka vagyok :lol: :lol: )

Deni:
Gyönyörűek vagytok!!!

nukada

Nuk,
teknősök problémáját térezzük. :)

Tocsitucs sztem is kocsikulcs. Bár ha abból indulunk ki, h nálunk a bácsi anno volt tyaptyap és a zokni glagyla, akkor a tocsitucs lehet birsalmasajt is. :lol: :lol:
neet
neet

Macska,
jaa, ilyet már láttam, a régi volvónk is szórakozott ezzel nem egyszer! :)
És király vagy, szőkén és olajosan (vizesen) is. :D

Nuk, gratula a keresztanyasághoz. Az mi az? Neked kell venni a legnagyobb ajándékot ha ünnep van, vagy van más vonzata is a dolognak? :wink: (Ööö, nálunk asszem csak erre voltak valók a keresztszülők. :? :oops: Dehát mivel nekem ilyenem se volt, nemcsak kókuszmatracom nem.... :mrgreen: )
neet
neet

Móni,
Annyira bírom, amiket írsz :D

Zuzi,
Gratula a foglalóhoz :D

Fibi,
Nem semmi Bálintod dumája :lol:

Tinu,
Tündéd nagyon édes :D Azok a szemek :D

Vica,
Szerintem ne foglalkozz azokkal, akik az alakodért utálnak, mindenki más alkat és ezt el kell fogadni. Az más dolog, ha vki a sajátjával nincs kibékülve pl. én :lol:

Védőnőről jut eszembe, sajnos nálunk most megy el a régi, mert kisbabát vár. Tökre bírtam, mert nagyon lelkiismeretes volt és hasonlóképpen gondolkozott a dolgokról. Most 3 hónapig egy idősebb nőci lesz, aztán meg egy friss diplomás. Tök jó :?
Veletek egyébként nem írattak alá egy olyan ÁNTSZ-es papírt, h a gyereknek a kötelező oltásokat csak a rendelőben lehet beadni. Nekünk tegnap odaadod egy ilyen levelet, amiben jól "megfenyegettek", h ha nem akarom, h a gyerekemnek baja legyen oltás után, akkor a rendelőben oltassam.

Votiv,
Én is olvadozok a csajodtól :D

Deni,
De jó, h jöttél :D Nagyon édes Bencéd, totál meghatódtam a képektől és hát Bálintod, totál kész vagyok, nagyon szép a család :D Majd mesélj milyen volt a szülés és persze, h Bálint mit szól a tesóhoz.

Szrek,
:lol: :lol: :lol:

Macs,
Füli annyira csajos :D

Neet,
Ejha nagyon ügyes a csajod, büszke is lehetsz rá :D Kismacskák :D Ha látsz köztük egy csupa feketét, akkor gondolj rám :wink:

Kép Kép
curse

Nuk,
Szegény teknőcök :( totál érthető, h nem akarod őket megfőzni a vízben :) És gratula a keresztanyasághoz :D

És ha nem haragszotok beteszek én is egy képet a kis 6 hós csajomról. Szrek amúgyis reklamáltad, h mindig olyan képet teszek fel, amin nem látszanak a szemei, remélem ez most okés lesz :lol: Kép

Kép Kép
curse

Szia Deni,
gyönyörű a férfikoszorúd. a helyzeted - innét tekintve legalábbis :) - nagyon irigylésreméltó. GARTULÁLOK a kisfiaidhoz!

Curse,
mi védőnőnk is elment 3 hósan, mert babát várt. Aranyos volt, de nem mondott semmit mindig csak kérdezett :? most már tudom, hogy tapasztalatot gyűjtött. Aztán egy idősebb jött 1x, de nekem többé nem hiányzik és lehet, hogy ezt sikerült éreztetni is. Nagy már a gyerek én tök jól elvagyok a védelmük nélkül :D

Ha kérdésem van, itt vagytok Ti. :)

és tegnap egyszál kukiban és mezítláb a fűben és homokozóban....és még 1-2 ilyen hét aztán beüzelemeljük a pancsit is :D

Macs, jó költözést!! :D

Kép
akata

Szrek :) Képregény :lol: :lol: :lol:

Indi :) kullancs-szuri: 3 oltásból áll, az első után 4-6héttel jöhet a köv., az már védettséget ad és érdemes minél előbb beadatni, hogy a főszezonra már hasson. csak azt nem tudom, milyen kortól lehet :roll: egyébként ez még viszonylag normál áras szuri (ezer-néhányszáz ft/db) és sajnos sok a kullancs :(

Macs :) Fülicsek nagyon ééédes!! :D :D autószereléshez gratula! először azt hittem, hogy csak viccelsz...

Neet :) Esztinek jó a humora! :wink: :lol:

Nuk :) Teknősnek kitartást!! és gratula a keresztmamisághoz :D :D

Curse :) Sajnálom, hogy nem jött össze a látogatás, de nagyon csábító volt hazajönni, remélem nem haragszol! Csajod nagyon édes :D :D pont tegnap jutott eszembe, hogy "észrevétlenül" elrepült 12-e, a gyerkőceink "hófordulója", szóval Isten éltesse a 6 hós Adélt!! :D :D

Fibi :) szakdogáddal most kicsit elakadtam, de majd később bepótolom :wink: de az ápolt pedagógust még olvastam és nekem is hasonló gondolataim támadtak, mint Votivnak :lol:
És kérdezted a receptírást előre: nekünk nem írta fel előre a gy.doki, hanem amikor megszületett Bence, apa felhívta és akkor felírta, így ki lettek váltva mire hazaértünk, de lehet hogy minden gy.doki másképp csinálja... :roll:

Zuzi :) Jól olvasom, hogy foglaló?!!! Akkor gratula és drukkok!!! :D és köszi a segítséget, bocsi hogy mennem kellett, de jött a védőnő...
denizsa

Fúúúú, gyerekképek nagyon szépek! (DENI!!!, Macs, Curse) Én akkor is megnyitnám ezt a topikot, ha nem lenne benne szöveg, csak mindennap képek a babákról. :D :mrgreen:

Ortopédián dokibá (aki már nem annyira ellenszenves, csak szokni kellett a stílusát) aszonta, hogy láb javult, sín továbbra is. Köv. időpont júni 26.

SZóval az ortopédia miatt mi se tudtunk menni talira, pedig most már nagyon gyúrok rá tényleg. Igaz, náthás is vagyok, vagyis amúgy se lett volna jó összefertőzni mindenkit. Na de mingyár meggyógyulok és megint jó idő lesz és egyszer tényleg ott leszünk. :)

Móni: mi is ilyen semmit nem ünneplősek vagyunk (legfőképp én :oops: ). De igyekszem róla leszokni. Olyan jók az ünnepek, de én ezt nem nagyon tanultam meg otthon. :roll:

Kép
Kép
tinu

Hjaaaaaj jaaaj, bocs hogy sohajjal kezdem, de Bálint 3x felsirt éjszaka, és beszélt is álmában :? Simire visszaaludt, de nagyon érezheti hogy "tronfosztott" lesz, és gondolom ezért ment vissza babába "kicsit". De mi lesz, ha éjjel kell menni szülni? :roll: :roll: ejj, erre nem számitottam....

Votiv,
dejo, hogy felhivott az a gyogypedes, rendes töle :)
és nekem is a kocsikulcs ugrott be elsöre :lol:
jé, nem is tudtam, hogy ebböl is van vhol szigorlat :wink:

Neet,
ez oriási!!! :) mármint hogy csajod ennyire ügyes, éjjel is ráül a bilire meg minden... el vagyok ájulva :)

Curse,
mi az hogy csak a rendelöben lehet beadatni a szurit? mert lehetne máshol is? :roll:
Adél tüneményes :D

Deni,
ráérsz még elolvasni, most még min. 3 évig otthon leszel :lol:
köszi a recept-infot, nemsokára kiderül, itt mi a szokás :wink: (Bálintnál még másik volt a dokink...)

KépKép
fibi

Curse: adsz már valamit Adélnak a tejcsi mellett?

Kép
Kép
tinu

Tinu,
az jo hir, hogy javult Tündi lába :) és tegnap elfelejtettem irni, hogy édes a hajasbabád :wink:

Macs,
költözéshez sok++++!
nem semmi csaj vagy, hogy pocakkal autot szerelsz :lol:

én már attol is leizzadtam ma, hogy felemeltem a babakocsit a lépcsön (persze az OTP-nél nincs rámpa)... :roll:
hiába indultunk korán, már 9-kor folyt rolam a viz...
de legalább beszereztem a szüléshez a homeos bogyokat, meg gombos ujjatlan háloinget a H-ba :D :lol:
fibi

Zuzi :) Örülök, hogy jól sikerült a hétvégi Bazsó-buli!! :D :D vonatos torta klassz lehetett!! :D

Rylie :) Gratula az ötösödhöz!! :D Kamilla hogy van? azóta volt láz??

Neet :) Éjszakai pelus-elhagyáshoz én is gratulálok a csajodnak!!

Leni :) Bcg-oltást még a kórházban beadják, bmikor is mész haza, előtte bedöfik!

Votiv :) Liliróza bőrének bulást! örülök, hogy a szemecskéje javul! :D Végül mivel kezeled a bőrét?

Szrek :) sörözős Ábelen behaltam :lol: :lol:

Fibi, Leni, Zsanci :) Csontjaitok hogy vannak?? És egyáltalán hogy vagytok???

Fibi :) Köldökápolásra most nekünk is a Betadint ajánlotta a doki (fel sem írta a hintőport, a Bet. meg recept nélk. kapható). A kórházban is rákérdeztem, mi a véleményük a csecsemősöknek (mert bent még a hintőpor dívik), azt mondták a Bet. nagyon jó szer, kár hogy nem korábban kezdték alkalmazni :roll: szóval mi most Betadinozunk.
Érdekes, amit írsz Bálintodról, hogy már most ilyen anyás... Nálunk ma kezdtek előjönni olyan jelek, hogy pl. Bálint igényli a dajkálást, pedig már jó régóta nem kellett neki.

Tinu :) Csajod szuperédes!! :D gyönyörű szemei vannak :D Örülök, hogy a lába javult, kitartást a sínhez!!
denizsa

Sziasztok! :D

Ma feneketlen tónál taliztunk Manókáékkal. Boti annyira kis édes! :D
És igazi nyár van, és én ennek naggyon örülök :)

Macs!
Úgy fogtok hiányozni, ha nem lesz netetek :( Autószerelés :shock: :lol:

Neet!
Szerintem még halat sem fogott, de gondolom nem lepődsz meg rajta, hogy nem kérdeztem rá :lol:
Eszcin csak hüledezek! :shock: :D

régebbiekre reagálva:
köldökápolás: Én is elkövettem, és nem bántam meg :mrgreen: Szerintem ezt nem hülyeségből találták ki,és nbem hiszem, hogy attól a kis alkoholtól valami baja lenne a kölöknek, viszont nem szívesen élném meg, ha bepirosodna, és mehetnék egy pár napos deddel kórházba :?

(mesterséges vitaminok: de hát a tápszerben is az van, vagy nem?)

És képzeljétek, tegnap nem tudtam írni, hogy az ügyvéd csaj, akinél kötöttük a szerződést 10 azaz tíz napja szült :shock: :shock: :shock: 6 nappal szülés után ment vissza dolgozni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
zuzmo1

Egyébként zajlik nálunk az élet, tegnap jött a gyerekdoki, ma a védőnő, csütörtökön megint jön, hétfőn megint doki... mivel korábban jöttünk haza, állítólag gyakrabban kell jönniük, nos nem unatkozunk :mrgreen: de még így is nyugisabb az élet, mint a kórházban.
Mindjárt megyünk vissza a kórházba vérvételre...
denizsa

Deni!
Minden oké volt a vérvételen??? És írj egy kicsit magatokról, szülésről, kórházi napokról, stb!
zuzmo1

egyszerre írtunk :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi :) Persze írok, csak most indulunk rögtön, úgyhogy le is cuppanok a gépről, mert apa kicsit morcin néz már rám...

Macs :) Nem úgy volt, hogy csütörtökig még vagy, ill. van netetek és hétvégén költöztök? Dobozoláshoz kitartást!! és mi nagyon fogunk hiányolni :( :(
denizsa

Deni,
és majd arrol is irj, hogy Bálint - a dajkálás igénylésén kivül - hogyan reagált Bencére? és hogyan alszanak a köcök?
(akkor Betadint beszerezzük :) )
és én köszi, most jol birom, a meleget leszámitva.... :?

Zuzi,
ezek az ügyvédek már csak ilyenek :roll: még jó hogy a jogászok nem annyira :P vagy legalábbis nem mind :mrgreen:
fibi

Indi, a "kullancsos" oltasrol reszletesen pl. itt
tapir-mania: nincs esszeru magyarazata :lol:

Neet, Eszcid tenyleg NAGY lany mar! :) buszkeseged jogos ;)
kiscicak :D
ja es popsikrem tenyleg jo barmely szaraz borfeluletre (jo sok lanolin van benne ;)) :)

Curse, reklamalhatok en is :lol: (ezen a kepen nem latszik a gyermek szaja! :P) egyebkent aranyos :)

Fibi, dokit valtottatok? :D v o valtotta le a korzetet? :roll:

Deni, senki nem haragszik am meg, ha nem reagalsz most mindenkinek - meg visszamenoleg is :lol: ahelyett, h pihennel... :?
betadine :D - a fejlodes apro jelei :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
látod :lol: (Betadine) :lol:

dokit már régebben váltottunk (kb Bálint 7 hos korában), amikor nem volt hajlando beadni neki az Infanrix-et (miután hajlandoak voltunk 7ezer pénzt rákölteni.....). Jött a szöveggel, hogy az ÁNTSZ miatt ö csak a hagyományos oltást meri, blabla, meg kioktatott, hogy mit akarunk mi ujitani....., oszt jol otthagytuk 8) most egy katonás nöhöz járunk, de ö nem akadékoskodik :wink: igaz, oltáson kivül nem is voltunk nála sosem :P
fibi

Deni,
Reccanak igaza van, ahelyett hogy pihennél és/vagy a szülésröl irnál :wink: bár én ismerem a sztorit :D , de a többiek biztos nagyon várják a beszámolot :)
fibi

Votiv :) sezrintem is kocsikulcs - bár Neet eszmeftatása tökéletesen logikus - mert ugye ananászt kajókának hívni is magától értetődő :lol:

Eszci mindennapi okosságait adjuk már ki könyvben és jól meggazdagszunkb előle :wink:

Kullancsosat köszi, majd elmélázom rajta hosszan - de meggyőzhető vagyok.

Mesterséges vitamin valóban van a tápszerben, ha nem lett volna életbevágó a fontossága, én nem adtam volna azt se - de hát Isten tervez - Dominó végez ugyi...

Ja, és persze Manókát és családját én is megnéztem volna. No meg Zuzikát ls családját is. Kár, hogy titkos volt a tali :mrgreen:

Mi meg gyönyörű időben taliztunk, mindjárt kicsinyítek. Zsanci meg úgy döntött hogy ma szül - mert 15. az olyan szép dátum :lol: Csak viccelek :wink:

Macs :) Nekem is hiányozol ám! De ezen könnyen segíthetünk, ha megjönnek Veráék a nyaralásból, jól meglátogatunk :)

indianyo

Zavarjatok már el tanulni..... 1 hét mulva vizsga, és még sehol nem tartok :? (inkább Ábelezek :) )
fibi

Nekem ma azt mondta a fiam elalvás elött, hogy "Anya, szép a szemed" :D :D

Indi,
miért? :lol: Zsanci mégsem ment el a talira?
fibi

popsikrémet én is bírom :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

indianyo

Fibi :) De, eljött torna előtt és közöle, hogy ma akar szülni. Majd elmeséli a részleteket, tényleg csak vices volt, aggodalomra nincs ok.

indianyo

Indi!
Keddenként a régi tücsökzenés anyákok és babákok randiznak errefelé, illetve Pannus születésével ritkultak a talik, de pár hete újraéledtek, és ma Manókáék is jöttek :D (és azért sem írtam, mert enm akartam bekavarni, láttam, hogy most a bikáshoz szerveződik a tali) De jövő hétre is kellene valami talifélét szervezni (diószegi, vagy feneketlen tó), már Vica is jelezte, hogy jönnének. Jövő hét csütörtök??? És hátha Curse-ék is jönnének, már írta Ő is, hogy bevállalnák az utat. És ki még??? :D

Fibi!
Te szép szemű! Húzás tanulni! 8) :lol: Egyre érdekesebb a dogád. Kár, hogy nincs hozzá ábra (az eszközöknél), de próbálom elképzelni. És nincs tipped, melyik lehetett az az ovi, amiről írtam a minap?
zuzmo1

képek szuperek! Látom, Lenit sikerült valakinek leszólítania :mrgreen:
zuzmo1

Indi: de jól néztek ki ezen a képen!!!

Kép
Kép
tinu

Zuzi: pl. mi mennénk jövő héten. Remélem, jó idő lesz. (Lehet ennél hidegebb, el bírnám viselni, csak ne essen.)

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: