Mása: ++++++++++++++++++++ akkor gondolom a mai talinak is lőttek..mindegy, gyógyuljatok gyorsan és majd bepótoljuk!
Lindi: ahová mi jártunk Dévényeshez, ő előtte átvizsgálta Kamillát és pontosan azokat a dolgokat mondta amiket előtte a gyerekdokink. Nekünk nagyon bevált és miután közel is van hozzátok szeritnem egy találkozást mindenképp megér

Priviben küldöm az infót róla!
Tali: jövőhéten mikor???? Megyünk mi is, legalább leszállítom akkor az etetőszéket
Fibi: lapos agy...nemtom mitől van, de mostanában ölég nyominak érzem magam sűrűn - na ezt most jólmegaszontam

asszem túl sokat gondolkodom felesleges dolgokon
Kukihuzogatás: az nem segít, ha elmondod neki, hogy mit fogsz csinálni vele és miért és segítsen stb??
Bio-öko: én nem megyek bio cuccok után, max amit a DM-ben lehet kapni. Amúgy meg azt kapja a gyerök amit a boltban veszek. Ha lenne kertem, akkor termelnénk magunknak, de igy...ez van. Ráadásul ásványvízet iszunk, Kamilla is, amit nem tárolok a hűtőben. Mehetek a mókusok elé mi ?
Votiv: óriás pocak!! Barátném épp az elébb küldte az sms-t, hogy szül

ezt kívánom Neked is
Remélem Istók lenyugszik ha meglátja Hugit
Tinu: Tünde lábára is javaslom a Dévényes tornát, ha nem is helyettesíti a sínt, de mindenképp gyorsít a gyógyuláson!!
Curse: libero figura nekem is van!!
Pécs: Lányom egy angyal volt nélkülem is! Anyukám jól elfáradt mellette, de semmi extra hiszti nem volt, csak az alvásnál de ez meg belefért. Este is simán 20 perc alatt elaltatta Apjuk, csak éjjel többször felriadt és amikor magamellé vette az ágyba akkor addig ficánkolt mig le nem zúgott az ágyról...de ennyi volt az össz.
Ma persze velem tök hisztis, szerintem ez a büntim
A suli nagyon jó volt, főleg a második napot élveztem ahol lehetett gondolkodni is és nem csak skríbolni!
Sok mindenen járt megint az agyam...mi lett volna HA típusú mondatkezdések..

most nagyon sajnálom, hogy kimaradt az életemből egy igazi egyetemista nappalis élet...de ki tudja akkor merre vitt volna az utam

és azon tűnődtem a vonaton hazafelé, hogy miért is alakul úgy az életünk ahogy, és ha van két út, akkor mi alapján választom az egyiket a másikkal szemben
Kicsit úgy érzem, hogy determinalizált lett az életünk a babó miatt, hiszen végérvényesen elindult a mókuskerék, mert fel kell nevelni a kölköket amihez meg pénz is kő. Nem ugrálhat annyira az ember, hogy ezt vagy azt a munkát nem szeretem csinálni... ez persze nem azt jelenti, hogy nem örülök annak, hogy van Kamillka,sőt!, csak...értitek??

tényleg túl sok az időm gondolkodni...
sorry, hogy a hülyeségeimet itt osztom... bocs.. be is fogom
na el
Rylie