Leni,
akor Fülesnek is restless szidrómája van, mert állandóan jár a lába
Kata,
bicós Ákos nagggyon szigorúan néz!!
Zsána,
ez ismerős! nekem is nyomta a szeméremcsontom Füles. Tök sz@r érzés... Ez a gyerek viszont a beleimen imád ugrálni, rugdalni és pihenkélni...ez is "vicces" néha..
És nekem nem lesz 3. gyerek!! Esetleg, netán, talán akkor, ha a 2. betöltötte a 7.életévét... esetleg...ééés roppant nosztalgikus hangulatban leszek.... és híres és gazdag agrármérnök is leszek...
kilók: +5...
Málnalevél rulezzz, én is ittam, de fogalmam sincs használt-e... azért fogom inni most is..
a bábakoktél..na az TUTI használt
Curse,
én renegát vagyok, tehát mikor úgy láttam/éreztem, a dedemet érdekelné egyéb is mint tej, akkor elkezdtem a szilárdat, a betöltött 4. hónap előtt pár nappal. Kiskanálka almalével kezdtem és almapürével folytattam, aztán barack, meggy, banán, répa, krumpli.. és Füles Zabálta... emellett a 9. hónapjáig szoptattam, amiről én szoktattam le, szintén azért, mert úgy éreztem, már csak megszokás és nem szükség. Gyakorlatilag 3 nap alatt leszokott az éjji szopiról, a reggeli szopit magától hagyta el és a napközbeniről is (persze fokozatosan, de 4 nap alatt leszokott, nagyobb hisztik nélkül.
Neet,
üdv a klubban
Vera,
majd minden hajtásnál élére vasalom és akkor talán be tudom szuszakolni a tatyómba..csak attól tartok, eléggé fog ordítani a forró vasalótól...
csóók
Macsek

mozes