Wish!
Annyira-annnyira drukkolok! Biztos nem Jucink szeme káprázott??

Egész nap Rád gondoltam! Jó, hogy sétáltatok egyet, én is ezt tettem ma ügyintézés közben.
Tudod, a Qupido is jó lehet, de én a múltkor kb. 20 nagyobb gyógyszertárat felhívtam és egyben sem volt, úgyhogy a Medilab-bal jobban jársz.
Inari!
Én örömujjongtam ám, nem idegeskedtem. Azt azért csak lehet, vagy neeem???!?
Én teljesen megértem az aggodalmaidat, nálam tegnap történt meg a pálfordulás (másfél hét után, pedig már UH-nk is volt). Zuram segített át a nehéz gondolatokon. Mostmár számolok, tervezek...stb. és úgysem lesz semmi gond!
A péntek kicsit messzinek tűnik még, de addig is lesz jeled, minimum annyi, hogy nem jön meg! Aztán pedig Pityesz meg fog erősíteni!
Timi!
Találtam okosságokat a neten, leginkább azt, hogy még szinte semmilyen tünetet nem kell várni.

Egyébként a hasam felfújódása kezd nagyon durva méreteket ölteni. Úgy képzeljétek el, hogy a normál állásból kb. 10-15 centivel kijjebb lesz a hasam evés után. Aztán lemegy. Már gondoltam, hogy lemérem körbe a hasam előtt és utána. Az előtte már megvolt, de azóta nem mert felpuffadni!

Lehet, hogy beijedt a kicsike...
Roxal!
Lehet, hogy eggyel bölcsebb Anyuci leszel? Remélem, azért nem fáj nagyon. Torkodra Strepsils, Mebucain, ágynyugalom és pikk-pakk rendbe jössz!
Enigma!
Köszi

Mostmár nem parázom annyit!
Már kezdem elhinni, hogy belémköltözött a kislányunk vagy a kisfiunk!
Hogy-hogy horror hét? Lehet, hogy rájuk is a melegfront hatott, mint Olira?
Gigi!
Oli is zizi? Ez a meleg... , de sajna nem tart soká', hét végére újra tél lesz.
Ági!
Üdv. itt!
Mivel sok a tüsződ, lehet, hogy nem lesz olyan drága a stimulálás, bár ez sok mindentől függ. A lányok már leírták a kérdéseidre a választ.
De - ahogy a Zuram fogalmazott ma reggel - Dévai mostanában formában van, mert nekünk is sikeres inszemünk volt nála! És elsőre, pedig fel voltunk készülve a több menetre! Szóval HAJRÁ!!
Vanda!
Minden gondolatom a baba körül? Mostmár igen. Eddig valami görcs nem engedett, de mostmár azt hiszem, hogy ez természetes...
Akkor most folytatjátok végülis rögtön? Mármint a 40 nap után? És ugye lombikkal? Azért éreztem a soraidban a bizakodást, úgyhogy ez megnyugtatott. Dottorunk meg fogja oldani!
Stellus!
Jó, hogy te is írsz azért néha! Látod, csak kérni kellett és máris ketten követünk a sárga sávban!
Csak példa volt a busz után futás, megmondom őszintén ritkán fordul elő, mert mostanság kicsit ellustultam és kocsival járok.
Mesélj magatokról! Hogy vagytok?
Póci!
Továbbra is drukkolok! Hogy állsz a húsevéssel?
Puszi mindenkinek:
réka