Curse: kéztapi

kedves kolleganőmnél volt ez is: már indulóban ded meglátta a macskájukat akinek nagyon megörült, kollegina odavitte Kamillát, hogy nézze majd simizze is meg. Mikor is szóltam, hogy NE tapizza a macskát, majd kollegina lesajnáló hangnemben, hogy "jaj, hát ez olyan tiszta macska, nem lesz semmi baja" - én meg mondtam, hogy ez frankó, de Kamilla első dolga a kocsiban, hogy szájába veszi az ujját és szopizik és egy tiszta macska is a nyelvével nyalja a seggit
szal megértelek...
Gabi:

tényleg alacsony ez a kerítés az állatok körül....
Deni: fotó a szekrénysorról??
És biza ott alszom Pécsen, először egyedül!!! Nemtom, hogy bírnak majd itthon a deddel
Szakdoga majd csak jövőre aktuális, de nálunk már az első félévben le kellett (volna) adni a címet, meg a bevezetőt!
Írtam egy bevezetőt cím nélkül,de ez nem elégítette ki a tanárbát
Macs: köszi a tejtovábbképzést! Meddig áll el a hűtőbe a forralt-lehűtött tej?
Őzike tehén bubifrizkója se rossz
Jube: UM NEM adja meg a mobilját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zuzi: 18 db dvd a Szívek Szállodája

akkor szeritnem a legközelebbi talin majd viszek neked dvd-t!
Mása: tali, okés! REméljük idő se zavar be!
ZSan: szeritnem is simán mehetsz már MG-hez csevegni! Én is valahogy a 28. hét körül mentem és a dokimnak a 36. hét körül mondtam meg, hogy ki lesz a szülésznő.
Indi: szakdoga témája: TELJESEN mindegy milyen típusú, de egyszerűen bármi eszembejut arról kiderül, hogy volt már, vagy nem 3000-es létszámú...és olyan sötét kút a fejem, hogy magamon is csodálkozom, hogy semmi épkézláb ötletem nincs, holott valahol ez (is) a szakmám
Ma reggel szereztünk az ajtófélfától egy puklit a pofinkra, majd az ágy szélétől orrvérzést ! Utóbbitól betojtam egy kissé, de mire betojtam el is állt szerencsére! Ellenben nem engedte letörölni az odaszáradt vért a ded, igy most olyan mint Bruce Willis a Die Hardban pukli-vérmaradék, már csak a trikóját kell szétszaggatnom
Rylie