A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

eljutottam valameddig :)

Votív, tünemények a gyerkőceid így együtt :D de Isti frizujával együttérzek, nálunk is vitatéma, apja szerint már le kellene golyózni :twisted: és nem értem a "kritikád" mert szerintem Lili nagyon nagyon szép kislány még ha anyósos is :D

Mása,
Orsinak csipkés bugyit :) olyat aminek a csikéje hátul kilóg a szoknya alól. :D amikor még oviban dolgoztam, ettől olvadtam.

Kisün,
ez az ovitéma már az egyéves mamák között is borzolja a kedélyeket itt "falun". viszont a drága magánovikban bővelkedünk :roll: :roll: jó, hogy még van 2 évünk hátha épül 1-2 óvoda :?

Kép
akata

Indi! Szrek! Gyerkőcöket viszitek magatokkal R.J.-re?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
ühüm :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Manókának ++++++++++++

Szrek! No kiváncsi leszek :lol:

Akata! ahogy olvastalak legszívesebben rohannék vissza! :lol: Képek lesznek?
gödibarbi

Valakit érdekel 5000-ért Flipper Evolution biztonsági fürdető? Egyszer használtuk, s nálunk nem jött be.
Kép
gödibarbi

Fibi! jahú ma nem műxik :(
gödibarbi

Szrekuc :) te vagy az a bizonyos illető, aki tudja, hol lehet tömör műanyag hulahoppkarikát beszerezni? Gyanús nickre bukkantam a wellnesscafén :wink:

indianyo

öööö...nem
vki visszaél ezzel a szuperegyed nickkel? :wink:
nekem egy régi fakarika van még apu egy régi munkatársától kaptuk
hiába vagyok professzionális hullahoppos, gőzöm sincs, hol lehet jót kapni :lol:
(bár ma ki is hagytam meg bűnöztem is de ki akart lyukadni gyomrom este - tegnap viszont 50percet nyomtam este :wink: :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) Nem ez a nick volt, csak nagyon hasonló. Na majd pénteken megdumáljuk, rájöttem, hogy ez kezdetben jó lenne, nem terhelem a térd- és bokaízületeket így.

Jójcakát! Remélem, Botond már úton van :)

indianyo

Sziasztok!

Megint kérnék egy kis segítséget! Dr. Urbán Mártáról érdekelne minden, ami csak eszetekbe jut. Mivel pont ma nyitott neki valaki egy külön topikot, engedelmetekkel bemásolnám oda amiket itt írtok, hátha valakinek egyszer majd segítségére lesz. Ezért kérlek titeket, hogy amit ne másoljak be Dr. Urbán Márta topikjába, azt priviben küldjétek nekem!

Előre is köszönöm!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Macs,
erre vannak a magánovik, pech, ha nem tudod megfizetni arra a "kis" időre, amig lesz hely az államiban.
A másik variáció, h viszed, ahol hely van. 17. kerület, stb...
biztos fognak Bp-en olyan ovit találni neked, ahol van hely. Lehet, h az óvónő egy hentes, lehet,h 2 órát kell utaznod pluszban miatta, de biztos megoldható. :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsána,
ebben csak az a szomorú, hogy a jelen munkahelyemen reggel 7kor kezdődik a munka... így is, a fótiba is 6-fél7 re kell majd vinnem csóringer gyereket, ami reggel 5-ös kelést jelent. el nem tudom képzelni, hogy reggel 4 kor ébresszek egy gyerkőcöt, csak mert nekem 7 re be kell érnem... ez valóban szoppancs... :(
macskanyu

és ne sajnáljatok, mert nem ezért írom, de rajtam kívül nincs olyan ember, aki tudná akár vinni, akár hozni a dedeket...
és hát magánovira sincs keret, de a másik része, hogy a környéken nincs is.. illetve egy van, a waldorf ovi, de a honlapjukon nincs ár, hogy mennyi az annyi.. :roll:
macskanyu

Macska,
102%osan megértelek és marhára sajnálom!!! (Tudom, nem ezért írtad). Nekem fél8kor kezdődik az első órám, ugye illik negyed 8ra beérnem, h megkaparintsam a naplót, összekapjam magam, pisi, stb és csöngetéskor mehessek az osztályba. Úgyhogy gyereket 6 körül kéne letenni a bölcsiben, még ha meg is lesz addigra a jogsi (amit tán jövőhéten kezdek? :lol: ), akkor is korán kell kelteni. Hát valahogy meg kell oldani. Anyukám bedolgozó volt, BEDOLGOZÓÓÓÓÓ!!! Éljenek a 70es évek végei és a 80as évek. Addig otthon tudott dolgozni, amíg alsósok voltunk. És nem is olyan gagyiul keresett, mint manapság az átverős otthoni munkák...
VISSZA A RETRÓÓÓÓÓÓÓT! 8) 8)
neet
neet

Manókáékról még semmi hír?

Az nlc-t ha olvasgatjátok: nyílt egy Top hülye Topik, vagy mi, tegnap könnyeztem rajta a nevetéstől. (ki szerint melyek a legbénább, legfeleslegesebb topikok ott)
neet
neet

Tegnap 21.50-kor megszületett Manókáék Botondja! 3530gramm és 59cm, mindenki jól van! :D :D

Isten hozta Botondot és sok tejcsit, boldogságot nekik!!!

Kép
Kép
denizsa

Húúúúúúú!!!

Isten Hozott Botond!!! Gratula Manóka!!!! Mekkora nagy legény lett :)
Kép
macskanyu

Neet,

én is ebben reménykedem még, hogy vagy sikerül ideiglenesen otthon is dolgoznom, vagy keresnem kell valami egyéb lehetőséget.A 6 órás munkán is gondolkodtam, de a reggel 7 akkor is adott.. Isten bizony, még az is megfordult a fejemben, hogy a Fótligeti babákra vigyázok, amolyan minioviként.... pedig nem vagyok az az ovónéni alkat :mrgreen:
Persze remélem felveszik,valahová a közelbe :) és csak para-post volt az enyém :D
macskanyu

ÉLJEN MANÓKA ÉS BOLDOG SZÜLINAPOT BOTOND!!!

Deni,
most akkor ti jöttök? :)

Macska,
hát valahogy majd csak elsz! :D
neet
neet

Hú, de szuper hírek :D

ISTEN HOZOTT BOTOND!!! :D GRATULÁLOK MANÓKA!!! :D

Macs,
Tényleg nem könnyű a helyzeted az ovit illetően :roll: És valóban tök igaz az, h nagyon ritka az, aki meg tudja oldani, h hozza-visszi a gyereket. Az egyik ismerősöm reggel el tudja vinni a gyereket, viszont hazafele már bébiszitter megy helyette.
Nem tudom majd nálunk is h lesz megoldva, sajna nálunk sincsenek nagyszülők (messze laknak), akik besegítsenek.

Kép Kép
curse

Nézitek a csak csajokat? Az egyik kedvencünk "vezeti" a műsort :lol:

Kép Kép
curse

Kisün,
30 éves a CSH! :D
neet
neet

Curse,
nekem háttérzaj csak. Ki vezeti?
neet
neet

Szupeeeeer hiiir :D Manokának és Botondnak hatalmas gratula!!! Huuu, de gyorsak voltak :D :D

Én azt álmodtam, hogy szülök, és nincs üres ágy, igy ráfektettek egy másik betegre :lol: És csak kicsit fájt, és nem volt gátmetszés, és hamar megszületett Ábel, és utána nem fájt semmim, és a jobb cicire máris rámászott, dejóóóó álom volt :lol: :D

Macs,
de amikor Füli betölti a 3-at, Mirka után még kapsz majd manit, nem? Tudom, hogy marha kevés :( És a szadai Waldorf ovi kb 10rugo egy hónapra, ugy hallottam, nem vészes, de csak délig lehet ott a gyerek (vagy 1-ig? :? ). viszont a bp-i magánovikhoz képest (70e körül) pl Gödöllön barátibb árakat találhatsz, a szomszéd csak 35e-ért viszi a lányát, és minicsoportba már 2 évesen felvették. (nem volt feltétel a szobatisztaság). Szal vannak azért megoldások, mégha nem is olyan ideálisak mindenki számára.

KépKép
fibi

Szia Botond! Adjál ügyes anyukádnak egy nagy puszit helyettünk!

indianyo

Szia kicsi Botond, te sem vagy egy lassan érkező :lol:

Macs,
ez gigaszopás, már bocs :( Nekem igazából a reggel meg van oldva, ha lesz hová...
És tényleg ez a nagy gáz: mi van akkor, ha neked dolgozni KELL, és úgy nem fér be a gyerek? Mondjuk így eleve nagyobb esélyekkel indulsz, de ekkora túljelentkezésnél MINDEN előfordulhat...
Nálunk is az a helyzet, hogy magánóvira egyszerűen nincs pénz, mellete meg a körzeti annyira jónak és ideálisnak tűnik :(
Na mindegy, két hét múlva minden eldől!

Köszönöm a hozzámszólásokat, szerintem be fogjuk adni még 1-2 helyre, aztán meglátjuk! :)

Tegnap délután a konyhában mellettem (és nem vettem észre):
Kép

v
kisün

Neet,
may the force be with you today 8)
kisün

Neet,
Tündike drágánk :lol: Egyébként nlc belül melyik kategóriában?

Fibi,
Jó kis álom :lol:

Egyébként bébiszitter árakat nem tudtok esetleg? Gondolom órabérben dolgoznak :?

Kép Kép
curse

Kisün,
most esküszöm, azt hittem, egy régebbi kép Dóciról, csak nem értettem, mi van a hajával. :lol: (A jobb arca (ha szemből nézed) tiszta Karcsi! :))
neet
neet

Neet,
nekem is anyukám bedolgozó volt 9 hós korom után :? :lol: Engem bevágott a járókába, ö meg varrta mellettem az ágynemüket :lol:
fibi

Kisün,
kösz. May. :lol:

Curse,
jaa. :D nlc, passz, írd be a keresőbe... vagy várj csak.... http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=146661

neet
neet

Fibi,
ugye, hogy ugye? De most már zavarjatok el a tennivalóim után :)
neet
neet

Kisün,
de gyönyörüüüüüü szemei vannak :D :D

Curse,
bébiszittyó is -ugy tudom- vidéken olcsóbb, itt 700-800/óra. A budapesti árakról Monisa meg Lindi tudna nyilatkozni.
fibi

Vera,
ááááá, imádom Marcit :lol: :lol: :mrgreen: életre(ételre?) való kölyök :D
És ovi-témában HAJRÁÁ

Fibi,
köszi, majd körbepislantok. És valóban, csakhogy pont ez az egyik gondom, hogy ha csak a gyest kapom Mirka 2. évétől, akkor már gázos a törlesztőrészleteket fizetni... ergo nagyon vlószínű, hogy tecccik-nemtecccik alapon muszáj lesz dógoznom menni... a többit meglássuk.. ha ezt el fogom tudni kerülni, akkor elkerülöm :)

Curse,
én sajna ilyen gyepesedett anya vagyok, nem adom "idegen" kézre a gyereket... értsd: bébisintér. remélem az élet sem kényszerít bele. Ezzel együtt nincs bajom velük, sőt biztosan van egy csomó, remek, kedves ember, akikkel a gyerekek is szeretnek együtt lenni, de én akkor sem... ez van :) így árat sem tudok mondani.. de itt is vannak ilyen topikok és a wiw-en is van egy csomó, árakkal együtt :)
macskanyu

Sziasztok.

Bekukucskáltam hogy van e hír Manókáékról és IGEEEEN :)

GRATULÁLOK? MANOKA ÉS BOTOND :) Nagyon ügyesek voltatok! ;)

Deni,
Orsi nagyon élvezte az ottlétet mamájánál. Majd rakok fel egy képet a disznóvágásról ;)
Most már Neked mennek a drukkok ;)

Votiv,
Pó, Mó :lol: :lol: :lol: Tényleg motoros család ;) Elképzelem, hogy egy pár év múlva hogy szedi fel Istók a csajokat ;) Helyes sármor motoros pasiként :)
Ezekszerint Istók is lassan szobatiszta lesz ;) Csak a szülők nem akarják megérteni 8) 8) 8)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jó reggelt!

Manóka:
gratulálok! :D
ISTEN HOZOTT BOTOND
Kép

Macs:
agyrém ez az ovi téma :? Szerencsére Dorkát felveszik a helyibe,na de csak szep.-től,pedig júniusban lesz 3éves :roll:
Jobb esetben is csak okt.-től tudok majd elmenni dolgozni,ha sikeres volt a beszoktatás...stb.Tehát bő 3hónapig még azt kemény gyes-t sem kapom majd :shock:
Nem irigyellek :evil:
Viszont remek,hogy nem sokára költöztök :D

Már igazán lehetne Ancsiéknál net?!

petergabi

Hülye vagyok :oops:

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! MANÓKA ÉS BOTOND! :)

Mása
szmagdi

1ébként itthoni munka nálam sem játszik. Vki mondta, hogy "dehát te tucc magántanitványt fogadni!" na, persze, egy örökmozgó mellett 2 mondatig jutnék el kb... a fordítást meg ismerösöknek osszák le többnyire, legalábbis nekem még sosem küldtek, pedig beadtam jó pár helyre....
Én is néha azon gondolkozok, hogy nagymama hiján heti 2x kb lehet h szükség lesz bébiszittyora 2 gyerek mellett, föleg olyan napokon, amikor apjuk fürdetésre sem ér haza :? Aztán meg ki tudja, lehet hogy Ábel egy tündér lesz, és jól ellesz magában :lol:
Oviba meg beiratjuk B-t jövöre, aztán lesz ami lesz 8)
fibi

Kisün,
Nagyon jó ez a képek :D Édes nagyon Dócid :D

Neet,
Nagyon tuti :lol:

Fibi,
Akkor jól gondoltam, h itt 1000ft/óra felett lesz. Érden is biztos pesti árak vannak.

Kép Kép
curse

Botond, Isten hozott!!!! NAgyon sok boldogságot az egész családnak!

Tudom, hogy lógok sok méllel, de most nagyon nincs időm :cry: Pótolom, ígérem.
Fibi!
Holnap???
Kisün!
Ma délelőtt játszó?

Puszi mindenkinek!
zuzmo1

Na, most megkövezhettek, de:

Macs,
én is csak úgy fogadnék sintért, hogy itthon vagyok én is (legalábis jóóó ideig), és ha ismerös vagy rokon ajánlja, vagy ismeri valahonnan. És hát a bölcsiben a dajka nem idegen? :? (bocs, nem kekeckedni akarok, csak hangosan agyalok :P )

Gabi,
tudom h 3 hónap is hosszú idö, de nyáron amúgysem nagyon van ovi. Vagy Nálatok igen? És pont most olvastam, hogy évközben nem olyan jó a gyereknek elkezdeni az ovit, mert egy már összeszokott csoportba bekerülni (alkalmazkodni) nehezebb, mint tiszta lappal indulni szept-ben.

Megyek is, mielött még a végén kiútáltok :mrgreen:
fibi

Zuz,
irok mélt mindjárt a holnaprol :)
fibi

Fibi:
nyáron összevont csoportok vannak,oda nem szívesen vinném.
Na meg azt mondta a vezető,hogy szerintük az a jó ha rögtön a saját óvonénihez kerül.Szóval én tisztában vagyok ezekkel,csak akkor sz@r ügy ez az egész :roll:
Viszont nagyon kíváncsi leszek erre az egészre,mivel itt össz 2csoport van,ami abszolút vegyes:3-6éves korig :?
Állítólag remekül működik.

petergabi

Éljen Botond és családja :D :D :D :D :D
én is reménykedve néztem be ma reggel, és igeeeeen :D
sok tejecskét és minden földi jót a legifjabb topiklakónak, családjának pedig szép és gondtalan életet négyesben :D

Kisün, zseniális a fotó (persze elsősorban a gyermek) :lol: :lol:

Mása, hát igen, hülye pesszimista szülők vagyunk :lol:
és képzeld reggel is hallom ám az első hangokat a gyerekszobából - a szokásos "kakaó" helyett, hogy "mó"! már nem tom röhögjek-e vagy sírjak :lol:

votiv 8)
votiv

Fibi,
Én is pont ezt akartam írni Macsnak, h a gondozónő a böliben, vagy az oviban az ovónő is idegen. Ráadásul ott több gyerekkel kell egyszerre foglalkozniuk, míg a bébiszitter csak azzal az eggyel.
Ettől függeltenül én sem vagyok híve annak, h bébiszitter vigyázzon a gyerekre, sőt én még bölibe sem adnám be, de mivel rövid időn belül vissza kell mennem dolgozni, ezért kénytelen leszek. És a két rossz közül inkább a bébiszittert választom, mert legalább az itthoni környezetében maradhat Adél és sokkal kevesebb az esélye pl. bármilyen betegséget elkapni. Szerencsére nem kell mindennapra bébiszitter, mert azért anyu annyit majd be tud segíteni.

Kép Kép
curse

Ja és eszembe jutott mit akartam tegnap még írni :)

Votiv,
Tök jó az új avatarod :D

Kép Kép
curse

Kisün,
kép :lol: :lol: :lol: Nam adsz a gyeröknek enni ??? :wink: :wink: :wink: :wink: 8)

Neet,
akkor jesz jogsid ?! Hajrá-hajrá! Menjél csak, szerezd be ;) Aztán reszkessetea autósok, gyün Neeet! :lol: 8) :lol: Na jó, most komolyan..... Szerintem intézd el minnél hamarabb, mert mindíg csak drágább lesz :roll:

Nemtudom mondtam e, de lassan intézem a Tgyást és van egy tb-s csaj, aki némi honorárium ellenében segít abban hogy többet kapjak( én min.béres vagyok) Teljesen legálisan :roll: Meglátjuk.....Jövő hét csütörtökön megyek hozzá :roll:

Mása
szmagdi

Sziasztok! És persze MÓ!!! :lol:

ÉLJEN MANÓKA ÉS AZ Ő BOTONDJA!!!!!!!!!!! :D

Zuz,
nem akarlak elkeseríteni, de azt álmodtam, hogy megírod a topikba, hogy megint babát vársz :lol: :lol: :lol: és hogy tök sokáig senkinek se esik le :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Macs,
de ez még elég messze van, nem? hiszen Mirka babával otthon leszel még egy db-ig addigra meg hátha más lesz kicsit a szitu - holnapi szél holnap fúj v vmi ilyesmi ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Fibi, Zsanci, és akit még érdekel: http://kanga.internode.hu/homeo1
egy oldal a várandósság/szülés homeopátiás kíséréséről

votiv 8)
votiv

és ennivaló Marci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol:

hajrá Neet a kocsikázással! :D

Kép

Kép