Kisün,
Nagyon szuperek a képek
Macs,
Füli eksönje

nem semmi csajod van
Arian,
Ne is mond a hitelügyintézést. Mi egy picit puncsosok voltunk és mégis 5 hétig tartott a bírálat

Annyi papírt kértek be, hogy a bank most már többet tud rólunk, mint a családtagjaink
Mi egyébként Parkvárosban nyomulunk
Votiv,
Továbbra is mennek a drukkok!!! Megtudnád nekem is adni Kátya elérhetőségét, jövő héten megyek a városba keresztelőt intézni és benéznék hozzá, már ha éppen akkor nem szül
Apropó keresztelő. Akinek esetleg van keresztelő ruci kompletten, szívesen megvenném, vagy lízingbe, vagy végülis mindegy hogyan. A méretünk most eléggé instabil, de jobbára még 68-as.
Ez a fütyi téma sem egyszerű, de ahogy elnézem a lányok esetében sincs másképpen
Lindi,
Te egyébként mivel kened be Gréti nuniját. Van valami speckó krém esetleg? Most, hogy írjátok ezt az összeragadásos dolgot, kezdek aggódni. Egyébként melyik részén kell figyelni, hol tud összenőni?
Votiv,
Adél szemét telefonon sikerült megkérdeznem. A leírásom alapján semmi komoly, felírt egy receptet, aztán ennyi volt. Mondjuk reggel volt utoljára becsipásodva, azóta semmi

De tegnap sikerült szereznem olyan szemcseppet, amit írtál és azt használtuk is tegnap. Szerintem az segített
Deni,
Húh, már te is nst

Akkor gyorsan meg kell ejtenünk nálunk a talit
Nem sokára olyan babaözön lesz itten
Indi,
Én kérdeztem, de én is elfelejtettem, h kérdeztem
Ancsi,
Akkor holnap már az új kecóban? De jó, ez ilyenkor annyira izgi
Neet,
Milyen édesen alszik Esztid