Kata, hogy miért adja Danoninóhoz a nevét GY. A.? a kérdés költői, dehát mindenkinek megvan az ára... fiad csudahelyes
Johi, velkám bekk!

Fanninak hogy tetszett a hó?
Szia Zsuzsi! idősb Barnánál egy ismerősünk szült száz éve, amikor még fiatal volt

de nagyon elégedett volt vele, és bár nem volt már akkor sem az a nagyon bratyizós típus, általában szerették a páciensei

a fia pedig a legjobb fej

és szakmailag se hallottam még kifogást egyikőjükre sem.
magánrendelés sajna naggyon viszi a pénzt
én is sztk-ba járok, de a dokim (Faludi) nem tesz különbséget magán és sztk-s beteg között! ettől függetlenül szülésre fel kellett kérni, és majd megfelelően hálás is leszek neki ezért

de egyébként ő pont nem egy anyagias doki, sosem mondott tarifát se! míg Balogh pl. simán.
az Sztk-ban rendelő dokik közül még a Holba, a Tasi és a Fülöp dokikról hallottam jót, esetleg közülük valaki?
és abszolút járható út, ha komplikáció-mentes vagy, hogy fogadsz szülésznőt, a doki meg lehet az ügyeletes - egy normál szülésnél úgysincs dolga! viszont ennek a verziónak a veszélye, hogy ha bármi gebasz van, egyik doki pattint a másikhoz, és mossák kezeiket

sajnos ez a tapasztalat
Anikó, szia Neked is! ha van keret bőven, akkor Bardóczyt vagy a Bálint Balázst válaszd!

mindketten nagyon szimpatikusak, empatikusak, jó szakemberek, tökéletesen megbízhatóak, háborítatlan szülés hívei stbstb Nem tudom mekkora a pocaklakód, hogy mennyire kell sietni a dokivlasztással, de a H-ban tartanak szülésfelkészítő előadásokat, ahol személyesen is lehet találkozni a dokikkal (és szülésznőkkel is), és hát a legjobb a Neked legszimpatikusabbat választani

az előadások dátumai fent vannak a H honlapján. Frédinek mi a teljes neve? egyébként irtó gézengúzosan hangzik
Fibi, UH
Barbi, nektek további jobbulást!
Móni
Ruz, milyen volt a bölcsi?
Rylie, behaltam az írásaidon
Indi, küldöm is Ezsványt hozzád kisinasnak!
ahogy Neet mondaná, őrangyalom bedobhatott ma pár felest a műszak végén!

de hol van Neet? HP elszerette tőlünk
beájulok, mindenkinek jó éjt