A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv!

Nekünk is HATALMAS élmény volt az együttszülés, főleg a második! Az elsőnél igazi fizikai segítséget nem jelentett, inkább lelkit, hogy ott van, de most TÉNYLEG együtt szültünk. Kicsit olyan volt, mintha a fizikai terheket, fájdalmakat is átvette volna. Szegényen, meg is látszott :wink: :lol: Azért ezt nagyon szívesen átélném még egyszer!!!! kicsit irigyellek érte, hogy neked nem sokára itt lesz! :wink:
zuzmo1

Éljenek a Vincék!

indianyo

Votivia :) ezt de szépen mondtad! Hát akkor mélyüljön az a szeretet :)

indianyo

jó reggelt :)

Ficánka ha olvasod még: Boldog névnapot Vincének! :)

és ha vannak kitt még lappangó Vincék, akkor nekik is :)

Curse,
nekem is van hófehér keresztelős cuccom, teljesen vadiúj :) 68-as, a nagyobbik fajtából. Ha érdekel, beállok az Adományozók Klubjába, bár csak a köv csajom keresztelőjéig.. :)

Votiv,
ezek jóóóó hírek!! :) úgy szeretem olvasni, mikor valaki örül vminek/jól esik neki valami és azt leírja! Éljenek a pozitív érzések :D :D :D

Képzeljétek, tegnap voltam dokinál, azt mondta, hogy a 35 év tapasztalatával se tenné le a voksot, csaj lesz-é, vagy fiúcska...
:shock: ugyan Ő is azt mondotta, inkább a lány felé billen a szavazata. de érhetnek még meglepik.. :mrgreen: :mrgreen:

Ma, meg holnap igazi tavaszi nagytakarítás... :( majd bekukk néha, de délelőtt még elmegyek gyereket futtatni :D

A házikó halad szépen, teszek képet mindjárt, sajnos a színek csak kb. mutatják a valóságot, valamiért nem az igazi, csak a közelítő színek látszanak...

csók

Macsek
macskanyu

nna, akkor a hálónk, ez tényleg ilyes színű:

Kép

ez a konyha, ezt narancsosabban kéretik elképzelni... :

Kép

Ez az előszoba és a közlekedő.. :
Kép

Ez meg a konyhapultunk, épp a méhviasz réteg alatt pácolódik, várja a beépítést :) :

Kép

A többi helység fehér, mert én egy konzervatív spiné vagyok, aki a világos tereket kedveli, de Apa kedvéért ennyi kompromisszumot bevállaltam :lol:

ez meg, hogy on is legyek, Füles a Zongora előtt, sajnos nem sikerült elkapni a pillanatot, de olyan boldog volt s úgy élvezte, egyáltalán nem püfölte, hanem ujjacskáival nyomkodta a billentyűket :) :

Kép
macskanyu

még megvagyok :wink: és minden nagyon szépséges és vidám és jó nap lenne ez a szülésre :lol: (vagy a holnapi :D)

Füli már most nagy művésznő, még sokra viheti a szórakoztatóiparban, és egy duettársat is tudok neki! :D

votiv 8)
votiv

Votiv!
akkor már nektek is pénzbe fog kerülni? (mert hogy XI. kerületi lakosok vagytok, nem biaiak)

Tinu!
nekünk egy náthás betegség után mondta, hogy fáj a puncija. megnéztem, de nem láttam semmit. az orvos mutatta meg, hogy a hüvelybe nem egyenes az út, mert hátulról elkezdett kicsit összenőni. másképp nem tudom magyarázni. nem tudom hogy előzhető meg, szvsz sehogy.
és a Frontin (Xanax) okoz függőséget? csak kíváncsi vagyok hogy tanítják. ugyanis korábban musz volt szednem és kész leszoktató leckét kaptam a végén, mert nem ment!

Lindi!
hova kenjek Lencsének? ha átköltözünk, nem jönnél/mehetünk át megvizsgálni őt? :DDDDDDD úgyis már doki vagy a témában!

Neet!
hogy tudsz te így varrni? tanítják az egyetemen??? :))))) én is akarok így tudni!

Curse!
szombaton leszünk az új kecóban. ma, vagy holnap reggel lesz utoljára netem, aztán elvágták. :(
ha időben találkozunk én meg is veszem tőled a Tenát, ugyanis Jóisten úgy rendezte, hogy azokon a napokon csak ilyenekkel bírom!!!

Arian!
kitartást a háztémához!

Fibi!
kitartást a kukachoz!

Johi!
a váza miből van a ládának? valami keményebb? (hogy ne rogyjon össze?)

Macs!
nálatok ki zongorázik? csak nem azt is tudsz?? imádom!
a konyhátoknak iszonyat jó a színe! éljen apátok! :)))) és persze a bükk munkalap is frankó.
a háló meg lazac-szerű, vagy fehér, csak úgy esik a fény?

holnap reggel tudok utoljára jönni, ha műxik a babanet. utána várom sms-ben a legfontosabb infokat :). pussz mindenkinek!

ancsipancsi

Tinu!
kihasználnám, hogy szakember vagy, hátha van valami véleményed. korábban szinte minden nap, most egy ideig nem, de ma megint rémálmom volt. lehet, hogy összefüggésben van a stresszel? leírnám röviden, mert szerintem elég durva. aki nem bírja, kérem ne olvassa!!!
álmomban egy lakásba menekültem egy kisebb bika elől, ahol aztán a dühöngő jószág megtalált. mikor ültemben hátulról ráharapott a koponyámra, elengedtem a félelemtől reszketve szorongatott szerettem kezét (nem tudom ki volt, gondolom féjem), hogy ő legalább menekülhessen. ahogy ez megtörtént, a bika egy roppantással elintézett, s már csak azt éreztem, hogy melegen folyik lefelé a vérem a fejemen, spriccel bele a szemembe, mindenhova. furcsa fájdalom nélküli érzés volt. utána, mint szellem kísértettem egy másik emberrel az adott lakásban, ahol minden fiókot átkutattam érdekességek után.
ancsipancsi

íme egy utolsó(?) pocakos kép :D
Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi,
a háló drappos - lett volna - a színskála alapján, oszt felkenve olyan ...öööö....hát.....olyan , mint amikor a drappot keverik barackszínnel... végül is nem lett rossz, csak épp nem ilyen volt a terv :)

Várunk majd vissza :)

egy kicsit tudok zongorázni, de ez nem a mi zongoránk, mivel még nincs...
macskanyu

Votiv,
de jóóóó kééép :D :D :D mikori?
macskanyu

Votiv,
lemaradt, hogy ma Fülesnek rontom-bontom napja van épp, el sem merem képzelni, mit alkothatnának a Duett-Partnerével közösen... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
macskanyu

Votiv,
mi az a shang-gong? :) nadi kezelésre végül én is fogok menni, csak a tanfolyást nem végezhetem már el.
Relaxos élményed nagyon jo!! :D

Ancsi,
Neked is kitartást!

Macs,
háziko szuper, Füli meg tündérke :D én is mindig szerettem volna zongorázni, majd talán 10 év mulva eljutok oda is... :lol:

Szerintetek már ma is tumultus lesz a teszkoban/coraban a Húsvét miatt? :roll:

KépKép
fibi

Fibi,
mi is ma megyünk Corába, akkor kiderül.....
macskanyu

Ancsi, Isti már helyi :lol: bonyolultak ezek a dolgok, mi?
egyébként mi eddig is fizettünk, meg most is rendszeresen támogatjuk őket, mert hála az égnek nem szorulunk rá az ingyenes ellátásra.
votiv

Ancsi,
Köszi, úgy látom, neked sem könnyű :? Építkeztetek? Bocs, de nem ismerem az előzményeket.

Lányok,
Az előbb a reteklubos reggeli műsor egyik beszélgetésének végére értem csak be a fürdőszobából. Arról volt szó, hogy egy újfajta vérvizsgálattal ki lehet váltani a hasszúrásos vizsgálatot. De nem hallottam, hogy ki beszélt erről, hol csinálják, stb. Hallotta valamelyikőtök és esetleg tud segíteni? Előre is köszi!
arian

retekklubot akartam írni :D
arian

Fibi, olyan mint a chi kung, vagy az öt tibeti, csak más gyakorlatsor. buddhista szerzetesek ezzel keringetik a chi-t :) csak 10 perc, és nagyon erős energiákat lehet vele felszedni, hatékonyabb és gyorsabb pl mint a thai chi. azért tanultam/tanulom a gyakorlatsort, hogy már akár a gyermekágyban is tudjam csinálni (ülve is megy, csak úgy nem jön annyi enerdzsi fel).

Macs,a kép keddi! Isti ma még csak szordínósan rontbont, de épp most egy igen rusnya barlangrajzot alkotott fekete vastagfilccel :? mea culpa, miért nem figyeltem...
votiv

Arian,
én hallottam erröl, unokatesom felesége elmult 35, és ö kiváltotta ezzel. De ök bajaiak, és Kecskeméten csináltatták, annyit tudok, hogy 20 rugoba került....

Votiv,
dejo kép :D már egészen lent van a hasad, az jo jel 8) és a háttér sem utolso... :P

Ancsi,
uuu :shock: , akkor nem csak én szoktam borzalmasakat álmodni....
fibi

macskanyu

Itten vannak az előzmények... http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6320273.stm
macskanyu

Neet,
Köszi a felajánlást a többit meg akkor priviben :wink:

Arian,
Így utólag belegondolva nem is a hitel felvétele volt a nehéz, hanem most a törlesztőket fizetni :lol:

Votiv,
Ezt olyan szépen írtad le :) Ilyenkor mindig az jut eszembe, amikor először tették Adélt rám és ott pislogot és nézett. Olyan békés és nyugodt volt, mint, akinek meg sem kottyant a szülés.
Mekkora már a pocid és tényleg milyen lent van :shock: :D

Macs,
Húúúú, köszi a felajánlást, azt hiszem élni fogok vele és ne aggódj mindkét szemmel vigyázni fogok rá, hogy a következő pocakmacslány is tudja használni. Nagyon tetszik a ház is, egyre pofásabb :) Kislány a zongoránál.... :lol:

Egyébként pont erról a kölcsönadásról jut eszembe. Egyik kolléganőmnek kölcsön adtam két cd-t, az egyik egy igen ritka Queen cd. Felhívtam valamelyik nap, hogy esetleg visszakaphatnám és képzeljétek nem találja :evil: :evil: :evil: Annyira mérges vagyok, mert ráadásul apa cd-je és egy díszdobozos, egyszeri kiadásos cd-ről van szó. Én nem értem azokat az embereket, akik vmit kölcsönkérnek és utána nem tudnak rá vigyázni, sőt mi több nem emlékeznek rá, h hol van. Nagyon nagyot csalódtam bennük, mert azt gondoltam, h rájuk rá lehet ilyen dolgot bízni és ezek szerint még sem.

Ancsi,
Akkor én a net miatt gondoltam, h ma költöztök, de lökött vagyok :lol: Rémálom :shock: A betét ügyben meg abszolút free a dolog, én amúgyis a kukában lendíteném, nem szeretni betétet használni :)

Kép Kép
curse

Sziasztok.

Gyors bejelentkezés.....
Nem szándékosan tüntem el...... Hétvégén egy csúnya gyomorrontásom volt. Szombat este ügyeleten is voltunk emiatt. Olyan szintem sz.rúl voltam hogy akár kórház is lehetett volna :( Szerencsére vasárnap már tudtam inni és mára egészen jól vagyok.... DE, Orsikám kedden este elkezdett hányni :( Tegnap kétszer is voltunk dokinál. Tegnap nem is evett, csak egy -két szál ropit meg este egy kevés reszelt alma háztartási keksz-szel. Szóval kivagyok. De még jó hogy ez megmaradt benne. Igaz ma reggel megint hányt. Viszont töbett ivott, mint hány és ez megnyugtató...
Orsi kap deatonella, vagy mi kúpot, illetve B6 vitamint. Írtak fel neki Hipp rizsnyákot és én vettem Sodioralt meg Normaflore-t. Még Sodioralt és Normaflore-t nem kapott. De ma bepróbálkozom ezekkel is.
Nem tudok jönni, mert a lány a nyakamon lóg, tőle szokatlan módon :shock: Meg igazság szerint én is fáradt vagyok egy kicsit és pihenek, amikor csak tudok.
Ja, és szerintem vírusos háyásom volt nekem is, nem pedig gyomorrontás..... :?
Úgy sajnálom a lányomat. így is olyan nádszál kisasszony szegényem.... Így meg hogy nem eszik...ááááááááááá! :(

Néha beleolvasok ,amit írtok. És egy-két dologra reagállnom kell :wink:

Votiv,
gondolok Rátok sokat és nagyon drukkolok!!!!! Remélem Istók "rosszasága" elmúlik... DRUKK!!!!Na és ez kép :) :) :) Annyira látszik, hogy nemsokára kibújik a kiscsaj :)

Zuz,
sógornőd sztorija :( :( :( Meg kell mondanom, hogy hihetetlenűl erős vagy!!! Le a kalappal előtted! Sógornődnek meg családjának sok ++++++++++! és remélem mihamarabb kiheverik ezt a sajnálatos eseményt! (már ha ki lehet................) :(

Szrek,
Ti hogy vagytok????? Mindíg eszembe jut, hogy lehet ugyanaz a ronda vírus fertőzte meg a gyerkőcöket...... Remélem Ti már jól vagytok

Macs,
klassz a lakás!!! Fülicsek meg egy cukorfalat :)

Pocakok nagyon tetszenek :) Nekem is van ;)

Most megyek, reggeliznem kell. Míg alszik a kicsim, mert ha felébred, akkor "félkezes" leszek :roll:

Jövök, ha tudok.....

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Curse,
UGYE TUDOD, H QUEEN CD-T NEM ADUNK KÖLCSÖN SENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
melyik cd volt az?????????????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

az ördögfejek persze a kolléganődnek szólnak!!!!!!!!!!!!!! az ilyeneket nagyon meg kéne kinozni!!!!!! :)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi: A Xanaxra nem emlékszem, nem vagyok pszichiáter és mi csak egy félév farmakopszichot tanultunk - oly régen volt. Szerintem ha adtak hozzá leszoktatós útmutatót, akkor nyilván kellett. :?
Álom: az tuti, hogy valamilyen nagy szorongás van mögötte, de ezzel eddig is tisztában lehettél. Hogy pontosan mitől szorongasz és miért ilyen szimbólumokkal jelent meg az álmodban, azt viszont nem tudom megmondani. Mikor jártam az analitikusomhoz, akkor gyakran egy álmom végiggondolása és kibogozása simán elvitte a 45 percet. Nagyon személyesek ám a szimbólumok és a saját élettörténetről szólnak. Mivel én nem jungihoz jártam, sose beszéltünk kollektív szimbólumokról, hanem mindig a személyes életemhez jutottunk el. Szóval emiatt aztán nem is tudhatom, hogy miről szólt az álmod (sokszor nem is egy rétege van, hanem sok). Próbáld végiggondolni, hogy az adott álombeli szereplőkről (bika, szellem stb.) mik jutnak az eszedbe és gondold át, hogy az előző nap mik történtek veled. Nekem is mindig ezeket kellett végiggondolnom. Mert az, amit az előző napi élményekből átviszünk az álmokba, azért tesszük, mert felidézik valahogy bennünk azokat a problémákat, amik épp foglalkoztatnak.
Sajna, csak ennyit tudtam segíteni. :roll:

Kép
Kép
tinu

Mása: ++++++++++++++++++++ akkor gondolom a mai talinak is lőttek..mindegy, gyógyuljatok gyorsan és majd bepótoljuk!

Lindi: ahová mi jártunk Dévényeshez, ő előtte átvizsgálta Kamillát és pontosan azokat a dolgokat mondta amiket előtte a gyerekdokink. Nekünk nagyon bevált és miután közel is van hozzátok szeritnem egy találkozást mindenképp megér ;) Priviben küldöm az infót róla!
Tali: jövőhéten mikor???? Megyünk mi is, legalább leszállítom akkor az etetőszéket ;)

Fibi: lapos agy...nemtom mitől van, de mostanában ölég nyominak érzem magam sűrűn - na ezt most jólmegaszontam :? asszem túl sokat gondolkodom felesleges dolgokon :roll:
Kukihuzogatás: az nem segít, ha elmondod neki, hogy mit fogsz csinálni vele és miért és segítsen stb??

Bio-öko: én nem megyek bio cuccok után, max amit a DM-ben lehet kapni. Amúgy meg azt kapja a gyerök amit a boltban veszek. Ha lenne kertem, akkor termelnénk magunknak, de igy...ez van. Ráadásul ásványvízet iszunk, Kamilla is, amit nem tárolok a hűtőben. Mehetek a mókusok elé mi ? ;)

Votiv: óriás pocak!! Barátném épp az elébb küldte az sms-t, hogy szül :) ezt kívánom Neked is ;)
Remélem Istók lenyugszik ha meglátja Hugit :)

Tinu: Tünde lábára is javaslom a Dévényes tornát, ha nem is helyettesíti a sínt, de mindenképp gyorsít a gyógyuláson!!

Curse: libero figura nekem is van!!

Pécs: Lányom egy angyal volt nélkülem is! Anyukám jól elfáradt mellette, de semmi extra hiszti nem volt, csak az alvásnál de ez meg belefért. Este is simán 20 perc alatt elaltatta Apjuk, csak éjjel többször felriadt és amikor magamellé vette az ágyba akkor addig ficánkolt mig le nem zúgott az ágyról...de ennyi volt az össz.
Ma persze velem tök hisztis, szerintem ez a büntim :)

A suli nagyon jó volt, főleg a második napot élveztem ahol lehetett gondolkodni is és nem csak skríbolni!
Sok mindenen járt megint az agyam...mi lett volna HA típusú mondatkezdések.. :? most nagyon sajnálom, hogy kimaradt az életemből egy igazi egyetemista nappalis élet...de ki tudja akkor merre vitt volna az utam :roll: és azon tűnődtem a vonaton hazafelé, hogy miért is alakul úgy az életünk ahogy, és ha van két út, akkor mi alapján választom az egyiket a másikkal szemben :roll:
Kicsit úgy érzem, hogy determinalizált lett az életünk a babó miatt, hiszen végérvényesen elindult a mókuskerék, mert fel kell nevelni a kölköket amihez meg pénz is kő. Nem ugrálhat annyira az ember, hogy ezt vagy azt a munkát nem szeretem csinálni... ez persze nem azt jelenti, hogy nem örülök annak, hogy van Kamillka,sőt!, csak...értitek?? :roll: tényleg túl sok az időm gondolkodni...
sorry, hogy a hülyeségeimet itt osztom... bocs.. be is fogom

na el
Rylie
rylie

Fibi :) Fütyis eksön :( remélem előbb-utóbb sikerül majd! Lehet, hogy Tinunak van igaza és érzi a "megkülönböztetett" figyelmet :? Nem tudom, mekkora lesz a húsvéti roham a boltokban, mi is ma délutánra tervezzük a vásárlást, ha nem jön közbe semmi. :roll:

Votiv :) Nagggyon szép nagy pocakod van! :D És még Istit is bírod emelni, nem semmi! Együttszülés tényleg rulez, mi sem hagynánk ki semmi pénzért :D

Johi :) Ciciző Fannika :lol: :lol: A ládikó nagyon szuper, a lakat meg tök jópofa rajta!

Macs :) Házatok nagyon szépséges, tök jók a színek, a konyhapult meg zseniális! Zongorázó Füli nagyon ügyes, ujjtechnika igenis látszik! :wink:

Curse :) cd-k :( Mélt köszi, meg kell még konzultálnom apával, aztán megy a válasz :wink:

Ancsi :) Akkor az ünnepeket már az új kecóban töltitek :wink: :D

Kép
Kép
denizsa

Macsesz: ház és pocak rulez! Kis zongoristád se rossz ;)

Szrek: veletek mi a helyzet? Hányika??

Tényleg Macs te nem hányikázol már???

R
rylie

Rylie :) Nagyon is értünk :wink: Szupi, hogy Kamilla ilyen angyal volt! :D Gondolom legközelebb sokkal nyugodtabban mész. Mert kell majd még menned, ugye? bünti :lol: ezek a kölkök... :mrgreen:
denizsa

Tinu!
köszi!
gondolom a mostanában nyomasztó, és 1-2 hónapon belül elmúló gondok okozták ezt a marhaságot :)
ancsipancsi

Mása,
jobbulást Nektek hamar!++++

Deni,
itt a teszko nem volt olyan vészes, bár azért többen voltak, mint egy átlagos délelött. Inkább a szatyrok cipelését birom már egyre nehezebben :?

Rylie,
nem irsz hülyeségeket sztem, tökre megértelek, ilyeneken én is szoktam agyalni :roll: meg még sok máson is :lol: És valamiért nekem is laposabb az agyam mostanság, én ráfogom a tavaszi fáradtságra, meg arra, hogy egyre rosszabbul alszom éjszaka a pocak miatt. Pedig kéne haladni is a szakdolival, de én netközelben képtelen vagyok... :? el kell hogy romoljon a net ahhoz, hogy nekiüljek...
Fütyiügy: mindig mindent elmagyarázunk Bálintnak, mielött bármit szeretnénk, eddig bejött. Már emésztgeti amugy, mert ma is mondta elalvás elött, hogy megmossuk majd este a fütyit, és én elmondtam neki ujra, hogy hogy kell, meg miért, és hogy minden nagyfiu ezt csinálja. Talán lassan elfogadja a szitut :)
fibi

Angol/amerikanisztika szakosok! (Vera, Zsan, Neet, ...)
Tennessee Williams-töl A vágy villamosa mennyire szomoru darab lehet? (mert lehet hogy azt nézzük meg a szinházban, de tul depiset nem akarok...)
fibi

Sziasztok!

Kölcsönadásról jut eszembe:
Van egy csomó tavaszias/nyárias kismama cucom, még tavaly ősszel a leárazásokon vettem, hogy majd jó lesz tavaszra... Van egy 42-es zöld és egy 44 narancs len gatya, pamut betéttel, meg ujjatlan felsők. Érdekel valakit?
Meg a homeo bogyóim... fel sem lettek bontva, meg a gátmasszázs olaj, azt felbontottam, de csak megszagoltam (másnap kezdtem volna el a masszázst...), bár nem tudom, nem lett-e így baja.

Szóval akit érdekel, jelentkezzen!!!

A 0. gyerek(kutya) még nem csinált semmit a gyerekkel, mert egyelőre ő is el van zárva tőle. Ha sír, hegyezi a fülét, de mivel rászólunk mindig, ha közel jön, már nem is érdeklődik annyira.

Votiv:
Teljesíts be az én "Húsvéti-szülés álmomat"!!! Amúgy nekünk is nagy élmény volt az apás szülés. A Zoli mondta, hogy bejön velem, de nem akarja nézni. Erre amikor mondták, hogy kint a feje, akkor otthagyott és odaállt a szülésznő mellé! Azt mondta, a lepény már kicsit csúnyább volt... :D

Komolyan, annyit tudnék mesélni az egészről és akkora élmény volt ez nekem/nekünk, hogy egész nap másra se gondolok...

nukada

Sziasztok!!!

Köszi az érdeklődést mindenkinek! :D
Jól vagyunk, úgy tűnik (kop-kop), hogy mindenki túl van a betegségen.
Mása, gondolok rátok erősen! :(
Zsan, nektek is ez volt? Jól vagytok?

a betegség miatt fizikailag is megterhelő volt ez a pár napi illetve lelkileg meg főleg, eleve rengeteget gondolok rád ó, Votiv :D :D :D meg tök szépet írtál - nagyon drukkolok!!!!!!!
meg Zuziékra is sokat gondoltam, meg kicsit beleolvastam az Kisün által ajánlott honlapba
és ehhez jön még a saját dolog apjukkal - szóval nagyon intenzív befele fordulós időszak ez (már egy ideje), de ha végre vége, tök büszke lehetek majd magamra, hogy le tudtam rakni a gyerekkori sérelmeimből - remélem, addig Ábelnek nem lesznek sérülései ,)

Tinu,
tök jót írtál Ancsinak, sín miatt meg ne aggódj! :D

gyerkők, mamik aranyosak a képeken! és a videó is csúcs

mi voltunk Budakeszin sétálni valamelyik nap, majd rakok felképet :)

Ancsi,
küldjél priviben elérhetőséget plíz :D
és jó véres volt az álmod :roll: néha én is szoktam olyankor pszichopatával jól átdumáljuk, de sosem akkora meglepi - stressz stb stb

szülinapra kaptam Feldmár mesél c. könyvet Feldmár András terapeuta írta nagyon jó letehetetlen egy éjszaka kiolvastam mindenkinek szívből tudom ajánlani!!!

Rylie,
én is szoktam ezeken filózni egyáltalán nem hülyeség! tök jó h leírtad - tök jó olvasni h itt hasonló dolgok okoznak néha problémát és nagyon jó, hogy segítjük egymást

Curse,
pöttyöm van nekem is ha gondolod és tudok adni tena betétet egy csomót ha szeretnél :mrgreen: :lol:

bocs ha csak így és vkit kihagytam - pedig rendesen olvasok ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

nukada

Nuk,
engem lengatyák és felsök érdekelnek!! :D csak nem tudom, mikor és hogyan jutok el Felétek. Ill. jövö héten férjem szabin lesz, és elvileg szerdán bevisz relaxra. Otthon lesztek? :)

Szrek,
Te is egy naaagy lelki ember vagy ezek szerint :D
Feldmártol nekünk is van könyvünk, és tényleg nagyon joooo :)
fibi

Nuk,
engem meg a homeobogyók érdekelnek, elmondod mik vannak?

Én is megjártam tescot, de persze elfelejtetttem a legfontosabbakat, pl. TOJÁS! :shock:
az ünnepi ebéddel meg az lett, h megmondtam Levinek,h bolognai spagetti lesz, mert nincs kedvem nyershusizni...
és azt sem tudom, hol találnék vmi szépet és egészségeset.
A bolognai szósz meg bio... :lol:

Rek,
igen, valszeg nekünk is az volt, azaz van, most épp B-n van az átok... :roll:
lelkednek sok napsütést!!!!!!!!!!!!!!!!

Votiv,
sokat gondolunk rátok!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

gyerek porszívózik :lol: :lol: :lol: na ez vmi kollektív, jungi, tudatalatti-fölötti izé? :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Fíbsz,
hát, izé...én elég extrovertált vagyok és ennek megvan az a hátránya, hogy sokkal nehezebb a belső dolgokra koncentrálni no meg rengeteg változnivaló van még....;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Rylie,
nagyon sajnálom, hogy elmarad a mai találka :( De így nem lehet.... :roll: Ezért nem is jelentkeztem tegnap. De bepótoljuk ;) Komolyan mondom, mintha szándékosan pont akkor jönnének a megbetegedéseink, mikor találkozni akarok valakivel :evil:
És néha agyal az emberfia. Ha nekem most kellene döntenem, ugyanezt az utat választanám :) Seemi sem fontosabb a gyermekem mosolyánál ;) Remélem ezzel nem vagyok egyedűl.

Orsi evett két-három kanál sóban-vízben főtt krumplit..... Remélem benne marad :roll:

Szrek,
örülök hogy jobban vagytok :)

megyek Orsizni.

Mása

Mása
szmagdi

Szrek,
az én introvertáltságomnak is megvannak a hátrányai, hidd el :wink: :lol: ja, és változniavlo van böven nálam is...

Zsan,
bio bolognai jol hangzik :lol: nálunk vega lesz a menü (parajos krumplilepény meg dios-almás muffin) :) És sajna nem uszom meg a Husvétot anyos nélkül.... :? :roll: :( de ott legalább lesz husféle is asszem.

Tényleg, Ti ajándékoztok Húsvétra dedeknek????? mi asszem csak elrejtünk pár tojást a füben, oszt keresse meg :lol:
fibi

no szóval Budakeszin sétáltunk :D

Kép Kép

Barbi,
cipő nekünk - illetve Ábelnek - innen szokott lenni :D

Kép

Kép

szrekuc

Segítség!!!!!!!!!!!!!!!

Fekete cérnavékony kb fél - 1 centis dolgokkal van tele a fiam kakija (normáél állagú kaki) - lehet ez féreg és mondjuk macskakajától vagy valami homoktól???
Nem fáj semmije.

indianyo

Fibi, Macs,
Igen, erre gondoltam, köszi!
arian

Indi :)
nálunk banántól volt ilyen. Nem evett D banánt?

KépKép
nonni

Indi,
nem akarlak elkeseríteni, de igen, sajnos lehet! Mindenkit kezelni kell, aki a családban van, de asszem nem dráma, "csak" 2 v 3 szem gyógyszer kell és ezt is két hétre elosztva. Patikus, doki egyből tudni fogja, mi ez!!! kakit asszem antsz-hez kell beküldeni vizsgálatra, de ha ránéz egy szakértő, egyből megmondja, az-e. Én eddig csak fehér férget láttam (kiskutya kakiban). Telefonálj és rohanj dokihoz és ne ess kétségbe!!!!! +++++
És mindent fertőtleníteni!
Ha egy férges állat bepisilt a homoka és azt Domi beette, már elég is.
neet
neet

neet

Neet :) Köszönöm szépen a gyors reagálást! Azonnal hívtam is doktornénit, rági kutya- és macskatartó lévén láttam én már durva dolgokat... Bélférgeket tulképp simerem, de feketét még nem láttam, ezrét pánikoltam - no meg ugye mostanság sok finomságot fogyasztunk :wink:
De pánikolós doktornénim nevetve vágott félbe: tegnap banánt ettetek, ugye? Nonni: ott a találat :)
Szóvala banán közepében lévő magocskékat emészti - illetve nem emészti meg a szervezet, félelmetes látvány :(

Nonni :) rídonlilét? Mizujs?

indianyo

neet

Indi,
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, de jóóóóóóóóóó! :D
Egyszer a védőnéni mondta, h volt ilyen, most jut eszembe!!!! Uff, megkönnyebbülés a köbön!! Nem te vagy az első, aki bedől a banánnak!!!!!! Tyű..
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: