Zanza,
szuper, hogy nincs nagy gáz

Gréti történetére gondolva kicsit aggódtam, gyors gyógyulást a lyánynak!
Neet,
jó, hogy itt voltatok tegnap

BK: nekem ez kínaiul van
Votiv,
1,5kilós kislányodnak puszi hason keresztül

Ügyes!

És a nagyfiad is, hogy alszik. És ti is
Zuz,
hja, aki ilyen könnyen kapja a doktori címet
Barbi,
drukkok a vizsgákhoz!! Babaúszás biztos szuper lehet, én őszintén megmondom, félek a fertőzésektől, ezért nem viszem, majd úszik a Balatonban, meg majd később strandon, uszodában.
Rylie,
szerintem ilyen idős korban már szuperhatékonyan szívják ki a dedek a tejet

No meg majd meglátod, ha leálltok, még hónapokig jönni fog a tej!
És nálunk is egyik pillanatról hagyta el Dóci a délelőtti alvást, és tért át az egyszeri, délutánira, viszont azt többórás üzzemmódban nyomja
Manóka,
azt is megteheted, hogy baba- vagy gyerekorrcseppet veszel, ezekben sokkal alacsonabb a hatóanyagtartalom!
Mása,
gratula a kisöcsihez
Deni,
én megjósolom, hogy fiú lesz... vagy lány
Curse,
Brendon
Andi,
örülök, hogy Bálintod jobban van
Gabi,
nektek is gyors gyógyulást!
Rekuc,
már nem tudom, min röhögtem könnyesre magam tegnap, de nagyon szeretlek olvasni!
Én ma sportoltam (tenisz rulez, csak kidobtak minket egy óra múlva, mert félő volt, hogy összedől a sátor

), meg extrémsportoltam is: Marcival délután elmentem sétálni, ő kocsiban, eső(ezesetben szél)védővel, édesdeden aludt. Én meg gázműveztem, kulcsot másoltattam, széllovagoltam
Dóci ma nem kért Mozart-csokit (minden sírás nélkül abszolvált hajmosáshoz kap egy kis darabot, azóta álom neki hajat mosni), és sorolta, hogy nem kér Bach-csokit se, és a Haendl-csoki meg pláne nem kell

Kiegyeztünk egy vivaldi-csokiban

Mondtuk neki, hogy akkor leközelebb kap egy Bartók-csokit, de azt mondta, hogy az nem finom
Mi holnap leutazunk Karcsi szüleihez látogatóba, szép hétvégét mindenkinek!