A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz,
ez komoly, hogy már ilyen korban megy a klikkesedés meg a kiközösités? :lol: amugy ujfent együttérzek Veled, ez sem lehet könnyü. :? Szerintem amit Bazsó tesz, simán knöhetö, B-nek is volt régen csapkodos idöszaka. De az hogy a közeledést nem viseli másoktol, nem biztos, hogy nem alapvetö személyiségjegy :roll: és ha az, akkor oviba sem valo.
fibi

Lindi,
Végül nem írtam püt :oops: Időközben be kellett ruháznom egy újabb adag pelusban, mert hát hiába vettünk egy csomót a börzén, kifogytunk. Szóval a figurák egyenlőre tárgytalanok, de köszi tényleg a felajánlást :) Ettől függetlenül szívesen megyünk babanézőbe, ha már megvan az időpont :wink:

Fibi,
Szóval rosszul fogalmaztam az előbb, nem úgy középpontban, hanem tök jól érezte magát, amikor egyedül volt és mindenki őt nézte és ő cserébe szórakoztatott minket :lol:
Ööö izé túrógomboc végül nem volt, de helyette gyümölcsös lepényt csináltam, ami szintén túrós :)
És ha szabad Deni nevében nyilatkozni, jól vannak a pocaklakóval :) Nálunk sem voltak olyan sokat, mert délután vendégei vannak, gondolom, azért nem jelentkezett eddig :?

Homokozós babák nagyon édesek :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Dóra,
nagy gratula!!!! :D

macs, Füli édes szuper csaj! Ábel is dj-ként működik néha :twisted: (értsd: lemez szétpakolás és lejátszó buzerálás) néha meg könyvtárosként... :roll:

mamákok segítsetek plíz akinek ekcémás a kicsinye! (Fíbsz, Votiv,Leni ki még?)
kenjük kb egy hete Johi kencéjét - ennek mennyi idő alatt kell hatnia? :? :( neki is elég durván van meg nekem is és neki semmiféleképp nem szeretnék szteroidos krémet, nem is megyünk dokinénihez, mert csak azt írná fel

kinél mi volt végülis a megoldás? homeós szerek? (tudom, Fíbsz, hogy ajánlottad a dokit, de most így hirtelen ő nagyon drága nekünk, de ha nem javul, lehet, hogy muszáj lesz menni - nektek használt, amit adott?)

köszi! :D

mostanság mi is sokat játszózunk - Ábelt csak a kapu nyitogatása érdekli :roll: :lol: nagy üvöltés van belőle, ha haza kéne már menni
viszont megütöm legközelebb azt, aki arról értekezik, hogy Ábel miért nem megy még teljesen magától, bezzeg a bezzeg :twisted: :twisted: :twisted:

a másik meg h a nagyobb (ovis) gyerekekre miért nem tud a jó édes anyjuk rászólni, hogy talán ne tegye tönkre a kisebbek cuccait? :roll: :twisted:
még nem vagyunk teljesen belerázódva ebbe a játszótér-történetbe

Zuz,
tök jókat írtál szopiról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

:D
szrekuc

Nuk,
anyósod :twisted: :twisted:

Zuz, Fíbsz,
remélem, összejön az a lakáseladás :roll:

Fíbsz,
baby outletben 19900 volt vmiért hibás peg perego kocsira rakható mózes (59900 helyett)

Indike, Akata,
tök jó Domicsek sityakja és szuperek a kőcök! Domicsek tejfölözik? vmikor mi is csatlakoznánk játszózni - többet oda nem megyünk ahol ma voltunk :twisted:

Barbi,
tök jó az új cipő és Falcon is tök jó ám!

Zsan,
bekaptad a legyet :mrgreen: szuper figyelmes a bnőd! :x

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
Johi kencéjét nem ismerem, de talán 1 hét alatt jo lenne ha javulna :? Igen, Bálintnak kifejezetten használtak a homeos szerek, ill. gondolom az is, hogy lenyugodtak itthon a körülmények. mert akkor jött ki rajta, amikor feszültségekkel teli volt a légkör... :?

Curse,
ja, értem :lol: hát igen, sajna, vagy szerencsére (nézöpont kérdése) szeret egyedül játszani. sok elönye is van, de hátránya is, ahogy a mellékelt ábra mutatja. és elöbb-utobb meg kell tanulnia megosztania a játékokat, nem vehetek mindenböl kettöt, csak mert nem adná oda a tesojának pl.
fibi

Neet,
Köszi a linket, holnap megnézem részletesebben. Az egyik számba belehallgattam, tetszik a zene :D

Kép Kép
curse

KAta :) Micsoda két legény :wink: köszi a képeket!

indianyo

Szrek :) Jó kis játszó ez itt nálunk és kevés gyerek van. Én a városligetit és a margitszigetit is szeretem, no meg a jó Bikás is csúcs :)
Dé tejfölt ebédelt, igen, majd az én ebédemet (túró, első diétásnapom ebédje) is kis híján teljesen elfogyasztotta :)

Fibi :) nekünk kölcsönbabakocsink van, egy óriási batár, amiben Dé első 6-8 hónapjában aludt napközben (éjszaka is néha, amikor csak a tologatás segített a pocaknyavalyán). Óriási kényelmes, levehető mózese van. De nem hinném, hogy külön is lehet kapni.

Barbi :) éljen az első cipő! Nekünk is falcon márkájú volt, szuper, csak aztán rögtön el is hagytuk :lol: De azt vennék, ha vennék, nagyon tetszik, egyszerű, kényelmes, klassz.

indianyo

Remélem, Lili Róza ma már otthon alussza az igazak álmát szerető családja körében :)

indianyo

Fíbsz,
még azt akartam mózes-ügyben, hogy az elején nekünk egy régi típusú mélykocsi volt,ami nagyon szuper mert ring stb és ki lehet tolni is meg minden; ismerős ismerőséé volt, fémvázas nehéz izé de tök bevált :D
köszi az ekcémás dolgot - apjuk a pénzember de ő meg nem nagyon hisz homeóban :? úgyh vmi kompromisszumos megoldás kéne
meg szerinte ez vmi óriási-óriási probléma én meg úőgy vagyok vele h ne akarjon már beteget csinálni a gyerekemből (de biztos nálunk is a változások miatt van ez az ekcéma)

Indike,
jó, akkor majd csatlakozunk;) főleg, hogy skacok egy korosztály és egy fejlődési szakaszban vannak ;)

Kép

Kép

szrekuc

Homokozó Dominó és Ákos, valamint cd-s Fülicsek nagyon édesek!! :D :D És Ákos bicaja is rulez :wink:

És ha már dedek és képek, akkor hagy tegyek én is egy képet a gyönyörű Adél babáról és mamijáról (de mi is rajta vagyunk, csak hogy rontsuk a hatást :mrgreen: :lol: ):
Kép

Curse :) Még1x köszi a vendéglátást és a szuper sütit!! Adél füligérő mosolya nagyon megfogott :D :D Tök szupi, hogy ismerősöd "kapcsolt" és kárpótol a cd-ért!

Zsan :) Sztem Te is kérd vissza a rucikat, hátha a Te ismerősöd is észbe kap! :wink: És kérdezted a kilókat: én most +11-nél járok, kb 3hete nem nőtt a súlyom, de valszeg nemsokára "korrigálódik" a hiba és szívbajt kaphatok a számoktól :mrgreen: :lol:

Nuk :) Az ilyen "kedves" beszólókat meg magasról ... le, ahogy a többiek is ajánlották :wink: Szopihoz meg gratula, csak így tovább! :D

Barbi :) Gratula Angi 1. cipőjéhez! Végül hol-milyet vettetek?

Fibi :) Tudom, hogy egy anya mindig aggódik, de sztem Neked nem kell Bálintod miatt, nagyon okos és kedves fiú és valszeg a tesó is sokat fog változtatni ezen a játék-megosztásos dolgon! És képzeld, tegnap este lementünk még a kertbe egy kicsit és B. egyedül homokozott fél órán át!! (Pedig nem köti le egyébként semmi ennyi ideig, még a játszótéri homokozás sem...) Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy mi még csak törekszünk arra, ami Nagyfiadnak már nagyon megy :wink:

Na, apa már nagyon szigorúan néz rám, ideje mennem vízszintbe... puszi mindenkinek!

Kép
Kép
denizsa

macskanyu

Indi :) Ez aztán a diéta: Dominó tünteti el a Te kajáidat is :wink: :lol: De jó is az, amikor ilyen jól eszik egy gyerkőc! :D

Szrek :) Ekcémátoknak bulást!!
denizsa

delete gomb visszajött :mrgreen:

Macs! arra gondoltam, ha Füli elalszik autóban, akkor babakocsiban nem?
gödibarbi

szombat 5-6ig Fonó Kolompos táncház :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Barbi,
nem... a babakocsit különösen utálja, kivéve, ha nem kell beleülni,hanem tologathatja, ill. nem csatolom be és kimászhat..
Ha nem bömböl benne, akkor kivert-kutya pillantással nézeget és nagyon, de nagyon szomorú a kis arca... de alvás..na azt nem.
macskanyu

Jó éjjt mindenkinek, megyek megnézem Füles mit művel a kádban :mrgreen: a hangokból ítélve, tengeri csatázik....

Szépséges álommal telt , békés, pihentető éjjt mindenkinek :)

csók

Macsek
macskanyu

Macs! hát ez a "babakocsizás" ismerős.

alkotó álmokat mindenkinek :lol:
gödibarbi

helló csajok :)
csak röviden most, aztán holnap többet :)
Isti 1 angyal, öleli, simizi, puszilja a hugit, bár többször is elsírta magát, mert jelenlévő túlféltő rokonaim a frászt hozták szegénykére, aztán a kezébe adtam Lilirózát, persze vigyáztam, de olyan boldog és ügyes volt, hogy én egyáltalán nem féltem. aztán majdnem egész du. ott ugrált körülötte, aztán Lili aludt 2 órát az apája (szőranyája) mellkasán, addig mi Istivel játszottunk, és nagyon nagyon nőtt, sokat dumál és új szavai vannak, meg irtó ügyes, és már nincs kis anygalkahaja se, mert az apja levágatta, ahogy ígérte :(
Lilike is nagyon cuki gyerek, tök helyes kis bucifejű (csak még baromira hasonlít anyóskára, de remélem még alakul), és eléggé rendes csaj, csak ilyenkortájt kezdi a műsorát, ami aztán 2-3-ig tart :? egyébként ügyesen eszik és többnyire alszik, és van sok tejem is, ma már többször fejtem, nehogy bedurranjon. én is igény szerint szoptatok, ennek örömére mindkét bimbim sebes már, dehát pici még, ha böffent egyet utána megint éhes :shock:

még annyi mindent akarok, de hulla fáradt vagyok
Dóri szívből gratulálok a legifjabb topiklakóhoz :D

gyorsan itt egy kép
Kép

votiv 8)
votiv

Szia Votiv :D

Gratulahegyek a szépséges hölgyeményhez :D De jó hogy Isti ennyire jól fogadta a tesókáját! Remélem így is marad a dolog. Sok tejci is remek :D Nagyon örülök, hogy jól mennek az otthoni dolgok! Sok erőt, meg mosolyt kívánok nektek és bár kíváncsi vagyok, mi történik babafronton nálatok, de inkább kivárom, csak pihenj , ha van épp 5 perced rá.
Isti frizkója nagyon komoly!
macskanyu

Votiv,
sziasztok!! Gyönyörűek vagytok, és azt jól látom, h Isti arcán tükröződik némi megilletődöttség? :)
És ugye-ugye (hákitán-vúmen) mennyire jót tesz néha pár napra elszakadni egymástól?!! Utána annál édesebb az egymásraborulás!

Angyalkahaj meg visszanő. :D

Fibi,
arra nem gondoltál, h egy másik rácsoságy lentre? ha a mózes elfér, ez is elférhet, vagy nem? Mi egy nagyobbat vettünk lentre és az a későbbiekben kiszolgát mint járóka is (azt sose vettünk, ha valami eksön volt, csak betettem Eszcit a kiságyba, és ott várta meg, h kijöhessen). Arról nem is beszélve, h így egész nap köztünk volt (köztetek lehet) biztonságban, aludhat, forgolódhat, stb, ezt egy mózesben vagy babakocsiban anniyra kényelmesen nem lehet, vagy igen?
neet
neet

Votiv :) Jaj de szépek vagytok és micsoda jó hírek!!! Drága Okos Istóknak egy nagy puszi külön is.
Rylie :) Ui. Lindiéknél a tali napját egyeztessük, mert jövő heti programjaimat kéne fixálni. Egyelőre nekem a hétfő és a kedd foglalt.

Lindi :) Neked van már foglalt napod?

Sokat gondolok Manókára!

Nukada :) Nagyot nyeltem, mikor olvastam a rokonyokat... nálunk is volt ilyen, ember családja közölte, hogy ők adtak a fiamnak nevet, majd azon szólítják. Én meg üzentem nekik, hogy már van neve, mi adtuk neki és kötelességük ezt tiszteletben tartani, ellenkező esetben felejtős a történet. (persze nekem könnyű, nem élek velük elérhető közelségben) Nem is értem, hogy veszik egyesek a bátorságot maguknak, hogy mindenbe belepofázzanak :evil:

Mi most megyünk Gigékhez és világszép Bálinttal remélhetőleg egy nagyot fogunk játszani.

Szép napot midnenkinek!

indianyo

Neet,
bár nem nekem szólt a postod, de Fibiéknél annyira pici lent a hely, hogy nem tudom, hová férne egy bármilyen kis ágy.. sztem ezért akarja a mózeskosarat, mert az egy babányi hely csak és viszonylag könnyen mobilizálható..
macskanyu

Sziasztok!

Koszonom a sok gratulat! :)

Votiv, szepsegesek vagytok es annyira jo hallani, hogy Isti igy orul a kishuganak! :D

Indi, remelem ma odaer a telcsi! Fiad mar kesz ferfi! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv! :D
Sziasztok! Gyönyörűek vagytok! És Istók haja nekem nagyon teccik 8)
Szuper, hogy van tejcsi bőven, és hogy Isti is ilyen szuper tesó. Kicsit elfogott a nosztalgia :oops: :D Szagolgasd sokat a kcsilányt, isteni ez az újszülött illat :D
És ugye, hogy most Isti milyen nagy lett hirtelen????? :lol:
Majd mesélj, ha van egy kis időd!

Fibi!
Nem egyszerű ez a mózeskosár dolog :? Amit Szrek ajánlott, a peg peregonak a mózese újonnan tényleg rohadt drága, előnye, hogy a peg perego babakocsikra rápattintható. Szóval nagyon praktikus.
kiközösítés: na, hát én is meglepődtem, hogy ennyi idősen már egyáltalán igénylik egymás társaságát! HA nincsenek ott a haverok, B nem is tud magával mit kezdeni. És hogy milyen profin kommunikálnak! És fura módon mindig ugyanazt püföli B :oops: :twisted: :roll: Egyéként azért szeretem a játszóteret, mert B egész normáisan tud viselkedni, sőt, a többi gyerek még durvább néha. ILyenkor fellélegzek :lol: Múltkor B durvult, és egy anyuka röhögve mondja, hogy házt igen, valahol kompenzálnia kell a gxereknek azt, hogy a tesót nem verheti. :shock: Náluk is így volt, nyugodjak meg :roll:

Indi!
Jövő hétre szervezhetnénk egy délutáni Bikás játszót, arra Rylie-ék is tudnának jönni, és akkor felhívom MAnókát is, szerintem ők is jönnének. Már biztos kicsomagoltak.

Nagyon szörnyű éjszakánk volt, Pannus még be is lázasodott :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Macska (és Fibi) :)
Oké, ezt nem tudtam (csak sejtettem), akkor storno.
neet
neet

Zuz,
Pannának jobbulást!
neet
neet

Zuzi,
óóó... sok +++++ Pannusnak

Valaki árulja el nekem, milyen idő van odakint, mert mennem kell mindjárt és nem tudom, mit adjak a kölökre.... :roll: plííízz... :)
macskanyu

Neet,
köszi a tippet :) Macs jol beszél, annyira icuri a "nappalink", hogy a kanapén kivül csak B játékai férnek el, pedig alapbol rendben tartja öket :wink: és a mózest a kanapéra is fel lehet rakni (bár akkor én már csak a földre tudok leülni :lol: ), meg ki tudnám vinni a kertbe is, mivel B nyáron szinte csak ott hajlando tartozkodni :)

Zuzi,
eszembe jutottál tegnap, mert beleolvastam Ranschburg könyvébe (mit kölcsönadtam Móninak), és szo volt "ilyen" gyerekekröl mint Bazso. Majd elmesélem, ha lesz Bikáson tali, és mi is el tudunk esetleg menni :)

Votiv,
nagyon jo hirek ezek :D és nagyon szépek vagytok :D ahogy irtad, hogy Isti simogatja Lilit, meg körülötte ugrál, teljesen könnybelábadt a szemem 8)

KépKép
fibi

Fibi!
Ha van időd, leírhatnád pü-be. Nagyon érdekelne.

Macs, Neet!
Köszi!

Macs!
Mára is 20 fokot mondanak, legalábbis én úgy emlékszem, persze most biztos még hűvösebb van.
zuzmo1

zuzmo1

Zuzi,
:mrgreen: ezen jót vigyorogtam :)
még nem is mondtam, mi névfronton épp a Miriam-nál tartunk, de még semmi nem végleges... :mrgreen:
nem sok egyező pont van Apa és az én név választásaimban... :mrgreen:
macskanyu

Macs,
itt a süt nap :D és akkor indultok lassan? mert akkor eltünök porszivozni :lol:
fibi

Ja, és nem könnyíti meg a helyzetet, hogy eleve kizártak a C,Cs,S, Sz, Z, Zs,T, K betűvel kezdődő nevek, valamint a "mély" hangzásúak (pl. Dalma) és a sok szótagból állóak (mint a kedvencem: Nefelejcs).
macskanyu

Zuzi,
jo, majd leirom, ha nem felejtem :) szoval nem akarsz velem találkozni? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
És Pannusnak ++++++, remélem, gyorsan elmulik.

Deni,
köszi, amit Bálintrol irtál. Nem is akarom ragozni tovább a témát, majd egyszer szóban :wink:
És nagyon szépek vagytok a képen :D
fibi

Fibi,
Füles épp most fejezte be a reggelijét, és már akartalak hívni, hogy előbb a céghez megyek, mert félek, bealszik Füli ha tőletek megyek, alvás előtt. Ott csak fél órás dógom van, tehát nemsok időt vesz igénybe.
És miattam nyugodtan hagyd a helyén a porszittyót :mrgreen: a kertben úgy sem köll :mrgreen:
macskanyu

Szrek,
mi az a Kolompos táncház? mert szombaton járunk Pesten.
fibi

No, mi az? mindenkinek behalt a bnete? :P

Macs,
örülök, hogy itt voltatok :D kár, hogy fotot megint elfelejtettem csinálni a köcökröl.

Deni,
én is +11 kg-nál tartok, tök érdekes, hogy egy hónap alatt is csak fél kilo jött rám, de ennek most örülök 8)

Zuzi,
hát, ettöl a linktöl sem lettem boldogabb, mert Levente tavaly is 3. volt a listán :lol: amikor mondtam Zsolónak, hogy 1500 L. született tavaly, azt felelte, hogy akkor jól meglepjük a nagyszülöket, és Ábel lesz az unokájuk :lol: És anyós is boldog lehet, mert legalább Á-val kezdödik :mrgreen: , és nem lesz túl közel a névnapja a szülinaphoz :mrgreen: (mert anyos szerint ezért SEM jó a Levente a júniusi névnappal...)
fibi

Votiv :) Nagyon örülök, hogy Isti így szereti Lilit és teljes az idill Nálatok :D :D Nagyon szépek vagytok a képen így együtt!! :D :D

Zuzi :) Pannának bulást!! +++

Fibi :) Jó talit akartam kívánni Nektek, de látom már lekéstem! de azért jó volt :wink: :D Most nekem is tök másképp alakul a súlyom, mint anno Bálinttal, de remélem ebben az utolsó pár hétben már nem fog túl sok feljönni... És az Ábel akkor már biztos befutó?

És ezt muszáj elmesélnem: ma óriási csoda történt! Apa bevitte Bálintott aludni, betette az ágyába és mondta neki, hogy takarózzon be és aludjon, ő majd mindjárt jön, még van egy kis dolga és kijött. Aztán vártunk kb. 15 percet és tök csönd volt, így benéztünk és B. aludt!!! sőt még be is takarta magát!! :shock: :lol:
denizsa

Sziasztok.

Tegnap voltam UH. nagyon szépen fejlődik Levente. Már 1350gr és kb. 30 hetesek vagyunk :) Délután voltam dokinál, ahol majd két órát vártam, mire bejutottam :? Olyan sokan voltunk :roll: A doki is mindent rendben talált és azt mondta, hogy júliusig tuti nem kell +ban fizetni a H-nak..... elvileg. Aztán rákérdeztem a szülésznőre ismét és azt javasolta, hogy jó ha van. Szóval felhívtam azt a szülésznőt, akinél Orsi szültem (akkor ő ügyeletes volt) és megkértem, hogy segítse világra Orsi öcsijét is ;) Elvállalt! És nagyon szimpi volt :)
Röviden ennyi.
Aztán meg beugrottunk Deniékhez :) És tényleg eszméletlen jól áll Neki a keresztbe csíkos ;) És Bálint :P :P :P Olyan cukor!!!

És délelőtt, amíg vártam az UH-ra, beugrottam megnézni Votivot és Lili Rózát :) Úúúúúúgy elérzékenyűltem :oops: :oops: :oops:

Votiv,
mégegyszer gratulálok és nagyon örülök, hogy Istók ilyen jól fogadta a hugit :) Kell ennél több ?! :) :) :)

Nuk,
húúúúú, de utálatos egy dolog. amikor "átkeresztelik" a picit :x . Én már csak tudom...... Nálunk is egy darabi Orsi Rebeka volt :x :x :x Aztán apósom helyre rakta az anyósomat. Mondta neki, hogy ORSIKA!!!! Én meg helyeseltem ;) Szóval leszokott! De szerintem javítsd ki, hogy RÉKA!!!és nem pedig REBEKA!!! :twisted:

Fibi,
nekem az a zöld bölcső tetszett :) Nem lehet rá valahogy füleket csinálni/applikálni??? Szerintem úgy 10 pontos lenne ;)

Neet,
párod zenéje bejött (aZuramnak is) ;) :8

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Deni,
na ugye hogy megy az egyedűl elalvás ;) Mi már is így csináljuk. Én mindíg azt mondom, hogy mingyárt jövök......aztán bealszik a de a nagy várakozásban 8)

jaj, mennem kell főzni valamit, külömben éhen marad a család....
Majd jövök.

Mása
szmagdi

Mi IS már így csináljuk :oops: :oops: :oops: előbb írtam, aztán gondolkodtam) ;)

Mása
szmagdi

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így bepofátlankodom, de a segítségeteket szeretném kérni. Most tervezzük a következő babát. Az első babámat a Jánosban szültem császárral, mert arctartásos volt. Az orvos utána végig nyugtatott, hogy legközelebb simán szülhetek természetesen. Most voltam néla vizsgálaton és azt mondta, hogy nem biztos benne már. Engem ott tutti nem császároznak meg megint. Szörnyű volt.
Már bejelentkeztem Bálint Bhoz, mert róla azt hallottam, hogy csak a természetes dolgok híve és én pont ilyen mebert keresek. Azt gondolom, hogy símán szülhetnék term-en, de ha nem akkor legalább megkaphassam a babát. Úgy hallottam itt odaadják, sőt meg is lehet szoptatni. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Illetve az orvosról tudtok valamit? Minden infónak örülök!

KépKép

KépKép
lnd

Deni,
Bálintod nagyon drága és okos emberke, hogy igy elalszik egyedül :D Én bevallom, uuugy imádom, amikor hozzámbujva alszik el, és közben átkarolja a nyakam 8) mellémhúzza a párnáját, és kéri, hogy simizzem kicsit a hátát, majd odatolja a homlokát az enyémhez, nagyon jo érzés :D
Név: nálunk nincs biztos befutó még, majd a szülés napján kitaláljuk szerintem :lol:

Mása,
szuper hirek ezek, szülésznö is tökjo hogy elvállalt :) Ugye hogy nem is olyan giccses az a mózes? :mrgreen: Lehet h lehetne rá füleket applikálni, de azt irja, hogy rugalmas a váza, tehát nyeklik-nyaklik, ha megemelem gyerekkel együtt :)
Viszont most a Mária Nagyker oldalán (köszi Macs a segitséget :D) találtunk fémvázasat, és még olcsobb is, mint a kék-zöld halacskás. Holnap megnézzük élöben :D
fibi

Lnd,
BB-nál biztos jo kezekben leszel, kedves, emberséges, és nagyszerü szakember is! :D És igen, sok olyat lehet hallani, hogy császár után a köv. baba természetes uton jön világra, hajrá!!! sok függ biztos a dokitol IS.
Császár után nem tudom hogy megy a szopi, azt majd az illetékesek :wink:
fibi

Gondolom, hogy ha ő tényleg természetesség párti, akkor biztos azon lesz, hogy ne császár legyen!
Remélem, mikor megyek hozzá, már terhességet is meg tud majd állapítani. Máj. 18-ra kaptam időpontot.

KépKép

KépKép
lnd

Vannak köztetek napi visszatérő császárosok? Tehát lesz, aki saját élményekről számol be?

KépKép

KépKép
lnd

Igen, szerintem vele meg lehet ezt beszélni! Drukkolok! Aki császáros köztünk, Ancsipancsi (de ö költözik éppen, ezért nem ir pár napja), és Indianyo, de ö nem a Szent Imrében szült végül. Hirtelen nem jut más eszembe.
fibi

Jucus is császárral szült, hátha olvasgat minket!

Kép
Kép
zuzmo1

Macs,
azt mondta Bálint a Töletek kapott gyümölcsre, hogy "ablokádó" :lol: ennél csak a kombináci vijjamos, meg a dió kakarika jobb :lol: :lol: :lol:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: