Tombolós smájli hegyek: ÉLJEN LILI és ANYUKÁJA és APUKÁJA is a BÁTYUS IS!!!!!!!!!!

Olyan izgi volt igy visszaolvasni a híradásokat, úgy izgultam és a végén még könnybe is lábadt a szemem
BOLDOG 1. Szülit Domicseknek és Anyukájának és Apjuknak is!!! Következő szülinapjára azt kívánom, hogy Apukája segítsen neki tortát felvágni
Neet: Tibty=Tibi csoki, de sima táblás mert az fele annyiba kerül mint a tojás avagy nyúl alakú
Zuz: én teljesen fennakadtam a sogórnődék hozzáállásán...ikea

szegény kicsi baba

Szerény vélemény az, hogy ők nincsenek felkészülve még a baba érkezésére és addig nem is lesznek amig helyre nem kerülnek bennük a dolgok...Apa meg azt mondta, hogy nem vagyunk egyformák, lehet, hogy ők igy dolgozzák fel...nemtom nekem mindenesetre ez furcsa
Nuk: éljen éljen a szopi! Csak így tovább!!
Szrek: óóó sajnálom, hogy nem jött össze ez a családosdi, de biztos nem véletlen ez...egy párkapcsolathoz két ember kell és közös lemondásokra, kompromisszumokra van szükség. És véleményem szerint akkor vagyunk erre képesek ha valóban méltónak tartjuk rá a párunkat. Reméme Ábelt nem viseli meg ez az egész!
Akata: fotót a bicajos fiúcskáról!
(már csak azért is, mert én is bicót akarok a lánynak a hülye cipőkoptató motor helyett)
Zanza: hogy vagytok???????????????????????????????????
Barbi: mi még szopizunk! 3x egy nap Miből gondoltad, hogy nem?
Bár biztos Pécs miatt: nos vittem magammal a fejőt, de igy is alig vártam, hogy hazaérjek szinte azonnal cickóra raktam a dedet, mert annyira fájtak a melleim! Kamilla meg nem akadt fenn azon, hogy a Nagyi se meg Apa se ad neki szopit
Nyuszi: Pluszos fa állathangokat adó puzlét kapott a ded, ami estére bekrepált és elnémult, pedig nagyon aranyosan nyávogott-mekegett stb

Szal kedden megpróbálom visszavinni, hogy sz@r! Csináltunk amúgy fűből kis fészket az erkélyre és nagy volt az öröm, rácsapott a csokinyúlra amit úgy szorongatott, hogy már olvadt a kezébe és el kellett szedni tőle amire volt nagy bőgés. Gyorsba eldugtuk a csokikat szem elől és maradt a fa puzle meg egy plüss barika
Votiv: Nagyon-nagyon jóóóóóó babázást kívánok Neked és sok tejcit!!!!!!!!
Mielőbbi fotókat várunk !!!!
(pont ma láttuk Ágostont is és gondoltam is rád, hogy hamarosan Te is babázol és olyan "másállapotban" leszel mint most a barátném!)
Rylie