ÁÁÁÁÁÁ, hsz eltűnt, bnet elnyelte
Kriszta,
milyen egy sült hal vagyok, áradozok a videóról, főszereplőről meg nem ejtek egy szót sem. Nagyon szép fiú Ákos, párommal együtt megnéztük és neki is nagy tetszik
Deni, Johi, Kriszta,
már nem emlékszem mit írtam Nektek az alvás témában, de sok volt és most nem tudom. Lényeg, hogy hozzá voltunk szokva ahhoz, hogy alszik rendesen és értetlenül állunk. Mondjuk ahogy a nappali viselkedése is napról napra változik, úgy az éjszakai is miért ne?
De köszönöm, amiket írtatok.
A para azért indult el egy kicsit, mert az ember lánya ilyeneket olvas, hogy "Marsi-Palik baba 10 hetes korától átalussza az éjszakát, stb" és ilyenkor kezdek meginogni. Tudom, ne foglalkozzak a szenzáció hajhász cikkekkel.....
Ancsi,
nem tudom, mennyire védi Őt a pelus, de nem lehet, hogy beütötte és azért fáj neki, ha hozzáértek?
Barbi,
köszi a könyvajánlást, utánanézek, lehet, hogy beszerzem. Én eddig egy -azt hiszem - "Suttogó" c. könyvbe olvastam bele és az is tetszett.
És most megint egy kis régebbi
Neet,
Tudnál nekem segíteni? Anno régen volt róla szó, hogy az otp-s honlapon bolha betűket látsz és végül sikerült megoldani. Elárulnád, hogyan? Előre is köszönöm. Egyébként nem csak ott, minden lekicsinyítve jelenik meg, legyen az gmail vagy iwiw.
Látom szereted a St Stephan’s Crown-t, kérsz egy üveggel, van itthon egy pár és mi forralt bort csinálunk belőle, mert úgy szimplán nem szeressük

(nem vettük, kaptuk, azért ennyire nem vagyunk alkeszek

)
Zuz,
Komolyan kérdeztem, hogy megnézzem-e az oldaladat……talán már mondtam, mi leszek ha végre megkapom a kövi papírkámat.
Játszószőnyeg, ha még érdekel: ha nem pont olyan kell, mint amit Zsanci mutatott, akkor tudok egy fajtát ajánlani. Máté imádta/imádja, Auchan-ban kapható, az árára már pontosan nem, első látásra szerelem volt……. Mindjárt keresek képet, hátha akad….. nincs, de ha kéred lefotózom és elküldöm.
És nagy-nagy gratula két hós lyánykádhoz.
Rövid haj? Próbállak elképzelni, de nem megy…….
És én detto így vagyok a nagylánysággal, ahogy Te – ahogy Rylie-nak is írtam. Miért, miért, miért? És amikor dokinak meséltem, nagyot nézett és mondta "Csupa hormon ez lány!" És nővérem is!!
És Neked két hós korában nyolc órát aludt Bazsó???????? Nekem még mindig – amióta beteg volt – kétszer kel…, előtte meg egyszer.
És ne haragudj, hogy csak most, Boldog Névnapot Bazsónak!!!!!
Akata,
Ákos gyönyörű a kádban
És a Dominóval közös képen is mindkét fiú szépséges, és a bárányos gatyó nekem is nagyon tetszik
Ancsi,
A Muscat Otonell (vagy esetleg Irsai Olivér) az a szőlő, amelynek hamvas lila a héja és fehér, zamatos húsa és nagy magjai vannak? Nagyjából közepes méretű, gömbölyű szemekkel? És két méterről is érzed az illatát? Mert olyan sok van nekünk
Deni,
Máté fogacskája jól van, köszöni szépen, baromi hegyes. Úgy érzem magam, mintha megint lenne egy kölyökkutyám

:D Azóta még nem nőtt/bújt ki több.
És Ti gyógyulgattok? Esetleg jövő héten vmikor átugranánk…..
Mesélős sztori aranyos
Szatyor
És Te is ilyen korán nagylánykodtál?????
Vica