A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Képzeljétek, P1-es lett a cyt. és negatív a HPV. Így nem kell műteni a méhszájsebemet. Nagyon megkönnyebbültem. Fél év alatt kétszer kerülgetett a műtét, de szerencsére mind a kettőt megúsztam.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

csak gyors bekukk :D

Drukk az izgulóknak, tesztre váróknak, beavatkozásra váróknak, és Lujzicinak a terminálthoz :D

Andikám!
Kíváncsi vagyok a mai Iza randi beszámolódra :D
Az alváz fűnyírásról csak annyit, hogy mikor be kellett menni a kórházba, én éppen aznap este ügyködtem ezzel hatalmas pocakkal! És annyira nem fértem hozzá semmihez, hogy csuda... a végén Lacnak mondtam, hogy jöjjön és csekkolja, mert ha már csinálom, normálisra sikerüljön :lol: :lol: :lol:
Aztán pár nappal később a szülés után már pocak nélkül láttam, hogy azért nem lett 100%-os a dolog :?
Úgyhogy lesz ez még nagyobb kihívás is :D de ez legyen a legkisebb gond :D

Borsó!
Itt vagyok, írtam pü-t :D

Köszi a hiányolást Mindenkinek :D

Béku!
Drága vagy a laptetű felajánlással is :D köszi :D
szép lett az új vonalzód!
Olyan jó hogy csináltál ilyet is, mert mindig számolgattam vissza a Majás vonalzóból, hogy akkor most hanyadik nap is? :D

Eltűnésem oka, ahogyan Pannik is írta a dokis hercehurca :D
Egész nap telefon a fejemen, időpontok, klinikák, dokik, beutalók, konzultációk,... lassan megőrülök :?
Minden napra van valami jelenésünk :D
Hystero előtt nem megyek vissza dolgozni, addig táppénz!
De legalább haladunk :D :D :D
Kedvünk a régi :D tudjátok, mi mindig agyonra feltöltött Duracell nyuszkók vagyunk, extra optimizmussal :D
Persze a hétvége sírósra sikerült, de már csakis előre nézünk...Apukám meg odafent vigyáz a 6 kis unokájára :D Neki jó, mert ők együtt lehetnek...sokat gondolok rájuk :)
Pénteken megyek Lintnerhez, a jövő heti hysteroscopiát egyeztetni! Műtéti előjegyzést véglegesíteni! Szegény még épp szabin volt, mikor zargattam ezzel :D
Pannik! Mondtam én, hogy sehova nem mehet mikor műtenie kell! Érezte, mert épp holnap jön vissza a szabiról :D
Szóval az eltűnés oka ez a sok sok sok szervezkedés, vizsgálódás!
Drágák vagytok, hogy "aggódtok" értünk, de nem kell! Mindenki legyen nagyon pozitív és nyugodt...az segít előre :D

Bmc-ben csütörtökön lesz jelenésem!
Valaki aznap reggel??? :D

eszter82
Budapest

Vicky gratula!!! Azt olvastam, hogy P1es az olyan ritka és olyan jó eredmény, hogy leginkább csak a szűz lányoknak van :-) :lol: :lol: :lol:
ann74

Vicky!
Ez szuper :D
el is hiszem, hogy nagy kő esett le a válladról :D
gratula :D

eszter82
Budapest

Juj Eszter, olyan ügyesek vagytok, hogy ilyen gyorsan ennyi konzit, vizsgálatot szépen összeszerveztek!!
Próbálj meg szabadidődben valami teljesen másra összpontosítani. Tudom ez olyan sablonszöveg, és azt is hogy ezt mennyire könnyű mondani... de olyan sokaknak segített már a lazulás. Azt ne kérdezd tőlem, hogy hogyan kell csinálni, én is örömmel venném, ha valaki megosztaná velem ezt a titkot.
L-hez bizti hamar kapsz időpontot, jó lesz, hogy meglesz a hisztero is.
Durva amúgy, most kaptam meg a fizus papíromat, csak 5 napot voltam táppénzen a hisztero miatt és jóval kevesebb fizut kaptam. Ok hogy nem dolgoztam abban az 5 napban, de néha olyan rossz érzés, hogy nemhogy mennyire sok pénzbe kerül a lombikozás, de ilyenkor még tp-re is kell menni..
ann74

Eszter: egyelőre ezzel tudok a sikeretekhez hozzájárulni,később majd egy tucat babaragaccsal is ;)

amiatt csináltam a másik vonalzót,mert engem is zavart,hogy a heteket nem látom :D
csak hát a méhecskés vonalzómat se akartam dobni :D

nagyon sok pozitív energiát küldök mindkettőtöknek!!!! :D :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

tudom,hogy ez az alapos vizsgálódás meghozza a gyümölcsét!

