A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Márika!
remélem jön vki, aki tud neked segíteni. elöljáróban annyit, hogy az SZTK-ban csak kevés doki rendel, többit csak maszekban tudod elérni, a terhesgondozás így kb. 8-10eFt/alkalom, orvosa válogatja az árat.

PANADOL BABY ON BOARD:
kaptatok ilyen játékot? töltött vki kérdőívet? küldtek egy egeret, de az Neet kedvence, én nem bírom őket. nem cserélné el velünk valaki malacra??? malacfan vagyok ugyanis.
ancsipancsi

Ancsi,
én kitöltöttem,. de még nem kaptam semmit :(

Mári,
most nincs időm, de este írok, ha addig senki nem írna :)
macskanyu

Sziasztok!
Én még csak készülök a babára, de szeretnék időben jó orvost választani (a kórházat már kiválasztottam :D ). Ne haragudjatok, ha már sokszor leírtátok, amit most kérdezek, de sajnos nem tudok több mint 67 ezer hsz-t visszaolvasni :cry: )
Szeretném, ha ajánlanátok jó NŐI nőgyógyászt a Szent Imrében. Aki kedves, közvetlen, türelmes, ugyanakkor szakmailag kiváló, a természetesség híve, rugalmas.
Segítségeteket előre is köszönöm!

A.
arian

Zsan :) Szülésznőt én ezen a héten, vagyis a 34hetesen hívtam nst-ügyben, mert így beszéltük meg, de sztem nem gáz, ha rácsörögsz és megkérded, mikor taliztok legközelebb :wink:

Curse :) Kéztapitól én is falra másztam, főleg ha a kedves rokon/vendég ezt még kézmosás előtt tette... :evil: És visszamész dolgozni? Hűha! Akkor a főnököd tényleg komolyan gondolta, amikor múltkor felhozta a témát. Remélem sikerül az otthonról és a részmunkaidőt megoldani!

Móni :) Sztem nagyon is jól csinálod a szopit, ne aggódj! :D Nálunk a séta alatt azért nem volt gond, mert előtte mindig kajált a ded és nem mentünk többórás sétákra (hogy majd most hogy lesz persze nem tudom...) és a dedet kellően lekötötték a néznivalók. De később, amikor hosszabb progik voltak és még csak szopott, akkor volt hogy játszón, parkolóban, stb. szopizott.

Votiv, Leni :) Fogakhoz ++++ Nektek!!!
Votiv, hogy vagy????

Indi :) Gratula Dominónak a saját billentyűhöz és egérhez! Lasszózó Dé :lol: :lol: Szupi, hogy elmúlt a köhögése, remélem hamarosan a pöttyöket is elfelejthetitek! Tehénkaland meg :lol: :lol:

Gabi :) Dorkádnak bulást!!!

Neet :) Hajmosó Eszti tök édes! :D no és persze a többi családtag is :wink:

Rylie :) Bruce W.-utánzat Kamilla :lol: bulást a púpoknak! Nem semmi, hogy ennyivel előre már le kell adnotok a szakdoli címet-témát! :o és bocsi, de annyira lapos mostanság az agyam, vhogy nem ugrálnak az ötletek :(
Szekrénysor egyébként nagyon szép lett, nagyon jól és szépen dolgoztak a srácok, de fénykép egyenlőre sajnos nem lesz, mert gépünk kölcsönben van éppen. Csak az a bökkenő, hogy nincs erőm bepakolni, mert ma kitört rajtam a hasmenés és kivitte a "fölös" energiáimat, de remélem majd a széntabletták hatnak lassan...

Márika :) Üdv! Grtaula a pocaklakóhoz! Az sztk a Fehérvári úton a Móricz Zs. körtér és a volt Skála között van a postával szemben, személyesen be kell jelentkezned (ha még nem voltál) vagy ha már voltál ott és megvannak az adataid, telefonon is kérhetsz időpontot (279-2158 vagy -56). Itt rendelnek Szt. Imrés dokik is (pl. az én dokim is: Faludi Pál) és itt a labor is. Az uh és az nst a Bártfai rendelőben van a kórház mellett, vagy ha fogadsz szülésznőt, ő csinálja az nst-t a pl. a bábaszobában a kórházban. Vagy mehetsz magándokihoz, ott persze meg kell fizetni az árát, ahogy Ancsi is írta. De ekkora pocival érdemes mielőbb dokit keresned, mert sokan már nem vállalnak el nagypocis kismamát, és nem árt, ha van fogadott dokid. Ha elmondod, mi az elképzelésed a dokival kapcsolatban, szívesen segítünk és próbálunk ajánlani Neked! És persze a kórházról is írunk (rooming in rendszer, stb.), csak mondd meg, mi érdekel!

Arian :) Női dokiban én nem tudok segíteni, de majd jönnek a többiek :wink:

Kép
Kép
denizsa

Köszi, remélem, jönnek csőstül :D
arian

Köszi mindenkinek, aki válaszolt!

Barna dr. mindenképpen érdekelne, mert be vagyok ám hozzá jelentve keddre.

A barátnőm fog nála szülni, gondoltam elmegyek egy pofavizitre, ha szimpi akkor őt választom, ha nem akkor majd még kérdezek!

macskanyu: Mindenképpen érdekel a véleményed, amikor ráérsz szívesen veszem!

Ismerem kvázi a nőgyógyászatot, mert anyukám ott feküdt 2 hétig,
Rákóczi profnál, ő közölte velünk, hogy egy hónapja van hátra :cry: , éppen ő miatta nem akartam a Szent Imrében szülni, de úgy tűnik most más választásom nem lesz, személyes ellenérzésemet félreteszem :wink: hiszen ehhez a kórházhoz tartozom!
márika75

Bocsi még írok, ha már így belejöttem, kb. mennyiért lehet szülésznőt fogadni?

Másik meg, hogy mi az az NST? Az olyan, mint a CTG, ahol rákötnek a mama hasára két "szalagot" és figyelik a baba szívverését?

Ilyenem még nem volt így 26 hetesen :wink:

Előre is nagyon köszönöm mindenki segítségét!
márika75

sziasztok,

Rylie, gondolom, nem mindegy, mennyire magas. de sztem nem feltetlenul kizaro ok :D

Macs, igazi tejre en is vevo lennek :D (itt a fehervarin is a Fuchs-fele tejet aruljak, sztem nem rossz, de tenyleg nem tul zsiros ("kistermelők esetében ez nem meglepő" - ez mit jelent? :?))

Neet, lanyod egyedul mossa a hajat? B mar azt is ruhelli, ha bevizezem ;) (es tenyleg van macskatok? :D eddig aszittem, csak hulyulsz :lol: es az egerkek mit szolnak? ;))

Monisa, kendoben teljesen jol lehet szoptatni - akar seta kozben is ;) es mi is azt csinaltuk, amit Zsanek: "akármi van, cicit kap". meg is van az eredmenye... :lol:

Ma'rika, szia! :) nst=ctg (prof :evil: :evil: :evil: )

mit is akartam meg? :?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

sziasztok,
Gabi,
Dorkának JOBBULÁST!!!!!!!!!!! és engem is a hideg ráz, amikor beteg FELNŐTTEK ölelgetik a gyerekemet!!!!!

És 5 lánnyal nem céloztam ám semmire :wink: csak megállapitottam, h amikor fent eloszotották, h melyik gyerek kihez kerül, kicsit összekevertek valamit, és nekünk osztottak 3 fiút és nekik meg az öt lányt!!!! :lol: :lol:

Márika,
Barna Péternél a kismama gondozás 6ezer ft, alaposnak és kedvesnek tűnik!
Sztem el fog vállalni.
és nst majd csak a 36. héttől kezdődik.
Sajnálom a rossz tapasztalatot prof ügyben. Asszem nem ti vagytok az elsők itt...
:?

és akkor felhivom a szülésznőt (maaajd valamikor) de mindig az az érzésem, h rosszkor hivom, zavarom, felébresztem...igy inkább sms-ezek. De ez a szülésterv kicsit hosszú lenne sms-ben... :wink:
és előbb utóbb face to face is realizálódnia kell a kapcsolatunknak.
Egyébként másik parám, h 5 hetesen kértem fel, és már lehet, h rég el is felejtette...
na jó, nem is gondolkozom többet, mert nem tesz jót nekem...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Márika,
Barna Péternél a kismama gondozás 6ezer ft, alaposnak és kedvesnek tűnik!

Köszi szépen az infot! Barátnőm az apjánál 8000 Ft-ot fizet, bár az apja csak egyszer látta barátnőmet, eddig mindig a fia látta el őt!?

Mindegy viszek egy tízest és akkor majd megmondja, hogy mennyi lesz :wink:

Szerintem, ha nem veszed sértésnek, hívd fel a szülésznőt holnap! :wink: Nem kell ezt agyongondolkodni, tudom, magamból indulok ki :D
márika75

Zsan :) Ha jól emlékszem, M.Gabi a szülésznőd, akinek a kedvességéről mindenki csak áradozik, úgyhogy lécci no para és telefonálj! :wink:

Rec :) Vállalkozás dúl ezerrel? Bálint is utálja a hajmosást, de már nagyon ügyesen megtanulta hátrahajtani a fejét, azóta nincs gond. :D

Márika :) nst és ctg: igen a kettő ugyanaz, ahogy Rec is írta, és arra még bőven ráérsz, a baba szívhangját meg a méhösszehúzódásokat/reakciókat mérik vele. Szülésznők hálapénze igencsak változó (ált. 20-35 között mozog), van aki konkrét összeget mond, van aki rád bízza. Ha fogadni akarsz sz.nőt, őt is érdemes mielőbb lestoppolni, vannak előadások meg kismamaklub a kórh.-ban, ahol megismerheted őket, melyik szimpi :wink: Egyébként kisfiút vagy kislányt vársz?

Zuzi tényleg rég írt már...
denizsa

Egy másik fórumon jókat olvastam Urbán Mártáról és Kocsis Éváról is. Tudja őket valaki ajánlani, aki valamelyiküknél szült?

:roll:
arian

Recca,
Hogy kell kendőben séta közben szoptatni????? Vagy csak vicceltél? Állva, hajolva, guggolva és pár métert megtéve tudok, de a kendő megzavar. És km-eken át? Fantasztikus lenne, tényleg fogyasztana a szoptatás. .. Szóval, ha komolyan írtad, hogy kell? Nekem eleve ki kell szednem a kendőből, mert nem férünk egymáshoz.

Deni,
Milyen jó, h van vonalzód, hát nemsokára a ti babátok is megszületik...

Fogak.
Fogmosásra, konkrétan köpködésre hogy idomítottátok be a gyerekeket?

Móni
Kép
Kép
monisa

sziasztok, csak bejelentkezem, még egyben vagyok, csak irtó zsúfolt napom volt és most végre megszabadultam a kis vérszívótól és kezdhetek dolgozni :) sztem a hétvégén se szülök, MERT NEM LESZ IDŐM RÁ! :roll: és még nagyon egyben vagyok, minden szempontból...

puszi mindenkinek!!!

votiv 8)
votiv

Köszönöm az infot!

Kisfiút várunk, és még nem tudjuk mi lesz a neve, mindenki ezzel ostromol minket, meg a jó 5leteivel! Szerintem a szülés időpontjára, ami 2007. 07. 07 lesz, addigra csak kitalálunk valamit! :wink: Esetleg Anonymus néven fog futni :D

Jövő hét kedden megyek Barna Péterhez és akkor majd jól kikérdezem.

Kép
márika75

Szia Újak!
Én sokat nem tudok segíteni doki ügyben (mottóm szerint ügyeletes rulez), de mivel ifj.Barna is ügyelt "alattam", van tapasztalat, és az jó. :)

Hajmosás:
hááát, eddig hatalmas üvöltés, sírás kísérte, de mintha két hete javulna a helyzet. Magának mossa, de mivel csak kétéves... szóval együtt vizezzük be, én ráteszem a sampont (DM-es, és tökjó), ő masszírozza, meg amikor lemosom (tus), akkor is dörzsöli és már alig-alig üvölt. :D

Fogmosás:
egy évesen simán kiköpte, mára simán benyeli. :lol: Picurka adagot teszek a kefére, bár elnyalogatná álló nap, nem hagyom, asszem a so fluor nem tesz jót, no meg ez nem is hamika. Most a bölcsiben is elkezdték mosni, de csak az kap krémet, aki ki tudja/ akarja köpni. Eszci csak vízzel mossa bent...

Votivia,
tessék pihenni, irgum és burgum!!!!!!!

Rájli,
pólót széttépni, képet csinálni. :D (De ugye nem nagy a pukli? )

Rec,
tényleg van macsek, 2 is, de csak akkor jönnek be, ha Eszter nincs (bölcsizik vagy alszik) mert eléggé hevesen közelít feléjük, és puszilgatná is őket, és ezek afféle természet vad gyermekei, se beoltva, se semmi. Inkább csak kosztosok, meg ha nagyon hideg van, vagy nagyon meleg, vagy közepes, akkor bejöhetnek. :D
neet
neet

Halihóóó!

Márika :) NST az a vizsgálat, amit a CTG-vel végeznek :lol: És midnen kórházban másképp hívják :wink: És én hogy utáltam, naponta kétszer vegzáltak vele és a végén mindig jól leszúrtak, hgoy "anyuka rossz a cétégéje", mintha direkt elszúrtam volna, csak hogy őket bosszantsam :evil:

Prof miatt ne bánkódj, el lehet kerülni ám! És bizony már többedik panaszos vagy, akire én emlékszem.

Én is hogy utálom, hogy vadidegenek ölelgetni akarják meg megfogni a kezecskéjét :( A minap egy nő a fiam eldobott kiflijét felszedte az utcán, odaadta a kezébe :!: , de előtte azért még meg is simogatta a kezét, miközben én fizettem a boltban - na ilyenkor én ezt nem hagyom szó nélkül és baromira nem érdekel, hogy megsértődik.

Votivia :) Jól vagy?

Deni, Zsanci, Fibi, Leni :) Pocakok szépen növögetnek, időszerű lenne egy felvétel róluk így a harmincvalahányadik héten...

ZSanci :) Gondolj arra, hogy MG-nek is fontos, hogy egyeztessetek, nem csak neked!

Neet :) Eszci egyedül mos hajat? FAntasztikus lyányod van, tényleg!

Ma itt volt a tündér védőnénink és jól körbejártuk a kajatémát. Azt mondta, hogy allergiás kiütések a tejtől és a méztől a test egész felületén megjelennek egy napon belül, a popsin lévő nem lehet ezektől. Azt is mesélte, hogy újabban már nem kell higítani a tejet, ha minden rendben, akkor mehet a jó kis zsíros tejecske forralás után.
Valamint azt is mesélte, hgoy felemeltéka HA tápszerek árát majdnem a duplájára - így is egy ezres volt egy doboz, amiből mi hetene hármat fogyasztottunk, msot meg ezeröt körül van - egy szegényebb, rászoruló család honnan fizeti ezt ki?????????????????

indianyo

Móni:) így lehet szoptatni: http://www.mobywrap.com/instructions.php?link=11 Az összes elöl kötős elyzetben megoldható ez, csak a felsőruházatodat kell okosan megválasztani(elöl gombos például). Ha magadra terítesz egy sálta/kendőt pluszban, akkor még hidegben is menni fog.

indianyo

Indi,
your wish is my command :wink:
Kép

és még van 2 hónapom vissza...

VOtiv,
látod, rajtam is h&m-es póló van... :wink: :twisted:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hehe, hosszan írtam a hsz-t, úgyhogy mire sikerült elküldeni, már mindenre megvolt a válasz :)

Zsanci :) Jó kép - direkt sötét, mert az slankít? :wink: Tényleg szép a pocak :)

indianyo

Indi! Zsanci számból vette ki a szót :lol:
Nyesztek, lehet szörnyülködni 8)
Kép

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Indim,
áh, hajat együtt mossuk, de ma, életében először, egyedül bezippzározta a felsőjét!! (Tehát maga dugta össze és húzta fel.) :D

Pocakok jóóók!!! Ilyenkor arra gondolok, hogy én is, én is, én is ilyet!!! Tudnotok kell, h nekem semmi bajom nem volt a 9. végéig. Manapság viszont... never again... :?
neet
neet

Leni,
neked lányod lesz :wink: (sztem) és méretre nekem tökéletesnek tűnik...
:wink:
és meg voltam róla győződve, h neked rövid hajad van... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Apja is csajt jósol - és neki egyszer már bejött 8)
Amúgy te mi alapján? :roll:

Hajam meg asszem nem lenne ekkora, ha el bírnék jutni ahhoz az egy szem fordrászhoz, akire rá merem bízni a búrám... Ez utoljára 2005. április 9-én történt meg..... (akkor hajtottam iga alá fejemet férjuram mellett :lol: ) Azóta apjuk egyszer 2006 tavaszán a kertben körbenyírt - izgult rendesen a lelkem :lol: :lol:
leni

Leni!
kafa a macskád hátsója :D
ancsipancsi

Szépjóestét 8)

Szia minden újoncnak :)

Ancsi, és Lányok
az állandó kérdésözönre való tekintettel javasolnám, hogy a honlapunkra mindenki írjon a dokijáról tapasztalati jellemzést, a legutolsó ismert adatokkal, meg a kórházról is és akkor a linken minden új tudna mazsolázni, majd konkretizálni, ha valami kérdése lenne még :)
szerintetek?

Rájli,
ha forralod, 2-3 napig jó elvileg, mint a régi zacsis :)

Recca,
akkor hozok neked is kedden, ha kell :)
a "nem meglepő", pedig azt jelenti, hgy tapasztalataim szerint a kistermelők zöme, nem tudja úgy takarmányozni a teheneit, mint az opimális lenne. Sok oka van ennek, az egyik, hogy a fő takarmányt, a szilázst, nagyobb tenyészetektől veszik és ott a gyengébb minőséget fogják adni nekik, számukra is elérhető áron. A másik, hogy a leggyakrabban tartott fajta, a holstein, sokkal érzékenyebb mindenfajta termeléstechnológiai körülményre, mint pl. a magyar tarka, ennek a legfőbb jele a termelés csökkenésében és a tej beltartalmi értékeinek leromlásában nyilvánul meg. A harmadik jellemző ok, a tőgyegészségügyben gyökeredzik, általában a szubklinikai mastitis miatt csökkenhet ekkor a termelés és a beltartalom. De ez naggyon dióhéj :) Ha komolyabban érdekel a téma, inkább mélben, vagy személyesen, mert mégis csak naaagyon OFF :)

Pocakok szépségesek :)

szép éjjelt mindenkinek :)

csók

Macsek
macskanyu

Sziasztok!
Csak ezt az oldalt tudom visszaolvasni.

Votivia! Te még egyben??? Ez a kiscsaj is nagyon jól érezheti magát benn.

Zsan! Szép a pocakod!

Eszci nagyon ügyi!

Mi megint lenn vagyunk Szolnokon, tegnap jöttünk, húsvétig maradunk. Így majd megint bírom kb 2 hétig otthon a 2 gyerekkel.

Grétivel szerdán voltunk a kórházban kontrollon, a 4 hónapos (!) antibigyószedés után végre azt hittem abbahagyhatjuk, én naív. Felvilágosítottak, hogy ugyan Gréti a leletek alapján makkegészséges, de megelőzés céljából még hosszú-hosszú ideig szednie kell az antibiotikumot. De én már nem mérgezem tovább, inkább hetente viszek pisimintát a laborba, ha gáz van, majd újrakezdjük (de miért lenne).

Bajnimmal is H-ban voltunk azona fejődésneurológiai vizsgálaton, ahol kapásból letoltak, hogy egy ekkora gyereket ne szoptassak igény szerint, csak max 6x egy nap :? , mert 6 hetesen mert 5730 gramm lenni. Szegénykémet tornáztatni kell, mert nem mozog egyformán a 2 oldala.
Egyébként még mindig egy kis tündér, a hafájás kb 3 hete a múltté, éjjel már csak 1x kel egy gyors szopira. Este 9 körül kerül végleg ágyba, 4 körül kel hamizni, de max 10 perc, aztán alszik 8-9-ig. Egyre többet mosolyog és már beszélgetünk is. Egyszerűen meg lehet zabálni.

Próbálok feltenni egy pár képet:

KépKép
KépKép
lindicita

kis tappancsok

Kép
lindicita

Kép

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Kép

Kép
lindicita

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi! Annyira cukik a gyerekeid a képeken!!!!
Fültől-fülig érő mosolyt kaptam tőlük!!! Köszi!!!! :P :P
És tegyél még sok-sok képet!!!!
leni

Lindi!
már hiányoltunk! gyerekek nagyon szépek és aranyosak is együtt. (a malac is tetszik!:) )
a neurológián engem meg azzal stresszeltek, hogy miért nem hízik a gyerek 200 grammot hetente. :/ egyik doki az igény szerinti mellett van, a másik ellene. vagy te olyan nagylány, hogy eldöntsd, hogyan eteted,és ragaszkodj az elveidhez.

Macs!
amúgy jó ötlet,de nem lesznek ebből súrlódások? vagy hogy mondjuk valaki nem írja le a negatív élményét és emiatt csalódik majd egy olvasó később? lehet, hogy a szüléstörténeteket is össze kellett volna gyüjteni, és linknek betenni az emberke neve alá. remélem mindenki lementette wordbe. (én igen, jelentem!:) )
ancsipancsi

Leni! Te még nem alszol?

Olyan fura (jó értelemben) látni a pocakos képeiteket, pedig megfogadtam, hogy én több gyereket nem akarok, de ahogy múlik az idő, felejtek, és lehet még rólam is lesz ilyen kép? Ki tudja?

De izgi, ti meg Zsancival együtt fogtok szülni?

Gabi! De aranyos vagy, hogy hiányoltál! Remélem lánykád gyorsan meggyógyul.
lindicita

Szia Ancsi! Te is hiányoltál, de jó. Mikor költöztök már?

Ja, Grétinél engem is azzal idegesítettek, hogy nem hízik eleget, ehhez képest szépen fokozatosan mára már 12,5 kiló.
Bajnikám meg hiába 5730 gramm volt akkor, ez azt jelenti hogy 6 hét alatt tulajdonképpen ő csak 1300 grammot hízott, ami azért nem olyan vészes szerintem.
lindicita

Na, akkor búcsúzóul még 2:

Kép

Kép
lindicita

hajlihó!

2oldallal előrébb vagyok. Csajszi ma 11kor aludt el :shock: Iszonyat nehezen alszik el mostanság, s éjjel is sokx kel, szóval zombiállapotok uralkodnak.
Okok: fogak és telihold.

Éljen hogy Ábel és Dominó jobban! :lol: :lol: :lol:

Votív! fogorvos :shock: Nagyon szuper csaj vagy, hogy még megcsináltattad szülés/szopi előtt :D

Zsan! ezt csak úgy: :D , s éljen a jó vérkép :D (amiről igenis tehetsz :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Most látom ezen az oldalon:
Csudahelyes Bajnit és szépséges nővérkéjét :lol:
gödibarbi

Jóreg!

Lindi :) Szépek vagytok :)
Antibigyó prolongálásán megdöbbentem :shock:
Pont a napokban láttam a spektrumon egy műsort arról, miként vált Amerikában az egész lakosság reziosztenssé bizonyos bacikra az 50-es 60-as években a nagyarányú antibigyófogyasztás maitt, sokkoló volt! Neked ezt nyilván nem kell elmagyarázni, csak úgy eszembe jutott.

Barbi :) Együttérzésem a rossz alvás miatt!

Nálunk inkább a koránkelés megy mostanában, ma például fél 6-kor.. szerencsére napközben sikerül kétszer fél-egy órát aludni (néha még én is tudok szunyókálni kicsit) és este is a rendes 7 órás alvásidőt be tudjuk tartani.

MAcs :) Ez a tőgyügyi kisokos nagyon hasznos volt :) Véleményleíró javaslatod nagoyn jó!!!

Ancsi :) Szerintem aki nem akar rosszat leírni, az ide se írná le - mi a különbség???

Megpróbálunk visszaaludni kicsit, szép napot mindenkinek!!!

indianyo

guten morgó!

Lindi, szépek a gyermekek!!! Bajnika arcocskája egyre kisfiúsabb, és ezek az óiási mosolyok!!! :D kire hasonlít, megállapítottátok már? sztem teljesen okés a növekmény is, ne hagyd magad elbizonytalanítani, mindent nagyon jól csinálsz!
Milyen fiús anyának lenni? :wink: És milyenek a hétköznapok a kettővel, ha épp nem Szolnokon vagytok? És Gréti hogy szeretgeti a tesóját? Már minden olyan neki, mintha mindig is így lett volna? Vagy még szokja a helyzetet? És milyen új dumái vannak?

Macsek, számomra is kifejezetten üdítő volt a tehénkés gyorstalpaló :D kedvet is kaptam a jó kis házi tejhez, de nem lévén ilyesmihez szokva tuti megsínyleném :lol: úgyhogy inkább majd 1 későbbi időpontban...

Móni, hát akkor nem dobom ki Istit, bár mikor ő felkel, már rég nyitva a lelenc :wink: :D tegnap is jókat hegedült az idegszálaimon, nagyon érezheti, hogy közeleg a kiskirályságának a vége. Kicsit lelkifurim is van miatta, hogy épp most semmi türelmem hozzá, amikor még szépen el lehetnénk kettecskén, és folyton rokonokat hívok, hogy szórakoztassák, én meg vagy "csavargok" vagy dolgozom... ma is mindjárt jön anyám pesztrálni, alig várom :oops:

holnapra vagyok kiírva, bibíííí :D :D :D
(utána kezdődhet a szappanopera II. évada)

most sebesen balra el, munka vár...

votiv 8)
votiv

Lindi,
dejó hogy bejelentkeztél!!!! :) Szépséges gyermekeid vannak, látom, jól megvannak együtt is :D 1300g hat hét alatt szerintem sem gáz! :)

Hanka, Johanna, Zsána,
utólag is boldog névnapot!!! :)

Leni, Zsána,
pocakok szépek! :)

Macs,
imádom a tehenes hozzászólásaidat, most már tényleg kellene egyszer élőben is találkoznunk, egyre nő a lehetséges témák száma :lol:

Votiv,
előre is drukk a hétvégére!!! Tökjó lenne, ha hétfőn már gratulálnom kellene egy szombati villámszüléshez :)

Ancsi,
én kifejezetten a zsíros tejet preferálom, először is nem ettől fogok elhízni, meg a gyerekek sem, másodszor legalább van íze annak a szerencsétlen tejnek :) A magas zsírtartalommal gyerek szempontjából mi a baj?

Indi,
szép napot neked is! :)

Újaknak üdv! :)

Jól vagyunk, bár Marci ma éjjel kicsit nyugtalanabbul aludt. Dóci meg este döntött úgy, hogy tombolááááááááááás van. De fél10-kor beparancsoltam az ágyába, még szerencse, hogy néha komolyan vesz :lol:
Most elmegyünk néhány napra Karcsi szüleihez, pakolnom kéne...

Nagyon szép hétvégét mindenkinek, legyetek jók!!!

vera
kisün

Votiv,
a vége felé olyan eszméletlen türelmetlen voltam Dócival... ne tudd meg! Szóval ne félj, nem baj ez :lol: Viszont a szülés ezt is oldja, ezenkívül energiával tölt fel, meglátod, hazajössz a kiscsajjal, és állandóan pörögni, tenni-venni fogsz, annyira jó lesz az a mínusz 10kg, és a mínusz 1db has :lol: Ja, ezt még régen mondtad, megnyugtatásul: nekem másodszorra is simán leugrott a szüléssel 10kg :lol:
nagyon szép napot nektek!!!!
kisün

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést Dorkám nevében :D

Lindi:
de jó,hogy jöttél :D
Csodásak a gyerkőcök!A súlygyarapodás pedig teljesen jó,mivel azt mondják,hogy havi 1kg a jó/?!/

Votiv:
biztos dolgoznod kell még? :shock:
Inkább próbálj feltöltődni a hétvégén,ki tudja...? :wink:
Minden esetre én nagyon gondolok Rád! :lol:

Zsan:
el sem hiszem,hogy ez a Te pocakod :shock:
Óriási és csodaszép!Én is úgy vagyok vele,hogyha ilyet látok azonnal AKAROK én is :lol:

Leni:
a Te pocakod is csoda formás :D

Deni,Macs,Mása,Fibi:
KÉPET kérünk tőletek is :!:

Indi:
azért javulgat Dominó popója?

Vera:
kellemes pihenést Nektek :D

petergabi

Szép reggelt mindenkinek :D

Vera,
elképzelem, ahogy találkozunk, majd csendben szemléljük egymást mint 2 kuka :mrgreen: Egyébként meg szeretnék én talikra menni, csak annyit kell rohangászni... :( most vagyunk a zépítkezés finisében :D

Lindi,
gyerkőcök édesek :D hogy' álltok a testvérféltékenységgel? Gerrnolive-éknál pl. elég durván előjött... :( A képek alapján Gréti nagyon kedveli Bajnit :)

Votivia,
gondolunk rád mi is bibííí :) és tényleg nem kéne dógozni már...

Gabi,
Tutyának van már neve?

Megyek, mert Apa már morog, hogy itten pofászkodok és menni kéne..

szép napot mindenkinek!

csóóók

Macsek
macskanyu

Vera!
én is imádom a zsíros tejet, annál édesebb, minél zsírosabb :). én nem tudom, hogy mi a baj, tippelgettünk, hogy mitől lehetett pöttyös Dominó popója, és erre volt egy ötlet, hogy a házi tejcsi zsírosabb, mint a bolti.

Indi!
különben én sem feleztem sose a tejet, hiszen L. nem 2 hósan kapta, mint a mi időnkben volt szokás, hanem akkor már, mikor ivott vizet is, és megfelezte ő magának vízzel. ez olyan, mint mikor szültem és a doki azt mondta, hogy 100%-os gyümölcslét ne igyak, hanem felesben hígítsam vízzel. oké, mondom, de akkor minek vegyem a drága és finom italt, ha elrontom vízzel? úgyhogy inkább ittam utána egy pohár vizet is, és megfeleződött a gyomromban ;-) . a nővér csak annyit mondott, hogy ő nem hiszi, ha valaki iszik egy pohár gyümilét, utána még kíván egy pohár vizet. olyan okosak tudnak lenni.
Dominál szűnnek e pettyek? fogzás hogy áll?

Lindi!
1 hét és ott lakunk!

na, én megyek takarítani az új lakásba, egész múlt hétvégén is azt csináltam, és most is ez lesz. de élvezem!
ancsipancsi

Lindi: nagyon helyesek a gyerkők! Nekem a játszószőnyeges kép tetszik a legjobban! 8)

Votiv: én azért drukkolok a szüléshez, hátha... :lol:

Kép
Kép
tinu

Monisa, nem vicceltem :D mi is csinaltuk. sima elolkotos pozicioban, addig ugyeskedve, mig sikerult ;) mondjuk nem volt mellettunk egy koszalo 2 eves (csak 3 koszalo kutya ;) :lol:)

Neet, es a kisszurkek? nem jarnak be azota? (mert nalunk nagy ivben tettek a macskara...)

Zsanci, Leni, szep pocakok :D tessek nagyon buszke lenni ;) :)

Macs, ok szuper, ha hozol :D
hm. erdekes, amit irsz. nem is gondoltam volna, h ez igy megy. majd egyszer kitargyaljuk ;)

Lindi, gyermekeid nagyon szepsegesek :)
(ez az igenyszerinti helyetti napi 6x-i szopi sztem egy eleg nagy baromsag, mar bocsanat :? egyreszt ettol meg nem fog kevesebbet enni (siman bepotolja, ami kimarad); masreszt mi van a szopi egyeb (nem eveszeti) funkcioival? hiszen az nem csak az evesrol szol, ugyebar... de persze ugy csinald, ahogy nektek a legjobb, es ugy lesz a legjobb!!!!)

Ancsi, hu akkor tenyleg mindjart koltoztok :o kitartas a takaritashoz, no meg a koltozeshez!

Coolio
recca

ja es 2 (teljesen off es teljesen nem osszefuggo :lol:) kerdes:

1. megvan vkinek a "Csengetett Mylord?" osszes? (ill. az elso 3 evad megvan, a tobbi kerestetik)

2. internetezik vki muholdon keresztul?

szep napot mkinek! :)

Coolio
recca

Votivia :) Én is drukkolok, hogy egyszercsak hipphopp... :wink:

Lindi :) az kimaradt még, hgoy most már annyira mobilak vagyunk, hogy meg tudnánk látogatni szépséges családodat - tavaly nyárbúcsúztatón még bénáztunk :( Így egy szép anpon, amikor épp úgy érzed, hgoy jól esne egy-két látogató, akkor szólj és jövünk :)

Ancsi :) Megértem, hgoy szívesen takarítasz az új pecóban! Akkor szép hétvégét! (én se értettem, hogy a higított tej mennyivel jobb...)

Szerencsére annyira múlnak a pöttyek, hogy ma reggel kapott egy nagy adag tejecskét a lelkecském, most kíváncsiak vagyunk... de annyira bejött neki, hgoy azóta már evett túrós tésztát és tökfőzeléket is túróval... Nem lehet a tejterméket túladagolni?

Valószínűleg egy rágófog jön...

De kedvünk csodajó :)

Utazóknak Jó utat és szép napokat!

indianyo

Sziasztok,
hazaértünk tegnap... a héten többször is majdnem elmentem netezni az unokatesomhoz, mert hiányoztatok, de aztán nekiduráltam magam a szakdolinak, meg egyéb családi események is zajlottak... :roll: ami jo hir, hogy azért sikerült néha relaxálnom és jogáznom is :)

Pocakos és babás képek nagyon jooooook :D majd probálok én is felrakni a naaaaaagy hasamrol :wink:
Remélem, nem haragszotok meg, hogy 1 hetet nem kisérlek meg visszaolvasni :? :P :lol:

Votiv,
én is nagyon drukkolok, hogy ne legyen szappanopera a szülésed elötti napokbol 8) és tényleg most már pihizned kellene, meg befelé fordulni...

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: