Votiv: de ez legalább életszagú, amiket Istók művel! Sokkal-sokkal inkább mint bűbáj jógyerek kolleganőm lánya!
Köszönöm mindenki megnyugatását arra nézvést, hogy mi vagyunk a "normálisak". Tudtam-tudom én, hogy Kamillkával minden igy jó ahogy van, minden gyereken egyszercsak kitör a hiszti előbb vagy utóbb, de akkor ott, hogy hárman hullámoztak a másik kislánynak..hm kissé rosszul érintett. És itt nem azon van a hangsúly, hogy nem az enyémet dicsérték, hanem azon, hogy majdhogy nem fikázták és ez

Értitek? Meg furcsa érzés volt, mert sehol eddig senkivel nem tapasztaltam ilyet -de ez is kellett nekem, legközelebb már tudom, hogy az ilyeneken csak mosolygok magamban egyet.
Ancsi: vonyítás nyilvános helyen...hmmm az ilyen szitutól ver a víz engem is, és úúútálom amikor idegenek cöccögnek
Kata: igy már tudom mi az

de én úgy hallottam, hogy 16 éves korig lehet beadatni mint védőoltás afelett már halottnak a csók. El is döntöttem, hogy Kamilla majd megkapja ha 10 éves lesz!
Zsan: nézem a naptár, ma Aguszta napja van. Nem értettem miért köszönt meg Téged mindenki...aztán rájöttem

Szal Bódógat!
MAcs: Ez a holstein micsoda benga állat!!

A házi tejet hígitsam a dednek először vízzel?? Hétvégén akarok venni a piacon, még nem kapott ilyesmit. És honnan tudom ránézésre, hogy egy házi tej jó minőségű? Van valami védjegy, vagy hologramm vagy vonalkód rajta ??
Mása: Next csütörtökhöz mit szólsz? Hátha jó lesz az idő is újra!
Meg hét elején suliba leszek és szerda este gyüvök meg!
Előre izgulok, mert az első külön töltött éjszakánk lesz a deddel!!
Móni: recipét nem láttam sehol

Igy írtam neked pü-t jól!
Neet: GRATULA a szakdogához!!
Én nekem lila ködöm sincs, hogy miről írjak és már rég le kellett volna adni a címét legaláb...
Van valakinek ötlete: olyan rendezvény ami még nem volt, minima 3000 embert vonzon. És fejből meg tudjam írni az egészet, mert nem kívánok nagy ívű megamunkát csinálni csak legyen meg a papír oszt jóvan.
Szrek: láb-segg

Szuper, hogy Ábel jobban van!! A kórházba azt mondták, amikor Kamillka is hányikázott, hogy nem baj ha nem akar enni utána akár pár napig is, csak igyon!!! Aranytartalék minden gyereknél van!
Macs: hátipuki! minket is érdekel a téma! A Decathlonba próbáltunk is egyet, beleraktuk a Csibit és Apjuk sétálgatott vele. Nem volt tőle eldurranva a Manci

és bazi drága is..néztem az e-bayon is és hát ott se olcsó mulatság... Ha tudsz esetleg olcsó lelőhelyet akkor szólj nekem is plíz!
És én is szeretem, hogy Kamilla rosszgyerek, mintsem a sarokbamegülős

erre is törekedtünk a gyártásánál
Rylie