A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Lányok!
második napja erős görcseim vannak, mintha meg akarna jönni. Vagy mintha csikarna a hasam. Azt gondolom, korai még neki megjönni, de nagyon félek... hangulatom ingadozik, eddig pozitív voltam, de mára... Ez a kis napsütés jobb kedvre derített, de...

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Nagy kááááááááár, hogy csak most találtam Rátok! Már nagyon rég járunk a Dévaihoz, jók lettek volna a tanácsok. No nem baj, jobb későn, mint soha! :-)
A harmadik inszemin vagyunk túl (jan. 9.) és most a 11.hétben járunk! :-) Kitartás mindenkinek, a Dévai megcsinálja. Elég sok gond volt a hormonjaimmal, de most ott dobog a szívecskéje!
Mi még tavaly előtt végigcsináltuk a Gynevac kúrát a férjemmel. Nem lett eredménye, de több párt ismerek, akiknek közben, vagy közvetlenül utána összejött. Most hogy attól-e, azt nem tudom. Lehet, hogy a véletlen műve és csak a hit segített. Ki tudja? Egyébként a körzeti doki írta fel, mindenféle kötözködés nélkül. Ezt még kipróbáltuk a Dévai előtt. Ja és a Dévainak nem nagyon tetszett, de mondta ő is, hogy ártani nem árt. Egy próbát megér szerintem.

Kiscsillag, Ági! A Dévai nem támogatta, hogy az inszemnél kiírassam magam, mert minek. Másodszorra megtettem (ő nem is tud róla) és a karácsonnyal egybekötve pihentem egy jó hosszút. Körzeti ekkor sem kötözködött. No, január elején meg összejött. Szerintem azért sokat számít, ha pihentek egy kicsit. Csak foglaljátok el magatokat és ne a napokat számolgassátok.

Szorítok nagyon, Nektek is meg a többieknek is!

Grillázs! Jó kezekben vagy, nyugi! Remélem, minden rendben lesz, a Dokink azért mindig a legrosszabbat vázolja, ne érhessen meglepetés. Jó, hogy a héten már ismét mehetsz hozzá. Így ismeretlenül is nagyon szorítok!!!

A kismamiknak meg nagyon gratulálok! :-) Minél nyugisabb heteket kívánva.
Van olyan közületek, aki a Dévainál fog szülni? Vagy esély sincs rá, olyan sokan szülnek nála?

Bocs, ha túl hosszú voltam.
Sziasztok! :-)

KépKép
melba

RoxalKép
Jajj légyszi, ne legyél rossz kedvű!!! Tudod, hogy Olivérrel nekem is volt nagyon erős, menstruációs fájdalmam. Szépen süt a nap, lassan vége a télnek. NEmsokára költöztök a szép új házba. Soroljam még????Kép NEm dölt el semmi!!! NEm lehet, hogy hiperstimud van???? Ha nem múlik akkor kérdezd meg Pityeszt!!! Én drukkolok egy enyhe hiperstimuhoz mert az jót jelent!!!!

Sok puszit küldünk Olikámmal!!!

KépKép
gigi28

Melba Kép
Szia! Kép Gratulálok a kis pocaklakódhoz!! Kép Köszi a szorítást. Ránk fér. Az inszem után pihentél ugye? És akkor sikerült? Mennyit voltál otthon? Szedtél Clostit az inszemek elött??

*

Kép
Kép
kiscsillag

RoxalKép
Felejtsd el azt a szót, hogy megjön!!!!!
A görcs bármitől lehet. Pihenj és pihenj!!
ha pedig nagyon unatkoznál közben, akkor pihenj egy kicsit!
Nagyon drukkolok!!!

InariKép
Én az elején voltam táppénzen.
Egyrész a hiperstimu miatt (két hét kórház), aztán visszamentem dolgozni, de egy hét alat rájöttem, hogy ez nem megy. Nekem nem a róka-komával voltak gondjaim, hanem az alacsony vérnyomással. Bárhol és bármikor képes lettem volna elájulni. Szóval a 12. hétig itthon lazáztam Kép!

DudduKép
Hogy mikor kezdett el nőni a pocakom??? Akkor úgy gondoltam, hogy a 14. héten már látszott, de most visszanézve a képeket elég murisan nézek ki, mert szinte semmi sem látszik.
Szerintem a 12-14. héten Te és a párod már látni fogjátok és a nadrágok is jelezni fognak.
A nagyon látványos növekedés a 19-20. hét után jön!
Hamarosan majd Titeket ostromlunk pocakképekért!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Én csak pár nap szabit szeretnék majd kivenni akkorra. De csak pár napra gondoltam, pl ha mondjuk szerdán lenne a dolog, akkor csak köv hétfőn mennék dolgozni.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

A második inszem után pihentem, de a harmadikra jött össze. Gondolom azért, mert a következő hónapot kipihenten kezdtem (és így nem is görcsöltem a témán annyira). No meg addigra találta el a doki a hormonjaimat. :-)
Persze, szedtem Clostyt. Miért?

KépKép
melba

ZizzyKép
kb. fél évvel Andriska megfoganása előtt mi is végigcsináltunk egy Gynevac-kúrát. Unokatesómék is ugyanígy. Õk 8 éve próbálkoztak, és a Gynevac után szintén kb. fél évre állapotos lett. (Egyszerre kezdtük a Gynevacot, mert akkor volt róla szó a TV-ben, és egyszerre is estünk teherbe.) De hogy ez véletlen egybeesés, vagy annál több, azt már nem tudnám megmondani. Nálunk a férjem rendben van, nekem voltak petevezeték problémáim.

Wish, drágaKép
köszönöm neked a képeimmel való munkát! Remélem nem bántottalak meg azzal, hogy a bánatod kellős közepén babás képeket küldtem neked. Ha igen, kérlek bocsáss meg!!!!! Egy ismerősöm igérte, hogy hamarosan megtanít, hogyan kell kicsinyíteni a képeket. De a babanet is módosíthatna a rendszerén. Csajszik, hogy lehet írni a babanetnek, hogy változtassanak ezen a képméret dolgon?

Kedves mindenkiKépKépKép
nagyon köszönjük a dicséretet, hamarosan ti is megtudjátok, milyen jó érzés, amikor a babátokat kedvesnek találják az emberekKépKép!! Ma voltunk az 5 hónapos szurin, minden baba hangosan sírt, Andriska meg feljajdult, aztán rámosolygott a doktor bácsira. Nem tudom, honnan ez a hihetetlen optimizmusa, de nagyon jó így vele az élet!!
Hú, GigiKép, DiaKép, ne a fejem alapján ítéljetekKép! Olyan lüke alakom van, hogy sovány a fejem, a nyakam, a vállam, semmi cici, aztán meg kissé kiálló poci, jó nagy fenék. Most már a combom is összeér, pedig ez sosem volt. Régen a hasam is lapos volt, most meg a férjem kérdezgeti, nem vagyok-e újra terhes, mert úgy nézek ki, mint 4 hónaposan. Ezért nem jönnek rám a szoknyák, nadrágok. Így aztán hiába is fogyóznék, nem lenne semmi értelme, mert csak fentről fogynék. Tornáznom kell, nincs meseKép. A szülés óta feljött rám 4 kiló. Biztosan a megbékélés, a boldogság teszi. Ez életem legboldogabb időszaka, soha többet nem akarok visszamenni dolgozni, hanem inkább szülni még babákat!!!
Sok puszit küldök gyönyörű kisfiaitoknakKép!!!

AnnaKép
mikor is mész UH-ra? Annyira, de annyira szurkolok, várom a nagyon jó híreidetKépKép!!!

RoxalKép
mondogasd ezt naponta sokszor, elalvás előtt is, mikor már félig alfában vagy: Napról napra minden szempontból egyre jobban és jobban vagyok! Embrióim megtapadnak. Idén karácsonykor egészséges kisbabá(i)nkkal ülünk a fa mellett!

TimiKép
lehet, hogy minden a lombik mellett szól? Több benne a hited, van is rá pozitív példánk, olcsóbb. És a tudat, hogy végül is a saját közös embrióitokat ültetik vissza, szerintem jól hat a tudatalattira is: nekik már "csak" meg kell tapadniuk, hiszen létrejöttek, vannak!!!! Hol tartatok most? Jó lenne már találkozni, nagyon hiányoztokKépKép!!!

RékaKép
anyukámnak hatalmas májcisztája volt, 14 x 9 x 8 cm-es! 20 centis vágása van, kivették. Fekszik, és közben dekorgumiból rajzolja-nyírja a kismadarakat, pillangókat..Kép! Már csináltam róla fotót, de még műszaki nehézségeim vannak, igyekszem feltenni.
Neked és Inarinak továbbra is boldog gyarapodást kívánokKépKépKép!!!

GrillázsKép
nekem is volt ilyen eredményem. Ecsetelésre kellett járnom, majd egy kis polipműtétet hajtottak végre (ez okozta a rossz rákszűrés-eredményt). Utána minden rendben volt. Nyugodj meg, Dévai szuper orvos, tudni fogja a megoldástKép!!!

JuditKép
kicsit csendben vagy. Jó lenne már veletek is találkozniKép!!

És hát puszi mindenkinek!! EnigmaKép, hol vagy csajszi?? Tegyél fel képet, légysziKépKép!!!!!!!!!!
szani

Szia Csajok!

Wish, Enigma, Juci, Fantomlány!
Merre jártok? Hiányoztok! Kép Kép

Seszi!
Nem baj, sok kicsi sokra megy! Akkor is egy lépéssel előrébb lesztek!
Juj, de jó, akkor mostmár biztos rándulunk ki!!! Kép

Gigi!
Tök jó, hogy Kevinnel jöttök! Már teljesen beleéltem magam a kirándulósdiba! Kép Majd mi szépen nyugisan hátul kullogunk Kevinnel és akár Olikával is, te pedig gyűrheted az ormokat! Kép

Grilli!
Elég vígasztaló, amit Timi és Szani írt. Ezek szerint van remény, hogy ne olyan szörnyű legyen az ok, amire gondolsz! Kép

Szanidrága!
Hogy te milyen kedves vagy! Kép Nem csoda, hogy Andris is ilyen jó kisfiú!
A mozgás nemcsak a fogyó miatt, hanem egy kis feltötődésnek is jó lenne talán, nem?
Szegény Anyukád! Szerencse, hogy jó kezekben van nálatok... Kép

Erika!
Vanta szerintem így is jó kezekben van, úgyhogy biztos jólnevelt lesz. Kép
Mi nem a te stílusod? A szoknya? Vagy a kismami ruha úgy általában? Én a nyári ruháimat tervezem majd hordani, elvileg bele is fogok férni, de majd kiderül... Kép
De jó, már holnap vizsgálat! Biztos dobogó szívecskéket fogtok látni! Ja és szövegbuborékokat, hogy: "Apa, csend!" Kép
Én csak pénteken megyek, így is előre kértem magam jövő keddről. Amúgy is meg akarom kérni a dokinénit, hogy legalább az elején kéthetente jöhessek. Szerintetek nem túlzás?

Timi!
Most olvastam utána a Gólyamesének. Az idei Filmszemlén rendezői díjat kapott. Csak, mint érdekesség mondom.
Megjött a puszi, Sanyi át is adta, köszönjük! Kép

Drága Roxal!
Próbáld megtartani a pozitivitást! Azt muszáj!! Kép
Ahogy Gigi is írta, neki is fájdogált. Az még bármi lehet!! Kép

Melba!
Üdv. itt és gratulálok! Kép

Kiscsillag, Ági!
Én elhiszem Dévainak, hogy nem olyan létszükséglet az otthonmaradás inszem után. Bár, ha nem sikerült volna, lehet, hogy ezt átértékelném.
Ha bizonytalanok vagytok, inkább pihenjetek. 1-2 nap szabi bele kell, hogy férjen. Kép

Stella!
Hááát, a nadrágokba már most is csak erővel férek bele.. Kép, de ez még a felfújódás inkább. Reggelente egyébként olyan vagyok, mint "újkoromban", aztán egyszer eszem és puffadok.
Mi is fotózgattunk már, hogy emlékezzek, milyen voltam, mikor szülés után rajtam lesz a sok-sok felesleg!

réka
Vendég

Melba! Kép
Üdv itt közöttünk! Nagyon aranyos tőled, hogy hozod a jókedvet és bíztatást! Kép

Zizzy! Kép
No, az azért óóóriási túlzás, hogy én közel volnék a tűzhöz! Fű alatt?! Kép Hát ezen jót nevettem. Ez a gyógyszer-dolog nagyon szigorúan ellenőrzött buli, nem olyan, hogy hopsz leesett egy-két doboz a polcról, aztán senkinek sem tűnik fel... Még a saját gyógyszereinkből sem kapok, - nemhogy ingyen, de még kedvezménnyel sem, nemhogy más cégtől! Francia cégnél sose dolgozzatok, smucigok a végtelenségig, dolgoztatni viszont frankón tudnak! Kép

Roxalkám! Kép
Ne légy depi, ne légy szomorka! Hullámvölgyek jöhetnek, de ne add meg magadat! Kép

puszi
Seszi
seszi

Köszi lányok az infókat, az anyukáktól pedig jól esika biztató szó!
Seszi, a fű alatti dolgot nem jól írtam, arra gondoltam, hogy tök hivatalos recepttel és jó sok pénzzel sem tud semelyikpatika segíteni, mert állítólag hiánycikk :-( :-( Pedig mindenképp szereznünk kell, még a föld alól is, mert azt a fránya gennyes dolgot el kella kiskatonák körül tüntetnünk!
Ha tudtok valami ötletet,előre is köszi!!!!
zizzy

Köszi kedves szavaitokat!
Persze, én is elhiszem a Dévainak, hogy nem kell rápihenni az inszemre. De:
Naponta 2 órát autóztam, hogy eljussak a munkahelyemre és haza. Pest egyik végéből Budaörsre. Aki ezt megteszi mindennap, az tudja mivel jár átjutni a hidakon. Mellesleg tanár vagyok és az öt napból háromszor reggel héttől négyig tanítgattam. Szóval hullafáradt voltam. Hát ezért pihentem egy nagyot decemberben. Kipihenten és így sokkal nagyobb hittel és kevesebb görccsel kezdtem el a harmadik inszemis ciklusomat. És lám sikerült. Nyilván nemcsak a pihenésen múlott, de minél inkább benne voltunk a tanévben, én annál fáradtabb voltam, és annál jobban görcsöltem a babatémán.
Hát én ezért javaslom a pihenést. Nem feltétlen az inszemi után, hanem előtte. Hogy a legszebb petéket és nyálkahártyát tudjátok produkálni. :-)

Ilyen hiánycikk lett a Gynevac? Amikor nekem kellett, szerencsére minden patikában volt. Majd megkérdezem a helyieket, hátha valahol azért akad.

Hát az Andris ezzel a gyönyörű mosollyal tényleg fantasztikus! Még csak most láttam sajna a képet.

Ma megyek a dokihoz és annyira izgulok. Remélem, minden rendben lesz!

KépKép
melba

Sziasztok!! Na 4-re megyek Dévai apánkhoz!! Nagyon jó fej volt megint, mondta, hogy vigyek olvasnivalót, kaját, meg innivalót! Szóval jó sokat kell majd várnom!! De kibirom!! Kép

Ági28

INARI!!! Te vagy ma a fő gondolatom!!!

Kép
szkatácska

Zizzy!
Gynevac.hu. Ott megtalálod a drnő elérhetőségét, aki tud neked segíteni. Igaz, most nem gyártják, emiatt friss nincs, de ezt majd ő elmondja, illetve leírja, mert én anno az e-mailon keresztül vettem fel vele a kapcsolatot.
lkt

Melba!
Igazad lehet ezzel az előtte pihenéssel. Eddig nekem még ilyet nem sikerült csinálnom, de biztosan segít.

Inari, Ági!
Várjuk a híreket!!
lkt

Rékám,
Hát a stilusukkal van baj, vagy túl konszolidált, vagy túl zsákszerűKép Egyébként tök mindegy, csak a babok rendben legyenek. Persze azért az ember lánya szeretne csini kismama lenni. én inkább a laza sportosabb cucokat kedvelem, hát ilyet még kismama ruhában nem nagyon találtamKép A haspuffadás nálam is tök ugyanez. Megiszom a reggeli kakaót/tejet, joghutot és már úgy nézek ki mint egy lufi.
Hát a kéthetenkénti UH-ban én is benne lenékKép Nem tudom Dévai mit szólna hozzáKép

Ági,
mi 15 órára megyünk, lehet, hogy talizunk?

KépKép
inari

Engem a Dévai eddig két és fél hetente hívott be, úgyhogy jók az esélyeitek!
Közben akadtak problémáim is, amire azt mondta, szeretne látni. Szóval még az is lehet, hogy gyakrabban találkoztok a pocaklakókkal. :-)

KépKép
melba

Inari lehet. A pároddal jössz?? Én 3-kor megyek el innen a mh-ról, lehet, hogy már háromnegyed 4-re ott is leszek.

Ági28

Inari!
Te a Dévainál is fogsz szülni vagy csak a terhesgondozásra jársz hozzá? Vagy erről még nem beszéltetek?

KépKép
melba

Melba drukkolok, hogy a dokinál minden rendben legyen!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Melba,
valószínűleg nála szülök. De még sak futólag beszéltünk róla. És Te?

KépKép
inari

Melba, ezek szerint már meg is jöttél Dévaitól és nem is mondod mi van. ki fogsz kapniKép Ja, és mi volt a problémád, ha nem túl indiszkrét.

KépKép
inari

Hali!
Inari!
Csak fél háromra megyek sajna, de már tűkön ülök... Remélem, picurral minden rendben!
Még nem beszéltem vele a szülésről, korainak tartottam, de voltam a védőnéninél és azt mondta, jó lenne tisztázni a dolgot. Én nagyon szeretnék nála szülni, benne maximálisan megbízom és nagyon bírom a humorát is. Csak nem szeretnék végül az ügyeletesnél kikötni. Márcsak azért sem, mert szeretnénk levetetni az őssejteket. A régi dokim nagyon messze van, szóval mindenképpen vagy a Dévainál vagy valaki újnál "kell" szülnöm.
Hát mindent nem akarok leírni a problémámról, majd ha túl leszel a kritikus időszakon, akkor elmesélem. Addig nem, mert csak aggódást váltana ki...
De: volt egy kétnapos lázvírusom hat és fél hetesen. Elég gáz volt, 1 óra alatt felszaladt 38,5-re. Nagyon betojtam, de úgy néz ki, a pocaklakónk életrevaló és nem lett baja tőle.
Meg abbahagytam a Bromocriptin szedését (magas volt a prolaktinom), amitől erős székrekedésem volt. No azóta teljesen felborult az emésztésem és megy a hasam. De úgy tűnik, dokink most nem nagyon aggódott miatta, mert nem ijesztett be szerencsére. Hát ennyit, a többit majd két hónap múlva, ha érdekel.
De nem baj, ha egész terhességem alatt így leszek, csak a babócának ne legyen baja! Azért jó lenne már látni, hogy minden rendben. Ezt az utolsó fél hetet nehéz kibírni. Persze más sokkal ritkábban látja picinyét, szóval mi örülhetünk. :-)

Kiscsillag! Köszi a drukkot!

De mindenkinek hajrá! Ahogy a dokink mondta, egyszer, nem is olyan sokára mindenkire rámosolyog a szerencse!!!

KépKép
melba

Ja és még annyi minden kezdő várandósunknak, mert én tudatlan voltam és gőzöm nem volt róla:
Algopyrint be lehet szedni várandóan is, nem árt. A láz sokkal gázosabb.

KépKép
melba

Lkt, ti miért gondoltátok hogy beadatjátok? Segített valami eredményen?

Melba, hajjaj de még mennyire tudom mit jelet átszelni naponta a várost. Én is a Börs-Pest-Óbuda útvonalakat járom...

Inari, lehet szülni Dévainál? Melyik kórházban? Hihetetlen hogy még ezt is be tudja vállalni a doktorúr!
zizzy

Zizzy! Végül én nem adattam be, mert Dévai nagyon nem ért vele egyet. Egyelőre ezért állítottam parkolópályára. Persze még nem lejátszott kör.
lkt

Isten éltessen benneteket lányok!

Kép

Farkaskoma

Kép
farkasok

Inari, Ági!
Szorítok Nektek!

KépKép
melba

Zizzy,
A János kórház a háttér. Ott lehet szülni vele. De csak azokat vállalja, akiket nem a nőgyógyászuk küldött, hanem mások ajánlották, vagy a neten talált rá. Csütörtökön, hétvégén és éjszaka "lehet nála szülni, egyébként az ügyeletes dokinál. Ezért kicsit rázós, ahogy Melba is írta.

Melba,
azért örülök, hogy már túl vagy rajta és a babónak nem lett baja. Remélem ma te is megnyugszol, ha látod. Dévaiban tényleg az a fantasztikus, hogy 150%-ig meg bízok benne én is. Ha azt mondta volna, hogy ugorjak kútba, attól lesz gyerekem, neki még azt is elhiszemKép

Farkaskoma,
köszönjük Te drága. Ilyen egy igazi gentlemanKép

KépKép
inari

Sziasztok mindenki!
Hát, én nem jövök ilyen kismamis jó hírekkel. Nálunk valszeg biokémiai volt, mint Ticonak és Orsinak egy hónapja. Ez van.
Azért is nem jöttem, mert kicsit magam alatt voltam, nem tudtam volna megfogalmazni sem.
Holnap beszélünk a dokival telefonon, pénteken személyesen, remélem tud valami okot mondani. Bár sejtem, hogy a méhnyálkahártyám a ludas. Valami elindult, aztán nem fejezódött be. Ez van...

Csak abban reménykedem, hogy legközelebb jobb esélyeink lesznek így. hiszen valami legalább volt.
néhány nap mennyország, néhány nap pokol után,
anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Csajok olyan ideges vagyok, hogy mi lesz a dokinál, milyen gyogyót kapok, stb... De holnap úgyis elmondom. Nemsokára indulok is hozzá.

Ági28

Anna!
Annyira sajnálom, nem gondoltam volna, hogy van ilyen. Nem nagyon lehet mit mondani, ha valamiben tudok segíteni, nyugodtan szólj! Bizz a következőben, mert sikerülnie kell! S kérlek, ha van erőd, mesélj, mit mondott az orvos.

Eszter
Kép
roxal

RoxiKép
A dokival még nem beszéltem, majd holnap, ill. holnapután. Eddig ennyi: poz. tesztek után negatívok (2), vasárnap óta barnás cucc, ma meg vér. Szóval, nem tudtak megkapaszkodni. Az okot nem tudom, csak sejtem, hogy a nyhártya szabálytalan szerkezete a gond.
Remélem, Neked összejön!!!! Mikor tesztelsz? Egy hét múlva?
én jövő hétfőtől megyek vissza dolgozni. K.va szar lesz. Szeptembertől már nem akarok visszamenni tanítani. Addigra sikerülnie kell....Kép

madaran

Úristen, tényleg: NőnapKép Hát, ez szép!!!
Baromi kegyetlen az élet... megalázó

eldugultam

madaran

Anna!
Érdekel, hogy mit mond a doki majd, kérlek, valahogy tudasd. Nekem valami nem gömbölyű ebben az egészben. Meg kellett tapadniuk, más nem indokolja a pozitív tesztet. Valami más a gond. Én egy hét múlva tesztelhetek, de egyelőre nincs bátorságom hozzá. Meglátjuk, mi lesz addig. Görcsölök két napja, nem jó jel.
Örömmel látom, hogy már a következőre gondolsz. Hidd el, hogy neked is lesz babád. Kegyetlen az élet, igazad van, de mi is leszünk boldog kismamik, mert ennek így kell lennie. Nem fogsz szeptembertől tanítani Kép

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép

Reggel írtam, de nem látom seholKép

AnnaKép
Reggel téged hiányoltalak. Azt hittem, hogy egy boldog kismamával többen lettünk. Nagyon sajnálom. Nekem a harmadik lombiknál volt ilyen, de ott csak két halvány pozitív tesztem volt és időre meg is jött. Ez rosszabb mintha rögtön megjött volna. Remélem nem veszted el a hitedet!

EszterKép
Dévaival beszéltél?? Ha nem múlik a fájdalom akkor hívd fel telefonon!! Irgum-burgum! Kedved jobb egy fokkal?

RékaKép
Na azért nem vagyok egy oromletámadóskirándúlóshegymászóKép Úgyhogy a sereget én és kedves családom fogja hajtaniKép
Holnap feladom a könyvet!

Farkas familiKép
Olyan rég hallottam rólatok! És ez vonatkozik Hajnira, Wishre és a többiekre!!

Puszi

KépKép
gigi28

RoxikámKépKép
Megtapadt, de nem fejeződött be a beágyazódás...ha jól gondolom. Persze, nem vagyok doki, ezt csak így magamtól okoskodom. Elhalt egyszerűen. nem kapott tápanyagot.
Lehet, hgoy a MEster és Margatita nem tetszett nekikKép??
A görcsölés jó jel, ne aggódj. Igyál egy kis vörös bort. Én is ittam minden este! és nyugi.
A teszteléshez tényleg nagy erő kell. legközelebb odapofátlankodok Hcg vérvételre!!! ezt eldöntöttem.
puszi, anna
az utolsó mondatodnak igaznak kell lennie!!!Kép

madaran

Húú, GigiKép ez jól hangzik! Hiszen három hónapra rá volt a 4. és az sikerült, nem???
a

madaran

Gigi!
Egyelőre nem folyamatos a görcsölés. Ha rosszabb lesz, hívom Dévait. tegnap ittam vörösbort, továbbra sem lett a kedvencem. Kép Jobb a kedvem, még egy hétig hihetem, hogy ott vannak.
Anna!
Nem ő volt rendelve nektek. Legközelebb már biztos emlékszik a szervezeted, mit kell csinálni. Kép

Eszter
Kép
roxal

Anna, drága! Kép
Nagyon szomorúan olvasom a soraidat.
Mondd csak, és ha a nyálkahártya szabálytalan szerkezete okozza a bibit, azzal nem lehet kezdeni valamit? Bármit, akármit, amitől csak egy kicsit is jobb lehetne, és könnyebben megkapaszkodhatnának a bébik. Akár bio cuccok, mint méhpempő, maca, hasonlók, - én nem vagyok egy nagy természetgyogyós-homeós guru, de biztos akad errefelé olyan, aki tud adni néhány jó tanácsot.

Roxika! Kép
Napsütéses megadrukkok!

Gyorsúszósziklamászómagasugró Gigi! Kép
Lájtos kirándulás van születőben fejeinkben (nem királyi többes, - párommal törjük közösen Kép), nagy réttel, piknikkel és hasonlókkal.

Valaki rendelje már meg a TAVASZ-t! Az én fenekem alaposan be van sózva, pedig nem vagyok az a nyughatatlan típus. Annnnnyira vágyom már egy kis melegre, igazi csiripelős tavaszi napsütésre! Kép

Seszi
seszi

AnnaKép
Hát, erre aztán nem számítottam!
Igazad van, menj csak el legközelebb vérvételre!

Én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit mond a doki. Ez egyszerüen hihetetlen! Hihetetlenül szar!

Reménykedjünk a következőben!!!

Mi is voltunk dokinál. Azt mondta mostanában még nem lesz ebből szülés. Méhszáj totál zárt, prücskök 2100 gr körül.
Két hét múlva megyek megint - utoljára. Lehet, hogy akkor majd be is kell feküdni, de ha addig kibírjuk, akkor a 37. héten ezt már nem fogom bánni!
Pusza
Stella

Kép
stella9

StellusKép Jó hírek!! Végjáték!! Jól érzik magukat odabent, ez a lényeg!!KépKép

SesziKép Igen lehet tenni, de túl sok mindent nem tudtam meg (ok, lehetőségek, remények), majd pénteken. Az Estrafem 100mg tapaszt azért kaptam pl., lehet, hgoy nem kellett volna abbahagyni... De a volnákból már kezd elegem lenni..

RoxiKép igen, nem most akartak még jönni. ez vigasz is -talán. A szuper az egészben a férjem. Imádom!!!egyre jobban....

szóval, megyek vissza dolgozni hétfőtől. Számolni fogom a napokat vissza. már nincs olyan sok júniusig, nem?? Idén legalább nem kell érettségiztetnem -ebben a baromi szar rendszerben.

madaran

Ti be tudtok menni a Kaális topicba? A Kútvölgyi címszó alatt nekem órák óta nem jelenik meg semmiKép
a

madaran

Anna!
Nagyon szimpatikus volt a férjed, jó hogy melletted áll. Június mindjárt itt lesz, szép napsütés, új lehetőség. Az igazi. Nálam sem jelenik meg a kaális topik.

Stella!
Jó, hogy a fiúk még jól érzik magukat. Neked biztos nehéz már, de csak kis idő, s nemsokára látod őket. Addig is erősödnek.

Seszi!
Köszönöm Kép

Eszter
Kép
roxal

AnnaKép
Igen, Olivér a negyedik lombikkal sikerült. Szuper, hogy ilyen jól vagytok a férjeddel. És az is olyan jó, hogy most olyan pozitív vagy!!! Tisztellek érte, nagyon!!!

SesziKép
Pokrócon üldögélni azt szeretünk!! Egyre jobban hangzik ez a kirándulásKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Anna Drága!
Persze úgy szar, ahogy van, de én mégis azt mondom, hogy most - az előzőekkel ellentétben- igenis beindult a dolog. Biztos, hogy következőre oda fognak figyelni, hogy teszt eredmény ide-oda, folytatni kell a mindenféle gyógyszerezést. Június mindjárt itt van!!! Ha ide ér végre a tavasz, sokkal gyorsabban fog telni az idő!!!!KépKépKépKép

Seszi!
Teccik nagyon ez a kirándulósdi!!!!Egyre jobbanKépKép

Roxal!
Sokat gondolok RádKépKépKép
lkt

Anna, Anna ez borzasztó hír! Én meg már azt hittem elhagytál bennünket egy igazi babás topicért :o)))))) Nem is hiszed hogy milyen hamar meg fogod tenni, hiszen nemssokára itt a nyár, a június ....szóval a Ti hónapotok!
Légy erős és szeresd addig azt a tökéletes férjedet! Hidd el a csodák ilyenkor történnek!

Egyszer azt mondta az egyik barátnőm, hogy sokkal könnyebb lenne elviselni ezeket a tragédiákat, ha belelátnánk a jövőbe és tudnánk mikor születik meg az egészséges babócánk. Õk is sok sok szenvedésen átmentek és láss csodát, a mondatait követően nemsokkal megfogant a kislányuk aki egy gyönyörű mosolygós hercegnő most.

A nyár meghozza Neked a várva várt gyönyört!

Kíváncsi vagyok hogyan fogsz megbírkózni a munkahellyel. Tudnak róla? Mennyit voltál távol?
zizzy

Anna,
rettenetes ami veletek történt, de örülök, hogy már a következőre készülsz. Próbáld meg szedni végig a méhpempőt, nekem nagyon szép volt tőle a méhnyálkahártyám és bele is tapadtak a babók.

Na rólunk. Õrület mi volt du.-n Dévainknál, rengeteget kellett várnunk. Nálunk is van vegyesen mindenKép Szóval van egy gyönyörű kis babunk, szép szivhanggal. A másik kisebb baba nem birta a tempót szegénykém, elkezdett felszivódni. Sajnos valószinűleg e miatt itt bevérzett a méhem és lett benne egy nagy hematóma. Dévai nyugtatgatott, hogy már felszivodóban van, Most 3x2 magneB, meg rutascorbint is szednem kell. Itthon maradok, azt mondta ne kockáztasunk. Majd két hét múlva megyek vissza. Hát csajok tényleg nem könnyű ez az egész. Tényleg nehéz élvezni a terhességet, annyit küzdünk értük és amikor sikerül még akkor sem fenékig tejfel, mindig bekavar valami. De azért kivánom, hogy átéljétek ezt az édes aggódást.

KépKép
inari

Inari!
Örülök, hogy csak mosolygós fejecske van az üzidben a történtek mellett.
Végülis azt már legutóbb is mondta, hogy a másik pötty kisebb, ezek szerint nem véletlenül. Az meg tök jó, hogy a hematóma máris múlóban. Mennyire van közel a babócához??
Az meg különösen tetszik nekem, hogy otthon maradsz, az most nagyon sokat fog jelenteni.
Kicsi Veletek maradt Életke is jobban tud így nőni. Akkorát de akkorát fog ebben a 2 hétben hogycsak naaaa!!KépKépKép

Farkaskoma!
Ez aztán az odafigyelés!!! Jó fej vagy oszt készKépKépKép

Wish, Fantomcsajszi!
?????????????????
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: