A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,

Manóka: nagy nagy gratula.

Votiv: Isti a motoron nagyon helyes pasi. Várom a méledet ám...

Tinu: jobbulást.

Zsanci: Alsópáhok biztos nagyon jó lesz... én is úgy mennék már oda, de apa persze nem intézett üdülésicsekket se tavaly, se idén...

Na megyek, mert romokban a lakás... itt a riasztószerelő, miután múlt héten volt egy besurranónk... brrrrrrrr

Mindenkinek szép napot
Johi
johanna1975

Szia-szia BOTOND!!!!

Macska,
Nálunk most szitter úgy jön, hogy négyesben sétálunk - így pl el tudok jutni a dm-be (addig ők autókat néznek Petivel) vagy múzeumba (simán tudom szoptatni Marcit, és Petinek nem kell mellettem szobrozni, hanem rontom-bontomkodhat). Hülyén hangzik (már anyagilag), hogy a szitter jön és nem passzolom le a kölköket, de ugye Marcit még nem lehet és vhogy Petit meg szintén nem lehet. Úgy vettem észre, hogy most nem lenne jó neki, viszont így mindenkinek jó (úgy értem még a szitternek is). És engem is nagyon pihentet a szitter, nagyon aktívan rohan a gyerek után én meg mélázgatok a kicsivel és látom ahogy a nagyobbik jól érzi magát. Szóval a szitter dolog klassz lehet. Hozzánk hetente 1x jön (anyagilag így még ok) és azalatt vagy kirándulunk vagy vásárolok vagy főzök. (Mondjuk nálunk a boltok vagy nagyon messze vannak, vagy baromi zsúfoltak így két gyerekkel nem megy a vásárlás.)

Móni
Kép
Kép
monisa

a legújabban adható és legbizarrabb anyakönyvezett nevekről
http://index.hu/kultur/eletmod/nevek0425/

votiv 8)
votiv

Votiv,
ez TÖK JÓ!!!!
a mi válaszott nevünk végre rákerült a listára, igy nem kell a kisebbségi önkormányzathoz fordulnom, h adjanak hivatalos papirt arról, h az a név, amit kinéztünk létező orosz név, és nem mellesleg én tagja vagyok a ruszin kisebbségnek... 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, Brunella dulllva :D Esőnek se igen hívnám a lányom :lol:
Misell, Meggi és Ketrin rúlnak :D
Magorkán csodálkoztam, hogy ez még tényleg nem volt? :wink:
azt meg már komolyan vártam, hogy kitörjön itt is a Késa-imádat, mint az amiknál :D

votiv 8)
votiv

Aszondja Bálint: "Kislány tekeri a biciklit a medállal" :lol:
Ja, és a birsalma nála "virsli-alma" :lol:
fibi

Szrek!

Bár reggel olvastam, még mindig az álmod hatása alatt vagyok :shock: :shock: :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:
Na és a férfimunka :oops: :lol: Ábelt elnézve nem lehet okod panaszra :mrgreen:

Kisün!
Marcid! :lol: És de jó, hogy én élőben is láthatom őket :wink:

Johi!
Sopron?

Fibi!
Akkor jövő hét.
:D

Zsanci!
Ha mész vérszívásra ugorj be a ruhákért

Bocsi mindenkitől, el vagyok havazva.........

Kép
Kép
zuzmo1

Vot,
nekem a Fahéj és az Orália is tetszik 8)
fibi

Fibi!
ha már kajatéma: B ma a bableverse azt mondta, hogy babaleves, finom :lol:
zuzmo1

Zuz,
oksz, beirom a naptárba :D
fibi

Zuzi,
ez is jóóóóó :D ja, meg sem dicsértem még Bazsót, hogy mennyire sokat beszél már :) tök édes volt a Bikáson :D
fibi

Brájen lehet, Dzsúlió lehet, Szása nem lehet... :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszönöm a ++++++++++++++++++-kat! Úgy látszik, működött, mert jobban vagyok. Ugyan ma csak négy szelet pirítóst ettem, azt is nemrég, de nincs is étvágyam. Nem árt az alakomnak. :wink:

Votiv: már rég szerettem volna megkérdezni, hogy te megtaláltad a neten a tavalyi nevek sorrendjét? Én csak az összesítést tudtam letölteni, ami sok évre visszamenő, de kivi lennék a tavalyira csak. Nem találtam meg. Asszem te linkelted be a zanzásított tudósítást a múltkor.

Kép
Kép
tinu

Szrek,
forcsüntelör. :shock: :shock: :shock: 4x olvastam el, mire... :wink:

Gyönyörűséges Adél baba ma meglátogatott anyukájával és tökjó volt végre élőben is! :) De egy cumi itt maradt, majd priviben megbeszéljük a visszajuttatását.
Eszter összevissza egrecíroztatta, csikizte, simogatta, arcközeli bababemutatót tartott neki, de Adél igen jól bírta a kiképzést. Az "akarsz egy ekkora kisbaba tesót?" kérdésre azért nem jött egyértelmű felelet. Jó-jó ez a kisbabadolog így félévente, de hogy mindennap? És esetleg még a cipcimet is elveszi...? Háááát... nincs kialakult véleménye még. :lol:
Ja és Curse, már vagy 3x lemosta a fürdővizében, úgyhogy már kifőznöd sem kell a cumitokat. :mrgreen:

Zuz,
babaleves :D

Fibsz,
virsli alma! :D
Miket összekombinálnak ezek! :lol:
neet
neet

Zsanci, de vszínű nem lenne akadálya, hogy ha kéritek, akkor bejegyezzék!

Tinu, én megtaláltam, keresem neked a linket.

Fibi, virsli-alma zseniális :D Oráliát még csak lehet becézni, de Fahéjat??? :shock: ezek a kajanevek egyébként is túl ínycsiklandóak nekem - vagy csak maradi vagyok?

votiv 8)
votiv

Zsan :) Ha még kakinak érzed a napod, akkor +++, de megnyugtatásul: nemsokára holnap van :mrgreen: :lol:

Johi :) Besurranó?! te jó ég :shock: :shock: na majd holnap mesélsz :wink:

Szrek :) Nálunk apa szívesen segít, csak éppen sokszor elfelejti, mit is kéne, így felírom egy listára a tennivalókat és feltűzöm a hűtőre, ez egészen bevált :wink: De már Bálint is szeret segíteni és nagy barkácsoló lesz, már most a kedvence a csavarhúzó :mrgreen: úgyhogy csak várnod kell kicsit és Ábel majd megcsinál mindent otthon :wink: :lol:

Zuzi :) Babaleves :lol: :lol:

Fibi :) Igen, mára volt ip.-m a dokihoz, de kiderült, hogy szabin van a héten. Du. meg mentem nst-re görbülgetni :lol: Tehénkés napozó rulez :D Bálintod gyerekszája :lol:

Nst előtt bekukkantottam Manókáékhoz is, nagyon jól néz ki és Botond is szépséges baba :D Tényleg jól vannak, Botond tegnap este óta alszik és most délután ébredezett :D Manóka szülése meg gyors volt, de szerencsére megkapta előtte a 2 adag antibacit, így a picurkának nem kellett szurit adni. Igazi álomszülés volt, se gátmetszés, sőt még hámsérülés sem volt :D De csak kicsit zavartam, mert aztán épp jött a család...
Ja és kicsit érdekes volt, hogy csak ma délelőtt kapott szobát, mert olyan tumultus volt a szülészeten, hogy nem volt szabad ágy, és még szerencse, hogy az ikea szobában szült, mert ott maradhatott máig és így legalább volt ágya... :roll:
denizsa

Már későn szólok, de ha akartok elképesztően jó filmet látni arról, hogyan válnak a tsiztaszívű fiúk terroristává, ajánlom a Dunán msot menő filmet. MAgyar címét nem tudom, eredeti címe lefordítva Néma víz. Pakisztáni-indiai díjnyertes film és csodálatos!

Deni :) Még jó, hogy Manókának volt ágya :shock:
Görbület meg ígéretesen hangzik :)

indianyo

Tinu :) Örülök, hogy jobban vagy! :D

Votiv :) Jesszus, ezek a nevek :shock: :roll: :lol: Hogy vagytok? Fejned kell még? Sebed hogy van, nem fáj már?

Mása :) Akkor holnapra drukk Nektek, hogy sikerüljön elintézni a több manis megoldást!!
denizsa

Deni,
de jó, h jól vannak Manokáék, és hogy nst-n minden rendben volt.
Az megagigadurva gáz, h nem volt hely....de mostantól ezzel kell számolni...
már a nőgyógyászaton szállásolják el a kismamikat...
MA mondta BS, h 12 doki jött hozzájuk...gondolom jöttek a kismamik is.
És azt is sejtetni engedte, h július elseje után simán bevezetHETik, h pénz mellett sem hivhatod be a dokidat... :roll:
(tehát a totál EU szabvány)
viszont plusz pénzért szülhetsz ott, ahol akarsz.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manóka esete az ikeás ággyal... :shock: :shock:

Indi,
olyan nincs inkább, hogy a terrorista fiúk lesznek tisztaszívű, megbánó emberek? :(
neet
neet

Suli, ha még nem unjátok: az éppen egy hónapja leadott szakdogákat ELKEZDTÉK javítani. Elte sucks és fucks. :twisted: Alólam meg lassan elkopnak a tűk, amiken ülök....
neet
neet

Neet :) Miylen mosószódás mélt kaptál?
Kérdés jogos. Sajnos a világnak azon a részén, ahol ez a film játszódik, az értelem máshogyan dolgozik :( Fanatizálni oly könnyű az embereket, csak egy icipici rést kell találni - az meg mindig és midnenhol akad.

indianyo

Zsan :) Hát ez jó... :roll: és a kórházak majd maguk dönthetnek, hogy mit vezetnek be? És én még "csak" 10 új dokiról hallottam, de ezekszerint lesz több is.
Kérdeztem is a szülésznőt ma, hogy bővíteni fognak, vagy mi lesz így?? Nos állítólag a jövőben az ambuláns szülés felé fog eltolódni az irány, a kötelező 24 óra bentlét után lehet hazamenni (főleg aki többedszerre szül), meg már most is az van, hogy 2-3 napig tartják csak bent a kismamikat (Manókáék is valszeg pénteken már mehetnek haza). Aztán persze vissza kell vinni a babát vérvételre, meg az otthoni gyerekdokiknak és védőnőknek is nagyobb szerepet kellene vállalniuk az újszülött-ellátásban...
denizsa

Deni,
görbülgetés :D és Vera mit mondott?

Akkor Manoka majdnem ugy szült, ahogy azt álmodtam magamról :lol:
Ez a tumultus :shock: marha jóóóó..... akkor elkezdödött..... :(

Zsan,
és HA a nögyogyászaton szállásolnak el, akkor le kell mondani a rooming-in-röl? vagy hogy lesz velem a babám??? és áttolhatom a csecsemösökhöz fürdeni???? fura lenne....... :roll: :shock: :roll: :?
fibi

"az otthoni gyerekdokiknak és védőnőknek is nagyobb szerepet kellene vállalniuk az újszülött-ellátásban..."

És erről szól valami fejes a házigyerekdokiknak is esetleg??? :evil:
Az ambuláns szüléssel vagy rövid benntartózkodással semmi bajom - sőőőőt! De hogy utazgatni kelljen a pár napos picikkel vissza a kórházba emiatt! :twisted: És akinek nincs autója, az majd BKVzik a 3naposával????

Szerintem a gyerekdokik jelenleg nincsenek felkészülve ennyire fiatalkák ellátására. Melyik házi-gyerekorvos egyben neonatológus is??? Pedig az egy külön szakma, könyörgöm!!! Hogy bízzak meg benne, ha majd ott bénázik meg hümmög nekem??? netán húzza a száját, ha mondom, hogy mennyire ifjú még az ellátandó gyermek??? áááááááááááááááááááá

Megőrülök tőle, hogy mindent az ELŐTT változtattak meg, hogy a hátteret felkészítették volna a változásokra :cry: :twisted:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Fibi :) Bizony, tumultus már most van, majd igyekezzünk ne pont akkor szülni amikor front van :mrgreen: lehet hogy a bokros-rétes-szülős látomások valóra válnak?? :? :lol: És nemcsak a gyerekágyon, a váróban is tömeg volt, vki meg félreolvasta a "Bábaszobá"-t "Babaszobá"-nak és azt hitte az a gyerekmegőrző...
Ja és Vera megdícsért, hogy szép lett az nst eredménye, annyi görbét és hegyet gyártottunk Bencével, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni :lol: és megkért, hogy lehetőleg ne ma szüljek, mert ma szeretne aludni egyet :mrgreen: megnyugtattam, hogy nem valószínű... biztos én is elefánt-típus vagyok és Votiv nyomdokait követem, ráérünk még :wink: :mrgreen:
denizsa

Leni :) A szülésznő is pont ezt mondta, hogy a gyerekdokiknak és védőnőknek KÉNE nagyobb szerepet vállalni, de ők nem lelkesednek érte, sőt inkább "ellenállnak"... pedig állítólag ez a nyugati minta... És szerintem sincsenek erre igazán felkészülve, épp Zuzi volt gyerekdokija jutott eszembe, aki nem akart igazolást írni, hogy ellátja majd az újszülöttet... azt nem tudom, a miénk mit szól majd...
denizsa

A miénk pl. azt, hogy május második felében, amikor várhatóan szülök, szabira megy :evil:
Előre élvezem, ahogy egy helyettesítő gyerekdoki orra alá dugom majd a picuromat :cry:

Mellesleg megértem, hogy nem lelkesednek, lévén NEM értenek az újszülött ellátáshoz. Márpedig ha valami felelősségteljes munka, akkor..... Ki a franc lelkesedne - szerintem inkább fosnak, de nagyon. - És amit mi érzékelünk mindebből: hárítanak, meg löködnek vissza a kórházba a gyerökkel... ehhhhhhhhhhhh

Horváth Ágikának 3as ikreket kívánok MOST!!! :twisted:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Deni-Fáni :D
ugye tudod, h ha egyeske után viszonylag gyorsan jött ketteske, az igencsak lerövidítheti a szülést? Most jól megnyugtattalak, ugye? :D

Recca,
tiéd a feladat megoldása!! Vegyél rá minél több embert, h szüljön otthon, így kevesebb lesz a tömeg odabent. (Egyébként gondolom, otthonszülésnél is kell doki, bába, dúla, akárki, ugye? Akkor azt ilyenkor el kell hívni a H-ból, ugye? És akkor bent kevesebb marad... na mindegy, ágyból viszont több.)
Azt is népszerűsíteni kéne, h legyen egy csomó születésház, mondjuk midnen kerületben 2, és ingyen. Hm?

Egyébként Fibi kérdése tök jogos: ha a női osztályra teszik a friss mamát, a gyerek hogy kerül mellre, egyebekre? :shock:
neet
neet

hát, én egyszer hallottam olyanrol, hogy a gyerekorvos nemcsak hogy elvállalta a picur gondozását, hanem még a vérvételt is elintézte, hogy ne kelljen visszahurcolni a H-ba, ez lenne gondolom a normális "ambuláns szülés" után. de ez itthon ritka mint a fehér holló...... :?
fibi

Leni :) Gy.dokid :x És H. Á.-nak én is hasonló jókat kívánok :mrgreen: (de ugye nem gondolod, hogy ő a területileg illetékes kórházban szülne az ügyeletesnél? :lol: )
denizsa

Neet :) Igen, baromira megnyugtattál :lol: csak nem egészen értem az összefüggést :oops:

Fibi :) Hát igen, jó lenne több ilyen gy.doki... Mindenesetre majd megkérdem a miénket (már csak kíváncsiságból is :lol: ), hogy mi erről a véleménye.

Na jó éjt mindenkinek, L vízszintbe lábmaszihoz :D
denizsa

Deni! HÁ azt nyilatkozta, hogy ő OTTHON szülne, mert őt úgyis utálják a kórházakban. No comment.

Viszont : valaki homályosítson már fel: akkor mostantól fixen kérni kell igazolást gyerekdokitól, hogy ellátja a kölköt, ha helyhiány miatt 2/3 naposan kitesznek a kórházból?????? :shock:

Mellesleg a barom HÁ arra nem gondol, hogy ha otthon szül, gyerekdokira AKKOR IS szüksége lesz?

Recca, ugye az otthonszüléshez jár egy "bevállalós" gyerekdoki is? :roll:
leni

[quote="leni"] írta:leniHÁ azt nyilatkozta, hogy ő OTTHON szülne, mert őt úgyis utálják a kórházakban. No comment.

De legalább van humorérzéke...
denizsa

Tinu,
Jobbulást!!!

Fibi,
Virsli alma :lol:

Zuzi,
Babaleves :lol:

Leni,
Nagyon jót nevettem Horváth Ágis dolgon :lol: Én is hasonlóakat kívánok neki :twisted: Én annyira, de annyira utálom azt a nőt. Amilyen lekezelő, flegma stílusban adta elő a dolgokat, fúúúúúúújjjjjjjjjjj!!!!

Szrek,
forcsüntelör :lol:

Johi,
Betörtek hozzátok :shock:

Zsanci,
Be happy :lol: Alsópáhok miatt irigy :D

Deni,
Gratula a görbölgetésekhez :D Vera eddig beváltja az elképzeléseidet?

Hú, de durva, h Manókának a ikea szobában kellett lenni, mert nem volt hely :shock: :shock: :shock: Bár, ha jól tudom, ott legalább franciaágy van nem igaz? :wink:
Egyébként a nőgyógyi osztályra ráadásul bárki fogadhat látogatott. Hogyan gondolták ott elszállásolni a kismamákat, azon felül, h kilométerekre vannak a csecsemőosztálytól :shock: :?

Neet,
Születésház jó ötlet :D És még egyszer köszönjük :D Esztinek pedig egy nagy puszit küldök, amiért ilyen alapos cumi téren :lol:
Esztid tényleg nagyon édes. Annyira tetszett, h Adélt minden játékba bele akarta vonni :D és hogy még a kedvenc sapit is megosztotta vele :D

Kép Kép
curse

ja és most már ilyen későn már nem tudok értelmesen írni, nézzétek el :oops: pl. görbülgetésekhez, meg látogatót etc.

Kép Kép
curse

Neet,
normális szüléshez NEM KELL ORVOS!!!!!!!!!!!!
És a legtöbb szülés normális!!!!!!!!!!!!
ennyi...
És ismét BS: ő is az ambuláns szülésről beszélt. Ez lesz. Nincs mese. Oda a pihenés. De kit érdekel? Ez nem kivánságműsor...

Leni,
van egy mondás, de elfelejtettem... :oops: ennyire terhes vagyok.
Angolul úgy mondják vhogy: Learning by doing.
De van erre egy jó kis közmondás. Ez van most is.
Szóval, bedobgyuk az embereket a mélyvizbe, és majd ők megoldják hogy jutnak ki a partra...
Jááááj, egyre durvább képzavar uralkodik el az agyamon... :shock:
Megnéztem a Dr. House-t...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

MANOKA!!!

GRATULALUNK BOTONDHOZ!!!!!!!!!

Kép

"Azért mert szerettek jöttem a világra,

s lettem kicsi csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig igaz szeretettel,

a kincsetek vagyok, kicsi kincs, de ember."

K
bkrityo

Krityó :) Ez de szép volt :)

indianyo

ja, és sztem (de ez csak sztem) a nőgyógyászatra pl. nem kaphatnád meg a gyereket.
ezt amiatt gondolom, h ha a vajúdóban szállásolnak el, ott sem kapod meg a gyereket. Pedig ott még más apukák sincsenek... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

A nőgyógyászok ha tehetnék, már másnap hazaengednének. De a neonatológusok nem fognak, és ők a főnökök! (mert ugye senki nem megy haza gyerek nélkül)

Olga dokinéni túl alapos és lelkiismeretes ahhoz, hogy idejekorán hazaengedjen, és elég karakán ahhoz, hogy tojjon az ágyhiányra. A Tőrös dokinő meg minimum túl régivágású ahhoz, hogy ambulánskodjon...
Annyira "oldszkúl", hogy engem még arra sem méltatott, hogy közölje, hogy szerinte sárgul a lányom :?
Bekérték a vérvételre a babát, engem meg elzavartak, hogy tömeg van, ne lábatlankodjak, majd megfürdetik és utána visszakapom. Aztán kb egy óra múlva jöt a szakközépiskolás gyakornok a mobil kékfénybe berakott bébivel, és próbálta elmagyarázni szegényke, hogy mi a helyzet meg mi a teendő, de még azt se nagyon tudta, mi az hogy sárgaság, azt meg végképp nem, hogy meddig kell benne maradnia abban a nyavalyában, meg hogy mennyi volt a vérvételen az érték... Engem se kérdezett meg senki, pedig elmondhattam volna, hogy nem aluszékony és rendesen szopik...

Másnap Olga dokinéni volt, ég és föld!!! Ő külön kérte, hogy a mamák legyenek ott a vizsgálaton, lehetett vele beszélni, ő is kérdezett és őt is lehetett kérdezni, végre emberszámba vette az anyukákat és a babákkal is egész másképp bánt...

(Leni, eszembe jutottál ám, és összeszámoltam, most már legalább 4 mobil kékfényünk van!)

votiv 8)
votiv

akkor inkább ambuláns szülés, mint vajudo vagy nögyogyászati szoba....... :roll: söt, azzal semmi bajom, ha 1 nap múlva hazazavarnak.......(én itthon tudtam csak pihenni, H-ban szinte semennyit........) csak sajna a mi gyerekdokink sem egy álomorvos :?

Leni,
én ugy tudom, gyerekorvostol akkor kell igazolás (h lássa el dedet), ha a Te kifejezett kérésedre 1 nap után el akarsz távozni a H-ból szülés után.....

na, én is vizszintbe, mert gyerök ki akarja rugni mostanában az oldalam, és egyre kevesebb neki a hely....... :?
fibi

na még vmi:

a szobatársamnak aznap este mikor szült, bejöhetett a férje a szobánkba! ő pakolt ki neki a szekrénybe meg megetette, elbeszélgettek stb... okés, hogy véletlen épp ismerősök voltak (ill :oops: ), dehát akkor is...
és többször láttam a gyermekágyon férfiakat, jó hogy műtősruhában, de apukákat!!! az egyik egy császáros mama férje - na őt két napon is láttam bent! (egyébként mindannyiszor a szülésznő szervezte a dolgot/kísérgette a papát/, ergó velük kell nagyon jóban lenni)
szóval már ez a szigor sem a régi :wink:

votiv 8)
votiv

na de tényleg, ha kiteszik a mamákat a nőgyógyászatra, akkor azt is le kéne zárni a babák miatt, nem? hiszen tiszta átjáróház!! bár ha már mindent szabad az üvegajtón innen is, akkor talán mégse :wink:

12 doki :shock: úristen, ez egyre több, először még csak 8 volt, aztán 10... páran cserébe elmehetnének nyugdíjba :twisted: volna tippem :twisted:

votiv 8)
votiv

Votiv,
ez szülésznő függő!!!!!!!
kizárt dolgonak tartom, h pl. MG megengedje :wink: ,hogy apuka bejöjjön...
vagy mégis...?? :roll:
de tudom, h van olyan, aki megengedi, még a szobatársam férje is bejött szülés után jóóóóóóóóó néhány percre...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ha a vajúdóba nem engedik be a babát, mit vársz a nőgyógyászattól, ahova csak a szemészeten keresztül juthatsz el???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kérdés:
amit szemölcsre irtatok, az jó lehet nekem is? És mi is a növény neve pontosan?? :?: (egyre több és nagyobbak vannak a nyakamon, és örökké beakad valahova, meg B szereti birizgálni :? ) Vagy börgyógyász? És ö hogy veszi le?? (mert régebben voltam lézeresen, de azt hallottam, hogy kismamáknak nem lehet olyat.....)
fibi

[quote="neet"]D írta:neeteni-Fáni :D
ugye tudod, h ha egyeske után viszonylag gyorsan jött ketteske, az igencsak lerövidítheti a szülést? Most jól megnyugtattalak, ugye? :D

neet

HA-HA-HA-HA-HA-HA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wz most kb olyan volt, hogy akinek hosszú a szülése, annak nem is fáj annyira :lol: Legutóbb ezen derültem 8)
zuzmo1

Fibi, előtte próbáld ki a vérrehulló fecskefüvet. Gyógyszertárban ecsetelőként si lehet kapni. Isti szemölcse másnapra leesett tőle, hátha Te is megúsznád gyorsan, fájdalommentesen.
asszem Ancsi mesélte hogy a legújabb módi szerint fagyasztják a szemölcsöt.

votiv 8)
votiv

Deni!
Igen, az én gyerekdokim nem adott igazolást (amivel kb a második napon kijöhettem volna). A vicc, hogx így is kijöttem, dokibám elintézte a csecsemősökkel. És a gyerekorvosnak semmi többletteendője nem volt!!!!!!!!!!! (igaz, azóta le is cseréltük, de ez egy másik történet)
Mondjuk számomra az kérdés, hogy ha normális, komplikációmentes szülés volt, és a baba rendben, akkor mi a teendője a gyerekorvosnak? Persze az oké, hgy a neonatológusnak felelősségteljes a munkája, nem is bagatelizálom én ezt el, de minket simán hazaengedtek, és a gyerekdokink sem csinált semmi extrát, szóval számomra ez kérdés.........

ésésésés, ahogy írjátok ezt a csmó változás, plusz dokik, stb, egyre inkább hálás vagyok az én szuper nagylányomnak az időzítésért. és úgy egyáltalán a létezéséért :oops: :D

Jajajaja, és én is dumáltam Manókával, és nekem úgy jött le, hogy örült, hogy az Ikejában maradt, mert onnan nem vitték el Botit, így együtt lehettek egész éjjel.............
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: