Votiv

nagyon szépek vagytok ti hárman:) Remélhetőleg Liliróza hamarosan újabb képpel örvendeztet meg bennünket
Mása, ZSan - ójaj, együttérzésem, ez az ocsmányság tarol idén
Szrek

jó képek! Mi tetszett Ábelnek leginkább?
fél 12 s fél 1 között kiengedik mindennap az orrszarvúbébit a zúban, imádom, meg is nézzük
Neet

Meglepődtem ezen a nyúlajándékon, ez szokásos dolog? Azt hittem, csak a Mikulás hoz csokikákat a dedeknek intézményesítve. És Eszter mit szólt, amikor a fülekre korlátoztad a fogyasztást? Köszi az írott szabásmintát
Nonni

holnap este tervezem a sütés-főzést(no nem lesz nagy buli, csak két torta sül majd), Dé saját tortát is kap tejes kukoricadarából joghurttal és gyümölcsökkel, mi többiek pedig egy vega csokitortát - ha sikerül ehetőre sütnöm

Persze ha Dé szretné azt is megkóstolni, nem fogom visszatartani. A születésnapi menü pedig penne arrabbiata lesz erőspaprika nélkül (anyja fia a gyerek)
Pagonyba végül nem mentem, mert Alexandra elküldte nekem két példányban is a könyvet

Viszont egy jó kis Margitszigeti homokozáshoz némi fűben bogarászással bármikor partnerek lennénk!
Rájli

én jövő héten msát terveztem, két hét múlva készülök Lindihez - de nagyon messze van nekünk, tehát midnenképpen délelőtt, hogy hazaérjünk estére

Kamilla még mindig délelőtt alszik?
Fülecske egy polihisztor - persze, hogy zongorázni is klasszul tud