A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi,
nálunk mindkét fijjú egy-egy rollert kap. Igi 3 kerekűt, B meg rendeset.
És tojásokat. A csokit én eszem... :lol:

kérlek szoritsatok, még sosem csináltam élesztős kaját,de most úgy döntöttem, megpróbálom a kalácsot. Már ma elkezdem a kisérletezést, ki tudja, hogy sikerül... 8) :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Én nem etetném ilyenekkel, de abölcsiben is járt a nyúl.. :lol:
Puszinyuszi:

Kép

Azért abban megegyeztünk, h csak a fülével végezhet ma.
neet
neet

Zsan,
nekem még sose sikerült... .( viszont okos barátnémtől tudom, h IGAZI tejben kell futtatni, UHTből nem fog sikerülni... :? vagy mégis?
neet
neet

Indi, Nonni,
banántol hogyhogy???? annak is van magja? :?

Zsan,
B meg bajai mamátol kapott triciklit :) csokinyuszit én is magamnak vettem csak :lol:
élesztövel én sem mertem még 8)
fibi

Indi :)
örülök, hogy tényleg csak a banán. Én is megrémültem először.
Még a rídonli sem megy mindig, mire végeznék, írnék, mindig történik valami. :)
Dióhéjban jól vagyunk. Igyekszem este vagy holnap bővebb is lenni...
Készül már Dominó szülinapi tortája?
:wink: és a Pagonyban jártatok azóta?

Fibi :)
igen van magja a banánnak, nézd csak meg, tényleg vannak fekete pöttyök benne.

Sürgős homokozós teendőim vannak, csak még előtte pelenkacsere, öltözés stb. gyerekem meg húzgálja az ujjamat, hogy mit mutassak a könyvecskében, meg rajzoljak pont-pont-vesszőcskét.

KépKép
nonni

Ami még kimaradt:
Macska,
zongorista högyemény édes, és a ház is kezd házforámjú lenni :)

Magdi,
Orsinak bulást, te már túlvagy rajta teljesen? +++

Xanax: erről mindig a 6 nap 7 éjszaka jut eszembe. :lol: :lol: :lol:

Rájli,
(ugye nem baj, h mindig így írom? nekem így jobban tetsz. Ha akarsz, hívhatsz nítnek. :D ) Nem írsz hülyeségeket, igenis le kell mondani dolgokról a ded miatt. Vannak fájó pontok, és van, ami tök természetes, de a végeredmény ugyanaz: ha már szül az ember, az önzőséget elfelejtheti. Független attól, h nem kell az anyaság szent oltárán feláldozni magunkat, aki azt írja, h ugyanúgy él, mulat, pörög, mint anno, az vagy hazudik, vagy igensok segítsége van (és másnak szülte a kölköt :twisted: )
Mi az első félévben-8 hónapban éreztük az, h ez nagggyon laza, semmi se változott... aztán elkezdte Eszter felfedezni a világot, eltűntek a barátaink és én akkor voltam utoljára moziban, amikor még a pocakban volt....
:?
neet
neet

Fibi,
V.V. nem szomorú, inkább őrültes... de persze attól is függ, hogy dolgozzák fel. Érdekel egy ("kissé" összeollózott) elemzésem? Emailcím? És azt tudtad, h Marlon Brando ebben a filmben hozta be a pólót a divatba?
neet
neet

Neet,
persze hogy érdekel :) andreatakacs453 kukac hotmail pont com, köszi :) és még versenyben van A vadkacsák Ibsentöl is :) A Nóra anno nagyon tetszett (több mint 2 éve voltunk szinházban, és most megint kb 2 évig nem fogunk :lol: )
És nem tudtam Marlon Brandorol ezt :)
fibi

Votiv :) nagyon szépek vagytok ti hárman:) Remélhetőleg Liliróza hamarosan újabb képpel örvendeztet meg bennünket :wink:

Mása, ZSan - ójaj, együttérzésem, ez az ocsmányság tarol idén :(

Szrek :) jó képek! Mi tetszett Ábelnek leginkább?
fél 12 s fél 1 között kiengedik mindennap az orrszarvúbébit a zúban, imádom, meg is nézzük :)

Neet :) Meglepődtem ezen a nyúlajándékon, ez szokásos dolog? Azt hittem, csak a Mikulás hoz csokikákat a dedeknek intézményesítve. És Eszter mit szólt, amikor a fülekre korlátoztad a fogyasztást? Köszi az írott szabásmintát :wink:

Nonni :) holnap este tervezem a sütés-főzést(no nem lesz nagy buli, csak két torta sül majd), Dé saját tortát is kap tejes kukoricadarából joghurttal és gyümölcsökkel, mi többiek pedig egy vega csokitortát - ha sikerül ehetőre sütnöm :lol: Persze ha Dé szretné azt is megkóstolni, nem fogom visszatartani. A születésnapi menü pedig penne arrabbiata lesz erőspaprika nélkül (anyja fia a gyerek)
Pagonyba végül nem mentem, mert Alexandra elküldte nekem két példányban is a könyvet :) Viszont egy jó kis Margitszigeti homokozáshoz némi fűben bogarászással bármikor partnerek lennénk!

Rájli :) én jövő héten msát terveztem, két hét múlva készülök Lindihez - de nagyon messze van nekünk, tehát midnenképpen délelőtt, hogy hazaérjünk estére :lol: Kamilla még mindig délelőtt alszik?

Fülecske egy polihisztor - persze, hogy zongorázni is klasszul tud :)

indianyo

Fibi,
húsvéti menü rulez, főleg az almás-diós muffin lehet szuper!!
És tök jó, h nagyszülők normális ajándékot tudnak adni!!!
Enyim kicsi ZENÉLŐS PUZZLE-t fog kapni!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
erre most mit mondjak???????????????????
B legalább azt kapja, amit kért, de igy jár az, aki nem tud beszélni... :roll:
(ezért szoktuk előre megmondani, h mit vegyenek ,de most gyorsabbak voltak, ÚGY KELL NEKÜNK!!!)

Neet,
Eszti és Nyuszi rulenak!

még nem álltam neki a kalácsnak. Egyébként INSTANT élesztővel fogom csinálni, dobáljatok meg falusi nagymamákkal!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi :) Neet :) Hát a Jessica Lange-féle VV feldolgozáson se röhögtem halálra magam...bár baromi jó volt. Én is kérek irományt, ha szabad... És ez a Brandó mennyi divatott hozott be, a bőrdzsekit is
Fibi :) Csongor és Tündével mi volt a baj? Az tuti nem okoz rémálmokat vagy depresszív hajlandóságot :wink:

indianyo

Sziasztok!

Votiv

Szüjjélmár! :) Mondjuk egyébként szülhetnél holnap is, én is Húsvét nagypéntekén pottyantottam ki a Bendit 2 éve, csak akkor előbbre esett Húsvét! :) És kaptam csokinyuszit a H-ban, egy kis aranyost! Fotó nagyon aranyos. :)

Neet

Nyuszipuszi. :D
Ja és mindig elfeljetem írni, hogy GRATULA a kész dolgozathoz! :)

Moziban én már nem is emlékszem, hogy mikor voltam, de egyszer voltunk Kispál koncerten mióta Bendi megszületett. Akkor anyósék vigyáztak rá. 8) De egyébként általában úgy oldjuk meg a dolgot, hogy társaságba vagy ő megy vagy én. Azért nekem nehezebb a helyzetem, mert hiába beszélgetnék én még hajnalban az ezer éve nem látott ismerőssel, ha a férjem már tombol a telefonban, hogy Bendi ébren van és nem tudja visszaaltatni és azonnal jöjjek haza. :twisted:

Mása

Jobbulást nektek!

ruz
ruzicsky

Mása,
Jobbulást Nektek!!!!

Zsanci,
Ne is mondd, azóta 100ex megbántam :( Az egészben csak az bosszant, hogy apa cd-je és én nem tudtam rá vigyázni :( Egyébként a 2 albumos Greatest Hits válogatás.
A kelt tésztánál arra figyelj, h minél többet hagyd kelni és én az instant élesztőt is megszoktam futtatni, a titka meleg tejbe kell tenni :) Hajrá, csak ügyesen. Nekem is az utóbbi egy évben volt merszem kipróbálni a kelt tésztákat :)

Rylie,
Köszi neked is felajánlást, de ha minden igaz Linditől kapok. Ha kétszer annyit küldök, sajnos, akkor is csak egyet kapok :evil:
Ügyes csajod van nagyon :) És szerintem is tök jó, h leírtad, én is szoktam ilyeneken agyalni.

Deni,
Okay :)

Szrek,
Akkor kop-kop, de örülök, h jól vagytok :) és köszi a felajánlást :lol: :lol: :lol: Képek tutik :)

Nukada,
Köszi, h feltetted :) Nagggyon cooool!!!!! :lol:

Neet,
Eszti és csokinyuszi :D

Fibi,
Húsvéti menü jól hangzik :)

Indi,
Nem semmi tortákat csinálsz :) Jól hangzik :)

Nálunk is kap a kiscica ajándékot :) Egy húsvéti csomagot (tele fini csokikkal, amit persze én fogok felfalni :lol: ) és egy polipot, akinek mindegyik karja v micsodája tud vmi izgi dolgot :lol:

Kép Kép
curse

ZSanci :) nem rosszabb a száraz élesztő se, mint a friss, meggyőződésem, hogy érzik a dögök, ha félünk tőlük és szívatnak :lol:

Fibi :) engem a spenótos krumplilepény megfogott, ha nem olajban sült, akkor kérem szépen a recipét.

Nálunk a szokásos lájtos-böjtös töltöttkápi, húsleves, sonka és bájgli a menü - na ezek nekem nemigen csúsznak...

indianyo

Indi

Köszi az infókat bio ügyben, olvasgattam a környezettudatos topikot, ott is nagyon sok hasznos dolgot lehet megtudni.

Szrek

Nagyon jó lehetett az a séta a képek alapján! :)

Na nekem még abszolút fogalmam sincs, hogy mit eszünk majd a hétvégén, meg Húsvét hétfőn... :roll: Anyóséknál lesz parasztsonka (azt imádom), de otthonra mit csináljak, kedvem se sok van konyhatündérkedni, de valamit muszáj lesz. :roll:

Fibi

Én egy kis csokinyuszit adok Bendinek az ünnepre való tekintettel, de ez a tojáskeresősdi nagyon megtetszett. Nem is lenne rossz ötlet, hogy az unokatesókkal együtt keresgéljenek a kertben, biztos élveznék (bár a 3 éves Márk nagyon előnyben lenne a 2 éves Bendivel meg a 1 és 3/4 éves Dorkával szemben). De azért jó móka lenne, úgy együtt nekik szerintem.

ruz
ruzicsky

És ma két szuper csajszi járt nálunk, egy picit beugrottak, ha már itt vannak Érden :) Ugye nem baj Barbi, de nem hagyhatom ki Angi képeit :)
Annyira zabálnivaló Angi :) Ahogy megérkeztek, Angi a kezembe kéredzkedett, a vau-vau is nagyon tetszett neki és hogy anyukáját jó kondiba tartsa, jól megjáratatta :lol:
Kép Angi és anyukája
Kép Angi próbálta Adéllal megtalálni a hangot

Kép Kép
curse

Ruz :) tojáskeresés: ez egy szép, mély tartalmú dolog, én nagyon pártolom, jövőre már Dominónak is lesz ilyen, idén még csak egymásnak örülünk. Viszotn nálatok meg lehetne úgy oldani, ghoy mindenki a sajátját keresse - meghatározott színű legyen.a kkor nicns vita, nicsn versengés, mindenki örül a végén - sőt, a nagyok esetleg segíthetnek a kcisiknek keresni, ha mrá a sajátjuk megvan.

indianyo

Indi

Köszi!! Igen, de jó ötlet, hogy más színűek legyenek! :)

ruz
ruzicsky

Indi, Curse,
köszi a tippeket, ötlteket. Holnap reggel neki is állok.

Curse,
ez melyikfajta 2 albumos Greatest hits? Dvd-s? Vagy rendes cd? Bocsi, de annyira izgat a dolog!! :lol:
nekem is van egy két albumos GH-em, amerikai kiadás...
de az sima cd.

És Barbiéknak mennyit kellett utazni hozzátok???? :lol: nagyon szép nagylány lett Angi!

És és és, Érden mik azok a területek, amiket ki kell kerülni????? (lakás vásárlás esetén)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

HELP!!
bocs a ronda témáért, de dudorszerü izé a végbélnyilásnál lehet aranyér?? :?:

Zsan,
igen, én szüleimtöl kapta a triciklit, másik nagyszülöknél nem divat a husvéti ajándékozás :)
Érdröl sokat tudok mesélni, ha érdekel, már kiokosodtam a témában :)
Instant élesztön nagyon felröhögtem :lol:

Indi,
pici olivaolajat szoktam a tepsi aljára tenni (krumplilepény). igy is küldjem a receptet? :wink:

Ruzi,
aha, szerintem is jo moka unokatesokkal együtt is a tojáskeresés :D Sztem B Gárdonyban is fog ilyet csinálni, mert ott is ez a szokás.

Curse,
csajok helyesek :)
fibi

Ja, és Indi,
a Csongor és Tündével csak annyi a "baj", hogy nem játszák májusban :( Júniust meg már nem vállalom be 8)
fibi

Fibi :) jó szöveg :lol:

Zsanci, Mása :) Oroszok hogy húsvétolnak?

indianyo

Fibi :) Sztem nagyon jól csináljátok, hogy így elmagyarázzátok és Bálintod meg ilyen jól megérti a szitut! Mi is igyekszünk elmondani, hogy mit miért, de sokszor az az érzésem, oda sem figyel :roll: bár ha kellően határozottan mondjuk, előbb-utóbb elfogadja a dolgokat... Szerencsére mi is megúsztuk a nagy tömeget, egész gyorsan elintéztük a bevásizást :) És hogy értetted a bevásárlószatyrok cipelését?? azt hittem kocsi kitol az autóig és ott átpakol, de hogy cipelés :shock: vigyázz lécci magadra!!

Mi asszem most kihagyjuk az ajándékozást, hétvégén úgyis minden nap megyünk rokonokhoz, majd rájuk hagyom a dolgot :mrgreen: :lol: ja és legalább főznöm se kell 8)

Szrek :) De jó, hogy már jól vagytok!!! :D Látom jó volt a kirándulás :D :D

Mása :) Orsikának bulást!!!

Indi :) Jaj de jó, hogy csak a banántól, már épp frászt kaptam...

Zsan :) Drukkolok a sütihez!

Neet :) Puszinyuszi éééédes :D :D

Angi és Barbi nagyon szépségesek a képeken!!

És ha már képek, van egy kis restanciám, végre lett gép és így kép is a pocakomról (a fejem ne hiányoljátok megint, úgysem látszana semmi, csak a fényképező :lol: ):
Kép
denizsa

Deni,
tök jó kép!!! 8)

Fibi,
igen, érdekel!!!!

Indi,
oroszok nem ünneplik, Sztálin nem engedte... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) na de 53 óta lefolyt néhány liter víz a Néván...vagy mi.

Fibi :)a jó szöveg tepsi alján kanálnyi olajkára vonatkozott persze :lol:

Deni :) Szép pocak :) Na ja, ha láttad volna az inkriminált pelust, kivert volna víz :shock:
Helyes, hgoy nem sütsz-főzöl sokat!

Megyek Poirot-t (helyesírásilag mostanában kissé bizonytalan vagyok, így írják ezt vajon?) nézni m2 - Halál a Níluson

Votiv ???? Szépséges pocakoddal alszol már? Csodálkoznék...

indianyo

Indi,
mármint melyik szöveg?
akkor kell a recept? :)

Deni,
szép a pocid :D
hát, a parkoloban ugy, ahogy irod, de a szatyrok emelgetése is kicsit sok volt ma. és aztán a kocsibol becipelni a házba. de nem panaszbol irtam, örülhetek, hogy kocsival járhatok boltba.

Zsan,
jo, holnap irok privit, és elökeresem Curse levelét is, amit anno Érdröl küldött nekem.

Akkor aranyér témában senki nem "járatos"?
fibi

Indi,
jaa :lol: miért, olajon kivül még miben lehet megsütni a lepényt? :P
fibi

Hjjjjaaaaaj, asszem aranyerem van :(

http://www.hazipatika.com/articles/Aran ... 0118172027

Ezzel kihez kell fordulni? nögyogyász vagy urologus? :roll:
fibi

Zsanci,
Sima cd-s a GH, szerintem akkor uaz, mint neked. Barna tokban és a lemezek ezüst színűek :)
Barbiék Érden Újtelepen vannak, az meg végülis annyira nincs messze, elég hamar ideértek, térképen többnek tűnt a távolság :?
Csak nem Érdben gondolkoztok? :) Ha Fibi átküldi neked a mailemet, abban minden benne van, legalábbis, amit én tudok Érdről. Ezek nemcsak tapasztalati dolgok, hanem ismerősök által javasolt dolgok is, akik régebb óta laknak Érden.

Fibi,
A piros kérdésre a válasz, igen, az az. És köszi, h átdobod a mailemet :)

Deni,
Nagyon szép poci :)

Kép Kép
curse

Fibi,
Őszintén szólva én nem mentem vele dokihoz, mert nekem nem annyira gáz és tudtommal nem tudnak vele mit csinálni, viszont kenőcs van rá, ha úgy érzed és szerintem azt még a ho is felírja :?
Vagyis tudnak vele mit kezdeni műtéti úton, de én már hallottam rossz példákat.

Kép Kép
curse

De már lehet, h én is le vagyok maradva az orvosi technikákat illetően :? és hülyeségeket beszélek :oops: Régen így volt, az biztos.

Kép Kép
curse

Curse,
közben megnéztem, anno privit küldtél Érdröl, és már nincs meg :( automatikusan kitörli a régieket talán :roll: Ugyhogy nyugodtan irj Zsancinak, mert Te jobban tudod az ottani dolgokat :)

Hát, öszintén, nem is akarodzik elmennem dokihoz :( most olvasom, hogy a Sperti nevü kenöcs talán jo.... már volt ilyenem, mert szülés után is elöjött, csak annak lejárt a szavatossága (az belsö aranyér volt, ez meg külsö). De ujra beszerzem holnap, ha sikerül.... hátha használ.
fibi

Indi!
hehe, a banánnal én is jártam így, rögvest rámondtam volna, hogy banán :). ha kicsit túlérett a banán, nem csak a kakiban, de már a gyümölcsben is lehet látni ezeket a szálacskákat barnásan.
ancsipancsi

Fibi,
Ok, akkor előkeresem, hátha nálam még megvan :) És tökre megértelek, h nem akarsz vele dokihoz menni. Sajna nekem a szülés után jött elő, mondjuk erre lehet számítani ilyen erőköldések közepette, de hát az ember mindig bízakodik :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Curse,
már haladó vagy! :lol: :lol: :lol:

Fíbsz,
én nem nagyon foglalkoztam ezzel, pedig biztos volt, mert amikor vmi bizonytalanság volt odalenn és használtam rá az aranyérre való cuccokat, az segített
sztem gyógyszetárban sokféle krém kapható rá; én haemorid kúpot használtam - azt úgy kaptam otthonról, nemtom, hogy receptköteles-e
de ha még van kérdés, az indexen van egy nőgyógy-szülészet topik, ott válaszolnak,itt a link http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=57

meg én nagy körömvirágkenőcs-párti vagyok, sztem az is jó

ja.és igen, van rá műtét, kellemetlen és fáj utána, de totál jól megcsinálják, úgyh akinek olyan fokú, annak totál megéri (családban volt műtét)

no, ezt jól körbejártuk ;) :lol:

Indi,
örülök, hogy csak a banán; Ábelt én szoktam dobálni, forgatni stb (csupa olyat, mait egyébkétn apákok szoktak a kőcökkel), a képen pont ilyesmi közepén vagyunk, azért (is) vigyorog Ábel :D

Fíbsz,
én is kérek szépen lepényrecipét! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

VOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIV??? :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Tessék! :P

Indi, hihi, pedig tényleg aludtam! mint a tej. most meg fent kukorékolok... :roll:
megyek ma még uh meg nst, marhára nem hiányzik!!!!
fájások sehol, csak nyugizni szeretnék, ne csesztessenek már :(
egyébként lehet, logy Liliróza Dominóval szeretne egy napon születni! :wink:

Ruzi, pottyantás jól hangzik :D

Curse, Adél szeme meggyógyult?

Mása, együttérzek! sajnos ezen a víruson mi is átestünk. de ne aggódj, drága kis Orsikád hamar visszaszedi majd az elvesztett erőt/súlyt! a gyerekek bámulatosan gyorsan regenerálódnak! és a pocikád miatt se aggódj, őt védi a méhlepény, csak igyál sokat! jobbulást Nektek!

képek nagyon jóóóóók :D
Deni, keresztbe csíííkooos??? :lol: Hát nem tudja, hogy az erősít???? :lol:
szép Bencepocak! :D

votiv 8)
votiv

FIBI!! MOST azonnal felhivod Dr Csatar Evat 06/30/971-7340 (aki a 1024 Budapest, Margit körút 5/B. I/1 alatt rendel), aki egy kituno PROKTOLOGUS es meg szuperkedves is es pikkpakk megoldja a problemad (mert ha gaz van soron kivul fogad). Es NE gondolkozzal meg NE hallgassal meg jotanacsokat meg "tapasztalatokat" meg NE rinyaljal (ha sebeszeti uton kell eltavolitani, az sem egy nagy kaland, mert a mutet egy tizperces ambulas beavatkozas helyi erzestelenitessel es utana par napig otthon fekszel es kesz, es utana meg szaz gyereket szulhetsz es lehetsz tour de france bajnok meg minden... nekem nemreg kapott le egy csomot es meg kettot ossze tudok hozni, ha sokat emelgetek meg ilyesmi es ha sikerul, biztos megint azonnal elvagtazom hozza)... szoval sokfele van es sokfele megoldas, es szerintem nehogy elkezd magad kezelni (en nem biznek benned, hogy tokjol meggyogyitod magad szulesig), hanem MENJEL el egy jo szakorvoshoz!! ... a hajam egnek all az ilyen onsegelyezo egyletektol :roll:
moose

Nahát Moose,

a témát olvasva pont te jutttál eszembe :) jó hogy beírtad a dokinéni adatait :) Sajnálom, hogy csak rídonli vagy, szívesen olvasnék a Nyulakról.. de ha nem hát nem... :( remélem azért jól vagytok.

Megint nem tudok mindenre reagálni.. :? amit ti itt összelocsogtok écccaka.. :lol: :lol: :lol:

Szrek,
nagyfiad szupervigyori jófej :D

Deni.
Füle mellett felkészülni.. hááát.. :lol: :lol: szerencsére eddig, ezt az egy, vizes kalandot leszámítva, nem történt semmi elháríthatatlan :lol:
Pocakod széééép :D
macskanyu

Nuk,
engem gatya eseleg érdekel ha nem kapkodták szét :lol:

Indike,
örülök, hogy csak banán volt a ludas :D

Másenyka,
gyógyuljatok hamar Tündér-Orsikáddal együtt :D

Rylie,
szerencsére a 19. héttől már nem kergetem a rókát...

Bárkinek, bármelyik Queen-t megírom, ennyit szívesen fel tudok ajánlani..
macskanyu

Jóreg :)
Votivia :) Hát akkor szüljetek holnap, szép nap az :wink:
És emlékszel, ti mondtátok: a szülés előtt hirtelen jókat alszik a kismama :)
Ma mi is 5-kor keltünk, aztán 6-kor vissza sikerült egy félórácskára aludni, ritka kipihent vagyok msotanság :lol:

Fibi :) hát süthető serpenyőben bő olajban - azt én nem szeretem. Ezen kívül, serpenyőben vajban, serpenyőben natúr, tepsiben, rácson, grillen etc. Szóval bármiféle jó nekünk, csak az első variációt nem kedvelem.
És valóban szerencsés vagy, hgoy autóval mehetsz bevásárolni. Szerintem. Persze a cipekedésért nagyon sajnállak, ezt a zuradnak kéne....

Szerenték Dének egy homokozót, de csak egyet találtam a Baumaxban: 120x120 as fából, fedéllel 7 ezerért. Elég kicsi, ebbe két gyerek hogy fér bele?

Moose :) szija!

Macs :) szép, vödör vizektől mentes napot :)

indianyo

Votiv,
neked meg sok +++++, meg sok nyugit, meg gyors, szép, könnyű szülést és hajráhegyeket :D
macskanyu

Indike,
már tegnap eltettem a festők által ott hagyott vizet :) na megyek, gyereknek reggeli, fürdőszoba takarít...stb... :lol:
macskanyu

Macs, ridonli se vagyok, csak Votivot akartam megfigyelni... de megigerem, hogy neha beirok a nyulakrol.
moose

Fibi,
nekem meg magától elmúlt szépen pár hónap alatt és kész. terhesség / szülés alatt majdnem törvényszerű, én nem csináltam belőle dokis ügyet :? ez persze nem azt jelenti, hogy te se csinálj! :wink: ja és valóban van recept nélkül kapható jó kis kenőcs rá, elvileg 3 nap alatt elmúlasztja a külső panaszokat, ettől persze még megmaradhat belül viszont az nem fáj....

Indi,
nekünk még sosem volt ilyen a banántól, de majd ezután figyelek nagyon. és egy kis húsvéti játszózás???? :D mi ugyanis semmi extrát nem tervezünk rokonyokkal..... :D

Szrek,
az avatarjaid egyre jobbak :)

Deni,
nekem akkor is hiányzik az arcod :wink:

Angi nagyon helyes kislány, gratula Barbi! na de hol van a képről Adél?? :)

hajrá Votív!

Kép
akata

Zsanci :) Tehozzád hogy jut el az utalványom? Talizunk a kórházban, ha Kátya vagy Votiv bababemutat? vagy?

ZUZ:) Tudom, nemigen sezretnél erről már hosszan beszélni, hgoy ne okozz senkinek fájdalmat, de úgy érzem, ezt fontos megosztanom: Van egy másik babanetes koraszülött (a chaten), aki már a 27. hétben jár. 2 hete született, hasonló paraméterekkel, vidéki család, tehát anyuka egyedül van vele szintén SOTE I-en Az a kisbaba már egyedül lélegzik!!! Hátha sógornőd tudna vele beszélgetni, két hasonló sorsú ember esetleg tudná erősíteni egymást... Ők szentesiek.

indianyo

Moose,
lehet, hogy két év alatt ennyit változott a dolog, mármint hogy hogyan műtik, meg biztos s súlyosságtól is függ, de mindenesetre egyáltalán nem ilyen volt a műtét (rendes nagyműtét epidurállal és utána 3hét fekvéssel-pihenéssel) :( :? a dokinő elérhetőségét meg tök jó, hogy ide beírtad - már fel is írtam, ha esetleg szükség lesz rá eccer... :wink: :D

Hajrá Vot!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Jó reggelt!

Tegnap mi is letudtuk a nagybevásárlást a 2csajjal ,érdekes volt :shock: Pláne,hogy a kocsit is sikerült"megjelölnöm" :(

Votiv:
remek kép,a pocakod már teljesen lent van :D
Legalább kapsz rendesen levegőt :D
Szorítok nagyon nektek!!!

Moose:
na szia :!: :D

Den:
jaj de jó,hogy rólad is van fotó :P Nem semmi méretek 8)

Indi:
elhiszem,hogy megrémültél,rémes lehetett :?
El sem hiszem,hogy már egy éve volt,mikor izgultunk értetek :shock:

Mása,Zsan:
gyors gyógyulást a gyerkőcöknek++++++++++++++++++

Macs:
nagyon tuti színeket választottatok,még jó,hogy ennyit engedtél :lol:

Zuz:
miattam nyugodtan írj,az én sebeim túl mélyek... :(
Nagyon szorítok a kicsilányért és a családért!Kérlek írj róluk.
Ti hogy vagytok?

petergabi

Kata,
köszi :D Ákos is csúcs a tieden - ez a nem megmondtam h ne zavarjon senki, míg fürdök típusú fej :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Kata :) Játszózás igen!!! Mi se tervezünk semmit :) hétfőt gondoltad?

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: