Nagyon szép az otthonotok!!!!
Írj még magatokról, hiányoztál nkeünk!
Fibi!
Ebben a rossz időben persze mi sem mentünk tegnap! Olyan gá, hogy mindig az időjárás miatt maradnak el a talik
DH miatt ne aggódj! Teganp hívtam egy ingatlanost, hogy akkor most mi van már! Kétségbe vagyok esve, szóljon, ha szerinte magas az ár, mert tőlünk lejjebb viheti. Azt mondta, hogy ennyire kataszzrtófális már nagyon régen nem volt az ingatlanpiac!
Móni!
Azért lásd be, 2-3 hetes gyerekkel még nem kellene megváltani a világot! Pannus 1,5 hós volt, amikor egyedül elvittem őket játszótérre, és nem volt egyszerű! Te egy hős vagy, komolyan! Ja, és sorozatos izomgörcseim vannak, volt ugye az oldalamban, 2 hétig levegőt alig kaptam, most valami hasonló a hasamban, naggggyon fáj, teljesen le vagyok épülve (nagyon nem bírom már cipelni Pannust, valami új módzser kellene)
Zsanci!
Nekem mind a két gyereknél több volt a magzatvíz! És már mondtam egyszer, hogy ha a toxoplazma miatt aggódsz, akkor a háziorvostól kell beutalót kérni. Egyik barátnőm minden hónapban megcsináltatta, mert tele vannak macskákkal mégsem esett át rajta
Zsuzsi!
Üdv itt! Panna név jó választás
Hol voltál szülésznő??? Mesélj! És hogy látja ezeket a dolgokat egy szakember?????