Sziasztok,
mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat meg lett az eredménye
Minden a lehető legnagyobb rendben ment, EKG is előkerült (persze idegeskedtünk miatta reggel), én voltam a második és tanár úr csinálta a leszívást, ezt szerdán még nem tudta biztosra mondani úgy volt, hogy vagy Újvári vagy SZ, azért örülök, hogy megcsinálta és csak utána ment el.
az altatás megint a legjobbat hozta ki belőlem, ismét be voltam lőve és ahogy Ann is írta, megint mindenkinek arról áradoztam, hogy milyen jó volt a műtét és hogy milyen kedvesek bent

mindenki rajtam nevetett, hát ez van, jobb mintha borzasztóan éltem volna meg
8 petesejtet találtak, nagyon örülünk Nekik, küldöm a pozitív energiát feléjük, hogy szépen fejlődjenek és mindenki megtermékenyüljön
holnap hív K2 doktornő az eredményekkel délelőtt, nagyon várjuk a hívást, előljáróban annyit mondott nem biztos, hogy hétfő lesz a beültetés lehet hogy kedd de az is lehet, hogy szerda, attól függ, hogy hányan termékenyülnek meg és hogy hogyan fejlődnek mennyire lesznek erősek. Én tudom hogy szép egészséges erős kis manókat sikerült létrehozni
röviden ennyi
Zsuzska még infúzió alatt volt mikor eljöttünk, de jól van, neki is a bal oldala fájdogál ahogy nekem is. kaptunk rá fájdalom csillapítót, majd jön és mesél, de csupa jó hír van nála is
nyomom a folyadékot és a fehérjét,, vettünk sok túrót, meg tonhalat (több fehérje van benne mint a túróban) meg avocadot
Ann nagyon örülök, hogy pénteken beültetés lesz drukkolok nagyon, a turórudit ezúton is köszönöm, olyan jó volt, hogy bejöttetek hozzám Eszterrel, nagyon örültem Nektek, pont jókor voltatok ott, nem volt időm izgulni (csak egy kicsit) mert eltereltétek a figyelmemet
Ja igen, az aneszteziológusokat valami Micimackós sztorival ámítottam, miközben próbáltak megnyugtatni, mert nagyon izgatott voltam, mindenki nevetett a műtőben, utólag mesélte a műtős aszisztens, nekem csak nagyjából rémlik, teljesen lüke vagyok ilyen helyzetekben átmegyek magam is gyerekbe.
Béku, szívesen hazaviszünk majd a kórházból benneteket, szóljál nyugodtan tényleg szívesen ne hívjatok ezért taxit
Andi, a cicás sztorit most olvastam

szegény kis pára, de nagyon szép tőled, hogy megpróbáltad értesíteni a gazdiját. nekem is elveszett egyszer a cicám és örültem volna ha valaki szól, mert nagyon sokáig kerestük és vártunk h hazatér, sajna nem tért haza soha
Zsu, nagyon jó, hogy így döntöttél, hogy elmész a konzultációra, majd megmondják h mit kell megcsináltatni és utána nekirugaszkodsz újult erővel, olyan szomorúnak és elkeseredettnek éreztelek a elkevert lelet miatt (amit megértek mert engem is nagyon bosszantana) ezért azt gondoltam, keresek Neked valamit ami segíthet. Nekem van egy igazi, mindig nálam van, nem adom oda senkinek. Ezt Neked küldöm
A Zöld jáde nagyon sok mindenre jó, csak néhány dolgot ragadok ki: "Mentálisan megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét.
A szerelem és a harmónia köve is, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. Erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál." Ha van kedved olvass utána.