Zsan

Szülésznőt én ezen a héten, vagyis a 34hetesen hívtam nst-ügyben, mert így beszéltük meg, de sztem nem gáz, ha rácsörögsz és megkérded, mikor taliztok legközelebb
Curse

Kéztapitól én is falra másztam, főleg ha a kedves rokon/vendég ezt még kézmosás előtt tette...

És visszamész dolgozni? Hűha! Akkor a főnököd tényleg komolyan gondolta, amikor múltkor felhozta a témát. Remélem sikerül az otthonról és a részmunkaidőt megoldani!
Móni

Sztem nagyon is jól csinálod a szopit, ne aggódj!

Nálunk a séta alatt azért nem volt gond, mert előtte mindig kajált a ded és nem mentünk többórás sétákra (hogy majd most hogy lesz persze nem tudom...) és a dedet kellően lekötötték a néznivalók. De később, amikor hosszabb progik voltak és még csak szopott, akkor volt hogy játszón, parkolóban, stb. szopizott.
Votiv, Leni

Fogakhoz ++++ Nektek!!!
Votiv, hogy vagy????
Indi

Gratula Dominónak a saját billentyűhöz és egérhez! Lasszózó Dé

Szupi, hogy elmúlt a köhögése, remélem hamarosan a pöttyöket is elfelejthetitek! Tehénkaland meg
Gabi

Dorkádnak bulást!!!
Neet

Hajmosó Eszti tök édes!

no és persze a többi családtag is
Rylie

Bruce W.-utánzat Kamilla

bulást a púpoknak! Nem semmi, hogy ennyivel előre már le kell adnotok a szakdoli címet-témát!

és bocsi, de annyira lapos mostanság az agyam, vhogy nem ugrálnak az ötletek
Szekrénysor egyébként nagyon szép lett, nagyon jól és szépen dolgoztak a srácok, de fénykép egyenlőre sajnos nem lesz, mert gépünk kölcsönben van éppen. Csak az a bökkenő, hogy nincs erőm bepakolni, mert ma kitört rajtam a hasmenés és kivitte a "fölös" energiáimat, de remélem majd a széntabletták hatnak lassan...
Márika

Üdv! Grtaula a pocaklakóhoz! Az sztk a Fehérvári úton a Móricz Zs. körtér és a volt Skála között van a postával szemben, személyesen be kell jelentkezned (ha még nem voltál) vagy ha már voltál ott és megvannak az adataid, telefonon is kérhetsz időpontot (279-2158 vagy -56). Itt rendelnek Szt. Imrés dokik is (pl. az én dokim is: Faludi Pál) és itt a labor is. Az uh és az nst a Bártfai rendelőben van a kórház mellett, vagy ha fogadsz szülésznőt, ő csinálja az nst-t a pl. a bábaszobában a kórházban. Vagy mehetsz magándokihoz, ott persze meg kell fizetni az árát, ahogy Ancsi is írta. De ekkora pocival érdemes mielőbb dokit keresned, mert sokan már nem vállalnak el nagypocis kismamát, és nem árt, ha van fogadott dokid. Ha elmondod, mi az elképzelésed a dokival kapcsolatban, szívesen segítünk és próbálunk ajánlani Neked! És persze a kórházról is írunk (rooming in rendszer, stb.), csak mondd meg, mi érdekel!
Arian

Női dokiban én nem tudok segíteni, de majd jönnek a többiek