A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu :) Na ezt a hsz-t már öröm olvasni :) Gyönyörű kismanó a lánykád - és nagyon hasonlít rád :)

Curse :) Próbálkozom, de mivel neked sürgős, inkább ne várj rám! A Holdboltban (Feneketlen-tó, Szabolcska Mihály utca) árulnak Nandu kendőt, de a www.bababolt.hu oldalon megnézheted a teljes választékot és Borcsa mamatárssal majd küldetek neked - ő is árulja a kendőket - ezzel mindenki jól jár, Borcsa is és te is - ráadásul ő kötésekben is gyakorlottabb nálam, én csak 3-4 féle kötést ismerek. Szóval szólj, és egyeztetünk!

indianyo

bocsánat: www.bababolt.com

indianyo

Tinu :) Csatlakozom a rajongótáborhoz: Lánykád gyönyörűséges! :D :D

Barbi :) Nagy gratula!! :D nagyon ügyes vagy!! Kép

Zsan :) Pocakkép rulez és határozottan nagyobbbb!!! És a gyerkőcök is nagyon édesek :D :D

Mása :) Örülök, hogy megnyugtatott a védőnő :D hétfőhöz meg drukk!!

Votiv :) Bírom, amikor kibújik az írói vénád! :D a tavalyi OB-beszámolód is király volt, alig várom a következőt (őszintén szólva csak ezért érdekel az OB) :wink:

Móni :) Hú, ez a kistestvéres harapós játszós dolog elgondolkoztatott... ma voltunk játszóházban és az egyik gyerek megharapta a másik fülét, kissé meglepett, meg az hogy semmi oka nem volt rá láthatólag :? Remélem Bálintom nem fog ilyet csinálni! (mondom én, aki alig várom, hogy kicsit agresszívabb legyen...) :roll: B. születése után kaptam nagyitól egy szorítóbugyiszerűséget, hát vmi rémes volt, 1x felküzdöttem, többet soha, bár lehet hogy vmi normális hasfogó nem ártana, majd legközelebb meglátjuk mekkora szatyor maradok :lol:

És ma este apa házonkívül, én meg altatom a dedet mindenféle hülye mesével, végre eszembe jut egy egész jó, hát a legjobb résznél nem elalszik a ded?!... azért elmeséltem a végét is, hátha hallja a horkolástól... :lol:
denizsa

Deni :) ez a mesélős történet nagyon aranyos :)

indianyo

Barbi,
még egy igazi pubban sem? Akkor te tényleg menthetetlen vagy! :lol:
ÖSSZES vizsgához grat!!! :)

15 hós után mi lebetegedtünk, de: 1. az oltás gyengít. 2. mindenki beteg volt a családban. 3. egy hét alatt elmúlt a baj (valami takonykór, ha jól emlékszem)

Den,
élhetetlen ded. Miért nem keltetted fel, hogy hékás, most jön a jó rész? :lol:

És igen, igen! Inkább a MI gyerekünk harapjon, mint a MÁSÉ. :lol: De most komolyan! Inkább azzal zaklassanak, h Babanet Lujza harapott, minthogy B.L-t megint kapott valakitől, nem? :D
Látszólag ok nélküli hari nálunk is akad. De szerintem ez szerelem... :lol:
neet

Kihasználom, hogy ded látszólag mozdulatlan alszik és tartva a kiszámíthatatlantól holnapra minden Balázsnak, Balunak, Bazsónak bódogot!!!

indianyo

Ja, és mivel Balázs-napon a torkok betegségei elkerüléséért szokás balázsolni, hát kívánom, hogy senkinek se legyen olyan!

Barbi :) vizsgák miatt összes kalapjaim megemeltettek :)

indianyo

Barbi, vizsgákhoz nagy gratula!!! :D ejha!
nem Thomas street, hanem Weissgerbergraben :mrgreen: Regensburgban, a bájrise vald és búzasörrezervátum eme gyöngyszem kis városkájában, ahol majdnem minden második sarkon akadt egy sörfőzde :lol:
nekem is bélíz a slágerem, de a cidert sem vetem meg, viszont egyszer (kétszer) ittam Irish mist-et, amitől arcon pörögtem :D
bár, én alapból szarul bírom a piát - gazdaságos a szervezetem :wink:

Neet, szerelem :lol: :lol:

Tinu, jól van, már sokkal jobban hangzol :D

Zsanci, szép pocak!!! fiaidról extrán tehetnél még be képet, nem bírok betellni velük!

Mása, nem lesz semmi baj, és én is gratulálok a fiúcskához, egy anyának ez igazi nagy szerelem :wink: apa kösse fel a gatyót :D

Deni, te mint szatyor :lol:

jaj, mennem kell, vár a munka :evil:

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Vot,
tök jó lett a leírás az operabálról :lol: főleg a Győzikés rész fogott meg :mrgreen:
most még melózol? :( én épp most mentettem fel magam alóla ;)

Barbi,
grat a vizsgákhoz! és tök édesek a poszt-reakcióid! :lol: :lol:

Indi,
hogy csináltál linket aláírásba?remélem, Dominó hagy egy kicsit téged - mondjuk legalább pisilni :roll:

Zanza,
drukkolok majd felvételihez az oviba
szobatisztaság ha meg kérdéses, még véletlenül se lógjon mélyen a bilibe a kezed ;) :lol: :lol: (engedély továbbra is megadva az összetétlen/-tevetlen szavaim :mrgreen: összeragasztására illetve az összeragasztottak szétválasztására, kötőjelek szaporítás- és irtására ;) :lol: )

azt hittem, mindenki itt a Kőbányai úton lakott, aki sörfőzdét emlegetett :mrgreen:

Rájli,
sudár jegenye :mrgreen: egész este ezen röhögtem :lol: jelenlegi állapot alapján a természeti jelenségek közül max a gömbvillámságra pályázhatok :lol:

Den,
mese :lol: egyébként meg mindig fordítva van, nem? szülő alszik be mese alatt.... :lol:

Neet,
remélem, gyógyul a bibi!

Manó,
nagyon helyes ám Emma!!!! tisztára cool :D 8)

Zsán,
pocakod tényleg nagyobb, és nemcsak a tömegpszichózis hatására mondom ezt ;) :lol: a már kintlévőségeid pedig iszonyú helyesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Tinu,
nagyon helyes Tündi baba és tisztára kamera-érzékeny! :D

elnézést, ha vkit kihagytam; ma emeltem az adagomat torna ügyben - soha nem fogok lefogyni

nekem volt egyébként hasszorítóm - csak sajnos hasam is :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

jaj, Mon, téged kihagytalak,
szóval hullahopp jó móka, kicsit uncsi, de így jár az, aki Mozartra tornázik :lol: meg kicsit egyoldalas, úgyhogy elkezdtem próbálgatni a másik irányba is csinálni, csak úgy nem megy még (de az biztos az agyműködésemre is jó hatással lesz - rámfér :mrgreen: )

szóval sztem simán el lehet kezdeni; nekem az ugrálókötelezés a nagy hiányosságom, az nem megy, mindig attól félek, hogy elesek :roll:

úgyh tessék nekem drukkolni, hogy kezdeti lelkesedésemet mihamarabb siker koronázza és sudár jegenyefa legyek :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Fíbsz,
találkoztál ma Gabival? apjuk háta?

Kép

Kép

szrekuc

Rekuc, ja :( bár mindjárt leragad a szemem. de így jár az, aki nagy munkába fúrja magát, és a maratoni Friderikusz-műsorokról ír kiritkát és nem vmi lájtos kis esztrádműsorról :wink: ráadásul még arra is felkészülhetek, hogy utána majd jól fel fog hívni Sándor, hogy elmagyarázza, mit láttam rosszul :? :lol:
votiv

én is akarok Fridivel beszélniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :lol: :lol: jaj, pihenj most már :(

Kép

Kép

szrekuc

Szrek, hát, naaaagy élmény :D de okés, beszélj vele helyettem, mint a "sajtósom" :D (ne félj, nem is kell beszélni, csak hallgasd végig :wink:)
votiv

Biztos hatalmas szemekkel fogjátok nézni hogy mikor írok :shock: :lol: :roll:

Rossz kislány módjára utolsó pillanatra hagytam a munkát, így most hagytam abba 8) Holnapra kész kellet lenni :? De sebaj, mindenki szépen csicsikázik - így helyes!!! :wink:

Ancsi,
ahogy Juc is írta, a babó kortyol a magzatvízböl, ezért nézik a holyag/gyomor teltségét :roll: Ill. azért, hogy aggódjak :wink:

Zsan,
én nem láttam az előző képet a pocódról, de mióta utóljára láttalak, azóta hatalmasat nőtt :)

