A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Igaz, hogy "ki van égve" a szemük, de azért felrakok egy képet a Keksz-Giulio párosról a múlt hétről:

Kép
lkt

Timi!
Jogos, köszi Kép Mostmár abbafejezem a parázást!
Kutyut kutyut nekem is, nekem is! Nagyon cukik! Kép

Képzeljétek!
Én egész nap nem láttam a beírások egy részét. Most meg előjött. De nem a legutolsók hiányoztak, hanem a reggeliek. Ez elég furi, nem? Vagy csak vakegér lennék?

Erika!
Tőled is azért kérdeztem, hogy mizú', mert azt hittem nem írtál egész nap. Hát ez a felfújósdi elég durva, de ez legyen a legnagyobb bajunk! Kép
És már csak hármat kell aludni péntekig! Már én is nagyon várom! Kép

Dia!
Ha tudnál mesélni nekem az István Kh.ról, azt megköszönném!

Andi Drága!
Ugye nem vagy magod alatt, ugye nem?
Annyit gondolunk Rád! Kép

Tsók mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!
Ismét egy hülye kérdésem van, ha inszem előtt reggel megy apa anyagot adni, azért is kell majd fizetni, vagy az benne van az árban??

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Helló csajok!

Wish! Örülök, hogy még viccelődni is van erőd, azért én még bízok a sikerben, elvégre nem jött még meg. Gondolom mennyire el vagy kenődve...

Réka! Én is szoktam gondolkozni azon, hogy hol a francba szülnék, mert erre nincs egy normális hely sem. Úgyhogy együttérzek. Még van időd eldönteni, ne siesd el, csak mindenhol kérdezősködj. Én a Jánosról olvastam jókat nemrég. Vagy az csak olyan marketing szöveg?
Milyen autód lesz? Honda Jazz? Fúúúú, nagyon irigykedem, olyan jó lenne egy tök új kocsi.

Gigi! Most megint vírusos lettél, vagy az idegességtől fosizol? Akkor az egész család kutyástól lebetegedett, az k...a jó lehet.

Timi! Giulió meg kicsoda? Keksz barátja?

Stella! Jársz valamilyen terhestornára vagy felkészítőre?

Zizzy! Én azért választottam Dévait, mert ebbe az intézetbe sikerült már ismerősömnek baba, és ezt meggyőzőnek találtam, igaz, csak Vass dokit ismerték. Nekem mindig vannak kételyeim, hogy biztos jó helyen vagyok-e meg ilyesmik, de ezekkel nem is kell foglalkozni, megpróbálok inkább teljesen bízni, akkor talán több esélyem van.

Roxal! Mi újság stimu terén?
vanda978

Ági! Benne van az árban, majd te fizetsz inszem után közvetlenül Dévainak, 40000-et.
vanda978

Vanda kösz!!

Szegény párom mikor a vizsgálata volt, akkor lepődött meg, mikor leadta az anyagot, és közölték vele, hogy 10 e.
És szerinted lehet majd úgy, hogy otthonról viszi a cuccot? Vagy ott kell adni, mert a vizsgálathoz otthonról vitte.

Ági28

Gigi!
Ugye már jobban vagytok? Olikának remélem már nincs baja, s neked is helyreállt a hasid.

Timi!
Keksz még mindig imádnivaló. Remélem nekem is lesz hamarosan kutylim.

Réka!
Hm, új autó, de jó, de jó. A nadrággal meg ne foglalkozz. Fognak még eleget szekálni az orvosok, hogy nem szabad hízni.

Vanda!
Köszi a kérdést, jól állunk. Most értem be az uh-ról Dévaitól, kilencen vannak, s most először volt velük elégedett doktorunk. Pénteken lesz a következő kuksizás.

Ági!
Azt hiszem inszemnél ott kell leadni az anyagot, a visszaélések elkerülése végett.

Wish!
Én hiszem, hogy még csak korai volt. Muszáj sikerülnie!

Eszter
Kép
roxal

Ági! Ezt én nem tudom, az én uram ott adta mindig. Kérdezzétek meg majd, még ráértek. Kép
vanda978

SziasztokKép

Gyors helyzetjelentés: Én egyre sz@rabbul vagyok. AZ éjszakám borzasztó volt. Állandóan ment a hasam, Olikám is átkerült mellém. Hajnalban már tiszta láz volt, ordítás ezerrel. Úgyhogy negyed hatkor lejöttem és szóltam Viktornak, hogy jöjjön már fel, mert a szépfiú ordít nekem meg a wc-n kéne ülnöm.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ez tuti vírus, nem idegesség. Na szóval meg vagyok áldva. A 15 hós oltást már másodjára passzoltuk, talán 20 évesen megkapja.Kép Úgyhogy lehet, hogy Olikám igazából nem is beteg csak egy ravasz róka és nem akar szurit kapni.

Most hirtelen ennyi, puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Édes Drága Gigi!
Ez a rossz szellem nem akar tőletek kiköltözni??!!!Gondolom, akkor most sorozatos orvoslátogatás... Te a háziorvoshoz, Olika a gyerekorvoshoz. Nagyon szurkolok, hogy gyorsan túllegyetek ezen a rémálmon!!!KépKépKépKépKépKép

Ági!
Én úgy gondolom, hogy csak ott lehet a kisfiúkat leadni. Igazándiból a 40 ezer elsősorban a spermaelőkészítését, illetve részletes elemzését fedi, mert az a költséges.
Az inszemináció napjának a köv.a menete: reggelre mentek, akkor Neked UH (habár Rékának pl nem volt), apát pedig lehívják a zsiráf szobába. Ezek után szadad program, mert a sperma előkészítése kb 2 órát vesz igénybe, ezért 12.00-12.30 körülre szokott Dévai visszahívni. Õ megcsinája 30 sec alatt az inszemet, és már mehetsz is haza. Normál esetben nem ír fel semmit, csak a folsavat kell a továbbiakban is szedni.

Vanda!
Giulio a főnököm olasz vizslája, aki szinte egyidős Keksszel, és nagyon sajnálom, mert szegény egyedül van a telepen, ezért ha tehetem, hazahozom magamhoz. Így történt múlt héten is. A fotók akkor készültekKépKép
lkt

Ox majd megkérdezem, és igazad van, van még időm.

Csak gondoltam apát nem elég elég korán felkészíteni a dologra! Kép

Roxal milyen kutyut szeretnél?? Nekem is van 2 kutyum!!

Ági28

Jaj Gigi!
Igazán rátok jár a rúd mostanában. Remélem hamar kilábaltok belőle, próbáljatok sokat pihenni, s igyatok sokat mind a ketten! Az tényleg fontos, mert kiszáradtok.

Ági!
Még nem tudom, ha költözünk a házunkba, biztos beszerzünk kutyát. De az még sok minden függvénye. Kedvenc kutyáim a dalmata, labra, meg a vizsla.

Eszter
Kép
roxal

Lkt köszönöm szépen a részletes menetrendet, olyan jó, hogy rátok találtam, és mindenre kapok választ. Most egyenlőre más kérdés nem jut eszembe!! Gondolom nem bánjátok!! Kép

Ági28

Viszlám nekem is volt, csak sajna elpusztult 10 hónaposan, de egy cukor falat volt.
Berakok képet a kutyuimról.

Ági28

Akartam felrakni képet a kutyuimról, de sajnos nagy a mérete, és nem engedélyezi a feltöltést Kép

Ági28

Sziasztok lányok.
Nálunk menden rendben van, leszámitva, hogy nagyon szeretnénk már két nappal öregebbek lenni. Ma reggel is teszteltem még erősebb lett, semmi hasfájás. Réka, jót nevettem a kismamanadrágos félelmeiden, nálunk is hasonlóan zajlott le. Mondtam apának, hogy kéne venni 1-2 számmal nagyobb gatyót, erre ő legyen kismamanadrág. Na én is bepánikoltam, hogy nem túl korai-e, de azt hiszem péntek után már nyugodtabb leszek.KépÉn szeretnék a Dévainál maradni, a Jánosról én is csak jókat hallottam, meg egyszer még az elején ott voltunk bent hétvégén beadatni a szurit. Szimpi hely volt. Csak igyekezni kell, hogy csütörtökön, vagy hétvégén szüljön az ember.Kép

Timi,
Ez a két vakegér zabálni való. Látszik rajtuk, hogy jóbarátok.

Gigikém,
gyógyuljatok meg. Nem igaz, hogy ez a virus nem akar titeket békén hagyni. Üzzétek ki fokhagymával, mint a vámpirokatKép

Roxál,
Gratula a 9 tüszőhöz. Nagyon szép eredmény. Most szép egyformák? Mikor lesz a punkció? Hogy álltok a házügylettel?

Ági,
Spermákat a helyszinen kell leadni, ahogy Roxi irta a visszaélések elkerülése miatt.

Wish,
ne add fel. Mindenki érte drukkol++++++++++++++++

Mindenkinek sok-sok puszi. Stellának kitartást
Erika

KépKép
inari

És előtte ugyanúgy 5 nap szünet??

Ági28

Sziasztok Lányok!

Seszi!
Nagyon drága vagy! Köszönöm a bíztatást!
Stella részben válaszolt a kérdésedre.
Ezért csak annyit: a pociképeket hamarosan feltesszük,eddig technikai akadálya volt a műveletnek,de a jövő hét elejére ígérem felkerülnek!

Duddu!
Ha kell a ruci,akkor meg kell venni,ez nem is lehet kérdés!
Ezért ne is törd a buksid ilyen és ehhez hasonló butaságokon!
Az különben is árt a szépségednek!

Vanda 978!
Bár korábban volt róla szó,hogy Stella eljárogat majd terhestornára,végül erre nem került sor.
Hiszen elég volt neki bejárni a munkahelyére és ott helytállni.
Ezt egészen a terhessége 28. hetéig csinálta szegénykém!
Utána pedig már nem igazán volt kedve ehhez.
Ami a felkészítőt illeti: kb. 3 hete indult el a tanfolyam,így ezt sem tudtuk bevállalni.

Mindenkinek Üdv!!!
stellapa

Stellaapa!

Tök aranyosan írsz!!Ahogy látom, Te is az a megnyugtató pasi kategória vagy!!KépKép
Stella hogy van?? Most már főleg fekszik, vagy még bír tenni-venni egy kicsit??

Roxal!

Tök jó, hogy Dévai elégedett. Ez is ritka. Jól gondolom, hogy jövő hétfőn már akár jöhet is a punkció?? Kértek továbbtenyésztést??

Ági!

Ja, 5 napot szokott kérni. Nekem most az utolsónál már a mensitől kérte a házasélet mellőzését. (Csak nektek árulom el, hogy ezt egyszer azért áthágtuk...még a ciklusom elején...)
lkt

Stellapa! Ez igazán érthető, végül is mindegy mit csináltok és hogyan készültök, úgyis kibújnak hamarosan. Kép
Csak azért kérdeztem, hogy van-e valami tapasztalat ezzel kapcsolatban.

Roxal! Ha a kilenc megmaradna, igencsak jó lenne. Szép szám, gondolom a méret is megfelelő, ha megdícsért a "nemnagyondícsérgetős".

Gigi! Vidd magad is sürgősen dokihoz, kérj segítséget, hogy tudj te is picit pihenni.

Timi! Én is mindig sajnálom az egyedüllevő kutyukat, Keksznek is biztos jobb kettesben. Kép A mi Hédinkkel nem nagyon tud mit kezdeni a doki, most bróbál beszerezni neki újfajta hormongyogyit, meg vérvételes hormonvizsgálat lesz. Azért úgy eszembe jutott, hogy adhatok én neki valamilyen szurit, nem gond. Kép Szegénykém nagyon szolidarít velem.

Inari! Ti is pénteken mentek Déviszhez? Szerintem újíts be egy terhesnacit nyugodtan, ha kell, akkor kell.

Ági! Nekem nem mondta az öt napot Dévai, de az elsőnél nekünk kevés volt a sperma, mert nem tartottuk be a szabályt. Akkor azt hittem jót tesz a petéknek egy kis kedveskedés, de most ez sem jött be, pedig mindent ugyanúgy csináltunk. Kép

Én most megyek temetésre, meghalt az egyik munkatársam kisfia (15 éves volt), ilyenkor nagyon elgondolkodom, hogy nem is panaszkodhatok semmiért, annyira sajnálom. Kép Kép Kép
vanda978

Timi! Tényleg? Nekem meg azt mondta, hogy nem gond a szex, akár napi négyszer is. Meglepő.
Még azt akartam neked írni, hogy mióta írtál Farkasházi Rékáról, én úúúúúúgy utálom.
vanda978

Hát csak kibírjuk a cél érdekében a cölibátust!! Kép

Mi van Farkasházi Rékával??

Ági28

Lkt és Lányok!

Először is: Köszönöm Neked/Nektek!
Ti is aranyosak vagytok,nagyon kedvesen fogadtatok,ezért már érdemes volt regisztráltatnom magam!
No persze nem "csak" ezért!!!

Másodszor: Stella jól van,tesz-vesz a lakásban,de még együtt járunk pld.: bevásárolni,sétálni,nézelődni.
Tehát nem hagyja el magát,ami szerintem nagyon fontos!
Persze hamarabb elfárad,mint korábban és többet pihen,fekszik,mint szokott.
De úgy gondolom ez természetes!
stellapa

Sziasztok!
Talán, még emlékeztek rám néhányan
HÁt, úgy néz ki, hogy velünk is megtörtént a CSODA
ma pozitívat teszteltemKépKépKép három különböző típusú teszttel!!!
A punkcióm ugyanakkor volt, mint WishKép a Tiéd, 9-én kaptunk vissza három AHÁ-sat!!!
Március elején megyünk vissza uh-ra!!

Mit szóltok???KépKépKép
anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna drága, én szóhoz sem jutok, itt ülök és vigyorgok egyfolytában!!! KépKépKép Nagyon nagyon nagyon örülök!!! Gyere majd ha tudsz és mesélj!!! KépKép
hajnesz

Szevasztok,
Gyorsan írok, mert eddig nem tettem.

Inari,
Beszarás, nagy gratula és reméljük pénteken találkozhattok is végre! Gatyát meg vegyél ne szarozz, kell és kész.

Madaran,
Húha! Nagy gratula! Biztos minden rendben lesz, hanyadik lomik volt ez most Nektek?

Ma voltunk a Kaáliban beszéltünk doki nénivel, és abban maradtunk, hogy most 2 hónapig UH-zunk a ciklus 1. felében, hogy lássuk mi érik! Esetleg egy repesztőt eresztünk majd meg de majd ezt meglátjuk. Ugyanakkor holnap megyek terheléses cukor és inzulin vizsgálatra a János kórházba, házidokim ismerőse dolgozik ott dr Winkler Gábor prof, aki meddőség és cukor/inzulin és PCO kapcsolatát kutatja a II. belgyógyászaton. Sikerült is vele beszélnem telefonon és egyből mondta, hogy reggel 7-re menjünk és csináljék is majd utána ha meg van az eredmény akkor megbeszéljük hogy van ilyenem, és eseteleg a lévő ill. nem-lévő PCO-ra találunk magyarázatot. Bízom benne hogy nem lesz semmi, de akkor legalább megnyugszunk, hogy akkor ezt is kizárhatjuk. Snori javaslatára beszereztem kecskerutafüvet amit iszogatok a PCO gyanura. Krisztián kedden viszi katonáékat számlálásra. Szóval röviden ennyi, még jó hogy csak szexelnünk kellene!

Gigi,
Mi ez valami kenguru vírus? Hol nálatok hol meg Lldicsiéknél nyomul!Remélem a nem-evős diétádat befejezted, mert akkor végképp le lehetsz gyengülve! Viktor miért aludt lent?

Foxikám,
Gratula a tüszikhez reméljük mindegyik pontos labda lesz? Punkció mikor? Megvan a sütő, Zuxx bácsi mondta, hogy pont nem volt olyan amilyet választottál, remélem sikerült megint valami elementálisat választanod és Attila idegeit cincálod vele!

Timikém,
Nem sovány ez az olasz kutya? Te hogy vagy? És Fantomas?

Hajnesz,
Telefonáltál már!

Farkasok J

Kép
farkasok

ANNÁCSKA!!!!!!!KépKépKépKépKép
Szóhoz sem, jutok, csak vigyorgok én is!!! Pont nemrég írtam, hogy sokat gondolok rád!!! Annyira örülök, hogy el sem tudom mondani!!!! Tudtam én!!! Jaj, kész vagyok.....Kép

Vigyázz a kis manóidra nagyon, bár mostmár nem lehet baj!!!
Sok puszi!! 100XXX
Enigma
enigma

Anna!Kép

Hát ez aztán a meglepetés!!! Annyira jó ez a hír!!!KépKépKépKép
Igenis érdemes bátornak lenni, és váltani!! (Hajnesz???!)
lkt

Topiklakók, bocs a betolakodásért.

ANNA! Hatalmas gr.... a két csíkosaidhoz! Gyere majd vissza mesélni nekünk is, az inszemes topikba!

Puszi
Kisegér 24+4
kisegér

Köszi mindenkinek KépKépKépKép

Olvasgattalak ám Titeket, csak nem mertem mindenről beszámolni, inkább háttérből....
Szerintem sokat számíthatott az Estradem100-as tapasz a méhnyálkahártya javításáért -tudjátok, januárban kiderült, hogy szabálytalan szerkezetű, eltérő érési fázisban van, volt. Ill. utro mellett minden nap kapok 2 amp. progesteron injekciót seggbe -már tiszta ződ vagyok Kép - , mert ez tutin felszívódik.... Ja, és a haching!!!!
puszi mindenkinek KépKép
a

madaran

Anna,
épp ma olvasgattam vissza a topik legelejét, és hát gondoltam rád sokat, hogy hova tüntél. Szuper, hogy ilyen jó hirekkel jösz vissza, remélem most már gyakrabban hallunk felöletek. Gratula és vigyázz magatokra nagyon! Hát jól belehúzunk itt, hogy felkerüljünk Stellához a sárgába. Hosszú hónapokig semmi aztán meg BUMM. Wish, Roxál ti vagytok a soronkövetkezők. Légyszives csatlokozatok.Kép

Humor-herold Juditunk,
akkor most ti ráhajtotok a spontánta kis orvosi rásegytéssel, vagy inszem lesz?

Vanda,
szegény Hédi, nagyon sajnálom. Remélem azért sikerül valami gyógymódot találni a kis kopasznak.Kép

Stella és papa
nagyon édik vagytok, jó helye lesz nálatok a két kis manónak.Kép

Hajni,
csak félve kérdezem ugyanazt, mint Timi. Nem gondolkodtatok a váltáson? Tiszteletbeli Dévaisból lehetnél igazán az.Remélem már jobban vagy, erős csajszi vagy te.Kép

KépKép
inari

Anna!Kép
Háááát ez FANTASZTIKUS!!!KépKépKépKépNa,most már a párod is megnyugodhat.KépPihizz sokat,nagyon vigyázz magatokra!!Szívből gratulálok!!Aztán jelentkezz,ne,hogy eltűnj!Puszi

Lányok!
Domikám lázas,köhög,folyik az orra és persze nagyon nyűgös.Képpuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

AnnaKép
Látod!!!!!!!!!KépKépKép Mindig bíztattunk, hogy ne adjátok fel és sikerült is!!! Lehet, hogy a férjed a zsigereiben érezte a sikert, azért nem akart még az örökbefogadással foglalkozni!! Nagyon-nagyon gratulálok!!!!! Légyszíves most már ne tünj el ennyi időre!! Mindenképp tudni szeretnénk, hogy hányan vagytok!! Képzeld, hogy Dia még sms-t is küldött nekem (Köszi DiaKép), hogy milyen nagy hírek vannakKép Vigyázz magatokra!!

JuditKép
Na ti meg gyúrjatok egy spontán babóra!!!! MIndenki át fog kerülni a középső mezőbe. Na de október környékén kivel fogok én beszélgetni???? Viktor mindig lent alszik........ Horkol mint az állatKépKépKépKép De olyan szinten, hogy egyik éjszaka felhallatszott az emeletre!!!!!!!!!!!!KépKép Na asszem nem kell tovább részleteznem!!! Fogyókúra megy még, de most amúgy sem tudok enni. Viszont eddig kb. 13 kilót fogytamKép

EszterKép
Dévai megdicsért????? Húúú akkor most hármasikreitek lesznekKép Engem sose dicsért, mindig csak morgottKépKép Hajrá!!!!! A szuper sütődbe ugye egyszer majd kreálsz valami finomat az én kis falánkomnak????KépKép (mármint OlikánakKép)

DiaKép
Dominak jobbulást kivánok. Szegény törpe. Mi aztán tényleg mindig egyszerre vagyunk betegek.Kép Jöjjön már a nyár!!!! Már előre félek, hogy az enyhe idő behozza az influenzátKép Na de ne síránkozzunk.Kép

Én elég orvos ellenes vagyok, úgyhogy én nem megyek. Olikámhoz persze kihívtam a dokinénit. Szerencsére van segítségem. DÉlelött itt van a Viki, aztán meg átjött az anyu. Nem is bírnám,
így betegen.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok Kép

Minden napra egy jó hír??!? Kép

Anna!
Félig ismeretlenül, de tiszta szívemből gratulálok a CSODÁHOZ!! Ez mostmár tényleg az!
Nekünk csak sima (marha esélyes Kép) inszemünk volt, Inariéknak egy esélytelen inszem, nektek pedig a lombik! ÕÕÕRÜLET!
Pihenj sokat, vigyázz Magatokra! Kép

Ági!
Érdekes, az én párommal fizettettek a spermavizsgálaton. Assz'em 6.000 volt.
Próbáld lekicsinyíteni a képet, kíváncsi vagyok! Kép

Roxal!
9 tüsszencs! Ez-az! Kép És mekkorák?

Gigi!
Gondolom a fosi is segített a fogyásban. Azért most a gyugyulás legyen a legfontosabb! Gondolom, ha dokiellenes vagy, vannak házi praktikáid... Jobbulást!

Dia!
Tényleg egyszerre talál meg benneteket a vírus.. Igazán elfelejthetné már a címeteket...
Ha lesz egy-két perced, írnál az István kórházról majd? Köszi!
Jobbulást Dominak! Kép

Erika!
Jól van, ezek szerint nem vagyok egyedül a gyogyóimmal. Kép Vettél gatyót?
Egyébként tényleg itt azért eltörpül a mi gatyakérdésünk az egyéb problémák mellett...
Jaj és Sanyi is gratulál Nektek! Kép Tökre örült, mikor meséltem. Kép

StellApa!
Jó, hogy itt vagy! Kép
Már mondogattam a Zuramnak, hogy nézzem be, de még nem volt kedve. Kényelmesebb tőlem megkapni a híreket.

Vanda!
Szegény Hédi! Csak nem kell teljesen megkopaszodnia, mire megtalálják a baját!

Juci!
Ezek szerint cukros vagy? Vagy csak ezt a kapcsolatot is ki akarják zárni?

Wish!
Gondolok Rátok sokat! Kitartás!! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Halló,
Megjöttem Violától ma is okosabb lette. Holnap majd megtudjuk, hogy mi van ezzel a cukor/inzulin témával bár szerintem eredmény csak jövő héten várható. Nem hinném, hogy cukros vagyok, de nem kiabálom el, mert már semmin sem lepődnék meg, bár ha cukros lennék, azt már tudnánk, kifejezetten most, hogy a diétát csinálom, mert azért így nem mindig azt eszem amit megkívánok vagy épp a szervezetem óhajt. Egyszerűen csak azt szeretnénk tudni, hogy rendben van-e, mert ha van valami kis hiba a rendszerben az okozhat PCO-t, szóval erre megy ki a dolog. A ciklus 8-9.napján megsasoljuk, hogy mit produkálnak a fészkeim, és akkor úgy is látjuk hogy PCO-bácsi van-e. Addig is beszélgetek a szerveimmel, hogy a jobb oldali fészken érleljenek tüszit, vagy ha még is a balban akkor az átjárható petevezető lendüljön át és kapja el a fészekből kieső petit. Remélem érthető voltam.

Vanda,
Mi van Hédinkkel? Remélem csak valami hormon bibi miatti szőrhullás vagy valami bőrgomba. Kérlek legyetek kitartóak és rendesen öltöztesd fel a blökit, nehogy megfázzon, illetve nehogy átpártoljon a bőregerekhez!

Kezdő pocaknövesztőink,
Remélem éjszakára nem az új naciban nyomjátok, hanem hálóingben!!

ui. Ma vagyunk szocpolitikailag 3 éves házasok, szép tulipánokat hozott Krisztián-Tódor bácsi, rohan az idő.

Nézitek az Eurosportot??? Darázsi gyerek szenzációsat alakított!!! Hajrá Magyarok!!

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Gigi!Kép
Én is jobbulást kivánok Nektek!Tényleg hihetetlen,hogy mindig egyszerre betegek a törpék és még a tünet is azonos.KépKépDominak egyszerűen nem akar lemenni a láza akármit csinálok.Most is 38,5 +1 kúppal aludt el.Kép13 minusz??????Nem semmi!!Én csak -4-nél tartok.KépHasmarsod van??KépMitől?Elrontottad a gyomrod?

Réka!Kép
Csak nem az Istvánba akarsz szülni?Szerintem jó kórház.Van már orvosod?Ki az?Írd meg mire vagy kiváncsi!A vírusok már tényleg hanyagolhatnának.KépDe tudtam,hogy ez lesz!Csábít kifelé a jó idő aztán meg benyaljuk a vírusokat amik az enyhe időben csak úgy tolonganak.Kép

Jól vagy?Ugye futás nuku?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Help!
Dévai felírt nekem újabb adag Decapeptylt, amit egész Budapesten nem lehet kapni. Vagy elmentünk vagy felhívtuk az összes ügyeletes gyógyszertárat, de még csak nem is bíztattak. Nincs valakinek véletlenül elfekvőben? Holnap reggel kapnom kellene. Dévai persze holnap nem dolgozik, így teljesen tanácstalan vagyok, most mit csináljak!?

Eszter
Kép
roxal

Roxal!
A Déli Gyógyszertárban sincs? Ott elvileg mindig van ügyelet és ők a Kaálival le vannak szerződve és tartanak mindig mindenből. Próbáld meg felhívni őket.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Domi, Dia, Oli, GigiKép
Gyógyuljatok.

InariKép RékaKép
Vicceltek, én kismama melegítőalsóban nyomom itthon Kép Nyugodtan tessék vásárolni Kép

RoxalKép
Szerintem hívd fel Dévait otthon, hogy mi legyen. Lehet, hogy nekik az intézetben van.
A meddőségi központokhoz közel lévő gyógyszertárakat mindet próbáltátok? A Nyírőben is van egy pl.

AnnaKép
Gratulálok Kép, örülök, hogy sikert hozott a váltásKép

Basszus, ösztogént én is kapok csak nem tapaszban, meg progiszurit is, meg hatching is volt aztán nekem mégis negatív a tesztem Kép Eddig Kép

wish

sziasztok
szeretnék érdeklödni, hogy a dévaiba milyen vizsgálatokat kérnek,férfi illetve nőnél?Mennyibe kerül a lombik és minden féle vizsgálat? Tudnátok-e ajánlani orvost, vagy akit hívhatnék? Ha az előző orvosomtól viszem el a kartonomat, papírjaimat elfogadják -e?Előre is köszönöm

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zsebi!
Déliben kezdtünk. Azt mondták, hiánycikk, nem is tudnak rendelni. Múlt héten még volt nekik. Azt mondták, talán valahol maradhatott. De sajna ez sem nyert.

Wish!
Nem tudom Dévai otthoni számát. A következő ötletem az, hogy reggel felhívom az intézetet, aztán majd lesz valami.

Eszter
Kép
roxal

Roxal!
Ha a Déliben nincs, az elég gázos. Legrosszabb esetben talán felírnak helyette valami mást, nem?
Vagy most nagy hüleséget írtam?
Vass doki azért csak bennt lesz, meg talán el lehet Dévait is érni telefonon valahogy holnap reggel...
Kell, hogy legyen megoldásuk!

Wish!
Jó olvasni, hogy humorodnál vagy! Kép
Úgyis tudom, hogy ügyes okos csajszi vagy!!! Veled vagyok!!! Kép (és rutinos is.. kismami gatyó, meg minden Kép)

Dia!
Igen, azért került szóba az István Kh., mert a dokinő, akihez pénteken megyek először, oda tartozik. Eddig ált. elég jókat olvastam a kórházról, csak Gigi véleményére is adok, az pedig nem túl rózsás.
Mostmár elmegyünk a dokinénihez (egyébként dr. Gajdos Edit) ez biztos, aztán ha szimpi, meglessük valamikor a kórházat is és még ráérünk véglegesen eldönteni.
Hááát úgy általában érdekelne a véleményed, tudod még nem vagyok eléggé otthon a témában ahhoz, hogy tudjam, mire is vagyok kíváncsi Kép

Juci!
Viola a másik gurunéni, igaz?
Kezdesz belejönni az eligazítósdiba! Hajrá-hajrá! Kép

Hajnesz!
Ma megint gondoltam Rád, mikor (gurunéni)Ági óráján voltam. Rajtam aaannnnnyit segített...
Meg is mondtam neki a jó hírt! Tökre örült! Kép

Kagyló!
Üdv. itt. A Dévai Intézet két dokit jelent: Dévai és Vass. A vizsgálatok, hogy mit kér, elég különböző, függ a problémától. Az előző kartonokat nem biztos, hogy mind elfogadja, de azért akad olyan, amit elfogad.
Első konzultáció 10.000 Ft, utána 7.000. A lombik ingyenes TB-alapon, de a gyógyszerekért és UH-kért (7.000) fizetni kell. Sok sikert!
Olvasd el az archívumban Szani írását 2005. szeptember 14-én 12:33-tól.

Szani!
Lehetek a menedzsered? Kép

Jó éjt:
réka
Vendég

Duddu
Köszönöm az információt.Szani igazán profin leírt mindent. Már csak az a kérdésem, hogy ha lehet a két orvos között választani, kit ajánlottok. Hívjam az intézetet és kérjem, vagy hogyan müködik? Szerintettek ha nyár után szeretnénk kezdeni, mikor jelentkezzünk?

kagyló

KagylóKép
Ha 1 évnél nem régebbi lepecsételt leleteket viszel azt elfogadja. Lombiknál az UH-ért sem kell fizetni, csak a gyógyszerekért.

wish

Wish
Köszönöm. Nekem nem sikerült most, ezért úgy gondoljuk, jobb ha máshol probáljuk meg. Úgy értemettem, hogy a kartonodban benne van átjárhatósági vizsgálat, sperma eredmények nekem vér stb.Ezeket elfogadja ha el tudom kérni a dokimtól? Remélem neked most sikerül!Kép

kagyló

Bár minden nap történne egy babásodás, ha nem is itt mindig, (mert ennyien nem vagyunk) csak úgy a babanetes topikokon.

Anna! Gratula neked, kívánok minden jót az uh.-ra.

Judit! Én is kiváncsi volnék, hogy most akkor a spontánra indultok rá? És mi a franc az a kecskerutafű? És te milyen diétát nyomsz?
Amúgy Hédus hormon gyogyikat kap, pont hívott a doki, hogy talán megtalálta a neki megfeleőlőt, most váltottam ki. Remélem tavaszra megjánososodik, mert kicsit bizarr a sérója.

Réka! Az első spermavizsgálaton az én uram is fizetett, 7000-et, de az inszem előtt nem. Vagy ti akkor is? Nem írtad meg, hogy milyen kocsikát kapsz, vagy talán titok?

Roxal! Szar ügy, szerintem Vass doki sincs csütörtökön bent. Írj be még egy pár topikra, hátha sikerül.

Wish! kismama mackóőtöny? Kép Kép

Dia! Tényleg hihetetlen, hogy mindig egyszerre betegedtek le a Gigi családdal, hanyagoljátok egymást kissé. Mielőbbi gyógyulást Dominak is.

Gigi! Áruld el végre nekem a csoda fogyókúrád, vagy nem eszel egyáltalán? Én már ott tartok, hogy levágom a felesleget késsel. Kép

Póci drága! Mizujs veled?
vanda978

Sziasztok!
Ez nagyon durva, hogy nem lehet sehol azt a gyogyót megkapni!
Nekem a páromtól 10 e-t kértek spermavizsgálatnál, és nálam a második konzi 8000 volt.
ja és a spermavizsgálat ha 6 hónapon belüli, akkor elfogadja, meg nekem a hormonvizsgálatokat is elfogadta a novemberi, decemberit.

Ja tegnap közöltem apával a hírt, hogy az inszem előtt ott kell anyagot adni! De szerencsére jól viselte a hírt.

Ági28

Vanda,
csak az első spermavizsgáltért kell fizetni. Az inszemeket mindig a csajszik fizetik egyben az action után. Cakkum-pakk 40 rugó.

Réka,
hát itt a faluban nem nagyon van kismamaboltKép Mikor hétfőn kiderült, hogy mi van , gyorsan eljöttem szabira, mert bent most elég hajtás van, meg ma +kirándiulni+ kellett volna a kollégákkal Zalaegerszegre. Gondoltam, hogy jobb, ha kihagyom. van egy jó ki tavaszi gatyóm ami elég bő, majd holnap abban feszitek Dévainál. Egyébként tényleg babonából holnapig semmit nem akarok venni. Addig meg csak kibirom valahogyKép Én is melegitőben nyomom itthon, mint WishKép

Juditom,
Igen nézem a jurósportotKép Darázs gyerek k. ügyesen csinálta. Mi elsősorban a hokiban vagyunk érdekeltek. Hajrá finnek! El is gondolkodtam, hogy szabad-e most meccset néznem, mert majd kiesett belölem a gyerek úgy izgulta tegnapKép Ja, gratula a 3 évhez. Pironkodva árulom el, hogy mi nem hálóingben alszunk, és nem is melegitőalsőban.Kép

Roxal,
már biztos későn irok, de próbáld meg elérni a Jánosban, csütörtökön mindig ott van.

Gigi, Dia
Tessék befejezni ezt a szinkron betegeskedést!

Kagyló,
üdv a fedélzeten. Ha jól sejtem nektek eddig is lombikotok volt?

KépKép
inari

Holnap jön valaki reggel-délelőtt?

Kata mi van a kutyival?

Ja ezen a hülye notebookon nincs hosszú i, azért nem tudok helyesen irni.

KépKép
inari

Roxikám!!!KépKép
Van három DecámKépKépKép maradékban, pont ma gondolkoztam rajta, hgoy elvisszük a Kaáliba felajánlásra.
Ma este megyünk színházba a Nemzetibe, este 1/2-kor ott leszek! Ha még kell, szólj!!!Kép
anna

madaran

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: