Na, még reagálok, hát ugye eddig betegállományban és szabin voltam, így vegyesen, de hétfőtől visszatérek a munkámhoz. Így én nem várom a hétfőt! Ma sikerült feltölteni az óráimat, szóval nem leszek mínuszban, ami jó hír, mikor el kell számolni az óráimmal!
Nyáron lesz akkor az 5. házassági évfordulótok Röpcsi!!!!!! Milyen jó lenne majd babikával a hasadban ünnepelni!

Az lenne a nagyon klassz ajándék, igaz?
Nem tudom merjek-e tesztelni, egy pszichológus kollégám mondta, inkább várjam ki mi lesz, nem jó illúzióban, hamis dologba ringatni magam, s ugye a gyógyszerek befolyásolnak. Piri még nincs, csak néha fájogatok, mint eddig, már vasárnap lesz egy hete, hogy így megy ez! Köszi, hogy szurkoltok, mindig van történés, holnap Twist telcsizik hogy növögetnek a bébik, aztán a kövi héten mennek Adriék konzira, talán nálunk is lesz fejlemény, vagy a baba, vagy kezdjük a kövi inszemit, aztán itt a május, beindul Röpcsi, s ugye Rena is elcsípte már Szendeit. Szépen haladunk, ahogy kell!
Hajrá babák!!!! Gondolsz rájuk sokat, Twist?
Mindjárt küldök erősítést!
Mit szólsz a homeopátiás gyógyikhoz? Még a babás hányingerre, hányásra is van megoldás! Jó azért tudni, nem?