Majácskát pedig még inkább ráizzítom a témára ;)
majd ő jól megbeszéli a csöpp lelkekkel,ki szeretne először a kis családotok tagja lenni! :)
Én nem féltelek,hihetetlen energia van Benned,és gondolom Lacban is,őt nem ismerem közelebbről,de ahogy írsz róla,tuti,hogy ugyanolyan a hozzáállásotok :D
Vendég

Mia: azt nem tudom,mikortól kell csillapítani a hőemelkedést,de nekem jó pár héten keresztül 36,8 körül volt a hőm a baba miatt.

nem lehet,hogy csupán amiatt kúszott feljebb? ;)
a torkod meg akár huzattól is fájhat,vagy hideget ittál,stb.
én legalábbis így vagyok vele,nagyon fáj a torkom,de semmi más tünetem nincs.

remélem a többiek értelmesebbet tudnak írni :?
Vendég

Mia!
Szerintem 37,5 alatt tuti minden ok! :)
Ha közeledsz a 38-hoz, akkor érdemes gondolkodni a csillapításon! A jelen helyzetedben én akkor is lehet hogy csukló, boka, homlok prizniccel kezdenék... gyógyszert csak ha a természetes mód nem segít!
Nekem K 38 tól fölfelé állította le a stimut, mondván, hogy 38 fok fölött a babák nem éreznék jól magukat bent...

eszter82
Budapest

Lányok, köszönöm a sok megerősítést és együttérzést!
Ezért is jó ez a fórum, mert ugye az ember elmondja a barátainak, munkatársainak (én legalábbis) a dolgokat, de aki nem ment át ezeken a dolgokon, az pontosan nem tudja átérezni, nem tudja mit jelent mondjuk egy leállított stimuláció.

Andi: de klassz lehet, ahogy mozog a baba! Van benned egy kis alien! :-)
Ja... ágyban, párnák közt! :-) Az klassz lenne, így összehozni!
Chewbacca! :-))) Hát, maradhattam volna az is, ha tudtam volna hogy no inszem... így most aztán szőrtelenség van, viszont cserébe nem tudok rendesen pisilni. Ezért utálom a szőrmentességet. :-)

Pannik: hát, igazából mi sem tudjuk, hogy mi a gond. :?
Apának nem szuper az eredménye, de nincs nagy baj; a funkcionális spermaszám 20M körül van, ami teljesen jó spontánhoz is.
Hormonjaim teljesen rendben, prolaktin hajszálnyit emelkedett, de a Bromo levitte (és már nem is vagyok olyan rosszul tőle).
Viszont nem volt még olyan vizsgálatom, hogy kiírtja-e a nyákom a katonákat. Lehet, h ez a baj?

Eszter: és van már valami konkrét nyom, amin elindultok?

Béku: igazad van, a 17 mm nem rossz... csak nekem minden hónapban spontán is van ilyen. Igen, kapok még ma és holnap is 1-1 Merionalt.

Lányok! Szerintetek az lehetséges, hogy az egyik oldalam jobban stimulálható, mint a másik? Jobb oldalon eddig kevesebb stimutól is legalább 2 megnőtt mindig ennyi idő alatt.
Ráadásul ott gyakrabban van peteérésem. :shock:

Kép
lujzici

Lujzi: nekem is mindig az egyik oldalam erősebb volt,mint a másik.
mindig balra volt több és nagyobb tüsző,így azon röhögtünk párommal,hogy azért,mert legtöbbször a bal oldalamra szúrt (Ő bal kezes). :lol: :lol: :lol: :lol:

A 17 mm nagyon jó,még ez a 2 nap sokat dob ám rajta!!! :D

Azt nem tudom,hogy spontán ciklussal mekkorák a tüszők... :roll:
Vendég

Kisbeeka, Eszter nagyon köszi az infókat!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

kukk,

Lujzici,
nagyon sajnálom hogy nem jön össze az inszem, de kívánom hogy a terminált hozza meg a várva várt eredményt !!!

Mia,
38-ig ne csillapítsd, utána is javaslom a hűtőfürdőt, priznicet.

Vicky,
juppé remek eredmény.

Eszter,
fantasztikusak vagytok ahogy mentek tovább az úton ! hihetetlen mennyire erősek vagytok ! drukkolok nagyon !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mia,
készíts esetleg egy hagymateát a torkodra és drukk hogy ne legyél lázas !

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Lujzici:
Sajnálom,hogy inszem helyet terminált lesz,de nagyon drukkolok,hogy ez most meghozza a várt pozitív tesztet!!!

Vicky:
Hatalmas gratuláció a jó eredményekhez!!!

Kisborsó,Mia:
Babaragacs szállítmány indul!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter:
Hihetelen,hogy mennyi energiátok van és ezt a pozitív hozzáállást nagyon csodálom!!
Ti vagytok a példaképem!!!

Andi:
Várunk nagyon az új Iza infóval!!!

Breki:
Köszi a zebrás ösztönzést,ígérem hamarosan viszonzom egy zebrás teszttel!!! :lol:
Szuper lehetett a szülinapi meglepi!!
Nővérednek boldog szülinapot!!!!

Pannik:
Akkor reggel randizunk!!!
Hányra jössz?Neked most lesz vérvétel?

Csucsu:
Pihizz sokat-sokat!!!!!

Estrella:
Utólag is boldog évfordulót!!!

Judit:
Baba szoba alakul már?

Ma egész nap szurkált a petefészkeim környékén,remélem rendes tempóban nőnek a tüszőim,mert hanem holnap nagyon összeveszek velük!!! :evil: :evil:
Holnap jön valaki még a BMC-ben?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Szia Zsuzska, én szokás szerint olyan 8 körül fogok odaérni, igaz holnap már nem kell szúrni a gonalt és a luverist így akár előbb is elindulhatok de nem hiszem, hogy sikerülni fog.
Vérvétel, hát ez egy jó kérdés, most nem mondta biztosra tanárúr, majd holnap kiderül. Holnap megtudjuk mikor lesz a nagy leszívós nap, jaj nagyon izgi és nagyon jó
Zsuzska, drukkok mennek a tüszikéknek meg a nyákahártyának a növekedéshez, akartam még írni Neked, hogy Te ne mondogasd magadnak, hogy le vagy maradva meg hogy lassabban alakulnak nálad a dolgok, mert igenis jól alakulnak és jó időben, a lényeg hogy minden rendben van és ez jó :)

valaki még holnap bmc????

Vikcy, gratula a p1-hez, ez nagyon jó eredmény és szupi h nem kell műteni

Eszter, nagyon örülök, hogy már ebben a hónapban van időpontod a méhtükrözésre, ez szuper, haladnak szépen a dolgok és lesz eredmény is nemsokára

Lujzici, hát akkor ha semmi komoly problémát nem találtak nálatok és elméletileg szervileg mind ok, akkor ez a terminált egy kis legényt vagy leányt eredményezhet Nektek, higyjél benne, az semmibe nem kerül, drukkolok
pannik
Budapest

Sziasztok!

Andi,
Tudom, hogy érdemes lenne terheltet is nézetni, de valahol azt olvastam, hogy nem jó megterhelni ilyen rövid idő alatt 2szer a szervezetet 75g glükózzal. Nekem 8 volt a 0-s értékem, majd 66 és a 120 perces pedig 39,3. Nem tudom mi lenne az ideális, mert olvastam olyat is, hogy a 0-s érték 2-5 között jó és a 120 perces max 20 lehet. Remélem nálam inkább a pajzsmirigy volt eddig a ludas.

Chewbaccátalanítani... :lol: :lol: :lol: kész, szétröhögtem magam. Honnan jönnek neked ezek a beszólások???

Franci,
Szomorúan olvastam, hogy te meg aludni nem tudsz a gyógyszertől. Nekem a fáradtság és az álmosság csak azóta van amióta szedem a gyógyszert, mondjuk nem volt olyan hatalmas TSH-m, mert a stimus hónapban is 3,3 volt. Remélem amint beáll az FT4 és végre itt lesz a tavasz sokkal fittebb leszek.

Lujzici,
Átérzem a problémád. Nekem tavaly a 4 alkalomból 2 terminált volt. Az elsőt kénytelen voltam aug 20-a miatt lenyelni, de a decemberi nagyon szarul esett, mert ki lehetett volna számolni, hogy hétfő már túl késő az inszemhez. Én is potyogtattam a könnyeimet, ráadásul még a gyógyszertár is zárva volt leltár miatt és nem is emlékszem már hova kellettt mennem tüszőrepiért, mert rögtön be kellett adatni. Akkor úgy éreztem, hogy minden összeesküdött ellenünk.
Nekem is egy tüszi szokott lenni (2/3 Merionaltól). Volt úgy hogy volt 2 tüszi, de a második 13-14 mm-es volt, szóval az nem domináns.
Én azt mondom, ne add fel, lehet most Te leszel olyan szerencsés, hogy terminálttal is sikerül a babó! Volt már rá példa.

Vicky,
Gratula a jó eredményhez!

Pannik, Zsuzska
Mnyh és tüszinövelőket küldök. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ann,
Tagja vagy valamilyen egészségpénztárnak? Ha igen, akkor az EP átutalja neked a kieső fizudat.
brumi24

ann: Szűz lány! :D Háááát, végülis Barbus szűznemzéssel készült én nem is tudom mit értetek szex alatt. :lol: :lol: :lol:

eszter: Drukk a hysterohoz.

mia: Állítólag a gyerekeknél 38 fok alatt nem kell lázat csillapítani, mert addig csak hőemelkedés. Szerintem ez igaz a felnőttekre is.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Épp most akartam irni Ann, hogy kieső fizetést kérd az ep-től, de látom már Brumi beelőzött. Jó, hogy valaki tud még erről, mert általában mindenki néz rám, hogy ilyen is van!? Hát igen, már én is átküldtem a melóhelyre, hogy milyen nyomtatványt töltsenek ki.

Vicky: nagyon örülök, hogy ilyen szép eredményed lesz, látod nem kell aggódni! Ilyen nekem soha se volt, de megelégszem a p2-vel is.

Ann: akkor hamarosan mész BMC-be, szurkolok!

Pannik neked is!

Mia jobbulást!

Jaj de jó Eszterről is hallani, és remélem, hogy a vizsgálatok hoznak valami eredményt a siker érdekében.

Lujzi: a remény! Mindig remélni kell!

Babás mamik! Képeket kérünk!

Pocakos mamik! Pocakfotó?!

Mieza: Albert fotó? Szül. történet lesz olvasható? Huh már 2 hetes! Hajrá! Kezdődik a csecsemőkor az ujszülöttség után.

No mára bezár, fáradt vagyok, más velem semmi - várom a tavaszt, de hiába!?

üdv kispatak
Vendég

Kép Tavaszi hangulat

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok, hazaértünk! :)

Eszterkém, mondom én hogy nem sz-ral gurigázol Te Lány!!! :) Jövő héten már bekukkantanak, nagyon helyes!! Amit lehet lezavarni, igazad/igazatok van!!
Okosan csinálod, hogy tp-n vagy még, így úgysem lehetne a melóra koncentrálni, legalábbis ha magamból indulok ki, úgyse érdekelne semmi más engem se, csak hogy haladjunk és megtegyek az ügy érdekében mindent,amit csak lehet!!
Továbbra is lelkes támogatóid a B. család, pozitív energiák minden nap fognak menni!!!! :wink:
Figyu egy jó kis lazító masszázsra vagy valami más kényeztetésre nem gondoltál egyik délután benevezni???? :wink:

Vicky: ez aztán a jó hír!!! Nemtom mit csináltál, de a berendezés odabent összekapta magát rendesen!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Örülök neki, gondolom milyen megkönnyebbülés lehet ez azért! :wink:

Mia: mondanám, hogy hűtőfürdő, de ugye az most nem javallott, anyu mikor kicsi voltam vizes lepedős lázlehúzást csinált még....de szeritem ha gondolod és szükség van rá, vagy napközbeni bmc telefon és rákérdezni, vagy ugyanez János nőgyógyászat megadott telefonszámán!!
Mindenesetre hőemelkesés és lázűzőket küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Brumi: hát ugye Chewbacca barátunk ugye köztudottan jó szőrös.... nálunk meg alapból a szőrtelenség van favorizálva, de most hogy a házaséletet lassan már csak az emlékeimből ismerem, ez a tájék... hát hogy is mondjam, nem teljesen makulátlanul naprakész mostanában... főleg hogy mostmár úgyse látom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém: hát igen, lehet nálam is hibázik itt-ott a dokument...de azért szalonképes lett :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: de majd lecsekkoltatom Rajóval :lol: :lol: :lol:

Na szóval megjártam ma a Zolit. Jól elpanaszoltam a diabetológiás éleményeimet, értékek míg rendben vannak, addig ne aggódjak..... menjen a diéta, meg figyeljük...de szerinte nem lesz itt gond, ha ilyenek az értékek :wink: :wink: kérdezte a magzatmozgásokat,ezzel kapcsolatban elmeséltem milyen fesztiválok vannak ezügyben idebent.... hát gyerekek, komolyan mondom látnotok kellett volna azt a vigyori fejet, ami ma volt Neki!!! :lol: Végig!!!! :wink: :wink:
Amúgy midnent rendben talált, víz, lepény, méretek, gyerek veséje, eze..aza.... szinte követni se tudtam....de vizsgálat után külön rá is kérdeztem a cukor szempontjából számító dolgokra, hogy lát-e eltérést... a válasz nem... (tehát eddig semmi bekavarás nem érzékelhető cukor ügyileg).
Amúgy fejvégű lett a gyerek, tehát befordult... és a becsült súlya 1300 gramm körülre tehető!!!! :wink: 4 hét alatt fél kilót gyarapodott :wink: :wink:
Legközelebb megint 4 hét múlva, 29-én csekkoljuk a helyzetet.

Ja jövő héten síelni megy....akit esetleg érinte... :shock: :shock: de rendes volt, mondta hogy ha bármi van akkor is kereshetem... :shock: :wink: :lol: MOndtam nem lesz semmi... :wink:

Béku: megmondom őszintén ahogy néztem a monitort, már semmi általunk látványosnak mondhatót nem láttam, így nem is szóltam Neki fotó ügyben.... úgyhogy marad majd a 4d-s.... pedig gondoltam Rád közben, hogy szólok, csak ilyenkor már más látványelemek vannak... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsuzska: tüszőnövelőket küldöm holnapra :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Jó lenne, ha együtt bandázhatnátok Pannikkal a továbbiakban is,de ha nem úgy alakul se lesz semmi baj, mert a ZEBRAFARM úgyis együtt fog beköltözni Hozzátok! :)

Ja képzeljétek, azt nem is mondtam, hogy hazafele megrendeltük a Brendonban a babakocsit.... Most márciusban 6 ezerrel olcsóbb kuponnal, mi meg úgyis márc végén max. ápr. elején terveztük volna megvenni.... és most pont ez a modell van leakciózva :) Mondtuk a csajnak hogy csak 20-25-e környékén lesz rá meg a zsetonunk, de mondta hogy semmi baj, megrendelik, a kocsi már itt lesz a kért színben és jövünk érte amikor tudunk... Szeretem az ilyen vevőbarát hozzáállást ! :) Tiszta transzban lettem tőle már most .... És így még olcsóbb is 2 ropival, mintha a brendonos outletben vettük volna meg.... és az örsről hazahozni is sokkal egyszerűbb nekünk, mint a Soroksári útról :)

andrea-1

andi: Kaptam valami pinakúpot és attól lett az alváz ilyen makulátlan. :) Gratula a babakocsihoz, majd kérünk fotót. Jó vétel volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát adhatták volna az a pinakúpot hamarabb is... megúszhattál volna pár izgalmas percet az ügyben.... :shock: :shock: :shock: :shock:
De lényeg, hogy a szűzlány értékeddel szerintem most Te lehetsz a Nr.1 köztünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Babakocsi ez lesz:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

Rajónak kiadtam, hogy vegyen nekem anyáklapja újságot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

andi: Nagyon szép. A pinakúpot még júliusban adta és októberben kellett volna visszamennem, csak nem volt zsé. Szóval csak magamnak köszönhettem az izgalmakat. De szerencsére most nincs gond. Remélem nem is lesz, 3 hónap múlva ellenőrizzük újra.
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem akkor is rendben leszel Vickykém!!!! :wink: örülök, hogy megúsztad/megúszod műtét nélkül!!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

andrea-1

Köszi Andi, már nagyon paráztam hogy a műtét után hogy látnám el Barbust. Meg nem tudom ki emlékszik még, de szerintem Barbus azért fogant meg inszemmel, mert rettegtem a lombik leszívásánál az altatástól. Még soha nem kellett altatni és nagyon félek tőle. Nem tudom hogy miért, de ez nagyon aggasztott. Még úgy is, hogy kiderült hogy itt a környéken az egyik apuka, akivel sétálni szoktunk a kórházomban anesztes. Így egy picit nyugodtabb voltam, mert azt mondta elintézi, hogy ő altasson ha kell. Ők is az én dokimnál szültek, szóval össze lehetett volna egyeztetni. De nem kell, majd beadatom vele a következő szülésemnél az edát. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Andi, szuper hogy minden a legnagyobb rendben Izával. De jó, hogy ekkora nagy már. Szépen gyarapszik, azért mert külön dícséret illeti, hogy ilyen szépen befordult. Szuper, hogy babakocsit is megrendeltétek már, ügyik vagytok. Egyszer mondtátok, hogy Sz-en lehet látni h hétfő van, vagy ha péntek. Nos én pénteken voltam legutóbb és most is pénteken megyek, áradásul szabija előtt. Kíváncsi vagyok milyen kedve lesz. A progis témát nem biztos hogy fel merem majd hozni, max úgy, hogy mivel én nem értek hozzá, ezért eléggé megijesztett az endokrin doki. de lehet hagyom a fenébe, már elég jól lenyugodtam. Az éjszakákat is szépen végigalszom, pedig nem eccerű a helyzet mostanság. Páromék melóhelyén áll a bál, nem tud senki semmit, hogy hány embert, kiket fognak elküldni. Egyik nap az a hír hogy tuti marad, másik nap pedig hogy tuti nem. Persze kedvesem úgy fogja fel, ha mennie kell, legalább kap végkielégítést, és akkor az biztos a mi érdekünk kell, hogy új életet tudjunk kezdeni közösen, hiszen akkor nem lesz mese, munkát kell találni Pesten. Én nem is gondolok most bele ebbe az egészbe így beülti előtt, mert tiszta idegbaj lennék. A mi cégünk sem áll jól, nekünk is iparkodni kell.Mindezek ellenére, vagy mellett mégis úgy gondolom, hogy létezik gondviselés, és a Jóisten igenis tudja hogy mi a célja velünk. Néha súghatna egy kicsit hogy könnyebb legyen elviselni bizonyos nehézségeket.
Pannik, Zsuzska, sajnálom, hogy holnap nem kell mennem, merthogy így nem talizunk, de remélem pénteken már a leszívás után mosolygunk majd egymásra. Holnap nagyon várom majd a jó híreket és a puncijó időpontját mindkettőtöktől.

Pannik, megint olyan jót írtál, hogy nem kerül semmibe hinni abban, hogy sikerül és rendben lesz minden. Igazad van, hogy sokkal szebb napokat lehet produkálni az optimizmussal, a hittel és nem kerül semmibe.

Borsóka, Mia száll felétek a tonnányi babaragacs!!!

Kispatak, nagyon szép a kép, imádom a tulipánokat!! A ti kertetekben készült a fotó?
ann74

Lányok, nem bírom kijavítani a vonalzómat, csak úgy ha teljesen újat gyártok, és azt másolom be, de azt gyanítom van erre egyszerűbb megoldás. Osszátok meg majd velem kérlek, köszi előre is!
ann74

Szép jó reggelt!

Sajna éjszaka belázasodtam, 38 volt a hőm SOS bevettem egy Panadolt meg borogattam magam, reggelre lement 36,6-ra.
Remélem a babuciknak semmi baja nem lett. :cry: :cry: :cry:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

ann: Sajnos újat kell csinálnod.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: köszi a próbálkozást! :lol: :lol: :lol:
majd akkor 10-én ;)

Ann: újat kell ilyenkor csinálni :?

Mia: ne aggódj,tuti nem lett semmi bajuk!!
Vendég

Sziasztok!

Mary, nem lesz semmi baj! A babák már befészkelték magukat az tuti!

Vicky, gratulálok az eredményhez! Ügyes vagy!

Eszter, nagyon-nagyon drukkolok továbbra is! Jó, hogy jelentkeztél...

Andi, nekem van újságom, ha kellene (márciusi is). Egyik ismerőstől kapom, mivel ő is ingyen kapja és mindig elhozza nekem. Ha kell, jövő héten megyek a városba, moszkva tér környéke. Elviszek egy adagot?
Van még tavalyi is ha kell valakinek...

Velünk minden ok, Lili egyre aktívabb. Imádom! :lol:
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mia, jobbulást!!! Igyál sok sok folyadékot! Hívtad BMC-t hogy mit esetleg mit szedhetsz?

Azt hiszem a vonalzóújrakészítés sikerült.

Lányok, ma is alakítottam. Az egész táskámat otthonhagytam. Benne telefonok, pénztárca, iratok... szóval minden amit egy nő magánál hord. Mert persze hoztam az edzőcuccom, egy kis szatyrot amiben a kajáim vannak. Ez olyan kezdés szindróma nálam, mint pl. Avarkánál volt, hogy nem találta a recepteket. Na persze a főnököm jól kiröhögött, igaz ő is zokott alakítani, úgyhogy mondtam, hogy nem akartam lemaradni..
ann74

Hahó!

Látjátok anyukák! Kellenek a fotók, hogy mi is nevessünk! Lili tündéri, nagyon anya nem???? Mi is imádjuk!

Mia! Jobbulást, vigyázz magadra!

Ann: ezek mindig az én virágaim, nem szeretem az idegen tollakat. "Jó alakítás volt a mai, talán jelent valamit?"

Remélem hamarosan jön az igazi tavasz, és irány a kerti lak, na akkor majd lesznek új fotók!

De remélem, addig egyre több babás hireket kapunk??? Pl. Te és egyre többen!?

üdv kispatak
Vendég

Hát hívtam a BMC-t, de Kanyó dr.-nő is beteg, Konc Tanár Úrral meg még nem sikerült Irénkének beszélnie.

Köszi a biztató szavakat!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Végre sikerült infót szerezni a BMC-ből, semmit sem mondtak csak, hogy éjjel jó, hogy vettem be panadolt, most meg pihenjek és előzzem meg a nagyobb bajt, ennyi.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia,

nagyon drukkolok, hogy lemenjen a láz...

Én szokás szerint read onlyban, zárás van :(
Nincs valami tuti felvidító technikátok?
Isteni volt az este, nem tudom, mi baja van férjnek, de eléggé elb*szta a kedvemet.
Reggel még csokit is ettem, tudom, tilos, most ugyanolyan szarul érzem magam, de még lelkiismeretfurdalásom is van a csoki miatt :(

Kép Kép
estrella22

Estrella: nem tudom,mi vidíthatna fel...
talán ez? :D :D :D :
(de ehhez hang mindenképp kell ;) )

http://www.youtube.com/watch?v=C7ZN5J1N9Vk
Vendég

Estrella mi baj van? Reggel óta nyűgös a férjed, vagy már tegnap este kezdődött?
Lelkiismeretfurdalásod ne legyen semmiképpen, ennyi tuti belefér.
ann74

Sziasztok.... jóreggelt! :shock: :lol: :lol:

Ann: hát nem tudom milyen kedve lesz, de remélema tegnap du-i hangulatából lesz egy kicsi pénteken is..... Te tudod rákérdezel-e, én úgy szoktam, hogy megvárom a mondókáját míg elmondja és utána megkérdezem, hogy kérdezhetek-e pár dolgot mert ebben-abban nem látok tisztán... Na akkor tudta hogy még úgyse mennék csak úgy el :).... és mindig válaszolt szépen még a bmc-s időkben is :wink:
Amúgy azt vettem észre, és ez nem csak Zolira érvényes, hogy a dokkerek mintha "szeretnék" a határozottabb páciensekkel való diskurzusokat... :shock: :shock: Ha nyuszikábban, amolyan "elnézést, hogy megszülettem... ide tessék hamuzni" stílusban kérdezek, nem vesznek komolyan, úgyhogy a velük való beszélgetésekkor igyekszem mindig a legjobb formámat elővenni... :wink: :wink:
Tegnap pl. a leleteimmel voltam így, védőnő szerint van egy enyhe vashiány... rákérdeztem... hát nincs :) ugyanis a vas sor rendben van, a hemoglobin meg 120-tól van, nem emlékeszem meddig a tartomány, nekem 116 de Zoli szerint ezt a védőnőnek is tudnia kellene hogy ebben az összefüggésben ez még nem vashiány, hanem egy pillanatnyi állapot a vv-kor... úgyhogy nem kell vele foglalkozni, mert nem kóros mérték :wink: Egészséges, vitamindús táplálkozás.... Ennyi volt, de örülök, hogy rákérdeztem mert különben motoszkált volna csak bennem a kérdés.... :wink:
Szóval ha gondolod pénteken oszlasd el a kételyeid, de nem akarlak rábeszélni, ha nem akarod akkor persze nem :)
Amúgy én tegnap az 1 oldalnyi összeírt kérdésemet hagytam itthon a nappaliban az asztalon... azt hiszed eszembe jutott róla bármi is?? :lol: :lol: :lol: Na jó, 1-2 igen, de legközelebb sok kérdést fog kapni szernitem :lol: :lol: :lol: :lol:
Sőt olyan zizi voltam, hogy megbeszéltük legközelebb hányra menjek... beszéltünk még utána valami másról és addigra már nem tudtam a pár perccel előtte megkérdezett időpontot, meg kellett megint kérdezni :)

Mia: Remélem már jobban leszel és nem kell gyógyszert szedni... ÉN ilyen lázas állapotoknál esküszöm a jó kis tartalmas húslevesre!!!!! DE komolyan!! Panadol is jó, de terhesség elején és végén óvatosan kell vele bánni... ezt Zoli mondta a múltkor, mikor az a megfázás féle volt nálam... :shock:
De szeirntem is jó, hogy bevetted, hisz a beágyazódási időszakban nem feltétlen jó, ha az ember lázas lesz!! :shock:

Estrella: Sajnálom hogy a férjet megcsípte a cecelégy.... beszéljétek majd meg.... tudod a múltkor is volt már valami ilyesmi, aztán milyen szépen megoldottátok!!!!! :wink: Remélem már napközben tisztázódik és estére visszaköltözik a harmónia hozzátok.... :wink:

Woody: Hú az nagyon jó lenne, de mi jövő héten csak pénteken délután járunk arrafele. Délután 4-re megyünk a 4d-s re, a Genesisbe, ami a Moszkva tértől úgy 20 percnyire van..... (bkv-val). Szóval ha pont akkor jönnétek be, akkor örülnék az újságoknak, de ha nem, akkor max. megveszi nekem Rajó :)
Hogyvan a kis Drágád!!!! Nagyon édes a képen, és milyen nagy már!!!! Lili pisivétel azóta volt már amúgy???

Gyakorló anyukákhoz lenne 1 kérdésem: Gyereknek pihenőszék... nézegetem őket, de nem tudok egy dologban dönteni. Van rezgős és nem rezgős, amit a gyerek tud saját maga, vagy valaki más hintáztatni.. Melyik fajtát érdemes venni??? Elég a saját magát hintáztatós fajta, vagy csak rezgőset nézzünk??? Ha tudnátok segíteni ezügyben, megköszönném.... :wink:

andrea-1

Andikám, 1 oldalnyi kérdést otthonhagyni!! Juhéjj nagy gratula hozzá!!! Mondjuk én ne dumáljak semmit a mai otthonhagyott táskámmal. :lol: :lol:

Pihenőszééééééééééééééék???????? Noooormális??? Hát a szék, az nem pihen?? Tényleg, mi a fene az??
ann74

Ann: Hú ez nagyon besenyőpistabácsis volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pihenőszék: hát most nézegetem még csak én is... de talán úgy mondanám hogy arra jó (????) hogy a gyerek ne csak a kiságyban, vagy járókában lehessen hanem mondjuk a konyhában, nappaliban ha tevékenykedek, abban szem előtt lehetne..... ez egy ilyen hordozható cucc, ami felett ívesen vannak játékok, azzal elvan a bébi... leginkább a bébi hordozóhoz hasonlítanám.. Elég húzós árakon lehet kapni, de használtan már megérné esetleg...

Szal, nem a szék pihen benne, hanem a gyerek :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:-))
Mennyivel jobb ilyeneket írkálni, mint szakcikket írni tervezőknek amit már tegnapelőtt le kellett volna adnom..na belehúzok
ann74

Andikám,
én kapok szerencsére pihenőszéket a sóginőtől. Egyébként úgy tapasztaltam a rokonságban (5 gyerek van 2 hó és 4 év között), hogy sokat használták olyan fél éves korig. Tényleg arra jó, hogy bárhová lerakhatod benne a bébit, konyha, nappali, stb.
Mindannyiuknak az a fajta van, aminek az alja hintaszékhez hasonló, meglököd és rázza a seggét, vagy később ő maga hintázik benne. Semmi extra rezegtető, stb.
Csak használtat vennék, mert csak fél évig kell!

Kép
judit0713

Juditkám: igen, pont az első időszakra gondolnám én is, főleg, hogy nekünk a babakocsi lent lesz a pincében tárolva, mi meg a tetőtérben lakunk, így jól jönne egy ilyen cucc, ha mondjuk fent van a gyerek, de nekem dolgom van, vagy csak ejtőzöm az erkélyen..... abba beletenni és nem ordítana a lakás másik végén a kiságyban adott esetben....
Amúgy ez az a fajta cucc, amit bár ismeritek az elveimet az új-használt témában pl. babakocsit semmiképp nem vennék használtat... de ilyen pihenőszéket nem vennék újonnan, mert ezt annyira nem lehet leharcolni, mint pl. egy babakocsit :) ... újonnan 15 az átlagára de annak ennél sokkal drágábbak is .....de most nézegettem használtan már 5 gurigától is lehet kapni ezeket.... 5-10 közötti árat szerintem meg megérne még :)
Szóval akkor Te a hintáztatós verzióra szavazol... abban is el tudja rázni a seggét saját magának.... (jajj de várom már!!!!!!!!!!!!!!!!! ).. :lol:
Egyébként olvastam hogy szélgörcsös gyerekeknél ennek a cuccnak milyen jótékony hatása lehet, mert "kirázza" belőlük a pukit és nem szenvednek... mondjuk ezt a rezgősre írta valaki... :lol: :lol:

andrea-1

Ann,
táskastory nem semmi, látszik hogy máshol a gondolatok! Hiszen nemsokára érkezik a fagyi a pociba!!!

Estrella,
hááát, nem csak nekünk hangulatingadozásos ez az időszak, hanem apáknak is...de tuti túl lesztek rajta ma estére :wink:

Mia,
borogatás, borogatás!!! Az is leviszi a lázat, és nem gyogyó!

Woody,
kiscsaj cuki pofa :D

Kispatak,
én is úúúgy várom már a tavaszt mint a messiást!
Hogy milyen jó is lesz kicsit tenni-venni a ketben, és figyelni mikor melyik virágom bújik elő...

Eszter,
te aztán nem semmi energiabomba vagy!!!
Nagyon örültem mikor olvastam a soraidból áradó töretlen lelkesedést és kitartást :)
Azt hiszem, nagyon-nagyon sokan merítettünk/merítünk hitet a te példádból!!!

Borsó, Mia,
még mindig mennek ragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzskának és Panninak meg nyh és tüszőnövelők :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky,
ez aztán az eredmény!!!
Nekem most terhesség alatt P2 lett, de erre azt mondta S hogy jó.

Kép
judit0713

Most csak: PIHENŐSZÉK
Nekünk volt, sima egyszerű, a színe valami csúnya barna. Gergőnek elég volt. És nagyon szerette. Olyanokat dumált a macihoz hogy csak na. :lol: :lol:
Jó volt mikor anya fürdött, de az erkélyen is abba aludt. :)
franci

Andi,
nekünk kék, hintázós lesz csak még sóginőnél dekkol amíg készül a bababirodalom.
Ma újra nekilátott apa apósommal, glettelik a gipszkarton réseket, aztán tapéta, festés, laminált padló...ééés jöhet végre a kiságy, stb :) Mire végre abbahagyom a melót kezdhetek berendezkedni!

Kép
judit0713

Franci: köszi!!...akkor még egy szavazat a mezei fajtára :)

Juditkám: amúgy Neked is köszi a hozzászólást! :)

andrea-1

Béku
Nagyon cukik, hogy lehet ezt energiával bírni :)

Ann
Á, már tegnap kezdődött, felhúzták a munkahelyén, aztán már minden baj volt, miért akarok én terhesen céges rendezvényre menni, apu miért nem köszöntötte fel a névnapján, meg az ünneplés nem a névnapjáról szólt, hanem az évfordulónkról, hát tehetek én róla, hogy egy napra esett??? Szóval mind mondvacsinált hülyeség :(

Andrea
Ja, néha hisztis, mintha menstruálna :)

Judit
Én úgy érzem, csak nálunk vannak ilyenek…

Köszi lányok a bíztatást és bocs, hogy rátok zúdítottam, tudom, másnak ennél sokkal nagyobb bajai vannak, csak úgy elcseszte a napomat :(

Kép Kép
estrella22

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: