A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk, Ti törökbálintiként ide tartoztok a biai korai fejlesztőbe! Mivel nálatok volt rizikófaktor (a koraszülés), sztem minél előbb gyertek el egy állapotfelmérésre. (ez egyébként mindenkinek ingyen van)
A korai fejlesztő/pszichopedagógus Surányi Kornél (0670 3785218), ő ad időpontot, és itt anya és apa is ott lehet a vizsgálaton, és nem is kell napokra befeküdni, mint az Indi által belinkelt sztoriban, amit egyébként totál felháborítónak tartok (hihetetlen, hogy törvény mondja ki, hogy az anyának joga van a gyereke mellett lenni a kórházban, és mindenhol simán szarnak erre :evil: :evil:).
Azt mondják ilyen pici korban még sokszor néhány egyszerű tanáccsal is meg lehet előzni későbbi fejlődési eltéréseket! pl hogy fektesd, hogy játsszatok stb.
és Tinunak újfent igaza van, szuper, hogy ilyen alapos a dokitok, és elküld a vizsgálatokra! ahol reméljük nem találnak semmit :wink:
ha meg mégis, akkor nagyon is időben vagytok még, hogy elkezdjetek foglalkozni vele. és ne ijedj meg!!! - mondom ezt én, aki minden ilyentől először halálra rémül (de aztán megnyugszom...)

votiv 8)
votiv

Nuk,
és a legfontosabb, magadat semmiképp ne okold ezekért, mert nem te csinálsz vmit rosszul...ez nem rajtad múlik.
Tök jól csinálod, elvitted dokihoz, aki talált vmit. Ennél többet te úgysem tudnál tenni első körben!!!Utána meg majd azt teszed, amit mondanak. :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Nuk!

Csatlakozom a többiekhez! A koraszülöttség miatt sem árt, ha megnézik Rékát és ha kell fejlesztés, akkor szuper, hogy már most elkezditek! Nagyon jó dokinénitek van!

Vica!

Köszi! Csak eddig olyan büszke voltam, hogy még sosem volt herpeszem! :D :(

Votiv!

Én úgy tudom, az allergiás hajlam öröklődik sajnos és ilyen piciknél bőrtünet formájában jelentkezik!:(

Timi már nem lázas hál'Istennek, viszont hasmenése lett az antibigyótól!:(

ILdi
ildi76

Nos, iggen, tényleg kafa nyári nap van! :D

És én nem utálok senkit, aki volt olyan lelkiismeretes anyuka, hogy ELEVITet szedjen! 8) :wink:

Rec, köszi a reagálást!!! :P
"Kicsit" lelombozott a védőnőnk, mert azt mondta, hogy akármilyen korán jövünk is haza a H-ból, a BCG-t mindeképp adassam be, mert ők biza NEM hajlandók, mert nincs ilyen oltóanyaguk, és nem is rendelnek, mert csak 1 db-ot nem lehet. :shock: :shock: :shock:
Kérdésemre, hogy és ha megvenném receptre? - "Receptre nem kapható" :evil:

Komolyan elgondolkodtam dokiváltáson :cry:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Nuk,
mi is voltunk neurológián, mert Ákos nem vette fel a szemkontaktust. kutya baja nem volt és 4 hónaposan :roll: már felvette :wink:
ez is csak egy gyerekeválogatja dolog lehet, ne aggódj.

Votív,
neked most van a mindenösszejöttamiösszejöhet? én még élénken emléxem erre az állapotomra, a fent említett is benne volt + az állandóan összeragadt csipás szem+ a hasfájás + a fránya szembetegség + minden egyéb apróság, és olyan de olyan elkeserítő volt aztán mára már csak a legyintős mosolygás maradt. de hát te már ezt 1x végigcsináltad, és most mégegyszer van szerencséd és ki tudja......mégegyszer :) és mégegyszer :) fel a fejjel :wink:

Kép
akata

Jujj, mennyit írtatok, nem is bírok mindent visszaolvasni, mert rohanok "oda", amit nem akarok elkiabálni, és majd csak este akarom itten megírni, mindenesetre szorítsatok :D

Buli annnyira király volt! Ha nem lennék béna, tennék fel fotókat, mert van egy csomó! Szomszéd fotózott, csinált 300 képet :lol: Tiszta lufi és lampion volt a kert, és minden finom volt, vendégek aranyosak voltak, és B egy csomó kerti játékot kapott (ma sem mentünk játszóra, olyan jól elvan velük a kertben, és ilyen melegben már vizezünk is, csúcs szuper!!!). Csak az jött ki irtó hülyén, amikor anyósék megérkeztek, én meg kérdeztem, hogy após merre van, és erre mondják, hogy horgászversenyre ment :shock: :twisted: Én meg azt hittem viccelnek, de rá kellett jönnöm, hogy nem. Jó sazrul esett, nem mintha hiányzott volna, de hogy ennyire nem tisztel meg minket, és hogy nem is szólt :roll:

Kép
Kép
zuzmo1

Ma B mindenkinek azt mondta a teszkoban, hogy "didádu, Te vagy az a nagyszájuu", és persze jo hangosan :oops: :lol:
Ebédelni meg alig birtam becsalni a kertböl, folyton azt mondogatta, hogy "még nem végeztem a munkámmal" (böszen gereblyézett...) :)

Nuk,
ez szerintem is gyerekfüggö, elöre ne aggodj, és magadat semmiképp se hibáztasd!

Leni,
ez nem hangzik jol :( és ha a védönö mondja, akkor tuti, hogy a gyerekdoki sem fogja beadni? vagy ez Nálatok ugyanaz a kategoria?

Vica,
kicsoda és miért utálna azért, mert szép sovány vagy? :shock: sztem nem vagy kórosan sovány, hanem egyszerüen csinos és kész :wink:
és fürdöruci: elsö szülés után rajtam maradt 5 kilo, és ugy néztem ki még honapokig, mint egy 4-5 hos várandos, ezért irtam :lol:
fibi

Zuz, apos :( akkor szoritok!!!!! :)
fibi

csak ezt az oldalt :) olyan szép idő van, inkább kint élvezkedünk :)

Macs,
Stramm heted van, kitartás!!!!!

Nuk,
Csatlakozom a többiekhez. Magadat semmiféleképpen nem hibáztasd és az sosem baj, ha a dokitok alapos.

Votiv,
Szegény Liliróza :( Jobbulást!!!

Szrek,
Sisak és a sör :lol:

Ildi,
Timidnek jobbulást!!

Zuzi,
De jó lehetett Bazsó zsúrja :D Após :shock:

Kép Kép
curse

Rec,
a betadin (köldökre) egy kenöcs? (butafibi). és jobb rá, mint a körömvirág krém?

Votiv,
Lili böre :( De Te olyan gondos anya vagy, biztos használni fog neki a "kezelésed" és a gondoskodásod :)

Szrek,
én fiam is imádja a sörhabot, néha nyalhat belöle :lol:
fibi

ÉLJEN BENCE ÉS ANYUKÁJA!!!!
Látod Deni milyen rendi fiad van, mondtam, hogy szülhetsz amig nem vagyok itten és lőn 8)
Na melyik pocakos akar még ilyen hatású távszülésindítást ??

Minden további szülinaposnak BÓDÓGAT és névnaposnak is BÓDÓGAT és bretegek meg JOBBULJANAK!

Suli szuper volt, bár a TO megint össze-vissza kavart mindent de azért csak sikerült egy napig Görög Ibolyát hallgatni protokoll előadáson aki szenzációs egy nőci! Tetszett ;)
Enyém előadás is jól sikerült kaptam is egy ötöst, többike búgtak a hátsó sorba, hogy "stréber" :lol:
Aztán szombat hajnalba belázasodott a ded, igy szombaton már nem is mentem suliba hanem egy hamarabbi vonattal haza, rögtön be a Heim Paliba az ügyeletre, ahol meg tulképpen jól elzavartak minket :roll: Ma csináltattunk pisit, és szerencsére szuper a pisije, szal csak egy kis nátha, de úgy köhög, hogy tegnap is hányikázott vissza egy csomó váladékot vissza :(
Viszont mostmáraztán tényleg elmegyünk már a homeo dokinénihez, mert a bugyrom tele van vele, hogy minden egyes láznál rámjön a hasmars az idegtől, hogy mi van a pisivel??! :x
Egyébiránt gyerek túlélte az anyóssal töltött napokat, én is túléltem bár nagyon elfáradtam a folyamatos tolerálásba és idegeskedésbe..de ezt most nem részletezem!

Ja Indi, Recca: dSMA vizsgálat nem genetika, hanem ded megiszik valami löttyöt, vákumágyba teszik és speckó röntgennel nézik fél órán keresztül a veseműködést. Addig ded nem mozoghat csak a keze! :o Na ez érdekes lesz...Szal ezt nyertük meg, majd júniusba megyünk.

Egyébiránt tegnap voltam Anyukámmal Palya Beán, mert Anyák napja vót és ezt kaptuk. Nekem tetszett, Anyu fikázta ;)
És ma meg megyek a Jazz 5 női hangja előadásra bibibi és Gereben Zita is énekel akit mink nagyon szeretünk - Emil Rulez :)

Szal minden nagyon jó minden nagyon szép, bár taknyos a fél család :)

MAcsenkó: és és és akkor most te már nem is leszel majd csak egyszercsak nagysokára????

Neet: gratula a száraz éjszakához!!

Votiv: egyik barátom dislexiás és diplomás tanár az Iparművészeti egyetemen ;) és nagyon szeretjük és júliusban házasodik -tehát más is szereti máshogy :) szóval no para Isti fa@a gyerek!

Most ki jön a bokorba pottyantással??? Zsan, Leni, Fibi?

Másáékkal mi lehet? :roll:

Mikor lesz tali? Ez a hét nekünk sajna nem jó, mert csütörtökön megint megyek Pécsre, szerencsére egyedül...

Na hirtelen ennyi, bocsesz ha valakit kihagytam!

Aha: Kisün: plíz zöld tea márkáját amit írtál egyszer, hogy jó a koleszterinre!

Rylie
rylie

Nuk, egy pillanatig ne hibaztasd magad! es meg nem is biztos semmi! :)

Leni, hat eloszor is ez nyilvanvaloan egy baromsag, h nem tudjak beszerezni! :shock: (akkor masok vajon hogyhogy? :?) v az a baj, h ez egy kis plusz munka lenne? :evil:
sztem inkabb a dokit kerdezd meg, hatha nem ugyanazt gondoljak...

Fibi, betadine egy fertotlenito oldat: http://www.egis.hu/Content/Products/Betadine_oldat.aspx

ja es Vica, nehogy mar szegyenkezz amiatt, h vekony vagy! 8)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Nuk,
Csatlakozom a többiekhez, NEM csinálsz semmit se rosszul!!!! :D Ha nincs semmi baj, gyorsan túl lesztek a vizsgálaton, ha meg bármi van, akkor nagyon korán kezdik a fejlesztést :)

Vica,
bár én nem ettem elevitet, mégsem utállak :lol:

Ildi,
jobbulást Timinek! :)

Zsan, Indi, többiek,
akkor kedd vagy szerda legyen a Bikás park? :) Nekünk hóttmindegy, döntsetek :)

Votiv,
ha tudtok jönni, tökjó lenne! Ha nem, akkor találkozunk, ha visszajöttünk nyaralásból 8) Lilinek enyhülést! :)

Zuz,
éljen, jó lehetett a buli :lol: És gondolom, már Bazsó is teljes gőzzel élvezte, hogy minden körülötte forog :) Após :evil:

Leni,
ilyenkor mindig eszembe jut, hogy tulképp mi a jó ##$@&^% lenne a védőnők dolga???? ANNYIRA tele van a tököm velük!!!! És itt bocs minden rendes, lelkiismeretes, kedves, munkamániás védőnőtől...

v
kisün

Olyan rég raktam fel képet, remélem, megbocsátjátok, hogy már megint, de muszáj... Úgy elöntött a szeretet az én gyönyörű, szépséges lánykám iránt, mikor feltöltöttem a gépre ezt a képet. :D
Kép

Kép
Kép
tinu

Rec,
köszi a linket :) nem kekeckedni akarok, de ezt irja:

"Ellenjavallat:
Koraszülöttek, újszülöttek és csecsemők kezelése, valamint a terhesség 3. hónapjától és szoptatás alatt alkalmazása kerülendő..."

Rylie,
Palya Bea rulez, én tavaly voltam anyák napi éneklésén :)
takonykorral meg le!+++
fibi

Na msotan csak ezt az odlalt olvastam el, majd visszaolvasok később, de:

CSütörtök Votivéknál nemtommi, viszont Bikáshoz talána kedd lenne a célszerűbb, mert kedd estére megint jégesőtm, vihart mond és ha jól értettem, ez szerdára is érvényes

Nuk :) mielőtt elmész a neurológiára, kérlek szépen olvasd el a cikket, amit tegnap belinkeltem és készülj fel lelkileg - agyonhajszolt és nem túl magas Ekújú egészségügyiemberek hüjén reagálnak ilyen helyzetekben - és ne kereseredj el!

indianyo

Indi,
én kérdeztem Votivtól, hogy egy csütörtöki Bikás-park jó-e neki (ha a kedd-szerda gázos), de vagy fejlesztőben lesznek, vagy otthon, mert jönnek a szerelők, tehát nem jó :)
Akkor KEDD, tehát holnap? Nekem okés.

Zsan, Leni, nektek?

v
kisün

Fibi, hat nemtom. tenyleg ezt javasoltak a tanfolyamon :) (allatorvosok is ezt hasznaljak kolyokallatok koldokcsonkjara ;) :D)
egyebkent meg jo a koromviragkenocs, a teafaolaj, v nem csinalni a koldokcsonkkal semmit (csak tisztan es szarazon tartani), amig nem pirosodik be v kezd begyulladni...
(mondjuk kivancsi lennek a hexaclorophennek mik az ellenjavallatai :? azt meg higitani sem lehet...)

Coolio
recca

(allatorvosok es tanfolyam fuggetlenek egymastol. termeszetesen :D. nem felreerteni 8))

Coolio
recca

Vera,
kedd tökéletes, mikor?
én 11 és 12 között gyúrok vazze, előtte utána okés.

meg fogom kérdezni vkitől, h miért ellenjavallt a betadin. Okés, h terhesség alatt van vmi, ami miatt a jód nem kóser az ucsó harmadban (azt sem tom mér...?), de nekem pl. első gyereknél a fogorvos azt mondta, h betadinnnal öblögessek minden nap. és akkor már tök terhes voltam...szal LÁTHATÓAN. :D

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fél 10 körül tudnánk érkezni holnap.

Szülés után a sebemet és környékét - a szülész betadinnal javasolta kenegetni. Hatott is azonnal. Őt nem zavarta, hgoy ellenjavalt, a kórházban is azt használják. Dominó pedig az első otthoni napjától kezdve vizes köldökkel fürdött - hintőport nem látott. Az igaz, hogy alkohollal fürdéskor kezeltem néhány napig. A következő babámnál már nem használnám azt se.

indianyo

Indi, Zsan,
mi is megpróbálunk 10 előtt ott lenni :D

vera
kisün

Votiv,
Ugyan, úgyis elmúlik. Azért - legalábbis sztem - a tökéletes bababőr is hasonló, mint a tökéletes nő. Reklámokban létezik. (Persze lehet tökéletes a baba bőre, de nem folyamatosan, vagy csak pár hós kora után, vagy vagy....)

Nuk,
Ilyen műfaj a gyerek. Mindig paráztat. Már a dokik. Petire is mondták, h csipőficam gyanús (1 negatív ortopédiai szűrés és uh után). Persze mikor visszavittem minden ok. M-t vmi vese akármi miatt hurcolom, de őszintén mondom, nem érdekel. Rendes vagyok, hurcolom, úgysincs semmi baja. Papírokat lefűzöm, hadd gyűljenek...

Móni
Kép
Kép
monisa

Monisa! Mennyire jól csinálod!!!! Őszinte elismerésem! :lol:

Ha valaki elmondja, hogy a Szent Imréhez képest hol van a Bikás, akkor tán mi is odaérünk 10 előttre! :lol:

Zsanci, te BCG ügyben egyeztettél már a gyerekdokitokkal? :roll:
leni

Drága, kedves Anyákok!

Annyira szuper tündi-bündik vagytok, hogy így vigasztaltok!!! Tényleg nagyon jól esik, hogy így tök ismeretlenül "szerettek"!!! Köszönöm!!!

Lesz holnap tali????

nukada

Ma lefoglalózták a kecónkat :D :D :D

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
IGGGGGGEEEEEEEEENNNNNNN!!!!!! :lol: :lol:

Leni,
Bikás-park: ha a h a hátad mögött van, akkor az út túloldalán BALRA. A h-tól még egy megállót érdemes 7-es busszal menni, az gyakorlatilag a park közepén rak le. Begyalogoltok (egy használtautókereskedés mellett visz be az út), elhagyjátok jobbra a dombot, rajta a három bikával, mögöttük kicsit jobbra már látszik a nagy, bekerített játszótér. Ott leszünk. Átdobom priviben a telefonszámom, ha elveszel, majd odanavigállak :wink:

v
kisün

Leni,
Látnál csak egy sima játszóteres úton. Na nem a játszótéren - kit érdekel, hogy miről esik le, mikor minden eu-konform...
Hanem az odavezető úton. Úgy jár a szemem, mint egy indiánnak, aki kiásta a csatabárdot és izgul, hogy a másik törzs már tudja és a bozótban várja.
Olyanokra is gondolok, hogy egyirányú utcában két irányba nézni (régen volt tévém, láttam én elég autós üldözést), kisodródó járművek miatt nem állunk az út szélére...
(Érdekes, hogy a leeső repcsik nem izgatnak, pedig az Alaszkás filmben taccsra tett egy bimbózó kapcsolatot. Igaz az egy szputnyik volt, az meg Zugló fölött nincs. Talán.)

Jaj, én olyan kevés dologra reagálok. Pedig majdnem mindent visszaolvasok, csak hát minek hozzak elő 4 napos témát ... Meg sokszor ugye nincs is mit írnom - mindent leírtatok már jobban.

Névnapos gratulációkat köszönöm és én (sajnos) olyan állatfaj vagyok, aki a karácsonyon kívül semmit nem ünnepel. Saját szülinapot se, másét se. Nemhogy névnapot. De talán a gyerekek miatt megváltozom. Peti 2 éves szülinapját már ünnepeltük (az egyet még nem).

Móni
Kép
Kép
monisa

Csak annyit kiegészítésül: Kelenföldi Városközpont a becsületes neve, a BMK melletti piactól is be lehet sétálni.

ZSancinak hozom a kuponját - ha kéri

kinek mit ígértem még?

indianyo

Zuzmó,
Torta klassz lehetett (vonatos). Gratulálok a foglalóhoz!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Indi,
nekem napsütést és meleget :lol:
kisün

Rec,
akkor ezt a dolgot is biztos jol eltulozzák :wink:

Zuzi,
ÉLJEEEEN :D :D
fibi

Leni,
ha meg kocsival mentek holnap, akkor a Bártfai utcán hajts be jobbra (balra a rendelö), és bekanyarogsz a lakotelepig, és ott tudsz parkolni. (mert multkor Zsolo jött értünk, és igy tudott leparkolni)

Gátmasszázst elkezdted már? :)
fibi

Nem ígérek semmit, de megpróbálunk mi is menni...

Indi:
Nekem a tudásod... Viszem majd a kendőt... :) :)

nukada

Nincs vkinek tippje durva térd szindrómára? (A sok földön csúszás-mászástól kicsit se szexi a térdem. Persze mindegy, de Peti kedvenc játéka a térden fogócska. Én is szeretem, de kéne vmi csodakence, amitől szebb lesz a térdem, vagy legalább nem ilyen cikisen lelakott.) Ugye az nem jön szóba, hogy ne használjam, mer nem kekeckedek a gyerekkel (egyre bruszviliszesebb, csak szerintem intellektuálisabb).
Olajokat (olíva, avokádó, mandula és még hasonlók) más próbáltam. Esetleg vmi csodakeverék recept nincs vkinek?

Indi,
Neked van babakocsid? Vagy mindig kendőztetek? Jaj, Marci oly nehéz és én annyira szeretem cipelni. De a hátam meg fog fájdulni. Van olyan, aki sokat cipelte a gyerekét? Mondjuk napi 3-5 órákat? És nem fájt a háta? Mit csinált? (Pl. gerinctorna? Vagy felfogadott vkit maga helyett, aki a gyereket cipelte?)

Tinu,
Nagyon szép a gyerek - nem tudom mondtam-e.

Móni
Kép
Kép
monisa

Indi,
Gyereket mikortól lehet háton cipelni? Úgy értem mennyi idős korától? (Ülnie kell tudni?) Petit már nagykorában vittem a hátamon, nem is nagyon szerettem - piszokul hiányzott, mikor nem láttam :P

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni :) Nekem van babakocsim és Dominó imádja. De kendőzünk is. Háton jól megkötve az egyévesem nekem emg se kottyan 3-4 órán át - elöl és rosszul megkötve a sarokig se bírnám

Glicerin? Msot vettem a gyógyszertárban, mert mi extra száraz bőrűek vagyunk, Dominóak könyökén-térdén és az arcán is vannak iylen cserzett foltok, úgyhogy jön a glicerin. Majd mindjárt nézem a zöld anyáknál a kencét hozzá.

indianyo

Móni :) látogass el a kendős topikba, ott láthatsz újszülöttet háton :)

indianyo

Indi,
Köszi.

Móni
Kép
Kép
monisa

Tinu!
Tündi nagyon szép!!!!!! És milyen nagy! És csodaszép haja van :D

Nukada!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tök jó, hogy ilyen alapos orvosod van. Én pl ezért mérgelődök a védőnőn, hogy ide se tolja a képépt. Ő lehet, hogy észrevenne valamit, amit én nem, és most még lehetne rajta könnyen segíteni :?

Neet!
Eszcid már tényleg nagylány :shock: :D Gratulálok! És a csúzda nagggyon bevált, köszi mégegyser a tippet! :D

Fibi!
Doga felénél járok. És az alapján, amit olvastam, ugrott be, hogy az egyik bném volt dél budán egy olyan oviban, amire illik a leírás :lol: A gyerekeknek külön takarítócsomag, állatok, önállóság, stb.

Deniről van vmi hír? ma próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva.

Vica!
Ti jönnétek Diószegire a jövő héten? :D

Rylie!
Te stréber :lol: Kamilládnak gyógypuszik+++++++++++
zuzmo1

Móni :)

Bőrápolás:
1. viragmez+glicerin+citromle (1:1:1), le is lehet huteni a maradekot
2. csak siman glicerinnel bedorzsolni
3. olivaolaj melle irja a sot, ha nagyon durvan szaraz a kez
4. erett paradicsom leve+glicerin+citromle (1:1:1), bedorzsolni a kezbe, langyos vizzel lemosni

kendős topik itt

indianyo

Hurréj! :D
Köszi mindekinek a pontos leírást!!!
Fibi, neked külön az autós kiegészítést!!!
Kisün, neked meg a telószámot!!!

Ha láttok bizonytalanul téblábolni egy anutát, egy kb. 90 cm-nyi leánykával, meg nagy batyuval, ja és görögdinnyével a pólója alatt, akkor szólítsatok már le, légyszi' ! :D :oops: :oops:
Hátha inamba száll a bátorság. Nehezítésnek: pár napja lenyestem füligérőre a hajam - borzasztó lett, de nem húzza a tökfejem 8)

Indi, mis is egy kis meleget és szánsájnt kérnénk, meg a tudományodat MINDEN vonatkozásban! :wink:
leni

Vot :) ugyan nem tudom, az milyen – újszülött seborrhoeás bőr -, de tuti nem csinálsz semmit rosszul, de ezt már a többiek is megmondták. Ne keseredj el, a Te lelkiismeretes kezelésedtől és doki néni krémjétől bizti hamar meggyógyul és nem is fogsz rá emlékezni :) 60 e Ft-os szerelés….. öööö, ennyiért már majdhogynem újat lehet kapni!!! Csak azért tudom, mert én mostanában csorgatom a nyálam :oops: , de nem lesz olyanom soha :)

Köldökápolás :) hát én nem merem majd elhanyagolni a második babónál sem, mert Máténál hiába igyekeztem minél jobban és alaposabban csinálni, egy kicsit elkezdett pirosodni, de aztán még jobban odafigyeltem és meggyógyult. Szóval én a magam részéről inkább csináltam és fogom, mert nagyon megijedtem akkor. :?

Rekuc :) Ábel már most tudja mi a jó :D És sörhabot én is imádtam anno, ma már inkább ami alatta van :mrgreen:

Ildi :) most már majd arra leszel büszke, ha nem jelenik meg újra 8) Nem kéne esetleg beszélni dokinénivel a hasmenés miatt, hátha adna egy másik antibogyót….., tudom, hogy nem túl jó a viszony, de ha valamiért nem bírja és mellékhatásként felsorolják, akkor egy kérdést megér, hmmmmm?

Zuzi :) gratula :D de jó, hogy összejött :D Após grrrrrr. Képek??? Kérünk szépen képeket :)

Deni :) mi újság Veletek? Minden jól alakul otthon? Bálint mit szól így, hogy már otthon van az öcsike? Csak néhány szót, plíííííz :P

Fibi :) az kizárt, hogy úgy néztél ki :wink: , merthogy 6 hósan, második gyerekkel sem néztél ki annyinak, amennyinek :) Hogy ki utál? Hát sokan a munkahelyemen, a sógornőm, meg a kórházban is csúnyán néztek rám a többi kismamákok, mert gondolom azt gondolhatták, hogy diétáztam a terhesség alatt, hogy ne legyen rajtam felesleg…, azért, olyan lapos a hasam egy nappal a szülés után…... De nem tehetek róla, ilyen az alkatom. Páromnál kb. háromszor többet eszem és nem látszik, ez van…És, ha az emberek ezt meghallják, inkább ez utóbbit irigylik tőlem… És ez a didádu szöveg valahonnan ismerős, de vajon honnan… ?

Rec :) kedves vagy :) és jó az avatarod :D

Vera :) jó lenne már Veled is megismerkedni :) és még azokkal, akiket nem ismerek :) , de holnap nem tudok menni a Bikásra, mert temetés lesz, igaz később, de Máténak így is apájával kell majd ellenni a kocsiban és az elég lesz holnapra neki :roll: Ja, és ami késik nem múlik :wink:

Tinu :) Tündi csodaszép… ezek a szemek :D

Monisa :) ez az indiánosdi naggggyon jó :D bár valszeg kevésbé fogom élvezni, ha majd én is indián leszek :wink:

Máté ma egész nap anyás volt, egy kicsit átvette az apja és már balhézott, és egyébként is mindenért nyűgi volt. Igen, átvette, mert mióta fogak jönnek, inkább kézben jobb. És tudom, Indi, hogy mondtad a háton hordást, csak nekem is meg kéne tanulnom, de holnap nem tudok menni :( öööö, hol is van az a kendős topic?

Vica
vica94

Zuzi :) igen mennénk :) és védőnénitől ne várj sokat. Én anno kérdeztem tőle, hogy babamasszázs, de leginkább a pocakmasszázst hogyan a babánál erre a válasz.... hát, igen lehet csinálni. Meg bármit kérdeztem, azzal válaszolt, amit kérdeztem, de semmi használhatót, no comment.

Vica
vica94

Újabb kevésbé jó éjszaka után elmegyek számolgatni a báránykákat, majd holnap igyekszem jönni.

Jó éjt mindenkinek,
Vica
vica94

És 1-2 hete Bálint minden éjjel ellenörzi, hogy ott vagyok e mellette.... és minden hajnalban 4 körül kitalálja, hogy szivjuk ki az orrát (tényleg folyik is kicsit, pedig nappal sosem...). érdekes, nem véletlen, mintha érezné, mi vár rá.... (és idönként visszamegy babába, és sirva ébred délután, pedig fél éve kb nem csinált ilyet.)
nemtom, mi lesz, ha éjjel kell bemenni szülni, mint Deninek.... :roll:
fibi

Zuzi :) ááá de jó hír! Jöttök holnap???

indianyo

Tinu,
kislányod még mindig szépséges :lol:

Zuz,
én is pont ma gondoltam, hogy Deniéknek már otthon kellene lenniük :? Remélem, minden rendben náluk! :)

v
kisün

Indi!
Holnap nekünk nem jó, Manókáékkal találkozunk, ha minden igaz. De Nektek jó talizást! :D

Fibi!
Én is sokat paráztam emiatt, aztán hidd el, megoldódik! Minden klassz lesz!

Vica!
Akkor majd pontosítsunk tali ügyben :D És JÓ éjt!
zuzmo1

Indi,
igen, kérem, köszönöm!

Leni,
bcg ügyben még nem egyeztettem, de nekünk eléggé NAGYON jófej a dokink, igy nem is igazán tudom elképzelni, h megtagadná ezt. Ha 6 hét alatt kell beadni, akkor csak megérkezik annyi idő alatt, ő meg úgysem az oltások nagy barátja... :wink:
egyéb iránt, először a lakással kell végezni, mert csak akkor tudunk hazamenni rövid időn belül. Ha pl. holnap szülnék, akkor nem biztos, h két napra rá már itthon lehetnénk, hála a sok pornak és őskáosznak...

Zuzi,
gratula!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: