A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jaj micsoda hírek, sírdogálunk kicsit az örömtől, mindjárt meglesz Liliróza és kétgyerekes anyukává szüli a mi Votivunkat!

Zsanci :) Nagyon beteg voltál? :shock: Mi a baj? Elkaptad a F&H-t? De már jobban vagy, ugye?

Zuzi :) Ha volt esetleg rokka vagy efféle haszontalan régi dolog a nagyi padlásán, ki ne dobjátok :wink:

Fibi :) Jó utat!

Kata :) Bicajozó Ákost feltétlenül meg kell néznem!

Az én tuti tricikli tippem a Visegrádi utcában a www.fairplaytrade.hu, elképesztő jó bicajokat árulnak - természetesen nem olcsó, de ugye a többi helyen sem...

Köszönjük az összes köszöntést, szép napunk van ma is, homokozó beüzemelve :)

indianyo

Votiv,
jöttem, hogy hátha... és tényleg :lol: Lehet, hogy már el is késtem, de azért HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! :lol:

v
kisün

Deni,
naon szép csíkos pocakod van :)

Fibi,
jobbulást, aranyér :(

Zsan,
egészséges étrend :mrgreen:

Nálunk ma volt itt férjem családja, nagyon jó volt, annyit ettünk, hogy szerintem egy hétig rá sem bírok nézni a sonkára... vagy mégis? :) Dóci tojáskeresése nagyon jól sikerült, marci végig asszisztált, és nem árulta el, hogy a végső nagy ajándékot hová rejtettük :lol:

Az idő gyönyörű, Votiv kislánya születik, hát kell ennél szebb Húsvét vasárnap????? :lol: :lol:

És el ne felejtsem, hogy Marci tegnap átaludta az éjszakát :mrgreen:
kisün

Nincs még meg Liliróza?!

Kép
Kép
tinu

Lilirzóa!
b Lélegzetvisszafojtva várjuk az érkezésedet mind a sokan, kik szeretünk benneteket!

bbbbvvvvvvvvv bbbb
Ezt Dominó üzeni neked, aki nem akar lemaradni az érkezésedről :)

indianyo

Most jöttünk a Bikásról, és a H második emeletén az egyik szülőszobában mozgolódást láttam, meg mernék rá esküdni, hogy a Faludy volt :lol:
Hajrá, hajrá!!!!
zuzmo1

Látom Lili se kapkodja el, sebaj, just take your time, kicsi lány. :D

Többiek,
ugye milyen genya ez a szél? Ma is olyan szép idő lett (volna), de olyan nagyon és hűvösen fúj(t).
neet
neet

Votííííííííííííííííííííííííív!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

S én is pont arra gondoltam mint Neet. Most jön az igazi kisnyuszi :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet,
amikor én szültem gyakorlatilag kongott a szülőszoba... :lol:
sőt, amikor nst-kre jártam, akkor sem volt soha tumult. 8)

Indi,
igen, a mostanában oly' trendi H&F virus alázott minket porba az ünnepek előtt. Pedig esküszöm, enélkül is böjtöltünk volna... :lol:

IGEN, ITT VAN LILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.50 kor érkezett!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szasz Lili,
boldog születésnapot! Tudod, mi az a nyúl? Egy darabig keverni fogod a gólyával, de sebaj. A lényeg, h itt vagy! Üdv neked! Anyunak pusz. :D
neet
neet

Drága Lili, Isten hozott, már nagyon vártunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Votiv! Szívből gratulálok, nagyon sok boldogságot a licsi lányodhoz! Millió puszi!

Kép
Kép
zuzmo1

Drága Lili! Ennyire örülünk neked!

Kép

Akkor msot már lenyomom a dedet szunyni.

indianyo

Pont jókor jelentkeztem be :)

VOTÍÍÍÍV :) Hatalmas gratuláció :) Ügyes vagy! Jól ledumáltad a Nyuszival ;)
Drága Lili! Isten hozott! Már nagyon vártunk :)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lili,
isten hozott ebbe a gyönyörű tavaszi világba :lol:
kisün

Tegnap nem tudtam jönni, de ami késik.......

DOMINÓ!
Boldog első születésnapot! Anyukádnak is boldog évfordulót :)
Puszi.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET! :)

Most csak ennyire futotta, de majd jövök, visszaolvasok és reagálok....

Mása
szmagdi

most beszéltem Votivval, nagyon fel volt dobva!!!
Mintha nem is most szült volna pár órája !!! :wink:
Végül is volt oxi is meg burokrepi is, de a legjobbkor, volt már egy kis kaki is a magzatvizben.
De 6-kor bekötötték az oxit, és 6.50-re kint is volt a leány!
Szülésznő Tóth Irén volt, volt gátvédelem, de igy is kellett kicsit varrni...
őőőőő, de azért ne én meséljek el mindent!!! :oops: :lol:
majd pár nap múlva jön az illetékes!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Zuzi,
kék szülőszobában voltak, tehát lehet,h tényleg őket láttad!!! :lol: :lol: :lol:

ja, és még azt is mesélte, h RENGETEGEN voltak, vagy 6 dokit felsorolt, meg 4 szülésznőt, akik ott nyüzsögtek a szülőszobán... 8) 8) 8)
oh, what a day!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

No, már hortyog is.

Ez a kislány nagy dolgok tudója :) De szép nap ez!!!

Zsanci :) Kutyafáját ennek a randa vírusnak, azrét korábban a pocakosok olyan jól ki tudták ezeket bekkelni, most meg tarol a dög :( Remélem, azért jobban vagy! Részleteket is tudsz Liliről?

Neet :) Nálunk egész kellemesen fújt, de azért nélküle jobb lett volna. Dominónak hozott a nyúl egy halacskás étkészletet - rögtön meg is úsztattuk a kádban :wink:

Vera :) Tényleg szép nap volt ez! És Marci is talált valamit a bokor alatt? :wink:

indianyo

De jó hírekre néztem én is be :lol:

ISTEN HOZOTT LILIRÓZA :lol: ANYUKÁNAK PEDIG EGY HATALMAS GRATULA :lol:

Azért, ha vki tud, mondjon méretet is :wink:

Kép Kép
curse

Zsanci :) Köszi a híreket!!!!

indianyo

Curse,
FYI: 3490 g 55 cm

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv: Juj, de jó! Hatalmas gratula Lilirózához!
Oh, végre akkor én is mehetek aludni.

Kép
Kép
tinu

Kép

ÜDV KEDVES LILI RÓZA KISASSZONY! :D nagyon nagy gratula! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Köszi az infókat, Zsanci :)
Méreteket is légyszííííííí :)

Ez az F-H vírus az a hányós hasmenős??? :roll:

Tyúúúúú, olyan izgatott vagyok Votívék miatt :) úúúúúúgy örülök :)

Mása
szmagdi

Zsanci,
köszi a tudósítást :wink: :wink: :wink:

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Isten Hozott Lili Róza!!!!! Gratulálok Votívom!!
Nagyon sok boldogságot az egész családnak!!
:
D :D :D :D :D :D
macskanyu

Mása,
igen, a H a hányás az F meg a hasmenés :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

BOLDOG SZÜLETÉSED NAPJÁT LILI! :lol: :lol: :lol:
NAGYON NAGY GRATULA ANYUKÁDNAK IS!

Kép
gödibarbi

Nagy nagy gratula Lilihez és persze sok sok boldogságot. Többször rápillantottam napközben a gépre, hogy híreket lássak. De akkor most már én is elzárom a gépet.... Sok puszit küldünk, ha valaki beszél Votivékkal.

Zsanci: köszi a híreket. a fránya vírusok :cry:

Johi
johanna1975

S a méretei is tökéletesek a kis Lilkónak :D

Angi nagyon szenvedi a legújabb fogzást. Hisztik, felsírások, s csak anyánalvás bár azt sem sokáig. Úgy tűnik mintha mindegyik egyre nehezebb lenne :?

Húsvéti számvetés:
7db ( :shock: ) kacsa, 1tyúk, 1bárány,1nyúl. Persze nem élők :mrgreen:
gödibarbi

ja, és a legfontosabb:
Anyukája szerint GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szrek,
Hjaaaaaaaaaaaaaaa, most már akkor éééééértem ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Végülis logikus :)

Barbi,
ez a fogzás már csak ilyen....... :( kitartás...... Majd csak előbújik mindegyik :roll:

Mása
szmagdi

és ha jól sejtem, ez a ruci van rajta:

https://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=191889

persze a modell itt más!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) Hát mi más lehetne, mint gyönyörű? :)

Barbi :) Angival vagyunk fogzási fájdalmaiban! És tényleg minden egyes fog egyre jobban fáj, ez nálunk is így van. A borostyán nyakláncot próbáltátok?

No, a sok izgalom után én is balra el, aludjon mindneki jól, különösen a legifjabb topiklakónk, nagyszerű anyukája és a többi szépséges pocakosunk!

indianyo

Isten hozott közénk Lili!!!!!! :D :D időben jöttél a locsolkodásra :D

Kép
akata

Zsána,
:mrgreen: mér' van az az érzésem, hogy ugyanez a csíkos van, majd' minden babán? :mrgreen: Füles is ezt viselte :)
macskanyu

Zsanci,
Orsim is ilyenben volt :wink: De nekem nagyon tetszik ez az egyenruha :lol: :lol: :lol:

Én is elteszem magam holnapra.....
Reggel megyünk anyósékhoz nyúl-fészek keresésre :) Már nagyon várom Orsi reakcióját :)

Nyugodalmas szép éjszakát mindenkinek.

Mása
szmagdi

Indi! Mása! köszi
Csak én voltam olyan naiv aki azt hitte, hogy ez egyre könnyebb lesz, mert belejön?! :?

Leniék elutaztak?

Rylie! Ti már nem szopiztok? Ha valahol lemaradtam bocs :oops:
gödibarbi

és már épp örültem, hogy mennyit eszik a ded, de az elmúlt két napban alig. még hála hogy van cici! no befejeztem a fogzóstémát.
gödibarbi

Zsanci,
Köszi az infokat :)

Barbi,
Sok +++++++ a fogzáshoz!!!

Kép Kép
curse

Tombolós smájli hegyek: ÉLJEN LILI és ANYUKÁJA és APUKÁJA is a BÁTYUS IS!!!!!!!!!! :) :) :) Olyan izgi volt igy visszaolvasni a híradásokat, úgy izgultam és a végén még könnybe is lábadt a szemem :oops: :P

BOLDOG 1. Szülit Domicseknek és Anyukájának és Apjuknak is!!! Következő szülinapjára azt kívánom, hogy Apukája segítsen neki tortát felvágni ;)

Neet: Tibty=Tibi csoki, de sima táblás mert az fele annyiba kerül mint a tojás avagy nyúl alakú :oops:

Zuz: én teljesen fennakadtam a sogórnődék hozzáállásán...ikea :o szegény kicsi baba :( Szerény vélemény az, hogy ők nincsenek felkészülve még a baba érkezésére és addig nem is lesznek amig helyre nem kerülnek bennük a dolgok...Apa meg azt mondta, hogy nem vagyunk egyformák, lehet, hogy ők igy dolgozzák fel...nemtom nekem mindenesetre ez furcsa :?

Nuk: éljen éljen a szopi! Csak így tovább!!

Szrek: óóó sajnálom, hogy nem jött össze ez a családosdi, de biztos nem véletlen ez...egy párkapcsolathoz két ember kell és közös lemondásokra, kompromisszumokra van szükség. És véleményem szerint akkor vagyunk erre képesek ha valóban méltónak tartjuk rá a párunkat. Reméme Ábelt nem viseli meg ez az egész!

Akata: fotót a bicajos fiúcskáról!
(már csak azért is, mert én is bicót akarok a lánynak a hülye cipőkoptató motor helyett)

Zanza: hogy vagytok???????????????????????????????????

Barbi: mi még szopizunk! 3x egy nap Miből gondoltad, hogy nem?
Bár biztos Pécs miatt: nos vittem magammal a fejőt, de igy is alig vártam, hogy hazaérjek szinte azonnal cickóra raktam a dedet, mert annyira fájtak a melleim! Kamilla meg nem akadt fenn azon, hogy a Nagyi se meg Apa se ad neki szopit :)

Nyuszi: Pluszos fa állathangokat adó puzlét kapott a ded, ami estére bekrepált és elnémult, pedig nagyon aranyosan nyávogott-mekegett stb :? Szal kedden megpróbálom visszavinni, hogy sz@r! Csináltunk amúgy fűből kis fészket az erkélyre és nagy volt az öröm, rácsapott a csokinyúlra amit úgy szorongatott, hogy már olvadt a kezébe és el kellett szedni tőle amire volt nagy bőgés. Gyorsba eldugtuk a csokikat szem elől és maradt a fa puzle meg egy plüss barika :)

Votiv: Nagyon-nagyon jóóóóóó babázást kívánok Neked és sok tejcit!!!!!!!!
Mielőbbi fotókat várunk !!!!
(pont ma láttuk Ágostont is és gondoltam is rád, hogy hamarosan Te is babázol és olyan "másállapotban" leszel mint most a barátném!) :)

Rylie
rylie

Barbi!
Fogzás :cry: Képzeld, ugye mindig itt panaszkodtam, hogy B mennyire rosszul eszik, csak néha van 1-2 hét, amikor jól eszik. Na, kb 1 hónapja tuti fogzási szünet van, úgy eszik, mint akit eddig éheztettek :lol:

Nukada!
Rékád annyira kis cuki! És a szopi miatt naggggyon büszke lehetsz magadra, nagyon jól csinálod!
zuzmo1

Zsan,
jó ez a link, el is felejtettem, h van ilyen. :oops: És nekem a 8as a legszebb. :D
neet
neet

Barbi, Rylie!
PÜ ment Szívek szállodája ügyben :wink:

Rylie!
Képzelheted, én m ennyire le voltam döbbenve. És Menniyre le lennél, ha az egész történetet ismernéd. De már le sem írom, mert annyira kiakasztó, és hihetetlen. Tömören Tomi foglamazta meg, amikor azt mondta nekem, hogy szörnyű, hogy egy ekkora tragédiából már lassan bohózatot csinálnak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: De az igazság az, hogy sajnos ennél nagyobb lesz a fájdalmuk, ha rádöbbennek erre, és ezért még jobban sajnálom őket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
zuzmo1

Rylie! Igen Pécs miatt gondoltam, hogy esetleg abbahagytátok.

Zuz! Éljen a jóétvágy :lol:
gödibarbi

Én most olyan-de-olyan irigy vagyok!!!!! :D Eszembe jut, miylen klassz volt 4 hónappal ezelőtt........ :oops: :D :oops: :D :oops: :D
zuzmo1

Zuz! S a férjed nem tudna Anitával beszélni? Én is Rylie-hoz csatlakozom, hogy nem hinném, hogy érettek már egy dedhez!

Szívekszállodájapüt kösziiiiiiiiiii :D
gödibarbi

Én úúúúúúúúúúúúúgy lennék pocakos :D :D :D
gödibarbi

Szia Lányok!

Gyors bejelentkezés a Szent Imre kórházból:
Votiv gyönyörű Lili Rózája ma 18:50-kor, 3490 g-mal és 55 cm-rel meglátta a napvilágot, és csodaszép. Nem csak az Anyukája szerint, én is meglestem. :D Gratulálok!!!!!!!

Megígérte - hallottam -, hogy ír majd szüléstörténetet. :)

Velünk pedig az a helyzet, hogy várhatóan a jövő héten megismerhetjük Emmát, 38 hetesen, várhatóan császárral.

Vigyázzatok Magatokra és a csemetékre, reméljük, Votiv és mi is mihamarabb otthonról jelentkezhetünk.

Kátya
kincsimano

No megyek mert én ilyenkor szoktam még mosogatni :roll:
jócakkát mindenkinek!!!
Mikor lettem én régi felhasználó?
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: