A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Andi, a férjem nem tudta eldönteni bejön e majd a szülésre. Megbeszéltük, majd ahogy az élet hozza.
Utána mindenkit rábeszélt hogy menjen be. :)
Azt mondta nem is látott semmit. Ha olyan volt engem nézett és kész.
Bár én lehet rosszabb látvány voltam.
franci

Csucsu, hátfőig még bármi lehet! Nagyon szorítok!

Zsuzska, Pannik, drukk holnapra! :arrow: :arrow: :arrow:

Úgy döntöttem, hogy elmegyek a megbeszélésre a drnőhöz jövőhéten, és ha nagyon kell az a 3 hiányzó lelet, akkor megyek csak vissza a hematológiára. Ezen nem fogom magam felidegesíteni. Vasat meg úgyis néznek a bmc-ben is. Szerintem a vérvizsgálatokat újra meg kell csináltatni.
A rákszűréssel is jól megszívtam, mert gondoltam addig megcsináltatom tb-re, hát április 18-ra kaptam időpontot, és még plusz 3.-4 hét mire kiküldik, úgyhogy ezt is buktam, fizethetek 10ezret ezért is.

Az apásszüléshez: én még úgy gondolom, hogy ezt egyedül fogom csinálni, nem szeretném, hogy bent legyen a férjem, bár még nem beszéltünk róla, de ha nagyon akar, akkor nem fogom megtiltani. Ahogy ismerem őt, lehet, hogy nem lenne olyan jó élmény neki, pár pillanatra rá úgyis bejöhet, szerintem. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Franci: Tüneményes kis "kóbój" (ahogy gyerekkorunkban mondtuk) az 5 évesed!!!! :) Tényleg Vele is ugyanez volt, hogy az elején ilyen ramazuri volt???

Apás szülés, nálunk ez már évek óta eldöntött tény, hogy bejön.... anyósom is kb. 50-szer hallotta már, főleg amióta terhes vagyok..... nem értem mért kell állandóan csinálnia a fesztivált....szerintem szimplán féltékeny, hogy nem körülötte forog a világ...ill. nem az van, nem úgy van, ahogy ő akarná, ahogy ő megmondja..... :? :? :? :? :? :?
Amúgy is útálom az effajta álszenteskedést... bocs aki finnyásabb, az en olvassa...de amíg gond nélkül fingik a férje előtt, meg az is előtte, ...addig ne álszenteskedjen már nekem, hogy szülésnél más is jöhet ki alfejtájékon, mint a gyerek.... és ezt ne lássa egy férfi, mert nem "neki való"... csessze meg.... :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi, az viszont tény, hogy ezt nem anyósnak kell eldöntenie! Az exemnél volt ilyen "mindenbebeleszólós" anyós, na mondtam is, hogy akkor vedd el az anyádat, ne engem! Nem voltunk együtt sokáig :roll:
Vendég

Andi: én is abból indulok ki,hogy megőrülnék,ha nem lenne meg a cicánk,1-2 éve nővérem plakátjait raktuk ki mindenhova,mikor az ő cicája elveszett,szerencsére megkerült...

Szóval kérdezz rá,megvan-e a cicájuk!!!!
Ez az Ő érdekükben lenne....

Jobb a biztos rossz,mint a bizonytalanság....
Szomorú dolgok ezek,de mindenképp puhatold ki,hogy tényleg az ő cicájukról van-e szó,nehogy feleslegesen ijedjenek meg... :?

Zsu: párom se az a fajta,akiről azt gondolná az ember,hogy bármi ilyesmire bemenne,vagy megnézné.

Ennek ellenére egy percig nem volt kérdéses számára,hogy ott akar lenni.
Nem a vér miatt,vagy egyéb miatt,de mégiscsak az Ő első babája is születik abban a percben!! :)

Mióta van pocak,annyira büszke apa máris... :)

Nem fog a lábaim közé állni,nekem fog segíteni,meg aztán nem fekve tervezem a szülést ;)
Vendég

Tudod Zsu, már párszor meséltem itt a lányoknak, nem akarom most megint.. anyósnak van még 1 fia, ott korlátlan beleszólása van a dolgokba... amit megszokott már nagyon.... De itt nálunk nem ő az úr.. és én nem is tűröm a beleszólást semmibe nagyon, még a saját anyámtól se... nem hogy a másétól!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Békum: így gondolom én is... joguk van tudni, ha az övék.. át is megyek, nem halogatom, mert nagyon idegesít a dolog....

andrea-1

A laptetőt küldöm az összes akciózónak,és Csucsunak hétfőre!!!!!

hozzon mindenkinek sok-sok szerencsét és jó hírt!!! :)
Vendég

Andi: jól teszed!!!
Vendég

Andi, sokáig csak petezsák volt. Aztán egyszercsak ott volt.
Az első vetélésemnél nőtt a petezsák, sőt még a hasam is nagy volt, mégse volt baba.
Sose lehet tudni mi lesz.
franci

Ansi, persze, így helyes, hogy nem engeded a beleszólást, hiszen ez a Ti életetek. De ehhez kell az is, h R is így gondolja, mert ha nincs meg mindkettőtökben az összetartás, akkor egy hülye anyós szét tudja rombolni a kapcsolatot. Ez hiányzott annó az exnél, ő mindenben az anyja után ment. :twisted: De asszem jobb is, hogy így történt, és megismertem 9 évvel ezelőtt a férjem! :wink:
Vendég

Csucsu: nagyon drukkolunk neked jövő hétre!

Béku: akkor hogy tervezed a szülést (ha nem fekve)? Lehet máshogy is kérni?

Lányok, rengeteg a munka a héten, ezért csak két kis kérdéssel jönnék gyorsan:

1. Szerintetek tüszőrepit adathatom be hamarabb is, mint este 8 óra? Csak mert úgysem inszem lesz, tehát nem időpontra kell... ha nyolckor adatom be, mi 36 órával később nem tudunk együtt lenni, csak hamarabb. Szóval, hamarabb adatnám be... ugye ez nem akaszkodik össze a tegnapi Merionallal (vagyis nincs konkrét idő, ami a Merional és tüszőrepi között el kell hogy teljen)?

2. Azt ugye tudjátok, hogy nálunk nincs meg a babátlanság konkrét oka. Én ugyan nagyon régóta gyanakszom endometriózisra (fájdalmas ovu, utána mensiig is fájdalmas jobboldal, nagyon fájdalmas mensi, jobb oldalon eléggé fáj silverboy is, például...). Voltam 2 jónevű magándokinál is, UH-val megnéztek, mindkettő azt mondta, h szerinte nincs endóm.
De pár napja írtam egy internetes dokinak, aki szerint tipikus endósak a tünetek, és nagyon kéne egy laparoszkópia.
A kérdésem: hogy kéne laparra mennem? Csak sétáljak be a kerületi nőgyógyászatra, és aki éppen van, attól kérjem?
Nem akarok magánklinikára menni, mert piszok drága lenne...
Szóval, akinek már volt ilyen, ti hogy jutottatok el a laparig?
Esetleg orvostippeket is szívesen vennék... 11. kerületi vagyok.

Köszi lányok, puszi mindenkinek!

Lujzi

Kép
lujzici

Lujzi: itt vannak lehetőségek ;) :
Kép

A modern kórházakban már van szülőszék,de lehet kádban is,vagy állva,vagy tus alatt,bárhogy :D
Vendég

A tüszőrepesztővel kapcsolatban nincs infóm,de mivel a leszívás miatt kérik épp 36 órával előbb beadni,így nem hiszem,hogy gond,ha kicsit előbb adjátok be!
Vendég

Lujzici, nekem S adott beutalót a laparra. De esetleg tudok adni egy nőgyógyász tel. számát, aki megcsinálná. Náalm úgy volt, hogy a doki magánrendelését fizettem ki és utána is adtam ugyanannyit.

A repivel való kérdésedre nem tudom a választ.
Vendég

Lujzi: nekem volt laparom,én SZTK-s dokihoz jártam,és mivel ő is elmondta,hogy max. gyanakodni lehet endometriózisra,de még UH-gal se lehet kimutatni,csak pár esetben,ezért szükséges a laparoszkópia.

Nekem épp egy éve februárban csinálták,de nekem azért,mert az ügyeleten kötöttem ki a fájdalmaim és petefészek cisztáim miatt..

Sima nőgyógyászhoz elmész,és kérsz egy kivizsgálást,és elég hamar ott találhatod magad a lapar alatt.

Nekem majdnem fel kellett nyitni a hasamat,mert műtétkor derült ki az endometriózis,és mindenhol találtak belőle,de a doki nagyon ügyesen megoldotta,és elkerültük a felvágást...

Amikor már pocakosan Sz elbocsájtott,ő is,meg S is megjegyezték,hogy látszik az endometriózisom Silverboy-jal,de most remélem a babával ketten leküzdjük egy időre ;)
Vendég

Na megjártam a házakat, de aki otthon volt, ott nincs ilyen cicus.. pár helyre dobtam be papírt hogy ha keresnének 1 ilyen cicust hívjanak fel, meg szóltam a szomszéd lakópark portáján a biztonságiaknak, hogy ha valaki kérdezne ezügyben, mondják el mi történt.... :cry: :cry:

Lujzi: szeirntem nem akaszkodik össze a 2 szuri... nekem volt hogy délelőtt még stimusat szúrtam, este meg repesztőt... :wink:

Zsu: nálunk ez R-val közös döntés az együtt szülés... mondjuk Ő pontosan tudja, hogy egyedül be se mernék menni ilyen helyre... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...ezt az egész hercehurcát amin keresztül mentünk végigasszisztálta...szúrt, időre teljesített, kabinozott szó nélkül, és ami nála nagy szó HISZTI NÉLKÜL!!! :) ..... gondolhatod, hogy a szülést se hagyná ki.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak ez a "csodálatos" anyósom gondolja máshogy a dolgokat.....szerencsére a fia is belátta mostanra már többször is, hogy milyen... :shock:

andrea-1

Csucsu,
nem letörni!!! Hétfőn ott lesz az a pulzálás!
Én is emlékszem hogy Estrellánál is így volt, és mennyire öntögettük bele a lelket...ééés tessék, 24. hétben jár!
Szóval biztasd csak a picurt, hogy fejlődjön szépen, mert ti nagyon ragaszkodtok hozzá!!!

Andikám,
én is ezt tettem volna a helyedben, joga van tudni szegény gazdinak hogy mi történt :(
Apás szülés nálunk se volt kérdés, alapból így készülünk! Persze nekem könnyű, apa már ennél cifrábbakat is látott (nem sétagalopp a tűzoltók élete)...na és a túlstimukor átestünk a tűzkeresztségen, hiszen a bmc-ben nincs tologatós infúziós állvány, így apa tartotta a fejem felett a zacsit amíg én a mérőpohárba pislantottam :roll: Nem mondom, muris helyzet volt, és először vonakodtam is, aztán meg szétröhögtük magunkat a klotyón. Persze a két óra alatt amíg lefolyt a lötty nekem háromszor kellett pisilni :lol: :oops:

Kép
judit0713

woody: Majd szólj, hogy mikor nézzünk. BENNE LESZEL A TV-BE! :)

béku: Nekünk sem volt pólya. Miezáéknak van, hogyha nem biztos kezű a rokon, aki fogja Albertet, akkor abban adják oda. De már nem hozhatod pólyában haza a gyereket, ha kocsival mentek érte! Megbüntetnek. Anyám ezzel készített ki teljesen, hogy mibe hozzuk akkor haza Barbust, ha nem lesz pólya? Mondtam hogy mivel nem szeretnék 50.000 Ft bírságot fizetni, így a babahordozóban. Nem véletlen hogy kötelező. Nekem van egy kiskádam még, amit kölcsön tudok adni (ha Estrellának nem kell, azt hiszem vele beszéltük). Ha gondolod a mi autós hordozónkat elviheted majd, csak azt is kérném vissza, mert a kocsihoz volt. De ne félj, nem lehet tönkre tenni. :) Legalábbis Barbust még mindig abba autóztatjuk és még nem sikerült. Már kinövi a kisasszony lassan. Fejszűkítő is van hozzá.

ann: Remélem aranyaered javulni fog, nekem szülés után jött ki brutálisan, bár nekem szerencsére nem vérzett. Szerencsére azóta nem. Én reparon kúpot használtam.

andi: Én nagyon féltem tőle, hogy szülés közben adok ki valamit, amit nem kéne. Mivel nekem hasmenésem volt előző éjszaka, ezért nem volt beöntés. De rákérdeztem finoman a szülésznőmnél és azt mondta hogy nem volt semmi. Szerintem a beöntés után semminek nem szabad a gyereken kívül kijönnie alúl.

Barbus felébredt, a többiet este.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit: ilyen jelenet nekem is volt a műtétem előtt,mikor már bekötötték az infúziót,de nekem még mennem kellett piss,meg zuhanyozni (beöntés...),így párom tartotta nekem az állványt :D :D :D

ezeken a dolgokon inkább nevetni érdemes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: hmm,akkor mégsem az övéké volt a cicus...
de a lényeg,hogy a Te lelkiismereted tiszta,hogy megpróbáltad értesíteni a gazdiját!!!!

pár éve volt egy gyönyörű kandúr cicám,és nem műttettük meg,ezért hát szomszédolt mindenfelé,és szegénykémet elütötték...
de ami a durvább,hogy túlélte,és hazajött...
nem látszott rajta kívül,de sajnos lettek következményei a dolognak,és hiába a rengeteg pénz,amit a dokinak leraktunk,Misi cicám már nem sokáig élt.

de tudod,jobb volt így,mint ha csak várom haza hiába...
megszakadt volna a szívem,hogy mi lehet vele,így legalább még megpróbálhattam segíteni rajta.
Vendég

Juditkám.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rajó sokáig úszómester volt, úgyhogy látott pár balesetes sztorit, meg amúgy is bírja az efféléket talán....
És hát láttuk mi már Vele egymást olyan "szétcsúszott állapotban" eccer-eccer, amit talán egy szülés se tudna überelni..... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

TEJÓÉÉÉG!! Anidkám!!!!! :o :lol: :lol:
ann74

Vicky: tényleg???? :shock:

mondjuk nekünk nincs autónk,és mire kiengednek a kórházból,már anyumék se lesznek itthon,hogy hazahozzanak,úgyhogy még nem tudom,hogy lesz a hazajutás!

De köszi,hogy szóltál,nem is hallottam még erről!

És nem is rossz ötlet pólyában odaadni mustrára a babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

köszi a felajánlásokat!! Még megvárom,apum mit talál ki,nehogy megint sértődés legyen!!
Vendég

Vicky: Hát én se nagyon akarnám Zoli meg a szülésznő orra alá odanyomni majd Kulabácsit...... de ha mégis úgy alakulna, szeirntem biztos volt már ilyen a történelemben... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem fogok emiatt kolostorba vonulni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy én attól egyelőre jobban félek, hogy a büdösp..csába fogok ott mindenkit elküldeni válogatás nélkül... :lol: :lol: :lol: Ez nálam simán sanszos...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Ann.... 10,5 év nagy idő...sok-sok történéssel .... főleg az olyan bulizósoknál mint mi vagyunk..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: hidd el,láttak ők már a szülőszobán Nálad ezerszer különbet is,úgyhogy bármit művelnél,nem lepnéd meg vele őket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na Béku...azért ezt majd utána beszéljük át.... mikor már túlleszek rajta..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Csak gyorsan...

CSUCSU
Igen, jól emlékeznek a lányok, nekem nagyon sokáig nem volt semmi, mondta is a dokker, hogy ne éljem bele magam, mert nem biztos, hogy lesz baba, de ott volt és kapaszkodott nagyon!!!
Annyi, hogy később volt peteérésem, ami fura, mert mindig pontosan működött a szervezetem és szabályos ciklusaim voltak, de most az egyszer nem!
Iszonyatosan drukkolok hétfőre, pontosan tudom, mit érzel!!!

Kép Kép
estrella22

Csucsu: látod,Estrella példája mutatja a legjobban!!!
Higgy benne,ne add fel hétfőig!!!
Vendég

Lányok, találtam egy közérdeknek örvendhető cikket, úgyhogy bemásolom a linkjét....de kifejezetten Kubunak midnenképp ajánlom a figyelmébe!!!! :wink:

http://www.femina.hu/fogyokura/20_jotek ... yni_akarsz

andrea-1

Pannik:
Eltudtad intézni ma az EKG-t?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, nem sajnos, nem tudtam bemenni a JK-ba, így Párom felhívta Irénkét, hogy ilyenkor mi van???? Irénke azt válaszolta előkeresi a decemberi EKG leletet és azzal megcsinálják holnap. Remélem megtalálta.
még bent vagyok most kezdünk bele egy szerződésbe, 4- től 6-ig csináltunk meg egyet, úgy hogy már csak végső simításokat kellett beletenni. fáradt vagyok és már otthon lennék, de ez van
jó hír viszont, hogy vasárnap beültetés előtt 1 nappal mehetek a lelki dokihoz és nagyon jókat fogunk
pannik
Budapest

esrtella: Persze kérdezz nyugodtan akár priviben akár emailben. Talán még az emailt hamarabb látom, mert ide nem mindig vagyok bejelentkezve.

andi: Nekem egy pesztonkás volt ami elektromos a mellszívóból. A kézi aventes jobban bevált, de a tesónál valami jó elektromosat vennék. De csak akkor, ha ugyanúgy járnék, mint most. Addig ha kell ott a kézi avent amit kölcsönbe kaptam. A szülésznőm is azt mondta, hogy előfordul hogy más is kijön alul, de őket ez már abszolút nem zavarja. De engem zavart volna. Kiabálós kismamája is volt már, meg is dicsért hogy én nem hisztiztem szülés közben, pedig elég sok oxit kaptam és első gyereknél várta volna.

franci: Szép a cowboyod. Jövőre már Barbusnak is gyárthatom a jelmezt. Bár ami a fotózáson rajta volt szoknya, az jó lesz rá valami tündérkének vagy ilyesmi.

csucsu: Nagyon sajnálom. :(

kisbeeka: A taxiba nem kötelező a gyerekülés, de ha ismerőst kértek meg, akkor megbüntet a rendőr ha nincs.

A másik fórumon árul egy ismerősöm 7000-ért tomee tippee-s mellszívó. Ha kell valakinek ilyen, akkor írjon privit és rákérdezek hogy van-e még. Új, nem használt!
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik:
Sajnálom ezt az egész EKG mizériát,Irénke ha azt igérte akkor biztos megoldja!!!
Nem irigyellek,ma sincs valami jó napod ahogy látom!!!Legalább a lelki dokis ügy pörög rendesen!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky: ez azért megnyugtató :)

Nem kizárt,hogy taxi lesz belőle,végül is nem kell olyan sokat jönnünk,viszonylag közel a kórház :)
Vendég

Sziasztok!
Elolvastam a lemaradásomat! De csak nagyon gyorsban.

Fél pillanatom sincs már, mert Lac éhen akar halni.

Csucsu!
Nagyon drukkolok, ne kenődj el, még tényleg időben vagy! Hétfőn ott fog dübörögni az a kis szivecske!!!!

Zsuzska, Pannik!
DRUKKKKKKKK :D :D :D
Holnap majd szugizom belétek a pozitív energiát :D

Ann!
Szugeráljuk ki majd egymást!!!! Én extra korán megyek! Parancsba adták!!! :D

Andikám!
Nagyon klassz a babakocsi!

Woody!
Nézem majd a sztárfellépésedet :D
Lili továbbra is GYÖNYÖRŰŰŰ

Kubu!
LIZA ÚGYSZINTÉN CSODÁLATOS :D

most rohanok, puszi

eszter82
Budapest

Eszter: olvastam a mait,hát le a kalappal!!!
ennek tuti meglesz az eredménye!!!!!!! :)
Vendég

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok drukkot,jól elraktároztam holnapra!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Még egy kérdésem lenne: beadattam a repesztő szurit ma délután, viszont csináltam a szurival egyidejűleg egy LH tesztet, és nagyon erős pozitív lett.
Vagyis, amikor beadták a repesztőt, akkor már "be volt indulva" az ovulációs folyamat.
Ennek ellenére még most is igaz az, h 36 órával tüszőrepi injekció után van tüszőrepi?
A neten egy orvos azt mondta, hogy a tüszőrepesztők után mindig kb 36 órával van ovuláció, kivéve, ha a szuri előtt már beindult a ovulációs folyamat.
Akkor most mikor legyen terminált??? Jaj, olyan bonyolult ez... :-)
Volt már valakinek ilyen?

Kép
lujzici

Lujzici... nemtudom, mert az inszemeknél én nem LH teszteztem már........ De az alapján amit írsz, én a helyetekben elnyomnék gyorsan most is egy patront... meg majd 36 óra múlva is... biztos ami tuti alapon..... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
Hajrá!!!! :wink: :lol:

andrea-1

Pannik, Zsuzska...... holnapra érett petikkel teli tüszőket kívánok Nektek...!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém, hát még olvasni is épp elég, az a rengeteg vizsgálat!! Továbbra is rendíthetetlen drukkjaimat küldöm!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ann: Holnapra sok türelmet, és ne félj feltenni a kérdéseidet!!

Pusszantás mindenkinek, jóéjt!!! :wink:

andrea-1

Pannik nem tudom olvasod-e még de nekem a decemberi leszívást júniusi ekg papírral csinálták meg. Úgyhogy tuti minden okés lesz.

Eszter mi is korán akarunk menni.

Lányok, valaki szedett már aspirin protectet beültikor? Ajánlották valakinek már?

Andi, nem fogok félni, de lehet a progi témátt hagyom a fenébe.
ann74

A mai csapatnak drukkolok!!!
franci

Én is nagyon drukkolok a maiaknak!!! :D
Vendég

Csucsu!Minden rendben lesz!Nagyon szorítok!Az utro-k már úton vannak feléd!Remélem sikeresen odaér a csomagom! :wink:

Mieza!Utólagos BOLDOG SZÜLINAPOT!(a napokban szembesültem azzal,hogy én egyszer a BMC-ben melletted ültem,talán akkor tüszinézőben voltál??!..azóta többször is eszembe jutottál,hogy vajon pl.:mi lehet Veled?!....és nemrég fééészen láttam a fotódat! :lol: Nem is tudtam,hogy Téged rejt a Mieza név!)

Kép
Kép
missancsi

Lányok,remélem jóóó sok petesejt termelődött ma!!!! :D :D :D
Várom nagyon a híreket :)
Vendég

Lányok,volt valakinek mióma a méhében terhesség alatt?
tudtok erről valami infót írni nekem,hogy mit kellett ilyenkor csinálni?
Vendég

Sziasztok Lányok, én megjöttem. Egész hamar végeztünk.8-ra érkeztünk és már 10kor mentünk is. Az is lehet, hogy a jó társaság miatt telt ilyen gyorsan az idő. Punkció előtt bekukkantottam Pannikhoz, aztán már nem is kellett továbbállnám Zsuzskához mert bejött ős is a szobába. sajna nem kerültek egymás mellé. eredményeket nem tudok, mert mikor mi végeztünk, Pannik akkor tért magához, Zsuzska meg sztem épp műtőben volt. Pannik aranyos volt, kérdeztem milyen volt, azt mondta: "jaaj, nagyon jó volt!" Remélem sok szép egészséges tüszőcskékről hoznak nekünk híreket ma mindketten.
Eszterrel is taliztam. Én már nem is tudom követni hányadjára vettek tőle vért, de nagyon hősies kiscsaj, és csupa mosoly, bűbáj! Meg is várt engem, hogy mi volt bent.
Szóval nekem ma este tüszőrepi és jövő péntek beültetés!!! Méhnyálkahártyám 9-es, és van egy tüszőm egyik oldalon ami 20mm-es. Sokat ugyan a tüszőmmel most nem érek,de legalább annyit jelent, hogy rendesen működöm. Örülök nagyon, hogy pont bele fog esni a 4 napos ünnep.ennyivel is tudok spórolni a beteg szabival és páromnak is kedvezőbb. És a változatosság kedvéért, mint esetemben minden fontos eseménynél, Skriba lesz jelen, ő fogja betenni a picurokat. El sem tudjátok képzelni, mennyivel jobb már a lelkemnek, h. tudom mikor lesz a köv. esemény. (ja és ennyit az agyonszámlálgatásomról..) :lol:
ann74

1000 éve nem volt laptetűm. Csudajó, hogy pont erre a jó hírre.
Küldöm a jelenleg akciózóknak, eredményre várnak, akik meg épp nem, azoknak a sok türelemért és kitartásért.
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: