Móni, mandula meg jojoba max kényeztetésnek jók

de az oliva vagy a kókuszolaj már egész jó lenne a térgyed kalácsára
és Barbra Streisand a Funny girl-ben minden este egy fél citrommal dörzsölte be a könyökét és a térdét, hogy mindig szép maradjon
Tinu, csajszidnak milyen szép nagy kék csodálkozós szeme van!
holnapi taliról lemaradok, megyek megint cranio-sacralis terápiára (ha sikerül, majd most leírom utána, mi is az)
és ma felhívott a gyógypedagógus a fejlesztőből, hogy megbeszéljük Isti dolgait, mert érezte, hogy nagyon lezúzott engem pénteken.. és sok jó dolgot mondott, többek közt azt is, hogy szerinte Isti azalatt is sokat fejlődött, hogy nem jártunk fejesztésre, és ez biztos az én érdemem

és bíztatott, hogy most majd rákoncentrálunk a reflex-dolgokra (kaptunk extra-időpontokat is a fejlesztőben), és megpróbáljuk a legjobbat kihozni belőle

most már sokkal jobb a lelkemnek
Lilike szeme is kicsit jobb, bár apja kiröhögött, minek csöpögtetem bele az anyatejet, hogy "akkor már kenhetném a bőrét bölcsőzsírral is"

de sztem az használt, most tudja nyitogatni is.
és nagyon kis pufóka, már hurkásodik a combikája, de még így is nagyon kis formás, és tud morogni meg kiabálni is, ha késik a cici, és még ez is nagyon tetszik benne, mert ezt is olyan kiscsajosan csinálja, és eszméletlen jó, hogy van egy lányom
és mikor dícsérem, és hízelgek neki, ámuldozva néz rám és vmi mosolyféle szájtátást is csinál (nem gázmosolyt, vszínű inkább utánozza amit lát

) szóval imádnivaló a csaj, és totál olvadozom tőle