A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbi!
Tominak is "csak" a sógornője, a férje a tesója. És annyira elzárkózik mindentől, látnád, miylen email-váltásom volt vele :roll: Tanácsot nem fogad el, sőt, szinte kikéri magának..........
zuzmo1

Barbi!
Mármint az előző a "férjre", azaz Tomi tesójára vonatkozott...........
zuzmo1

Kátya!
Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó, Ti most bent bandáztok a kórházban :lol: :lol: :lol: Vigyázz magatokra, sokat gondolunk Rátok is!
Puszi!
zuzmo1

Vera!
Átaludt éjszaka :D Az mi az? :lol: :lol: :lol:
Tegnap láttam tesódat a tv-ben és nem lennék nőből, ha nem tenném szóvá, hogy irtó jó pasi. És még le is buktam, mert véletlenül kapcsoltam az M2-re, és láttam, hogy valami pszichológusos műsor megy, és mondtam Tominak, hogy tuti ő a Te ztesód, mert állítólag nagyon jó képű 8) :mrgreen:
zuzmo1

sok boldogsagot a Votiv csaladnak az uj jovevenyhez!!! :) :) :)

Neet, igen, tegnap volt(unk). nagyon jo hangulatu volt, nyugodt es bekes, rengeteg szebbnel szebb babaval ;)
mi nem csinaltunk kepeket, de majd ha tesznek fel, szolok ;) :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zuz! kár :( . Pedig tanulhatnának tőletek! :D
Mosogatás alatt még az jutott eszembe, hogy azért pozitívan is lehet őket nézni, mert én személy szerint nem hiszem hogy túléltem volna azt amin ők keresztülmentek( Értsd: vonat alá mentem volna)
gödibarbi

Deni?

most már tényleg L
gödibarbi

Puszi mindenkinek!!!

köszi a drukkokat, nagyon jól jöttek! tulképp alig 6 óra alatt szültem, és nagyon jó élmény maradt :D (a stoppolást leszámítva... :?)
és van egy nagyon szép kislányom :D aki azonnal rácuppant a cicire :wink: ez egészen frenetikus érzés volt!!!
kicsit már ideje volt a születésének, elég ráncoska, és műkörmösre se kell költenie a közeljövőben :?
az arca nagyon hasonlít rám, de Istiből is sok van benne!
Isti egyébként egész nap tündér volt a nagyijánál, és most már apájával alszik otthon, és úgy döntöttünk, holnap mégiscsak bejön megnézni a hugit, aminek én is nagyon örülök :)
kezdem érezni a gátsebem (2 nyomásra jött ki a csaj, és kicsit repedtem sajna), úgyhogy most elbúcsúzom,
de ígérem majd írok részletes szüléssztorit is!!!

mindenkinek puszi és ezer köszönet, éreztem és gyűjtögettem ám a drukkokat!!!
csók
votiv és Lili Róza
votiv

Votiv!
Hihetetlen vagy, hogy sikerült bejelentkezned :lol: Puszi Neked és a Kis Műkörmösnek! :lol: Szuper, hogy ilyen jól megy a szopi is! Úgy örülök Nektek! :D

Na, én is el, sikerült bepótolnom az egész havi lemaradásomat :wink: :roll:
zuzmo1

Nagyon gratulalunk es orulunk es erot, egeszseget, boldogsagot megminden :D es anya nagyonnagyon vart es vagyott rad, ugyhogy legyel egy kedves, aranyos, okos, szep mintababa 8)
moose

Votiv: nagyon ügyesek vagytok a 6 órával és minél gyorsabban regenerálódjál alant! :D

Kép
Kép
tinu

Kátya,
akkor most már értetek mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Votivért már nem izgulunk! :wink:

Neet.
szóval, neked a 8-as számú vesenyző tetszett a legjobban???? :lol: 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

Isten hozott Teged!!!!
Votivia :)
Gratualunk,nagyon ugyesek voltatok!!!!
Kivancsi vagyok,mi a velemenyed Irenrol.

Kép

NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANUNK!!!
bkrityo

Még jó, hogy Votiv írt sms-t és így nem maradtam le a NAGY eseményről! :D Isten hozta Lili Rózát és innen is sok-sok puszi Votivéknak!!!

Fibi :) Bálintod locsolóverse :lol: Jó nyuszizást Nektek Gárdonyban!

Barbi :) Angi és az alátét :lol: És hogy tetszett a nyuszi-keresgélés neki? Fogzáshoz sok +++++++++!! És Bailey's rulez, bevallom tegnap én is egy nagyon picit megkóstoltam, mert nem tudtam ellenállni neki, de ha láttad volna Bálintot! Még a poharamat is kinyalta, annyira bejött neki, szóval már alkoholizálunk :oops: :lol:

Zsan :) Egészséges kaja :lol: gratula a kalácshoz! :D

Mása :) És megtalálta Orsika a nyuszi-fészket? :wink: Párod is meggyógyult már?

Vera :) Gratula az átaludt éjszakához!! de nagy szó ez! :D

Zanza :) Mi újság Veletek????

Zuzi :) biciklipumpás töltött tyúkon behaltam :lol: :lol: És ilyet is ritkán írsz, hogy Bazsó jól eszik, úgyhogy kijár neki egy gratula! :D Szerencsére Bálintért sem kell aggódni kaja terén, a nagyik ilyen finomságokkal viszonozták a locsolást, B. meg tudta mi a dolga és belapátolta :mrgreen:
Kép :
Meg kapott talicskát és könyveket és nyuszit igazi csokiból, úgyhogy nem fáradozott hiába a nagyfiú :lol:

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok! holnap a kora délutáni órákban megyünk Dominóval a Hába Baba- és mamalátogatni, van kedve valakinek csatlakozni? Votivval még nem beszéltem ugyan (felteszem, nem hajít ki minket), de Kátyával már lezsíroztam a dolgot - ő kérte a kora délutánt, mert délelőtt ismeretlen időpontban jár nst-re a szülőszobán.

Deni :) Kátya után meg értetek szorítunk, ugye? Bálint ezt a szép nagy adag tejszínhabos csodát mind be is nyomta? Ügyes fiú :)

Zsanci :) Jobban? Leni? Többi pocakos kolléga hogy van? Most nincs előttem a sorrend, de jó lenne tudni, ki hogy áll...

indianyo

Hi!

Szeretném megmutatni két barátnőmet:

Kép
Kép
20170114224602

Szia Jucus! Kedves, szép barátnőid vannak :) Köszi, hogy megmutattad őket! Puszi!

indianyo

Sziasztok!

Votíviának gratula a kicsi lányhoz! Nagyon szépséges!

Lányok, péntek óta nem olvasgatlak benneteket, mert nem vot net, és most fél rácsakámm van, szóval nem is tudok visszaolvasni.

Jövő héten aki szeretne hozzánk jönni, az írna privit és akkor megszervezzük valamelyik napra. Rylie írt privit, neki a csütörtök lenne jó.
Curse! Te is jössz ugye a Liberós nyuszikért? Vagy küldjem el postán? (bár ebben nem vagyok olyan mgbízható, ugye Barbi?

Sziasztok!

KépKép
KépKép
lindicita

Juc,
szépek, köszi :) És milyen fura Votiv pocak nélkül! :D

Ded haza anyóséktól. Majd kicsattan. Nem is piros, hanem barna az arcocskája, kb 2 kilót hízott és és és.... imáááádom. :D És anyóst is magával akarta hozni. ;) Asszem, jól érezte magát! :)

neet
neet

Denizsa,
aki a Bailey's-t szereti, rossz ember nem lehet. :)
Fiad tünemény! (nem csak a képen :) )
A képpel kapcsolatos érszrevételek:
1. Amit B eszik, az nagyon nyaminak tűnik.
2. Ahogy eszik, meseszép.
3. Előke töktiszta, hogy csinálod?

Zsan,
minden szentnek maga felé hajlik a keze. :lol: Meg minden anyának a sajátja a legszebb. :D Meg közhelyek hegye, írjak még? Van pár.. :lol:
neet
neet

Votív, gyönyörűek vagytok és nekem olyan nosztalgiám van megint :D

Indi,
most ez az avatar jelez valamit? :wink: :D vagy "csak" szeretjük a kapcsit? És pusziljuk Votívot!

a fiam ma locsolt :) naggyon büszke vagyok hogy már ekkora fiam van na meg a csajok ajándékaira is, összszedett egy csomó ehetetlen nyuszit :lol:

Lindi,
én vissza püztem ám :) megkaptam...

Kép
akata

Kisherceg,
nagyon elmaradtál, pedig a hajasbabádról szeretnénk képeket! meg úgy egyáltalán hogy vagytok???

Vica,
te is eszembe jutottál, tarthatnál egy kis élménybeszámolót a nagy napról illusztrációval :) ?? vagy azóta nászúton?? :D

Kép
akata

Votiv, gyönyörü a kislányotok, innen is nagy gratula Lili Rózához! :D :D :D :D igazi ünnepi ajándék :lol:

Macs, Zuzi, Indi,
köszi az sms-eket a jóhirröl :D :D

KépKép
fibi

Ma mi is voltunk Votiv és Liliróza nézőben :D Mindketten csodálatosak! :D

És találkoztunk Kátyával is!!! :D

Na és Zsancival és Johiékkal :wink: :D
zuzmo1

Kata :) Vicáéknál nincs net még.
Semmi titkos jelentés, csak jó... :)
Hát igen, Ákos nagyfiú! Dé is locsolt - illetve pancsolt a frissen beüzemelt locsolóval és ordított, amikor elvonszoltam ruhát cserélni :lol: Puszit átadjuk!

Lindi :) Akkor alkalmazkodunk Rájliékhoz és legyen jövő csütörtök.

indianyo

Votív! Bejelentkezés :lol: :shock: :lol: :lol: . Csodás hogy ilyen jól alakul minden :D , s már tűkön ülve várom a szüléssztorit. S persze Isti reakcióit is.
Nagyon kis tündér ez a lány!!! :lol: :lol: :lol: Köszönjük Jucus!!!

Deni! Hát nem semmi hogy a fiad bevágja azt a tortát! S a Bailey’s-es nyalogatás 8) , jó ízlésű gyerök :lol: . A keresgélést lekéstük mert Angi aznap csak rajtam aludt, s későn, szóval a nővéremék gyerekeit nem akartam „húzni”. Angi így is szuperül érezte magát :lol: .

Indi! Új avatar :D

Neet! Tök jó hogy ilyen jól érezte magát a csajod! :lol:

Nem is újságoltam nektek, hogy Anginak már megy a teljeskaros ölelés. :lol: Isteeeeeeenem! Oooooolyan finom!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
S már annyi mindent megért! Pl.: "Labdázzunk!" vagy "Hol a fésű?" Nagyon szuper!!!
Ma végre evett, s aludt is úgy mint máskor :lol:
Ja és hajnal 2 és 6 között nem ébredt fel, szóval baromi kialudt vagyok :mrgreen: Apjuk kérdezte is, mikor aludtam ennyit utoljára egyszerre? :mrgreen: :roll: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jaj, én ma tuti szüléseset fogok álmodni, ahogy igy visszaolvastam az izgalmakat, és ahogy igy láttam a korházas képet :lol: :lol: El sem hiszem, hogy kb 2 honap mulva én is itt.......
Akkor Kátya után Manoka és/vagy Deni a soros, ha jol tudom 8)

Barbi,
igen, Leniék elutaztak a nagyszülökhöz vidékre, egész hétre tervezték.
Ölelés a gyerekünktöl, hmm, az egyik legjobb dolog a világon :)

Deni,
ez a sütis kép... ááá :D

Ui: Én ma a nyakamba kaptam a kiskancso vizet :lol:
fibi

sziasztok,
igen, szépek a csajok! 8) és olyan jó, h Votiv ennyire JÓL van!! Kicsit csalódott volt a szülés miatt, de sztem összességében mégis jól élte meg!

és Zuzi Pannája meg olyan nagylány lett, el sem hittem!!! Bazsó és Fanni is tök édesek, állandóan Igit juttaták eszembe, aki apjával és testvérbátyjával Baján múlatja/mulatja az időt...

Barbi,
ez az ölelés a legjobb dolog a világon!! Na, meg a puszi!

Votiv mesélte,h már reggel pakolgatott, takaritott, onnan is tudta, h action lesz. Még szerencse, h nálam ez most nem áll, csupa mocsok és kupi a lakás, és bár szeretném, ha rend lenne, semmi késztetést nem látok arra, h belevágjak.
Szóval, még nem szülök!!!
:lol:
pedig ez már a 34. hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
nekem már az is hihetetlen, hogy a 30. hetet átléptem :o :) és odáig jutottam, hogy átnéztem a korházi listát :lol:
fibi

Sziasztok!

Alig teszi ki az ember lánya a lábát ebből a büdös városból, máris történik valami! :lol: :lol:

Indi! Nagyon sok szeretettel gratulálunk Domicsek 1. születésnapjához, legyen boldog élete!!! :P

Votiv! Te meg versenyben szültél egy kedves ismerősömmel, akinek végül 16:58-kor lett meg a kislánya, szintén Szent Imrében :lol: Liliróza GYÖNYÖRŰ!!! Mi is gratulálunk nektek!!!!!! :P :P

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Zsan! 34 :shock: hogy telik az idő!
puszi is már megvan 8) az úgy néz ki, hogy nagyra nyitja a száját és kicsit megharap a felső fogaival. tündéri! :lol:

Fibi! kösz a Leniinfót :mrgreen: püdet még aptyukkal egyeztetem.

Leni! :D
gödibarbi

Barbi,
Lenit illetöen lehet h kicsit tévedtem :mrgreen: (de telefonban aszondta) vagy Miskolcrol nézett be a forumra... :lol:
fibi

ZSAN!
NEM ÍRTAD EL???? NEM 24??????????
Nem "tegnap" volt a gond a sok vérzéssel, H-i befekvéssel, stb? Anyáááám, TÉNYLEG rohan az idő! Lassan neked mondjuk, h szüjjémáá. (NA, még nem ma, de hamarost)
neet
neet

Leni,
hun vagytok? csak nem a nyilt nap miatt jöttetek haza? :?
fibi

ja, anyos legujabb heppje, hogy Ágoston legyen B kisöccse, mert az sokkal szebb név, és dallamos.....és hogy szülés után Gárdonyba menjünk családostul .... :shock: :roll:
fibi

Neet,
sztem engem majd nem kell noszogatni szülés ügyben!!! :wink:
Én úgy tervezem, h bő egy hónap múlva má' szülök is!

és és és
én még SEMMIT nem csináltam szülés ügyben, se kórházi csomag, se semmi, se kiságy, se babaruhák (kölcsönadtam tavaly bnőmnek, és nem tűnik úgy, h visszakapom... :cry: )
se homeós bogyók, se tena betét, se se se ...

már kicsit rá kéne készülnöm, nem???

mág azt sem tudjuk, hova fogjuk rakni kicsi fijjút... :roll:

olyan BIZONYTALAN vagyok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
tudom h nem vigasztal, de mi sem tudjuk még, hova fogjuk rakni Öt.... ebben a pici házban..... mert ugy tünik, itt leszünk még juniusban böööööven :roll:
fibi

Zsan,
hátha ez megnyugtat: vegyél egy csomag tenát, vakarászd elő a tatyódat és dobálj bele pár vackot. Fújd le a port Igi legkisebb rucijairól, és végy egy kiságyat, amit beteszel egy sarokba. Hm? Máris felkészültél valamelyest. :lol:

Fibi,
te meg told arrébb Bálint ágyát, és máris megvan a hely Ágostonnak. :mrgreen:

Van még valakinek problémája?

Épp autóvezetői tanfolyamot keresek. Van valakinek ötlete a Campona körül vagy Diósdon? (Az esik útba viszonylag könnyen). Vagy csak google?
neet
neet

Neet :) Bírom a problémamegoldó stílusodat! Enyém is hasonló, nyilván ezért :wink:

Ha nincs hely az új baba kiságyának, próbáljátok ki az együttalvást, garantáltan hely-, idő- és pénzkímélő megoldás - no és sok egyéb előnye is van :wink:

Szép napot!

indianyo

Indi,
szia! :D Én együttalvás-ellenes vagyok, már ami a skacot illeti, apával már inkább... :wink: De azért neked is szép napot! :D
neet
neet

Sziasztok!

Sajnos a húsvétunk folyamatos orrszívásról és nem alvásról szólt :( és még Votivékról is lemaradtam :?

Votiv:
Isten éltessen Titeket! Kép

petergabi

Neet,
kiságyat eladtuk, ruhákat odaadtam egy bnémnek, táska van, tenát veszek, bogyókat veszek...szabad sarkunk nincs! :wink: de komolyan.
Most épp azon filózunk, h elköltözünk albérletbe, mert ez tök gáááááz.
:roll:

Indi,
négyen alszunk egy ágyban :oops: szted elférne itt még egy ötödik???
probléma: két nagy gyerek elég erőszakosan fordulgat álmában...
és a kiságy nálunk arra való,h megvédjük az ici pici törékeny babát az erős testvéri kezek ölelésétől... :lol:
3-4 hónapos kora után már nem lesz rá szükségünk... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nem jövök 2 napig és csomó mindenről lemaradok...

VOTIV!!!!
Gratula a kisbabátokhoz, gyönyörű hajasbaba!!! Legyen benne sok örömötök, de azért kicsit gyötörjön is meg titeket. Na, nem most, majd ha kamaszodik... :wink: :wink:

Fibi:
Mi legyen a gatyával???? Már ki is készítettem őket...

Homeos bogyókat majd összeírom, mi van!

Tök jól telt a Húsvét, bár a vasárnapot végig güriztem... Csináltam kenyértésztában sült sonkát, mert sonkatekercset francia salátával. Meg szombaton csináltam egy csokis keksz szerűséget, de olyan finom lett, hogy már a locsolóknak nem jutott, ÉN megettem az összeset...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: csúnyadagadtnukada

A gyerek éjjel 11-től 3-ig fent volt, nézegetett, cuppogott, de enni nem akart, ha elhallgatott a zenélő micsodája, akkor sírt, szóval kicsit strapás éjjelünk volt, de egyáltalán nem vagyok fáradt. Ellenben apjuk, aki végig aludta mindezt, még vígan durmol, mindjárt megyek és kiverem az ágyból! :twisted: :twisted: :twisted:

nukada

hupsz,
ezt akartam felrakni:
http://velvet.hu/poronty/2007/04/10/ing ... i_anyukak/

üdvözlendő lépés!!!

Gabi,
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és nyugodtan taszítsatok ki magatok közül...

Kiderült, hogy Törökbálint a SOTE-hoz tartozik április 1-től... Tehát hivatalosan most már végképp nem nevezhetem magam Szt Imrés kismamának... :? :? :?

nukada

Jó reggelt,

beállnék a rosszulaludtak sorába......nem tudom mi volt éjjel, talán a hold vagy fog?? de az én éjszakátátalvós fiam kb 20 percenként ébresztett azzal, hogy rámfeküdt és nyűgött :shock:

Indi,
:) akkor végülis bevált a lánc? azóta ok a fogprobléma?

Barbi,
:)
a gyalyatetői hotelben fürödtetek bébivel? és minden ok volt? látod te a biciklitől én meg ettől para.....én is lütyő vagyok :D

Kép
akata

Sziasztok!

Votiv Lilirózája annyira gyönyörű, és simán könnybe lábadt a szemem a kép láttán. :oops: Még mindig közeli az élmény. Pedig Tündérke már mindjárt 3 hónapos. :shock:

Én is beállok a fura estézők sorába. Bár a csajom általában kb. 1 óra szopizás után szokott elaludni este, de már 9 körül megtörténik mindez és a saját ágyikójában durmol végig kb. 7 órát. Erre tegnap 2 órán át próbálkoztam a szokásos módszerrel, szerintem a gyerek fülén is tej jött már ki a végén, de egyáltalán nem aludt be. Aztán valahogy a hasamon mégis álomba szenvedte magát. Persze nekem meg úgy kellett maradnom, úgyhogy fogmosás nuku volt. Mindegy, a lényeg, hogy aludtunk valamennyit. :roll:

És ma reggel meg szörnyülködtem a tükör előtt, mert ahelyett hogy fogynék, még hízok is. És zabálom a csokikat, meg a muffinokat, és nem tudom, mi lesz ennek a vége. :(

Ráadásul halódik az ámítógépünk... Fura hangokat ad ki a winchester.

Kép
Kép
tinu

Kátya,
Olyan jó, h te is bejelentkeztél, és akkor drukkolok nektek is!!! :)

Votiv,
Annyira örülök, h ilyen gyorsan meglett Liliróza, és hogy ilyen ügyes csajszi, Istiről már nem is beszélve :) Aztán várjuk a szüléssztorit :wink:

Deni,
Bálintod milyen jó kis sütit eszeget, nyami és hát a baileys, van ízlése :lol:

Jucus,
De jó, h betetted a képeket :) Liliróza milyen szép és kész hajas baba :) Votiv mintha nem is szült volna olyan jól néz ki :)

Lindi,
Püzök

Kata,
Milyen nagy már Ákos, h meg tudott locsolni :) Tök jó :)

Én biztos el fogok hervadni, mert szerencsére senki sem akart meglocsolni :lol:

Barbi,
Teljes karos ölelés rulez, én már láttam élőben is :wink: Képzeld, hogy amit hoztatok rágókát, imádja Adél, de csak azért, mert ha rázza jó hangos :lol: Még szerencse, h amit néztünk filmet (Apocalipto senkinek sem ajánlom) feliratos volt :lol:

Neet,
Helyzetmegoldások :lol:

Gabi,
Jobbulást Nektek!!!

Kép Kép
curse

Ha nem haragszotok egy képet felteszek, hogy Adél hogy nézett ki tegnap a vendégsereg után.
Kép Totál kidőltem

Volt még egy vicces dolog. Az egyik rokon nagy fekete, göndör hajjal rendelkezik. Adél mikor meglátta, sirva fakadt :lol:

Kép Kép
curse

Éjszakázóknak kitarást és +++++! Nálunk tegnap este volt kb. egy órás műsor, de aztán bealvadt a ded és szépen végigaludta az éjszakát. Mondjuk nekem egy szavam se lehet, mert apa kelt fel hozzá... engem viszont a pocaklakó nem nagyon hagyott elaludni, annyit nyüzsög ez a gyerek, hogy csak na... néha már úgy érzem nagyon szülnék már! pedig még van hátra pár hét... :roll:

Votiv és Lili Róza nagyon szépségesek :D :D :D :D

Indi :) Ti mikor mentek du. a kórházba?? Megyek ma fél4-re nst-re, utána meg bekukkantok Votivhoz és ha sikerül Kátyához, ez még koradélutánnak számít?
Igazság szerint Bálint csak a süti felét ette meg, mert előtte már benyomott egy tányér húslevest meg egy kis sajtos húst... :lol:

Neet :) Eszti és anyós :lol: És jó vagy rossz, hogy nem hozta haza őt is? :mrgreen: :lol:
Előke tényleg nem lett maszatos, én voltam a legjobban meglepve :o

Barbi :) Angi-ölelés de jóóóóó :D :D

Nuk :) Csokis keksz :lol: :lol:

Zsan :) négyen 1ágyban? mekkora ágyatok van?? és pocidat azért kímélik alvás-forgolódás közben a srácok?

Gabi :) Bulást Nektek!! ++++

Fibi :) Anyósodnak ez a "menjetek Gárdonyba szülés után" nem is olyan új heppje... :roll: csak az Ágoston-os. És Ti hogy viszonyultok az Ágostonhoz? A hitelügyintézés hogy halad, vagy még hátha jön a vevő?

Tinu :) A húsvét már csak ilyen, csokit eszik az ember... na meg máskor is :lol: én pl. felfaltam tegnap a gyerkőc csokinyulát :oops: de azért megkínáltam belőle őt is :lol:

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: