sziasztok,
Fibi,
emiil folyamatban.
Kuki:
2 éves korban húzta nagyapja először vissza, de nem teljesen, csak félig, és 3 éves lett B, mikor teljesen visszahúzta. Igy volt tökéletes...
Iginél most az van, h nyáron fogja visszahúzni félig, de addig is Ftorocorttal kell kenegetni, mert attól tágul a bőr. De szigorúan csak a bőrt szabad vele kenni, a makkra nem szabad kerülnie. De ha nem húzod hátra, esélytelen hogy oda kerüljön...
Ma Votivval ismét relaxáltunk, és tök jóóóóóóóóó volt, egy csomót dumáltunk a szülésznővel, aki nagyon aranyos és lelkes csajnak tűnik,és uaz a gyerekdokink...
aztán sétáztunk a folyosón, és szembejött egy kismami, és megkérdezte a Votivtól, h ő e az Orsi?
És miután kiderült, h igen, a kismami megmondta, h ő a Kátya...
szóval, akkor vele beszélgettünk egy jó csomót, mire hazajöttem, már fülig ért a szám, Levi szerint minima hetente 2x kéne ide járnom...
Ja, és közben találkoztam Andival is, és mondtam neki, h a 36. héttől hozzá is fogok járni...
Nnnnna, szóval ez ma egy ilyen jó nap volt.
Kátya egyébként "jól" van, tehát a helyzet ellenére (magas vérnyomi) sincs elkeseredve, és a prof azt mondta neki, h lehet, h jövő héten beinditják a szülést, mert a babónak nem tesz jót ez a magas vérnyomás és ettől kicsit lassabban fejlődik.
Votiv pedig megigérte, h hamarosan szül!!!!