Indi: ez az avatar nem fair!!! Mindig-de mindig megkívánom a kapucsínót
Lindi tali nekünk is jövőhétre tolódik, ugyanis ma reggelre lázas lett a ded és taknyol

gyorsba el pisibeutalóért és rimánkodom, hogy ne legyen semmi a pisijébe de ez csak péntekre derül ki!! Szal jövő héten elvileg bármikor jó nekünk is kivéve csüt-pénteket.
Szrek: Deni megaszonta már az oltásos cuccot, én úgy tudom 2006 januártól van az új fajta oltás.
Gyurma-rajz-homokvár-homokforma szerintem ugyanolyan kézségfejlesztő mint akármi más.
Én azt sajnálom, hogy nincs akkora konyhám, hogy Kamilla is odaférjen a gyúráshoz

pedig ha keverem a tésztát akkor ott pipiskedik és segít is, adagolja a lisztet a keverőbe
Portörlést tőlünk eddig nemigen látott még
Zuz: szenya lelépő beígérő vevők

ez olyan de olyan bosszantó lehet!!!
Monisa: szerintem sincs olyan anya aki ráfeküdne a gyermekére! Max olyan anya van aki az együttalvás miatt nem alussza ki magát rendesen, és olyan ded van aki esetleg forgolódás közben lehuppanik az ágyról és koppan a parketton

Ezek voltunk mink
Indi: ötletet köszi! Utánanézek, hogy volt-e már hasonló! Közben eszembejutott egy ilyen is: Mind&Spirit Exhibition. No nem az én ötletem ahoz most én nagyon szűkagyú vagyok, csak a ciprusi bném írta, hogy náluk volt ilyen és milyen volt és nálunk ilyen még tuttkóra nem volt
Kendővel hordod a hátadon D-t?? Hogy? és hogy kötöd fel egyedül????????????
Gabi: szerintem Ti vagytok most az Istenek Orsi szemében és az überkirály szülők és ezért megérte ez az egész cécó !! Apjuk kárpótlása

Én is olyan nagyon büszke voltam Anyura amikor elengedett GNR-re bár én akkor már kemény 16 éves voltam
Deni: köszi az üdvözletátadást, görbék
Fibi: mózest mi kölcsönbe kaptunk mert én nem akartam behajtogatni a babókát a hordozóba még egy jó ideig. A kölcsönbe kapott mózes is keményfalú volt, csak épp az babakocsi felszerkóhoz tartozott.
Neet: hát én is azt hittem, hogy fa@a csaj vagyok és semmi gáz nincs velem, ellenben az első pösentésnél majdnem megfejeltem a padlót

még jó hogy ott állt mellettem a nővérke akit előtte el akartam hessegetni, hogy ugyanmá
Meg ha jól tudom figyelik a dedet is, hogy nem-e bukik még valamit vissza, milyet kakkant stb stb. Az hogy a kismama alszik szülés után meg csak a mesében van szerintem...
Macs: Ariel reklám? Benevezhetnétek igazán! Kert:óóóóóóóóóóóó dejóóó -irigykedős smájli
Mása: ezek szerint jobban vagytok! Szuper! Tojásgyüjtő nagyot nőtt!!!
na megébredt a ded, remélem nem ment fel a láza megint
Rylie