A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi! Egy kuponra én is igéynt tarthatok?

KépKép
KépKép
lindicita

Tinu,
nekem gözöm sincs, miért kell ekcémás kenöcsöt tenni a fütyire :lol: Zsanci aposa az orvos :wink: mondjuk, ha csak az a cél, hogy puhuljon a bör, akkor talán elég lesz a biokence :)

Votiv,
végül B is azt mondta, hogy apjának megengedi :) erre Zsolo sztem bepánikolt, mert elkezdte neki magyarázni, hogy holnap este majd megmutatja a sajátján, hogy kell, és majd B az alapján csinálja magának..... na, hogy ebböl mi lesz... :roll:
fibi

Votiv! Igen, add meg légyszi. Igaziból látta már szakember, a Schöpf Méreiben voltunk vele 6 hetesen ezen a hosszúnevű fejlődésneurológiai vizsgálaton, ott mondták, hogy lusta az egyik oldala, és mutattak pár tornát, aminek a felét se tudtam ott hirtelenmegjegyezni, ráadásul olyan fura az egész, ert a dokinő szerint az az oldala lustább, amelyik odalon pedig jobban mozgatja kezét-lábát.
Aztán a kezembe nyomtak egy papírt, amin a vizsgálat eredménye van, de olyan "nem vállalok felelőséget érte" érzésem van, mert azt írták rá, hogy a gyerek nagyon nyugtalan (milyen lenne 6 hetesen,mikor ide-oda forgatják és több percig ÜLTETIK), ezért nehezen vizsgálható.
(ugyanilyen érzésem volt egyik uh-n is, amikor azt mondták, hogy több a magzatviz, és ez lehet attól, mert a babának valami rendellenessége van az arcán és nem nyeli úgy a vizet, na szóval ekkor azt írta rá a nőci a papírra, hogy az arc nem látszódik)

Na jó hosszú voltam, de szóval az elején írt dolog miatt szeretném még valakinek megmutatani Bajnit.
Meg azért is, mert ha minimális ideig is (legalábbis a vérvizsgálat szerint), de szülés közben volt oxigénhiányos állapotban. Ez is derüljön ki mielőbb.
lindicita

Lindi: én a dévényeseket nagyon tudom ajánlani, a miénk a 11.kerben van és nagyon jó. Ő még dolgozik egy másik helyen is ott komplexebb vizsgálatot is csinálnak. Teljes vizsgálat,mert ez egy korai fejlesztő azt hiszem a Budai Korai fejlesztő. De Annanéninek (Dévény) én mindenképpen meg fogom mutatni a következő gyerkőt is, mert annyira sokat segítettek nekünk. Minél elöbb annál jobb, demég természetesen teljesen időben vagytok, sőőőőt.

Johi
johanna1975

Zsanci és Lindi :) Kuponjaim tieitek :)

Zsanci :) ha amúgy is lenne valamid számunkra, annak nagyon örülünk, de viszonzás nélkül is igen szívesen adjuk a kupont ám!

Lindi :) Én ugye majd csak a saját otthonomban leszek víztisztító tulajdonos, addig csak infókat gyűjtök, a tiétek már régóta itt figyel és már ajánlottam is :)
Egyébként tervezem, hogy megkérem a Kosár magazint, csinálnának már egy összes vízszűrőt felmérőt, nagy segítség lenne a laikusoknak - óriási a választék, elvész köztük az ember.

Fibi :) Zsolo jó fazon, a szexuális felvilágosításnáél is majd jó példával jár elől inkább? :wink:

indianyo

Votiv :) sajnos biai fejlesztő nehéz helyzetben van, így már nem tudják ingyen vállalni a vizsgálatokat,. április 1. óta körzeten kívülieknek 3000 ft egy alkalom, helyieknek pedig ennek talán a negyede (utóbbi nem 100%) - persze nmég így is ajánlom, végül sikerült oda elmennie egy túlmozgásos (hipermotil) kisfiúnak és nagyon sok segítséget kaptak.

Valaki kérdezte nemrégen ezt a hipermotil dolgot, nem tudom, hgoy válaszoltam-e: szóval a legegyszerűbb manapság, hogy - egyébként helytelenül - hiperaktívnak minősítik a gyerekeket. VT mondta mindig, hgoy ez egy tévdiagnózis, többnyire hipermotil - túlmozgásos - gyerekekről beszélünk, akik lehetnek persze viselkedési zavarosak vagy/és viselkedési és figyelemzavarosak is (ADD, ADHD), de lehet, hogy csak valamely mozgásfejlődési állomás kimaradása vagy születéskor rövidebb-hosszabb agyi oxigénhiányos állapot okozza. A legtöbb gyereknáél gyakorlatokkal jól helyrehozgható a dolog. Ehelyett viszonylag gyorsan gyógysezrezika gyerekeket, akik aztán függők és valódi zavarokkal szenvedők lesznek.

indianyo

Votiv :) Köszi megkaptam! :D

Fibi :) Remélem fiaink megtartják ezt a jó szokásukat, ha megszületik a tesó! :wink: A szülésznővel múlt héten beszéltem meg az nst-randit, vagyis 34-hetesen, lassan Te is hívhatod Gabit :wink: Bepánikolt Zsolo :lol: :lol: na erre én is kíváncsi lennék, majd írd meg milyen volt!

Zsan :) Pocakharapás jajj :shock: nem csodálom, hogy csillagokat láttál! De már nagyon komolyan dumál Igi, ha ilyeneket mond, gratula! Nálunk még mindig csak egyszerűbb szavak, meg szótagok mennek... A kukivisszahúzással az a baj, hogy mire láttam mi történik, már meg is történt, de legközelebb majd jobban figyelem a doki kezét :?

Macs :) Nem semmi Diánád a vödör vízzel :lol: épp arra gondoltam, hogy egy ilyen fantasztikus kaliberű csajszi mellett hogy tudsz mindenre előre felkészülni, ill. hogy egyáltalán lehet-e, pl. mindig van Nálad váltásruha meg minden?

Mása meg írta, hogy vmi ronda hányós baci tarol náluk, eddig ő, most meg Orsika van soron :( Úgyhogy szinte állandóan mos, nincs ideje jönni, de ő is üdvözöl mindenkit!
denizsa

Indi,
lehet,h már nem is aktuális :oops: de most találtam meg, miközben a húsvéti cuccok után kutattam, szóval pampers pontok, ha jól emlékszem májusig tudod beváltani, tehát még időben vagy, ha kell... :roll:

és ez a hipermotil dolog mit jelent? mitől mondunk vlakit túlmozgásosnak??????????????
és engem még ez a diszlexia izgat nagyon igazán... :? annyira keveset tudok róla...
nincs valami okos tanulmány róla???????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és milyen érdekes, h B nálunk is csak az apjának engedte meg,h hozzáérjen a kukijához... :shock: :? mit gondolt, mit fogok vele csinálni??? :twisted:
(lehet, h azt hitte, péniszirigységben szenvedek????????????? :lol: :lol: :lol:)

most mondjátok meg, olyan kuka vagyok, h még most sem merem felhivni a Gabit...
pedig jó lenne beszélni, h egyáltalán itt lesz e, mikor szülök... :roll:
azt hiszem, telefon fóbiám van.
és a végén marad a kert...remélem nem fog esni... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én is szívesen fogadnék H&M kedvezményt, ha végül valaki nem használja majd fel :)

Tinu!
változtasd meg!

Johi!
ládáról képet! :)

Lindi!
nekünk végül azt mondta a háziorvos, hogy ne "műttessük" meg a punciját L-nek, mert újra össze fog nőni, hanem majd 3 éves kora körül.
ancsipancsi

Lencse 2 műszaki tudománya:

minap megtaláltam a fényképezőm tubusát (egy csőszerűség, amin van egy polárszűrő, rá kell tekerni az objektívre, mint egy előtétlencsét), amit már 1 éve nem használtam. letettem az íróasztalra. kb. fél óra múlva hallom, hogy L. csendben van, bemegyek a szobába, hát látom, hogy megkerste a fényképezőt, kiszedte, leszedte az elejét és próbálta rátuszkolni ezt!! pedig soha az életben nem láthatta tőlem. nem tudom honnan jött rá, hogy oda való.

másik, hogy 2 hete meg van őrülve a Mazsoláért. néha beteszem neki. ma már fél órája nyüstöl, hogy tegyük be a Macoját :). én meg itt írogatok ugyebár. erre mit hallok???? A DVD-BŐL A MAZSOLA MEGY! magát a filmet nem tudta elindítani, csak a menüt hozta be :)
ancsipancsi

Ma még csak kicsit olvastam, s mindjárt indulunk, de előtte

Szrekuc! Hogy vagytok??????????

S eszembe jutott, hogy
Nukada! még nem írtál róla mit szól a 0. gyerek az elsőhöz?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi! Csak vigyázz, ne engedd, hogy összenőjön, nehogy úgy járj, mint mi. Most,mikor másodszor is össszenőtt Grétinek, én most nem sz@roztam, szétszedtem neki, fájtis neki, de csak egy pillanatig, azóta kenegetem.
Persze rögtön telefonáltam a Klinikákra a dokinknak, aki csak azzal ijesztgetett, hogy menjünk vissza hamarabb a kontrollra és megmutatja sebésznk, hiába mondtam, hogy de én már szétszedtem, nincs szükség késre, az okot keressük meg a miértre, és valami tippet adjon a megelőzésre, ő kioktatott,hogy ő az orvos, és igenis sebészre van szükség (hülye picsa). Úgyhogy felhívtam BZS-t és ő megnyugtatott, hoyg ez teljesne normális,kamillával ápoljam, és krémezzem, nehogy összetapadjon megint.

Indi! Nekem is van Pampers kódom (szegény Barbinak nem küldtem el, pedig neki ígértem, lusta kutya vagyok)
lindicita

Lindi!
nálunk az a szitu, hogy mondjuk a kis hüvelybemenetéhez nem egyenes az út. nem tudom másképp magyarázni. ha most egy műszert akarnának oda betenni, akkor egy icipicit belógna az összenövés. lehet, hogy előtte én szét szedtem neki, nem tudom, mert egyszer mondta, hogy fáj, és megnézés ürügyén kénytelen voltam széthúzni, mert nagyon ellenkezett. utána szemcseppet kaptunk rá. de mai napig, ha széthúzom, nem örül, viszont nyitott, be lehet látni a kis lukacskába. (úgy sajnálom őt, hogy így kiteregetem az ügyeit )
ancsipancsi

Indi,
hát nem tudom, remélem nem igy tervezi :lol: :lol: :lol:

Zsan,
én nem is bánom, hogy apjának engedi csak, elvégre ez a férfiak dolga :lol:

Deni,
jo, hát én is kiváncsi vagyok :lol: szerintem B magának még nem tudná csinálni :roll:
Akkor nekem még van majdnem 4 hetem a telefonig :D
fibi

Ancsi,
ezek a mai kölkök baromira tudják, hogy müködnek a müszaki kütyük, szinte veleszületetten :P én is arra jöttem rá, hogy nemcsak akkor tudja B, mit hogy kell bekapcsolni/összeszerelni, ha tölünk látja, hanem valahogy ráérez magátol :o :)
fibi

tejoeg mennyit irtatok ;) :D

Kisun, ok, igaz, tenyleg begyulladhat. de egy szalka (v barmi, ami befurodik a bor ala) helye is begyulladhat. de ez meg mindig kisebb rossz, mint a betegsegek, amiket az (egesz) dogok terjesztenek...
a kepeid nagyon klasszak :)

Deni, Fibi, a fiaitok es a pocakok kapcsolata nagyon aranyos!!! :) (Iginel ez meg nem tokeletes, auuu)

futyi-huzogatas-temaban en teljesen tudatlan vagyok :oops: de jovo heten jol megkerdezem a gy.dokinot (bar az eddigi hozzaallasa alajan, o is a minel kesobbi huzogatas hive lehet :))

aaaa a hangyak mar a hutoben vannak...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Johi :) Gratula a ládikóhoz! És az egész anyagból van?

Ancsi :) Műszaki zseni Lencsi :lol: és sztem Fibinek igaza van, a mai gyerkőcök már így jönnek a világra :lol:

Zsan :) pénizsirigység :lol: :lol:

Jaj ez a ronda esős idő, ma délután nem lesz kertészkedés Bálint nagy bánatára...
denizsa

[quote="recca"]
írta:
reccaaaaa a hangyak mar a hutoben vannak...

az oroszok meg a speizban? :lol: :lol:
denizsa

[quote="recca"]
írta:
reccaaaaa a hangyak mar a hutoben vannak...

az oroszok meg a speizban? :lol: :lol:
denizsa

ez hihetetlen... :lol: Bálint egész nap takarit... elöször kidobált mindent a játékdobozbol, nem lehet lépni a cuccoktol, és mondta hogy a vizipisztolyával lelocsol mindent :lol: most meg ledobált mindent a kanapérol, és mondja, hogy leportalanit (a játékseprüjével) :lol: :lol:
fibi

Indi :shock: ezt most hallom csak! fasza, hogy értesítettek! - bent van az újságban a hirdetésük, hogy ingyen vizsgálnak - micsoda égés, ha vki itt olvassa aztán meg közlik vele, hogy ide a manit... :evil:

Isti most borított szét 4 nagy doboz játékot, és a szemétdombján lubickol... asszem elmegyek itthonról gyorsan :roll: és látványosan egy baba fejét verte a falba az előbb!
kórházi csomagom véglegesítettem. bár fájásaim nincsenek, nagyon úgy érzem, hogy itt az idő, dehát ez nálam akár napokig is eltarthat :?
votiv

Ancsi, Lindi: elmondanátok, hogy mit jelent ez a punciösszenövés és hogy lehet megelőzni? Miért nő össze? És mit krémeztek, meg kamilláztok? :shock:

Indi: amennyire én tudom, a hipermotil nem egy diagnózis, hanem egy tünetleírás lehet. Legalábbis nem emlékszem sem a DSM-ből, sem a BNO-ból (basszus, nem tudom megnézni, mert nem találom itthon egyiket sem :?, hova a francba tettem :roll: ) Az ADHD meg szintén nehéz ügy, mert sok gyerekre rámondják, aki a szigorú kritériumok alapján nem az, vagyis eléggé gyújtőfogalom. Attól függ, hogy ki diagnosztizál. De nem mindenki kap Ritalint. És én határozottan úgy tanultam, hogy a Ritalin nem okoz függőséget!

Kép
Kép
tinu

Deni,
itt nem esik, de B nem akar kimenni, csak takarit, most épp a morzsaporszivoval. :) És most aszondja: "Ilyen nagy kupit még nem láttál anya?" behalok rajta :lol:
fibi

Votiv,
szemétdombon lubickolás itt is megvan :) Te csak menj szülni, majd a rokonok rendet raknak Isti után :wink:
fibi

Tinu :) Persze, te mind pszichológus nyilván máshonnnan nézed a dolgot, a (gyógy)pedagógia szemszögéből is kicsit más, de az biztos, hogy egy pillanat alatt rádobálják szegény gyerekekre ezeket a címkéket, aztán csak győzzenek kimászni onnan...

A függőségről én másként gondolkodom, w-gyógypeden és antro-orvosi előadáson beszéltünk iylen felmérésekről, volt például egy svájci egyetemi tanár és pszichiáter, aki esettanulmányon be is mutatott egy csomó kokainistát, akik mind ritalint szedtek korábban... Persze elfogadom, hgoy az orvoslás és pszichológia/pszichiátria másként vélekedik. VT is híve a ritalinnak egyébként (legalábbis 5 éve mélg az volt:wink:)

Votiv :) Azt mondták Dani anyukájának, hgoy a második alkalommal már nem tudják ingyen ellátni, sajnos nehéz anyagi helyzetben vannak, de az elsőért nála se kértek pénzt.

indianyo

Zsan,
ráismersz?
Előtte:
Kép

Utána:
Kép

(Ööö, nem a gyerek változott ennyit, új huzatot varrtam az ülésre :mrgreen: )
neet
neet

Neet,
váóóóóóóóóóó!!!!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

basszus, ki az a rohadék, aki gyereküléses kocsit lop el? Pl tesóméktól ma.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
neet
neet

Kisün,
Nagyon szuperek a képek :)

Macs,
Füli eksönje :lol: nem semmi csajod van :)

Arian,
Ne is mond a hitelügyintézést. Mi egy picit puncsosok voltunk és mégis 5 hétig tartott a bírálat :evil: Annyi papírt kértek be, hogy a bank most már többet tud rólunk, mint a családtagjaink :lol:
Mi egyébként Parkvárosban nyomulunk :)

Votiv,
Továbbra is mennek a drukkok!!! Megtudnád nekem is adni Kátya elérhetőségét, jövő héten megyek a városba keresztelőt intézni és benéznék hozzá, már ha éppen akkor nem szül :)

Apropó keresztelő. Akinek esetleg van keresztelő ruci kompletten, szívesen megvenném, vagy lízingbe, vagy végülis mindegy hogyan. A méretünk most eléggé instabil, de jobbára még 68-as.

Ez a fütyi téma sem egyszerű, de ahogy elnézem a lányok esetében sincs másképpen :?

Lindi,
Te egyébként mivel kened be Gréti nuniját. Van valami speckó krém esetleg? Most, hogy írjátok ezt az összeragadásos dolgot, kezdek aggódni. Egyébként melyik részén kell figyelni, hol tud összenőni? :?

Votiv,
Adél szemét telefonon sikerült megkérdeznem. A leírásom alapján semmi komoly, felírt egy receptet, aztán ennyi volt. Mondjuk reggel volt utoljára becsipásodva, azóta semmi :) De tegnap sikerült szereznem olyan szemcseppet, amit írtál és azt használtuk is tegnap. Szerintem az segített :)

Deni,
Húh, már te is nst :) Akkor gyorsan meg kell ejtenünk nálunk a talit :wink:

Nem sokára olyan babaözön lesz itten :)

Indi,
Én kérdeztem, de én is elfelejtettem, h kérdeztem :oops: :lol:

Ancsi,
Akkor holnap már az új kecóban? De jó, ez ilyenkor annyira izgi :)

Neet,
Milyen édesen alszik Esztid :)

Kép Kép
curse

Még egy dolog. Szóval már csak egy liberos figura hiányzik egy aranyos játékhoz. Ha valaki használ liberot és neki nem kellenek a zacsiról a kisfigurák, odaadná nekem?

Pocakosok,
Most néztem, hogy van legalább 20 db tenna betétem, aminek a szavatossága két éven belül lejár. Akit esetleg érdekel, szívesen továbbadom, abszolút értintetlenek :)
Anno sikerült egy kicsit túlságosan bevásárolnom :lol: A mérete normál.

Kép Kép
curse

Curse,
Nekünk a végén még az 5 hónap is meglesz :( Most tartunk 3,5 hónapnál :( Igaz, volt teher a megvásárolandó házon, és a munkáltatómmal lis volt egy kis gond, ami miatt állt az ügy, de ez akkor is durva, és még nem zárult le... Olyan jó lenne már a kertes házból nézni a zöldülést, ehelyett csak a fejem lilul! :lol:
arian

Curse! Nekem van egy csomó Liberós figurám, még Gréti idejében is félretettem, hátha jó lesz valamire, és most Barnival is azt használunk.
Gyere el érte, odaadom, és elmondom azt is, hol kell krémezni.

Indi! Te meg gyere el a Pampers kódért!

És jöjjön még, akinek kedve van a jövő héten valamikor. :D

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi :) Takarító Bálintod édes lehet :D Besegíthetne itt is, mert nálunk ma este az volt a móka, hogy apa elpakol, ő meg kipakol :lol:

Curse :) Jaj de jó, hogy javul Adél szeme, már épp kérdezni akartam, hogy van! :D Betét-felajánlást köszi, de már beszereztem egy adag szupert (úgy emlékeztem ez a nagy kellett), átengedem a lehetőséget másnak :wink: És már úgyis kíváncsi vagyok a sokat munkált kertetekre :lol:

Neet :) Kocsi :( a huzat viszont szuper! Ügyes vagy, hogy ilyet tudsz varrni!! :D

Votiv :) Ha úgy érzed, akkor biztos úgy is van! Mennek a drukkok, hátha reggel már jó hírt olvashatok :wink:

Bálintom este még kiolvasta a Kismamát és végigpuszilgatta benne a babákat, aztán salátát gyártott belőle, még jó, hogy már régi szám volt :mrgreen:
Na megyek élvezkedni, apa beígért egy jó kis lábmasszázst, ded alszik, most végre én jövök :lol:
denizsa

Lindi, Zsan Köszönöm a pempörszös felajánlást, de az tényleg sak egy pillanatnyi elmezavar volt, úgyhgoy még tartogassátok kicsit az új generációs mamáknak a kódokat :lol:
Viszont szívesen eljövök kód nálkül is, jövő utáni hétre tudok időpontot egyeztetni :wink:

Viszont liberós nyulunk van nekünk is 7 db, szívesen megtámogatom a teknőcöt/könyvet/nyulat valakinek - mi Krityótól kaptuk őket.

A propos Krityó!!! Mizujs????????????????????????????????? MSN se látlak sose. Mondjam meg Dominónak, hogy hívjon fel? :lol:

Neet :) nagyon klassz az üléshuzat! Még ilyet, hogy erről nem beszéltél eddig!
Nekünk is van egy ajándék gyerekülésünk, igaz autó nincs hozzá, viszont huzat meg kéne rá, pont napok óta ezen agyalok, hogy mikor és legfőképp hogyan - mert a mesterember, aki az alvópartnerem, rövid úton besegítene szerintem :wink:

indianyo

Denizsa,
puszis fiad éédes lehetett! :) A többit köszi.

Curse,
keresztelős cucc éppen nincs, de egyebeket szívesen átadok, ha tudunk talizni :)
neet
neet

Ma este megprobálta apjuk a fütyis eksönt, de még hozzá sem ért a keze, a gyerek örült sirásban tört ki :( Pedig elötte azzal is beprobálkozott, hogy a sajátján bemutatta, hogy kell, addig még érdekelte is a dolog, de tovább nem akarta... Rögtön ugyanaz jutott eszünkbe Zsolóval: kb 7 hos korában a hüle gyerekorvos szo nélkül hátrarántotta neki (oltás elötti alapos kivizsgálás cimszo alatt...), amitöl iszonyuan sirt akkor szegény. Lehet hogy ilyen élénken él benne ez a rossz emlék? :( Hogy fogjuk ezt akkor megoldani? :roll: :? :(
(komolyan az jutott eszembe, hogy az ilyen orvosok sztem pedofilak kicsit, különben mi a frászért csinálnak ilyeneket......)
fibi

Indi, :)
huzat nem bonyolult, egy téglalap alakú (maradék) anyag éppen megfelel, én ráborítottam, ráférceltem, majd leszedtem az egész huzatot és az ölemben megvarrtam, értesz, ugye? :) Ugyan van, ahol ráncosabb, de az benne a dizájn. :lol:
Hja, akkor még azt is, hogy a farmerjeinket is én varrom fel (apának és magamnak), éljenek a tömzsilábú emberek. :mrgreen:

Fibi,
fütyiügy... :cry: azért a7hósra tán nem emlékszik, csak ösztönösen védi a privát zónát, nem? Bár akár emlékezhet is.
neet
neet

A 2 macsek MINDENT megtalál a lakásban, amit gurigatni lehet és elég hangos... 8)
neet
neet

Neet,
hát, nem tudom :? sosem szokott ennyire sirni, ha valamit akarok töle (orrszivás, körömvágás), bár azok nem intim zonák.
Huzat tökjo! :wink:

Deni,
jaaaaaa, az nem ugy van ám :) ö szépen "kitakaritotta" a ládikáját, meg a kanapét, de a játékokat már nekem kellett visszapakolnom, a rendrakásbol cselesen kivonta magát :lol:
fibi

Votiv :) Tudom, hogy ez most nem vigasz, de döbbenetes és lenyűgöző is egyben, ahogy Isti "felkészül" a trónkövetelőre....

Ha ma jönne a kicsi lány, akkor hajrá neki! Ha nem, akkor meg hagyjanak a a kölkek kicsit pihenni :)

indianyo

Neet: ha ilyen ügyes vagy nekem is varrhatnál huzatot. Egy rongy a mostani... :lol:

Ime a láda:m (élőben jobban tetszik és ded is imádja) Bár egyenlőre legjobban a leírása tetszik neki, azt olvassa egész nap.

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=30079407

Fibi: jaj ez a fütyi ügy.... azt hittem a fiúkkal könnyebb. Én a nunitól is mindig parázok.

Lindi: akkor ezt vegyük meghívásnak? :lol: :lol: Mert mi szívesen mennénk valamikor baba és persze Gréti és Mama nézőbe is.

Deni: Bálint cuki lehetett baba puszilgatáskor. Jó a tanárnénije :lol: :P

Lányom reggeli alakítása: öltözésnél két kezével elkezdi simizni a cicijét és mondja, hogy cici cici cici és kélyesen/kéjesen mosolygott közben. Na ezt hogy irják, percek óta keresem és mindkettővel találtam találatot. HOgy miket olvastam én közben a gugliban...hehe. Szóval Fanni nagyon csábosan cicizte magát. Hát mondom mi lesz ebből még később. :roll: :lol: :shock:

Szép estét mindenkinek
Johi

[/quote]
johanna1975

Fibi: nem lehet, hogy B érzi a ti szorongásotokat is a fügyitémával kapcsolatban, és ezért (is) sír annyira? :roll:

Indi: a címkézéssel én is egyetértek. Én sem feltétlen törekszem a diagnosztikai kategóriákban való gondolkodásra.
Biztos vannak kokainisták, akik korábban szedtek ritalint, de azért nem hiszem, hogy minden kokainista ritalinnal kezdte és hogy minden ritalinos kokainista lett. Ez olyan, mintha azért, mert a heroinisták többsége fűvel kezdett, azt mondanánk, hogy aki füvet szív, az heroinista lesz. :shock: Na mindegy, én se szívesen adnék a gyeremnek Ritalint. Bár találkoztam már én is olyan gyerekkel, akinél megváltás volt a Ritalin, mert úgy legalább nem érte annyi atrocitás az oviban/iskolában a pedagógusok és gyerekek részéről. :? Nem mindenhol vannak szuper toleráns alternatív intézmények, amelyek közül a szülők válogathatnak... :(

Na megyek aludni, mert az gyermek ma elalvás előtt 3x szopizott, úgyhogy kicsit elhúzódott a mai este.

Kép
Kép
tinu

Johi,
Fanni és a cicizés :lol: :lol:
én ugy tudom, hogy kéJesen :)
És képzeld, kiderült, hogy nadira már nem mehetek, kismamákat csak a 7. honapig avatnak be :(
fibi

Tinu,
hát nem tudom, én nem érzem, hogy szoronganék a témátol :? persze, tudatosan nem :)
fibi

Votiv,
kinek fogsz irni sms-t, ha beindul a vajudás? csak hogy kit zaklassunk majd :lol: olyan izgi máááááár......

na, én is joccakát!
fibi

Arian,
5 hónap :shock: :shock: :shock: akkor nekem egy szavam se lehet. Bár az első ház, amit meg szerettünk volna venni, nálunk is nagyon sokáig húzódott, de ott a tulaj volt totál hülye. Vagy 3 hétig a szerződésen nyöszögött mindenbe belekötött, ráadásul úgy, hogy a házon 4 millás jelzálog volt és még el is ismerte, h sokan ezért nem állnak velük szóba, mert senki nem vállalja be azt, hogy kifizet előleget és ő pedig abból egyenlíti ki a jelzálogot. Szóval 2 hónap után feladtuk.

Lindi,
Nagyon köszi a felajánlást és a meghívást :) Akkor én pofátlan módon élnék vele jövő héten. A szerda nektek jó lehet? Akkor megyek be citybe, és akkor meglátogatnálak benneteket :) Már nagyon kíváncsi vagyok rátok, ha már anno a kuszában nem jött össze :)

Deni,
Azért még ne remélj hiper-szuper keretet :) sajna van még mit csinálni, de amit elértünk arra nagyon büszkék vagyunk :) Mindjárt írok neked püt. Bálintod milyen édes lehetett és hajrá lábmasszás :) Nálunk csakis úgy lehet masszázs, ha utána én is megmasszírozom pl. apa hátát :evil:
Egyébként nekem is az első 2 nap a szuper kellett, aztán már a normál is elég volt, de hát mindenkinél más a helyzet.

Neet,
Persze benne vagyok a dologban, csak még egy picit várnék, mert most már elég nehezen igazodok ki a csajom méretén. Alig, hogy megvettem a 68-as rucikat már is kinőtte. Én ezt totál nem értem, biztos a ruhák vannak elszabva, mert nem hinném, hogy pár hét alatt 4 centit nőtt Adél :? Egyébként milyen méretek a rucik?

Fibi,
Szegény Bálintod :(

Johi,
Nagyon szuper a láda :) Cicizés :lol:

Kép Kép
curse

Curse,
asszem 74 és mindenféle, de majd megnézed, van egy szatyor teletömve, majd priviben a többit vagy mélben, jó? Amikor összehozzuk, én odaadom, te meg elveszed és majd kiválogatod, mi jó és mi nem, és legfeljebb továbbajándékozod, vagy cseriti. :D
neet
neet

Curse,
A mi esetünkben mi csak 2M foglalót adtunk, közben 6M teher volt még a házon, amit a hitelünket nyújtó bank utal át (talán éppen ma tette meg) az eladók hitelfolyósító bankjának. Ezután lesz levéve a jelzálog, és a bankunk utána fizeti ki az eladónak a maradék vételárat. Szóval nem a legegyszerűbb az ügy, de ennyi intézési idő akkor is túl sok. Én már az 5 hét duplájával is boldog lettem volna, ha annyi idő alatt az egész lezajlik... Na de pozitívan kell felfogni, a nehezén már túl vagyunk! (Mármint a hitelfelvételnek, mert a visszafizetés neheze csak ezután jön :o )
arian

Fibi, nem is tudom! :D

most nagyon fel vagyok töltve, voltam shang-gong-on (ezt se szabad a 6. hónap után, de mivel már nagyon közel a szülés, most már megint lehet) és utána kaptam egy prána nadi kezelést is, most csodásan érzem magam és nagyon bizakodó vagyok :) fájásaim továbbra sincsenek ugyan, de egyszer majd csak jönnek azok is :)
viszont most megint úgy érzem, hogy 1-2 napig még simán bírom!
és holnap kész lesz a fogam is végre :P

egyébként ma relaxon az a kép jelent meg előttem, hogy virágokat metszek, és egyszer csak a virág szára helyett a köldökzsinórt láttam, amint apácska elvágja :)

azért ezek nagyon érdekes dolgok nekem, hogy ő vághatta el Istinél is, hogy épp ő volt, aki "végleg" elválasztott engem és a magzatom... :)

most már csupa ilyesmin jár az eszem :) milyen csodálatos lesz megint együtt szülni! már az első is nagyon elmélyítette a szeretetet köztünk :)

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: