A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi!!!!! Szia!!!!!
Nagyon szép az otthonotok!!!!
Írj még magatokról, hiányoztál nkeünk! :D

Fibi!
Ebben a rossz időben persze mi sem mentünk tegnap! Olyan gá, hogy mindig az időjárás miatt maradnak el a talik :cry: Legközelebb villámtalit szervezünk. Ahogy jó az idő, másnapra kitalálunk valamit!
DH miatt ne aggódj! Teganp hívtam egy ingatlanost, hogy akkor most mi van már! Kétségbe vagyok esve, szóljon, ha szerinte magas az ár, mert tőlünk lejjebb viheti. Azt mondta, hogy ennyire kataszzrtófális már nagyon régen nem volt az ingatlanpiac! :cry: Szerinte most kezd majd beindulni, úgyhogy fel a fejjel!

Móni!
Azért lásd be, 2-3 hetes gyerekkel még nem kellene megváltani a világot! Pannus 1,5 hós volt, amikor egyedül elvittem őket játszótérre, és nem volt egyszerű! Te egy hős vagy, komolyan! Ja, és sorozatos izomgörcseim vannak, volt ugye az oldalamban, 2 hétig levegőt alig kaptam, most valami hasonló a hasamban, naggggyon fáj, teljesen le vagyok épülve (nagyon nem bírom már cipelni Pannust, valami új módzser kellene) :( De ettől a kedvem azért jó, ha végre van időm egy kicsit topicolni :lol:

Zsanci!
Nekem mind a két gyereknél több volt a magzatvíz! És már mondtam egyszer, hogy ha a toxoplazma miatt aggódsz, akkor a háziorvostól kell beutalót kérni. Egyik barátnőm minden hónapban megcsináltatta, mert tele vannak macskákkal mégsem esett át rajta :shock:

Zsuzsi!
Üdv itt! Panna név jó választás :wink: :lol:
Hol voltál szülésznő??? Mesélj! És hogy látja ezeket a dolgokat egy szakember?????
zuzmo1

Leni!
Eza tesóféltékenység egy nagyon összetett dolog szerintem. Legalábbis az én tapasztalatom az, hogy ez egy annyira összetett érzés lehet, amit még egy felnőtt sem tud megmagyarázni, mit kezdjen vele egy gyerek??? Nálunk B az első perctől fogva imádta Pannát. Kezdetben "baba" volt. Akkor még nagyon sokat aludt napközben, és amikor felsírt, akkor láttam B-n, hogx neki ilyenkor esik le, hogy itt van még mindig a baba, és rohant az ágyához. Aztán most már ő Pannus! Most is rohan hozzá! Csak nehéz feldolgoznia, hogy akkor ő már itt marad! De most úgy érzem, ezen is túl vagyunk, abszolút a család részének tekinti, szerintem már nem is emlékszik arra, amikor nem volt. Szóval szerintem itt nem a szeret-nem szeret dologról van szó, sokkal inkább arról, hogy anya és apa miért foglalkozik már annyit azzal a békával, amikor én is itt vagyok????? vagy: Miért nem játszhatok én is azzal a kis békával, ha anyáék játszhatnak vele???? És mit bömböl ez itt, amikor én csak meg akartam közelebbről vizsgálni a szemét/fülét/száját/stb...?????? :lol:
zuzmo1

Zuz :) Azt azért szívesen megkérdezném ettől a Norbitól, hogy a 9 kiló hány hónap alatt, mert pl. asszem pont az ő felesége császároztatta meg magát a 8.hó közepén, hogy ne legyenek csíkjai meg további fölös kilói... :roll: És akkor lassan én is eslyes vagyok a kóros elhízásra :oops: :mrgreen: Meg arra is kíváncsi lennék, hogy amíg ő távol van a gyerktől, ki vigyáz rá?
denizsa

Deni: és akkor hogy alszik el B cici nélkül? mi a praktika? Mert nálunk cici kell az alváshoz és fogalmam sincs, hogy hogy lehet majd másként bealtatni a dedet :roll: Bár ma épp cicivel se hajlandó aludni, hajnal óta kukorékol, már lezúgott vagy kétszer a heverőről mert annyira vidámkodik, hogy lássa az anyja, hogy ő nem álmos véletlen se :? Most bevágtam a kiságyba hátha....de folyamatosan szövegel 8)
Van Gogh: amúgy tetszett. Bár az amszterdami kiállítás az jobban tetszett, mert akkor épp alig voltak, világos volt, és sok-sok festménye volt ott :) Én nagyon szeretem VG-t és a festmények hoztak lázba igazán, már amennyire folyamatos ringatózás közben át tudtam érezni a képekről sugárzó életérzést amibe néha beúszott egy-egy kócos nálam magasabb fej 8)

Johi: és Fanni mit szólt a műkajához? Síelés király lehetett! én még sosem síeltem...
Á dehogy szedek turbozót...magamra sosincs idő, pénz stb stb.
De most majd akkor jól megrendelem tőled és április elején (fizu) át is veszem és akkor nincs apelláta ;)

Barbi: kaja bentmaradás ;) mi az a növényi tejszín??? az milyen az? elég bizarul hangzik...

Gabi: fotók!! :) szuper! Dorka lovagol vagy Orsi? vaksirylie

Monisa: ezek szerint én voltam/vagyok az egyedüli rokimami, akinek 1,5 hónap kellett mire összevakarta magát egy piti kis szülés után :P sebaj...

Akata: van annyi pénz amiért még Prokopp Dóra haja is korpásodott! Sok pénzért pl én megesküdnék a Bónuxra is akár, Zuzival ellentétben ;) :lol:

Votiv: bakker azt hittem, hogy az a mondat vége, hogy félreálltam és kicseréltem a kereket :o :lol: Belőled simán kinézném ;)
CSubi Istók :lol:

nagy a csönd...talán-talán végre...
á nem megint óbégat
na megint csönd

Zsan: amúgy neked nincs véletlenül két fiad akik napközben elterelnék a gondolataidat a harmadikról??? :roll:

Rylie
rylie

Zsuzsi!
Amikor én voltam legutóbb cukorterhelésen, ott azt mondák, hogy másnap nyugodtan vihetem az általam feloldott cukrot. Kérdezz rá!

Neet????? Vica?????

Ruz!
Bölcsi???

Vera!
Ovi????
zuzmo1

egy kis móka :lol: :

2085 - ös érettségi tételek :)

1.Fekete Pákó betelepülése, majd kiûzetése Magyarországról!

2.Gyõzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.

4..Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes
kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz,
Aktív, Dáridó, Fásy Mulató, és azok pozitív hatásait a kor társadalmának
szellemiségére,
intellienciaszintjére.

5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.

6. Döntse el melyik évben volt nõ, és melyik évben volt férfi
Terri Black!?!

7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó,
Gyõzike.
Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?

8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb
nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?

9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes
bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplõk sorozatbéli
életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója(1-51-ig)

10. Miért részesíti elõnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású
keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill.
Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona)

11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza
alá a megfelelõ személy nevét:
-Mr. Sylvester Stallone
-Kondor Csaba Úrhölgy
-Az ismeretlen katona ("akcióban eltûnt")
-Az igazi Fantomas

12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának
kultúrtörténeti elemzése.

13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori mûvésznevén: Kozsó nemzetközi
elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend)
okait és pályafutásának fõbb állomásait.

14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlõdõ
Országok" elitcsapatához?
A:2007
B:2008
C:2009

15. Melyik hazai mestermû vált a világörökség részévé a XXI-ik század
közepén?
-Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata
-A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas elsõ szakasza
-A Chuck Norris híd
-Schobert Norbert Update Enciklopédiája
gödibarbi

Deni: nem mondod, hogy RR megcsászároztatta magát a fenit okok miatt????????????????? Ilyen van?????????Ez olyan farok csóválja effektus, avagy pénz beszél orvos nyisszant??? :roll: :roll:
Eddig se volt szimpa, de ezek után húzzon a sunyiba a tanácsaival :twisted:

R
és nemmondjukkimitcsinálKamilla :)
rylie

Este megkívántam (a bennmaradt 10kanál rizs és 5dkg bioropi után) a vajaszsömit. Nem kellett volna. De hála már nem olyan durva.
Amit sajnálok, hogy ma ugyan minden bennem maradt, de a laktoherb nem. Féltem a tejcit. :( :?
Hála Anyukám tegnap és ma is itt tud lenni, mert egyedül még gyenge vagyok.

Votív! Próbáltam venni azt az ORRsárgarépás vmit, s azt mondták csak recepttel lehet. Remélem holnaptól már tudok Humet-R-ezni, s akkor minden rendben lesz (sajna tegnapelőtt még kijött)
A pulykamelles receptedet már alig várom, hogy erőm legyen apjuknak elkészíteni. :D
Durrdefekt. :( De jó hogy nem lett semmi baj! Hát a kismamák és a babák angyalkái most is jól dolgoztak. :lol:

Den! Szervezned kéne egy bulit, ahol 4D-n bemutathatnád Bencét :lol: :wink:
Hajrá B fog-nak!

Curse! Tényleg másztam a ded előtt 4kézláb! Mert ugye ők sokat utánoznak, s gondoltam legyen kitől látnia. Tudom magától is ment volna...Hülye vagyok? :shock: :mrgreen:
S nagyon örülök, hogy apjukkal rendbejöttek a dolgok!!!

Gabi! Nem mondod hogy istállótok is van? :mrgreen: Szuper hogy sikerült beköltözni, s ilyen jól alakul minden :lol:

Johi! De jó hogy ilyen jót síeltetek! :lol: Látó. :D Hát persze! Kell az!!! (persze nekünk)

Indi! Azért abban egyetértesz hogy növényi tejszín jobb a főzőnél?

Fdrani! Frédi! :lol: De édes! Én úgy tudom a SzentImre és a Máv az egyetlen H-k amik megkapták a baba-mamabarát titulust. Vidéken még van 8. Szóval ne félj! A legjobb helyen vagy!!! :lol:

Fibi! Éljen a fejvégű, egészséges ketteske! :lol:
B nagyon édes! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy jobban vagytok????????????

Ryle!
hja, én is csak utólag tudtam ám meg, hogy 100 ropi járt volna a reklámért :wink:
zuzmo1

Zuzi,
én azt olvastam a bábás könyvben, hogy a 12-14 kilo plusz a természetes. (ugyhogy én most vigan sütizek :lol: ) Sóbiék le vannak nagy ivben... :lol:
Villámtaliban benne leszünk :D

Deni,
aztaaaa, pont ezt akartam én is irni az elöbb, hogy kb egy hete EGYÁLTALÁN nem szopizik Bálintom, már az elalvás is teljesen megy nélküle :D

Barbi,
biztos laktoherb nélkül is lesz tejecske, ne izgulj.

Rylie,
ne izgulj, én is rokimami voltam ám :mrgreen:

Macs,
Te merre vagy? meggyogyultatok már?
fibi

Deni!
Persze Nóbi azt mondta, hogy a kis nejének azért nem lettek csíkjai, mert nem volt vastag zsírszövet a hasán (szemben azzal a kismamival, ekivel beszélgetett). Meg kenegette krémmel !(röhögnöm kell!!!!! A krém baromira nem előtózi meg, ha valakinek ilyen alkata van!) És szegény kismamit még azzal vegzálta, hogy csak akarat kérdése, hogy eljárjon sportolni, szerinte csak kifogás, hogy nincs kire hagyni a gyereket, meg hogy nincs rá idő, mert igenis át kell hívni a bnagymamát. És az ő Rékácskájának is így milyen szuper minden......................

KÉRDÉS: mi is a baj a növényi tejszínnel????? Mondjuk azon kívül, hogy a pocakot jobban kíméli, mint az állati? Legalábbis saját tapasztalatom alapján.... Vagy ebben is biztos van valami nem okés dolog! De szerintem amíg nem kóstolta az ember, addig kár róla nyilatkozni. PL a tejszínhabja nagyon nyami.....
zuzmo1

Rylie! per pill jó linket nem találtam, csak ennyit:
Növényi tejszín vagy főzőkrém
A laktózt és tejfehérjét tartalmazó tejszín és tejföl helyett használható főzéshez, sütéshez, díszítéshez. (Vigyázat! Néhány típus tejszármazékot tartalmaz, annak ellenére, hogy növényinek nevezik!(Van habbá verhető és cukrozott formája is édességekhez. Természetesen mi a cukormentest vesszük. Gran Cucina a neve.
Sok növényi “tejszín” szóját vagy karragént tartalmaz.
Készítik még zabból, rizsből, pálmazsírból, kókuszzsírból, tengeri algából is, vagy ezen anyagok hozzáadásával.

Van benne E, szerintem Indi ezért ellenzi. Nekem ennyi megalkuvás belefér.

Zuzi! :lol:
gödibarbi

Fibi, Deni!
Tök jól csináltátok ezt az elválasztódásos dolgot! Le a kalappal!
Gondolom, így könnyebb egy picit!
Én meg úgy utálom, hogy teljesen lehetetlen elvárásokat támasztanak a nőkkel, anyukákkal szemben! Jó, valőszínűleg az is közrejátszik ebben, hogy nagyon zavarnak már a rajtam maradt kilók, a hasam nem akar vissazmenni, B-nél azért hamarabb lejjebb ment. Néha úgy nézek ki, mintha még mindig terhes lennék :? De annyira fáradt vagyok, és úgy érzem, hogy annyira erőmön felül kell teljesítenem, hogy nem tudnék lemondani, arról a kis kényeztetésről, amit a csoki jelent 8)
zuzmo1

Votiv!
Durrdefekt :shock: :shock: :shock:
Istidet nagyon csípem! És csubbakát is bírtam nagyn :lol:
zuzmo1

Zuzi,
köszi :) én csak annyit mondtam neki, hogy fáj a cici, ha szopizza (már csak cumizott rajta amugy, mert nyelni nem hallottam egy ideje...), és anyának nem esik jol, de megsimogathatja, és elfogadta :) amugy ha nem lenne érzékenyebb a mellem, nem léptem volna ezt meg. Nagyon szeretem, ha hozzámbujik :D szerencsére most ugy alszik el, hogy átkarolja a nyakam, vagy odasimul a pocakomhoz :D

Abszolut megérdemled a kényeztetést, ne hülyülj már! Nem kell Nóbiékkal foglalkozni, hülye médiaszemélyek csak, tele beteg beidegzödésekkel..... (bocs, ha valaki birja öket) Én elsö szülés után néhány honapig még a terhesgatyámat tudtam csak hordani, de nem ez a lényeg. Ezt Te is tudod, szerintem :wink: (persze, én sem éreztem olyan jol magam, de ez leginkább pont az ilyen "médiasztároknak" köszönhetö... :evil: ) Ha Pannus is nagyobb lesz, biztos több idöd lesz magaddal foglalkozni, és akár rendszeresen mozogni, ha szeretnél :)
fibi

Sziasztok!

Votiv, köszi a tanácsot, jó ötlet, hogy meg kellene ôket néznem, azért úgy sokminden eldôl ;)
A picurka a hasamban még csak 5 hetes, úgyhogy talán még nem sürget ôrülten az idô.

Frédi teljes neve Alfréd. Ô választotta még bentrôl :D

...jó olvasni a nagytesó viselkedésérôl, nagyon kíváncsi vagyok! :lol:

Gödibarbi, köszi a bíztatást! :D
fdrani

Zuzmó,
Én meg épp vékonyabbnak látom magam, mint P. után voltam.
De csak azért, mert P-nél azt hittem olyan leszek, mint régen és közben olyan lettem, mint 6-7 hónapos terhesen. Most meg a kutya se nézne 5-6 hónapos terhesnél idősebbnél :P Ez is valami!! És sajnos a süti-mánia rajtam is rajtam van. Ezt a 8 hós diétára is foghatom, de talán inkább genetikus a probléma. Csak az segít, ha én sütök magamnak (addig is kalóriát égetek el, meg van 1-2 nem túl hízlalós receptem - sok-sok csokival - zabpelyhes, teljes kiőrlésű lisztes, barna cukros, étcsokis, kakaós 8 perc alatt megsülős cuccok).

És nekem egyáltalán nem volt zsír a hasamon, csak egy gyerek (több, mint 4 kilós - összesen ha 10 kilót szedtem fel) és lettek csíkjaim. De mennyi - de már megszoktam. És 4 féle krémmel kenegettem (volt köztük viszonylag drága is) és egyáltalán nem vagyok rá hajlamos. De Norbi szakértelmét azért elfogadom - biztos én (is) kivétel vagyok.

És én igenis külön töltök legalább 2-3 órát - főleg P-től. Minden este lefektetem a szobájába 7 fele és a mostani rendszer szerint 9-10 fele átcipelem magamhoz (így nem ébred fel éjjel). Ez ugye megvan 2-3 óra. Persze M. addig is ott van, és néha eszik, de lehet hogy később őt is a gyerekszobába fektetem le és majd őt is átcipelem éjjel (hogy tudjak vmit aludni, egy darabig ugyanis még biztos enni fog éjjel, vagy fogat növeszt, vagy lelki életet él...) Szóval Norbiék jól megmondták!!

Barbi,
Én viszont nagyon sokat jártam két lábon Peti előtt és így is csak 14 hósan indult el. Lehet hogy nem túl jó utánzásban?

Móni
Kép
Kép
monisa

Fdrani,
Alfréd nagyon tuti név, nekem is tetszik :D
Még nem sürget az idö tényleg, de arra gondolj, hogy ha "menö" orvost választasz majd, akkor hozzá sokszor 4 hét, mire idöpontot kap az ember lánya. Egy ismerösöm igy csuszott le Bálint Balázsrol, mert az elsö UH 12 hetesen van, és kell a dokitól beutaló hozzá.
fibi

Sziasztok!

Kiástam magam a dobozok közül, és gondoltam bekukkantok egy kicsit. Remélem mindenki jól van, mert visszaolvasnom esélytelen.
A pakolással egész jól állunk, lényegében már csak a ruhanemű és Emma játékai maradtak, meg pár olyan dolog, ami az utolsó pillanatig kellhet.

Deni szólt a hétfői taliról, sajnálom, hogy ilyen vacak lett az idő, mert pont el tudtunk volna menni. Na majd talán legközelebb...

Most már kicsit parázok az egész költözés miatt, meg hogy az új lakásban nagyjából berendezkedjünk szülésig... és persze, hogy Emma is jól bírja a gyűrődést. Vasárnap este amikor hazajött a nagyszülőktől, észrevette, hogy a konyhában leszedtük a képeket a falról, szóvá is tette, mire mondtam, hogy igen, mert pár nap múlva elköltözünk, erre heves tiltakozásba kezdett :( Végül is neki ez az otthona, ezt szokta meg.

Sok puszi mindenkinek, és néha próbálok írni (az új lakásban nem tudom, mikor lesz net).

Kép
Kép
manoka11

Fibi, köszi :D
doki: igen, igazad van, másrészt kicsit ijesztô is számomra, hogy ennyit kell várni egy vizsgálatra... bár tudom, nagyon jó dokik, nyilván ezért

megnéztem az elôadásokat és ráadásul úgy látom éppen lecsúsztam egy érdekesrôl, és heteket viszont tényleg nem tudok várni, de az ötlet nagyon jó volt ;)

Szóval marad a Ti segítségetek és a megérzés. ;)

Köszi!
fdrani

Barbi!
mint már megannyiszor hangsúlyoztam, az E szám egy élelmiszeripari szabvány, amely MINDEN hozzávalót besorol valamilyen E kategóriába, csak úgy a sót, a cukrot, vagy akár a béta karotint. szóval, ha veszel egy répát a boltban, arra is lehetne E számot írni, ha valakinek emiatt nem szimpi valami kaja, az nincs tisztában az E számok mibenlétével.
a növényi tejszínt lehet, hogy hasonlóan készítik, mint az étolajat (Hidrogénezés??), de ez csak tipp. biztos emiatt nem szimpi valakinek. (én sem örvendek túlzottan az ilyen eljárásoknak, de nincs kedvem gyesznózsírban főzni, sütni)
karragén szinte az összes főzőtejszínben van, keményítő helyett. (hogy sűrítse a kaját, ne csak áztassa)
én is használok növényi tejszínt, főleg torta díszítéshez, de levesek habarásához is. nem veszek észre különbséget (ízre), vagy állagra.

VITAMIN MIZÉRIA:
pár hete hallottam egy szokásos rémhírt az RTL klubban, amely arról szólt, hogy amerikai (gondolom nem reprezentatív és hivatalos) okos kutatók szerint az olyan embereknél, akik mesterséesen viszik be a vitamint (tabl. formájában) nagyobb a rákos betegségek aránya. kihangsúlyozták az A vitamint meg a béta karotint. (meg fél mondattal hozzá tették, hogy "a túlzott fogyasztása"..., naná nem vagyok hülye, tudom, hogy az ADEK vitaminokat nem lehet nyaklónélkül szedni, de egy vitamin komplexben csak megengedett mennyiségek vannak)
na szó, mi szó, én beijedtem, és véletlen elszóltam magam a férjemnek, aki mellesleg vegyészmérnök. higgadtságot magára erőltetve kifejtette, hogy a molekula az molekula, ha a répában van a béta karotin, vagy ha szintetizálják, akkor is totál ugyanaz a vegyület, amely nem gyakorolhat eltérő hatást a szervezetre. különbség esetleg a "kitöltő" anyagokban van, mint a gyógyszereknél is, amikor azonos hatóanyagú gyógyszereknek más-más a mellékhatása, mert más adalékanyagok (összefogató cuccok) vannak benne. hogy miért írtam le mindezt? hogyha valaki hasonlóan járt, mint én, azaz beijedt a hírtől, azt szerettem volna megnyugtatni. a mértékkel, és kúra-szerűen (de nem nyakló nélkül) szedett vitaminok ha szintetikusak, ha nem, semmilyen káros hatással nem lehetnek a szervezetre, hacsak nem valakinek valamilyen belsőszervi gondja van, ami miatt egy-két vitamint alapból nem szedhet.
ancsipancsi

Manóka: SZIA! :) Nem lehet egyszerű pocakkal cuccolni...Emma hamar meg fogja szeretni az új otthonát ha visszaköszönnek neki a régi kedves holmijai!

Monisa: 8 perces sütireciket ide!!!

Torna-kilók: tegnap felzabáltam egy zacsi győri kekszet, majd lelkifurditól gyötrődve levettem végre a celofánt Cindyről és beraktam a 10 perces tornát! Nagyon izgi volt úgy tornázni, hogy súlyzóként Kamilla rajtam ugrált közben, főleg felülésnél volt igen jó, hogy amikor összegörnyedtem akkor ő pont ráugrott mindig a hasamra és jókat rötyögött az én eltorzult fejemen. Majd mikor végeztünk Cindyvel megettem a maradék győrit 8)
Ellenben mára IZOMLÁZAM van!! Jippi! A hátsómban és a combtőnél leledző párnácskák alól is fájdogál valami ;) Igy ma megint rádolgoztam a 10 perces tornát és eldöntöttem, hogy kb 1-2 hétig 10 percezek aztán megyek tovább a 20 percesre! Meglátjuk meddig bírom...
Csíkok: én be voltam tojva, hogy csíkos leszek, merthogy Anyu is csíkos és a csíkosodás az genetika és nem egyéb. Szal mindenesetre kentem magam mint állat Milupával, meg a St Ives kollagénes testapijával sőt még Apjuk minden este guri-gurival átmaszírozta a combomat! Nincs is rajtam csík! :) Bezzeg arra nem gondoltam, hogy tejbelövelésnél szilikon cickók keletkeznek hirtelen, igy ott jól elrepedt a bőr, de érdekes mód eltűntek a csíkok, mert már nem látszik rajta semmi :)

Barbi: és honnan lehet tudni, hogy miből készítik? Mert pl a zab oké a pálmazsír nem oké (koleszterin).
De amúgy ahogy írtad a nevét lehet, hogy ilyet már használtam is :roll: csak nem tudtam, hogy ez az...dobozos, ugye?

R
rylie

Ja és amin ma ledöbbentem, hogy Kaszás Attila agyvérzést kapott! Bakker mégcsak 47 éves és egyáltalán??!!! Az egyik kedvenc színészem....
NAgyon drukkolok neki, hogy talpraálljon! és játszhasson még színpadon !++++++++++++++++++++++++++

R
rylie

Fdrani,
és kinek az irányába huznak a megérzéseid? :)

Rylie,
Cindy torna és a györi keksz :lol: :lol:

Manoka,
kitartááás a költözéshez!!+++

Beszéltem DH-val, és sürü elnézések közepette kifejtette, hogy nagyon el vannak havazva, sok a melojuk (mondjuk, ez nekünk jo hir), és már ki is ajánlotta a házunkat 1-2 érdeklödönek. Pár napon belül szerinte lesz valami.
fibi

Zuz, Rylie, Móni a kövérséghez: én is kétségbe vagyok esve a már nem létező alakomon - főleg a derekam tűnt el. :shock: Tudom, hogy ciki ezen rinyálni, de akkor is. Viszont képtelen vagyok lemondani a napi 1 tábla csokiról. :oops: Torna sose ment. Szóval egyelőre ki kell békülnöm a se nem hízás, se nem fogyás állapotával - ez is valami. Anyukámat kérdeztem, nála hogy volt, mire azt mondta, hogy ő akkor fogyott vissza, mikor abbahagyta a szoptatást. Aztán az öcsémmel már nem hízott annyit. Talán nálam is így lesz. :roll: Egyébiránt Sóbiék bekaphatják. Rühellem a kövérfóbiájukat. Szerintem náluk ez már beteges.
Kaszás Attila :cry: . Nekem még autogrammom is van tőle, mert imádtam kamaszkoromban. Drukkolok neki én is, hogy meggyógyuljon!!!!

Kép
Kép
tinu

Ja, konkrétan semmilyen gatya nem jön rám a terhesnacimon kívül. Mivel időm eddig nem volt vásárolni újat (nagyot :? ), kezdem azt gondolni, hogy ezeket fogom hordani az elkövetkezendő évtizedben (már ha tényleg jönnek majd a kistesók). Végülis legalább nem szorít sehol. :lol:

Kép
Kép
tinu

Gyorsan pár kép, most tudtam először kikelni az ágyból... Sztem az idő miatt kicsit nyűgös a drágám, meg eleve 2,5 óránként kell etetni...

Apával:Kép

Szoliban:

Kép

3 naposan:

Kép

Már együtt:

Kép

nukada

Nukada: nagyon édes!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
tinu

Nukada,

még egyszer gratulálunk a gyönyörűséges kicsi lányodhoz! Csodaszép!! :D:D:D És nnyira jó olvasni, hogy végre együtt!!

Fibi,
:) meggyógyultunk :) Legalább is eszik, iszik de tőle szokatlanul sokat alszik azóta...
És képzeld, már egyedül eszik kanállal! :D csak ami nem pépes, az mindig kiesik a kanálból, mert a szája előtt fordítja el a kanalat...de olyan édes ilyenkor.. :)
macskanyu

Macs,
:D Bálint ugyanezt csinálta, hogy beforditotta a kanalat :lol: gratula Fülinek :) Alvás meg jo, feltölti a szervezetét :)

Nuk,
nagyon aranyos kicsi Rékád :D
fibi

Sziasztok,

Nuk: de szép a kicsi Réka... pihenjél jó sokat.

Rájli: nem kell megvárni a fizut:-) ha kő valami szólsz, aztán majd utalsz, ha tudsz....
Kaszás Attila, bakker ez nagyon rossz hír, én is nagyon kedvelem őt. Egyszer még mikor E.E.-vel együtt volt egy társaságban töltöttünk egy szilvesztert és pont vele sorsoltak össze párnak egy játékban... :-) Drukkolok neki én is, hogy felépüljön mihamarabb.

Fibi: házikónak remélem hamarosan lesz vevője. Nem akarsz pránanadira menni? - pont ma hívott az ismerős aki az egyest tartja.

Macs: Fanni is éppen igy eszik, gratula Fülinek az egyedül evéshez.

Zuzi: mennyi okosságot mondanak a tévében, lehet, hgoy ezért nem nézem. :-)

Manóka: hú Te is már mennyire a végén jársz. Költözés nagyon izgi, de borzasztó sok munkával jár. De milyen jó lesz az új lakásban.

Johi
johanna1975

ÓÓóó én ma rózsaszínben látom a világot: összesmostam a szőnyegeket és mindegyik RÓZSASZIN lett... brávó...apa mit fog szólni?

J.
johanna1975

Zuzi: Nem vagyok szülésznő, nem is voltam... valamit félreírhattam, bocsi.
A cukorkérdés megoldódott, megcsinálják a régi kórházamban, így nem kell beutaló.
Köszi mindenkinek a segítséget!

Kép
zsuzsi**

Móni,
én is szeretném az összes nem hizlalós tuti süti receptedet!!!!!!!!!!!

ma nem is hisztizem magam miatt, ez jó! persze könnyű dolgom volt, Votivval és Juccal találkoztam, ők meg tök normálisak, és ez rám is hatott egy picit!
most főzök is egy várandósok teáját, amit Votivtól kaptam, azt mondta, telenyomta orbáncfű és citromfű teával... 8)
I'll be easy...fbgf fvgffsf,f,ff,f,ff,f,f,f,f,f,fff,f,ffffffffffcxxnnnnxxnxn-ezt meg Igi osztotta meg veletek...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi,
rozsaszin szönyegek :lol:
dede, szeretnék menni! :D mikor, hol, mennyiért? :)
fibi

Zsan,
milyen az a tea? a bábás könyvböl valo a recept? ha nem, elkérhetem? :)
fibi

Gabi,
De szupi lett a házatok és nekem is ugyanaz jutott eszembe Dorkáról, hol a cumi???? :lol:

Votiv,
Durrdefekt :shock: Tök mázli, h lassan mentél. Ezek az angyalok tényleg jól dolgoznak :) Csubakka :lol:
Amikor Deniéknél voltunk és Isti Adélt nézegette, akkor mondtam neki, h hamarosan lesz neki is egy ilyen és nagyon nevetett. Szerintem ez jó jel :wink:

Tinu,
Igen, tök káosz ez az oltásos dolog. Én is utánanéztem részletekben, azt hiszem maradok a dokinál. Megkérdezem melyiket érdemes és hogy azt mikor lehet beadni.

Fdrani,
Milyen különleges és ritka neve van a kisfiadnak :) És hogy történt a választás?

Kata,
Én is így vagyok pl. a pneumo oltással. Ha közösségbe fog rendszeresen járni, akkor ott tényleg nagyobb az esélye elkapni. Ákosod olyan édes :)

Deni,
Bocsi, akkor vmit félreértettem :oops: És gratula a nem cicizéshez :) Nagyon kíváncsi vagyok, h Bálintod h fogja fogadni Bencét. Mennyire viseli majd el, h nemcsak őt fogod babúzsgatni.

Fibi,
Bálintod nagy édes lehetett az uh-n :) Szerintem is tök jó név a Levente, ráadásul nekem nincs egyáltalán az ismeretségi körömbe ilyen nevű.
De jó, h végre dolgozik a DH és küldik az érdeklődőket, drukkolok :)

Zuzi,
Ez annyira jó, h Bazsó ennyire szereti Pannust :) Biztos nagyon édesek, majd tegyél fel ilyen idilli képet :)

Barbi,
:lol: Na most nagyon elgondolkodtattál ezzel a négykézlábas dologgal :lol:

Rylie,
Győri keksszel Cindy torna, nagyon jó :lol: Kaszás Attila :shock: Én a Szakácsin voltam kiakadva, imádtam szinkronhangnak.

Manóka,
De jó, h lassan költöztök, ez mindig olyan izgi :) bár én kipakolni utáltam mindig is.

Nukada,
Nagyon édes Réka baba :) Egyáltalán nem látszik, h előbb érkezett.

Macs,
Tök jó, h már ti is jobban vagytok :)

Johi,
Rózsaszínű szőnyegek :lol: mindig kell a változatosság :)

Sóbiék meg beka…hatják. És ha tényleg így van ez császáros dolog, ahhoz meg külön gratulálok. Egyedül a gyereket sajnálom, h ilyen degenerált családba születtek. Bár a kazijai tényleg jók, én egy hét alatt fogytam 4 kilót.

Kép Kép
curse

Fibi,
IGEN!!!!!!!!!!!!onnan való!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi! az ebben valók E-k azt hiszem takarnak nem a legjobbakat is.

Rylie! így néz ki:
Kép

Macs! nálunk is ded mostanság sokat alszik, de szerintem töltődik vissza.
gödibarbi

klassz napunk volt, végülis vettem egy csomó szépséges és vagány kislányruhát! :D most jobb a lelkemnek :D

aztán voltam uh-n, és 2950 grammra saccolta a gép a csajszim, szóval nem lesz óriásbébi, és ez nagyon megnyugtató :) viszont a combja már 8 cm! :D a kis manöken - nem rám ütött! én igazi magyar lány volnék, lóra termettem :? (csak még sose merészkedtem fel rá :roll:)

Fibi, tea bába-recipe, jesssz, Votiv módra bemixelve :wink:
és nagyon szépen szedál, ami egy kétéves tyrannoszaurusz mellet igen jól jön :D Isti ma Zsanciéknak is bemutatta a kedvenc magánszámát, meg még pártucat felháborodott/sajnálkozó/megbotránkozó járókelőnek...

Nukada, szépséges kislányod van!!! :D :D mégegyszer nagyon sok boldogságot, örömet Nektek :D

Barbi, ne aggódj a tejci miatt, nem megy az el olyan könnyen! a tested pontosan tudja, hogy most nagy szükség van rá, és ennek megfelelően fog is termelni. de vigyázz magadra nagyon, és próbáld a folyadékot pótolni. ORS 200-at nekem simán a kezembe adták vény nélkül. micsoda diszkriminatív patikusok vannak :evil:

Sóbertékről mindjárt beszkennelek egy kis leleplező riportot! csak hogy teljes legyen a kép :wink: meg Móni kedvéért, aki egyébként nem olvas ilyesmit :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
de irigyellek, hogy vehetsz csajszi ruhácskákat :P mindig is nézegettem a rozsaszin cuccokat, eddig mindhiába :lol: apjuk multkor megjegyezte, hogy látott egy gyönyörü, tündéri kislányt, és "akkor nekünk már nem is lesz sose lányunk?"- ezt kérdezte. Ne mondjátok, hogy majd a harmadik 8)

Bába teát lehet h ki kell probálnom, mert azt irja, hogy a vaspotlásra is jo, és a Feroglobintol meg 3 napja székrekedésem van... :(
fibi

Nukada :) Szép baba :) De jó, hogy már itt tartunk, hogy fényképeket tudsz feltenni!

indianyo

Szia Nukada!!!! :P
De jó, hogy "ennyivel" megúsztátok ezt a korai érkezést!!!
Isten hozta Rékát! - Bár róla tényleg elmondható, hogy maga is igyekezett... 8)

Nekem amúgy nem derült ki, hogy végülis a tüdőgyulladás az csak gyanú maradt vagy tényleg az volt az indító ok? :oops:

Meg tudták neked mondani, hogy a gyakori rókakoma összefüggésben állt-e vele?

Ha nem szívesen beszélsz ezekről, mert fáj rágondolni - vedd úgy, hogy nem is kérdeztem semmit!!!! :wink:

Boldog együtt töltött napokat nektek!!!!! :P :P

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Sziasztok!

Nukada,
nagyon szép a kislányod!!!!!! és milyen édes kis husis :D némelyik 40. hétre született béjb nem néz ki ilyen édesen ;) és különben is druszám :mrgreen: tej?

Votiv,
kislány rucik :lol:
hova szoktatok járni lovagolni Isit-Csubakkával? ;) :D mi voltunk régebben Tökön, ott is van jó kis lovarda - bakker, úgy féltem a lovaktól, hogy megharap stb, erősen gondoltam rátok meg Macsra; engem egyszer (az én hibámból, pontosabban tudatlanságomból) ledobott a ló úgy, hogy közben fogta az oktató vagy mi a bánatja (lehet h ő sem állt a helyzet magaslatán) remélem,Ábel nem fog félni emiatt a lovaktól, megpróbáltam múltkor Tökön legyőzni a félelmemet, de még megsimogatni sem mertem a lovat - majd szeretnék Ábellel lovagolni járni, hogy ezen átlendüljek (remélem, nem a lovon fogok ;) :lol: )

Macs,
köszi emilt :)
múltkor írtál a oenészedésre vmi cuccot - mi is az és honnan éehet szerezni és mennyiért kb? nagyon durván penészedik ez a lakás :( :twisted: :evil:

Barbi,
ööö....még soha nem hallottam növényi tejszínről :shock:

Sóberték pedig :x hányós szmájlival kombinálva...

Kép

Kép

:D
szrekuc

Rylie :) Kamillás súlyzó :lol: :lol: gratula a tornázáshoz!! :D Bálint már jó ideje cici nélkül alszik el, csak néha még kérte napközben én meg nem mondtam nemet :lol: Egyébként úgy megy, hogy kézenfogva bemegyünk a szobájába, ő felmászik az ágyára én meg mellé fekszem és mesélek, dudorászom neki vagy egyszerűen csak becsukom a szemem, simizem-átkarolom közben, ő meg hozzám bújik, egy darabig forgolódik, aztán elalszik. Mondjuk ezt kb. másfél éves korától gyakoroljuk, amióta ifj.ágya van, mert a rácsosba ugye nem fértem be :lol: szóval Kamilla még ráér, ne aggódj :wink:

Barbi :) Örülök, hogy jobban vagy! :D Mászást ded előtt mi is gyakoroltuk, jókat röhögtünk magunkon, főleg mert ded tovább bírta a kutyázást, mint mi, már akkor is nagyon puhányak voltunk :oops: :lol:

Fibi :) Akkor Bálintjaink nagyon összehangolódtak! :lol: gratula Nektek is a cicinélküli alváshoz!! Egyébként nálam is az volt a gond, hogy nagyon érzékeny volt már a mellem :roll: A házhoz meg drukk, hátha rákapcsol ez a DH!

Zuz :) Még jó hogy elkerültem Nóbi észosztását, tuti csak felhúztam volna magam... És ne csináld már, nagyon csinos vagy!! bár januárban láttalak utoljára, de gondolom azóta csak még szebb lettél :wink: Sajnos az elválasztásban nem vagyok olyan biztos, elképzelhetőnek tartom, hogy azért Bálint is ringbe száll majd a ciciért, ha tesót látja szopizni, hát majd kiderül...

Móni :) Kalóriaégető sütés :lol: ez tényleg klassz, csak az a gond, hogy utána pótolom az elveszett kalóriákat :lol:

Ancsi :) Én is hallottam ezt a vitamin-mizériát, de már gyakorló kétkedő vagyok, így nem estem pánikba :mrgreen: :lol: de tök jó, hogy leírtad, köszi :D És drukk a holnapi lakás-átadáshoz!

Nuk :) Köszi a képeket, nagyon szép csajszid van!!! :D

Johi :) Rózsaszín szőnyegek--- feldobják a lakást :wink: :lol:

Macs :) Gratula Fülinek az egyedül evéshez! és nagyon jó, hogy meggyógyult végre! :D

Votiv :) Gratula a csajos cuccokhoz! :D És mi volt Isti magánszáma?

Curse :) Múltkor kérdezted: szóval ma voltunk a 4D-s uh-on :D Láttuk Bencét, tényleg fiú lesz :lol: és megint fejvégű fekvésben van!! :D Nagyon édes volt, cuppogott meg kortyolt, meg a kezét a szájához emelgette, aztán belefúrta a buksiját a placentába és csak a fél arcocskáját mutatta, de így is láttuk az édes kis pisze orrát :D Persze megnéztük egész a talpacskákig, meg méricskélés is volt, olyan 2 kiló körülire becsülték, így remélem nem akarja megdönteni Bálint születési súlyát :lol:
denizsa

Ancsi,
öööööööö...én viszont megijedtem - túl lehet adagolni a Vigantolt?vagy mit jelent a túl sok a D-vitaminból pl?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Barbi

Cd-t megkaptam, majd küldöm vissza nemsokára és gyógyulj meg nagyon hamar!! ++++++++++

Nukada

Szuper fotók, nagyon helyeske a kis Réka! :)

Én meg ki vagyok purcanva, mert ez a bölcsis dolog engem is nagyon lefáraszt, engem is sok új élmény ér. :lol:

Szóval eddig kétszer voltunk fél napot. Az első nap sokat rosszalkodtunk, volt egy meseelőadás is együtt az ovisokkal, ahonnak ki kellett hoznom, mert az ovisokat akarta lelökdösni a helyükről. :roll: Szerintem nem rosszindulatból, csak játszani akart velük, de mindenesetre Bendi nem akart leülni nézni az előadást, hanem csak rohangált meg rosszalkodott. Amúgy úgy tűnt tetszik neki a társaság, meg a hely. Ma viszont már be sem akart menni :? , pedig mindkét nap én is végig ott voltam, de úgy látszik megérezte, hogy ez most komoly dolog lesz, nem csak úgy néha jövünk ide...hagytam, hogy kint motorozgasson az öltözőben egy darabig (valakinek volt ott kismotorja és Bendi mindenáron rá akart ülni), aztán nagy nehezen elfogadta, hogy bemegyünk, de bent is sokat sírt, nem győztem vígasztalni, meg mindig cicizett is sokat, úgyhogy eddig nem valami könnyű, de azt mondják a gondozónénik, hogy akivel az elején van nehézség, azzal később már nem valószínű, hogy lesz. Végül is az is furcsa lenne, ha nem ragaszkodna hozzám, meg jobban érezné ott magát, mint otthon, nem igaz? Végül is ebédre már egészen feloldódott, délelőtt még szülinapot is ünnepeltek az egyik kisfiúnak, úgyhogy ma is volt esemény és akkor már leült a többiekkel és tortát is evett. Jaj olyan cukik voltak ahogy ültek a kis asztalkáknál a mini székeiken és ettek. :D És ma végül már nagyokat nevetett is, mert két szoba van a két csoportnak és egy üvegajtó választja el és azon keresztül hülyéskedett a másik csoportbeli gyerekekkel, integettek egymásnak meg odanyomták az orrukat az üveghez. :lol:

Nekem viszont nagyon tetszik a bölcsi, semmi extra nincs különben, de mindenki nagyon kedves és aranyos és még azon se akadnak ki, hogy Bendi még szopizik, bár mondták, hogy ez majd lehet, hogy nehézségeket fog okozni, meg bíztatnak, hogy biztosan megszokja majd az ittlétet, ha jobban megismerkedik a társasággal. Remélem tényleg hamar megszokja és tetszeni fog neki, nagyon aranyos gyerekek vannak ott.

És már az ottani mini WC-be is pisiltünk. :)

Na mostmár nézem a vészhelyzetet, aztán alvás, fáradt vagyok.

ruz
ruzicsky

Fibi :) Akkor nem mondjuk, ha nem akarod! De azért gondolhatjuk? :wink: :lol:

Indi :) Nagyon szűkszavú vagy mostanság! Remélem nincs baj! Hogy van Dominó? Fogzás dúl még ezerrel?

Szrek :) Melóval hogy állsz? A zh-t sikerült végül áttetetni máskorra?
denizsa

Nukada,
GYÖNYÖRŰ! :lol: Olvadoztam! Még egyszer gratulálok!!!!

Ancsi,
boldog Lencsi-napot utólag :)

Zuzi,
voltunk a Gesztenyéskert-óvodában, nyílt napon, és nagyon nagyon tetszett. Nem csak nekünk, Dócinak is :) Három csoportba néztünk be, mindegyik tele rohangáló, játszó, vidám gyerekekkel, és őket még nem lehet dresszírozni, hogy most majd jönnek a nénik-bácsik, nektek meg jól kell viselkednetek :lol: Az egyik csoport a nagycsoport volt, ez azért fontos, mert ezt a két óvónénit kapja majd Dóci. És mindketten borzasztóan szimpatikusnak tűntek így elsőre, az egyik megismerkedett Dócival is, és bejöttek egymásnak.
Gondolom, ez a legtöbb helyütt így van, de nekem jóleső újdonság volt, hogy a gyerekek uzsonnára minden nap friss gyümölcsöt-zöldséget kapnak, és ezt a szülők hozzák rotációs rendszerben, egy szülőre egyszer kerül sor egy hónapban kb. TEgnap alma volt, Dóci rögtön lecsapott rá.
Az is nagyon egyezik az én felfogásommal, hogy télen-nyáron kint vannak délelőtt 1,5-2 órát, csak akkor nem, ha zuhog. És nincs angol vagy bármilyen nyelvóra (meg görkorcsolya és lovaglás sem), ez szintén kifejezett törekvése az óvodának, és hát tudjátok, hogy ez mily kedves a szívemnek :lol: Helyette rajzolnak, gyurmáznak (a vezetőnő úgy fogalmazott, hogy az esztétikai nevelésre fektetik a hangsúlyt) és mozognak a gyerekek.
Nagyon jó "kisugárzása" volt a helynek, nyilván ez első benyomás, majd menet közben derülnek ki a turpisságok, de ez alapján semmi kétség nem maradt bennem, hogy ide iratom Dócit, ez a körzeti óvodánk is.

Jól vagyunk, elhavazva, titkos bnetbehozási terv nem sikerált, rá kell mindig döbbennem, hogy csak két gyerekem van :mrgreen:

No, azt hiszem, én következem mesében...

v
kisün

Szrek :) Na a Vigantoltól már néha én is félek, úgy kell közelharcot vívni Bálinttal az üvegért, annyira odavan érte.. egyszerűen rácuppan és nem akarja elengedni, mi lehet ebben a D vitaminon kívül?? Ábel is ilyen lelkes rajongó?

Ruz :) Akkor drukkolok a bölcsihez, hogy Bendi mielőbb megszeresse! Mondjuk sztem is természetes, hogy kell egy kis idő neki, hogy megszokjon egy tök új helyet, embereket, stb. Meddig s tart a beszoktatás? (ez fix idő vagy amíg szükséges?) Édes lehetett az üveghez nyomott nózijával! :D
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: