A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose,
:D :lol: :D köszönöm a telefonszámot és az infokat :) szerencsére nem fáj és nem vérzik, de ha nem mulik, akkor elmegyek persze orvoshoz :)

Indi,
a recept szerint vajazni kell a tepsit/tortaformát, de nekem épp nem volt itthon vajam, ezért tettem icipici olivaolajat a tepsi aljára. de ahogy gondolod :wink:
Nekünk ugyanekkora a homokozonk, és hát 2 gyerek üldögélve talán elfér benne, de fekve, vagy uszkálva, ahogy Domino szereti, nem hiszem :lol: B meg olyan finnyás, hogy bele sem mászik, kivülröl lapátol, nehogy homokos legyen a ruhája :lol: 8)

KépKép
fibi

Fíbsz,
küldjél nekem is recipét plíz! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Jó reggelt!!!!

Hajnalban új szopi-csűcsot állítottunk be: 50 g!!! és a kövnél is sikerült 40!!! Remélem, szép lassan elfelejthettjük a tápit...

Lehet, hogy ez túl személyes infó, de talán a perverz zaklatók nem olvassák a bnet-et, szóval a számom:

06-20-56-23-844

Ruha, IKEA és bármi ügyben zaklassatok!!!

Votiv:
Hajrá, Húsvéti szülés!!! (Ezt tényleg félve említem meg, ennyire nem vagyok vallásos, de tök szerettem volna Nagypénteken szűlni /tényleg hülye vagyok?!?!?!?!/, hogy Jézus szenvedéseit kicsit átélhessem... Nagyon gáz vagyok???????????????)
De nálatok meg az lenne a tuti, hogy Istinek a nyuszi tojta a kistestvért... Ennek sztem te is örülnél, ha a nyúl kitojná helyetted... :lol: :lol: :lol: :lol:

Húsvéti menü:
Úgy tervezem (és ez most nem 100%, mert egy 3,5kg-s csomag, lehet, hogy nem enged sütni-főzni), hogy vas. kenyértésztában sült sonka lesz, du. jön az egyik barátnőm, csinálok sonkatekercset, francia salival, hétfőn pedig aszaltgyümivel göngyölt pulykamell lesz. De lehet, hogy a végén pizzát kell rendelnünk. Bár Apuci ígérte, hogy segít, de nem nagyon tudom elképzelni, ahogy a konyhába tüsténkedik... De a szándék legalább megvan!!!

Ajándék:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=22&productId=83136&langId=-30&chosenPartNumber=80102537
ilyet fog kapni Réka, mindenkinek azt mondtam, hogy pénzt adjon bele. Nem akarok bunkó lenni, de nincs szükségünk gagyi kínai plüssökre... Erről tudom, hogy bevizsgált, jó minőségű és szerintem tök jó árban van, legalább is a Brendonosokhoz képest!

nukada

ÉS pár kép:
Kép Kép Kép Kép [/img]

nukada

Indi,
hétfőn locsolják a fiúk a csajokat :mrgreen: de pl a szombat?

Kép
akata

sziasztok,
bocsi,h tegnap már nem volt erőm aranyérre reagálni, de fááááradt voltam. És Votiv, AKKOR én is ébren voltam! Ez a legújabb, felkelek és nem tudok visszaaludni...boááá

Szóval,
dokihoz menni tök jó, már csak azért is, mert kicsi dudort, ha ki kell szedni, 10 perc alatt kikapja, és fáj kb 1 db napig, és utána már nem, viszont, ha megvárod, mig elmúlik, az kb 2-3 hét. Attól függ, h milyen fajta, mert ebből is kismillió van.
Nekem van már tök régóta, az egyiket meg is műtötte a dokinéni, és a másik is esedékes volt, de közbejött Meme. Pont azon gondolkoztam, h szülés után KÖZVETLETNÜL megműtettetem, mert igy is, úgy is fáj, tehát még egy kicsi fájdalom már nem oszt vagy szoroz. Addig meg azért nem csináltatotom meg, mert szülés közben BIZTOS ki fog jönni. Nekem olyan nagy fajta van, amit régen olyan komoly műtéttel csináltak volna meg, de most már a dokinéni ezt is egy 10 perces műtéttel csinálja meg, csak nem egy napos a gyógyulás, hanem egy hetes. De mindent lehet mellette csinálni, nem kell feküdni, csak nehezet nem szabad emelni. Ennyi. Szóval, ezt már hál'Istennek nem sebészek csinálják...

homeós szerek:
hamamelis D4
aesculos D4
apo-ham kenőcs
nekem a sperti allergiát hozott elő, pedig rá van irva, h nincs benne semmi allergizáló!
:lol: :lol: :lol: HEHEHE

Nuk,
tök jó játszószőnyeg. És tök jó szopi!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szrek,
Fel sem tűnt, pedig néztem, h mi történik a 600. után :oops: :lol: :lol: :lol:

Votiv,
nagyon köszi tényleg a szemre adott tanácsokat, azóta semmi baja Adél szemének. Tegnap előtt reggel volt neki utoljára becsipásodva, azóta szerenécsre semmi, úgyhogy, amit a doki felírt ki sem váltottam, csak azt használtuk, amit írtál.
És lehet, h tényleg húsvéti baba lesz Liliróza? :) Akkor ezek szerint vihetünk sonkát a H-ba :lol:

Képzeljétek 3 héttel ezelőtt lefoglaltuk a sonkát az egyik hentesnél. Párom tegnap bement, h felvegye, erre közli a nő, h nincsen és megkérdezte, h biztos felírattuk???? :evil: :evil: :evil: Igazi, jó kis paraszt sonka lett volna. Most már biztos nem lehet ilyet venni 3 nappal húsvét előtt :evil: :evil: :evil: Marad a kötözött sonka :(

Kép Kép
curse

Nuk,
Képek nagyon tutik, főleg a tejes :lol: Ilyen alvós képek nálunk is vannak, bár azon többnyire Apa van Adéllal, mert hát ő képes a gyerekkel a hasán elaludni még napközben is :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Moose,
ez amugy magánrendelö? és mennyit kostál? mert asszem elmegyek mégis, kérek jövö hétre ip-t, ha lehet (kihasználom, hogy apjuk szabin lesz, és tud addig Bálintozni...)

Kata,
Neked külsö vagy belsö aranyered volt? mert nekem szülés után belsö, és az sokkal rosszabb volt (nem részletezném itt, hogy miért) :? És BS ellátott tanácsokkal akkor, de honapokig tartott, mire elmult.
fibi

Curse,
nekünk apukám igért sonkát...gondolod,h kapunk..???. :cry: még sosem volt húsvét sonka nélkül...sebaj, ezt is ki fogjuk próbálni.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

És Kata kérésére :) Ezek nem tegnap készültek, de elég frissek :)
Kép Itt éppen huncutkodok és persze ezerrel a számban vagyok
Kép Egy teljes alakos
Kép Itt baromira tetszik a fényképezőgép

Kép Kép
curse

Nuk,
dejooooo képek :) akkor ez azt jelenti, hogy gatya ügyben a mobilodon zaklassunk? :lol:

Zsan,
és milyen allergiát okozott a Sperti? :? és kinél voltál? milyen volt a mütét? (jöhet priviben is)

Szrek,
nem felejtem a receptet, már ide is készitettem, csak most rohanunk dokihoz :) ebédidöben átdobom :)
fibi

Zsanci,
Nem találtam meg a levelet én se, úgyhogy írtam egy újat és már el is küldtem :)

Na és most megyek, indul a maratoni főzés, anyósék már ma jönnek és délutánig el kell készülnöm egy csomó mindennel úgy, hogy közben még a kisasszonyt is szórakoztatni kell. Viszont az anyóséknak van egy előnye, ingyen bébiszitter :lol: szóval este apával moziba megyünk :)

Kép Kép
curse

Adél is Réka baba is szépséges ded :)

Mása: Ti csak gyógyuljatok, randi megvár!!

Indi: Kamilla mostanában össze-vissza alszik, de jellemzően délelőtt inkább avagy dél körül, mint épp most is :) Szóval nekünk általában a délutánok a jók, már csak azért is mert délelőtt van termés a peluba és mostanában igyekszem itthon kivárni a termést, nehogy baj legyen megint belőle.

Barátném kisifa is megérkezett tegnap! Egész napos vajúdás és 0 tágulás után császár lett a vége, de Ágoston nagyon szép lett Anyukája szerint :)
Votiv mostmár tényleg TIÉD a pálya!!! :)

Azért az megnyugtat valamelyest, hogy nem csak én vagyok az agyalógép :? De nekem nem is ez a bajom, hogy most mennyiben változott az életünk, mert azért igyekszünk eljárni sokat, meg barátokkal tartani a kapcsolatot, akik (még) tolerálják a dedet . Hanem inkább azon filózom, hogy mi lett volna ha pl. elmegyek suli után nappalira valahová egyetemre (anyu nem engedett annak idején), mi lett volna ha tényleg lelépek amcsikhoz (kb 6-7 évvel ezelőtt már szinte minden le is volt zsírozva az úttal kapcsolatban)..szóval olyan dolgokon agyalok, amiket szerettem volna megtenni és mégsem tettem meg ezért vagy azért...biztos nem véletlen, hogy nem tettem meg ezeket a dolgokat...
és én nem is készültem nagyon az anyaságra se, mert kb Kamilla fogantatása előtt 1 évvel még hallani se akartam gyerekről!!!

Moose: Minap gondoltam ám rád, mint para-anyu társamra!! Néztem a Lepkegyűjtőt a M1-en és teljesen kész voltam, láttam álmomban ahogy a lányomat elkapja egy ilyen őrült :o és arra jutottam, hogy magamhoz bilincselem már most Kamillát mint a bankosok a pénzes aktatáskát :lol: 8)
És eszembejutottál, hogy legalább van még 1 valaki akinek hasonló parái vannak mint nekem :P

Neet: nem zavar ha Rájlizol, ez amúgy is csak itt használatos név, a kutya nem szólít igy (rajtatok kívűl - bár személyesen és privibe is a saját nevemet használom notorikusan)
Csokinyuszi az hogy fér össze a bölcsi egészségtudatos nevelésével??? Csokinyuszi kontra sóbarlang....hm...vicces...
Persze a csoki erényeit nem vonom kétségbe, de általában ezek a csokifigurák igen silány minőségű tejbevonókból vannak :?

Ruz: Ti voltatok a Szigetköz Wellnessbe, ugye?? Milyen volt? Mennyi idő alatt értetek oda?

No megint sikerált sokat pofázkodnom :)
Rylie
avagy csak neked Nít: Rájli
rylie

Csokinyusz: ebben még a korbácsnál is szigorúbb vagyok: ugyan ehet a csaj, de nem főétkezés előtt, és utána kötelező fogmosás, és csak annyit, amennyit jónak látok, plusz egy picit még. :)
Igaz, ma kapott egy akkkkora tojatot, ami csúcs, még egy nyúl is belefért, Milka surprise egyveleg, és mivel ez volt a tízóraija (csak egy része!), gondoltam, h ebédelni, na azt nem fog, erre 11 után bevágott egy olyan adag paprikás krumplit.. és még a tejfölös uborkasaláta levét is kiitta az utsó cseppig. Szal amíg rendesen eszik és rendesen fogat mos(unk), nem igazán izgat, h egyes alkalmakkor több hülyeség lecsúszik. (Egyébként most egész héten édesség-stop volt, direkt ezért, mert húsvétkor meg mikuláskor az ember minek parancsoljon megállja csokinak? :) És egész évben összesen nem eszik meg egy táblának megfelelő csokit, úgyhogy.... sütit nem nagyon szereti, keksz meg rudi megy, más nem.
Túlragoztam.
A bölcsi azért (is) jó, mert nem lihegik túl az egészséges életmódot, van édesség is, csínjával, meg van répa és alma is, szal sztem ez egészséges kompromisszum.
A sószobát a mai napig nem értem, de mindegy, csinálják, beleszólni úgyse fogok.

Curse,
Adél gyönyörűűűű!
Maratoni főzéshez drukk, mi inkább megyünk vendégségbe, ott örülnek nekünk, és nem nekem kell főzni, yess.

Zsan,
mi múlthéten kaptunk egy sonkát....tegnapra elfogyott.. Eszter egész héten csak sonkát és kalbászt volt hajlandó enni, meg egy rakás nyers zöldséget! :D

Nukada,
Réka is nagyon éééédes!!! :)

Pgabi,
kocsit meghúztad? Elsőre azt hittem, belepisiltél. :lol:

Votiv,
te is mindenhol azt hallod, h ez már a jel? :lol: Isti ver, te sokat alszol, a hasad leszállt, a hold felszállt, a kutyák ugatnak, a macskák nyávognak... :mrgreen: ebből BIZTOS szülés lesz... így a 42. hét felé haladva oly furcsa ez nekem... :lol:

Den,
végre!!! Pocakod rulez!!!! :)
neet
neet

Curse, :) köszi, és mekkora lett. félelmetes, hogy szalad az idő...

Nuk, :) lehet hogy csak a foto miatt, de méretileg nagyon rendben látszik a kishölgy vagy ilyen gyorsan behozta a "lemaradást?" nagyon szép :)

Szerintem a csokinyúl meg hozzátartozik a Húsvéthoz nincs ezzel semmi baj, csak kapjon mellé olyat is ami finom és ehető, nyuszi meg jó lesz sütibe....

Kép
akata

Akata,
a nagyszülőket csak egyszer kell helyretenni, h ne vegyenek "ipari zsír" jellegű csokiutánzatot, aztán már milkáznak is. :D (Ipari zsír: olyan "csoki" amit félóráig rágsz, akkor se olvad és nem bírod lenyelni, és minél jobban küzködsz, annál jobban tapad a szájpadlásodra és már habzik, de lenyelni... képtelenség. :shock:
Amire az van írva, h kakaós tejmassza, figura meg hasonló szavak, azt élből a kukába kell irányítani. Szerintem. Én még sütibe se tenném. Boá. Inkább egy (1) db pici milkanyúl, mint egy hatalmas tejmassza, boá, boá, boá.

Jelenleg azonban kialakult a milka undorom is.... asszem magammal is lehetnék olyan szigorkodós, mint a jányommal. :mrgreen:

neet
neet

Kértem ip-ot a proktologustol, mert elkezdett vérezni :? ápr. 17 elött nincs már hely :( Sperti nem volt a gyogyszertárban, háziorvos Posterisant irt fel....

Kata,
Te mivel kented anno? és külsö vagy belsö aranyér volt?
fibi

Neet,
27 forintos kakaos tejmasszát én sem mertem venni :lol: inkább Sweet Pointos tejcsokit :)

És sonka nálunk nem lesz, 1 személyre felesleges venni, majd eszek virslit helyette :lol:
fibi

KÉRDÉS:
mózeskosarat hol érdemes nézni? Mária nagyker ilyen szempontbol jo hely? :?: A netes boltok közül szinte csak az a puha sportos változat van, én meg kemény vázasat szeretnék. Viszont a Chicco-ra nincs 18 rugonk... :?

Szrek, Leni,
lepény recept elment priviben :)
fibi

Nuk: Réka nagyon szépséges és gratula a szopihoz. Aranyos apával és anyával is. Nagyon jók a képek.

Curse: mekkora már Adél és persze nagyon szépséges. Édes a kis mosolya. Esti mozi rulez. Mit néztek meg.

Moose: én is már gondoltam Rád, hogy mi lehet veletek, főleg, hogy ott autóztam el, ahol legutóbb összefutottam veletek. :-)

Jaj én nem vettem semmilyen csokitojást Fanninak, egy kindert kapott, de nagyon igyekeztem eldugni előle. Jaj de gonosz anya vagyok.

Fibi: nekem anno a hamemelis hozta rendbe az aranyeremet szedtem homeóban és kenőcsként kentem... br de borzalmas volt.

Votiv: hajrá hajráááááááá

Rájli: nálatok ilyen kiszámítható a kaka...nálunk napi hároma minimum, persze mindig a legrosszabbkor jön, de kezdem megszokni.

Na megyek, mert apának kéne valami névnapi ajcsit venni... Fibi te mit vettél Zsolónak....én olyan gondban vagyok ilyenekkel....

Johi
johanna1975

Fibi :) Aranyerednek bulást! Nemigen tudok mit mondani ezzel kapcsolatban, bár volt B. születése után egy kis nehézségem ilyen téren, de pár hét alatt megfelelő étrenddel sikerült túljutni rajta, orvos meg gyógyszer fel sem merült (max. néha kúp az ürítés könnyítésére), viszont ha ilyen súlyos a helyzet, akkor tényleg érdemes dokihoz menni! Sógoromat műtötték ezzel, de neki már komoly problémája volt, és a nyissz sem volt pite, remélem Nálad erről nincs szó és csak átmeneti dolog!

Votiv :) Hát igen, még 1-2x valszeg kiváltom a dokinkból a keresztbe csíkos felsőmmel a kedvenc szavajárását :lol: :lol:

Indi :) Nem akarlak elszomorítani, de a legtöbb kész homokozó ekkora :roll: azért csak megosztozna rajta 2 gyerek is, legalábbis remélem, mert nálunk muszáj lesz :wink:

Nuk :) Szopihoz gratula!! Képek nagyon jók, szépséges az egész család! :D :D

Curse :) Adél baba nagyon ééédes! :D mekkorát nőtt (már megint :wink: )! Jó mozizást Nektek estére!!

Neet :) Kompromisszum rulez :D ma mi is kötöttünk Bálinttal: kapott egy nyuszifigurát (olyan "szemétbevalót") a játszóházban, én megengedtem, hogy gyurmázza és játszon vele, aztán ő megengedte, hogy elvegyem, mielőtt megenné :mrgreen:

Kép
Kép
denizsa

megjártam az uh-t meg nst-t: semmi...
picit mégnagyobb lett a gyerek, és tele a van a hasa - biztos ezért kevesebb a mvíz :D. és már III-as a lepény. kontrakciók nincsenek...
én viszont baromira elfáradtam és állati nagy forgalom is volt (remélem most vezettem utoljára szülés előtt). most bedobok egy bélízt - Neet, azt most kell, nem? csírsz :D
aztán ledőlök, míg az idősb kölök hagy.
ja és adtam neki Hyosciamust (testérféltékenységre) és azóta kevésbé hisztis és néha magától megpuszil, ma meg is simogatta a hasamat - most először!!! - de még időben :lol:
és mondta, hogy baba-baba :)

Nukada, nagyon ügyesek vagytok a szopival!!! csak így tovább :D

Rylie, sztem teljesen normális ilyesmin gondolkodni, csak nem szabad ezt se túlzásba vinni/túl sokat rágódni az "elszalasztott" dolgokon. rengeteg új/más lehetőséged lesz anyukaként is, ebben bízhatsz nyugodtan! ráadásul van egy irtó édes kislányod, meg egy férjecskéd, akik imádnak téged - fogadok sokan szeretnének ilyet, inkább mint bármi mást! :wink:

én igen szerencsésnek mondhatom magam, tanulhattam, utazhattam, megkereshettem önmagam, meg a hivatásomat, de furcsa mód akkoriban folyton elégedetlen voltam mindennel és többnyire boldogtalan is voltam. Aztán beleszerettem a páromba, hát ez se volt egy sima ügy, aztán viszonylag hamar bejelentkezett Isti - na akkor keményen paráztam, hogy mi lesz velem, hogy "véget ér" az életem! Végül kiderült, hogy semmi nem tett még annyira boldoggá meg (lelkileg) egészségessé, mint a saját családom - minden nehézséggel együtt, amikből persze folyamatosan van utánpótlás :) persze én se vagyok mindig a topon, sőőőt, de egyszerűen "nem engedhetem meg magamnak", hogy sokáig letargiázzak vagy rágódjak vagy idegegeskedjek bármin :)

Ágoston igazán szép név, de rég hallottam! lehetne több belőle :)

Fibi, vérzés, jáááj, ez gáz, és pont ünnep előtt :( drukkolok, hogy gyógyuljon gyorsan!

Neet, ezt a csokidolgot nagyon komolyan elmagyaráztad :)
komolyan mondom már nekem ég a fejem, hogy én simán adok Istinek csokit, ha én is eszem (márpedig ez mostanában elég gyakori :oops:) kell az a pici csokesz az agyának :D de szigorúan csak luxuscsokikat zabbantunk! :D így jobb?

votiv 8)
votiv

Deni,
köszi :) nem hiszem, hogy annnnnnnyira sulyos lenne a helyzet, mert fájni nem nagyon fáj, csak ott van, és vérezget... :? Én is most figyelek a rostdus kajákra, meg csinálom az intim tornát (bár Lemente nem nagyon dijazza, olyankor jo nagyokat rug belém :lol:), meg kenegetem.

Johi,
kössz a tippet :)
Tényleg, Neked is Zsolt a férjed :) én parafa jógatéglát vettem neki, mert ez volt a kivánsága, igy könnyü dógom volt :wink: :lol:
fibi

Sziasztok.
Úgy látszik ez a vírus átmegy az egész családon :? Most Zsolti nyomja az ágyat. Orsi már egészen jól van :) Csacsog, ami jó jel. Illetve evett is ;). Csak túl leszünk már ezen a sz.ron :?

Deni,
pocakod a csíkos szerkóban is szép :) Igazi Bence-pocó :)

Nuk,
lánykád szépséges :) És micsoda ajándékot kap :) Nekem nagyon tetszik ;)

Curse,
mekkorát nőtt Adél :shock: Igazi lány-baba :)

Gabi,
hogy "jelölted" meg az autót és hogyan???

Fibi,
terhes/szülő nőknél aranyér általában előjön (szerencsés, akinek nem) Egy emelés is kihozhatja :roll: Nekem szülés után előjött, de egy-két héten belűl eltünt :) Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy műtét vagy se...... vannak esetek, amikor csak a műtét segít, mert állandóan előjön (akár egy fűszeres kajától) és az nagyon kellemetlen. :roll:

Indi,
Az igazi oroszok (ortodox-ok) eléggé komolyan ünneplik a Húsvétot. Böjtölnek..... Pászkát sütnek, meg van valami vaj, amit csinálnak ........ bort, vizet visznek szentelni. Húúú, ott a csokinyúl háttérbe szorúl. Nem is tudom, hogy adnak e csokinyulat a gyerekeknek..... :roll: Erre nem emlékszem. De tojást biztos!!!! És vasárnap kölnivel locsolkodnak. Hétfőn meg vizet zúditanak egymásra. Főleg a fiatalok. Én a hétfőt vártam mindíg ;) Persze csak ha jó idő volt!!! :)
Felének meg a sárga túró a nélkülözhetetlen...... Anyukám olyan finomra meg tudja csinálni.
Bármilyen furcsa, nekem nincs Húsvéti hangulatom. Itt minden a csokinyúlról szól, meg az ajándákozásrol. Pedig nem ez a lényege......... :roll:

Vot,
már elrágtam a körmeimet :lol: :lol: :lol: Liliróza naggyon tudja hogy kell jó sok embert izgalomban tartani ;) Drukk!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Vagyogatok en is,de csak read only-ban :oops:

Megneztem a kepeket,olyan,de olyan szepek a gyerekek!!!

Pocakok pedig szepsegesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ilyenkor annyira szeretnem en is,hogy ujra rugdosson bennem egy kis Prucsok!!

Betegeskedoknek jobbulast!!!

Votiv :)
Megy a drukk!!!!!!!!

Zuzmo :)
Nagyon sokat gondolok a pici babara.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Neki es csaladjanak!!!!
En 27 eve ikerterhessegbol szulettem 1200grammal,de aztan lefogytam 900grammra es elek es virulok.Szoval csodak igenis vannak!!!!

Egy kep az en megmindigorokmozgomostanabanallandoanevoesvegresoksokszotmondoAkosomrol:
Kép
bkrityo

Mi is kivánunk Minden kedves topiklakonak Kellemes Ünnepeket! :)

Kép húsvét
fibi

Votiv :) Körömrágók és drukkolók táborához én is csatlakozom!! :wink:

Fibi :) Tényleg, az intim tornát is ajánlják erre! nekem eszembe se jutott :oops: De nagyon ügyes vagy, hogy csinálod, hajrá! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb gyógyuljon és ne szenvedj tőle!! +++++ Azt meg sem merem kérdezni, mire jó a parafatégla...

Mása :) Zsoltidnak bulást! Mi az a sárga túró?

Kriszta :) Hú, mekkora már Ákos! :shock: :D és micsoda motorja van!

Mi már holnap megkezdjük a vendégeskedést és locsolkodást, Bálintot tanítgattam a sprays kölni használatára... reszkessetek nagyik :lol: :lol:
Szóval mi is kívánunk mindenkinek nagyon kellemes Ünnepeket!! :D
Kép
denizsa

Fibi :) Asszem félreértettél... olvasd el légyszi még egyszer, amit írtam a lepénysütésről! És ha már úgy érzed, hgoy mégse elleneztem a tiédet, akkor várom a recipét szeretettel!

Kata :) Szombat az holnap van, mi állatkerbe megyünk, így játszózás nem játékos sajnos. 4 körül már talán már ráérünk(fél 5-re mennek az uncsik a feltámadási körmenetre), de addigra én már annyit gyalogoltam, hogy még oda le a Duna-partra nem biztos, hogy el tudok vánszorogni - mert egy kripli vagyok - de azért jó lenne, annyira látnálak már benneteket, hgoy megpróbálhatjuk.

Nuk :) Szép képek! Azért a világ bűneit ne vedd magadra :wink:

Megvettük a homokozót, már le is kentük lazúrral, holnap fel is avatjuk - bár Dé már homok nélkül is odavan érte, ki-be mászott benne :) Hát fekve nem fog benne homokozni, tényleg, de sebaj, így is örülni fog neki.

Mása :) nem véletlen, hogy oroszoknál nincs csokinyúl, nyúl eleve egy fordítási hiba miatt került be a köztudatba, ha jól emlékszem a tanultakra... És nekem se erről szól a húsvét, bár most a fiam szülinapja maitt nagyon nehéz teljesen ráhangolódni a valódi tartalomra, de azért igyekszem.
Mi az a sárga túró? tojásos-mazsolás? És jobban vagytok?

Adél baba szépséges kis cukimanó :)

Ma voltunk megint az uncsikkal vonatozni, a Nemzeti Színháznál nagyot sétáltunk és fejet hajtottunk Kaszás Attila ekőtt. Mivel nem találtunk olyan éneket, amit mindenki ismer, egy karácsonyit énekeltünk - KA biztos örült neki... Nóri unokahúg egy olyan szépet kívánt neki: Boldog angyalkort... ilyen gyönyörűt csak a gyerekek tudnak.. és igen, belőle biztos angyal lett, amilyen jó ember volt

indianyo

Indi,
Sárgatúró sonkához
Hozzávalók: 1 liter tej, 10 tojás, 3 ek cukor 1 csomag vaniliás cukor és citroméj
Egy lábast hideg vízzel kiöblíteni, beleönteni a tejet, forralni kezdeni, amikor elkezd "pillésedni" beleütni a tojásokat és beletenni a cukrot. Folyamatosan keverni, amikor már nagyobb darabok jelennek meg benne, gézbe vagy konyharuhába önteni, formás cipó alakúra igazgatni és egy éjszakára felkötni, hogy lecsepegjen (innen ered a túró a nevében).
Megjegyzés: Nem lesz édes és ez nem is édesség! A húsvéti sonka mellé nagyon finom, mert semleges az íze.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi, :) nagyon jó állatkertezést kívánok! Akkor próbáljuk meg a következő napok valamelyikén. Szerintem nekünk a vasárnap is jó, ha nem mászunk bele az ünnepetekbe :) Ha meg nem, akkor 1 hét múlva :wink:

Nagyon Boldog Nyuszizást mindenkinek!
(Votív, neked mást is kívánok :) )

Kép
akata

áááá tejbevonómasszából készült izémicsodák nekem is boááák, igy én Tibtyi csokit vettem a családtagoknak. Ha nagyon kérik tojásalakúra formálom őket, de szerintem erre nem lesz igény :)
Ded meg fa puzlét kap, rakunk fészket az erkélyen :)

Votiv: igen tudom, hogy kár azon agyalni ami elmúlt, csak most valahogy előjött, biztos a suli miatt, ahol sok fiatalt láttam és eszembejutott, hogy én meg má vén trotyli leszek hamarost és ezért eme számvetés szerűség..ámde Zapival és Deddel is meg vagyok elégedve persze!

Mindenkinek jó Nyuszi kalandokat!

Igyekszem azért belesni néha, hogy Liliróza mit gondol az ünnepekről!
Votiv: drukk-drukk!

Rylie és csokit még nem kapó Kamilla
rylie

Fibi: nekem is a körömvirágkrém jött be aranyérre. Azért nézesd meg orvossal. (Én nem tettem. :oops: De mikor mondtam a nőgyogyinak, hogy kijött és fáj, akkor ő nem kerített nagy feneket a dolognak, mondta, hogy kenegessem azt jónapot.)

Kellemes Húsvétot mindenkinek!
És szép álmokat!

Kép
Kép
tinu

Rájli,
Tibtyi az Tibi? Mert abból (is) van nyuszi meg mindenféle alakzat. :D

Vot,
én kipróbálom a Tuborgot. Még hűl. Csírz.

Fibi,
van igen kicsiny sonka is, egyedül is simán befalod pár nap alatt! :) Aztán ha unod, lehet belőle sonkád tésztát főzni meg egyebek. Nyami!
(Izédnek bulást!)

Szmagdi,
további bulást!! +++

Indi,
home-made homokozó? 4 deszka összeütve, valami ülőkerész a szélére, (szélesebb deszka) és mehet bele a homok, a lapát meg Dominó. :D Nekünk ilyen van, csak nem a Dominós változat. :lol:

Esztert otthagytuk anyós-apóséknál. 2 napja boldog-boldogtalannak mesélte, h megy a mamához és ott is aszik és "jó az nekem" :lol: 2 nap pihi, el sem hiszem... :) De már most hányzik...
Tegnapi szövege: " a fenébe, leesik a hajó...." (játszott és közben le-leesett a hajója, és ez felettébb bosszantotta) ill. "Ropog a hal!" Hogy ropog? "Mama megsüti és ropog!" (sült keszeg ropis farka)
neet
neet

aranyosak vagytok, mindenkinek köszi a drukkokat!!! :D egyelőre semmi mozgolódás...

Húsvétkor nálunk a gyerekek kapnak csak ajándékot - elsősorban csokit, gyümölcsöt a fészkekbe, de lehet akár komolyabbat is, bár én idén Istinek nem vettem csak pár kinder tojást (tavaly meg az első homokozókészletét kapta meg húsvétra), na de majd 1-2 év múlva biztos benyújtja a kívánságlistát!
Azt viszont már túlzásnak tartom, hogy karácsonyi mennyiségű ajándékokat adogatnak egymásnak a rokonok :roll: pl. nagybátyámék küldtek egy zacskó ajándékot - most akkor nekem is kéne viszonozni? :?

Rylie, gondoltam ám, hogy jó Neked :D csak a világért se legyen lelkifurid, hogy agyalsz, mert ez tök természetes! :) és általában az ember arra vágyik, ami nem lehet az övé - erről a Nők Lapjából a Schäffer Erzsók jelmondata jut eszembe (már ha jól emléxem), hogy tanuljunk meg az után vágyakozni, ami a miénk - vagy vmi ilyesmi :)
hát ezt még én is tanulom :wink:

Krityó, írjál gyakrabban, nagyon hiányzol! :) látom már a képen is, Ákos mindjárt érettségizik! :D

de most megyek aludni - míg még lehet! :D

és innen is szép ünnepet mindenkinek!

Dominónak pedig boldog előszülinapot :D :D hihetetlen, hogy már egy éve volt, hogy Indike olyan nagyon várta már a találkozást a kisfiával :) és micsoda hatalmas pocakja volt! :D Dé biztosan azért sem akart kibújni, mert olyan jó volt neki bent :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Kecskeméten vagyunk, nemnagyon tudok olvasni, de láttam a sok érdeklődést. A baba sajnos szerdán meghalt :cry: Alegnagyobb gond, hogy a sógornőmék nem akarnak tudomást venni a tragédiáról, tavaly is így tettek. Hétfőn pl kerti partira kell hozzájuk menni.Egyszernűen feldolgozatlanul hagyják a fájdalmat, ki tudja,nem-e ennek a következménye a mostani eset is. Próbálom rábeszélni őket pszichoterápiára, mert félek, hogy ez asok elfojtott érzés még több problémát okozhat. A gond, hogy a család is ezt az elfojtást támogatja, szerintük is csak a jövő felé kell fordulni és csak pozitívan. De azért azt mégis durvűnak tartom, hogy a baba halálának napjánmég beugrottak az Ikejába,mert akció volt. Ezt csak annak aszámlájára tudom rni, hogynem tudják felfogni,hogy mi történt........
Szerintem az jó, ha pozitívanpróbálnak gondolkozni, de az nem normális, hogy még él a baba, és már arról kell vele beszélgetni,hogy legközelebb talán ikrek lesznek :shock: :cry: :cry: Mintha pótolható lenne eg gyerek............Minketnagyon megvisel ez a dolog, Tomival nagyon ki vagyunk akadva ezen a viselkedésen,próbálnánk segíteni, delátva, hogy acsalád is az elfojtást támogatja :cry:
nem is szomorítok itt tovább semkit! még egyszer nagyon köszönöm Nektek, hogy így bíztatok, és gondoltatok RÁ, nagyon sokat jelentett nekem.........

LÁtom,Votíviánk még egyben! :D hajrá, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Drága Zuzi!
Minden szavaddal egyetértek - és együttérzek. Ez épp ésszel fel sem fogható.

Zsanci :) Nagoyn köszönöm a recipét, jó kis fehérjebomba :)

Nekem sikerült az elmúlt 2 órát végigaludnom, csak kikapcsolni meg Votiv-nézni jöttem, megyek is vissza, mert borulok.

Vigyázzatok egymásra és szeressétek egymást!

indianyo

Zuz,
:cry:

Kép

Kép

szrekuc

INDIKE,

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT DOMINÓDNAK! :D

szép napot holnapra, jó állatkertezést! ;)
homokot honnan szereztél? én is nagyon szeretnék Ábelnek homokozót, de nincs ötletem homok-ügyben

Fíbsz,
nagyon köszi recipét!!! :D

jóéjt mindenkinek! :D :D :D

és persze HAJRÁ VOTIV-CSALÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

szrekuc

Csak rövid bekukk, megyünk dógozni..

Dominónak Boldogságos Első Szülinapot!!!!!

Kép

Votivnak,
hajráhegyek!!!!!

Zuz,
:( :( :( :(

Szrek,
bármelyik tüzép-telepről vehetsz homokot, de kertészetekben is, csak ott drágább :)

mindenkinek szép napot és szépséges ünnepeket!!!!!

csók

Macsek
macskanyu

Én is csak hipperrrrröviden:

Dominó,
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!! :)

Mindenkinek békés és boldog húsvéti ünnepeket! :)

Zuz,
:(:( pihenjetek!

Votivom,
óriási drukkok továbbra is :)
kisün

Sziasztok!

Zuz:
teljes mértékben igazad van! :cry: :cry: :cry:

Indi:
ISTEN ÉLTESSE A SZÉPSÉGES DOMINÓT!
Kép

Neet:
bár telepisiltem volna... :? :D

Mása:
szerencsére a riadalom nagyobb volt,mint a sérülés a kocsin!
Körforgalomnál nem igen akarta megadni az elsőbséget egy faszi és meg"okosan"elrántottam a kormányt és elvittünk egy táblát :roll:
Persze itthon hallgattam miatta,hogy pont ezért is van ekkora autó a seggem alatt...stb. :?

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk:
Kép

petergabi

Drága Dominó!
Nagyon Boldog Születésnapot tőlünk is!

És mindenkinek: Nagyon Kellemes Húsvétot, bár addig sztem még biztos írok. :)

neet
neet

boldog 1. szulinapot, Dominmo!!!!!!! :) :) :)

(mi el "megmozdulni" ;) :D)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Dominónak kívánságteljesítős aranyhalas boldog szülinapot kívánok!
Kép
Kép

Tényleg nagyon szépek a lányok (Réka, Adél)!!!

Zuz: nagyon szomorú, amit írtál. Remélem, mindannyian túljuttok a történteken.

Votiv: izgatottan fogom olvasni húsvét alatt a híreket. :wink:

Kép
Kép
tinu

Dominónak szülinapja alkalmából és mindenkinek Húsvétra:

http://www.flowgo.com/index.cfm?action=view&id=10664&sc

És kis dicsekvés: Tegnap minden etetésnél sikerült átlagban 30-at szopizni!!! Bocsi, hogy mindig ezzel jövök, de én ettől annyira boldog vagyok!!!!

Zuz:
Nagyon sajnálom a babókát... És tényleg nem a legjobb dolog az elfojtás... Bárcsak hallgatnának rátok!!!

Votiv:
Gyanúsan csöndben vagy... :wink: :wink: :wink: :wink:

nukada

Nuk,
:D Nyugodtan "dicsekedj" és örömködj itt, azért (is) vagyunk, h ezeket is megoszthassuk! Ilyenkor nincs is jobb és fontosabb, mint egy jólevő kisbaba! Égészségedre, Kicsi Réka! :D

neet
neet

indike,
drága nagy fiadnak nagyon sok örömöt és boldogságot kívánunk :D

gigiék
Vendég

Dominonak boldog elsö szülinapot!!

Zuzi,
sajnálom én is :( :( és tényleg furcsa, ahogy viselkednek a sogornödék...

most ennyi, megyek, fözök-sütök...

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: