A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Den,
B biztos azért figyel, mert ha jön a tesó, több dolga lesz neki, és kímél majd téged. :D
Eszci a jobb karomon, amelyikkel az egeret riszáltam... :lol.

Ja, és a múltkori beagle-s hsz nagyon tetszett, azóta azon röhögünk apával, h tán Marci mégis csak kijutott ... ? :lol: :lol: :lol:

Rájli,
délpesti, fúj fúj... ugyan a szülészetet nem ismerem, de mivel a fél család odatartozik, láttam párszor belóülről és jáujj. Akkor inkább Zsancival a bokor mögött-----
neet
neet

Rylie,
általában a piacon vett tej, aznap reggeli fejésből származik, friss és ha érzed a flakonon, hohy hideg, akkor baj nem lehet. Érdemes mennél korábban megvenni azt a tejet :) De ha valaki szeretne, jövő héten megyek a tehenészetbe tejért, szívesen hozok és garantáltan frisset :) csak szóljatok, és ez bármikorra érvényes, mert rendszeresen járunk oda :) Ha Kamillkának adod, akkor mindenképp forrald és hűtsd előtte, nyugodtan higítsd vízzel fele-fele arányban, de készülj fel, hogy az igazi tej meghajthatja kicsit, ha fogékony az ilyesmire. ( Felnőtteket is, ha nem szokták :) ). Fülesnek semmi baja tőle minden esetre :)

Holstein Maca nem igazán nagy, csak a képen tűnik úgy... a Magyartarka sokkal nagyobb.. :)
nekem a kedvencem a jersey, ami olyan, mint egy kis őzike és kb 150 cm a marmagassága :) és 4,8-as tejet ad...tiszta tejszín :lol:

Neet,
pipci, a fősegítség.. :lol: de a lányod legalább helyrehozza a harapásait :)
macskanyu

ilyen:
Kép
macskanyu

Sziasztok!

még mindig nem döntöttem doki ügyben, de jegyzetelek lelkesen, ki mit ír... :D Van már táblázatom...

megint nekifutok, remélem nem bosszantalak fel nagyon Titeket ezzel....

Szóval ha mobilt szeretnék, akkor eddig UM, FP, KM és SzI maradnak a körben. :)

De ha 3. babát is szeretnék, és nem azonnal, hanem majd csak nagyobb korkülönbséggel, akkor kedves Macs dokija kipottyan, hiszen ő már benne van a korban, és talán 6-7 év múlva nem dolgozik majd, rosszul gondolom? Nem szeretnék akkor újra dokit keresni. :roll: Macs, lehet őrá ennyi idő múlva is számítani szerinted?

Ha nem csak magánrednelésre szeretnék járni, hanem néha sztk-ba is, hogy nem menjen rá a gyatyánk a szülésre, akkor azt sem tudom, marad-e valaki választható... :shock:

tehát a kor, a mobil, az sztk rendelés, az alaposság a lényeg, a bratyizás már nem is szempont....

így nekifutva van valaki? rémes vagyok, tudom, enyhe monica-beütés a friendsből....

de itt nem vagyok rossz helyen, hiszen olvastam, Ákos, szívek szállodája.... :lol:

köszi csajok!!!
jube

Kép

Kép
jube

Jube,
hát erre nem tudok mit mondani, de sztem kérdezd meg tőle... de ha akarod, jövő héten megyek hozzá és megkérdezhetem neked :)
macskanyu

Macs,

Hát nem tudom, ha lehet tőle ilyet kérdezni, akkor örülök nagyon, ha megteszed nekem. Én ismeretlenül nem merek ilyennel bemutatkozni, hogy csókolom bácsi, meddig tetszik még dolgozni? :lol: :lol:

Kép

Kép
jube

JUbe,
FIGYI!!!! Tegnap beszéltünka Vass dokiról!!!!!!! Sztem Ő a te embered!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fiatal, sztk-s, LELKES, elég képzett, és sok mindenre hajlandó érted és a babáért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

még Vass doki:
én egyszer láttam az sztk-ban, és már terveztem, h legközelebb egyből hozzá megyek ,de nem láttam a kórház honlapján (valszeg rosszul néztem) és azt hittem,h nem szt imrés!
Nekem akkor és ott nagyon bejött, és tegnap mesélte Votiv is, h a "nagy öreg" milyen jó véleménnyel van róla!

Votiv,
jó fogorvosozást ma, és gondolj arra, h hamarosan én fogok ott izzadni, én majd akkor meg rád gondolok, h már túúúúúl vagy rajta!!!!!
:wink:
és vizzel kapcsolatban csak azért ver ki a hideg veriték, mert mikor hazahoztuk ketteskét a Hból, és én épp szoptattam, akkor féltékeny egyeske fogta a még teli üveget, amit ittam, és szépen kiönttötte az egészet a padlószőnyegre. És ezt még pár nappal később ismét eljátszotta, és azóta penészes a padlószönyeg...mi meg szivjuk, nyaljuk, stb..
de egyszer csak elköltözünk innen...

:?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nagyon köszi Zsanci!

akkor kérek szépen minél több infót Vass dokiról! :lol: (is)

Kép

Kép
jube

[quote="votiv"]
írta:
votiv
és ma nagyon jókat hallottam a fiatal Vass dokiról, nem is tudom, ki kérdezett róla nemrégiben, de BS is dícsérte meg egy Mona Lisás csajszi is nála szült, állva! :lol: és a doki meg négykézláb segítette ki a babát :lol: szóval alternatívkodásban is benne van, ha az kell :)

mit jelent, hogy mona lisás?

közületek nem szült nála valaki véletlenül?

Kép

Kép
jube

Jube!
az én dokim BS. Ha valakire ő azt mondja, hogy jó doki, akkor tényleg az!
mona lisa: relaxációs csoport várandós kismamiknak, szerdánként 9 órától, BS tartja. Szerintem klasz!
zuzmo1

Sziasztok!

Először is ISTEN ÉLTESSEN MINDENKIT,aki érintett!!! :lol:
Nem igen jutok gépközelbe,hogy ilyen szép idők vannak.Na meg ez a net... :?
A képeket azért megnézegettem és meg kell állapítani,hogy rohan az idő :shock:

Votiv:
sokat gondolok rátok,nagyon szorítok egy szép szülésért! :D

Zsan:
rád is gondolok és örülök,hogy rendeződtek a dolgok.
Most akkor a Barnához jársz?

Többi pocakos is remélem jól van,igazán mutathatnátok pocakfotókat :!:

Mi ma voltunk óvinézőben :shock:
Dorka kiszúrta a gyerekeket az udvaron és simán lelépett.Vígan beszélgettem majd negyed órát a vezetővel és csak néha lesett oda :roll:
Én majd el bőgtem magam,hogy már ekkora a kicsi is :(
Szerencsére csak szeptembertől kezdjük,de akkor is...

Kutyánk is megvan még,nem ment tovább :lol:
Találni kellene már egy nevet is neki,mivel csak kutyának hívjuk :lol:
Esetleg ötlete valakinek?Ja amúgy ő is csajszi :P

petergabi

Gabi!
2 éves kor után már lehet oviba is adni a "babát"? Dorka nem is nagy! :) de azon a múltkori képen, amikor ott állt, cumi nélkül, annyira édes volt!!! újra fogsz melózni? hol volt a melóhelyed? azaz be kell, h járj majd Pestre?

Macs!
ha jövőhéten nem is (mivel költözés, felfordulás), de majd a nagy rumli után szerveznénk olyan talit, hogy éppen akkor jössz a tehenészetből? elkélne itthonra friss boci tej. még nem mertem ilyen igazi tejet adni, gondoltam a pasztörizálás minden parámat megoldja. :)
ancsipancsi

mostanában nem tudok sokat jönni, így akit érdekel a Szívek szállodája, írjon lécci püt! 3 évad, 18 dvd-én.
zuzmo1

Jube,
közülünk nem szült még vele senki, mert elég új doki ő a kórházban.
Ami infót még tudok,h a fehérvári úton rendel, esetleg menj el egyszer, és hozzá kérjél időpontot, és akkor megnézheted magadnak.

Gabi,
de jó téged is látni néha! Örülök,h megvan még a kuttty is, és még szép, h lány!!!!
Annak a fiatal, kedves szülésznőnek is, aki BS-sel tartja a monalisát, ÖT lánya van!!!!!! :lol: és ő is Gabi.
szóval, NÁLA vannak az én lányaim!!! :wink:
és igen, most már IfjBarnához járok és szerintük semmi gond nincs.

Macs,
egyszer engem is érdekelne garantáltan friss tehéntej!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs,
Köszi a chamomillás segítséget. Tegnap este beadtam neki, hát mit mondjak, az éjszakai műsor felülmúlta az eddigieket. Lehet, hogy nála fordítva hat és dührohamot kap tőle? :roll: Mindegy azért még pár napig próbálkozom.
porcsin

Ancsi, Zsána

semmi akadálya, hogy összehozzuk a tejes talit :)

Porcsin,
homeonál előfordul, hogy először erősíti és csak utána csillapítja a tüneteket. :)De azt hiszem a belladonna is segít a fájd.csill.-ban, talán Indianyó használta... majd jön és megmondja, ő hogyan :)

Gabi,
és ha egyszerűen Kutyának hívnátok, így nagybetűvel? A névadás nem könnyű, mert ismerni köll az elnevezendőt is hozzá.. :D
macskanyu

Tanulni kéne, dógozni, főzni, mosni, takarítani, dolgozatokat írni, erre mit csinálok babanetezek, nem lesz ennek jó vége.

Leni: nekem most azt mondták, hogy nem elég.... úgyhogy intézhetem a gyerkőcnek és magamnak is a XI.kerületit. brrrrrrrrrr.

J.
johanna1975

Gyors bekukk, aztán mennem kell "házimunkára" :(

Deni,
tegnap "csak" 2x250mg magnéziumot szedtem be. Valahogy én is úgy érzem, hogy a 3 talán sok, ezért is kértem véleményeket. De a 300mg/nap meg kevés :( Akkor görcsölgek és feszűl a pocóm. Magnézium van pl. az ásványvizben is, amit iszom. És ez még plussz rájön a napi adagra. szóval paszolom a túladagolás kérdését :roll: Az tény hogy ha keveset veszek be, akkor sz.rúl érzem megem :evil:

Szekrénysor :) :) :) Bálint meg egy igazi ezermester lesz :wink: :wink: :wink:

Rylie,
a csütörtök nekünk jó! :) A többit priviben (cím időpont)

Gabi,
mondtam én, hogy a Kuttymó már döntött :) Jó helye van! :)

Na húzok, mert nem akar a ruha rámászni a vasalódeszkára :twisted:

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gabi :) Hú, már ovi! de az jó, hogy Dorka jól érezte magát a gyerekek közt :wink: :D Névadás tényleg nem könnyű, mi pl. elneveztük a kutyánkat Bundásnak, aztán pár hét múlva átkereszteltük Betyár-rá, az okokat inkább nem sorolom... :mrgreen: :lol:

Mása :) Te érzed, hogy mennyi kell/használ, én tényleg csak kérdeztem, de ha nincs semmi panasz, akkor valszeg nincs gond a nagyobb adaggal sem. :? Pihizz minél többet!!

Neet :) Aha, szóval egeret tartó kéz... akkor a számítógép ártalmas az egészségre? :lol:

Macs :) Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok, de ha felforralod a piaci házi tejet (mint régen a zacskósat), akkor az elég, mint "fertőtlenítés"?
denizsa

túléltem a fogdokit, és nem is volt olyan nagyon vészes. viszont most az ivás is fáj... még keddig. de ez már a szüléshez - meg a fejszétvéséshez - képest p...füst :wink:

Porcsin, ahogy Macs is írta, a bogyóknál van egy "primer rosszabbodás", eleinte felerősíti a tüneteket aztán hamar megszünteti. szóval még 1-2 napot adj neki, de ha ezután nem hat akkor nem érdemes már vele próbálkozni, vszínű nem jó a szer.
és próbáld meg úgy adni, hogy óránként vagy akár fél óránként 1-2 golyót beraksz a szájába, ha épp műsor van, így jobban is látod, hogy hat a szer.
sokféle bogyó van még a fogakra, de a jó választáshoz nem árt ismerni a gyermeket (és még ez se mindig hoz eredményt)
nemhomeós módszerként mi a Dentinoxot és az Anestheticát alkalmaztuk, utóbbi gyógyszertári kutyulék, mentolos, helyileg zsibbaszt és hűsít. hol ez vált be, hol a másik, hol semmi, és akkor adtam egy kanál Panadolt, attól általában megkönnyebülten elaludt, úgyhogy nem bántam meg. de azt se lehet rendszeresen adni, szóval valahogy kombinálni kell a módszereket.

Jube, a Vass doki ránézésre szimpi, fiatal, nála tuti hogy még egy focicsapatot is szülhetsz :D és BS tényleg nagyon dícsérte, hogy milyen felkészült és nagyon képzett, és mindemellett hogy alá tudja magát rendelni az anyuka kérésének és hajlandó ilyen mutatványokra is :) szvsz a legtöbb doki simán felfektet az ágyra kőmetszó pózba, legalább a kitolásnál, mert neki úgy kényelmesebb... nem hiszem, hogy sokan négylkézlábaznának a szülőnőjük mellett. Persze az is lehet, hogy Vass doki még fiatal és lelkes :lol: No meg az az anyuka is igen elégedett volt vele, aki nála szült, a szülésznője pedig Kondor Kata volt, még erre emlékszem.

Neet, megvolt a 4e, de nem volt semmi ünneplés, épp magam alatt voltam :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv! Tezsvérem! Hétfőn és ma is fogorvosnál múlattam a drága időt.... 8) Bátorságod teljesen lenyűgöz!!!! tegnap még mindtah valami hétvégi szülésről lett volna szó - ma meg már keddi kínai porcelllánról!! :shock: :shock: Ejha!!! :lol: :lol:

Én a békásmegyeri piacon szoktam néha házitejet venni, itthon felfőzöm, aztán megy a hűtőbe. Még nem haltam meg tőle... valahonnan Gödöllő mellől (Vajkó?) hozza a néni. Macs, esetleg ismered a teheneit? Referálhatnál.... :lol:

Johi.... így lett volna Lottó ötösöm... :evil:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Szrek,
De szuper, h jobban van Ábeled :)

Rec,
Benkének nagyon szép szeme van, baromira igéző :)

Votiv,
Örülök, h minden rendben volt a dokinál :) Szentem az érzékenység ilyenkor normális.

Deni,
Tök jó, h megérkezett az új szekrénysor :) Bálintodnak szerintem volt kitől örökölni a műszaki vonalat, nem igaz? :wink: Fogakra még nem mertem semmit sem adni, mert inkább délután és este nyügizik és akkor el tud nyugodni rajtam olyan fél óra után.

Macs,
Köszi a püt, azt hiszem egyenlőre lemondunk a dologról :(
Bocik nagyon szépek. Egyszer nekem rálépett egy ilyen termetes lélek a lábamra :) Fura mód nem éreztem semmit, megvédett a csizma, csak az tűnt fel, h nem tudok odébb menni :lol:

Neet,
Gratula a szakdoli leadásához!!! :)

Na nem tudom még mit akartam. Totál zombi vagyok, nem is tudom, h sikerült ezt a hszt is megírni 3 óra alvás után. Nem tudom mi van velem, mert a csaj végigaludta az éjszakát, én viszont képtelen voltam, egyszerűen nem tudom miért :?
Ma voltam bent a munkahelyemen, totál odavoltak a csajomért :) Teljesen szét akarták szedni, a csaj meg megijedt attól a sok nőcitől, majdnem sírva fakadt :lol: És sajna úgy néz ki, h vissza fogok menni dolgozni, persze nem totál, csak nagyon-nagyon részmunkaidőben és persze otthonról. Remélem, csak ideiglegesen kell.

Kép Kép
curse

lenne itten egy kérdés:
egész ON lennék...
szóval,
Mikor kell bejelentkezni a szülésznőhöz?
any idea?
én már nem emlékszem... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, bejelentkezés alatt mit értesz?

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni,
hááát, az: ITT VAGYOK, hamarosan szülnék, és az NST is aktuális hamarosan!-tipusú bejelentkezésre.
mag a: mellesleg szivesen beszélgetnék arról is, h hogy szülnék, ha lehet-tipusú is szóba jöhet...
:roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szerintem te ez ügyben már NYUGODTAN felhívhatod MG-t!

NST emlékeim szerint a 36. héttől van - én legkésőbb előtte héten szólnék a bábának, hogy egyeztessünk időpontot, de ettől független elbeszélgetés céljából én pl. a jövő utáni héten szeretnék vele találkozni (azaz úgy 32-34. hét között legkésőbb) :wink:
leni

Deni,
ha felforralod, az elegendő a csíramentesítéshez :)

Leni,
ha valkói a tej, akkor az a Fuchs-ék tenyészete :) Valkói vadászház :)

szép estét
csók

Macsek
macskanyu

Zsanci,
Hasfájásra tejet? Régi elméleteknek ellentmond. De ha M is ordít ő is tejet kap és hopp nem ordít. Csak olyan fura, h ilyen egyszerű lenne???

Votiv,
Én ma reggel éreztem (5kor), h felelőtlenség volt tőlem a 2 gyerek. Még jó, h lelencház zárva volt így Peti ma is itthon alszik és kibékültünk. A hajtépést (akár szeretetből) tűröm rosszul hajnalban és szoptatás alatt.
És nehogymá kidobj egy olyan gyereket, aki n8-kor kel!!!!

Neet,
Tényleg naponta vásároltok????

Deni,
egyszerre egyből. Úgy értem amíg úgy érzem van tej azt kapja (ha pl 10-20 percenként enne).

Köszönöm a szoptatásos info-t. Akkor ha ordít és megszoptatom, majd nem ordít akkor jól teszem? (Nem okozok pl felnőttkori hasfájást?) És sétálni hogy mentetek? Mert játszótéren ok, h megetetem, de vhol nem lehet. Egy idő után türelmesebbek? V épp nem? (Marci sem gyakorolja ugye a lemondást kaja ügyben.)
És Marci sajnos sokszor nem tud annyi ideig enni, ahogy szeretne. Van, hogy 5 perc után vmi fennforgás van (Peti forgat fenn vmit ilyenkor). Lehet hogy ezért is eszik sűrűn néha?

Móni
Kép
Kép
monisa

Leni,
csak vhogy úgyérzem,h minek ilyen korán zavarni ezekkel a hülyeségeimmel, amikor ott lesznek majd a hosszú hosszú nst-k... :roll:
ha lesznek...
Igivel asszem kettő-három volt...
meg azon is filózom,h nem elég az ilyet telefonon ledumálni?

meg még az is izgat kicsit, h doki legközelebb a 36. héten lát. Nem kéne őt is beavatnom,h ki lesz a szülésznőm??? :roll: most úúúgy elmondtam volna neki, de nem volt, mert szülésen volt, igy az apukája vizsgált...vele meg nem akartam ezt lebeszélni... :roll:

szóval, KÉTSÉGEIM VANNAK... :roll: erősen.

Móni,
igen, ez ellentmond minden "iskolának", de én kidolgoztam egy saját rendszer, ami abból állt, h akármi van, cicit kap... :lol: :lol: :lol:
meg is szokta a büdös kölke... :wink: és már örömében is csak cicizett...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs, de király, hogy tudod, milyen boci tejét isszuk!! :lol: :lol:
Igen, Valkót mondott a néni, már emlékszem!!! :P
Akkor ez ugye OKs forrás??? :roll: (esetleg a tehenek típusa, zsír%, stb....? :lol: :lol:

Monisa, ha cicire teszed és attól abbamarad a sírás, és utána sem fáj a hasa - szerintem tedd.
Én legalábbis ilyen esetben tenném (tenni fogom). 8)

Mivel Hanka télen volt nagyon pici és kendővel hordoztam, abban többnyire aludt - így nem volt szükség a dermesztő hidegben/vagy nyilvános helyen nekivetkeznem... Mire jóidő lett, egy bevásárlásnyi időt vagy buszozást, már kibírt cickó nélkül....De pesze akkor még nem volt másik gyerekem, akivel mindennap muszáj valahova menni, mert különben becsavarodik szegény.... :wink:
leni

Zsanci! MG tőlem kb. a 10. terhességi héten kérdezte meg, hogy akkor mikor is megyünk hozzá beszélgetni!!!! 8) (mert ekkor kértem fel, lévén nem akartam róla "lecsúszni")

Szal. szerény nyomott véleményem szerint NEM VAGY TÚL KORÁN ÉS NEM FOG GYAGYÁSNAK GONDOLNI, MERT SZEMÉLYESEN SZERETBNÉL BESZÉLNI VELE! :lol: 8) Believe me! :wink:

Már csak az előzmények miatt sem fogom én sem túl későre hagyni, ugyanis nekem is 2 NST-re sikerült elhaladni - aztán már jött is a szülés. :P

Kép
Kép
leni

'stét!

Votiv :) Istók mutatványai lenyűgoöznek - de ze annak köszönhető, hgoy újságírói vénád nem engedi nem mulatságosra és érdekesre szabni a mondanivalót... mert a valóságban én ordítanék az idegességtől, az tuti
Fogorvoshoz gratulálok, óriási bátor lány vagy!

Sajnos nekem sose voltak jó fogaim (ezt az egy dolgot kaptam anyámtól ajándékba), és romlottak mostanság, úgyhogy hamarosan követnem kell példádat pótlások ürügyén :(
Pocakocska hogy van ma?

Gabi :)
Ovodás lesz Dorkánk :o ! Tényleg, hogy lesz a munkával, van már konkrét terved, vagy még csak msot kezdesz el tervezgetni?

Macs :) Hozzánk is jön a bocitej, olyan finom, vastag színe van és igazui bociillata :) És az Angus? Azt nagyon bírom, annyira idétlen nagy benga marha :wink:

Neet :) Egy pillanatra azért meginogtam az egérrel kapcsolatos megjegyzéseden, én bizony a szürkékre gondoltam :lol: Hgoy lesz a diplomavédés?

Jube :) Kocsis Éva is megadja a mobilszámát, idáig a Bártfaiban rendelt a magán mellett, msot nem tudom, mi ott a felállás. Ő is nagoyn népszerű orvos, halkszavú, finom, nem egy bratyizós fajta, mindig megvizsgál és kérdezhetsz tőle - magától nem locsog. Barátnőm 4 gyereket szült nála.

Deni :) Édes Bálint, ahogy szakértően segédkezett a szerelésben :) Megértem ám! Egy férfi mégiscsak érdeklődik az ilyen férfias tevékenységek iránt :)
Domicske megkapta a saját billentyűzetét és egerét (utóbbival lasszózik, előbbi is slágergyanús), tetszenek neki, de azért továbbra is próbálkozik az enyémmel is. Viszont legalább msot már átirányíthatom a saját munkaállomásához :lol:

Barbi :) Alkalomadtán nagyon szívesen meglátogatunk :) Dominó nagyon szeret utazni.

Mézecske valószínűleg segített, mert elmúlt a köhögés! Pöttyök még vannak, pedig két napja se tej, se méz

indianyo

Móni :) Szédületes jó szöveget nyomsz :)
Ha sikerül jól belegyömöszölnöd a dedet a kendőbe, simán tudsz szoptatni menet közben ám! A sikerül itt nem a feladat nehézségeére, hanem a bátorság összeszedésére vonatkozik - de ebben én nem érzek nálad hiányt :wink:

Recca :) Utánanézek, ha lesz rá érkezésünk, akkor szívesen csatlakozom egy kis szimpátiakifejezésre :)

Megjöttek az ikejás görgők, holnap nekiállok autót szerelni - Istók mester, jössz szakérteni? :wink:

Rylie :) Milyen jellegű rendezvényről van szó? (sport, kult, konf etc)

indianyo

Szrek :) Ábel jó fej és örvendetes, hogy így javul!

Zuz :) nincs baj, ugye?

Jójcakát!

indianyo

Indike,
ha jó a kedd, akkor ki is jöhettek velem tejért :) Angus naggyon jó fej, főleg a red angusok, de az húshasznú fajta
Sokáig azt hittem, a popsisebesedés kajától van, de sajna kiderült, Fülire a fogzás van ilyen rossz hatással...szóval nem biztos ám, hogy tej/méz allerdzsi okozza :(
szerelés rulezz :)

Leni,
ma már nem megy a szerver, de holnap megnézhetem neked a márciusi befejés adatait :D tejzsír, tejfehérje, tejcukor, szomatikus, mi más köll még? :D És holsteinjeik vannak
macskanyu

Macsinkó :) És akkor a teheneket is megnézhetjük? Jupijéééééj! Kedd a mi napunk :)
Én nyaranta a Hajdúságban múlattam ifjonti éveim és sok tehénfejős emlékem is van, például első alkalommal elfelejtették lekötni a tehén farkát és egy légykergető csapással engem is leterített szegény, én meg tejessajtárostul és székestül beborultam a hasa alá :lol:

indianyo

Macs! Istennő vagy!!! :lol: :lol:
Megelékszem a Te szakértő véleményeddel!!! Légyszi nézz rá az adatokra és áruld el: te meginnád-e azt a tejet. Ez nekem több, mint elég!!!!!! És előre is: köszönet!!!!!! :P
leni

Leni,
ez messze erős túlzás :mrgreen: de én rendszeresen ittam a tejüket, mert a fiúk mindig hoztak nekem Fuchséktól (is) és itt vagyok.. :mrgreen:

Indike,
:D meg akkor kedd tutizva :D

szép-álomteli éjjt mindenkinek :)

Macsek
macskanyu

Moni,
néha kimarad egy nap (vásárlás), de ne nagybevásárlásra gondolj ám, csak arra, h egyik nap a kenyér fogy el, másik nap a tej, aztán a vaj... és itt faluszélén nincs nonstop meg kisbót, apának hazafelé útba esik a cora, nekem a bölcsi felé a tesco, így ha bármi kell, csak beugrunk és hopp megvesszük. (Egyébként hetente -kéthetente van nagybevásárlás, de ez gondolom, mindenhol így van) Tudsz mindent. :D

Forralt, igazi tej megarulez! :) Ha anyósékhoz megyünk, mindig szólok, h többet rendeljen és hozok pár lityit. :)

Indi a tehén alatt.. :lol: :lol: :lol: bocs, vizuális tip. vagyok.

Votiv,
te aztán nem vesztegeted az idődet, csupa szórakozás: egy kis fogorvos, egy kis szülés, még egy kis fogorvos--- :D :D :D

neet
neet

Pgabi,
kutyanevek: http://www.webkutya.hu/petnameday.php?f=M

Indi,
védés: hol vagyunk még attó.... ? :D

Den,
igen, a szgép kártékony egy dolog, ha gyere is van a közelben. :)
neet
neet

Jó reggelt!

Olyan pipa vagyok :evil: Tegnap amíg vásároltam a boltban Dorkát egy vásárló szórakoztatta és csak későn vettem észre,hogy alig lát a csaj a takonytól :evil: Erre reggel tiszta náthásan ébredt szegénykém :(
Miért nem használják gondolkodásra az emberek azt ami arra való :shock:

Ancsi:
nem most megy Dorka oviba,majd csak szeptemberbe.Most körülnéztünk csak,3 év alatt nincs is ovi.Mondjuk Ő júniusi,tehát elég rosszul jön majd ki a lépés,mivel 2hónapig itthon leszünk gyes nélkül. :?

Indi:
terveim már vannak a munkával kapcsolatban :wink:
Szeretnék itt helyben maradni,aztán majd meglátjuk. :D
Dorkánál is mindig csúnya popó volt a fogzási időben :( ,sajnos szegény Dominónál is lehetséges.

Votiv:
az én szememben is egy hős vagy :!:
A fő mumusom a fogászat :oops:

Zuzi:
remélem csak időd nincs,amúgy minden oké :?: :!:

Deni:
Te jól vagy?Mondjuk ez hülye kérdés,Te mindig jól vagy :lol:

Neet:
gratulálok! :D

Zsan:
szerintem is nyugodtan beszélj a Gabival :!:
Mire céloztál az 5 lányos Gabival? :roll: Jobb ha nem is próbálkozunk tovább?! :lol: :lol: :lol:

Lindiékről nincs semmi hírünk?

petergabi

2 kép a 2 gyerekről :)

Így mosunk mi hajat :)

Kép

Innen nem tudok kiszökni! (Kocsiban)
Kép
neet
neet

És hát persze ő is családtag már:

Kidőlve:
Kép
neet
neet

Hol van mindenki?

Gabi,
ez gáz, remélem, Dorka nem lesz nagyon beteg!
neet
neet

Neet,
a "mindenki" ránk eső része ügyintézett és mindjárt megy is tovább :)

Egyebekben meg te beszélsz??! Te sem teszel fel csúnya baba képet!!! Eszci tök ügyes és szépséges és le sem tagadhatná, hogy a te lányod :)

Leni,
márciusi ellenőrzés adatai szerint, a tejzsír és a tejfehérje is 3,15% volt. Kicsit alacsony, de kistermelők esetében ez nem meglepő.. :) mivel a szomatikus sem lépte túl a határértéket, megihatjátok! :D

szép napot for all!

csók

Macsek
macskanyu

Macsek! :D Őszintén: NAGYON köszönöm!!!!

Nos igen: Indinek is nehéz olyat mondani, amivel még nem találkozott volna :lol:

Igazából "estiegyetem" helyett járok ide :lol: :lol:

Gabi! A kötsöge! :twisted: Az ilyen embereken mindig kiakadok.
Remélem Dorka hamar leküzdi a nyavaját!
leni

Ez bnyet mostanság milyen sűrűn halott.....

Neet,
De édes Esztid, ahogy a haját mossa :) Abszolút ő csinálja? Emlékszem, nekem nagyon sokáig anyu mosta a hajamat, mondjuk nekem nagyon hosszú hajam volt. A többi családtag is rulez :lol:

Gabi,
Szegény Dorka :( Tényleg annyira figyelmetlenek az emberek :evil:

Tegnap mikor bent voltam a munkahelyemen, érdekesen néztek rám a kolléganők, amikor közöltem velük, h mindent tapizhatnak a gyereken, csak a kezét nem. Ez ennyire furcsa kérés lenne? :? Annyira utálom, h bárki meglátja a gyereket, rögtön a kezét akarja tapizni :evil:

Kép Kép
curse

Curse: kéztapi :x kedves kolleganőmnél volt ez is: már indulóban ded meglátta a macskájukat akinek nagyon megörült, kollegina odavitte Kamillát, hogy nézze majd simizze is meg. Mikor is szóltam, hogy NE tapizza a macskát, majd kollegina lesajnáló hangnemben, hogy "jaj, hát ez olyan tiszta macska, nem lesz semmi baja" - én meg mondtam, hogy ez frankó, de Kamilla első dolga a kocsiban, hogy szájába veszi az ujját és szopizik és egy tiszta macska is a nyelvével nyalja a seggit :evil:
szal megértelek...

Gabi: :x tényleg alacsony ez a kerítés az állatok körül....

Deni: fotó a szekrénysorról??
És biza ott alszom Pécsen, először egyedül!!! Nemtom, hogy bírnak majd itthon a deddel :roll:
Szakdoga majd csak jövőre aktuális, de nálunk már az első félévben le kellett (volna) adni a címet, meg a bevezetőt! :shock:
Írtam egy bevezetőt cím nélkül,de ez nem elégítette ki a tanárbát :?

Macs: köszi a tejtovábbképzést! Meddig áll el a hűtőbe a forralt-lehűtött tej?
Őzike tehén bubifrizkója se rossz ;)

Jube: UM NEM adja meg a mobilját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zuzi: 18 db dvd a Szívek Szállodája :o akkor szeritnem a legközelebbi talin majd viszek neked dvd-t!

Mása: tali, okés! REméljük idő se zavar be!

ZSan: szeritnem is simán mehetsz már MG-hez csevegni! Én is valahogy a 28. hét körül mentem és a dokimnak a 36. hét körül mondtam meg, hogy ki lesz a szülésznő.

Indi: szakdoga témája: TELJESEN mindegy milyen típusú, de egyszerűen bármi eszembejut arról kiderül, hogy volt már, vagy nem 3000-es létszámú...és olyan sötét kút a fejem, hogy magamon is csodálkozom, hogy semmi épkézláb ötletem nincs, holott valahol ez (is) a szakmám :cry:

Ma reggel szereztünk az ajtófélfától egy puklit a pofinkra, majd az ágy szélétől orrvérzést ! Utóbbitól betojtam egy kissé, de mire betojtam el is állt szerencsére! Ellenben nem engedte letörölni az odaszáradt vért a ded, igy most olyan mint Bruce Willis a Die Hardban pukli-vérmaradék, már csak a trikóját kell szétszaggatnom 8) :lol:

Rylie
rylie

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, ismeri vagy van valakinek tapasztalata Barna Péter dr.-ról?

A Margit kórházban szültem volna, de ugye azt megszüntették, :( viszont ide tartozom a Szent Imrébe, most keresek orvost, a 26 hétben vagyok.

Mi a szokás a Szent Imrében, mert a Margitban volt terhesgondozó, ott volt vérvétel, doki rendelés, uh, Ctg. Ezek a vizsgálatok hol történnek, tegnap felhívtam a Szent Imre terhes ambulanciáját és azt mondta, hogy menjek az SZTK-ba?!

Nagyon érdekelne minden info, mert igaz, hogy a Tétényi kórházban születtem, de az immáron 31 éve volt. :wink:
márika75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: