Gabi,
hasonlít!
A rangadós kép nagggyon jó!
Ügyes csaj ez a Livi, most majd behozza a múlt havi lemaradást is!
Coolasa,
Szerintem aki nem tudja, hogy 1 hete szültél, annak ne is nagyon mondd, mert nem fogja elhinni.
Elképesztően jól nézel ki!!! 

Natasa,
Az az alvós kép nagyon aranyos!
Mancs,
Még mindig nagyon csini vagy!
És szép nagy lett a pocakod! Na és akkor az orvosok. Dokinéni semmit nem talált
, a vizelet eredmény is megvan már, hát minden negatív csak zsúfolva van baktériummal.
Most vagy valamit tényleg elkapott (de hol és hogy?) vagy a zacskót mikor a kakából kapartam ki, bele is mehetett. Na mindegy, holnap majd bediktálom dokinéninek, gondolom meg kell ismételni. Aztán mondtam dokinéninek, hogy holnap délre kaptam a Logodi utcai szemészetre időpontot, erre jó hogy ült, mert majdnem hanyattesett, hogy miért nem a Heim Pálba akarom vinni. Hát mert elfelejtettem, hogy oda kell.
Na, telefon Heim Pálba, bármikor vihetem. Vissza a kocsiba, irány a Nagyvárad tér. Teljes nosztalgikus állapotba kerültem.
Telefonban azt mondták, nem kell időpont, de ilyen pici babával nem váratnak. Ez igaz is volt, csak a papírokat 35 percig senki nem vette el tőlem.
Hát a könnycsatornája el volt dugulva, ez okozta a sorozatos gyulladást, kb. fél perces művelet volt az átmosás és már most szebb neki.
Nem láttam ahogy csinálták, elhúzták a függönyt, de azt mondta a dokinéni, hogy nem fáj, csak a lefogás miatt fog sírni. Hát sírt is szegénykém, aztán meg hüppögve mondta utána a magáét.
Hát ennyi. Holnap a pisi miatt is okosabbak leszünk.
Ez az idő????

Remélem hamarosan tudok jönni gyakrabban.