Gabi,

mosdó
Gratula az ovihoz, tök jó,hogy tetszik a csajszinak

És most adott a feladat, be köll szerezni egy kutyát, ami saját!!
Én spec előszörre zöld fürdőszobát tervetem, de kiderült, miután megrendeltük a csempét,járólapot, hogy az egész országban nincs 9nm-nyi járólap, a választottból...

mertmivel kifutó termék... semmi más padlólap nem nézett ki jól ehhez a csempéhez, így választottam a lista következő jelöltjét, ezt a kéket
Szekrényt, mily meglepő, nagybátyám csinálta..
Katus,
nem akarlak elkeseríteni, de sajna galamoktól sok ronda betegséget lehet összeszedni...

többek közt toxoplazmózist és Cryptococcus neoformans által (egy gomba-féle) okozott idegrendszeri betegséget is okozhat. Ez a városi, vad galambokra vonatkozik, mert a házilag tenyésztett/tartott madaraknál, kiüszöbölhető és megelőzhető. Tehát akkor lehet gond, ha a néni az utcagalambokat szoktatta oda és mindent összepiszkítanak, ahol ti, illetve a gyerkőc is hozzáérhet. Ha ez a helyzet,akkor sajna a hatósági állatorvos tud ellene tenni. Ha csak a néni szobájában, ablakában vannak,közös helységekben nem, akkor rátok nem jelent több veszélyt, mint az utcán sétálás közben.
Zsána,
télleg merre???!!
Fibi,
háthiszen nekem is pont ez a gond

Füles Januári, Mirka baba augusztus eleji lesz, az összes nyári ruha óóóóóriási lesz rá..
Votiv,Zuzi, Monisa
én nem tudom, milyen leszek a 2 kőccel, ráadásul Fülesnek nem is tudom elmagyarázni, hogy tesója lesz, mivel nem beszél még.
Most azt gondolom, hogy azon dolgokért, amikért most hisztizik és NEM a válasz, a tesó miatt sem fogok engedni, viszont megpróbálo majd mennél többet 3-masban, olyan módon, hogy Fülest aktív szereplőként beleveszem, a Mirka körüli teendőkbe. /álom,álom/ legalább is ez a célkitűzés. "B" terv még nincs, ha nagyon roszul reagálna a tesójára... meg ki tudja mit teszek ha valóban ott lesz a tesó..

most nagy a száááám
Fülesmanó alszik, majd' 2 órája, remélem gyógyul is. Nagyon meleg a bucija...