Indi,
jó nagyott nőtt már Domicsek :) Mikor utóljára láttam, akkor még nyugodtan figyelt azokkal a szép barna szemecskéivel és most már.......... ejha, jól megy az idő :P

Barbi,
grat, a vizsgákhoz :) Ügyes vagy! A 15 hós oltáson mi múlt hónapban voltunk túl. Karjába kapta a lányom és nem volt, szerencsére semmi mellékhatása :) De a doki úgy is elmondja, hogy milyen mellékhatása lehet :roll:

Na most már én is megyek, külömben holnapra úgy fogok kinézni, mint aki ki sem néz :)

Aludjatok szépen 8)
szmagdi

Esős jó reggelt! :)
Tiszta tavasz van kint!
neet
neet

Minden BALÁZSnak nagyon boldog névnapot!! :D
neet
neet

Szia Másenyka :D én megértelek :lol:
pedig tegnap egykor kidőltem, de most felkeltem korán, hogy befejezzem a maradékot.
asszem erősen át kell majd gondolnom a két gyermekkel, hogy mit vállalok :roll: Te hogy tervezed, nagypocakkal vagy szülés után abbahagyod a munkát?

Szrekuc, itt fetrengek a hszeiden megint... Zsanci kintlevőségei :lol:
meg a Te összetétlen szavaid :lol: gömbvillám :lol:

drága Bazsó barátocskámnak nagyon boldogságosan szép névnapot kívánok!!! :D
Kép

votiv 8)
votiv

Indi,
Szüleim Kossuth tér közelében laknak, mi is gyakran vagyunk ott. (Nagyon gyakran! Már amikor tehetjük - épp nem ég egy autó sem és nem rohangálnak éjjel ordibálva az utcán.) Mást én se mondanék ...

Barbi,
15 hós és bármilyen oltás nálunk nem számított. A 18 hóson még csak szeme se rezdült (de nehezményezte).

Tinu,
Én is akartam már írni, hogy borzasztóan tetszett, ahogy bebékávéztatok a szülésedre!!! (Én Petivel való terhességemkor végig attól paráztam, hogy nyilvános helyen folyik el a magzatvíz. Persze nem folyt el sehol... Most már nem is izgulok... Tényleg, ilyen történt vkivel?
És milyen jó, hogy már nem aggódsz!!! Nagyon hamar átlendültél!!!

Deni,
Esetleg ide is felírhatod a mesét, ötleteket meríthetnék belőle.

Peti hál istennek nem agresszív (csak ha irigy éppen), de sztem jobb, ha inkább nem az, mintha az.
(Kivéve, ha már most tudnám milyen pálya felé szeretném orientálni - verőembernek pl. biztos nem, inkább legyen adathalász. Ott meg nem kell agresszivítás csak ész). Amikor kutyám volt akkor jöttem rá, hogy vagány dolog az agresszív kutya csak mindenki elkerül és a magány lesz a sorsod.
(A kutyám persze birka volt - vizsla-, de ismertem agresszorokat is.) És igazából nem csak a testi erő számít. A homokozóban úgyis ott van a szülő, a suliban pedig már az is számít ki hogy beszél, mennyi az önbizalma...

Móni
Kép
Kép
monisa

Votiv,
Most jut eszembe, hogy te (is) mennyit dolgozol. Az isnél nem magamhoz hasonlítalak, mert én csak Petit pesztrálom és terhes vagyok, de elég nekem. (Vannak itt mások is akik dolgoznak vagy több gyerekesek. Na, rájuk gondoltam.) Továbbra is dolgozol? És hogy tervezed???

Móni
Kép
Kép
monisa

Indi,
Babafalvás nagyon-nagyon jó!!! És Waldorf képzéshez kell pedagógiai v. bármilyen képzettség? (Közgazdász van, de hát nem igazán rokon szakma...)

Móni
Kép
Kép
monisa

Jó reg!

Votiv :) az eheti Fridi-műsorról írsz kritikát? Tényleg jó nagy fejszét vágtál a fába :lol: Én is szívesen hallgatnám Fridit, amióta komoly műsort is vezet, megszerettem :)
És én meg Dortmundban szíttam a sörgyárak levegőjét - van ott 4 :) De hol van ez a jó kis sűrű fekete serektől, amiket oly nagyon kedvelek a nyugati határvidéken? :)

Szrek :) Te gömbvillám :lol: Nappal kevésbé életveszély a gyerek, olyankor tudok pisilni - legfeljebb utánam jön - de éjjel azonnal fejreesésben töri az a kobakot a kis piszok, úgyhogy nem merek kimenni - illetve akkor megyek, amikor épp fent van, oylankor lerakom a földre, hadd óbégasson. Hát szép kis kilátások, pedig ő még nem is az a ki "zsizsik" - hogy Mása szavaival éljek :lol:

Rájöttünk a krumplievés titkára tegnap: rakott krumpli teteje nagyon ízlett! Úgyhogy pempő állapotát el is felejthetjük örökre :wink:

Ha valaki nem szintetikus textilt festene (például pólót): gyönyörű kékes-lilás-szürkés árnyalatot lehet elérni a vöröskáposzta-savanyúság levével :) Norbi üdítőital málnaízű darabja pedig rózsaszínnek egy szép, sötétebb, korallos változatát adja.

Mása :) Bizony, msot már Domicsek is kirámolna a konyhaszekrényeidből :wink:
És te pihenjél többet, irgum-burgum! És Orsika mit művel mostanság?

Zanza :) Réka jobban? 8.30-kor Süsü lesz az m1-en :)

Neet :) Eszci ujjacskája?

Szolgálati: Lidl-ben hangszercsomag 3990(van benne egy rakás fából készült csörgős-dobos hangszer), valamint fából készült dominók és öltöztetők, kirakók 990-ért

Szép napot!

indianyo

Móni :) kétféle W-képzés van: egy nappali két éves Solymáron, ehhez kell diploma - bármilyen :shock: - illetve a Bárczin egy esti, szintén diplomás - mindkettő csak továbbképzésnek számított az én időmben. Akkor még volt 4 éves, ami rendes becsületes diplomát adott - igaz, a kuty nem ismeri el a W-berkekekn kívül - viszont jó sokba került :wink:

És saját tapasztalatomból tudom (de erről szerintem Votiv is mesélhetne) Hogy az aggresszivitás hiánya, ill. jó mélyen elnyomása magunkban bizony nem előny ám! Sok-sok nyavalyát képes előidézni (például epekő, fognyavalyák) és egyáltalán nem biztos, hogy népszerűbb az ember. Szóval egészséges önbizalom és bizonyos fokú aggresszivitás szükségeltetik ám. Persze én se mondom Dominónak majd, hogy pofozzon le mindenkit, de ha ezt teszi, még mindig könnyebb, mert meg lehet vele beszélni, hogy hogy is működik ez.

indianyo

sziasztok,
dicséreteket köszönöm, bezsebeltem, és most nagyon büszke vagyok!!!! :lol: :lol:

BAZSÓ, BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

agresszió:
enyim B is a világ legjámborabb fia volt, de már nem az... :lol: ő volt az, akinek simán ki lehetett venni a kezéből a lapátot, meg lehetett harapni, rá lehetett csapni a fejére, ő csak nézett szomorúan, és nem értette, h miért kapta...
de hála Istennek, jött a sokk-terápia (ovi,tesó) és mára igen agressziv kis malac lett. Igi pedig az anyatejjel szivta magába az agressziót :twisted: , mostanság elég szépen meg tudja tépni B-t, just because.
Hétfőn kezdi az ovit, azt hiszem nem lesz gond, h ő a legkisebb... :wink: :roll:
szóval, sztem (de ez csak az én tapasztalatom) senki nem marad szűz... :lol:
lehet, h nem lesz totál-brutál-homokozó-réme, de azért egy-két pofont csak kioszt az évek során.
És igen Neet, inkább a mienk osszon, mint hogy a mienket osszák!!!!! :twisted:

Mása,
gratula a fiadhoz!!!! És Orsinak az öcsihez!!! 8)
és remélem semmi gond nem lesz a pocijával!!!!!
(mondjuk engem eddig a te dokid tudott a leginkább frászba hozni, remélem veled nem teszi!!! :lol: )

Fibi nem ment le Bajára????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

akkor egy kép a kintlévőségekről:
és igérem (ha a hormonjaim hagyják!) fél évig most megint nem terhellek titeket velük... :lol:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
B örül a kistesónak, de neki ez már nem különösebben jelent "kihivást":lol: Igi viszont nem érdeklődik iránta, mondjuk nem is terhelem halálra vele...vmit lehet, h sejt, de még valszeg nem tiszta neki a kép... :? van még ideje felkészülni rá!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzi!
Pajikának boldog névnapot :)

Juc!
így már értem a gyomor-magzatvíz dolgot

Barbi!
granulálok!

Tinu!
babád gyönyörke. pulcsi jó már rá? :D

Balázsoknak boldogot!

Votiv!
de jó, hogy felhív Sándor, csak arra vigyázz, hogy nehogy a Bagi-Nacsa (nem tom melyik melyik) egyike hívjon fel, poénból. nagyon jól tudják utánozni, és Pákót is megszvatták már ily módon.

Mása!
minden ócseny hárásó lesz, izgulni nyélzjá, drúgom! a kis málcsik frankón beissza a vodát, s az, ahogy jött, úgy távozik a kis mini hujon ;-), annak rendje, s módja szerint.

Indi!
mikor Dortmundban éltél, még pánk voltál? :DDDDDDDDDDDD

Zsanci!
hol fogták a fiaid ezt a nagy patkányt? az Ikejában? :)
ancsipancsi

Jó reggelt!

Boldog Balázs napot, aki Balázs, vagy Balázsa van! :)

Cumi probléma:
(most már) Nem szégyellem bevallani, én 12 (igen tizenkettő) éves koromig szoptam az ujjamat!!! :oops: De akinek szebb fogai vannak, annak biztos mű! De persze tudok olyat is akinek begyült az ujja, kiáll a foga stb, csak leírtam az én "élményeimet". (Persze a fősuliba kész élmény volt arról tanulni, hogy milyen lelkileg sérült gyerek lehettem, pedig nem is vettem észre... :lol: )

Tegnap gázos napom volt:
Reggel elmentünk a CORA-ba, ost baba-mama hetek vannak. Igazándiból nincs semmi extra, eldobható bugyit, meg akciós baba-tusfürdőt vettem(azt is magamnak, meg apának). De jól elsz-rtuk az időt anyukámmal, mert 11:45-re értem haza.
Akkor telcsizett az unokatesóm (náluk Máté 2 éves, Ábel 3 hós), hogy van -e kedvem sétálni... 1kor indultunk és 3/4 4-re értünk haza. Rendesen kidöglöttem... Hazafelé már én toltam az Ábelt, támaszkodtam a kocsira! :D De legalább jól aludtam!!!

Kép
nukada

Ancsi :) Nem értem a Dortmund és pánk közötti összefüggést . Nem éltem ott, csak laktam többször a pótmamámnál.
Olaszországban és Indiában éltem, többi helyen "csak" turista vótam.

indianyo

Zsanci, pocak szepseges :) es a kep is aranyos :) a masik meg plane :D

Zuz, boldog nevnapot a fiucskanak! :)

es szep napot mindenkinek! :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Indi!
ez vicc akart lenni. több ismerősöm élt lázadó korszakában Németországban foglalt házban (!) :), punkként. hatalmas csapatokba verődve éltek ezekben a bontásra ítélt házakban, és punkoskodtak. persze rövid ideig :). rólad persze ezt nem tudom elképzelni, habár, ki tudja..:), lehet, hogy van egy punk éned is. :)
ancsipancsi

Zsanci, kintlevőségeid hihetetlen jóképű fiúk! :wink:

Indi, nincs jobban, 39,5 lett megint a láza :cry: Eddig nyekergett, most a naptáramba rajzol. :lol:

Szrekuc, ajánlom figyelmedbe, még nem ellenőriztem, de gyerekprogramokat gyűjtöttek össze. www.mininews.hu

Ancsi, INdi, mint punkIndi? :mrgreen: :mrgreen:
zanza

Anci :) lázadó énem az valóban van :)

indianyo

HELP!

Ha véletlenül betettem kezdőlapnak a YAhoo-t akkor hogy tudom visszacsinálni,hogy ne az legyen a kezdőlapom?

Köszke! 8)
20170114224602

Hű de sok időm van :lol:

Jucus :) az internetes oldal fejlécében bemész az Eszközök menüve, ott az internetbeállításokba, majd a kezdőlaphoz beírod a kívánt linket, alul rákatt az alkalmaz gombra és ok

indianyo

Szép napot mindenkinek! Csak ne fújna így a szél :?

Votiv,
melót lassan szeretnén abbahagyni, mert nő a pocak és így nehezen tudok a varr.géphez ülni 8) Igazából nagyon jól jön a kiegészítés, de azért mindenáron nem kell. Lassan kezd teherré válni a munka. Első trimeszterban azért volt gáz, mert írtó aluszékony voltam (ezért nem is jöttem) .,most egész jól bírom, de nemsokára jön a harmadik trimeszter és az megint csk nem lesz egyszerű, főleg Orsi mellett
:roll: De soxor úgy csinálok, mint Te : utolsó pillanatra hagyok meg dolgokat, aztán meg szívok 8)

Zsan,
Fiaid szépségesek és naggyon hasonlitanak Rád :) Dokimnak van egy érdekes stílusa, szeret mondani "érdekes" dolgokat, de én már soxor visszafalaselek Neki 8) . "Megnevelem" :)

Ancsi,
olyan jókat tudsz írni oroszúl
:lol: :lol: :lol: Főleg a huj tetszik. Naggyon jóóóó :D

Indi,
bizony rámolna Domicsek :) De nem is bánnám. Jó lenne már látni!
Orsim meg dumál ezrrel :) Puszizodik mindenkivel és tudja, hogy tesó/öcsi van az anya pocijában :) És megmondja, hogy hány éves és hogy hívják 8) Azt hogy hol lakik még nem tanítottam meg, mert kicsit nagyon hosszú :lol: a Szigetszentmiklós :) Legfeljebb a miklóst, azt tudná :D

Zanza,
++++++++++++++ és remélem hamar elmúlik a láza Rékának! :roll:

És az egyik legfontosabb dolog ma:
BOLDOG NÉVNAPOT A NÉVNAPOSOKNAK!!!! :)

Most megyek és én is pihenek egy kicsit. Még amíg a lányom is horpaszt . Mert "csak" kilencig aludtam reggel 8)

Mása
szmagdi

Indike!

Köszi,meg is van már! 8)
20170114224602

Indi, Süsü már régen nem nyerő. Kisvakond a sztár. :wink:

Balázsok boldogot!
zanza

Zanza :) úgy érted, ez ?

indianyo

Mármint, ez a link akkor biztosan tetszik majd Makkának :)

indianyo

Móni, Lindi mesélte, hogy neki odafelé a H-ba a kocsiban meg a liftben ment el a magzatvize... tényleg, most már hamarosan hazaengedik őket! :D

munkát igazából teljesen nem bírnám abbahagyni, az egy rovatomat megtartom (örökre :D), de szülésig minden egyéb mást sztem átadok a kollégáknak.
Azt mondjuk még nem tudom, hogy a szombati lapzártát is csinálom-e tovább, mert végülis annyira nem gáz, ha Istókra van segítség.
Csak a kedves segítő rokonok is néha kibaltáznak velem, mert olyan jó lenne, ha már délelőtt jönne valaki, mert akkor nem kéne idegbajt kapnom ha nem fejezem be időre a munkám, de apám is megígérte, hogy siet, erre 12-kor még idióta funpicseket küldözgetett az emilemre :twisted: és csak fél 3-kor jelent meg :?
vagy pl. múltkor anyám jött, 10 körül, aztán 1-kor letette Istit aludni, és elment... és persze a kiskrambó akkor ébredt, mikor legnagyobb rohanásban voltam mindennel, és itt rágta a lábamat amíg be nem fejeztem a munkát, miközben bentről 10 percenként rámtelefonáltak, hogy áll a termelés :twisted:
Persze inkább örüljek, hogy legalább ennyit segítenek :wink:
Bár az utóbbi hetekben már viszonylag csekély környezeti károk árán tudtam Istók mellett picit dolgozni, azért ez nem az igazi (ma is volt egy törött pohár, kipakolt mélyhűtő és konyhaszekrények, pár szétcincált videokazetta, kifűzött cipő, apró darabokra tépett újság, és szinte mindenhol ragad a padló egy szétlocsolt flakon babaolajtól és egy meggyes ivólétől) szóval ezt még meggondolom, hogy vállalom-e.
Ja és szerencsés vagyok, mert elsősorban nem a pénzért csinálom (persze az se baj, hogy fizetnek érte), hanem mert nagyon szeretem, és el se tudnám képzelni már az életem a firkászat nélkül :D
votiv

Votiv,
Tényleg tök jó, ha va segítség. Bár sokszor még az is inkább árt, mint
segítene 8) Nekem most kevesebb melóm van, ami tök jó. És okés, hogy szereted csinálni. De biztos van egy-két olyan cikk, aminek a gondolatától is hányingered lesz 8) Én is úgy vagyok a varrásal.Van amit imádok átalakítani, megjavítani. De van, hogy egy-egy melótol kiráz a hideg és csuklik a kuncsaftnak még a nagymamája is :wink: 8) Csak az a baj, hogy nem én választom ki a munkát, hanem Zsolti egyszer egy héten viszi-hozza a cuccot egy ruhalkinikába :?
És még valami! Szerintem nem lesz nagy kedved majd dolgozni, mert minden pillanatban gyönyörködni fogy a lánykádban :) IS :)

Mása
szmagdi

Indike, igen, az eheti Fridi-Gyurcsány-maratonról írtam.
agresszióval kapcs nagyon igazad van, az ember tényleg nem lesz népszerűbb, ha konfliktuskerülő, és inkább lenyeli, meg nem bír nemet mondani.. egyik karmikus feladatom lehet ezek megoldása.
Ha már karma, a párna nadis ismerősöm meglátta Istók fényképét, és döbbenten közölte, hogy mi egy megvilágosodott tanítómestert kaptunk :roll: de hozzátette, azért ne hagyjuk, hogy ő uralkodjon a családon! :lol:

Ancsi, frenetikus az oroszod :lol:
és én vettem ám a lapodat, mert én voltam punk, vagy vmi afféle :wink: 15 évesen az első együttesemmel, az ÉS A (A bekarikázva) nevű formációval az Anarchy in the UK-t énekeltem meg Prosecturát és Sepulturát, szándékosan összeszaggatott pólókban jártam, és szurtosra volt beállítva a hajam szappannal :wink: (de azért rendesen mosakodtam és nem éltem tudatmódosítókkal se :wink:)
Aztán huszonévesen volt még egy ilyen egynyári fellángolásom, amikor pár hétig ex-Kelet-Berlinben laktam, egy szál hálózsákban, egy Fabrik nevű ex-gyártelepen csomó punkkal meg egy falka kutyával :lol: és amatőr színjátszással foglalkoztam, konkrétan táncszínházzal és biomechanikával, bár ehhez irtóra semmi adottságom nem volt, viszont mindenem fájt tőle, így gyorsan abba is hagytam :D
votiv

Mása, érdekes, de nem utálok egy cikket se. megmondanám, ha így lenne :) mivel én választom ki többnyire, hogy miről írok, tényleg semmi kellemetlen nincs benne. Olyan viszont van, hogy valamiről baromi nehezen megy, vagy egyszerűen rosszul sikerül az írás, de az csakis az én hibám :wink:
és fiúnevetek van már? :wink:

Deni, nektek?
votiv

Köszöntéseket nagyon köszönjük!!!!!!

Még Kecskeméten vagyunk.
Változások: rövid a hajam :shock: :shock: :shock: , és ismét nagy lány vagyok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Szerintetek ez normális???????????? Pont 2 hónappal a szülés után, rráadásul két gyereket szoptatok...............na, ezek szerint jöhet a következő :roll: B után is ez volt, de ő végigaludta az éjszakákat, így volt, hogy 8 órán keresztül nem szoptattam....

Tinu!!!!
Gyönyörű a lányod!!!!! Az enyém épp kopaszodóban :lol:

Zsanci!
Fiaid!!!!!!!!! B tiszta Te, Iginek meg a szeme sem áll jól :lol:

agresszió: Zsanci kicsit megnyugtatott, hogy akkor ez normális.... Olyan rossz, mert érzem, hogy sokaknak meg van a véleménye, amikor B elkezd vadulni, hogy biztos itthon verjük, vagy hogy nem kap elég szeretetet, vagy biztos nem foglalkozom vele eleget, nem szeretgetem, nem foglalkozok a lelkével, pedig ez nem igaz......Talán inkább az volt a baj, hogy annyira hozzánk nőtt, és most itt a tesó.....

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv,
Akkor Neked hiper-szuper munkád van :) És tök jó, hogy így élvezed :) És a cikkeid is naggyon jók! Igaz, nem olvastam az összeset, de amit igen, az nagyon tetszett :) Téged klónozni kéne, mert kevesen vannak, akik ennyire élvezik a "hivatásukat" :wink:
Ja, és azt hiszem Leventénk lesz :)

Zuz,
Kíváncsi vagyok Rád rövid hajjal :wink: De mennyire rövid?
Hajjaj, ismét nagylány :roll: Na most akkor mind1, hogy szoptat az emberfia vagy se :? Hihetetlen..... :shock:

Mása
szmagdi

Bazsónak nagyon boldog névnapot!!!

Zuz :) 2 hónap után megint :( :( sztem normális (tudod én már 6 héttel szülés után... :? ) Hű új frizkódra kíváncsi vagyok! El sem tudlak képzelni rövid hajjal :wink: Jó pihenést Nektek Kecskeméten!!

Zanza :) megint láz :( :( Rékának bulást!!!

Szrek :) Én nem a mese alatt szoktam bealudni, hanem az ének alatt :oops: a Bóbita számomra a "legütősebb" :lol: És én drukkolok a hullahopphoz! :wink:

Móni :) Szívesen mesélek Nektek is, de biztos hogy akarjátok? majd aztán Ti is bealszotok a végén :mrgreen: :lol: és koppannak a fejek a billentyűkön... :lol:

Zsan :) Engem is megnyugtattál! Ahogy Boriszodról írtál, mintha Bálintról tetted volna! De most már tudom, hogy van remény :D : kistesó nemsokára és ovi később! :mrgreen: És gyerkőcök nagyon szépek és annyira hasonlítanak egymásra és Rád is!

Mása :) Orsika miket mond már!! :shock:

Nukada :) Corában mi is voltunk és nagy csalódás volt :roll: de legalább jót ebédeltünk és még főznöm sem kellett :D

Indi :) Tök jó ez a kisvakond-link, és hogy még vakond-recept is van ! :lol:

Votiv :) Friderikusz-kritikához hajrá! Bizti nem könnyű, de a Fókusz-Aktívnál tuti jobb nézni! majd elolvasom, mert sikerült pár adás(részletet) nekem is megnézni :wink: Nevek: per pill. lánynévből még mindig a Nikolett (inkább Niki) és a Csilla, fiúnévből meg az András és a Bence a nyerő, de még dolgozunk rajta... (apa kezében most is ott a naptár :mrgreen: )
denizsa

Zuz,
képet a hajadról!!!!! 8)
és ha jól emlékszem, nekem is 2 hónap után jött meg, ami csak azért "rossz" hir, mert akkor valszeg te is már a gondolattól is teherbe esős fajta vagy... :lol: :lol:
Levinek tegnap mondtam, h én úgy szeretnék egy kislányt, ő meg mondta,h majd köv. életemben, majd elgondolkozott, és mondta,h ezt mondta Igi után is, úgyhogy valszeg 4 év múlva már min. 6 gyerekünk lesz... :roll: én mélyen hallgattam... :shock:

panasz:
irtóra fáj a hasam, és nem tudom emlitettem e, h mindkét fiam beteg, de mint állat, ahogy kell... :evil:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzi :) Ne ostorozd magad Bazsó miatt, anyafej! Nagyon szépen, szeretettel foglalkozol vele! Én inkább azt érzem, hogy túl kicsi fiú ő még, neki nehezebben megy az alkalmazkodás. Ha tudsz vele külön foglalkozni úgy, hogy Panna közuben nincs ott, csak ő, akkor hamarosan könnyebb lesz :) És hát hogy ki mit gondol egyébként, azt ugye magasról kell le... Aki valamiért piszkál, az nem ismeri a hátteret. És hát kritizálni baromi könnyű!

Rövid hajadra kíváncsi vgyok :)

Rylie :) mi holnap megyünk MÜPÁ-ba, szívesen találkozunk! 11 után megyünk oda és 2-fél 3-ig maradunk.

Votiv :) jó, hogy ezt "hivatalos" helyről mondták, én is ezt éreztem Isóknál :) Bölcs, öreg lélek :)

Ancsi +Votiv :) Punk nem voltam, csöves viszont igen - hű, durva volt, rettenetes kamaszkorom volt. Nem sírom vissza!

Érdekelnek valakit Garendás Péter előadásában Faludy versek? letölthetők itt

indianyo

Sziasztok lányok!

Itthon vagyunk a kis szumó birkózómmal. Olyan édes, alig sír, csak eszik meg alszik. Persze ha üres a pocak rögtön reklamál, de aztán belakottan csak nézelődik csendesen és egyszer csak elalszik. Ég és föld ő meg Gréti.

Szülétés-sztorit tőlem biztos nem láttok, próbálom inkább az első pillanattól az utolsóig kitörölni az emlékezetmből, és csak a jóra gondolni, erre a kis szuszogó csomagra, aki hála Istennek teljesen ép és egészséges.

Majd rakok fel képeket, ha egyáltalán ráfér a képernyőre akkora arc.
Képzeljetek el egy német szőke kidobólegényt, akinek már csak a vatag aranylánc hiányzik a nyakából :D

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: