A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse, aranyos vagy, még dolgozom rajta :) vagy túl pici a kép, vagy túl sötét, vagy nagyon rossz a felbontás, vagy túl nagy a méret :? :lol:
votiv

Votiv,
amit elfelejtettem: király volt nagyon Isti a motoron :lol:

Zuz,
ott leszünk! :lol:

Gabi,
kuttyal végül mi lett? Fizettetek? Vagy visszaköltözött régi gazdihoz?

v
kisün

Macs,
mindkét gyerek kajaszenzorai igen kifinomultak... vajon kitől örökölték? :mrgreen:
kisün

Curse :) Pesten is 700 körül mozog a bébiszitteri órabér.Ha állandóra szretnéd, akkor epdig kevesebb, mert ott nem órabér, hanem heti- vagy havibér a szokásos (így például nekem napi 8 órás munkánál 500 fortintra jött ki, én mindennap mentem - alkalmanként ez 700 ft lett volna. Ez így tisztességes ár. Ajánlom a Micimackó pótmamaszolgálatot - én is náluk voltam - ott neked nem kerül pénzbe a közvetítés, viszont minden kívánságodat figyelembe veszik és úgy küldik a jelentkezőket. Ott minden korosztály jelen van.

MAcs :) Waldorf oviban 1-ig vannak a gyerekek és csak 4 éves kortól - vegyes csoportban. Kisebb gyerekeknek csak délutáni játszócsoportra van lehetőség. Alapítványa válogatja, de 10 ezer körül van a hozzájárulás - viszont a W szervezetek testvériségi, tehát szolidáris alapon működnek, így sokan fizetnek többet, és néhányan akár jóval kevesebbet is.
Én is azért gondolkodom az óvónéniségben, mert ha iskolába mennék tanítani (no és kérdés, hová, a környékünkön nincs egy Waldorf sem) akkor mit csinálnánk 1 után a fiacskával? Persze van szülői összefogás, így meg lehet oszutani a délutánokat a családok között, de ha valaki midnen délután dolgozik, ez nehézkes.

indianyo

Istók és az ő motoros szenvedélye :lol:

Marci de jó fej midnig :)

Szrek :) Ez az optimizmus döfi :wink:

indianyo

Votiv,
Szerintem pipec :D A szépséges fotóalanyokat nagyon jó lehet látni és ez a lényeg :wink: Nézd meg az enyémet, baromira szemcsés és homályos :lol:

Indi,
Nagyon köszi a segítséget. Most megnyugodtam, mert először el kezdtem 1000 ft-os órabérrel számolni és rögtön rosszul lettem. Meg is találtam a honlapjukat :D

Kisün,
Szóval Marcid nagyon édes :oops: :oops: :oops: Hirtelen én is azt hittem, h Dócid :oops: :oops: :oops: Ebből is látszik, h a tesók le sem tagadhatják egymást :lol:

Kép Kép
curse

Curse,
és mikor mennél vissza dolgozni? jövöre vagy csak azután? jó ötlet, amit irsz, szerintem is jobb mint a bölcsi, ha Adél még picike.

Indi,
ismerösöm fiát 3 évesen bevették a szadai W oviba.
fibi

Indi,
kaptam egy mosószódás üzit freemailre, és Rád gondoltam. :)
neet
neet

Gabi,
Montessoriban is vegyes csoportok vannak, állitolag ott is jól működik. Majd kiváncsi leszek a tapasztalataitokra :)

Votiv,
köszi a linket :D

Mása,
hu, majd megirod (akár priviben is), hogy intézted a tgyás-t? mert nekem is rögös volt az út, amig idejutottam (és még mindig nem kaptam meg persze a táppénzt.... :? )

Szrek,
akkor Te is jókat szoktál álmodni :lol:
fibi

tegnapi kép:
Kép
votiv

Fibi :) előfordul (igen ritkán) hogy fiatalabakat is bevesznek, ha az állami fejkvóta a tét - azt csak bizonyos létszám felett kapja az intézmény. Szerencsés volt akkor az ismerősöd.

indianyo

egy kis program:

Alkotónap a Skanzenben

2007. május 1-jén
9-17 óráig
A nap programja során a látogatók bepillanthatnak a múzeumi műhelyekben munkálkodó cipész, kádár, fazekas, kőfaragó mesterek műhelytitkaiba, elleshetik az alapfogásokat. A jó hangulat ébrentartásáról „mesterszakácsok”, színészmesterek, szatócsmesterek gondoskodnak.
Részletek: http://www.skanzen.hu/mesesmesterseg.html

és május 3-án Flórián napján tűzoltónap lesz ugyanitt!

aztán még

Japán gyermeknapot rendeznek május 5.-én a Millenárison. A fotókiállításon Kyoto és a japán világörökség részeinek legszebb részleteit csodálhatjuk meg, de japán kimonóba öltöztetett bábukat is láthatunk. 10 órától a japán játszóházban ismerkedhetünk a japán játékokkal: otedama, kendama, yoyo, denden daiko, koma, daruma otoshi, de kipróbálhatjuk az origamit is és a japán szótagírást. Fél 11-től minden órában a Japán mesesarokban a japán népmesék gyöngyszemeiből tartanak felolvasást. 11 és 14 órakor kezdődik a harcművészeti bemutató a karate, aikido és a kendo mestereivel. 16 órakor a Liszt Ferenc Zeneakadémia japán növendékei koncerteznek, ezután japán tánctanítás, zenés ritmusjátékok várják a látogatókat. A belépés díjtalan!
votiv

Csak bekukk, mert kissé gyengus vagyok - tegnap este betegeskedtem (hányás, hasmenés, láz).

Manóka: Gratulálok Botondhoz!

Rylie: nem tudom, hogy mennyire leszek holnap jól...

Kép
Kép
tinu

Votiv,
Istók motor-mániájától kész vagyok :wink: 8) :lol:

Fibi,
a babafalván találtam ezt a csajt. És van az indexen is a Szakbarbár, no meg a családineten is ott van. Leírod a szitudat, aztán egy-két nap múlva reagálnak rá. Ha ki lehet "okoskodni" valamit, akkor szólnak. De ez soxor fizetős kategória :roll: Ennek a babafalvás csajnak hétfőként van fogadóórája a Babafalva Szabadegyetemen.. És egy tanácsadás 5 rugó..... Mingyá' felrakom a linkeket.

Mása
szmagdi

Tinu,
jobbulást!!!

Votiv
Isti :D :D :D :D Miért nincs szívecskés szmájli? Pont egy mamás-babás oldalon?

neet
neet

szmagdi

Hja, és Fibi, meg még akit érdekel!
itt van a babafalva szabadegyetemnek a honlapja:
http://www.babafalva.hu/szabadegyetem/index.php?hun0

TINU,
Jaj ez hányós hasmenéses izé :( :( :( :( :( Jobbulást!!! +++++++

Mása
szmagdi

MANÓKA és BOTOND!! ÉLJEN ÉLJEN!!! Óriás gratula a nem pici legénykéhez és sok örömet, tejcit és jó egészséget kevés tesóféltékenységet :)

Vera: az nem lehet, hogy pofára avagy csúszómanira megy ez az ovi bekerülés?? :roll: Marci mekkora fiúcska már!!! Atyaég :)

Mása: Orsi milyen ügyes!! Mi is megvettük a bilit a hétfői pisivétel mégis a kádban zajlott :? ellenben a maci és a bari nagyon ügyesen ül a biliben :)

Kata: ez a pihenés nagyon jól hangzik!! Mi majd Pünkösdkor megyünk Tengelicre, remélem hasonlóképp sikerül feltöltődnöm ;)

Macs: ovi :shock: nem semmi szitu...
nálunk 3 ovi van a környéken, hát kiváncsi vagyok hogy lesz, mert én is úgy szeretném, hogy Kamilla oviba én meg itthon a pindurral.

VAn egy ovi nálunk ahol vegyes korosztályos csoportok vannak. Szerintetek ez jóóó?? :roll: Mellesleg ez a "szuper ovi" a környéken, bár nekem kevésbé szimpa mert nem valami zöld a kertje.. Jucus annyira érdekelne, hogy Te mint szagember mit szólsz az ilyen vegyes csoporthoz!!!?

Ruz, Zuz: nektek jogsi hogy is van most?? Meg van? :roll:

Fibi: másik betegen való szülés :P

Votiv: Istók és a motorok :) Addig jó amig nem a csajok érdeklik ennyire :lol: :lol:

Szrek: most sült ki a babapiskóta a sütőben! Irtó büdös ez a szalakáli cucc benne, de remélem az íze jó lesz ;)

Tinu: nem mék Kőbányára jövő héten, mert az eladó nem ér rá, majd csak next héten!

Lindi: jövő héten lesz akkor tali nálatok??? :roll:

Na mi el Pécsre, vasárnapig!
Addig DENI ne szülj, várj meg Bence, hagy drukkolhassak neked én is :) ! Vagy azért majd mindennap drukkolok egy picit, hátha... ;)

Rylie
rylie

Tinu: jobbulást!!! +++++

R
rylie

Szrek: hát az én babapiskótám ölég fújtós lett, közel se olyan finom, mint a tiéd volt:( szal valamit elcsesztem...nem lehet rendelni Anyukádtól alkalomadtán egy szatyorral ?? 8)

ja meg az jutott eszembe, hogy Indi nyithatnál egy ovit suttyomba és a babanyetes gyerököket pesztrálhatnád! ;)

R
rylie

Manokaeknak sok boldogsagot!!!! :) :) :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

MANÓKA! Én is nagyon gratulálok nektek!!! :P MA reggel azzal keltem, vajon megvan-e már Botond? - és IGEN!!!! :P :P

Ovi - nos, én is hallottam már olyat, hogy nem árt rákérdezni, van-e alapítványa az ovinak, és utalni rá, hogy a kedves szülő kész anyagi áldozatokra is..... Másik infóm innen a III.ker-ből: ha több helyre jelentkezik valaki, akkor jóóóó messze legyenek, mert a közelibb ovik lecsekkolják kölcsönösen a listákat - és nem szeretik, aki sok helyre beadta :twisted: :twisted: De könyörgöm, akkor hogy csináljon az ember helyet a gyerekének??????

Én vegyes csoportokról eddig CSAK jót hallottam!!! A nagyobbak pesztrálják, segítik a kicsiket, jobban leképezi egy család viszonyait és évkezdéskor az óvónők sem zakkannak meg, hogy 26 gyereket kell beszoktatni egyszerre :wink:

Tinu! gyors felépülést!!!!!

Motoros Istitől én is olvadok!!!! Annyira MÁCSÓ!!! ahhhhhhhhhhhhh :lol: :lol: :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Kata :) Hú de szuper, hogy ilyen jó dolgotok volt Galyatetőn!! :D :D képek lesznek? :wink:

Indi :) Fogzáshoz +++ hullahoppkarikát én játékboltban láttam (pl. Savoya parkban), de nem tudom tömör-e vagy milyen, de szép színes műanyag.

Macs :) Ezek az ovis kilátások hajnali keléssel elég :evil: :evil: -ek... A saját ovi viszont tök jó ötlet! :wink:

Fibi :) Ez aztán a szuper álom! :D bevállalnám én is! :lol:

Vera :) Mekkora Marcid van már! :shock: :D és nagyon cuki, ahogy így majszol :D :D

Votiv :) Új avatar rulez!! :D Isti és Mó :lol: :lol:

Tinu :) Bulást ++++++++

Mása, Rylie :) Köszi, de valszeg a héten még nem jön Bence, ugyanis a héten szabin van a doki, ő meg kivárja, az tuti :mrgreen: :lol:

Kép
Kép
denizsa

MANÓKÁNAK ÉS BOTONDNAK SOK SOK PUSZI!!! GRATULA A KICSI FIÚHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Votiv,
köszi a linket!!!

Ovi,
mindenki maga dönt...mi ház helyett az ovit válaszottuk, és nem tudom,h jó választás volt e, esélyünk sincs elköltözni, 42m2-en fogunk hamarost 5en lakni, de én nem vittem volna akármilyen bölcsibe vagy oviba, ahova mentünk volna, oda akkor még nem vették fel, most meg már nagy a bölcsihez... :lol: ahova most tartozunk ilyen szempontból szerencsés, mert már tavaly novemberben felvették, és ugye most már valahogy mindenképp be kell őt zsuppolni egy csoportba, nincs mese. Viszont kérdés, h akarom e még, hogy ő legyen a 25 helyre a 29-ik...jó e az neki, h ennyien vannak egy csoportban két óvónővel és egy dadussal???? Hogy tudnak igy figyelni az én gyerekemre???

Bébiszitty:
én is úgy gondolom, h egy óvónőnél v. dadusnál sem lehetsz biztos abban, h mit csinál a gyerekeddel, és LEHET, h még jobb is a gyereknek, ha egy néni vigyáz CSAK rá, ismerős környezetben. Talán semmivel sem rosszabb (de csak sztem!!!!) egy bébiszitty, mint egy óvónő. FŐLEG, ha lehetőséged van "kipróbálni"...
Persze nem mindegy ,h honnan választ az ember, pl. sok jó lányt ki lehet fogni, akik pszicho (? hogy kell irni?????) szakra járnak, vagy pl bnőméknek a szittyója a Petőben tanul vagyis, nem mind "képzetlen".
És ugye "képzett" óvónő is tud maradandó károkat tenni a gyermekedben, semmi nem életbiztositás.
Na, megint fos napom van, bocsi ezért, el vagyok havazva teljesen, ettől hisztis lettem, és és és...

És sztem VAN az a helyzet, lásd Macsékat, amikor BIZTOS, h megoldást kell találniuk az ottani ovinak arra, h Fülit bevegyék ODA és ne a világ másik végére. :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

És igen, tapasztalat azt mutatja nálunk, h a vegyes csoportok NAGYON jók!!!!
rengeteget tanulnak a picik a nagyoktól, a nagyok pedig olyan tolerancia-félét képesek kifejleszteni magukban egy idő után...
jó, nem mindegyik, de annak elektromos pásztor dukál. :twisted:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

"valszeg a héten még nem jön Bence, ugyanis a héten szabin van a doki, ő meg kivárja, az tuti "

Deni, de jó neked!!!
Enyém gyerek kizárólag akkor volt hajlandó születni, amikor dokibácsi elérhetetlen volt 8)

Zsanci, mi hisztisen is szeretünk! :lol:
leni

Zsan,
miért vagy elhavazva? mér' van fos napod?

Deni,
nem ma voltál/mész a dokihoz? :? vagy NST-re, vagy összekeverek vmit? :)

Rylie,
sajna csúszópénzes megoldásrol én is hallottam már :roll: (hogy úgy került be a gyerök oviba...)
Jó pécsezést! :P

Tinu,
jobbulást!+++
fibi

Sziasztok! én még új vagyok a fórmuon, de látom itt van élet :D 12 hetes várandós vagyok és nagyon szimpi a szent Imre. Azon belül is a Bálint családról hallottam jókat. Tudnátok segíteni infókkal? Fontosnak tartom a természetes szülést és e téren ők elkötelezettnek tűnnek...
Sajnos telefonszámot sehol sem találtam. Köszi előre is!
julikalács

Mása,
köszi a linkeket :) igazából arra leszek majd kiváncsi, Neked mit tanácsol, mert mi egyszer irtunk egy szakbarbárnak, de ugy válaszolt, hogy nem lehetett érteni, mit ir :? (azt nem tudom, hogy direkt e....)
fibi

Juli,
a Bálint család magánrendelöje: 386-0700. Általában délután 3-4 után hivható, asszisztens ad idöpontot. Kérdezz nyugodtan, én B. Sándorhoz járok :) Ö már nem mindig vállal újakat.
fibi

http://www.nlcafe.hu/kalkpopup.php :lol: :lol: :lol:

üdv Julikalács! :D
én nem Bálintoknál szültem, de a jó híreket megerősíteni azt tudom ;)

Zsan,
csír áp! :D
én mára már túlvagyok a napi idegbajon - majd hnap folytköv :lol:

házasságban hogy működik az ajelenség, hogy vmit meg kéne csinálnni (férfimunka), de ha te nem csinálod, a pasi csak ezer év múlva fogja és akkor se úgy? vagy ez alkat-függő? :roll:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Köszi! Megpróbálom felhívni a számot. Szerinted meliyk fiához menjek? Elolvastam itt a fúrumon mindent, de asszem a személyes találkozás is sokat számít, lehet hogy az lesz a megoldás a fenti kérdésemre. :roll:
julikalács

Szrek,
nekem nem jött be ez a kalkulátor :? hogy kő? :lol:
konkrétan milyen férfimunka? :lol: én férjem jól szokta megcsinálni a dolgokat, és a legtöbbször magától észreveszi, hogy kell (csak nagyon ritkán kell emlékeztetni), ugyhogy nem tudom, mire gondolsz :lol:
fibi

Fibi,
hát csak úgy vagyok elhavazva...úgy minden kezd összejönni, és a fejemre dőlni... :?
most (egy kevés hónappal szülés előtt) kitaláltuk, h vmennyire fel kéne újitani a lakást. Ehhez ugye kell rengeteg doboz, mindent elpakolni, aztán jön Levi és egyedül nekiáll parkettát rakni, meg festeni (HÁÁÁÁNY nap lesz ez???), szóval ilyenek...
se tgyás, se gyed nincs még intézve, vérvételre is kéne mennem, ahhoz először házidoki, aztán Gabit is fel kéne hivnom, mert nst is aktuális, és még nincs meg a hepatitiszem sem :wink:
szóóóval ilyenek...
még szerencse, h a gyerekek tudják, addig nem jöhetnek, amig anyu nincs kész mindennel... :P
képzeld, ha most jönne...
még a május 7-9-i alsópáhoki nyaralásról is lemaradnék... :wink:
nnna, az is vicces lesz, már a 38. hétben. De bátraké a szerencse... :wink:
(asszem)

Leni,
köszi, örülök!!! És bocsi, de elsőre mindig Levit irok (freudi elirás) szóval, ha néha Levinek szólitalak az nem a te hibád... :wink:
meeeeennyit kacsintok ma...talán a Mona Lisának köszönhetően..
no, meg mert egyik munkámmal már MAJDNEM kész vagyok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juli,
szerintem B. Balázshoz :D mivel B. Mihály (ha jól tudom), az öccse :lol: de róla is csak jókat hallottam (pl Kisherczegtöl).
fibi

Szrek - szerintem igen...
Ismerek olyat, aki még a villanykörtét is az ember helyett cseréli, mert az még arra sem képes... enyim meg hiába képes szinte mindenre, ki kell böjtöljem, hogy hozzá is lásson... úgy havonta-kéthavonta kitörök - aztán egy-két dolog elkészül :lol: Meg csináltam neki SK szülinapra házi emlékeztető táblicskut - na, annak legalább örült, kibiggyesztette és nagyjából használjuk is. De ami az igazi áttörést meghozta: volt egy beszélgetésünk, amiből kiderült: sok mindennek azért nem fog neki, mert parázik, hogy elrontja - és akkor mi lesz. Én meg jól megnyugtattam: akármilyen lesz, ÖRÜLNI fogok, hogy megcsinálta, sz'al ne fosson. És azóta sokkal felszabadultabban csempéz, glettel, és csinálja a satöbbit, amit egy öreg családiházban még kell. :lol: :lol:
Azt hiszem bíztatni kell őket, az a megoldás, meg csöpögtetni az önbizalmat 8) :lol: :roll:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Fíbsz,
nem olyan férfimunka :lol: :lol: hanem mittomén szerelés festés akármi

kalkulátor Ábelre nézve nekem sejött be, azért linkeltem ide, hogy próbáljátok ki, nektek igaz eredményt mutat-e (elég nagy százalékkal mondja magáról, hogy bejön, amit kalkulál)
és ha vki pont a szülinapján esik teherbe, akkor mennyi idős? ;) :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Rek,
ez AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNYIRA alkat függő! És képzeld, az én pasim pont ilyen. És mi a legrosszabb??????? Hogy én is ilyen vagyok...
és ahelyett, h szárnyakat adnánk egymásnak, húzzuk le egymást a mélybe...
vmit NAGYON elrontottunk előző életünkben, és most bűnhődünk ezerrel...
van olyan, h RONTÁS-LEVÉTEL???? működik??? nekem kezd ez már NAGGGGYON gyanús lenni... :evil:
(asszem az a csaj lehetett, akinek a kezéről többször is lecsaptam Levit)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni,
hát ez az :lol: :lol: :lol: ezeknek mindig a lelkét kell ápolni? :wink: :lol: (aranyos egyébként ahogy leírtad, hogy megbeszéltétek stb - lehet h én egy hárpia vagyok? :? :lol: remélem igen :mrgreen: :lol: )

Kisün,
én is azon csodálkoztam a legjobban, hogy Marci már ekkora! :shock: :D

Kép

Kép

szrekuc

Juli,
gratulálok a pocakodhoz ;) és üdv. itt! Látom, Fibi már ellátott egy telefonszámmal ;)

Fibi,
én beleolvasgattam az indexes fórumba és soxor abszolút nem értettem semmit :roll: . Az én helyzetemre azt reagálta a szaki, hogy mivel a min. bér ennyi megy ennyi (van diffelrenciált min. bér meg a sima), akkor a bruttó "ennyiből" "ennyit" ki lehet hozni..... És a babafalvás is ezt mondta..... De mindketten mondták, hogy ez fizetős kategória :? és hogy személyes találkozó szükséges :roll: Gondolom, vannak olyan apró betűs szabályok, amiket nem kűrtölnek szét 8) Meg hát nekik is élni kell valamiből :?
Mind1, csütörtökön kiderűl, aztán megírom Neked Pü-ben ;) Remélem nem lesz hiábavaló a dolog..... :roll: :roll: :roll:
Annyit tudok, hogy a gyedet vissza kell mondani, de hogy pontosan mikor (hogy kijöjjön a mittomén milyen nap),azt nemtudom.

Rylie,
azért a pisi még nálunk is a pelusba megy :? De mivel a "nagy dologra" felkészűl a csajszim, így könnyű elcsábítani, hogy budira csücsüljön ;)

Mása
Mása
szmagdi

Rek,
és most én is csak a szerelésről, erről-arról beszéltem... :wink:

khm...kicserélnéd végre a villanykörtét a gyerekszobában? az egy dolog, h csak aludni járunk oda, de mégis...megnyugtatna a tudat, h fel tudom kapcsolni a villanyt, HA akarom...
:wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
köszi mégegyszer. Majd beszámolok. :D
Amúgy tegnap voltam első UH-n és nagyon cuki a picim. Most már még izgalmasabbá vált az egész. Minden jót nektek... megyek dolgozni.... 8)
julikalács

Zsanci :P
Állítólag Csaba lettem volna - de a Levivel is kibékülök, úgyhogy ezentúl csak szólíts per Levinek :wink:

Rontáslevétel: én csak olyat tudok, hogy nemtudommennyi gyufafejet feloldanak vízben és azt a vizet köll meginni. Hááááááááááááát... :roll: de ez csak szemmelverés ellen jó! :lol:

Mivel Gabi úgyis szabin lesz máj 7-9, szerintem szinte mindegy, hogy egy alsópáhoki vagy egy XI.kerületi bokorban szülsz-e... :wink:
leni

Zsan,
de irigy vagyok Alsópáhok miatt :P oda egyszer nekünk is muszáj lesz menni :D (de most majd Pécsett kirándulunk :lol: )
felújitáshoz kitartás!!!+++ és Gabihoz meg vérvételhez drukk, már én is szeretnék ott tartani 8)
Ezek szerint tgyás-t Te is 4 héttel szülés elött kéred, akkor van még néhány napod :lol:

Babára készülésben én is le vagyok maradva, de tegnap már vettem neki egy édes tehénkés napozót :lol: (ha már mózest nem árulnak a Baby Bell-ben...)
fibi

Mása,
oké, köszi, majd kiváncsi leszek :wink:

Szrek,
ééééééén is szerelésröl beszéltem, ejjjjjjj :lol: :lol: én uram szereti ezeket csinálgatni itthon, imád bibelödni a kertben, pincében, furni-faragni stb. :D csak ideje nincs rá szegénynek :roll:
fibi

Zsan,
:lol: :lol: :lol: egyszer anyut megkörnyékezte kisebbségi forcsüntelör h leveszi róla az átkot, csak adjon neki egy hajszálat, amibe belecsavar egy papírpénzt :lol: :lol: :lol:

pont arra gondoltam, hogy ja, én se vagyok egy nagy háziasszony, inkább független szellem :wink: :mrgreen: úgyh persze egy olyan oltári barkács ezermester pasi mellett megőrülnék és ő is tőlem, mert valszeg mindennap 5féle sütit várna stb
én csak annyit szeretnék, hogy a 35nm-ből ne vegyen le 5-öt az, amit kerülgetünk hónapokig, mer' nem csinálja meg (meg persze apjuk nem is olyan státuszban van itt - no de akkor is)

hja, valszeg velem van a baj :roll:

Kép

Kép

szrekuc

de egyébként azért apjuk rengeteg mindent megcsinál itt - eccer :mrgreen: :lol: főleg ahhoz képest, hogy hogy vagyunk

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
forcsuntelör :lol: mire rájöttem, mit akarsz ezzel :lol:

"ezermester pasi mellett megőrülnék és ő is tőlem, mert valszeg mindennap 5féle sütit várna" - nem feltétlenül :) én sem vagyok házitündér, de emiatt pl Zsoló nagyon tud örülni, ha egy évben kétszer sütök neki nyufint :mrgreen: Nálunk a konyhában is ö a kreativabb :? :) én meg... ne kérdezd, mire vagyok jó :roll: :lol:
fibi

Fibi,
alsópáhok nálunk most a szükséges KELL (képzavar), mert augusztus végéig le kell élnünk az üdülési csekket, és mivel ici picivel már nem akarok augusztusig kimozdulni, és mivel enyim a csekk, én is kellek, szal, ezért lett hirtelen alsópáhok. Ja, meg mert eszünkbe jutott, h van csekk, és le kéne "dolgozni".

Rek,
én annyira átkozott vagyok, h még a forcsüntelör sem vesz észre az utcán... :lol: :roll:
egyébként nálunk is úgy van,h Levi szive szerint csinálná ezeket, de annyi minden más is van, és én pl. mindig bántásnak veszem, ha itthon van, és nem a gyerekeivel foglalatoskodik... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, idén nyáron mi is max. Bajára megyünk "nyaralni" 8) :lol: (amig Zsoló a gitártáborban nyomul majd)

nálunk már B is akar segiteni a szerelésben, pesze néha csak lassitja a folyamatot, de imád dolgozni :lol: ma is mondja pl a cipöjére, hogy "munkáscipö" :shock: hogy ezt kitöl hallotta?

na, elhúztam, mert nem haladok semmivel....
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: