REMÉNY
Sajnálom! Majd legközelebb biztos sikerül.
Nálunk is előfordulnak ilyen éjszakák. Ki tudja mi bajuk van, sajnos (néha azt mondom szerencsére) nem tudnak még beszélni.

Az én fiamról ezt közel sem lehet elmondani. A babaklubba is úgy besöpört első alkalommal hogy még hátra se nézett, esze ágában sem volt vissza jönni hogy megvárja én is levetkőzzem.
Az utcán nem hajlandó megfogni a kezemet hiába mondok bármit önálló akar lenni. Egy ideje már kézzel kell enni mert még nem tudja használni az evőeszközt de tőlem nem fogadja el így nagy fejtörést okoz hogy 3 főnek hogy és mit főzzek. Apának külön az egészségtelen ételeket, én fogyózom nem eszem akármit, neki meg akkor olyat kell ami kézzel fogható. Néha már nagyon tele van úgy unblock mindennel a hócsukám. Anno ki voltam akadva hogy már csak egy év a gyed/gyes és milyen szemetek. Nővérem mondta hogy a két év elég is otthon a gyerekkel. Terhesen még nem is értettem hogy miért mond ilyet hisz én alig várom hogy végre ne kelljen dolgozni és hogy itthon legyek a várva várt bébimmel. Most én is sokszor úgy vagyok vele hogy inkább vinném legalább csak délelőttre a bölcsibe míg végzek itthon a melóval.
Semmit nem hagy csinálni mert játszani nem játszik a játékokkal folyton a veszélyes dolgokat keresi. Ha muszáj alvásidőn kívül vmit csinálnom az Elmot szerencsére megnézi sokszor elejétől-végéig együltében.
Nagyon makacs, akaratos, de folyton jókedvű, mindennek tud örülni. Imád társaságban lenni, felnőttekkel is de főleg gyerekekkel.
Ha fellökik, megütik az is lepereg róla de azért majd megtanítom neki ha kap egyet akkor adja is vissza. Bár gondolom előbb-utóbb rájön magától is

Azért éjszaka ha nincs baja alszik kb. 8-tól reggel 6-ig. Hiába állították át az órát akkor volt hogy fél 8-ig is aludt, de pár nap alatt visszakerültük a régi kerékvágásba így mindennaposak a hajnali kelések.

Így sokszor már ebéd előtt totál álmos. Már sokszor 10-kor is bevágná a szunyát ha hagynám. Azért legkésőbb délben ágyba kerül sokszor ebéd nélkül mert ha nyűgös akkor végképp nem hajlandó enni. Amilyen zabagép volt anno mostanában úgy kell belerimánkodni a kedvelt kajákat is. Kb. egy éves kora óta mióta megtanult járni. De jó kondiban van, ruhában mértem valamelyik nap 12 kg. Magasságát majd jövő hónapban a védőnőnél.
Ha engedi. Az orvosnál, fodrásznál általában ordít mint akit ölnek, fenemód utálja ha idegenek buzerálják. Mondjuk ezt megértem.
Még tudnék mit írni de lépnem kell mert még millió a dolog. Holnap-holnapután nem leszünk itthon mert nagyszülőkhöz megyünk.
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!!
---------------------------------
Végül két kép a legújabb hóbortról:
mostanában dobozokba ül/fekszik (persze előtte azért le kellett szednie a dvd-k felét a tartóból.... majd mint aki semmi rosszat nem csinált vígan olvasgatott.