A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse: de jó kép ez Adélról!! :)

Zuz: püt köszi...nekem ez az egész amit írtál akkor is :shock: és :cry: még ha csak a felét mondtad el

Barbi: no még nem eszik olyan forrón a kását, altatni még mindig könnyebb cickóval meg nem is baj ha még szopizik ;)

Kátya: mi a szösz van net a Hba? és Votivnak erre van energiája, hogy netezzen????????
Miért leszel császáros? A vérnyomi miatt?? Drukk hegyek mennek feléd is ++++

Votiv: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anniyra szép ez a baba!! óóó olvadós érzékenyülős szmájli!
Jucus ezer köszönet a szép fotókért!! Tilos a latolgatás avagy látogatás :lol:

Hamar gyógyulj és sok tejcit nyugodt jól szopizó kisjányt kívánok Votivnak ha valaki ma menne látogatni avagy latolgatni :)

Fibi: Ágoston név nekem most nagyon tetszik, és a hozzátartozó kisfiú akit vasárnap láttunk nagyon szépséges! ;)
Ancsinak küldtél sms-t? Nekem sajna megint nincs egy büdös vas se a kártyámon :roll:

Indi: Lindiékhez a csütörtököt erre a hétre gondoltam, jövő héten csak a kedd jó, mert csütörtökön megyünk a 15hós :o oltásra!

Zsan: fölfelé nem tudtok terjeszkedni? Emeletes ágy a fiúknak?? :roll:

Íme a tojásfestő kisiparos Kamilla:
Kép
Kép

Rylie
rylie

Curse :) Adél nagyon édes, ahogy így kidőlt! :D és tök csini a ruhája is, nagyon csajos :wink: :D
denizsa

Apropó: 15 hós oltás után (mi már az új fajtát kapjuk) mire számítsak??? Láz meg ilyesmi ??? :roll:

Deni: Bálintnak is van akkor huzata! :lol: Szuper, hogy ilyen jól eszik! Mocorgó pocak :)
Ha talizol Votivval mindenképp add át neki légy'szi a mi üdvözletünket is!! Tiszta gáz akartam sms-t írni neki, de most aztse tudok :oops:

R
rylie

Rylie :) Tojásfestő Kamilla nem semmi :o :o nagyon ügyes már a csajod!! és még mindig gyönyörű szemei vannak :wink: :D voltak locsolók is?
denizsa

Rylie :) Nálunk a 15 hós után nem volt semmi gáz, se láz, se pöttyök, se semmi. A doki azért írt fel kúpot, hogyha magas láza lenne, azt kiváltottam, így tökéletes volt a megelőzés :wink: :lol:
Persze átadom az üdvözletet! :wink:
denizsa

Deni: köszi!
Locsolni csak Apjuk locsolt meg minket. Öcsém már rég letett eme szokáról valamilyen ok miatt :roll:

Kúp van itthon úgyhogy akkor majd erősen gondolok rá én is és akkor nem lesz rá szükség ;)

R
rylie

www.babaviva.hu

A gugli dobta ki ezt bnémnek babavárással kapcsolatban 8)
Ámuljatok!

R
rylie

Sziasztok!

Juc,
köszi a képeket, csodaszép csajok ;) :D

Curse,
annyira édes Adél - én is akarok egy kislányt!!!!!! :lol:

Rylie,
újfajta-régi fajta 15hós - ez mit jelent?honnan lehet tudni, hogy mi mit kaptunk? :roll:
honlapot megnéztem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
tojásfestő Kamilla édes :D

Den,
te vagy a következő a 37. heteddel?????

Lindi,
mi is mennénk hozzátok, de nekem a most csüt nem jó :? vam végülis vmi időpont egyeztetve?

tojásfestő Kamilláról jutott eszembe, mikortól milyen kézműves feladványokkal kell a dedet traktálni? én magam teljesen fakezű vagyok úgyh se ötletem se semmi.... :roll:

Zsan,
tényleg, hogy bírtok négyen aludni? :shock: nagypocak+két izgő-mozgó kisfiú - wow

Kép

Kép

:D
szrekuc

Deni,
mikor mentek Votivhoz?
küldjön vki plíz Votiv mobilszámot pü-ben vagy vhogy! köszi :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek :) Votiv számát elküldtem mélben! Én ma du. megyek 4 körül sztem, ahogy fentebb írtam. És lassan tényleg én vagyok a kövi, de legalább nem vagyok egyedül, mert Manókával nagyjából egyidős a pocakunk :D és persze most Kátya a "biztos befutó" ezen a héten, megpróbálok vele is talizni a kórh.-ban.
Sztem Ti már az újfajtát kaptátok, mert asszem 2005 őszétől már azzal oltanak, de pl. mi is az újat kaptuk mint kiderült, pedig "öregebbek" vagyunk.

Rylie :) ez a link :shock: :lol: :lol:
denizsa

Mi is sz@rul aludtunk, és már 7 előtt fel kellett kelni :twisted: :twisted: :twisted:

A héten foglalózták volna a lakásunkat, ma mondta vissza az érdeklődő :twisted: :twisted: :twisted:

Fiam ma egy igazi agresszor, nem lehetett vele bírni :twisted: :twisted: :twisted:

amúgy minden csúcs szuper.............
zuzmo1

Deni, Curse!

Bálint fotója végre mosolyt csalt az arcomra :D És Adélé is :D

Na és az a komoly szakértelem, ahogy Kamilla a tojást pingálja! :lol: :lol: :lol:

Látogatóknak: Kátya is a gyermekágyas részen van, talán Votiv szobájával szemben. És egy fontos adalék, Votiv a 14-es szobában van. Csak hogy be tudjatok telefonálni :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

GAbi!
Jobbulást a családnak!!!!!!+++++++++++++++++++

Zsanci!
4-en egy ágyban :shock: KIRÁLY! :lol: :lol: :lol: Engem a fiam kitúrt a "hitvesi" ágyból, a kanapén alszom Pannussal :lol: :lol: :lol: És ha vigasztal, én egy napos vajúdás után kezdtem el csomagolni. Elvem: gyors szüléásnél úgy sincs szükség semmire, ha meg elhúzódik, van idő összepakolni :lol: A kórházban van patika, ott is lehet Tennázni! :wink: Mi kell még???? Majd viszünk be Neked mnindent. Csak pihizz, élvezd, hogy egyedül vagy!

Tinu!
7 órát egyben alszik Tündéd? :shock: Ezentúl semmiféle panaszt nem fogadunk el! :lol: :lol: :lol:

Nukada!
Én nem taszítalak ki! 8)
zuzmo1

Fibi!

Végül tegnap este hazajöttünk az ovi-nyíltnap miatt - meg legfőképpen azért, mert noha nekem még csak 31. hét, de már nem szeretek nagyon messze lenni a Szent Imrétől :oops: Miskolcon nagyon nem szeretnék szülni....
leni

http://www.babamooncollection.hu/termek ... lap&id=120

Szerintetek???
Testvérfellépőt keresek, mert már a fizikai tűrőképességem határán mozgok :?
zuzmo1

Nukada,
Gratulálok Nektek, mindkettőtöknek a tejiváshoz!

Zuz,
Én szerencsére még olyan nagy fájdalmat, mint sógornődék nem éltem át, így nem tudom beleélni (és nem is akarom) magam a helyükbe. Babát nagyon-nagyon sajnálom...

Votiv,
Filmfordításos info-t esetleg nekem is el tudnád küldeni?
Huú... de te egy ideig lehet hogy nem fogsz üzeneteget küldözgetni, NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK A HÍRNEK!!! Csodásan néztek ki, Lili Róza gyönyörű és fantasztikus a frizurája!!!
Zsanci, Indi
Gyerekkel mennyi idős korától alszotok együtt? Nem féltek, hogy ráfekszetek? Hülye kérdés - pláne, hogy én is együtt alszom M-val (na és P-vel) és ma éjjel elszundítottam, míg M. rajtam feküdt (ott piheni ki az evést) és lecsúszott oldalra. Olyan rossz volt, mikor megébredve (ki tudja 1 mp vagy 1 óra múlva?) kerestem és pár mp-ig nem találtam, aztán nem tudtam melyik gyerekemet találtam meg. Szóval nem bátorítanátok?

Deni,
Azta, nst!!!

Kátya,
Írj néha, és minden jót!

Móni
Kép
Kép
monisa

Deni :) Mire írtál délelőtt, mi már úton voltunk. Remélem,. jól sikerült az NST!

Móni :) Én még soha nem találkoztam gyerekére ráfekvő emberrel - szemben az ettől rettegőket... Hogyíy honnan ez a félelem? Én nem féltem, de nem is feküdtem még rá a dedre, akivel a kórházi első pillanattól, ahogy a kezembe sikerült kaparintani a csecsemősöktől (nagyon nem akarták adni, de én voltam az erősebb :lol:), együtt alszunk.

Zsanci :) így már érthető... Mi elnne, ha kivételesen valamelyik nagyfiú kapna ágyat? Úgy látom a többgyerekeseknél, hogy tetszik a srácoknak, hogy ők már olyan nagyok, hogy igazi ágyon egyedül alhatnak...
Ha nem sikerül visszaszerezned a ruhákat, akkor szívesen adok kölcsön Dominóéból (persze, ha elfogadod, nem fogok megbántódni, ha nemet mondasz) - mostanában nemigen lesz alkalmunk egy következőre ráadni őket.

Votiv kicsit maga alatt van ma a szülés repedés-része ill. Lili Róza besárgulása miatt. A kékfényes mobil kiságyban alszik a kis hajasbaba, így vele lehet, csak nem veheti ki a szoptatáson kívül - mert ugye üzemel a fény. Gyönyörűek mindketten!

Kátya pedig csodajól néz ki, a mai oxitocin terhelés után azt mondta a prof és a doktornő is (R.M.) hogy babácska nagyon jól van, ha nem megy feljebb a vérnyomás, akkor várhatnak még - és benne van a természetes szülés is a pakliban.

Nukada :) Én eddig is körzeten kívül voltam, ráadásul végül még csak nem is szültem a Hában, eddgi mégse rúgott ki innen senki...

Leni :) Milyen ovi? Csillaghegyi vagy, jól emlékszem? Szent György-napi mulatság Óbudán a Fő téren érdekel? Az Óbudai waldorfosok szervezik, szokásosan. Bár addigra már lehet, hogy más programot terveztél? :lol:

Kata :) Idáig csodajól votl Dé, tegnap újrakezdte a fogzást, nem tudom, hogy használ-e a lánc vagy sem, de szeretem, hogy rajta van, úgyhogy majd azért veszünk neki egyet a következő apanázsból.

indianyo

Moni, gyerek(ek)kel egyuttalvas tobb szempontbol nagyon pozitiv! :) es sztem nagyon kiralysagos is ;) mi is kezdetektol egyutt (az elejen meg ott volt disznek egy kisagy is ;)), es eddig meg egyszer sem nyomtuk ossze :lol: szoval csak batran 8)

Votivek nagyon szepek! koszi Jucus :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rylie, most nezem a kepeket: h neked mekkora komoly nagylanyod van mar :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rylie :) Ezen a héten nem tudok már Lindiékhez menni, jövő héten hétfőn kívül bármi jó.

Rendezvényötlet: recycling konferencia és workshop? Abban hosszan tudnék ötletelni :wink:
Nagyon komoly a kézművesmester :)

Szrek :) semmit sem kell kézművelni - szerintem. Úgy oviskorig bőven elég, ha Ábel utánoz téged - sőt, még utána is... persze az összes háztartási munkát: mosogatás, törölgetés, sepregetés, tésztagyúrás, sütisütés - ezek mind segítik a kis- és nagymotoros tevékenységeket is. Persze lehet külön is kézművelni, de ott is inkább ilyesmiket: papírmasé papírfecnikből csirizzel - együtt tépni a papírt és kézzel kenni a ragacsot, vagy pattogatott kukoricából füzér stb. A szabad festés és rajz is bejöhet ilyenkor már - erre lesz is igény, hiszen nyilván sokat lát téged írogatni, úgyhogy majd ő is akar nyomot hagyni a papíron.

indianyo

Gabi :) Kép

indianyo

Sziasztok,
még nem olvastam mindent vissza (suli volt ma), csak egy gyors kérdés, és néhány reakcio:

Vett e valaki valamikor mózeskosarat a gyerköcnek? És ha igen, hol, mennyiért? :?: Ha nem, hol érdemes nézni? :?: (Mária nagyker esetleg?) neten nem nagyon találok merev oldalut, amit szeretnék :? (holnap tudnánk körülnézni, amig apjuk szabin).

Nukada,
de rendes vagy :) igen, szivesen kölcsönkérném a gatyákat. Számodat nem találom, irok mindjárt privit.

Deni,
Ágostonnal nincs különösebb bajom, de végre a szivemhez nött a Levente név. És egyszerüen csak azt nem birom, hogy mindent olyan eröszakosan akar rábeszélni az emberre.... :roll:
Hitelintézés abszolut nincs, mert várunk.... féléves a szerzödés a DH-val, egy honapja semmi nem történt, de én várok a csodára... majd talán szülés után történik valami, vagy nem tudom.... nem is merek belegondolni, mi lesz, ha nem tudjuk idén sem eladni... :?

Neet, Indi,
nem panaszbol irtam, tudom, hogy örüljek, hogy van tetö a fejem felett... de tényleg nincs szabad sarok nálunk sem már, de majd megoldjuk valahogy. együttalvás meg rulez persze, egy darabig...

Rylie,
Ancsinak azért nem küldtem sms-t, mert utána Votiv irta itt a bneten, hogy majd ö fog küldeni... persze nem tudom, hogy megtette e.

KépKép
fibi

Sikerült meglátogatni Votivékat és Kátyát a kórházban, nagyon szupi volt, látom Indi már beszámolt a legfrissebb hírekről :D Lili Róza tényleg gyönyörűséges, nagyon tündéri volt, ahogy élvezte a mamija simogatását, aztán meg megpróbálta kinyitni a szemét és rámfókuszálni :D Nagyon szeret szopizni a kisasszony, így csak röviden tudtam Votivval beszélgetni, mert megint hívta a bébi, pedig szopi után jöttek :D Kátyának meg nagyon drukkolok, hogy még bent lehessen kicsit a picurka és ne legyen császár, hanem sikerül természetes úton szülnie. Nagyon jó kedve volt, mondta hogy megnyugodott, mert volt uh-on is és nagyon szépen fejlődik Emmája :D

Zuzi :) Visszamondó érdeklődő :evil: :( Infókat utólag is köszi, szerencsére fel voltam szerelkezve tel.számokkal :lol:

Móni :) Mi is hónapokig aludtunk együtt az újszölött deddel, és semmi baja nem lett! De bevallom aztán beszoktattuk az ágyába, ami közvetlenül a mi ágyunk mellett állt, így is velünk volt és nekünk, szívtelen szülőknek is több hely jutott :mrgreen: :lol:

Indi :) Igen, mesélték Votivék, hogy már jártatok ott :D csak gondoltam esetleg összefutunk :wink: Nst jól sikerült, de mi is számít jónak?? szép görbéket rajzoltunk, mert Bence hozta sajtkukac formáját :lol: méhgörbék meg leginkább laposak voltak 1-2 dombocskát leszámítva, de a sz.nő azt mondta "szép" :lol: És a vajúdóban nst-ztek, úgyhogy megvolt a kis nosztalgia is :mrgreen:

Fibi :) ????
denizsa

Fibi :) Épp most hiányoltalak! Sajnos nem tudok mózeskosár-ügyben segíteni :( nekünk nincs és valszeg nem is lesz. Sztem hallgass a szívedre és ne anyósod döntsön a gyerkőcöd nevéről! (persze nem akarok tanácsot adni, bocsi, de én sem bírom, ha vki rám akar erőszakolni vmi olyat, amihez ráadásul semmi köze :roll: ) Suli milyen volt? Rég meséltél róla! Hát akkor drukkolok DH-nak és a csodának!
denizsa

Adél és Kamilla nagyon szépek :D

Leni,
milyen volt a nyilt nap a Montessori oviban? Mi ma az erzsébeti oviban voltunk, és nagyon otthonos, kellemes hely :)
Mi még fogunk Bajára menni májusban is, ami a 35. hét lesz :) ha csak fele annyi idö alatt szülök meg, mint elöször, akkor is kétszer meg tudjuk tenni a 200 km-t 8)
fibi

Segítséget kérek :oops:
Sajnos a korábban ajánlott telefonomat nem sikerült visszakapnom, így most én kuncsorgok valakitől egy felesleges telefonért, ugyanis ma Dominó elrontotta az enyémet :( Nem tudom, mi történt vele, de egyetlen billentyűt sem érzékel a telcsim, jönnek a hívások és nem tudom felvenni a telefont :( És msot jött egy sms, de azt se tudom elolvasni :(

indianyo

Deni,
NST :D és Verával is beszélgettetek a szülésröl? :)
Igen, a szivemre fogok hallgatni név-ügyben IS :wink: Suli nagyon jo volt, ma a kozmikus nevelésröl tanultuk :) és köszi a drukkot!
fibi

Zuzi,
ez nagyon gáááz, h visszamondták a foglalást, az ilyet én sem birom :x teljesen átérzem a mérgedet :(

Éjszakákhoz kitartást Mindenkinek!+++
fibi

Csajok köszönöm a jókívánságokat,mostanra javulni látszik a helyzet :D

Délelött beszéltem Votivval és a repedéssel járó fájdalmat leszámítva nagyon kiegyensúlyozottnak és boldognak hallottam. :D

Én éppen itt röhögök magamban,mert ma van az ominózus Tokio Hotel koncert és a férjem telefonon tudósít :lol:
Van jópár sorstárs Apa,aki vihette a tini gyerekét és lerí mindenki arcáról,hogy mekkora élvezettel tette :mrgreen:
Azt mondja,hogy már a parkolóban remegett Orsim lába :mrgreen: Fúúú,de szenya vagyok saját gyerekemmel... :oops: /azért irigykedem egy kicsit,hogy milyen jó is tininek lenni :lol: :wink: /

petergabi

Gabi,
csak így tovább! (Jobbulás terén)

Fibi,
én nem is vettem panasznak. Én se tudnék hirtelen hova tenni itt még egyet. Esetleg a kutya foteljét ha arrébb teszem... :lol:
És ha 28án este Baján lennél véletlen, a Zuramék ott fognak koncertet adni. :D

Den,
nosztalgia rulez és a szép görbék is. :D

neet
neet

Kamilla tündér, ahogy fest! :D

És ahogy Adél kidőlt.... éljenek a cumis csajok, én már csak azt mondom. :D

Nukada,
tasz, tasz. :lol: :lol:
neet
neet

Den,
Anyós aranyos, olyanok apóssal, mintha a nagyszüleim lennének, de azért jobb külön. :) Összeférhetetlen vagyok, na bumm. :lol:

Zuz,
azért midnen oké, ugye? Jó a hozzáállásod, tetszik. :D

Fibi,
nektek házhoz nem lehetne toldani? Bocs, nem emlékszem, h volt-e téma, csak a költözés maradt meg, mint terv. Plusz egy szoba (vagy kettő), akár fából is, és még 2 gyerek is jöhet, hm?
neet
neet

Na, mára el, jönnek a kétbetűs sorozataim. Ma már nem érem el a négyezret. De ti se írjatok annyit, mert holnap nem lesz sok időm olvasni. :D
kösz.
neet
neet

Gabi :) Koncert rulez :lol: és örülök, hogy már jobban! :D

Fibi :) Már ovit néztek?! :shock: hű de repül az idő.... :roll: Suli izgin hangzik :D Nem tudtunk Verával beszélgetni, mert épp szült az egyik kismamája, így csak be-benézett hozzám, majd a jövőhéten 8) Így az egyik vajúdó mamival meg az őt "őrző" munkaerővel beszélgettem, aki mesélte hogy pl. legalább 10 új doki jön a kórházba nemsokára, de a nagyobb "dömpinget" még nem érzik.

Jaj és mielőtt elfelejtem: természetesen átadtam az egész topik üdvözletét és jókívánságait (Rylie és Curse, a Tiéteket is :wink: ) és Votiv mondta, hogy valszeg csütörtökön mennek haza, addig lehet látogatni!
denizsa

Neet :) Ennél én sokkal összeférhetetlenebb vagyok :mrgreen: :lol: Jó sorozatolást! :wink:
denizsa

Fibi :) Én sem gondoltam, hogy panaszkodsz, de ha mégis azt tennéd - hát ez a hely itt arra (is) való. Ám: ha feldobsz egy labdát, mindig ott terem néhány játékos, hogy lecsapja :wink:

Gabi :) Én nem is tudom, kik ezek a népek, de biztos nagyszerű dolog, ha Orsi így odavan értük :lol: Lényeg, hogy teljesült a szíve vágya - szuper klassz szülők vagytok!!!!

Zuzi :) Nagyon sajnálom a visszamondást, tudom, mennyire vártad :( Én még sosem láttam használatban testvérfellépőt, így nem tudok nyilatkozni. Esetleg lassan nekiállhatnál megtanulni a háti hordozást... Én simán megyek órákat sétálni a két uncsival kézenfogva és Dominóval a hátamon. Igaz, nem rugalmas kendőben. Egyébként is úgy 7-8 kilótól már nemigen ajánlják az elöl hordozást, csípőn meg tesóval nem túl jó.

indianyo

Fibi: nehogymááááááááá más adjon nevet a gyerekednek. Anyós meg aztán főleg ne (félreértésneessék nagyon jóban vagyok anyóssal, de azért nevet ne adjon a gyerkőcnek).
Mit vettél Zsoltinak? én végül csak apróságokat, de ennek is nagyon örül. Legjobban a legónak. Nem röhögni. :lol: :o

Rájli: Kamilla nagyon ügyes és milyen szép

Curse: Adél helyes a szoknyácskájában.

Tegnapi kórházlátogatás nagyon jól sikerült, megállapítottam a következőket:
Votiv csodásan néz ki, mintha nem is egy nappal elötte szült volna. Babája pedig gyönyörűséges és nagyon helyes baba és nagyon szépeséges a haja.
Kátya szuperül néz ki és nagyon optimistának tűnt, pedig tegnap még nem is tudta a mai jó híreket. Mennyire megérdemli, drukkolok neki, hogy minden jól menjen.
Zsanci fantasztikusan néz ki, nagyon szép kismama.
Zuzi pedig annyira sugárzó kétgyerekesanya, hogy csak na... szuper volt a látogatás, alig várom, hogy mehessünk a kövi babamamalátogatásra.... :-)

Gabi: jobbulást nektek.

Fibi még: mózesban nem tudok segíteni sajna, nincs tapasztalatom.

Indi: nem ígérek semmit, de szétnézek holnap a telcsó ügyben, hátha találok egyet. Bár nem tom ígérni.

Én is együttalvás ellenes vagyok, mármint állandóra, de azért minden reggel van egy két óra összebújás, de szó ami szó az ágy apáé és anyáé.... Fanni pedig imádja a kiságyát. De persze totál elfogadom az együttalvás pártiakat is.

Jaj annyi mindent akart méeg, de vár a fürcsi... meg fektetés és vacsi... szép estét mindenkinek.

Johi
johanna1975

Indi, ugyan a békási Montessori oviban voltunk látogatni - de a Waldorf Szent György napi rendezvénye ÉRDEKEL!!!! Írsz nekem róla priviben? (mi ez pontosan, hánykor kezdődik, vagy csak hogy hol érdeklődjek felőle? Tényleg, szerinted az óbudai Waldorf oviban van nyílt nap? Igazság szerint, a szívem csücske, az a Waldorf - csak hát az nem állami => fizetős)

Fibi, mivel első szülés is gyors volt és kíméletlen, ráadásul kiírás előtt 16 nappal - para-woman lévén én már nem merek vigéckedni :roll: Persze simán lehet, hogy majd jól meglepődök és vajúdok egy kétnaposat :lol: :wink: Jó neked, hogy még mehetsz családlátogatni!!!!

Anyósnak én nem engedek névbe beleszólást - pedig nem olyan horror anyós, mint a tiéd :twisted:

Votivot azzal bíztatnám: legalább szabad a mobil kékfény!! nekem be kellett fixen adni a csecsemősökhöz dedet, mert már másik baba használta :cry: Úgy zokogtam, mint ha szívműtétre vitték volna :oops: :oops: :oops:

Tényleg, Indi! Mivel tudta megkaparintani csecsemősöktől D.-t? Én szülsé utáni éjszaka kb. 2 óránként jártam könyörögni, hogy adják már ide, de NEM :cry: ragaszkodtak a reggeli gyerek-kiosztáshoz. Ezt most szeretném elkerülni.

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Zuzi,
erről a tesófellépőről csak azt hallottam pont tegnap, hogy ezt a fajtát csak a saját babakocsira való felpróbálás után szabad megvenni, mert elég nagy, így előfordulhat, hogy gorilla kezekre lesz szükséged, ha el akarod érni a babakocsi tolókarját :wink:

Fibi,
mózest mire tervezed használni? Mert ugye kocsiban csak hazahozáshoz lehet... :roll:

Nyílt nap amúgy tetszett, utoljára ovis koromban voltam oviban, és most rájöttem: el tudnék bent szöszmötölni pár hónapot :lol:
leni

Na, még egyet dicsekszem, aztán eldugulok:

Mai siker: Ded alkalmazható zokni párosításra!!!! A nem mintás férfizokniknál is helyesen választott a kupacból!!! :lol: :lol:

Monisa, jól emlkészem, hogy végül nem tetted be ide a szülés story második fejezetét? vagy csak figyelmetlen voltam :oops:
leni

Neet,
pont 28-án megyünk le Bajára (a május elsejés hosszu 7végére:D )Miben és hol játszik majd a zurad? :lol:
De igen, lehetne böviteni, csak ha már hitelt veszünk fel (ha tudunk...), akkor inkább a költözés, mert nem sikerült itt megszokni a faluban :? (és félek is a bövitéses macerátol, nem nekünk valo) De ha nem tudjuk eladni, akkor nem lesz más megoldás.

Deni,
ööö, lehet h félreérthetö voltam :) nem Bálintnak néztünk ovit ma :wink: (Igaz, hogy jövöre mehetne ELVILEG, de kisteso miatt ugysincs sok esélyünk) A tanfolyam keretében voltam ma az erzsébeti oviban: egyszer elöadás van, egyszer meg gyakorlat (megfigyelés egy ovis csoportban az elözö témában).

Johi,
hát, ö márcsak ilyen marad, szeret mindenbe beleszolni :? :lol: amikor csak nekem mondogatta, tojtam rá. csak akkor pipultam be, amikor Bálintot kezdte oltogatni, hogy "mondd szépen: Ágoston, ugye milyen szép név", és ezt legalább tizszer...
A Te uradnak is bódogot :D Zsoló azt kapta, amit kért: parafábol jógatéglát :) hogy könnyebben tudja csinálni az ászanákat :lol:

Leni,
és felirták Hankát a várolistára végül? :)
hát, van nekem is néha olyan hátso gondolatom, hogy lehet h elöbb szülök, de talán nem 5-6 héttel a kiirás elött :wink: aztán persze sosem lehet tudni :lol:
Jaaa, én azt sem tudtam, hogy hazahozásra (H-bol, ugye?) lehet használni sima mózest autoban. Amugy jo pénzért láttam olyat, amit be lehet már kötni kocsiba IS.(nekünk sima is jo lesz, mert autohoz van a hordozonk) A mózest azért szeretném, mert az also szinten nem tudnám hova tenni Lementét. Régen B egy bölcsöben volt, ami tönkre is ment, meg nem is biztonságos nagyteso ellen :wink: Mozesben meg ki tudnám vinni a kertbe is, ha elalszik benne (naivFibigondolja), mert B egész nyáron az udvaron szeret lenni.
fibi

Leni :) Votiv se tudta megszerezni a babáját, hiába követelte, elhajtották(mondjuk erős fájdalmai voltak a gátsebe miatt, úgyhogy végül el tudta magát foglalni..) Én egy olyan kórházban szültem, ahol császár után eleve 24 óráig kötelezően az őrzőben vagy - ami egy másik emeleten is van, de én ahogy abbahagytam a fájdalomcsillapítás miatti hányást, rögtön lementem az osztályra. Kértem a babát. Mondták, hogy jó, msot egy kicsit elvihetem, de 3 óra múlva úgyis fürdetés, utána csak reggel adják oda. Én meg beintettem és emlékeztettem őket a jogaimra:JOGOM VAN MINDEN PILLANATOT EGYÜTT TÖLTENEM A SZÜLÉS UTÁN A KISBABÁVAL...próbálkoztak ugyan azzal, hogy szegény császáros anyuka majd nagyon fáradt lesz és pihennie kell, mire én mondtam nekik, hogy 5 hónapot előre pihentem, no meg a császár alatt, sőt utána se fát vágtam, úgyhogy ide a kölökkel.

Óbudai Waldorf-ovit érdemes felhívni és kérdezni, esetleg bemehetnél egy napra "hospitálni", ezt nem tudom megmondani, a Waldorf-ovi egy nagyon szoros, családi közösség.
Szent György napi mulatságot a W-iskola szervezi minden évben, ilyenkor van vásár, mindenféle színházi bemutató, zene-bona, móka-kacagás, csudajó! Ápr. 28-án lesz. Én is csak érdeklődő vagyok, de jövök, mert szeretem az ilyen dolgokat. Montessori nem magánovi?
W-ovi valóban fizetős, alapítványi, tudom, hogy nem olcsó

indianyo

MIÉRT VESZIK EL A BABÁT, HA ESTE SZÜLETIK?????????????? :shock: :roll:

Én azon is megorroltam, hogy amikor Pannus született, és a szülőszobán megszoptattam, olyan édesen bealudt, így könnyű szívvel adtam át a csecsemőkommandónak, és amikor zuhany és egy kis pihi után mentem érte, már más ruhában volt :?

Amúgy mennyi egy W-ovi?

Gabi!
Múltkor láttam a TV-ben ennek a koncertnek a reklámját, Te, nekem fogalmam sincs kik ezek :lol: :lol: :lol: :lol: És akkor rájöttem, hogy megöregedtem :lol: :lol: :lol: Férjem mondott valamit ezekről az emo-sokról, ez valami új irányzat, na passz..... :? :lol: :lol: De a lényeg, hogy Orsid így odavolt! Emlékszem, amikor az MTK stadionban voltam 15 évesen Aerosmith koncerten. Hűűűű, csúcs szuper volt! :D

Deni!
NST :shock: :D

együttalvás: szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy neki kényelmes. B-nél a külön alvás jött be, amíg el nem kezdett fogzani, addig át is aludta az éájszakát, most Pannussal együtt alszom, de ébred is sokat. Egyébként lehet, hogy van összefüggés....................

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi, én udvaron történő nyári gyerekszellőztetésre ezt tervezem használni :oops: Apja szerkszt rá hordozófüleket, hajtunk bele plédet - oszt hajts. csak nehogy ugasson a gyerek őszre :lol: :lol: :lol:

Indi, a békási Montessori ovi egyik nagy előnye, hogy ÁLLAMI :wink: Köszi az infót itteni Waldorf ügyben!!!! [/url]
leni

Fibi!
Én tényleg nem panaszkodtam itt eddig az ingatlaneladás miatt, de én most már annyira kivagyok!!!!!!!!!!! Mindig eszembe jutsz ilyenkor, és annyira megértelek!!!!!!!!!! Ha csak eszembejut az a szent györgy sugárzást mérő fickó :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A mi lakásunkat eddig kb 70-en megnézték. Én már annyira unom :roll: :twisted: Egyik hülyébb, mint a másik. Ma voolt egy nő, mondom neki, hogy 900 forint egy hónapra a parkolás az udvarban, errre mondja, hogy az milyen sok :shock: Nem akartam megkérdezni, hogy egyébként a lakásért mennyit gondolt? 8) Múlt héten volt egy nő, az akkora paraszt volt, hogy megmondtam az ingatlanosnak, hogy vigye innen azonnal, mert különben páros lábbal fogom kirugdosni! :twisted: Két gyerek mellett állandóan rendet tartani egyszerűen minden energiámat elemészti. Mindegy, mi vágtunk bele, csak sikerül............. És Nektek is fog, csak kitartás!!!!!!!! :wink:

Indi!
Akkor szerinted ez a rugalmas kendő eddig volt jó????????? Már gondoltam erre, mert PAnnus nagyon szeret nézelődni, és olyankor tolja el magát tőlem. Az oldalkötés tetszene, de úgy tényleg nme lehet babakocsit is tolni, ezért jutottam most el a testvérfellépőig. olyan bénának érzem magam........B nagyon kcsit még, motoron nem tud jönni, mert nem hallgat rám, simán faképnél hagyna szerintem :?
zuzmo1

Adél, Kamilla gyönyörű modellek :)

Fibi,
nekünk volt mózes a babakocsihoz, de puha oldalú. Hát én ennél jobban semminek nem örültem amit vettünk. Addig használta, amíg már a térde is kilógott belőle! :shock: akkor aztán eltettük. Ebből a szempontból (és csak ebből :) ) sajna, hogy olyan óriásnövésű fiam van, mert a mózest még magán hordta volna egy ideig amúgy.. :D :D

Zuz,
babafellépője a szomszéd csajnak van, ha akarod kérdezek róla, ha találkozok vele :?

Nekem odaadták a reggel 8-kor császárral született kisfiamat egész napra amíg apa is ott volt. aztán mikor egyedül maradtam úgy este 10 körül, akkor mondták, hogy pihizzek éjjel, de megkérdezték, hogy elvihetik-e!!!!! hááát ez a nem mindegy. reggel 6-kor meg odagurigatták nekem és onnét már mindig együtt voltunk.
Az bizti, hogy az első nap és éjszaka nem tudtam volna felkelni hozzá ha bármi baja van, így volt jó.

Kép
akata

Fibi!
Babakocsi nem jó erre a célra??? Azt ki is tudod tolni a kertbe, és a lakásban is bent lehet........
zuzmo1

Zuz :) Waldorf intézmények alapítványiak, így nincs fix összeg , a költségektől függ a hozzájárulás, valamint szolidaritási alapon is megy, tehát anyagi helyzettől is függ.

indianyo

Zuzi,
még nem voltál nálunk :lol: ( :( ), itt olyan keskeny a hely, hogy nem lehet betolni a lakásba egy babakocsit :?
És totál megértelek, én is marhára unom a sok hülye érdeklödöt, de legalább jönnének (mert ide már az sem :( ). És tényleg fárasztó lehet Neked örökké rendet meg tisztaságot tartani. :roll:

Kata,
hát lehet hogy végül az lesz a megoldás, mert puha oldalubol van sokféle :) Nektek milyen volt pontosan?

Indi,
Montessori ovibol van magán IS, meg önkormányzati IS, meg alapitványi IS.

Leni,
ehhez nagyon hasonlok vannak a Vaterán füllel együtt, párezer forintért :wink: :lol: (az a fonott mózes asszem)
fibi

Votiv,
gyönyörű kislányod van!!! :D soksok +++++++++++

Juc,
köszi a képet :)

Fibi,
nehogy már anyósod mondja meg, mi legyen a fiatok neve :x

Kátyának drukkok!!!!

Leni,
én is nagyon jól éreztem magam az ovi-látogatáson, tiszta nosztalgia-fíling :D

Deni,
NST éljen! Fog az az alsó vonal még görbülni :mrgreen: Verát üdvözlöm, ha látod :mrgreen:

Zuz,
én mindkétszer reggel szültem, először ugye csak a vajúdóban volt hely, ott eltelt néhány óra, amíg megkaparintottam Dócit. Most zuhany után rohantam Marciért, de édesdeden aludt az inkubátorban (kicsit fázott), nem akartam kirángatni, de azonnal szóltak, amikor ébredt, szóval mázlim volt ilyen szempontból.
És képzeld, nem találtam Dóci motorját induláskor, úgy tűnt, hogy valaki elvitte a mi lilánkat, és otthagyott helyette egy ugyanolyat (csak más jelzés volt rajta), körbekérdeztem, mindenki mondta, hogy nem az övé a lila. Igy elhoztuk, hogy majd holnap visszavisszük, hátha ott lesz a mi motorunk is, erre férjem mondjam a este, hogy ó, már egy hete ez a motorunk, valamikor véletlenül ezt hozták haza a játszóról :shock:

Együttalvás: én saját magunkra nézve nem tartottam és nem tartom jónak a szisztematikus együttalvást, de ha véletlenül nálunk köt ki egyik vagy másik gyerek (vagy mindkettő), az sem tragédia :D

Mi ma megint minitalit tartottunk Zuzival a Diószegin, nagyon megy ez nekünk :mrgreen:

Marci tegnap éjjel este 9-től reggel fél 6-ig aludt, ez a harmadik éjszaka, kiváncsian várom, hogy csak beetetés volt, vagy tényleg eljött a nagy fordulat :D

Dóci most épp magának mond esti mesét, persze már megvolt az 1 órás vendégelőadós műsor is, utána mi el, ő meg mesél a kisvakondnak...

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: