Bocsi az eltűnésért, de nincs sok erőm még délután is a gép előtt ülni. Én, aki minden nap feljöttem a netre, mostanában hanyagolom.
Jól vagyunk, köszönjük! Az állapot változatlan, hol könnyebbek a napok, hol nehezebbek. A mai az betyár volt!
Thimmy: Ügyes vagy, hogy eltüntetted a tüszőidet!!! Biztos, hogy legközelebb rendben lesztek!!!!
Levendula: Kitartás a vizsgálatra!! Remélem nem lesz olyan szörnyű, mint amit írtak róla... Hajrá következő ciklus!!! Remélem hamarosan követni fogtok a babásodásban!!!!!!!!!!
Etna: nagyon jó napot fogtál ki Z-nél!! Vagy szimpi voltál neki. Én furcsának tartom a stílusát, de nem bántam meg hogy őt választottam! Amikor elköszöntünk egymástól nagyon kedves volt!!! Csak kár, hogy a találkozásaink túlnyomó részére nem ez volt jellemző. Nekem sem az hiányzott, hogy körbe nyalogasson, csak kicsivel lett volna kedvesebb. De annyira túlhajszoltak a BMC-ben az orvosok, hogy erre már nem sok energiájuk marad.
Engem nagyon megszívattak a mammográfiával... Nekem is kellett az inszem előtt. És mikor bementem, hogy kérjek időpontot az asszisztens közölte, hogy mivel fiatal vagyok, így csak ultrahangot csinálnak. Hívjam fel amikor megjön a mensim, és majd 2 héten belül adnak időpontot.. Hiába mondtam én, hogy ha megjön, akkor már indulnánk az inszemmel, és akkorra vinnem kell az eredményt, egy picit sem érdekelte... Teljesen letörtem, hogy emiatt nem kezdhetünk, aztán protekcióval szereztem egy magánrendelésre időpontot, és ott érdekes módon senkit nem érdekelt a ciklusom...

[/url]
[/url]