Fibi, Rec,
én már láttam begyűlt-begyulladt kullancsfej-helyet, nem szép látvány, szóval vitatkoznék azzal, hogy nem baj, ha bent marad... maradjunk annyiban, hogy általában nem baj.

Ha óvatosan csavarja az ember, akkor szinte 100%, hogy egyben kijön, én tehát maradnék ennél
Talis képek gyönyörűek!!!! Fibi pocakja, a gyerekeke, mindmindmind
Zuz,
megértlek, qrva nehéz helyzet ez, és lelkileg is borzasztóan megterhelő a kívülállókra nézve

A tehetetlenség, hogy abszolút lutri, hogy mivel tudsz segíteni, ha egyáltalán tudsz, és mivel bántod meg. Nem tudom, sógornőd netezik-e, de ha a legrosszabb történne, ott van a
www.angyalokszulei.hu itt hasonló tragédiát átélt emberek történetei vannak, van fórum, a közösség nagyon segítőkész.
Mentek ma diószegire? Ha igen, akkor mi is arra járunk
Macs,
éljen az alvás!!!!

Hétvégén méhecskéket meg virágzó faágakat fényképeztem a Bakonyban, találtunk egy virágzó gyümölcsfát, amin annyi méh volt, hogy zúgott... hihetetlen élmény volt

Ha majd találkozunk, és semmirőldesemmiről nem tudunk beszélni, majd jól megmutogatjuk egymásnak a természetfotóinkat
Tinu,
remélem, nem kell sokáig a síni! Szegény pici lány!!! Bár azt tapasztaltam, hogy ilyen picikéknél jobban fáj az anyjuk lelke, mint ahogy őket zavarja.
Neet,
ujjad hogy van?

Metrófúrás: felemelő lehetett

Én már csak akkor leszek emelkedett hangulatban, ha ott ülök az egyik szerelvényen és repesztek ezerrel a Keleti felé
Ancsi,
nagyszülő indukálta pörgés nálunk is játszik, én fáradok ki abban, ha nézem

És kell 1-2 nap, hogy elmúljon

Mamádhoz hasonlít anyósom is: ő híres csigagyilkos, abszolút vegyszermentesen védi a krumplit, és annyit termelnek, hogy a mi családunknak is kijön belőle az éves adagja. Legalább egy dolog, amiben remélhetőleg nincs vegyszer
Ruz,
örülök, hogy Bendi ilyen jól beszokott a bölcsibe! Kullancsfej: annyi a gáz, hogy begyulladhat, és az csúnya lehet, láttam már ilyet, nem szép, az biztos.
v