Indi,
ha az ellátás mindenhol 100%os, a legtöbb ember nem akar máshova menni, ergo akár körzetesités is lehet. De ha akad monnyuk 100-ból 10, aki máshol akarja magát kezelteteni, akkor az sztem még simán belefér.
És ovinál is van olyan, h jobb ovi, meg rosszabb, és miért akarnám a rosszabba vinni, ha vihetem máshova is????
és ha te a mh-től 3 órányira laksz, micsoda szemétség, h reggel 5-re odaviszed a gyereket az oviba, és este 7-re mész érte. Mig ha a mh mellettibe adnád, akkor a 2x3 órás utazás alatt is VELED lenne, és nem egy óvónővel.
Bocsi,h leléptem, de apjuk ott volt értem, és gyerekeim már nagyon vártak valahol messze, ahol idegenek vigyáznak rájuk!!! Amig én RJ-őt hallgatom.
És én teljesen egyetértettem a szegénységgel kapcsolatos gondolatával.
Igy még egy évig együtt alszunk, de nem is terveztünk mást!!!
Tegnap lemérte Levi a tényleges lakótér nagyságát, szóval, 35 m2-en fogunk 5-en lakni, és a gyerekeim imádni fognak minket, mert ilyen pici helyen voltakvelünk összezárva!!!!!!!!!
és azt mondta a külön szobáról, h azt a szülők szeretik, és főleg azok, akiknek nem volt saját anno! ez persze nem feltétlenül igaz, mer tbár nekem volt külön szobám, de anyukámékkal aludtam sokáig, és nagyon élveztem!!!
és sosem terveztem, h a gyereket külön szobába rakjam.
de most már ezt be is fejezem. Ha vki máshogy látja jónak, azzal NINCS semmi baj, olyan jó, h MÁSOK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neet,
Mersét igenis fel fogják venni. Itt van már B, lassan 5 lesz, elég erős, h megrázza a pici popsiját, ha sir!!!!
amig anyu alszik valahol...
és nyitva lesz a bejárati ajtó, a szomszéd néni is bármikor bejöhet, ha akar...meg a postás, meg a kajafutár...