megjártam az uh-t meg nst-t: semmi...
picit mégnagyobb lett a gyerek, és tele a van a hasa - biztos ezért kevesebb a mvíz

. és már III-as a lepény. kontrakciók nincsenek...
én viszont baromira elfáradtam és állati nagy forgalom is volt (remélem most vezettem utoljára szülés előtt). most bedobok egy bélízt - Neet, azt most kell, nem? csírsz
aztán ledőlök, míg az idősb kölök hagy.
ja és adtam neki Hyosciamust (testérféltékenységre) és azóta kevésbé hisztis és néha magától megpuszil, ma meg is simogatta a hasamat - most először!!! - de még időben
és mondta, hogy baba-baba
Nukada, nagyon ügyesek vagytok a szopival!!! csak így tovább
Rylie, sztem teljesen normális ilyesmin gondolkodni, csak nem szabad ezt se túlzásba vinni/túl sokat rágódni az "elszalasztott" dolgokon. rengeteg új/más lehetőséged lesz anyukaként is, ebben bízhatsz nyugodtan! ráadásul van egy irtó édes kislányod, meg egy férjecskéd, akik imádnak téged - fogadok sokan szeretnének ilyet, inkább mint bármi mást!
én igen szerencsésnek mondhatom magam, tanulhattam, utazhattam, megkereshettem önmagam, meg a hivatásomat, de furcsa mód akkoriban folyton elégedetlen voltam mindennel és többnyire boldogtalan is voltam. Aztán beleszerettem a páromba, hát ez se volt egy sima ügy, aztán viszonylag hamar bejelentkezett Isti - na akkor keményen paráztam, hogy mi lesz velem, hogy "véget ér" az életem! Végül kiderült, hogy semmi nem tett még annyira boldoggá meg (lelkileg) egészségessé, mint a saját családom - minden nehézséggel együtt, amikből persze folyamatosan van utánpótlás

persze én se vagyok mindig a topon, sőőőt, de egyszerűen "nem engedhetem meg magamnak", hogy sokáig letargiázzak vagy rágódjak vagy idegegeskedjek bármin
Ágoston igazán szép név, de rég hallottam! lehetne több belőle
Fibi, vérzés, jáááj, ez gáz, és pont ünnep előtt

drukkolok, hogy gyógyuljon gyorsan!
Neet, ezt a csokidolgot nagyon komolyan elmagyaráztad
komolyan mondom már nekem ég a fejem, hogy én simán adok Istinek csokit, ha én is eszem (márpedig ez mostanában elég gyakori

) kell az a pici csokesz az agyának

de szigorúan csak luxuscsokikat zabbantunk!

így jobb?