A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi,
mindig elfelejtem, hogy már tinilányod van :lol: örülök, hogy bultok :)

Indi,
telefon :( sajnos nekünk a régiek mind elromlottak, azért cseréltünk :(
kisün

Neet,
már íródik a válasz a leveledre, de mindig közbejön 1-2 gyerek :mrgreen:
kisün

Sziasztok.

Lili Róza naggyon szép!!!! :)

Indi,
nekem sajna nincs felesleges telóm :( Orsi az enyémet is elszopogatta :? ezért beszereztünk egy újat :roll:

Gabi,
már kérdezni akartam mi újság a lányoddal :) Ezekszerint teljesen fel van spanolva ;) Tök jó! És milyen igaza van Zuzinak: öregszünk..... mert nekem sincs fogalmam mi az az emu-sok, vagy mi... :roll: :shock: :lol:

Deni,
nst ;) Húúú de izgi. Lehet hogy egyszer csak összefutsz Manókával ;) Vagy együtt szűltök :lol: :lol: :lol:

Kamilla és Adél szépségesek!

Itt egy-két kép a hétvégéröl. Orsi begyűjti a tojcsikat és kipróbálja az új fünyíróját :) Jó segítsége lesz a nagypapinak ;) Kép Kép Kép Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vera,
de édes lehet Dóci, ahogy a kisvakondnak magyaráz :D :lol:

Mása,
Orsid tündéri, és ez a csajos ruci :D
és a Te pocakodrol még nem is láttam képet, irgum-burgum :P :lol:

na, L, hátha ma el tudok aludni éjfél elött 8)
fibi

Szmagdi!
Lányod csodaédes :)

Kisün,
helló. :D

Sokmindenki,
miért "veszik el" a babát? Hát elsősorban a saját érdekében. Akármilyen fasza erős csajok vagyunk, azt azért be kell látni, h a sokórás vajúdás, szülés után előfordulhat szédelgés, fáradtság, ilyesmi. Azon a régi babamama du-on el is mondták, h ezen ne parázzunk, akiben van annyi erő, h a szobájából elmegy a csecsemősökig és a saját ágya mellé be tudja tolni a babát, az vigye, de ha félúton már majdnem kidőlsz, ne erőltesd. Rossz belegondolni, mi történne, ha egy magát szupererősnek hívő anya épp elszédülne a babóval a karjában, elesnének, stb, aztán lehetne perelni a H-t, hogy hogy is történhetett ez meg...? No meg egy párórás babának se tesz túl jót a fejreejtés.
Ugye érzitek a sarkítást a soraimban? Miután a szülőszobán nem mindig sikerül a beígért 3 órás együttpihegés (pláne frontkor, holdtöltekor, bármikor, amikor futószalagon, a folyosón is szülnek), az anya legtöbbször nem pihente még ki a fáradalmait. (De még 3 óra alatt se biztos) Tehát mégegyszer: aki ki tud menni a babóért és bne tudja vinni magához, az tegye, aki meg nem, az pihenjen és másnaptól sok-sok éven át mellette lehet minden percben, sőőt... :wink:
neet
neet

Indi,
ha valaki olyan határozott, mint te voltál, annak meg úgyis odaadják, na nem igaz? :) Mert ha "verekedni" van erőd, őt sem fogod elejteni. :D
neet
neet

Szép reggelt! :D

Votiv és Liliróza gyönyörűségesek :)

Csakúgy, mint a Festegető Kamilla, meg Szépenevő Bálint, Telepocak Adél-baba és Tojásgyűjtő Orsi :D

Remélem mindenki alaposan kipihente magát az ünnepeken, helyettünk is, mert mi rongyosra dolgoztuk magunkat a kertben, de legalább Füles élvezte a kertalakítást :lol: (sűrűn gondoltam rá, hogy mér' nem adtak ,-mondjuk a babakötvény helyett-, egy mosodát és egy varrodát a gyerek mellé Kép :mrgreen: )

Gabi,
tök jó, hogy Orsid így örült a koncertjegynek :D

Zuzi,
Aerosmith koncert rulezzzz :mrgreen: fura, de hozzád nem társítottam volna kemény rockot.. :)

szép napot mindenkinek!!!

csóóók

Macsek
macskanyu

Indike,
nekem csak pannonos telóm van, amit fel tudnék ajánlani.. nem tudom, ez jó-e. Ha érdekel, írj egy mélt, vagy privit, sztem du-tájt el tudom olvasni...
macskanyu

Sziasztok!

Én nem bántam,hogy elvitték pár órára Dorkát,mivel nagyon kivoltam.Ő hajnalban született,de délelött már betotyogtam érte,ennyi. :lol: Szerintem is úgy van,ahogy Neet írta. :D
Orsimnál ilyen nem is volt,mert akkor még este 10-től reggel 6-ig minden babát elvittek.
A koncert :lol: :
Orsi elmondása szerint sokkot kapott az első szám alatt :mrgreen:
Őrületes sikitozás+nem tudta felfogni,hogy élőben látja ŐKET! 8)
Még reggel is csak lebegett itthon.Bíztam benne,hogy ekkora élmény lesz neki és bejött :D
Egyébként ez egy tini,német zenekar/17évesek/és őrületesen nyomatják őket európában.Teltházat produkáltak a syma csarnokban.Férjem szerint teljesen profin,élőben nyomták.Szerencsére ők lájtosan emo-sok,inkább csak divat szinten./emo:elmúlás,halálvárás :shock: ,ilyesmi/
Csak azért nem aggodok a lányom miatt,mert baromi nagy skálán mozog a zenei izlése! :?
Ami durva,hogy tele volt tíz év alatti gyerekekkel is a tomboló,persze percenként szedtek ki párat és tolták ki hordágyon :shock:
Pedig eléggé vívodtam Orsi miatta is,hogy egy kicsit korai ez még,na arról meg hallani sem akartam,hogy az apja kint megvárja :!: Pedig inkább ez volt,kint dekkoltak a szülők a parkolóban másfél órát.
Na de túl vagyunk rajta! :lol: Orsi hetekig a föld felett lesz,Apja meg vígaszként németországba ment reggel a főnökeivel az esti bayer meccsre:mrgreen:

petergabi

Votiv! Gratulalok Lili Rozahoz, gyonyoru baba! :D

Indi, irtam neked e-mailt, gyors valasz kellene. :wink:

Zuz, ha Kmeten jartok, szivesen talalkoznek veletek! Atjohetnetek a gyerekekkel, mar a szep az ido a kinti jatekhoz, talan homokozo is lesz hamarosan! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gabi,
tízévesek a tombolóban :shock: szuper, hogy ilyen jó élmény volt lányodnak a koncert, naná, hogy a föld fölött lesz hetekig :lol:

Visszanéztem a gyermekek képeit, tökjók!!! :)

Neet,
én sétáltam (mit sétáltam, ügettem), csak a véres hálóinget cseréltem át a szülőszobán, mondta Vera, hogy lehet, hogy a kint várakozó kispapák és rokonok idegei nem vennék jónéven, ha egy talpig véres friss anyuka sétálna el mellettük földöntúli vigyorral az arcán. Még a csomagjaimat is vittem volna, ha hagyják, mégsem kaptam meg Marcit azonnal... szóval ez részben azért mese habbal :mrgreen:
VerekedősIndi rész nagyon tecc :mrgreen:
és hellllllóóóóóóóóóó

Macs,
mosoda+varroda :mrgreen: :mrgreen:
kisün

Vera,
mellékelek egy képet, rögvest érteni fogod, mire céloztam.. :mrgreen: :mrgreen:
engem, noha gyorsan, könnyen szültem, nem engedtek a saját lábamon átmenni a gyerekágyra.... :( pedig tényleg elegendő volt a 2 óra pihi... és még az Apjuk is ellenem kardoskodott, hogy hagyjam csak a tologatós-székes-szállítmányozást.. :? és ahogy átöltöztem, menem is Fülesért és berobbantam a csecsemősökhöz, miszerint: "holagyerekem??!!", na adták is rögvest :mrgreen:

ja, a kép:

Kép
macskanyu

Macs,
ez az a kép, ahol a fejrészbe bármely gyermek arca tetszőlegesen beilleszthető :mrgreen: Most épp azon morfondíroztam, vajon hogy sikerül megtölteni a szennyestartót egy nap alatt :lol:
kisün

Vera,
a recept:

végy egy átlagos mozgásigénnyel megáldott gyereket, add hozzá, az előkészített , egyenlőre befüvesítés ELŐTT álló kerthez. Adj hozzá: homokozókészletet, kismotort, bonobitozó szülőket, naaagy, nyitott bonobitos-edényekkel, friss ásott földkupacokat, pocsolyát és szájbavehető-méretű sóderkavicsot. Ha ezeket jól összekeverted és kezd összeállni, cserélj pelenkát a gyereken, aki minden erejét felhasználva kiszabadul, az eksön KÖZBEN, ezek után cseréld le a szükséges ruhadarabokat. Etesd meg a kölket, közben csipetnyi figyelmetlenségből hagyd elérhető magasságban a maradék kaját, mikor észreveszed, hogy megtalálta, ez eredményt konstatálva öltöztesd át ismét. Ez UTÁN nézz végig magadon és gondolkodj el, miért nem hoztál magadnak is váltóruhát...
Ha mindennel kész vagy, mosás előtt még egyszer sékeld össze a földes-homokozós keverékkel :mrgreen: Add hozzá Apa és a Te levetett ruháitokat is.

jó mosást!!

:mrgreen: :mrgreen:
macskanyu

Bazzzz, ez az ÉN problémán (is) csajok!!!!! :lol: :lol: :lol:

5 nap alatt 3adjára mosok.... ezt az érzi inkább fájónak, akinek már volt emésztője..... egy mosás asszem 70 liter víz... apának el se mondom, mert leveszi a fejem... dehát összejött... pedig hogyan??? :roll:
neet
neet

Jóreg!

Neet :) Én is azt gondolom, hogy ha valaki fáradt és pihenne, akkor a baba maradjon a többi kollágával és anya bűntudat nélkül pihenhessen, de ha szeretné az anya magához venni, akkor ne kelljen érte harcolni. Sajnos utóbbira rengeteg példa van és többnyire az anya marad alul...

Orsi :) De jó képek!

Macsinkó :) köszönöm a felajánlást, de sajnos pannonost nem tudok használni. Miféle kerti munkák? Jó is abban elfáradni :)

Johi :) Neked is köszi!

Vera :) Marcinak is szokott mesélni Dóci? Ez annyira jó korszak!
Gabi :) nagoyn érdekes, amit a koncertről írsz - én is egyedül akartam volna menni ennyi idősen, mert baromira önálló voltam(inkább persze csak lázadó, de azt hittem, mindent tudok már :lol:), de milyen jó, hgoy Orsit nem engedtétek! Félelmetes...
És klassz, hogy ilyen nagy élmény volt - apa pedig megérdemli a jó kis meccset! Godnolom, némi söröket is legurítanak majd...

indianyo

Vegyük hozzá, hgoy a kölök már eléri a kilincset és kezelni is tudja, no meg gyorsabban is odaér a leendő tett színhelyére, mint a zannya - tuti biztos a konyhai merénylet némi vécépumpás anyaggal megspékelve... :mrgreen:

indianyo

Indike,
hátul, a szintkülönbség miatt nem rézsűt hagytunk, hanem 2 "lépcső"-ben csináljuk meg a talaj esését. A födsávokba(2x1m) cserjk és egyéb növénykék leszenek ültetve, ezeket egyenként levert cölöpsor fogja meg. Nos a cölöpök föld alatti részét bonobitoztuk, a cölöpöket levertük, kivízszinteztük, és előkészítettük a föld-feltöltésre...Füles hathatós segedelmével...

ilyen az első lerakott sor:
Kép

Neet,
ugyehogy ugye??!
macskanyu

Macs :) De szép!

Dórától kaptam telefont, köszönettel. Enyém is képes már hívást fogadni, de tárcsázni azt nem.

indianyo

Sziasztok!

Votiv GRATULA!! :) Lili Róza és Te is szépségesek vagytok a fotón! :) :) Már alig várom, hogy személyesen is mesélj! :)

Rylie

Neked elfelejtettem megírni, hogy igen, mi volt unk a Szigetköz Wellnesshotelben, kb. 3 óra volt az út, autópályán, nem vészes. És jó volt a hely, csendes, családias, van Dunapart is Bendi nagyon odavolt a kavicsokért, azokat dobálta a vízbe, meg állatsimogató is van, meg ugye medence kint is bent is, úgyhogy nagyon jól éreztük magunkat, kellemes volt. Egyedül a kajával nem voltam túlzottan megelégedve, svédasztalos kaja volt, de elég kevés volt a választék.

Én már megint taknyos köhögős vagyok és a férjem is, meg Bendi is ezért nem is jöttem, mert betegen még őket is istápoljam...áááááá, inkább pihikéznék, de a férjem engem is túlnyafog.... :evil:

ruz
ruzicsky

no akkor hívlak is Indi :)

én is akarok már homokos rucikat mosniiiiii!!!!! :lol:

:) Füli és Orsi is beállít a gyönyörű modellkisasszonyok sorába. :)

Júliusig nem kell fizetni a szülésért akárhol is legyen - ezt mondta ma a rádió.... :wink:

Kép
akata

Kata,
én augusztusban szülök... :mrgreen:
macskanyu

Indi: ez az avatar nem fair!!! Mindig-de mindig megkívánom a kapucsínót :? :P
Lindi tali nekünk is jövőhétre tolódik, ugyanis ma reggelre lázas lett a ded és taknyol :( gyorsba el pisibeutalóért és rimánkodom, hogy ne legyen semmi a pisijébe de ez csak péntekre derül ki!! Szal jövő héten elvileg bármikor jó nekünk is kivéve csüt-pénteket.

Szrek: Deni megaszonta már az oltásos cuccot, én úgy tudom 2006 januártól van az új fajta oltás.
Gyurma-rajz-homokvár-homokforma szerintem ugyanolyan kézségfejlesztő mint akármi más.
Én azt sajnálom, hogy nincs akkora konyhám, hogy Kamilla is odaférjen a gyúráshoz :( pedig ha keverem a tésztát akkor ott pipiskedik és segít is, adagolja a lisztet a keverőbe :)
Portörlést tőlünk eddig nemigen látott még :oops:

Zuz: szenya lelépő beígérő vevők :evil: ez olyan de olyan bosszantó lehet!!!

Monisa: szerintem sincs olyan anya aki ráfeküdne a gyermekére! Max olyan anya van aki az együttalvás miatt nem alussza ki magát rendesen, és olyan ded van aki esetleg forgolódás közben lehuppanik az ágyról és koppan a parketton :o Ezek voltunk mink :)

Indi: ötletet köszi! Utánanézek, hogy volt-e már hasonló! Közben eszembejutott egy ilyen is: Mind&Spirit Exhibition. No nem az én ötletem ahoz most én nagyon szűkagyú vagyok, csak a ciprusi bném írta, hogy náluk volt ilyen és milyen volt és nálunk ilyen még tuttkóra nem volt ;)
Kendővel hordod a hátadon D-t?? Hogy? és hogy kötöd fel egyedül????????????

Gabi: szerintem Ti vagytok most az Istenek Orsi szemében és az überkirály szülők és ezért megérte ez az egész cécó !! Apjuk kárpótlása :lol: Én is olyan nagyon büszke voltam Anyura amikor elengedett GNR-re bár én akkor már kemény 16 éves voltam 8)

Deni: köszi az üdvözletátadást, görbék :P

Fibi: mózest mi kölcsönbe kaptunk mert én nem akartam behajtogatni a babókát a hordozóba még egy jó ideig. A kölcsönbe kapott mózes is keményfalú volt, csak épp az babakocsi felszerkóhoz tartozott.

Neet: hát én is azt hittem, hogy fa@a csaj vagyok és semmi gáz nincs velem, ellenben az első pösentésnél majdnem megfejeltem a padlót 8) még jó hogy ott állt mellettem a nővérke akit előtte el akartam hessegetni, hogy ugyanmá :mrgreen:
Meg ha jól tudom figyelik a dedet is, hogy nem-e bukik még valamit vissza, milyet kakkant stb stb. Az hogy a kismama alszik szülés után meg csak a mesében van szerintem...

Macs: Ariel reklám? Benevezhetnétek igazán! Kert:óóóóóóóóóóóó dejóóó -irigykedős smájli :)

Mása: ezek szerint jobban vagytok! Szuper! Tojásgyüjtő nagyot nőtt!!!

na megébredt a ded, remélem nem ment fel a láza megint :roll:
Rylie
rylie

MAcs :) azt is mondták, hgoy júliusban felülvizsgálják a jogszabályt az addigi tapasztalatok alapján. És igen: bárkinek kötelesek beengedni az orvosát, tehát másik kórházból a körzetibe is mehet a régi orvos.

Kata :) várom :) Mennénk játszózni... hátha Ákosnak is jól összehomokozzuk a ruciját :wink:

indianyo

Indike,
az a helyzet, hogy nincs az a píz, amiért én a Váci H-ban szüljek, viszont addigra oda fogok tartozni....azt sem tdom elképzelni, hogy a dokim átjönne oda, ráadásul úgy, hogy azt sem tudja( nem is tudhatja), hol mit talál, milyenek a kollégák és mire számíthat, ha bármi közbejönne... :? nem is szólva a gyerekágyról... nem.nem..
ameddig olyan szerencsés vagyok, hogy ha egy mód is van rá, de a szt.imrében szülhetek, akkor ott is fogok.. :D
Hálás vagyok a sorsnak, hogy ott szülhetek majd, ahol szeretnék, ahol úgy érzem a baba és én is jó kezekben vagyunk.. :)
macskanyu

Macs,
viszont akkor nem a 40 fokos hőségben kell már kínlódni a babának.....örökoptimistapozitívgondolkodásúKata :D

Indi,
én is játszózásra gondolok ma du vagy holnap 11 körülire.? :)

és még azt is mondta a rádió, hogy jópáran a mentőben szültek, mert megszűnt a kórházuk (Miskolc környékén) :evil: :evil: azért az nem lehet szép szülésélmény, max egy amerikai filmben.

Kép
akata

Neet,

nekem gyors és könnyű szülésem volt, minimális ellátandó sebbel, még ott a szülőszobán megtörtént egyedül, gond nélkül a pössentés - mégsem kaptam meg többszöri kérés ellenére sem a gyerököt. Aludni a boldogságtól persze nem tudtam és mivel SEMMILYEN indokot nem mondtak, miért nem adják oda - így eléggé szarul esett. Mert ugye, ha közlik: a gyerekkel valami nem OK, ezért tartják bent, akkor azt az ember elfogadja. De semmi ilyen nem volt. Be volt tolva az egyik sarokba a többi gyerek közé. És az egy szem éjszakás csecsemős volt jelen a gyerkőcök mellett. Ennyire én is képes lettem volna rá vigyázni... 8) No de sebaj. Már túlragoztam a témát, azt hiszem :oops: :oops: :oops:
Meg aztán: ha máshol szültem volna, jó eséllyel ez lett volna a legkisebb sérelem, ami ér.... :wink:
leni

Dora, :D :D :D :D gratula!!!!!!!!! :) :) :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziazstok!
Persze nem tudok megint visszaolvasni, talán este. Én este 7 fele szültem M-t és lábon átsétáltam a szobámba, útba ejtettem a csecsemősöket, de M-t még nem adták oda, de megígérték, hogy miután ránéz a doki kihozzák. Ez hamar megtörtént. 20 perc? 1.5 óra? Ki tudja, mert nem figyeltem az órát, de hozták.

Móni
Kép
Kép
monisa

Indi, majd akkor koszod meg, ha tenyleg odaert! :wink:

Recca :wink: koszi! Sokat gondolok am rad! Es Kata mar csak elalvashoz meg neha ejjel szopizik, de errol en tehetek. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora:
gratulálok :D
Kép
Mesélhetnél,hogy milyen az élet nálatok?!Katikáról is rakhatnál képet.

Macs:
remekül haladtok :D
Nekünk is a kert van hátra,de elfogyott a pénz,marad a 2kezünk :?
Csak baromi nagy és lankás,na de időnk,mint a tenger :lol:
Füli zabálni való :lol:

Mása:
Orsid is nagyon cuki és nagyon nagy lett,igazi csajszi már :D

petergabi

Rylie :) Bútort én se törölgetek, ellentétben az asztallal és az asztal alatti résszel ded ebédje után :lol: No de ezt oly sűrűn, hogy simán utánozható :wink:És ha egy kis székre teszel Kamillának egy kis tésztét, amit gyúrogathat? Konf ötlet érdekes, majd akkro Lindiéknékl jól megbeszéljük :)

Kamilla, Ruz gyors gyógyulást, antibigyó-és fájdalommentességet!

Dóra :) Hát az én gépem nem mutatta meg, hogy micsoda nagy híred van!!! Ó de jó, nagyon sok boldogságot, örömteli pocakosodást és gyönyörű végkifejletet kívánok!

MAcs :) Igazából az iromány inkább azokra a kismamákra nézve örömteli, akik most már a Szent Im ráébe tartoznak, de máshonnan kellett megválniuk fájó szívvel a doktoruktól. Mert így jó helyre is kerültek és jöhet velük a szeretett doktor is.
És vajon miért a váci és nem a kistarcsai kórhéz, ami szuper bababarát??? Egy kolléga még Csillaghegyről is odajárt szülni, annyira kellemesnek találta a helyet! Ez a körzetesítés brrrrrrrrrrr.
Nekünk a SOTE jutott - bár korábban is oda tartoznunk.

Kata :) Ma dálután nagyon is facérok vagyunk, holnap délelőtt is, de akkor mondjuk egy másik játszóra mennék a temetőhöz(Bezerédi lakópark, szinmte már Taksony :) ott fogok kendőzni egy kismamával, állítólag az még klasszabb játszó!

indianyo

Rylie :)

Háton keresztezettet és Tibetit használunk - bár mostanában az elsőt, mert tibetit csak akkor tudok, ha van még rajtam egy ing vagy kardigán, egyébként kirángatja magát a ded menet közben, ha valami megtetszik neki. Viszont nagyon egyszerűen megköthető és könnyű vele, tehát nagy babákat kényelmesen lehet benne hordozni

háton keresztezett

tibeti

Én már akárhol fel tudom venni a kőcöt, de azért idegen helyen inkább egy asztalra/székre ültetem és úgy veszem fel, mert Murphy nem alszik és tuti, hogy ott ejteném el...

indianyo

Dóra!!!!!
Még jó, hogy Recca ilyen szemfüles :wink: Én meg már kérdezni akartam, mi a helyzet tesófronton :lol: Nagyon gratulálok, és örülök Nektek!
MOst sajna a nagyanyám házát, padlását pakoltuk Kerekegyházán, azért nme is jelentkeztem, de amint úgy megyünk, hogy van egy szabad délutánunk, szólok!
És írj, hogy vagytok?????

Macs!
És még a fejemet is tudom ám rázni, ha kell :mrgreen:
Mosás: nekünk teraszról van a bejárat, én már ott levetkőztetem a dedet homokozás után, és amikor megyünk ott újra ráadom :mrgreen: :mrgreen: Ja, közben néha kirázom :mrgreen:

Rylie!
Amikor GNR koncert volt, én még csk 14 voltam 8) Így arról lemaradtam :roll: :lol:
Kamillának jobbulást, remélem, pisiben nem találnak semmit. Bazsó is le fog betegedni, 2 napja látom rajta, hogy nem 100-as, de nem tudom, hogy mi a baja :cry:

Na, látjátok, még sincs válasz arra, hogy miéer nem adják oda a babát egész éjjel, ha este születik :? Egyébként, most, hogy megjártam a sote 3 ágyas szülőszobáját, ami egyébként teljesen fel volt újítva, én már nme is szólok semmi rosszat a Szent Imrére!!!!! És akkor mi lehet vidéken? :roll:
zuzmo1

Indi!
Én ezekre a kötésekre alkalmatlan vagyok :( Egy 4 hós dedet nem tudnék belerakni :(
És minden nap hálát adok, hogy B olyan kisnövésű, még nem éri el a kilincset :lol:

Ruz!
Jobbulást a családnak!+++++++++
zuzmo1

Indi!
Ha Dórától nem sikerülne megkapnod a telót, nekünk van asszem egy régi nokiánk, 30-as, B szokott vele játszani, nincs benne sim kártya :lol: , de szerintem semmi baja :wink: . Szólj, és megkeresem!

Anyukám mondta, hogy látott valami műsort ezekről a kórházbezárásokról + szülésekről, és az én doki bácsim is nyilatkozott. Azért az szerintem baromira nem működő képes dolog, hogy a dokit odaviszem egy számára ismeretlen helyre :shock: Szerintem a legtöbb ezt nme is vállalná!
zuzmo1

ÚÚÚÚÚ...Dóóóriiii :D :D :D :D
nagy gratula nektek!!!

Zuzi,
nálunk ez sajna nem homok hanem föld, ráadásul bonobittal keverve, ezt meg muszáj azonnal tisztítani, így most is megy a mosógép..

Gabi,
mi is a puszta 2 kezünkkel csináljuk :) mármint a kertet....

totál ki vagyok már... Ismét ott tartunk, hogy a Ded nem és nem és az Istennek se alszik el, dél óta leragad a szeme, de nem.... már csakis akkor alszik, ha egész délelőtt kint rohangált és autóval jövünk-megyünk... :( nincs annyi pénzem/benzinem, hogy kocsiban altassam, és nem is tudom minden nap megoldani, mivel nekem is vannak néha elintézendőim, ennek viszont az az eredménye, hogy este 7 kor elájul, mert nem bírja tovább, viszont 10-11-kor kipihenten ébred és nem lehet visszaaltatni hajnali 4-5ig.... teljesen tanácstalan vagyok, semmi nem használ...az sem, ha ordítani hagyom a kiságyban, az sem ha ringatom, mert nem marad 5 percnél tovább a kezemben...
nincs ötlete valakinek????? nem csaphatom le gumikalapácsal azér' mégsem.....

most itt sír a fáradtságtól az ölemben, de elaludni nem hajlandó... :( :( :( :( és én sem tudok semmit csinálni így.....

szomorúfáradtelkeseredettmacska...
macskanyu

Zuzi,
BS nyilatkozta erről a retek klubon múltkor, hogy mennyire nonszensz egy dokit átrángatni egy tök idegen kórházba..... nemtalál semmit, nem ismer semmit, pláne nem a helyi körülményeket...
na ja, de JOGOD van hozzá, így ha a doki ,-érthető okokból-, így nem vállal, az már ugye nem az egészségügy hibája, hiszen ők a lehetőségét megadták, hogy a saját dokidnál szülhess...
macskanyu

Leni :) Zoknipárosító Hanka ééédes :lol: Nálunk is segít a gyerkőc leszedni a száraz ruhákat, és ha megtetszik neki egy szép zokni, még fel is húzza :mrgreen:

Fibi :) Bocsi, hogy összekevertem a gyakorlati ovit Bálintod esetleges jövőbeli ovijával, csak múltkor pont beszélgettünk erről a védőnővel, ő mondta, hogy elvileg be lehet adni tesó mellett, csak időben (min. fél évvel korábban) érdemes már érdeklődni.

Mása :) Orsika nagyon szééépséges :D fűnyíró is rulez, nálunk B. talicskát kapott, azzal rohangál :lol:

Johi :) Nem is meséltem, Bálintnak nagyon tetszik az órás Mimis könyv, végül tőlünk ezt kapta húsvétra, köszi még1x a beszerzést! :D És B. már mondja, hogy "Mimi" :lol: Fannika is szereti az egérkét?

Gabi :) Szuper, hogy a lányodnak így tetszett a koncert :D de ezen a tíz év alatti rajongótáboron kissé ledöbbentem, valszeg túl öreg vagyok már :roll: :lol:

Vera :) Üdvözleted legközelebb átadom :wink: Látom, Nálatok is mosó masa mosodája van, én sem értem, hogy nem állhat üresen egy napot sem a szárító, pedig még csak 1 gyerek van...

Macs :) Csupamaszat Füli nagyon édes :D Bálint képes még a pelenkáján belülre is homokot varázsolni :roll:

Ruz :) Bulást Nektek!!!

Zuzi :) Remélem Bazsó nem lesz beteg!! sok +++

Rylie :) Sütésben segédkező Kamilla nagyon cukor lehet! :D lehet, hogy nekünk is kéne egy lány? :lol: Drukkolok, hogy pisiminta okés legyen!!!

Dora :) Nagy gratula!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
denizsa

Zuzi :) akkor most kell neked egy kötős kenguru! Garantáltan tudnád a 4 hósat benne a hátadon hordani, egyszerűbb megkötni, mint a kendőt. Elöl felteszed és hátrarakod magadon. Mi így mosogattunk, mikor kicsike volt a csibészkém.

Macs :) alvás :( Az egész többit én se értem, ez annyira nehéz ügy :(

Zuz :) www.tv2video.hu vasárnap, napló első fele - az első riport a kórházas, de a másodikat is ajánlom(az előzményeket is éárdemes végignézni), ha van a pofátlanságnak és szívtelenségnek egyenértéke, akkor az az OEP nevű banda, akik halálraítéltek egy kisfiút, mikor elutasították a gyógyszertámogatását - nincs rá szó, milyen gazemberek :evil:

indianyo

Jajj Indike :(

én láttam ezt a Fókuszban , mindkét riportot, legalább annyira elkeserítő, mint amennyire elszomorító... a pofátlanságnak és érdektelenségnek úgy tűnik, nincs határa... :( :( :(

jelentem, Dedem elájult a kezemben.... szép csendben letettem, remélem legalább kicsi szunyája lesz Brügyli Kisasszonynak...

és ne haragudjatok rám, de ezt az egy képet még muszájos betennem, mert meghatódtam.... az én kis Perpetuum Mobile kölkem:

Kép

Rájli,
írtad múltkor, hogy te inkább bringát szeretnél majd Kamillkának, nos nagyon nézzétek meg, mert Füli is kapott egyet, ami gyakorlatilag 2 nap alatt szétesett, a csavarjai meghúzhatatlanok :? :evil: és sajna, Füles a bringát is ugyan úgy használja, lábbal hajtva, ill tologatva, mint a motort ( én nem vettem volna neki motort, de a nagyszülők beállítottak egyel húsvétkor, Füles meg annyira imádja, hogy nincs szívem eltiltani tőle..)

Stella nevet Apjuk totál kizárta, a Kincsővel együtt... :mrgreen:
macskanyu

Javítás:

nem a Fókuszban, a Naplóban...... :oops: :oops:

Recca,
jó nektek a holnap is? Reggel mennék tejért, ahogy Füli ébred és utána bármikor, bárhol.... sajna másképp alakult a dolog, mint terveztem, de du. sem tudok ma menni.... mél, v privi is jó..
macskanyu

Akkor mózeskosár ügyben semmi tipp? :? :(

Dóra,
gratulaaaaaaaa!!!!! :D :D :D

Deni,
és ha én pl jövö ösztöl vinném, és áprilisban van a nyilt nap, akkor ápr. elött fél évvel kell érdeklödni, vagy hogy? bocs, hogy értetlenkedek, de sosem intéztem még ilyet :wink:

ÉS ma nagyon jó volt, uiuijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - ezt B üzeni :lol:

KépKép
fibi

Szép napokat,

Dóra: gratula neked és jó babóca várást.

Fibi: de figyelmetlen vagyok, hát már írtad egysző. És még gondoltam is magamban, hogy nem tudom, hogy mire jó az a tégla.

Macs: Füles édes mint mindig. Hehe akkor lehet, új neveket keresni. Azért néha már én is szeretnék itt tartani, de még várunk egy picit. Remélem ded alszik egy kicsit és hagy téged is intézkedni, pihenni stb.
Motort miért nem akartál? Enyém gyerek imádja és én is szeretem ahogy mocizik.

Neet: én is egyetértek veled, hogy kicsit elviszik a babót, mert én pl. marha jól voltam és erős, de azért bizony szédelegtem. elvitték egy picit aztán megkaptam mondjuk 2 óra múlva szépen és felöltözteve és persze a két óra alatt is bemehettem hozzá. De amit irsz tök igaz, ebbe bele sem gondoltam, hogy mi van ha vele szédülök meg.

Deni: nálunk is nagyon menő Mimi, örülök, hogy Bálintnak is tetszik.

Zuz: akit mondtál vevőt az nem jelentkezett?

Tali nekünk is jövő héten jó lehet, nekünk a szerda tuti nem jó, a többi még krédéses, de ha lesz tali, akkor alkalmazkodunk ha tudunk.

Ruz: bulást nektek.

Gabi: micsoda szuper szülők vagytok, Oris biztosan nagyon nagyra értékel benneteket.

Rájli: remélem semmi gáz nem lesz Kamillával. Nektek is ++++.

Na L suliba

J.
johanna1975

Sziasztok!

Új vagyok ezen az oldalon, úgyhogy üdv mindenkinek!

A segítségeteket szeretném kérni, mert május 7.-re vagyok kiírva de az eddigi kórházam április30.val megszűnik,- most közölték velem, úgyhogy ha addig nem lesz meg a babám, a körzeti kórházba mehetek szülni, ami a Szent Imre.
Viszont itt nincs választott orvosom, szülésznőm, egyáltalán nem túl sokat tudok az egészről. Nagyon hálás lennék, ha tudnátok orvost, szülésznőt ajánlani, esetleg elérhetőséggel.
kangamama

Húha Kangamama,
ez nem egyszerű dolog, hiszen alig van időd hátra... szerencsére a kórházban a legtöbb doki nagyon jó, a szülésznők pedig mind nagyon kedvesek és profik. Ha körvonalazod kicsit az igényeidet, könnyebb segítenünk pl. fiatal/idős Nő/férfi alternatív párti/konvencionálisabb stb...
de ilyen ennyire a terhesség végén, nem tudom, mennyi esély van egy dokihoz bekerülni...
De ne aggódj, nagyon jó kórházba kerültél :D és ha ügyeletesnél szülsz, akkor is a legjobb kezekben leszel :D
Melyik volt a kórházad?

üdv Macs
macskanyu

itt: http://imreszul.neologik.hu/ elég sok infót találsz :)

és kit vártok? Kisfiút/kislányt? Hogy hívják? Hányadik gyerkőc? :)
macskanyu

Zuzi, ergo bebi hordozo
nagyon egyszeru hasznalni es baromi kenyelmes. mi kb fel eve attertunk mar erre a kendorol (mert ebben haton is tud aludni a kolok), es nagyon szeretem. ha erdekel, de nem akarsz bizonytalanba belevagni (tekintve, h nem olcso), felajanlom a mienket egy kiprobalasra ;)

Dora, te is mennyiszer eszembe jutsz ;) par hete kerdeztem is itt, mi lehet veletek :D

Macs, a holnap nem annyira jo, de majd kuldok mailt

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szoval nem tudtam befejezni: azért volt jo napunk, mert végre eljutottam relaxra ma, és Zsanci is ott volt :D és láttuk Votivot meg szépséges Lili Rózát :D sajna csak pár szot tudtunk váltani, mert férjeink már több mint félorát vártak ránk :? Mi még kiszaladtunk T.bálintra Nukada kölcsöncuccaiért, Rékájuk egy édes tündérke, és gyönyörü a házuk, nagyon szép helyen laknak :D
Most meg Magnumoztunk meg söröztünk a hintaágyon, hát kell ennél több és jobb? :lol:

Deni,
még azt akartam ovitémához, hogy igen, elvileg beveszik a gyereket, de ha kevés a hely az oviban, akkor azok vannak elönyben, ahol nincs otthon anyuka a picivel :? Ezt több ismeröstöl hallottam már. De én nem is fogom eröltetni az ovit Bálintnak, ha lesz hely, mehet, ha akar. ha nem lesz, hát nem :wink:

Johi,
ha jógázol, és a gyakorlat közben nem ér le a kezed a talajra, akkor jo a tégla rátámaszkodni. És igy 3 fokozatban csinálhatod az ászanákat :) éééérted :lol:

Macs,
Füli nagyon éééédes :D az már akkor jó, hogy öledben elaludt, akkor talán jobb éjszakátok lesz :)

Zuzi,
az mit jelent, hogy idegen helyre vinni a dokit?

Ha lesz tali jövö héten, mi is mennénk, ha nem kedd v szerda :)
fibi

Üdv Macskanyu!

Tudom kevés az esély arrra, hogy lesz orvos aki így elvállal, de talán megértik a helyzetemet;- nem én tehetek róla. Egyébként lehetőleg alternatív párti orvost keresek;- az előző-mostani is ilyen, mindegy, hogy férfi vagy nő csak legyen jó nagy adag beleérző képessége.
Egyébként a kórházam, a Kútvölgyi, pontosabban annak a szülészete, amit ápr.1-től úgy zártak be, hogy a finanszírozási szerződés megérkezéséig, -márc. legvége nem is tudták, hogy bezár. Most a SOTE tartja el őket a hónap végéig, utána mindenki mehet ahova akar.
kangamama

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: