A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nukada, semmi gyanús, csak lapzárta van :wink:

ha nem írok, akkor biztosak lehettek, hogy nincs semmi, mert ha lenne, azonnal megírnám!!! :D

Drága Domicseknek nagyon boldogságos első szülinapot!!! "ma született" édesanyukáját is Istenke éltesse sokáig :D

Kép

votiv 8)
votiv

egész délelőtt takarítás - Ábel most állítja helyre az előző állapotot :evil: :roll: :lol: nem is érdemes megcsinálni ;)

Nuk,
tök jó, hogy megy a szopi, hajrá!!! :D
jók voltak a videók :D tovább is küldtem

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vot,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D én a magam részéről eléggé be vagyok sózva, hogy mikor szülsz má' :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi, ez nagyon szomorú, és megdöbbentő is. én csak arra tudok gondolni, hogy szegények így próbálják meg csökkenteni/leplezni a fájdalmukat, hogy érzéketlenek maradnak, vagy legalábbis annak mutatják magukat... :( Ti nagyon empatikus és érzékeny emberek vagytok, ráadásul két pici gyermekkel, nem csoda, hogy mélyen átérzitek a tragédiát, de ne vedd/vegyétek az ő terhüket magatokra Tomival! nem szabad, hogy Titeket viseljen meg, ha már őket úgy tűnik, nem rázta meg :( De remélem, hogy ez csak a felszín, mert egyetértek veled maximálisan, hogy meg kell gyászolni a babát és foglalkozni kell ennek az egész koraszülésnek a lelki oldalával, főleg hogy már ez a második.... és mindezt persze jó lenne azelőtt, még mielőtt gyorsan újra teherbe esne a lányka...
votiv

Szrekuc, itt is katasztrófa súlytotta a lakás, és újra és újra be kell látnom, semmi de semmi értelme az erőfeszítéseknek :evil: és most nagyon belejött a falverésbe és mindenhol vagy leveri, kivési, vagy összefirkálja :evil: és sírhatnékom lesz, olyan iszonyú károkat csinál :cry:

kiscsaj vígan fickándozik a pocakban, most toltam le neki egy kis csokit :lol: még jóslóim sincsenek - ebből ma nem lesz szülés! talán majd holnap... talán... vagy hétfőn a Nyuszi meghozza.
votiv

Nagyon boldog születésnapot kívánok Dominónak!

KépKép
nonni

Vot,
már múltkor kérdeztem, csak kicsit sok körítéssel ;) hogy ha újságírni szeretnék vagy mi, akkor merre a legérdemesebb indulni? milyen suli, fizetős-e posztgrad-e meg miegymás.
vmi foglalkozás kéne a nagy bölcsészség és tanítás mellé :lol: ami elég kreatív is meg minden (ötletem még van ;) csak az a fránya diploma kéne meg aztán egy vagy két olyan állás, amiben nem kell nagyon meghasonulni család és munka illetve pénzkeresés és szellemi igények/kreativitás között illetve esetleg még el is tudom maga meg a gyerekem tartani)
egyébként úgy tűnik, különválasztjuk magunkat apjukkal (ide nem is tudom, milyen szmájli illik...)

gyerek alukál én megyek teregetni aztán elmenés fejet szellőztetni :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc, esetleg a MÚOSZ újságíróakadémia? (www.muosz.hu) ez legalább rövid és nem is kerül olyan sokba, mint a többi (van közép- és felsőfokú végzettséget adó szint, meg egy újságíró gyorstalpaló is). De azzal nem bíztatlak, hogy itt - vagy bárhol máshol - megtanítanak a szakmára :wink: de talán könnyebb innen elhelyezkedni, első lépésben gyakornoknak. Aztán hátha alkalmaznak, csak szorgalom és kitartás kell, tehetség nem árt, de többet számítanak az ismeretségek (már akinek vannak), vagy hogy mennyire alkalmazkodóképes az ember... a jó rabszolgák mindig könnyebben találnak melót mint az, aki okosabb a főnöknél :D

fordításból nem tudsz megélni? nekem mondjuk nem ment, de azért mert lusta voltam a munka után menni és élhetetlen a pénzem után futni :? a filmfordítás viszont nagyon tetszett, és fizettek is rendesen, csak azt már a munkám meg a kölök mellett nem bírtam idővel. de ha érdekel, elküldöm az infókat, hol kell jelentkezni!

és tényleg nincs remény már apjukkal? ha így látod, tényleg az a jobb, ha békésen lezárjátok a dolgot, és majd jöhet valaki más :wink:

votiv 8)
votiv

köszi, majd utánanézek
én roppant rosszul menedzselem magam, fordítást ha nehezen megfogok, akkor tuti elcsúszok vele időben stb meg ugye angolosból dunát lehet rekeszteni - szeretném majd megcsinálni az eltén a tolmács-fordítóképző izét, de mindenhova kell diploma, szóval még az odébb van illetve ott is gondolom az van hogy kisebb nyelvvel könnyebb bejutni,. mint az angollal
addig mennek az időszakos melók meg a magántanítás ha éppen van
ja és hát az érdekképviseletről ne is beszéljünk;) - márc végén kifizettek 3 tavaly szeptemberi szerződésemből kettőt.... de ezzel is úgy vagyok, hogy legalább van meg csinálhatom és nemcsak a pénz miatt, hanem mert így nem hülyülök el teljesen

apjuk nehéz ügy, sztem így össze fogom tudni szedni magam, legalábbis remélem
most az van, hogy ő szeretné ezt rendesen, én meg úgy érzem, nagyon későn van, a sérelmek miatt , illetve olyan problémái vannak neki is, amiken változtatni, dolgozni kell (nekem is a sajátjaimon) mert különben rossz az egész
persze lehetne egymást segíteni az előrelépésben stb de itt már annyi minden történt, én is megléptem egy csomó mindent meg ő is és tegnap jött elő megint az,hogy a terhesség, szülés, meg majdnem az egész első éve Ábelnek nekem olyan nagy sérelemként él, hogy ezzel így nem tudok mit kezdeni (csinált egy összeállítást a gyerek képeivel húsvétra ajándékba a nagynénémnek, nem hittem volna, hogy nem bírom megnézni)

valahogy minden későn történt meg meg eleve nagyon sok terhet vittünk ebbe a kapcsolatba - ő a saját családjával, anyjával, gyerekeivel, feleségével való problémáit én meg a szüleimmel kapcsolatos dolgokat - aztán meg nem alakult belőle semmi; a 25év korkülönbség ellenlre semmivel sem volt felnőttebb, mint én

így külön tudjuk egymást tisztelni, normálisan lenni - remélem; ő is jár pszichológushoz (aki by the way nyíltan ellenem van) és valami gondolatok, csírák megindultak benne, de ez lassú folyamat
szóval minden még nagyon messze van meg persze ez nekem is tökre fáj (elengedni,meg azért sok tekintetben mi nagyon jó párost alkottunk), de remélem, hogy jobb lesz így meg én is dolgozom tovább magamon, hogy ne hagyjam magam elnyomni stb
kicsit bezavar a képbe az, hogy beleszerettem vki mésba, akivel valszeg szintén roppant problémás lehetne a kapcsolatunk, szóval az maximum easy(?) way out de nem tudom, hogy megoldás-e

meg aztán végre 3 év után össze kell szednem magam meg nem önsajnálni, lediplomázni és egy vidám, nyugodt életet kialakítani

arra kíváncsi vagyok, visszamegy-e az elvált feleségéhez, de ha valóban változott már valamennyit, akkor talán nem és kialakulhat vmi baráti, normális viszony, hogy szülők legyünk :)

Kép

Kép

szrekuc

haladó lettem!!! :D :lol: :lol: :D

Kép

Kép

szrekuc

Én meg pár hete minden kaját elrontok, nagyon nem vagyok formában :cry: Multkor a palacsintát, aztán a muffint, ma meg a lepényt soztam el k...vára :( de ugy hogy ehetetlen lett, szegény apjuknak pizzát kellett rendelnie... :? jobb ha szülésig nem csinálok semmit.

Hu, Szrek,
nem egyszerü ez eseted :( de az már jo, ha el tudott jönni az elvált feleségétöl. és ha sikerül neki nem visszamenni, akkor Nektek elöbb-utobb rendezödhet a kapcsolatotok. Ha Ábel is nagyobb lesz, könnyebb lesz sokminden. Én most látom, hogy ahogy B betöltötte a 2. évét, annyival okosabb lett, és mindent elmond, és átalussza az éjszakát, és önálloan eljátszogat, hogy nekem azota aranyéletem van :) (az más kérdés, hogy 2 honap mulva kezdödik elölröl az egész :lol: ) Igy könnyebb a páromra is ráhangolodni.
És ha gondolod, adok elérhetöséget kineziologushoz (én Szadára jártam, és fogok is menni a közeljövöben megint...., de tudok pestit is, megbizhatot) Ö is segit oldani a le nem adott feszültségeket, stresszt, nekem többet segitett, mint régebben a pszichomokus....
Munkához meg sok eröt kivánok! én is kacérkodtam az irással, kérdeztem anno Votivot az ujságirásrol, de az most félre van téve, meg nem vagyok én olyan dörzsölt meg talpraesett hozzá 8) :)
fibi

Köszi, Fíbsz :D megnézném kinezt, bár én szeretem a meditálós dolgot is
nemtom rendeződhet-e, én leginkább most nyugit, csendet stb szeretnék, hogy egy kicsit átlássam a dolgokat
most hirtelen biztosan nem születik olyan szeretet vagy szerelem és ahogy mi töltöttük gyakorlatilag az egész kapcsolatunkat aztán meg az elmúlt 2évet Ábel fogantatásától, azt nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni - ő szeretne családot most, én meg nem akarok boldogtalan lenni; szerinte marhaságot csinálok, szerintem meg nemtom :wink: :lol: ő rámhárítja azt, hogy mi mindenben kéne változnom és én is azt mondom, hogy neki sokat kéne változni - meg persze nekem is de az azért nem úgy megy, hogy csak az egyik a felelős meg csak az egyiken múlik
jaj de túlkomplikálom ezt :(

Kép

Kép

szrekuc

főzés miatt meg ne aggódj, pihi, nyugalom stb ;)

Kép

Kép

szrekuc

Indi: Dominónak nagyon boldog első szülinapot kívánunk

Johi és FanniSára
johanna1975

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT DOMINÓNAK!!! :)

Adél nevében köszönöm a bókokat :)

Deni,
Olyan jót nevettem a reszkessetek nagyi szövegen :lol:

Votiv,
Milyen izgalomban tart minket Liliróza :) Drukkolok!!!!!

Zuzi,
:( Érzelmek elfojtása szerintem a legrosszabb, amit tehetnek, de Votivnak igaza van, ne ti aggódjatok, ha ők így próbálják magukat túltenni.

Szrek,
Gratula a haladó státuszhoz :lol: Húh, és tényleg nem semmi, h ennyire komolyan elhatároztad magad, de biztos, h nektek így lesz a legjobb!

Fibi,
Bulást a lenti dologhoz!!! És főzés miatt ne aggódj, nálam is minden kaja sorra szarul sikeredik, betudom a tavaszi fáradtságnak :)

Johi,
A taxi4-et szerettük volna megnézni, de arra már nem volt olyan sorban hely, ahol mi szeretünk lenni, így inkább a mr. bean-es filmet néztük meg. Őszintén szólva most nem tudom eldönteni, h én vagyok mostanság gázos, vagy tényleg ennyire laposak voltak a poénok a filmben :? Ettől függetlenül tök jó volt végre kettesben lenni :)

Neet,
Most már kezdek én is rájönni, h hülye ötlet volt az, hogy mivel Adél kicsi, ezért inkább mindenki hozzánk jöjjön. 7 éve folyamatosan mi jártunk le mindehova, több száz kilométert utazva. Egyik helyről rohantunk a másikra és ez egy kicsit fárasztó volt, ezért kitaláltunk naivan, hogy Adél miatt inkább ők jöjjenek. Most már úgy vagyok vele, h inkább mi megyünk :)

Kép Kép
curse

Zsan,
kalács hogy sikerült? :D
neet
neet

Sziasztok Anyákok!

Egyéves születésnapunk alkalmából most én köszöntenék mindenkit! Mindazt, amit akkor - előtte, közben, utána - és azóta is folyamatosan kaptunk/unk tőletek, az elmondhatatlanul és meghálálhatatlanul sok. Veletek együtt lettünk mi is.

Természetesen a köszöntéseket is köszönjük :)

Születésnap csodaszép, kicsi fiú boldog, egész nap jókedvűen énekel, 6-kor keltünk, 8-ra már kész voltak a torták, elmosogattunk, rosszalkodtunk, játszottunk, uncsitesókkal voltunk állatkertben(elképesztő sokan voltak, de végül láttuk Laylát, egy tündér, úgy üget, mint egy kiscsikó és akkora, mint egy megtermett coca), ettünk ehetetlen ebédet, aztán tortáztunk és ajándékoztunk és most össznépi szundika megy, utána megyünk homokot hordani a várunkba együtt a skacokkal, jupijéj :) Annyira boldog vagyok, nagyon szép nap ez.

Votiv :) látom, pici lány még nem akar.. sebaj! Várjuk szeretettel, akármikor is jön :)

Szrek :) Szomorú történet - nyilván nem ok és tanulság nélkül való. Kinezt én is ajánlom, nekem sokat segített anno megértenem dolgokat. Ügyes, értelmes, szeretetreméltó emberke vagy, túl fogsz ezen jutni!

Neet :) Én, mint nagy reciklálás-fan is akartam a homokozót itthon előállítani, de torrkomra forrt a nevetés a boltban az árakat látva. A néhány deszka az bizony többe került volna, mint a kész, tetővel ellátott darab :o

Nukada :) Nagyszerű hírek, mesélj csak, drukkolunk nektek! Én különösen, minden egyes cseppecskéért :)

indianyo

Hehe, de jó hallani, hogy nem csak én rontom el a kajákat. NÉha még Fanni sem eszi meg ami pedig már gááááááááz. Na sebaj....

Curse: én is sokkal inkább megyek, minthogy hozzánk jöjjenek. Persze holnap jön a rokonság, de legalább kerti party lesz, igy néha fel tudok menekülni a lakásba. De a romeltakarítást igy sem úszom meg. Mr. Bean poénjain szerintem már én sem tudnék röhögni olyanokat, mint régen, öreg lettem én is. :roll: :lol:

Mi füvezünk, na nem kell mingyáááááááá a legjobbra gondolni, csak parkosítjuk a kertünket. Vettünk 10 kg fűmagot és egy csomó dolgot még, kiváncsi vagyok milyen lesz. Fanni kb. úgy néz ki, mint egy csavargó a kerti mocsoktól, szerintem bevágom a mosógépbe.

Szrekuc: tényleg nem könnyű ilyen helyzetekbe dönteni, de lényeg, hogy Te legyél boldog és persze vele együtt Ábelbábel. A "pótkapcsolat" pedig néha tényleg gyógyír, én is sokszor csak igy tudtam túllleni egy másik kapcsolaton, pedig tudtam, hogy ez nem helye és nem vezet sehová, de én ilyen típus vagyok. Hú de jó bonyolultan írtam le ezt.

Na megyek még gyorsan függönyt mosni. brrrr de úúúúúúútálom a húsvéti nagytakarítást.

Johi
johanna1975

Isten éltesse Dominót, nagyon boldog szülinapot neki!!!
Kép
Indi :) Örülök, hogy ilyen szupi napotok volt!! :D

Zuzi :) Nagyon sajnálom a babát :cry: :cry: Sok ++++ Nektek!

Votiv :) Továbbra is nagyon drukkolok!!!!!

Szrek :) Nem vagy könnyű helyzetben, remélem mielőbb rendeződnek a dolgaid! addig is sok ++++ Neked!

Fibi :) Kaja miatt aztán végképp no para, a pizzafutárnak is élni kell vmiből :wink: :lol:

Curse :) Amíg Bálint kicsi volt, mindenki hozzánk jött, aztán most már inkább mi megyünk, hadd főzőcskézzenek a rokonok :lol: Az egyik nagyi már meg van locsolva, nos csak annyit, hogy utána szellőztetni kellett, ugyanis B. alig akarta abbahagyni a locsolást :mrgreen:

Johi :) Jó kertipartizást és füvezést! :) függönymosás... egy hős vagy! én idén asszem kihagyom :oops:

Kép
Kép
denizsa

Deni,
kaja miatt csak azért voltam pipa, mert másfél orás pepecseléssel járt, és a végére már igencsak kemény volt a hasam :? De aztán du. a muffin végre jol sikerült :D És utána föztem még krumplit a lepényhez, összeturmixoltam a sos izével, és ehetö lett estére :) Ugyhogy Zsoló elmondta, hogy egész nap a vacsit föztem :lol:

Szrek,
kinez: Escher Andrea: 20/965-1595. És én is szeretem a meditálos dolgokat, de ez is nagyon jo ám :) És tök igazad van: kettön áll a vásár, mindkettötöknek dolgoznia kell a kapcsolaton, és saját magán.
fibi

ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG DOMINÓ!!!! :D :D

és mindenkinek nagyon jó húsvétolást!

Ákosnak tojt a nyúl egy 3 kerekű bicajt (persze bébiesítve még) amúgy is kapott volna, de mivel ma kapta, a nyúl tojta. Tök jó, egész nap bicajoztunk :)

Zuz, :(
sajnálom a bébit nagyon

Szrek,
hajrá szabadság, új szerelem! :) elvégre tavasz van :wink:

Kép
akata

Behoztam a társaságot :D

Ancsi! Milyen műszaki zseni a lányod!!! :lol:
Én imádok álmokat elemezni. De inkább személyesen vagy telefonon.
Költözés?

Fibi! Nem semmi hogy Bálintnak már ilyen hosszú mondatai vannak??!! :lol:
Én az aranyeret BS-sel beszéltem meg. Meg is vizsgálta.

Neet! Ma eszembe jutottatok :D Egy akváriumot (minden belevalóval) nézegettünk, s megkérdeztem Angit mit mond a hal, s mutatta a tátogást :lol: . Ez azért is nagy szám, mert nála az esetek 98%ban a válasz: vau-vau. :mrgreen:

Macs! Zongoraművész Füli :lol:

Rylie! Azt én is kicsit sajnálom, hogy nem adatott meg nekem a nappalis felsőoktatás, én úgy intézem le, hogy mindennek megvan az oka, s veszettül keresem a miérteket.
Tök jó hogy Kamillka ilyen ügyesen megvolt nélküled. :D

Szrek! Ezt a linkedet sem sikerült megnyitnom. :(
Ábel ooooooooooolyan édes a kirándulós képen. :lol: :lol: :lol:
Pasidról majd inkább 1x személyesen...

Lindi! Áll még a meghívás? Én is szívesen megnéznélek titeket -végre élőben -,s el is szeretnék beszélgetni erről a nunikenősdiről

Votív! Olyan szépeket írtál a szülésről! :lol: :lol: :lol: S nagyon szép rólatok a kép :D :lol: . S hogy lent van a hasad??!?! :shock: :D
Hajráááááááááá! :lol: :lol: :lol:

Zsan! Péniszirigység :lol: . Hatalmas duma!
Köszi az Angidícséretet. Érd: anyósomék szidják ahol ők laknak (Tárnok felöli rész)

Den! Nagyon szép a pocid!!! :lol: :lol: :lol:
Bálint és pocakkapcsolat is ooooooooooan édes!!!

Réka nagyon szép! :lol: S nagyon kis formás kiscsaj! :lol: :lol: :lol:

Zuz! Család! :( Hát én is a te véleményeden vagyok!

Indi! DOMINÓNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Hihetetlen hogy telik az idő! Bőgtél ma? :mrgreen: Örülök, hogy csodásan telt a nap :lol:

Nuk! Éljen az örömködés is!

No igen, mint már tudjátok meglátogattuk Curse-kat – ha már apósék úgyis oly közel laknak, s pont dolgozniuk kellett akkor. Csodaszép nyugodt otthonuk van, ami a mosolygós kis Adélon is látszik. :lol: :lol: :lol:
S én mint nagy Bailey’s kedvelő (bár már nem is emlékszem az ízére) büszkén láttam, hogy a lányom megcsócsálta Cursék Bailey’s-es alátétjét. :mrgreen:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Nagyon boldog szülinapot Dominónak!
zanza

Sziasztok!

Köszi a +-okat! ;) :D

Indike,
tök szép napotok lehetett! :D :D :D nagyon bírom a hozzáállásodat!!!!leborulós szmájli

Barbicsek,
ez nem fair, miért nem lehet megnyitni a linkeket? :(
http://x113.dataglobe.hu/artmusic/supi/
kíváncsi vagyok... ;) (sztem Lindihez előbb jutunk mint hozzátok, ott biztos találxunk)

Lindi,
én is szeretnék menni amikor fogadónap van! ;)

Kata,
ez nagyon jól esett köszi

ma voltunk Ábellel homokozni játszótéren - ő mégcsak most homokozott először meg volt nagy hintázás stb; jaj tisztára kis anyámasszony katonája (kicsi attól félek, hogy a helyzet miatt is :? ) de remélem, vagányabb lesz ;)
tricikli témára is teljesen rá vagyunk állva, kikában meg brendonban már többször végigpróbáltuk a felhozatalt, de elég drága, talán tesz-vesz vagy vatera lesz erre is a megoldás ;)

múltkor finnekkel találkoztunk ma meg angolokkal - messziről ordított a fickóról , ugyanis 17fok az ott már nyár, úgyh pasi strandpapucsban polóban homokozott a gyerekével; úgy de úgy röhögtem :D :D :D

Fíbsz,
köszi a kinez elérhetőségét; mennyibe kerül nála egy alkalom? így meditálva is sokmindent le tudta már rakni, de tény, hogy így sokkal lassabb és fájdalmasabb, de legalábbis is megviselő :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Kata, ez lemaradt a neked szóló hsz-ből: :D :D :D :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
taxi4-et én is tök szeretném megnézni
mr bean tök gáz, az eredeti kis sorozatai voltak tök jók és eredetiek, azokhoz képest már a nagyfilm is gáz volt de az még elment mert ugye ennek hagyománya van (pl on the buses angol sorozat; igaz, abból is van holidayes eresztés) de hogy erről az egészről hány bőrt fognak még lehúzni :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek! Köszi így már sikerült :lol: (hadd legyek pofátlan s kérjelek meg, hogy a múltkori magyar értelmezőset is rakd be még1x, hátha sikerülne. plíííííííííííííííz)

Fibi! Aranyérhez még 1: ha akarod szívesen elmesélem miket mondott BS. Inkább telefon lenne jobb, mert hosszú

cipős javaslatokat és Angidícséreteket is nagyon köszönöm! :lol:

vmit még akartam... hmmmm

azt biztos hogy kívánni: BOLDOG ÜNNEPEKET MINDENKINEK! :lol: :lol: :lol:

de még mit :?:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

http://pistvan.extra.hu/mesz.htm

de csak a guglin keresztül találtam ránézésre úgyh nemtom milyen

Kép

Kép

szrekuc

Johi! Gyertek hozzánk is füvezni! :mrgreen:

témánál maradva: vki írta, hogy minden évben egyre szebb a kertjük (talán Akata). Nekünk ez a második évünk itt, s ezt én nem mondhatnám :? . Inkább túlélősdis :oops: . Azzal nyugtatom magam, hogy ha majd visszamegyek dolgozni akkor majd a kertszépítésre is lesz pénzünk. Ma szembesültünk hogy nem tudunk annyit kifizetni, hogy elkerítsünk egy részt a dednek játszani (milyen drágák a kerítések :shock: ). Persze éljen hogy van a kert, s ettől függetlenül is leszünk kint :D 8)
Sajna a szülinapi kertiparty-s elképzelésem sem fog összejönni :( Sebaj, majd meglesz egyszer az is :lol:
gödibarbi

Szrek! ez a sikeres letöltések napja :lol: köszönöm! :lol: :lol: :lol:

Jucus! :?:

Macs! Holnap pü-zök.

Anyukám minden évben eldugdos nyusziajándékokat a nővéreméknél, s idén mi is megyünk :lol: . Azt mondta van Anginak való keresgélés is :lol:
Én vettem egy műanyag (rágható 8) , csajszi által kiszúrt :D ) kistyúkot, amiből kiszedtem a csokitojásokat, s kölesgolyót rakok bele.

no most már megyek
jóalvásosszépálmot mindenkinek!
gödibarbi

Curse, szrekuc, Taxi4-ről nagyon rosszakat olvastam - megbízható forrásból :lol: szóval ne bánjátok, ha kimarad!

Indike, ez a mai nap csodás lehetett :D :D :D mégegyszer boldogot Dominónak!!! :D

Barbi, igyekszem :) tojás- és ajándékvadászat rulez! most, hogy nem szülök :wink:, legalább én is mehetek Istivel - nálunk is a nagyi csinál fészkeket a kertjében, biztos nagy öröm lesz!

Zanza, hellóóóó :D írjál már 2 sort, hogy vagytok!!! :D

Johi, én már rájöttem, a gyerek akkor a legboldogabb, ha mocskos :D
és ne hajtsátok túl magatokat, Fibi se, tessék pihenni is! :)

csajszi csuklik és vígan kalimpál, nem akar kijönni... valami gyári hibám lehet ezekkel a baromi hosszú terhességekkel :?

Monisa, neked most Marcival hány nappal volt több? és Peti mit kap húsvétra?

Deni, locsoló Bálint :D ez nagyon édes lehetett :D verset is mondott?

Akata, innentől kezdve most már MINDEN NAP bicajozhattok! :lol: tegyél fel képet a szelíd bicajosodról! :D

én L, holnapra mindenkinek sok csokitojást!
Kép

votiv 8)
votiv

DOMINÓNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
Te mondod, hogy ne hajtsam tul magam?! :D :lol:
Gondolok Rád nagyon ma is, holnap is 8)

Szrek,
ugy tudom, 8rugo körül van. ill. nekem ennyi volt tavaly :)

Barbi,
irok pü-t, mielött indulunk.

Mi Gárdonyban leszünk ma és holnap. Ha Lili Róza megszületik, valaki dobhatna sms-t :wink:

KépKép
fibi

Jajjjj,lemaradtam Dominó szülinapjáról! Ezúton kívánunk minden jót és sok boldogságot Neki és az ő Drága Anyukájának!!!!!

Mi még mindig Kecskeméten, NAgyim házának padlását pakoltuk le, tök izgi volt,ott aztán volt minden :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon kellemes Húsvétot kívánunk!!!!!!!!!!!!

remélem, valamikor sikerül beérnem Titeket,most sajnos reméyntelennek tűnik :?

De Drága Votiv miatt minden nap benézek :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

Ezt még muszáj megosztanom Veletek, mielött indulunk :D Bálintot megtanitottuk a klasszikus locsoloversikére, és ez lett belöle:
"Elmentem a zöld erdöbe, és láttam kék tulipánt...." :lol: :lol: (mert a kertünk tele lett tulipánnal, és most az a sláger, minden nap szagolgatja:) )

Sziasztok, szép ünnepeket továbbra is! :D
fibi

kvázi-rendszeres 5-6 perceseim vannak, és olyanok, amiktől már könnybelábad a szem :lol: most zuhanyoztam, és nem múlt el!!! :D
mindjárt indulunk a H-ba, Istit meg leadjuk tojást keresni a nagyijához.
puszi mindenkinek, és gondoljatok rám, hogy most már ne álljon le :D
legközelebb remélem már kettőben jövök :D :D
votiv
votiv

Fibi, dobok én smst! :D :D :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de jó!!!!! :lol: Drukkolok nagyon !!!!!!! :lol: Tényleg a húsvéti nyuszi hozza Lilirózát :lol: Haaaaaaaaaajjjjjjjjjjráááááá!!!!!! :lol:

Kép Kép
curse

Johi,
Erősen fogok rátok gondolni a füvesítéskor, nekünk is lassan el kell kezdeni, nem lesz egyszerű :roll:

Deni,
Szegény nagyi :lol:

Indi,
Olyan szép lehetett a tegnapi napotok :) Bejárattátok azóta a homokozót?

Szrek,
Én is így gondolom, hogy még hány bőrt akarnak lehúzni róla. Abban bíztam, hogy ez is olyan jó lesz, mint az igazi Katasztrófafilm vagy pl. Johnny English :?

Kata,
Majd egy képet lécci, ahogy Ákos cajgázik :)

Barbi,
De édes lehetett Angi, amikor halasan tátogott :)

Fibi,
Locsolóversike :)

Tegnap elmentek anyósék. Rengeteg rucis dolgokat kapott Adél, de szerencsére hoztak csokit is :lol: Nálunk már csak holnap lesz vendégség, szerencsére :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Kellemes Húsvétot Kívánunk mindenkinek!!!

Dominónak utólag is Boldog 1. születésnapot!! De szép nap lehetett! :) :)

Votivia!!! Hajráááááááááááááá!!! :D :D :D

ruz
ruzicsky

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!! :lol:
Kép

Kép Kép
curse

szep husvetot mindenkinek!! :)

Votiv, nektek szep szulest!!!! :) drukkkk megy ezerrel :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv!!!!!!
Tiszta libabőr vagyok, annyira szorítok Nektek!!!! Hajrá, hajrá Liliróza!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
zuzmo1

Zsanci!
Hogy sikerült a kalács? Én már régóta csinálok kelttésztát, pl pizzát is mindig sajátkezűleg készítem, szerintem nem nagy ördöngősség, és mindig tök jólett,pedig általában robotgéppelgyúrom, csak a végén kézzel(tudom,hogy ez szentségtörés)

Fibi!
Aranyér :cry: Jobbulást!Locsolóvers :)

Szrekuc!
Hú,nem egyszerű az élet............... De biztos, minden rendbe jön. Én megértelek, nem könnyű elfelejteni a dolgokat, nekemlegalábbis tuti nem menne........

Deni!
Pocakfotód gyönyörű! És Bálint locsolkodása!!! :lol: :lol:

Curse!
Adél már mekkora!Hihetetlenül sokat változott! És ugyanilyen játszószőnyegünk van,amit én utána rohangásztam, volt, hogy 1 órával maradtam le az utolsóról :twisted: :lol:

Zsanci,Mása!

Enyém első férj görögkatolikus volt, Szabolcsaban élt a családja, és ott nagyon sok görögkatolikus él.Egyszer voltam náluk húsvétolni, nekem nagyon tetszett!!!! Pászka,sonka,sárga túró....., de a legklasszabb a töltött tyúk volt. Levágták a tyúkot,majd a bőre alá biciklipumpával elkezdték fújni a levegőt :lol: , hogy leváljon, és szó szerint megnyúzták, és a bőrbe tették a tölteléket, amit aztán a sütőben megsütöttek. Így tyúkformájú lett :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv kb negyed órája írta, hogy sűrűsödnek a fájások, már két ujjnyira kitágult! :D Hajrá!!!!! :D

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
De jó, h tudósítasz :) annyit gondolok Votivékra, olyan szép időt és szép napot választott Liliróza :)

Votiv,
Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!

Kép Kép
curse

Votiv irta, h öntik belé az antibigyót, és tele a szülészet!!!! :wink:
mindenki Húsvétkor akar születni??? :lol:
MInt Buddha, Villon, Laborfalvi RÓZA, Kofi Annan... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

BÉKÉS, BOLDOG HÚSVÉTOT!!!!!!!!!!!!

Zuz,
nekem elsőre nem igazán jött ez a kalács össze, de mentésgemre szóljon,h nagyon beteg voltam még tegnap...
ma reggel mondtam Levinek,h most csináltam UTOLJÁRA ilyet, erre röhögött és mondta,h tévedek, most csináltam ELŐSZÖR... :wink:
kicsit sótlan lett, és összeesett... :(
de ehető, nem lett kuka...
somentes diétán vagyunk.... :wink: kicsit a sonkát is sikerült sótlanná főznöm...
egyszerűen csak egészségesen akarom táplálni a családot... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
sztem kérvényezd el Moosetól a Nyúl megszólítást, lányod igazán megérdemli. :mrgreen:

Zsan,
egészséges kalács :lol: :lol: :lol: Tele a szülészet? Hm.. van ez másképp is a Zimrében? :?

Recca,
milyen volt a pelenkás felvonulás? Tegnap volt, ugye? Mesélsz? Képek?

neet
neet

Hajrá Votiv, Hajrá Liliróza. Mennek a drukkok, sokat gondolunk Rátok.
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: