A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie, köszi az infót! Valaki esetleg Kocsis Éváról is tud valamit? Ő kedvesebb? :)
arian

Fibi,
kullancs :evil: :evil: nagyon utálom őket :x Ügyes vagy, hogy kiszedtétek!
kisün

Arian,
passz, én nem is találkoztam vele, de többen is nála szültek, biztos szívesen segítenek! :)
kisün

Curse, sajnos nem kaptam privit :(
arian

Vot (és akit még érdekel):
Sajnos tételesen nincs, hogy mi mennyi, de azért vicces:

- Egyéb koraszülött csecsemő 1db
- Congenitalis pneumonia, sterptococcus 1db
- Újszülöttkori ellátás 1 db
- Terhesség befejezése 1db
- Újszülött, szülés kórházban 1db
- non-invazív monitorizálás 6db
- tpn 24órán túl 5db
- Antibiotikus single shot 1db
Ez a gyereké, most jöjjön az enyém, az még viccesebb:

- Idő előtti burokrepedés 1db
- Koponyavégű spontán szülés 1,1(???)db
- Egyszeres élveszülés 1db
- Epistomia és ellátás 1db
- Szülés levezetés 1db

Amikor ezt elolvastam, kicsit úgy éreztem magam, mint egy tárgy, utána jót röhögtünk!

Fibi:
Kullancs :evil: :evil: :evil: Nálunk is van a kertben!

nukada

Réka amúgy jól van, ma este már 3,21kg volt pucéran!!! 20g-okat szopizik, több nincs, meg több ereje sem... Igaz, hogy utána tudok fejni, de a gép sztem erősebben szívja, mint a gyerek... De ma olyan ari volt, szopott és közben csorgott a tejci a szája szélén.

Apánk ma ment dolgozni, úgyhogy ma csajos este van!!! Kicsit azért parázok, hogy minden ok legyen!!!

nukada

Úgy látom, a női nődokikkal nem jutok sokra :roll: Akkor azért megpróbálok informálódni férfiorvosokról is :D Milyen tapasztalataitok vannak Barna Istvánnal és Bálint Balázzsal? (Hogy legyen egy idősebb és egy fiatalabb is, bár nem tudom, ez utóbbi milyen korosztály)
arian

Arian :) Kocsis Éva, halkszavú, finom jelenség, de nem bájolog és kedveskedik... Érdemes listt készíteni a kérdezendőkről, mert kérdésre váélaszol, de magától nem beszél hosszan, mindig megvizsgál, nagyon finoman. Ad mobilszámot. Én hozzá jártam terhesgondoásra, de nem vele szültem, barátnőm viszont mind a 4 gyerekét vele és ők nagyon egymásra találtak. Ez a történet kétszemélyes, azonos hullámhosszról szól.

indianyo

Nukada, nagyon ügyesen csinálod!!!! csak így tovább! ha még keveset is szopizik, de azt sűrűn, az már komoly siker! meglátod, lesz itt még sokáig bőven tejcsi meg nagyot növekszik az étvágy és márnemisolyankicsi Réka is :D :D :D

kár, hogy nincs rajta a számlán tételesen, hogy mi mennyi volt - hiszen így lehetne igazán ellenőrizni... egyébként kőkemény az elszámolás :!: :wink: különösen az 1db streptococcus tetszett :lol:

Vera, igen, nekem is sokszor eszembe jutott, hogy Dóci is megérezte, mikor eljött az idő :P de Isti már napok óta nyomja ezt a témát, szóval nem reménykedem a gyors szülésben :D

votiv 8)
votiv

Votiv..... Nem egyszerű egy ennyire erős karakterrel, mint Istipók :shock: De legalább bízhatsz benne, hogy Liliróza maga lesz a megtestesült béke és nyugalom. kell legyen igazság a földön!! :wink:

Mivel Hanka igen jó természetű (nem mondom, hogy soha nincs hiszti), én inkább egy isti szerű hurrikánra próbálok így másodjára felkészülni :roll: A pocakban mozgás alapján simán van rá esélyünk..... ketteske egy perpeetum mobile Hanka egykori produkciójához képest :shock:

Indi! A legutóbbi időkig úgy tűnt: pocakra no reaction, de mostanában néha saját kíváncsiságából felhúzza a pólóm és szemléli a pocakot (igaz, főleg az időközben "napocskává simult" köldököm igézi meg :wink: ), és ha kérjük, néha még puszit is hajlandó anya hasának adni.... :lol: Azonban szóban nem fűz kommentárt és egyéb más ráutaló jel sincs, hogy vette az adást... Bár az utóbbi egy hónapban nagyon sok eddigi szokása megváltozott - de ez simán a fejlődéssel is járhat, tesótól függetlenül. :roll:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Jaj, természetesen: Isti!! :oops:
leni

Votiv,
Dóci is néhány napig nyomta, hétfő volt a csúcs :D Persze utólag nagyon okos az ember, akkor csak azt láttam, hogy eszméletlen hisztis :lol: A gyors szülésre meg sajnos a gyermeki megérzés sem garancia :D
DE azért drukk, hogy Istinél megérzés legyen, és gyors is legyen, és szülés is legyen :lol:

Nukada,
súly: WOW! Nagyon jól csináljátok! Elszámolás :lol: Nekem a burokrepedés tetszik nagyon, ezért talán neked kellene felszámolnod valamit, merthogy nekik ehhez semmi közük :lol:
kisün

Vera, Nuk, apafej szerint a szülésért is nekünk kéne felszámolnunk, hiszen azt is mi csináljuk :wink: :D

Leni, kicsire nem adunk :lol: aranyos Hanka, bárcsak Isti is többet értene a pocakból! de sebaj, majd menet közben megérti :)

votiv 8)
votiv

szép napot mindenkinek!

keleten a helyzet változatlan.... :wink:

Zuzi, nálatok van vmi hír?

votiv 8)
votiv

kis színes, hogy jól induljon a reggel:

Hujber: engem a nők tartanak játékban!
Hujber Feri mindent bevet a Sztárok a jégen című műsorban...

... hogy lenyűgözze a közönséget. Mivel a jóképű színész tisztában van vele, hogy rá a nők szavaznak, még azt is bevállalta, hogy a látvány kedvéért leborotválta a mellkasáról a szőrt.

Nők ezrei kaptak a telefonjuk után, és kezdek bősz szavazásba, amikor meglátták Hujber Feri csupasz mellkasát a mélyen dekoltált korcsolyaruhában. A sármos színész csupán az esztétika kedvéért vált meg mellszőrzetétől , de biztos, hogy sok szavazatot is szerzett azzal, hogy kivillantotta szexi felsőtestét.

- Leborotváltam, mert szerintem zavaró, ha a kivágott felsőből kikandikál a szőr. A profi korcsolyázóknál sem látsz egy szálat sem. Egyszerűen nem engedhetik meg maguknak – magyarázta Feri.

– Sajnos arra nem volt időm, hogy epiláltassak, vagy gyantáztassak, így maradt a borotva. Szőrteleníttettem már régebben is – tette hozzá a színész, aki mosolyogva veszi tusomásul, hogy sokak szerint ő a legvonzóbb pasi a játékosok közül, és beismeri, lehet némi köze a női szavazóknak ahhoz, hogy benntartják őt és párját.

- Úgy tudom, leginkább nők szavaznak, így tény, hogy nekem, mint pasinak jobb esélyeim vannak – mondta szerényen Hujber.

– Pedig én nem akarok mindenáron nyerni, hétről hétre annak örülök, hogy bennmaradtam, és korcsolyázhatok még, hiszen imádom! Nyerni csak az akar, aki versenyez, nekem ez egy csodálatos játék! Az a célom, hogy ott legyek a döntőben, és megmutassam magamnak, és mindenkinek, hogy igen, megcsináltam! – zárta a beszélgetést a színész, aki annak ellenére nem válik meg kétlaki életétől, hogy számtalan ajánlatot kapott, köztük főszerepet első sikerfilmje, a Valami Amerika folytatásában, így a műsor után visszamegy Londonba.

Forrás: Színes Bulvár Lap

votiv 8)
votiv

Neet,
persze, hogy szenya! kihasználja anyja érzelmeit. a legdurvább újabban, hogyha nem kap meg vmit azonnal, akkor elkezd bömbölni, de úgy, hogy a kezébe temeti az arcát!!!!! :)

Votiv!
nem irigyellek. sajnos ez szülés után se lesz másként, erődöt kell Lili köré építened, hogy megvédd a vadrozótól :).

Kullancs:
mennyibe is kerül és hányszor is kell adatni az oltást?

Nuk, Votiv!
majd az ügyfélkapun keresztül részletesen is lehet látni az összeget, még a vérvételeknél is lerészletezik , hogy melyik vérvizsg. mennyi.
ancsipancsi

Ancsi,
akkor jó! :D és ez a kezébe temeti az arcát nagyon jóóóóóó! :D

Árak: hát ja, most döbbenünk, mennyibe is kerül egy H-i ellátás. Ha csak azt számoljuk, h az ott dolgozók kb 4en foglalkoznak velünk, az 4 fizetés azokra a napokra (de még több is, ha a takarítókat és mindenkit beleveszünk), a műszerek, eszközök, kencék, (itt a babaruhák és vasalásuk is...) a rezsi, a minden... hát ezért volna jó, ha mindenki kifizetné a nyavajás tébét. Nem is értem, hogy lehet NEM megfizetni valamit. Lehet, hogy azért tartunk itt....? Mert apa se tudja, és így valszín Eszci se tanulja meg, hogy kell "ügyesnek" lenni... :?
neet
neet

Fíbsz,
halál a kullancsokra!!! Én a minap egy macsekból húztam ki egy nagyot, boá... de ha hamar észrevettétek, semmi baj se lesz!
neet
neet

Neet,
kijez a rövid hajú gyerök az avatarodban? :lol:

kullancs: még az volt a mázli, hogy csak du. 4 után mentünk ki a kertbe, és fürdés után megláttam. még nem volt teljesen belefurodva a feje, pici fekete volt (aszittem, vmi piszok...), és csipesszel gyorsan ki lehetett rántani... A genyo valszeg felmászott a lábszárán, és a pelenka hajlatban akart megtelepedni :x

na, el nyuffint sütni :D

KépKép
fibi

Zsan,
irtam mélt a nadirol, mert a tegnapi privim lehet hogy nem ment át... :?
fibi

Votiv,
Azannyát ez az Isti gyerek! Még Petinél is keményebb. De megint csak azt mondhatom, hogy lehet, hogy amint megszületett a kislány és te is kicsit helyrejöttél lenyugszik. Nálunk ez történt, még idegenek is megjegyzik, hogy Peti milyen nyugis. Mondjuk velem alszik ő is és Marci is :o ...
Meg nálam az is játszott, hogy terhesség alatt megváltoztam - nehezebben mozogtam, utáltam, ha a hasamon ugrál :x , nem tudtam úgy emelgentni és nem játszottunk olyan klassz vadakat. (Mondjuk te táncoltál vele, úgyhogy ez rád lehet hogy nem igaz.) És most olyan vagyok, mint régen. Meg a türelmem is egyik percről a másikra visszajött.
Csak addig kell kibekkelni, amíg fizikailag helyrejössz (sztem min. 4 hét). Segít majd vki??

Móni
Kép
Kép
monisa

Fíbsz,
nem rövid, csak vizes és jólfésült, a kádban. :D
neet
neet

Móni, igen, lesz segítségem, hála az égnek! Párom, idősebb tesók, dédi, nagyapó - jóformán minden napra jut szórakoztató személyzet Istinek, legalább a korai gyermekágy alatt.
Én is bízom benne, hogy a szülés után jóra fordulnak a dolgok, és megismeri és megszereti a kistesót, és nekem is több türelmem lesz, vagy legfeljebb lebirkózom az ebadta büdös kölköt :wink:
Azért naív nem vagyok, biztos marhára oda kell figyelni majd, mert a kis huligán már most 5 másodperc alatt fent van a pici ágyában :shock: és még ki tudja, mire képes :roll:

Neet, jó az új avatar, de tényleg nagyon kisfiús ezen a képen Eszci! :)

votiv 8)
votiv

JJJÚÚÚÚJJJ
jön a védőnéni! Gyorsan el zuhanyozni...

nukada

Ez vicces volt: Bejön a védőnő, ránéz a gyerekre, megkérdezi, mennyi a súlya és közli, hogy nagyon ügyesek vagyunk és elmegy... Na, nem mintha bánnám :lol:

Érdekes, most, hogy a Zoli dolgozott és most alszik, kicsit összeszedettebbnek érzem magam. Úgy gondolom, ma lesz időm kicsit rendet rakni, főzni, szegény anyukám legalább babázhat kicsit, eddig ő volt a rabszolga 8) 8)

Vot:
És NEKED lesz segítséged? Mármint az ok, hogy Istit lefoglalják, de valaki a házimunkát, főzést bevállalta?

nukada

Votiv,
Húh, nem semmi, amit Isti művel :shock: :shock: :shock: Én már tutira az ideggyógyon lennék :roll:
Uh :lol:

Ancsi,
Annyira zabálnivaló Lencséd, már most milyen jól manipulálja az embereket :lol: Sokra fogja vinni :wink:

Neet,
Új avatar rulez :)

Fibi,
Rémálom :shock: Én biztos, hogy nem mertem volna hozzányúlni ahhoz a döghöz, nehogy beleszakadjon, klassz csaj vagy!!!! :)

Zuzi,
Van valami hír????

Na most ennyi jutott eszembe.

KÉRDÉS:
szerintetek attól sokáig könnyezhet és csípásodhat Adél szeme, hogy ha belenyúlt?

Kép Kép
curse

Még valamik eszembe jutottak :)

Macs,
Szépséges Pocak :) Önkormi :shock: Nagyon durva :shock:

Nukada,
Gratula az ügyes szopizos Réka babához :) Még kész szerencse, h alapos a védőnő :wink:

Szrek,
Jobban vagytok már????

Kép Kép
curse

Indi, köszi a Kocsis Éva-infót!
Curse, neked meg priviben akartam válaszolni, de valamiért nem küldi el harmadszorra sem, legalábbis nálam ezt jelzi vissza. Így ezúton köszönöm meg a segítségedet :)
arian

Arian,
Ne aggódj, megkaptam 3x is :lol: és nagyon szívesen :) Ha van még kérdésed, csak rajta :wink: Remélem sikerült választanod.

Kép Kép
curse

Curse, akkor jó, ha megkaptad, bár a 3 meg már kicsit sok... :oops:
Egyelőre gyűjtögetem az infókat, aztán majd kiválasztok egyet, akihez elmegyek, ha aktuális lesz, aztán ha szimpi, maradok, ha nem annyira, akkor "kipróbálok" mást...
Most figyelem csak, hogy érdi vagy, hamarosan (kb. 1,5-2 hónap) én is az leszek :D
arian

Sziasztok!

Jelentem jegy megoldva!Azt hiszem Orsi elájul majd,ha meglátja mit tojt Neki a nyuszi:lol::lol::lol: /annyira izguluk,hogy legszívesebben már most odaadnám :roll: /

Nukada:
köszönöm az ötletet,de nulla találat volt az interneten.

Votiv:
:shock: :roll: :shock: :roll:
Na hallod Isti Dorkámon is túltesz!Mondjuk nincs is hozzá mindenperces pocakom :roll:
Csak drukkolni tudok Neked,de azt nagyon+++++++++++++++++

Macs:
csodás a pocakod,remekül növekszetek! :D Házikó?

Zuz:
?????????????????????

Fibi:
iszonyatos,hogy nálunk is mennyi kullancs van :shock:
Szerencsére eddig csak a kutyákból került elő.Egész hétvégén fűnyírás és gazolás volt,mert állítólag a magasabb részeket szeretik inkább ezek a dögök :evil:

Ancsi:
képeket majd pakolgassa fel az új lakásról,mert nagyon kíváncsi vagyok :wink:
Hogy haladsz a pakolással?Nagyon izgi,mi? :lol:

petergabi

Lencse sokszor csak egy kezével takarja el a szemeit, mikor sír, és rázkódik és néha mondja magának, hogy ne sírjál. volt, hogy én is elbőgtem magam, annyira sajnáltam. :)
nem vagyok rosszmájú, de anyóséktól hazajőve van rajta mindig a dilihopp, ha nem kap meg vmit 2 mp alatt, már bömböl is. tegnap aztán megráztam kicsit, és sutty be az ágyba, hogy ébredjen, itthon ilyesmi nincs. persze követelte a Bucimaciját, és mondogatta, hogy He-he-hejite cejeti bucimacit! hatalmas manipulátor!
nyilvános helyen meg a legrosszabb, mert tudja, hogy ott nem szólok rá. általában vonyít, ha nem engedem ki a kocsiból, és lerángat minndet. tök tudatosan csinálja!

Neet!
nem is fiús Eszci:), nekem is van ilyen képem Lencséről. imádom a mosott golyófejűeket.
ancsipancsi

Sziasztok!

Szrek, :) Isten éltessen jóóóóó sokáig!! :D

Nukada, :) sokkoltál a történettel......... babucidnak viszont sok erőt és étvágyat! :)

Zuz :) én nem vagyok egy vajlelkű :? de megkönnyeztem a picikét. Adja Ég, hogy éljen.

Indi, :) én is gondoltam rá, hogy valamikor a közeljövőben játszózhatnánk!

Barbi, :)
az én kölyköm tegnap járókában kifordult, mindkét kezével elengedte, diadalmasan vigyorgott és előredőlt mint a krumpliszsák egyenesen homlokkal a járóka rácsainak. Eredmény: hurka a homlokon 5 perc kemény üvöltés után. aznap már nem tudtuk betenni a járókába. - hát ennyi a félelemérzethez, nekünk is első tapasztalat.

Votív, :)
fokozod a feszültséget, ne várakoztass minket már sokáig! :D Istike meg biztos megbékél pár napon belül :(

és a tudatlanságom: ki az a Hujber Feri? valami új tinibálvány? berzenkedem a szőrtelen pasiktól...pasi egyáltalán? :D

Fibi, hogy kell kiszedni egy kullancsot a gyerekből? csipesszel vagy mi a módja, hogy a feje ne szakadjon bele? - nekem még csak 1x volt életemben, Apa kicsavarta és kész, de úgy aggódom nálunk nagyon kullancsos a pálya.... :roll:

Vera, imádom a telet :) és te vagy az első az életemben akitől ezt "viszonthallom"
én viszont a nyarat brrrrrrrrrrrrr a többi jöhet :) ez a mostani a legjobb, lehetne ilyen mondjuk mind a másik 3 évszak. a tél meg tél.

Kép
akata

Basszus! Sínbe fogják tenni Tündérke lábát. :cry: A lábfeje olyan kis kacskán áll, de azt nem gondoltam, hogy combközéptől sínbe rakják. :shock: A mintavevős srác meg még kérdezgette is, hogy fogják-e gipszelni is. Nagyon vicces. :evil: Totál kiakadtam. Bezzeg a Heim Pálba még a doki nem mondta, hogy ez így fog kinézni. ÉN meg nagy naivan csak bólogattam, hogy jó, kap valamit a lábára, de aszittem, hogy csak a bokájára. Utálom az orvosokat! (És most nem a sín miatt.)

Kép
Kép
tinu

Hazaértünk Fótligetröl, Macsék nagyon szép helyen fognak lakni, gyönyörü a játszotér is :) na, meg a pástétom is isteni volt, meg a gyerekek is tündériek :lol: Domino és Füli olyan aranyosan felfedezték a terepet egyedül is, csak Bálint huzgált mindig magával... :?

Kata,
én abszolut nem értek hozzá, apjuk azért merte csipesszel kihuzni, mert még a feje nem volt teljesen benne a gyerekben. (ezt abbol gondolom, hogy a kullancs teste teljesen látszott, elállt B hasátol.) és fekete volt, tehát még nem szivta meg magát, pár ora telt csak el addig). Amugy én hallottam már ecetes rongyrol, meg kenöcsökröl, amivel ki lehet csalogatni, amugy passz. Többiek biztos okosabbak a témában :wink:

Curse,
az mit jelent hogy sokáig? ha pár ora, akkor semmi baj szerintem. Ha pár nap, akkor már gyanus...

Tinu,
és miért kellett sinbe tenni szegényke lábát??? :( :(
fibi

Fibi,
kirántással vigyázni ám, könnyen beleszakadhat a feje, és akkor gáz van :? Múltkor átmentünk Szadán, megemlékeztem rólad :lol:

Zuz,
mi a helyzet? Továbbra is +++++++++++++++++++++++

Gabi,
az azonnalodaadni érzést annyira ismerem :lol:

Kata,
én a télben igazából a bentülős, kinti borongást meg a nagy havazást szeretem :lol: De imádom a tavaszt, és a nyarat is... talán az ősz legkevésbé kedvenc, mert annyira jó volt a nyár, és elmúlt :) Én csavarni szoktam a kullancsot, úgy még sosem szakítottam bele, pedig mozgó célpontokat is szoktam műteni (kutya-macska) :lol:

v
kisün

Fibi,
a kullancs teste szinte mindig teljesen látszik, és eláll, ez nem jelenti azt, hogy nem fúrta be magát teljesen.
kisün

Tinu!
nem tudom ez olyan-e, mint egy haverom gyerekéé, amelyik valami felcsatolható izé volt és főleg éjjelre kellett beletenni a gyerek lábát. náluk semmi gond nem volt vele és a gyermek lába is helyre jött.
ancsipancsi

Fibi: mert Tündérke olyan jól összecsavarta magát még a hasamban, hogy az egyik lábfeje befelé áll egy kicsit most is.

Ancsi: olyan, de megkérdeztem a dokit, hogy éjjel-nappal kell-e majd hordania? Erre a válasz szó szerint ez volt: "Hát persze, különben szart se ér." Vicces volt még akkor, de aztán később esett le, hogy ez konkrétan mit is jelent. :?

Kép
Kép
tinu

Tinu!
várjál, most jöttem rá, hogy éjjel-nappal hordták és csak fürdéshez vehették le. de mivel nem járt még a gyerek ugye, nem volt vészes, ráhúzták a rugit és kész, gyereket nem, csak őket zavarta.
ancsipancsi

Neet :) Szálka :( ujjadnak bulást! vagy pipci már segített? :wink: :lol: Eszti tök édes volt! :D

Fibi :) Kullancs :evil: Én gondolkodom a védőoltáson :roll: Végül jött minap a várt érdeklődő?

Leni :) Perpeetum mobile :lol: nálunk is ez van, tesó sokkal többet rugizik odabent, min. focista lesz :lol:

Ancsi :) A helyzet ismerős, a nagyszülők nem mondanak sose ellent Bálintnak és minden kívánságát azonnal teljesítik, persze nincs is velük hiszti, itthon viszont nem ez a helyzet...
Védőnőt kérdeztem múltkor a kullancs elleni szuriról: állítólag 3 van, az első után 4-6 héttel jön a második, ami már ad védettséget (agyhártyagyull. ellen) és azután jön a harmadik, később már csak 3évente ismétlés. Az árat nem tudta pontosan, de állítólag 4-5ezer/szuri.

Tinu :) Sín :( ennyire rossz a helyzet? sok ++++ Nektek! remélem Tündit tényleg nem fogja úgy zavarni!

Kép
Kép
denizsa

Tinu:
Nekünk is kacska a lábacskánk, de mondta a védőnő, hogy szopi közben masszírozzam neki kifelé és már egész rendesen tartja! Remélem, nekünk majd nem kell ilyen "izét" hordani!

Most jöttünk haza az első hivatalos sétánkról!!! 1,5órát voltunk kint, elmentünk fagyizni meg vissza. Réka-baba teljesen átaludta az egészet, még most is kint alszik a teraszon!!!

nukada

Hali,
ma egy hatalmas és gyönyörű kerek pocak jött velünk szembe a bótban. És mögötte volt egy Votiv is. :D És még haza is hozott minket. Wow, nem semmi ez a csaj, egy héttel a majdnemszülése után. :lol: És még azt is elnézte, h Eszci összefagyizta Isti ülését... köszi Votiv! :)
neet
neet

Ancsi: lehet, hogy megint csak én parázok, csak elképzeltem azzal a műanyaggal... Meglátjuk, ha nem zavarja, engem sem fog.

A legújabb kérdésem: én, mint földművelésben járatlan pesti, nem tudom, hogy mikortól lehet a zöldségesnél szabadföldi zöldséget, gyümölcsöt venni? Vagy milyen zöldséget, gyümit érdemes venni, ha nem szeretnék túl sok vegyszert megnyamizni azokkal együtt? Sajna babakocsiközelben nincs biobolt. Láttam a zöldségesnél már van retek, meg újhagyma, de fogalmam sincs, hogy ez hol nő ilyenkor? Üvegházban? És azt jó megenni? Marhaságokat kérdezek? :shock:

Kép
Kép
tinu

Tinu!
ez a primőr szezonja, erről lebeszélnélek. Macs az igazi szakértő, de ilyenkor még sok a vegyszer a zöldségekben. egy kicsit ki kell bírni, és jön a szabadföldi, nem üvegházi.
utolsó két bio zöldségem a bio lilahagyma (új) és bio borsó. mindkettő halál kukacos volt :).
ancsipancsi

Arian,
Mikor és hol leszel hamarosan érdi? Mesélj!! :) Nyáron lesz egy éve, h mi is itt lakunk. Csepelről költöztünk ki, mert hát vidéken olcsóbbak lényegesen a családi házak, mi meg azt szerettünk volna Adél miatt.

Tinu,
Az vigasztaljon, h ezt azért kapja, h dögös lábai legyenek felnőtt korára, ami után a pasik megfordulnak :wink: Biztos baromi macera lesz, de Tündérkéd érdeke.

Fibi,
Reggel óta ilyen a szeme :( Nem egyfolytában, de időközönként becsipásodik és könnyezik. Úgy gondolom, h ez már nem arról szól, h belenyúlt, úgyhogy holnap doki.

Kép Kép
curse

Curse, szemvidítófűből (euphrasia officinalis) borogatás, vagy alacsony potenciájú (9CH) homeobogyó, vagy gyógyszertári euphrasia szemcsepp max 1 nap alatt megoldja a problémát!

Neet, öröm volt :D :D :D Eszciért odavagyok, olyan szépen beszélgetett és olyan aranyosakat mondott és különben is gyönyörű és elbűvölő és tündéri kiscsaj :D imádom a kismenyemet :D

Gabi, örülök, hogy megoldódott! akit én riasztottam, nem is válaszolt jegy ügyben :?

Zuzi?????

votiv 8)
votiv

Halihó mindenkinek :)

Tali jóóóó volt Fibiékkel és Indikéékkel. Bálint tényleg nagyon anyázott (nem verbálisan!!!) De szerintem ő is jól érezte magát. Dominó meg egy vigyorgós-dumálós Manó-palánta, megunhatatlan úszásgyakorlatokat végzett a homokozóban és nagyon élvezte.

Bálint még a hintakutyára is Anyájával ült fel:

Kép

Dominó élvezi a homokot:

Kép

Füles meg rekvirált magának vödröt lapáttal:

Kép

Tinu,
májustól zőccségezhettek, meg idénygyümizhettek. Alma, banán mehet addig is :)

ha lesz időm még jövök, most L vacsit csinálni..

csók

Macsek
macskanyu

nna még néhány... :oops: :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
macskanyu

Tinu :) Megdöbbenve olvasom ezt a sín dolgot :( Remélem, tényleg nem zavarja Tündért!
Bioétel: ha nem sajnálod a rávalót, érdemes rendelni itt: www.biobarlang.hu Tény, hogy drágább, mint a "normál" vegyszeres, de több is a munka vele némileg... No meg garantáltan magyar termék és nitrátmentes. A gyökér- és leveles zöldségeket én mindenképpen bioboltból veszem, egyszerre egy nagy adagot, itthon tisztítom, felkarikázom és adagonként megy a mélyhűtőbe.

Votiv :):):):):)

Zuzi :) Nagyon sokat gondolunk oda....

GAbi :) És végül hogy sikerült hozzájutni a jegyhez?

Neet :) Varázspipci szabadalmaztatása folyamatban? :wink:

MA csodálatos napunk volt. Kint jártunk Macsék házikójánál, ahol egy hatalmasat játszottak a gyerekek a nagy erdei szépséges játszótéren, szívszorítóan szépen, boldogan. Nagyon köszönjük, felejthetetlen marad :) Pocakosok olyan szépek, öröm rájuk nézni!

Én régebben az őszt és a telet szerettem leginkább, aztán elkezdtem a nyarat is szeretni és egyre inkább a meleget kedvelem. Persze a friss hó és a ködös esték továbbra is örömmel töltenek el.

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: