Sziasztok!
De jó hírek, hogy Véda már otthon!
Nukada
Neked pedig még egyszer gratula!

Jó, hogy már otthon vagytok! Kórházi élmények, nem semmik lehettek...de a lényeg, hogy otthon vagytok és minden rendben veletek!

Tej pedig biztos beindul jobban és majd és Réka is ügyesedni fog napról-napra!
Votiv
Ez már tényleg izgi, hogy csak ennyi időd van már hátra.

Készülsz már nagyon? Ruhák

, de legalább lesz indok arra, hogy miért kell új ruhácskákat is venni a kis Lili Rózának vagy még nem biztos, hogy ez lesz a neve? Legalábbis mi imádunk Bendinek vásárolgatni. Neki még a férjem is szívesen vásárol, na persze ha nem tart túl sokáig.

Szájelharapás

.
Bölcsiről pedig majd beszámolok. Receptet is köszi, tejszín nem volt otthon, úgyhogy mást csináltam, de a receptet elmentettem, nagyon jól hangzik.
Na meg a szemölcsleesés is cool!

Mi régebben a férjem combján lévő 3 szemölcsöt, egy gyógyszertárban kapható (de lehet, hogy a DM-ben vettük?) kis flakonos lefagyasztóval kezeltük és elmúlt. De megjegyzem ezt a természetes gyógymódot is hátha még valaha szükségünk lesz rá.
Deni, ez valami képzavar lehet, még, hogy te figyelmetlen.

Tényleg nem számoltam még be a bölcsiről. Szóval az van, hogy szeptembertől mindenképpen be szeretném íratni, mert megyek vissza dolgozni, tovább már nem szeretnék itthon maradni és Bendi is már nagyfiú. Ez volt az eredeti terv, viszont az egyetemen sok a lemaradásom és ehhez még ott vannak az új tárgyak is meg egyéb nyalánkságok, hogy egy hónap múlva le kell adnom egy 20-30 oldalas évfolyamdolgozatot

. És ezeket nem tudom megoldani úgy, hogy Bendi egész nap lefoglal. Szóval kitaláltam, hogy a vizsgaidőszak végéig egy magánbölcsibe járjon Bendi, ahol felveszik azonnal és nem kell várni. Úgyhogy holnap megyünk először a bölcsibe, remélem hamar beszokik, mert engem már így is annyira szorít az idő az egyetemi dolgok miatt, hogy ....

Aztán ha minden a terv szerint megy, akkor júliustól megint együtt leszünk otthon és szeptembertől meg állami bölcsi, mert a magán egy vagyon.
Egyszer nekünk is volt ilyen, hogy Bendi szinte elaludt evés közben, de ha vinni akartam az ágyba, akkor eltolta a kezem, hogy hagyjam már enni.

Végül mikor sikerült bevinnem a szobába, csak letettem és már aludt is. Nem kellett altatni.
Móni
Végül is így is lehetnek használni a bokszzsákot, hogy amikor B nyomja a hisztit, akkor én bokszolok, hogy lehiggadjak.
Éjjeli ébredések

, én bele sem merek gondolni, milyen lehet egy ilyen éjszaka.

És szerintem pihenj még és ne aggódj a játszótér miatt, hisz ez még gyermekágyas időszak, főleg ha éjszaka sem tudsz pihenni, nem lehetne, hogy inkább anyukád viszi Petit a játszótérre?
Tinu
Lányod csuda helyes.
Kátya
Továbbra is sok drukk, hogy hamar jó legyen a vérnyomid és hazamehess!! +++++++++++
Zuz
Rajtad mindig elképedek, hogy mennyi energiád van, hogy ennyit mentek mindig a két gyerkőccel. (főleg, hogy én is nagy alvó vagyok és tudom mit jelent, ha valakinek nagyobb az alvásigénye, mint a gyerkőcnek) És még ránk is van időd és mindig vidámak az írásaid!

Meg pocakosan letetted a jogsit én meg még mindig nem bírtam (most megint nekifutok majd nemsokára, időpontot még nem tudok). Szóval te is igazán nagyon stramm anyuka vagy!!!
Szrek
Ábel milyen nagyfiús az egyiken és milyen szép mosolygós a másik fotón!
Barbi
Rota

Jó hír, ha már jobban vagytok!

Attól, hogy gyerkőcöknek van még használhat a smecta neked is.
Curse
Tujaültetés.

Elég jól hangzik, csákány, miegyéb, azt hiszem én feladtam volna, amilyen lusta vagyok.
Ancsi
De jó neked, nemsokára mentek az új kéróba!
Na én meg megyek aludni, sziasztok!
ruz