A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ann, ez nagyon jó!
Mindjárt itt van a következő péntek!
franci

Ann: ezek nagyon jó hírek!! :)
nagyon gyorsan el fog jönni a beültetés is! :D
Vendég

Így van, így van!! 7vége pihi, aztán már csak 4et kell dolgoznom:-)
ann74

Sziasztok,

mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat meg lett az eredménye :D
Minden a lehető legnagyobb rendben ment, EKG is előkerült (persze idegeskedtünk miatta reggel), én voltam a második és tanár úr csinálta a leszívást, ezt szerdán még nem tudta biztosra mondani úgy volt, hogy vagy Újvári vagy SZ, azért örülök, hogy megcsinálta és csak utána ment el.

az altatás megint a legjobbat hozta ki belőlem, ismét be voltam lőve és ahogy Ann is írta, megint mindenkinek arról áradoztam, hogy milyen jó volt a műtét és hogy milyen kedvesek bent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mindenki rajtam nevetett, hát ez van, jobb mintha borzasztóan éltem volna meg

8 petesejtet találtak, nagyon örülünk Nekik, küldöm a pozitív energiát feléjük, hogy szépen fejlődjenek és mindenki megtermékenyüljön
holnap hív K2 doktornő az eredményekkel délelőtt, nagyon várjuk a hívást, előljáróban annyit mondott nem biztos, hogy hétfő lesz a beültetés lehet hogy kedd de az is lehet, hogy szerda, attól függ, hogy hányan termékenyülnek meg és hogy hogyan fejlődnek mennyire lesznek erősek. Én tudom hogy szép egészséges erős kis manókat sikerült létrehozni :D :D
röviden ennyi
Zsuzska még infúzió alatt volt mikor eljöttünk, de jól van, neki is a bal oldala fájdogál ahogy nekem is. kaptunk rá fájdalom csillapítót, majd jön és mesél, de csupa jó hír van nála is

nyomom a folyadékot és a fehérjét,, vettünk sok túrót, meg tonhalat (több fehérje van benne mint a túróban) meg avocadot

Ann nagyon örülök, hogy pénteken beültetés lesz drukkolok nagyon, a turórudit ezúton is köszönöm, olyan jó volt, hogy bejöttetek hozzám Eszterrel, nagyon örültem Nektek, pont jókor voltatok ott, nem volt időm izgulni (csak egy kicsit) mert eltereltétek a figyelmemet

Ja igen, az aneszteziológusokat valami Micimackós sztorival ámítottam, miközben próbáltak megnyugtatni, mert nagyon izgatott voltam, mindenki nevetett a műtőben, utólag mesélte a műtős aszisztens, nekem csak nagyjából rémlik, teljesen lüke vagyok ilyen helyzetekben átmegyek magam is gyerekbe.

Béku, szívesen hazaviszünk majd a kórházból benneteket, szóljál nyugodtan tényleg szívesen ne hívjatok ezért taxit

Andi, a cicás sztorit most olvastam :cry: :cry: :cry: szegény kis pára, de nagyon szép tőled, hogy megpróbáltad értesíteni a gazdiját. nekem is elveszett egyszer a cicám és örültem volna ha valaki szól, mert nagyon sokáig kerestük és vártunk h hazatér, sajna nem tért haza soha

Zsu, nagyon jó, hogy így döntöttél, hogy elmész a konzultációra, majd megmondják h mit kell megcsináltatni és utána nekirugaszkodsz újult erővel, olyan szomorúnak és elkeseredettnek éreztelek a elkevert lelet miatt (amit megértek mert engem is nagyon bosszantana) ezért azt gondoltam, keresek Neked valamit ami segíthet. Nekem van egy igazi, mindig nálam van, nem adom oda senkinek. Ezt Neked küldöm
Kép

A Zöld jáde nagyon sok mindenre jó, csak néhány dolgot ragadok ki: "Mentálisan megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét.
A szerelem és a harmónia köve is, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. Erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál." Ha van kedved olvass utána.
pannik
Budapest

Pannik: de aranyos vagy!!! :)
még azért az messzebb van,de nagyon köszönöm a felajánlást! :D

Nagyon jó híreket hoztál,gratulálok!!!! :D :D :D :D

8 petesejt az tökéletes!! Nekem csak feleannyi volt ;) :D
Vendég

Sziasztok!!!!

Megjöttem Én is!!!!
Most csak rövid leszek,mert hulla vagyok!!!
Mindenkinek köszönöm a drukkokat,nálunk is meghozta a hatását!!!

Nálunk is minden rendben volt,12 petesejtet sikerült produkálni,úgy,hogy szuperek voltunk!!!!
Holnap reggel hívnak,hogy hány termékenyült meg,nagyon remélem,hogy az összesnek sikerül a randi.Én nem voltam olyan szerencsés mind Pannik,Nekem 2 órán át tolták az infúziót mivel,hogy sok-sok tüszőt szívtak le,egész pontosan 20 darabot.Sajnos ezért nagy esély van a túlstimunak,kaptam is kétféle gyógyszert amit 4 napig kell szedjek.Még nem tudjuk,hogy mikor lesz pontosan hétfőn vagy szerdán a beültetés.Azon kívül,hogy hányingerem van és még mindig fáj a pocakom összességében minden jól sikerült.Nagyon bizakodunk!!!!

Eszter,Ann:
Nagyon-nagyon köszönöm a látogatást!!!!

Most csak ennyi,később még jövök,csak egy picikét összekaparom magam!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: Neked is hatalmas gratula!!!! :D :D :D
Látod,mondtam én,hogy minden tökéletesen fog menni!!! :)

Igyál jó sokat,és nem lesz semmi gond! :)

Nagyon várom majd a reggeli híreket is,itt fogok tobzódni a gép előtt :D :D :D :D :D
Vendég

Zsuzska, nekem is fájdogál és hazafelé hányinger is volt, és egy picit vérzek is. Gyógyszert én is kaptam, kettőt Metipred és Doxiciklin az egyik antibiotikum a másik gyulladásgátló a leszívás miatti szurkák miatt kaptuk. Nyugi minden rendben lesz, 4 litert minimum nyomjál be, ha azt mondta SZ h lesz beültetés akkor az szuper jó, akkor nem vészes a túlstimu. a mellettem fekvő lánynak annyira vészes a túlstimu, hogy nem is lesz beültetés lefagyasztják és sajna csak 2 petécske lett. mi szerencsések vagyunk ennek örülni kell.
most én is pihenek egy kicsit álmos vagyok, később leszek

Béku, ez csak természetes, nagyon szívesen segítünk, nem baj, ha odább van, de jó ha tudja az ember, hogy az egyes problémákra milyen megoldások kínálkoznak. Azért írtam, hogy tudd, számíthatsz ránk, nagyon szívesen, aztán majd eldöntitek és ha éltek vele akkor szóltok :wink:
pannik
Budapest

Pannik: köszi :)

nekem is ezek a bogyók voltak,az antibiotikumot ki se váltottam legutóbb,mert az előzőből is volt még. :D
de szerencsére ezeket is csak 4 napig kell (?) emlékeim szerint szedni :)

ajánlom még a törökmogyorót is a fehérjetartalma miatt,illetve a gombát,aki szereti :)
én juhtúróztam is sokat :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ezt most találtam az origo-n, egyből rátok gondoltam:

http://www.origo.hu/egeszseg/20110302-d ... ellen.html

Majd visszaolvasok, aztán jövök

üdv kispatak
Vendég

Pannik, Zsuzska nagyon szép eredmények!!! Zsuzska, igyál tényleg rengeteget.
Én nem tudom mi van velem, kész hulla vagyok. 2-5ig aludtam. És még most is hulla vagyok....
ann74

Sziasztok

Pannik, szuper a 8 petike! :D Drukk, hogy reggelre mindegyik megtermékenyüljön! :arrow: :arrow: :arrow:
Köszönöm a zöld jade-kat, már sokat olvastam róla és majd szeretnék venni én is. Tényleg nagyon elkeseredtem, de aztán 1-et aludtam rá és átgondoltam a dolgokat, most már jobb színben látom a jövőnket! :lol:

Zsuzska, Neked is nagyon gratulálok és kívánom, hogy mindnek sikerüljön a randi!

Pihenjetek és igyatok sokat, egyetek rengetek fehérjét. Tonhalat én is rengeteget nyomattam.
Vendég

Ann, az nagyon jó, hogy van domináns tüszid, mert ha nem lenne, akkor nem lehetne beülti sem. Szóval nagyon is sokat érsz vele, és szerintem azért tüszőrepi után 36 órával, érdemes rádolgozni! :wink:
Vendég

Zsu, örülök, hogy már más színben látod a világot.
Hová lett a vonalzód? így nem látom mikor van a konzultáció? jövő héten ugye?

Ann, egy jó alvás sokat tud segíteni, remélem feltöltődsz és kipihened ezt az hullaságot holnapra

A férjem holnap Szlovákiába megy Agolutinért. Eszter tanácsára nem vettük meg itthon, mert kint sokkal olcsóbb. Képzeljétek azt mondták a bmc-ben hogy Ő is simán beadhatja, nem kell ügyeletre menni. Meg is mutatták neki, hogy hogyan kell. Holnap még elmegyünk az ügyeletre hogy még egyszer megnézze (meg nincs ilyen tűnk sem itthon) aztán utána Ő fogja adni.
pannik
Budapest

Vendég

Jaj, ezt ismerem, sokszor emlegetjük a barátnőimmel :lol: :lol: :lol:
annnnnyira édes, és ahogy fogalmaz kedvencem a legrejtekesebb bokrot választották
meg mindegy az nekem csak a Tomi legyen az, tündéri

köszi Béku
pannik
Budapest

Pannik: jujj,én nem ismertem,de valami tüneményes!!!! :D :D :D
Vendég

képzeljétek,újabb felvonás van az itteni postásokkal...

párom meglepi csomagot várt erre a címre,majd még tegnap bement a postára,ahova ilyenkor leadják,ha nem vesszük át,mindezt úgy,hogy minden nap itthon vagyok.....

és a lényeg,hogy állítólag járt is erre a postás,de még egy értesítést se hagyott,azaz kamuzik megint...
Múltkor párom megkérte,hogy csengessen be,ha hoz valamit,mert én itthon vagyok,és akkor 1 alkalommal képes is volt rá a befenyítés után.

erre most este mondják páromnak,hogy már átküldték a kerület másik végében lévő postára (az okát nem értem),és ott még 10 napig átvehető...

Odatelefonált,hogy akkor menne érte,erre kiderül,hogy tegnap estig még az itteniben is átvehette volna... :?

Most a 2. postán kapott egy számot,ahol hétfőn kérvényezheti az újra postázást...
Most már írásban panaszt tett,és szintén írásban kérte erre a választ...
Vendég

Mekkora, paraszt postásotok van. hát nem azért fizetik, hogy elvégezze a dolgát? milyen emberek vannak.

nekem meg ma érkezett meg a hatósági orvosi igazolás, hogy ingyenes intézhessem a papírjaimat. Milyen jó h pont ma, így szépen érte tudott menni a férjem mert ugye nem dolgoztunk, tök jól alakult
pannik
Budapest

sziasztok!
gyors kérdésem lenne:

lehet inszem előtt, a 8. napon fürödni? Nagyon vágyom a mártózásra...de ha nem tenne jót, akkor nem...

Pannik,Zsuzska, hétfőn ottlesztek akkor a bmcben? Ki jön még akkor?

Drukk nektek a randihoz!!!
Vendég

Pannik: no,akkor ez nagyon szerencsésen jött ki Nektek!! :)

Igen,paraszt a postás,1 éve hozza-viszi a pénzünket az elműtől,és nem képes becsengetni,és odaadni,átvenni meg nehézkes,mert bár nővérem fizette,nagymamám nevén volt,aki 2 éve elment...

addig se nagyim vette át,hisz nem tudott kimenni a kapuig a fájós lábával!
úgyhogy szivatás beindult,de szerintem zsebre vágta a pénzt...

Ja,és mint megtudtam,miután párom hazaért,hogy nőnapra szánt nekem valami meglepetést :(
most ezen szomorkodik,hogy nem érkezik meg addig :)
Nem is kaptam még virágon kívül mást nőnapra :D
Vendég

Kahlan: hát erre nem tudom a választ...
de ha előtte vagy,miért ne lehetne?

a meleg vizes fürdő onnantól nem ajánlott,ha baba van a pocakban ;)
Vendég

Kahlan, nem tudok választ adni, én beültetés előtt mindig fürödtem, csak utána váltottam zuhanyra... de az nem ugyanaz, a többiek biztosan jobban tudják

holnap derül ki, hogy mikor megyünk a bmc-be, Te mész hétfőn?
pannik
Budapest

Köszi!!! Azon gondolkodom, hogy elvileg tüszőcskéimnek nem árt a forróvíz...
Igen, megyek hétfőn :D
Vendég

Hahó!

Hát próbáltam végig olvasni, több kevesebb sikerrel.

Szorítok Pannik, Zsuzska. Nem kevésbé Ann és Csucsu!

Ann: tényleg sikerülthet még egy kis matiszolás is segíthet. Aranyér elmulóban? Amit én használtam és proctológus adta: Doxiproct kenőcs, ill. speci kup és tabletta visszérre(ennek nevét nem tudom, de nagyon drága) Más kérdés, hogy ilyen állapotban mit lehet szedni és mit nem. Ezek vény nélkül kaphatók, csak sok pénz kell rá! EP számla segíthet, mint mindig.

Csucsu: én remélem, hogy van ott még valaki! Mikor derül ki végleg? Reménykedj!

Ahogy Zsu te se add fel soha. Sajnálom az extra cytologiát. Nekem is esedékes lassan, és hála az égnek itt csak a soromat kell kivárni szeretett M dokkernál, időpont nincs, és ingyé van.

Breki: bizony Vicky (friss jogsival!) nagyon jól irta, hogy csak taxiban nem kell babaülés. Amugy másképp tilos nélküle.

Pólya: nem mondom, hogy kell, de nem tudom, mit tettem volna nélküle. Egy pici gyereket megfogni, sokkal könnyebb! No és melegen is tartja, persze aki nyáron szül?

Hamar következő baba: erről tudnék litániát irni, mi van a kerti laknál, de lehet Kubu is irna róla. Én magam 100x meggondolnám. Talán Vicky is tud tanácsot adni, milyen is egy 1 éves gyermek minden napja. Mellé milyen lenne még egy picike?

Uzs. szülészet: nagyon jó a kép, sok féleképp lehet vajudni. De van ott egy nagyon klassz szülőágy - szerintem a kitolás időszakát ott kell elképzelni és lehet 1-2 infuzió is fog mellette lenni. De nem kell félni, csak a mama-baba érdeke lehet.

Papás szülés: ezt mindenki maga tudja. Velem soha sem volt senki, még vizsgálaton se, nem is türtem volna ott meg senkit a személyzeten kivül - és szülőágyon vajudtam 2 órát az infuziók, és sürű vizsgálatok társaságában miközben tudtam, hogy ki kell birni, hisz gyerek oxi hiányban volt.

Szül. felkészítő: ez nagyon hasznos dolog. Nagyon jó lett volna régen, de lehet szülni nélküle is - én is igy tettem. Ja a szülőszobát már láttam korábban - amikor én ott születtem - csecsemőként. De vettem volna hasznát, ha lett volna. Amugy van olyan kórház vidéken, ahol ezt jó pénzért tartják, havi 10 ezer.

Babafotel: hasznos dolog, lehet ide-oda rakni a lakásban. Nem tudom, egy babahordozó többet - vagy kevesebbet tud.

Tejfejés: sokféleképp lehet szerkentyűkkel vagy nélküle, dea kézzel fejés is lehet eredményes, mert masszírozni előtte ugy is kézzel kell. Csak az kell, aki megtanítja. Jó csecsemős nővér vagy védőnő még a kórházban. Tudjátok nekem mikor tették? Éjjel, mert akkor volt olyan szolgálatban, aki ezt nagyon támogatta.

Andi: nagyon szép a kocsi, ez már mindent tud. Ha vennék, én is valami hasonlót vennék, praktikus. Mennyire szereted a cicusokat! Hát nem semmi képek voltak multkor, ja is Miezánál is a kutyik! Valaki tud róluk?

Kubu: szép lehet álmaid háza ahogy leírod, a környék is. Egy nem: onnan bejárni! Na azt el lehet felejteni. Szerintem Woody ir neked tapasztalatot milyen is Budakeszin át a városba és gondolom vissza. Nem könnyű nekem se onnan a hegyeken tulról tanítási időben, van dugó. Egy segít ott, a kötöttpályás villamos.

Eszter: milyen volt a heted a dokkereknél? Valami eredmény?

Na itt a hétvége, jó pihenést

üdv kispatak
Vendég

De jó, hogy kicsit aktiválódtatok délutánra lányok.Olyan furi volt, hogy olyan csend volt.
Beadtam a szurit. Nagyon durva volt, de ugye mivel ebben a ciklusban nem volt semmi szurim, képzeljétek totál kiment a fejünkből,m abszolút nem koncetnráltunk rá hogy majd be kell adni. Csak vacsi közben ugrott be egyszer, akkor utána már figyeltünk rá ne felejtsük el.
Remélem mai punkciós csajok jól vagytok. Zsuzska hogy van a hasad? Jó sok volt az a 12. Ahhoz képest hogy mindig azt mondtad hogy le vagy maradva.:-)) Látod soha nincs olyan hogy le van maradva az ember.

Kispatak köszi, úgy tűnik alakulok. Most estére még ettem az olivaolajos, balzsamecetes salit, remélem holnap még jobb lesz. Sz is ajánlott egy krémet, azt mondta amit most használok azt beülti után inkább ne használjam. Azt mondta matiszolni lehet, miért is ne? Aztán vigyorgott. Még mindig hiszek a csodákban. Meghát remélem utána egy jó darabig tiltva lesz:-) Vasárnaptól meg már nyomhatom a pdugót, úgyhogy sztem utána nem biztos hogy túl jó lenne az együttlét, gyogyóval együtt.
ann74

Pannik, Zsuzska ti milyen kajákat készítetek beüli után? Ugye nálunk akkor pont a 4 napos ünnep jön majd beülti után. Ki szeretném gondolni, mikor mit készítsen a párom, vagy mit készítsünk elő. De egyelőre fogalmam sincs. IRhez is jó legyen, párom is meg tudja csinálni...
ann74

Ann, IR-hez nem értek, azt nem tudom mi :shock:, de én könnyű light-os kajákat szoktam készíttetni figyelve a sok fehérjére. De fagyasztottnál ha jól tudom nem kell a túrót nyomni, de szerintem az étrend fontos.
Néhány példa amiket eddig is és most is előnyben részesítettem:
- natur csirkemell hirtelen sütve serpenyőben (sok benne a fehérje) salátával (vegyes salit szoktunk készíteni olivaolajjal, kevés zöld fűszerrel, kakukkfű teljességgel kizárva mert azt olvastam meddőséget okoz az nem hiányzik),
-aztán krémlevesek, brokkoli, cukkíni, fohagyma krémlevcsi szigorúan tejszínnel sűrítve és lehetőleg magvakkal tálalva esetleg egy kis pirítós hozzá sajttal
- juj a kedvencem a cápaharcsa filé (pollak) sütőben elkészítve olivaolajjal, kevés fűszerrel, mozzarellával, lehet nagyon diétásan barna rizzsel enni vagy sima rizzsel
- aztán főzelékek, krumpli, zöldbab szintén tejszínnel és egy kis hagymával
- aztán krémek, avokádó krém, padlizsán krém, kőrözött, tonhalkrém
- tésztafélék, spenótos tészta, carbonara (túróval bolondítva), esetleg bolognai pulyka darált húsból, szigorúan durum tésztából
ha még érdekel priviben írok azt hiszem így is sok lett az ételekből :) :) :)
- aztán a jó kis húsleves azt ki hagyjam csirkéből szoktuk ilyenkor, ja és a borscs (céklaleves) isteni és nagyon egészséges a cékla és sok zöldség miatt

leállok mert éhes lettem
pannik
Budapest

Kispatak: ezért írtam,hogy tisztában vagyok vele,milyen nehéz lehet 2 babával hamar egymás után,de sokan bírták csinálni,többek közt édesanyám..

nővérem 1 év 4 hónappal született előttem,húgom meg 2 évvel utánam.

az endometriózisom nem fog hagyni sok választást,már így is nagyon nehezen voltam stimulálható,és 28 évesen már kimerülő petefészkekkel lenni nem egy álom!!

szóval addig gyártom le a babákat,amíg a Jóisten engedi...
utána úgyse lehet több....
Vendég

Kahlan holnap majd írom, hogy mi mikor megyünk bmc-be, lehet találkozunk lehet nem. De most ne a gólyás kitűző legyen a jel :-D megírom Neked a nevem, hogy tudjál keresni név szerint Irénke ismer, elég neki szólni és segíteni fog hogy megtalálj

Szerintem előtte még fürödhetsz kádban én még egy nagy adag holt tengeri sót is tennék a fürdő vízbe, az a női szerveknek nagyon jó kineziológus szerint, hetente 2 vagy 3 alkalommal tanácsos elidőzni olyan fürdő vízben amiben bőven van holttengeri fürdősó, nagyon jól tud esni és még a bőrnek is jó (az enyémnek legalábbis jó)

3,5 liter folyadék teljesítve eddig talán még egy fél lecsúszik
pannik
Budapest

Béku, mi az az endometriózis? annyit hallottam már róla de nem tudom mi az, a méhben valami elváltozás?
Szerintem igazad van, nem az a nehézség ha kettő gyermek van hanem az ha egy sincs ez az én gondolatom, abszolút készen lennék rá, hogy kettő babával töltsem a mindennapjaimat, boldogan panasz nélkül tenném élvezném minden kihívását, minden nehézségét, megszenvedtem már érte remélem a Jóisten megadja ezt a csodát.
Hajrá Béku, Maja után jöhet a tesó :)
Mi az a petefészek kimerülés? nem termel több petét a petefészek?
pannik
Budapest

Sziasztok Lányok!!

Jajj de jó ilyen hírekre jönni... Hú...nemrég értünk haza, fáradt vagyok picinyt.... :shock:
Szóval ügyesek voltatok PETEGYÁROSOK!!! :) Drukkolok, hogy minél több termékenyüljön meg és a legkobb minőségű embrikék legyenek!!!! :)
Holnap ha megvannak a számok gyeretek lécci délelőtt, tűkön fogunk ülni szerintem!! :)

Eszterkém: sikerült utána jobban lenni???? Remélem!!!! :wink: :wink: :wink:

Béku: miért kérdezed a miómát??? Nekem van amúgy, mi érdekelne pontosan??? ... :shock: :shock:

Kispatak: Igen nagyon szeretem az állatokat, persze főleg a cicusokat.... :wink:
Képzeld még nem is mondtam mi történt nálunk.. meghalt az összes orchideám sajna!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig már tudod, a virágzásukat vártam tavaszra!!!.... Még a festéskor fázhattak meg, mikor szellőztetni kellett elég sokat.... és kampó lett mind... szívem szakad értük, ... de menthetetlenek sajna..... volt pár fióka, azokat leszedttem.... és azokkal most még próbálkozom, hátha sikerül valamit kihozni belőlük ..... hátha....de leadtam már a rendelést Rajónak, hogy pótoljuk majd őket, ha valamilyen alkalom lesz, ez jusson majd eszibe :wink:

Ann: örülök, hogy hamarosan meglesz a Te beültid is!!!! :) Kaja??? Hát IR-kompatibilis-túrós palacsinta...zöldségleves, juhtúróval töltött csirkemellfilé, túróstészta (durumtésztával), körözött-tk. kenyérrel (vacsira).... spagetti (durumtésztával).... hirtelen első körben ezek jutottak eszembe...de szinte csak a fantázia szabhat határt :)... :wink: :wink: :wink: :wink:

Amúgy itthon van a bébi-pihenőszék!!!!! :) Én persze nem bírtam volna elhozni a metrón, úgyhogy tesóm még jó hogy jött velem, aztán Tőlük Rajó hozta utánam.... :) Nagyon jó állapotban van, tényleg szép, mint a képen :)
Rajó ment ugye érte anyuékhoz érte ... szerintetek anyámék macskája hol tanyázott, mikor belépett Rajó???? :shock: :shock: :shock: :shock:

Találkoztam ma egy nagyon kedves lánnyal babaruha ügyben, leboltoltunk már képek alapján pár cuccot és még hozott másokat is... ócsóért, meseszépeket ... gondolhatjátok....lassan megtellik Iza gardérobéja..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Pannik, oké:-) Pacmenes pólóban leszek, színes figurák vannak rajta, a fülemben meg rózsaszín fánk fülbevaló.:-))))

Bocsánat, de nem vagyok benne biztos, hogy melyik nővérke az Irénke...Két tippem van, de azok közül bárki lehet...

Mindegy, találkozunk:-)
Vendég

Béku
Van kép a kabátról? Kismama?
A taxiba kérhettek babaülést, ha azzal mentek haza, a főnök is szokta kérni az asszisztensétől, hogy úgy rendeljen kocsit, ha viszi magával a lurkót külföldre.

Mia
Már csak 3 nap a pozitív tesztig és te is vehetsz felsőt :)

Andi
Én veszek egy elektromos szívót, egészségpénztártól visszakapom a pénzt és akkor már nem kell rohangálni, ha szükség lesz rá. Vettem Anyák Lapját a kupon miatt :)
/Reggel meg annyira olvasgattam a villamoson, hogy elfelejtettem leszállni :)/
Jövő héten megnézem ezt a kismamafelsőt is. Nem lesz autónk, így mászkálhatok sokat BKV-val, majd megyek beszerző körútra.
Kezdek eléggé lazítani az IR diétán…
Nem baj, lassan úgyis jön a következő terheléses, akkor meglátom, baj van-e.

Franci
Biztos nem lesz gond a cisztából…

Kubu
Relax, ne hajtsd túl magad!!!!!
Hát a XX. kerületbe nem megyek el turizni :)
Nálunk már minden rendben, anyámat leszámítva, depressziós, meg szerintem iszik és napi kétszer a nyakamba zúdítja azzal, hogy nem akar engem terhelni, még szerencse!
Zsámbék nagyon szép hely!

Ann
Már csak 1 hét a beülti, de jó!!!
Próbálj meg sokat pihenni, biztos kimerített a sok izgulás.

pannik
Várjuk holnap is a jó híreket :)
Elkészült minden iratod?

zsuzska
12 petesejt, nem semmi!
Remélem nem less túlstimu.

Nálunk lehet van haladás név ügyben, ha már mindenképpen magyar név kell, akkor Csongor vagy Hunor, a Csongor jobb lenne, mert olyan, mint a Zsombor, csak az nem megy a vezetéknévhez és azt jelenti, hogy sólyom. Férj neve meg fehér sólymot jelent.
A Nimród is tetszik, amit Juditék választottak, csak anyós vadászkutyáját úgy hívták.
Mindenki stresszel, hogy milyen nagy a hasam…
Ma terhestornán is azt hitte egy csaj, mindjárt szülök…
Barátnőm meg azon akadt ki, hogy fél9-kor értem haza, mikor hívott és egész hetes munka után még minek megyek este tornázni…
Na keresek pocakfotót, szerintetek is túl nagy? Nem mintha tudnék vele mit csinálni :)
Kép

Kép Kép
estrella22

Andi: nagyon örülök a szerzeményeidnek!!! :D :D :D
majd fotókat mellékelj ;)

ma én is taroltam baba-cucc ügyben... :roll:
Össze is számoltam,mennyit spóroltunk eddig azon,hogy használtan vettük meg ezeket a csodaszép dolgokat (+ajándékok jártak velük,stb..)

A miómát azért kérdezem,mert a Genesis-ben még 19-én mondta a szonográfus,hogy miómát lát a méhemben...

nem fejtette ki,hogy pontosan hol,és ez lehet-e akadálya bárminek,és azt se tudom,említsem-e a dokimnak...
Vendég

:D :D :D :D Mi az a Pacmen? bocsánat ha butát kérdezek.:oops: :oops: Irénke a legtündéribb arc a recin. De mindegy a fülbevalót csak kiszúrom. Én ha megyek akkor térdig érő fekete csizma, sötét kék sapka (kollégák szerint manósapka :) ) kék kesztyű és ha már levettem őket akkor lesz mellettem egy nagyon magas ember U2 sapkában, de jó hogy eszembe jutott, ez a biztos pont a U2 sapka az nem marad itthon az fix :lol: :lol: :lol:

Andikám, de szupi, hogy megvan a pihenőszék és a babáruhás kapcsolat is jól hangzik, ügyesek vagytok szépen halad a beszerzés Izácskának
pannik
Budapest

Estrella: csodaszép pocak,és szerintem nem 9. hónapos!!! :)
kabátka nem olyan nagy szám,az is használt,majd küldök egy képecskét :) babakabát,nem kismamának való,nekem arra már nem lesz szükségem szerencsére ;)

Ja,köszi a taxis tippet,azóta megoldódott!! ;)
már van hordozóm,úgyhogy bárki visz is majd haza,a babácska már abban fog pihenni hazafelé :D

teljesen egyszerűt vettem,mert túl sokat nem fogjuk használni,és a babakocsihoz is lesz majd,de azt később vesszük csak meg :D

úgy irigyellek a torna miatt...
jövő héten (ill. a vizsgálatok miatt talán utána) összekapom magam,és elkotródok most már én is tornázni valahova,mert nagyon szégyellem a tunyulásomat :? :shock:
Vendég

Estrella, gyönyörű szép a pocakod, méret ügyileg nem tudok mit mondani, nincs viszonyítási alapom, de hogy szép az biztos :) hát nem vagy semmi, hogy elmész tornázni még munka után késő estig, de ha jól esik akkor miért ne???
Irataim még nincsenek meg, vártam hátha visszaküldi egy jó ember, de a beültetés és sikeres eredmény hirdetés után nekirugaszkodok és beszerzem mindet
pannik
Budapest

Petegyárosoknak gratulálok.

Kis korkülönbség: én sem tudnám vállalni, hogy még egy gyerek legyen ilyen hamar. Nem is így terveztük. Van a másik fórumunkon egy csaj, akinél 15 hónap van a két gyerek között ha jól emlékszem. Most kezd neki kicsit könnyebb lenni, hogy a kicsi is már 1 éves. De eddig elég nehéz volt és még mindig vannak nehezebb időszakok pl. fogzás. Szegénynek a férje messze dolgozik, szóval még segítsége sem nagyon van, csak a nagyszülők néha. Jól meg kell gondolni az biztos. Én a régi osztálytársnőimből kiindulva úgy látom hogy a 3-4 év korkülönbség az ideális nekünk. Azt szeretném, ha a kicsi is megkapná majd azt a figyelmet és szeretetet, amit Barbusnak is meg tudtam adni. Szóval amíg Barbus oviban lesz, addig csak egy gyerekkel kell foglalkoznom, utána meg jön haza apa is. Talán így könnyebb lesz. Meg pénzileg sem tudnánk most megoldani, hogy még maradni tudjak itthon.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik: hát igen,a petefészek kimerülés azzal jár,hogy nagyon nehéz stimulálni,így is elsőre 4,másodjára csak 3 petesejtem lett úgy,hogy 4 adag Merionalokat szúrtam...

Nyáron a szobatársamnak fél adagokat kellett szúrni,és azzal is túlstimulálták :?
Hozzá képest a 4x-es adag durva :shock:

Nehéz lenne az endometriózist meghatároznom,de itt elolvashatod a precízebb megfogalmazást:

http://www.endometriozis.hu/mmiaz.php

Egyetértek,Maja után majd jöhet a kistesó,amint regenerálódott a szervezetem! ;)
Lebeszélni úgyse fogom hagyni magam,és mint tudjuk,nekem nem 2 perc lesz teherbeesni,így jó hamar bele kell majd vágni,hogy legyen rá esély,és idő :)
Vendég

Estrella, van hogy nekem is azt mondják nagy... hát ez van.... én nem stresszelek rajta, főleg hogy az enyém "úgy előrefele nő" persze, hogy nagynak látszik... :lol: :lol: :lol:
Ez egy tök friss, párperces :)
Kép

Béku: Nekem már a stimuk előtt megvolt a mióma, már a bmc előtt, akkor 1 centis volt.... a stimukkor csak néha mondták hogy ottvan... de mindig mondták, hogy "jó helyen" így nem gáz.... most terhesség alatt viszont nő a gyerekkel együtt... :shock: :shock: :shock: Most legutóbb nem is kérdeztem mennyi... de 1-gyel előtte valami 4 egész valamennyi centis volt. Zoli azt mondta, majd szülés után 1 évvel kéne vele csinálni valamit, még a 2 gyerek előtt..... Hát addig majd igyekszem avivával meg más kuruzslással hatni rá, hátha úgy járok mint Ann, hogy nem kell mégse műtét.... :shock: :shock: Ha viszont nem, akkor muszáj lesz úgyis.... :shock:
Amúgy szerintem, amennyire ebbe a mióma témába beleástam magam, függ a mérettől és az elhelyezkedésől, hogy mi legyen a sorsa... :wink:

andrea-1

Lányok, emlegettetek fórum talit, az mikor szokott lenni?
Olyan nagyon kíváncsi lennék már élőben is mindannyiótokra :-D lassan itt a tavasz és nyílnak majd a kiülős teraszos kellemes helyek....
Közös Állatkertről is volt szó oda én is jönnék ha azt szervezi valaki
pannik
Budapest

estrella: Nekem ilyen volt a pocakom a 25. héten. Szerinted? Szerintem a tiéd sem nagyobb.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Hát ez az endometriózis nagyon komoly dolognak hangzik, ez borzasztó lehet, akinek ilyen van, nagyon sajnálom Béku de micsoda boldogság, hogy ezekkel a problémákkal is ott van Maja a pocakodban. Ez egy csodálatos dolog.
pannik
Budapest

Állatkert tőlünk is mehet, csak ne hónap végén. Akkorra elfogy a segély. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: jaja,én is úgy gondolom,hogy függ az elhelyezkedésétől,hogy mi lesz a sorsa,de bizakodó vagyok ;) :D

jó a pocakos kép :D

itt egy kép,zuram találta,elsősorban Neked,de talán másnak is tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sajna a többit még kicsinyítenem kell,amihez lusta vagyok estére:

Kép
Vendég

Béku :) a kép minden eleme nyerő nálunk: a rohamosztagosok, a nagyúr és az a csodálatos nedűűűűűűű is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Pannik: ahogy írod,ez nagy áldás :D
még kívánni is alig merem,hogy ez a csoda még egyszer sikerüljön :)
Vendég

No,ez a holnap reggeli csodás híreké!!!
+ Eszteré ;)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: